Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-CCD-anturit . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
CCD spektriherkkyys
(Kiinnittäen erityistä huomiota herkkyys infrapuna-alueella)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

En ole epäonnistunut. Löysin 10000 tavoilla, jotka eivät toimi.Thomas A. Edison

Olen raivoaa alkoholisti ja raivoaa addikti ja en halua nähdä lapseni sama asia. Ozzy Osbourne

Olemme järjestetty sivilisaatio, jossa silta ratkaisevia tekijöitä syvällisesti riippuvaisia ​​tieteen ja teknologian. Carl Sagan

CCD-antureita haveIR ei suodateta tarpeeksi

PagPh
Valtaosa kuvien sillä ei ole väliä, mutta kun kuvaat hämärässä kameran anturi Pystyy tallentamaan jotain, joka on täysin näkymätön paljaalle silmälle - infrapunavaloa.

 

IR-suodatin

Asetettu ennen anturin yhteisten valokuvaus laitteissa, ei kaikki suodattimet ulos infrapunasäteilyä. Kuten jo todettiin, että valtaosa kuvien sillä ei ole väliä, mutta paikoissa, joissa voi olla valtava jälkilämmön (useita satoja kilowattituntia), kertynyt maanalainen, näin siellä ja ehkä ajoittain pientä purkaus lämmin kaasut (täysin näkymätön silmiä), sitten voi kamera tai videokamera tallentaa eri "haamuja" näkymätön paljaalla silmällä.

 

Spektriherkkyyden klassisen (Ag - halogenidi) myös väri elokuvien, täysin taattu päättyy 690n, ei enempää. Satunnainen Vastaavia prosesseja ennätyksen yli 700nm on täysin vuoksi eliminoitu Them.

 

Se, että valokuvien (omistukseen digitaalisia laitteita) voi olla läsnä "jotain", mitä hän Se paikka ei todellakaan ollut läsnä muun muassa voivat osallistua myös Remains staattisen sähkön, mutta harmittomia, mutta silti tarpeeksi vahva, se aiheuttavat viat ja katkosten kaikki elektroniset laitteet. Kaikki tallennus ja tietojen tallennuslaitteet kuivassa hyvin toteutuu siirron elektroneja. Sivuilta kanssa jäljellä sähkövaraus jälkeen salama päästöt on "ylitarjonta" veloituksetta (jopa tuhansia megajoulea, epäonnistuminen instrumentti voi aiheuttaa pölyä kuljettaa muutaman miljoonasosan Joule). Häiriöt mikroelektroniikan kautta sähkövaraus on helppo simuloida ja tarkkailemaan esimerkiksi lähellä Van der Graaf Generator (laitteet, ei yhtye). Kuka ikinä luovu käynnissä samassa huoneessa pöytätietokoneen kuten Microsoft ja jännitelähteen 3000 - 10000VA tai Tesla muuntaja, ja anna hänen jatkaa toiminnassa jonkin aikaa ("kipinöintiä"), voi olla melkein varma, että tietokone uudestisyntynyt on enintään 10 minuuttia ja ilman sammuttaminen suurjännitelähde on tuskin mahdollista jatkaa PC käynnissä. Ilma on itse asiassa tietyn ajan kuluttua niin paljon kyllästetty erittäin ionisoituneen molekyylien ja pölyhiukkaset, se on vahvasti joka rikkoi pääsääntö toiminnan kunkin konstruktin MICROELECTRONIC laite -

" Suojaa staattista sähköä "

 

Howgh.

 

 

 

Huom:

Selittämätön joidenkin kohteiden valokuvat tahansa voi osallistua myös useita heijastuksia Between Objektiivit. Tänään optinen zoom monimutkaisia ​​rakenteita jo sisältää yli 16 jäsentä, eikä enää edes etäisesti muistuttavat esimerkiksi mieleenpainuva kolme Tessar ®-objektiivi Carl tavoite - Zeiss on siunattu muistia.

 

Toinen mahdollisuus selittää syntymistä tuskin ymmärrettäviä esineiden valokuvat on mahdollista liikkuminen esineitä täysin epäselvä - pölyä, höyheniä, hyönteiset. On tarpeen ymmärtää, että lähes kaikki ihmiset, jotka käsittelevät tutkimusta viljakuvioista eivät valokuvaaja-ammattilaisia. Ei ihme, että heidän linssit ovat joskus likainen voileivän. (Vaikka ammunta alan asioita voi tapahtua, sää ei aina ole ihanteellinen, ja kaikki valokuvat Varmasti toimii paremmin dokumentti tarkoituksiin kuin yksikään)

 

Ainoa selkeä poikkeus säännöllisiä kuvioita valokuvaus (ei pelkästään säännöllinen) vuoksi, jossa Klaus Leidorf , mutta tietenkin hän on täydellinen ensimmäisen ammattivalokuvaaja, varsinkin lentoliikenteessä kuvan, valokuvaaminen kuvioita on hänelle aivan jotain "olisi -tuote ", ja ei ole kiinnostunut näiden tutkimukseen ollenkaan.

 

Lopuksi suinkaan ole vähäinen joukko salaperäisiä esineitä valokuvat peltoja voidaan muodostaa normaalin ihmisen väärennöksiä. Mean kuva - väärennöksistä, eikä Viljaympyrä - väärennöksiä. Ryhdy Tällaiset asiat yksinkertaisesti joskus, ja ei tule lisää mainintaa siitä täällä.

 

Vuoden mittaan tuli säännöllinen sääntö, ja näin surullinen ja tosiasia, että läheisyydessä viljakuvioista ilmiötä ajan alkanut ilmestyä monia outoja ja epävarmat henkilöt, jotka olisi pikemminkin asetettava objekti madhouses todettuihin vastaaviin tarkoituksiin. On myös Tarpeen määrä erilaisia ​​väärennöksiä ja laatijoiden ole kovin luotettavia vaateita.

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

On niin mukava törmännyt ihmisiin tyhmempi kuin me. Me rakastamme heitä kerralla on la  J.K.Jerome
Koska optimisti, kun olet saanut kaiken haluamasi ei lasketa. Kin Hubbard
Jos tietäisimme mitä se oli olimme tekemässä, se ei saa kutsua Research, eikö?  A.Einstein
z