Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä luomien-no-stupid-ihmis-no-tyhmä-muukalaiset . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Crop-Circle-Makers?
Pitkästä aikaa kierroksella Globe raportoi olevansa Viljaympyrä laatijat erilaisia ​​yksinkertainen ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Tämä sivu yrittää figments että heidän Sairaat aivot

korjattavan ... (Intermediate ympyrä-päättäjät - 2nd)

Ei typerä, hölmö, Dement, seniili Viljaympyrä päättäjien todellisuudessa koskaan ollutkaan (vain omassa, hullu mieli)

 

Pieni retki, Samanlaisia ​​teema TÄSTÄ .

 

Tässä luvussa kiinnitetään huomiota pääasiassa eroista kasvi-ja eläinkunnan, mistä näkökulmasta Lightning osuma. Kiitos vastauksista on todella päätellä mahdollista, että teema Ihmisen tyhmyys on ääretön vastaan ​​alkuperäisen ennusteen sijoitetaan alussa lyhyt maininta ympyrä-päättäjille.

 

Muodon upotettu, korkea tarkkuus pienoiskoossa: Helposti kuvat voidaan tehdä tietokoneella, hieman monimutkaisempi suunnittelupöydällä (virroitin), mutta kentällä? Jo selvittänyt joitakin hullu ympyrä päättäjien Miten he suorittavat kuiva Toiminta kentällä?

 

No, uskoa kaikkea, mitä ympyrä päättäjät sanovat, kaikki kauniit renkaat ja enemmän, eikä ainoastaan ​​fantastinen vaan jopa monta kertaa säännöllisesti mukaan monet akselit myös keskustassa hyvin tarkasti symmetrinen, ja joskus käy jopa yhtäaikaisen näytön zoom in / out (!) (Useita näkymiä samasta muotoja eri kokoisia) mallit olivat todella tehnyt ne. Joissakin tapauksissa, kuviot koostuvat kymmenistä Realisoituneet tarkasti arvioida ja geometriset muodot. He ovat tehneet työtä, ensin tietokoneella, teki malleja tarkkana tuli fraktaali kuvio, johon ne eivät edes ymmärrä, ja ehdotti muodon tuloksena kuvion. He ovat kehittäneet hyvin yksityiskohtainen käsikirjoitus ja ajoitus toiminta valmistuksen aikana, luvut, joita ilman Olisiko jonka valossa Valaisimet ja kuu yöllä ollut mitään liikettä kentällä täysin mahdotonta, koska he kompastua itsensä joukko juoppoja, palaamassa pub. Työstäminen kuivuus skenaario on monta kertaa monimutkaisempi peilautuu tapauksessa, jotka sisältävät miniatyyrejä, muutaman viikon vaikeaa työtä ja koulutusta monijäseninen joukkue, koska kaikki toiminta itse oli selvittää tarkkaan, yksi toisensa jälkeen juuri kytketty ajassa järjestyksessä toisiaan ja sopivat yhteen. Kuvio on tehtävä kuluessa, korkeintaan muutaman tunnin ajan, kun arviointi alaluokkiin voidaan jättää vain muutaman minuutin ajan, ja niiden valmistus on oltava vain muutaman sekunnin, enintään kymmeniä sekunteja.

 

Ensimmäinen Ensin emme koskaan enää yllättynyt siitä, että maailma voi olla kuiva tyhmät tai jopa ryhmiä yksilöiden kehittymättömät aivot niiden toimintaan, työhön, numerointi useita satoja ihmisen tuntia vastaavan hinnan Tuhannet enemmän kuin kymmeniä tuhansia euroa tai dollaria, luovutti maksuttoman täysin ilman korvausvaatimusta, ilman tulosta oli mahdollista ainakin osittain lunastettu heidän edukseen, ja sai rahoitusta olisi humanitaarisista syistä tai korvaamiseksi viljelijöille vaurioitunut kasvillisuutta, tai jotain muuta. Huomio, älä vertaa toiminta kuivana graffiti, saattaa jotka toimivat ilman valmistelua ja koulutus, sekä valmistus sekä monimutkaisempia malleja kattaa monia sq m on aina kysymys enintään muutaman minuutin, ja mahdollisia virheitä sanotaan olevan "imeytyy" osaksi tuloksena geometrinen muoto katu-art spray. Kun on kyse käsin valmistuksen sadon kuvioita alalla on erittäin tarkka (tarkkuus muurari tai uudempi), monimutkainen ja hienostunut toimintaa, joka tapauksessa hyvin monimutkaisia ​​muotoja, numerointi useita satoja tarvittavat osat, mukaan lukien vähintään valmistelu ja peruskoulutus sequentiality ja järjestys yksittäisten toimien jopa useita työtunteja tuhansia, jotka voidaan ilmaista vaikkapa 20 kertaa muutama tuhat miestä miehen euroissa tai dollareissa. (Alle 20 dollaria / euroa per tunti olisi, usein sateessa ja mudassa, liukas savi, on kumi saappaat valaistu ajovalaisimen tai taskulamppu kädessä läpi kentän yöllä, voi liikkua vain täydellinen idiootti)

 

Toinen Oletetaan Vaikka kaikki edellä väitetiedoksiantoon olisi ollut mahdollista niille, jotka uskovat kirjoittajat joitakin malleja Pidetään ne, ympyrä-päättäjille. He viitaten: selittää, mitä se oli, että idiootti jälkeen kuka ne osaksi heidän niin täydellisesti ja taidokkaasti laadittu malleja mukana heidän upea viimeistä yksityiskohtaa myöten ja hienostunut työn ja työskennellyt niin hirviömäisen räikeää Mannerin ja ne, kuvaannollisesti, "jalkoihin jalkoihin muta piirakat "? Hän ei ollut hävittäjä, ja ilkeä hyödytön hulttio lopulta todella paljon tyhmä kuin vaihtoehto itse? Miksi he eivät koskaan Internetissä Heidän panoksensa ei mainitse opinnäytetöiden spoilerit, Se Wreckers niiden suuren aikeista? Se ei ole sattumaa, että todellisuudessa ne eivät ole koskaan olleet missään peltokasvien, ja kaikki heidän "luovaa toimintaa kentällä", että he ovat niin onnellisia raportoimaan, itse asiassa tapahtui vain sisälle heidän sairas mielensä? (Todennäköisesti vaikuttaa imeytymistä Flies korkeampi kuin mitättömän määrän käymisteitse valmistettuja juomia, ehkä jopa tukevat joidenkin vievää taikasieniä tai myös jotkut tuliainen Amsterdam?)

 

Kolmas On huomattava ja hyvin dokumentoitu seikka, että kuka onnistuu luomaan jotain mielenkiintoista, kanssa ennemmin tai myöhemmin esimerkiksi paljastaa, julkaista omia laatijaa, ainakin niiden naapurustossa. Yhtä poikkeusta lukuun ottamatta, torajyvä Kun se tulee luomuksia luontoäidin. Kun kyseessä on elävien ihmisten kuin että on jotain melkein poissa kysymyksen (ei ilmaista tekijää). Lisäksi Äiti Luonto, erityisesti tapauksissa tässä kuvatuista että samoin luvattomasta Lähinnä voi laittaa käsiin Zeus (Zeus, Herra salamoita). Hän ja hänen kollegansa, mutta mitään myös Tämä julkaisu Their Own tekijän, saati haastatteluja tahansa kansalaisiamme, Varmasti ei liioitella, ainakin viime useita tuhansia vuosia.

 

Neljäs Tapauksissa, joissa tekijä Hänen tekijää ei koskaan todella turvallista olla julkaisematta kanssa säännöllisesti Admirable esiin enemmän tai vähemmän satunnaisia ​​yksilöiden tai ihmisryhmien, jotkut valkoiset Crows Se vaivaa yrittää niin kovasti lievittää niiden todellisen tekijän, ja että ne raportoivat itse koska laatijat työn. Vaikka ne ovat täysin objektiivisesti lähes poikkeuksetta ihmiset erittäin alhainen älykkyys. Teollis horisontin tai pakastin ei edes ymmärrä, että todellinen tekijä on hänen työ koskaan myöntää, vain koska se "ei ole Hänen tyylinsä" tai ominaisuuksia. Hänen kykyynsä (teoksen tekijälle) on tietysti luoda Heidän työnsä, mutta kaikki muut työt hänen, päättyy. Ne eivät kuitenkaan voi yrittää itse pienissäkin määrin selville tai ymmärrä miksi. On olemassa suuri määrä Variantit ryhmien ihmistä maailmassa. Tapauksissa, joita on kuvattu tässä, kutsutaan ympyrä-päättäjille.

 

Viides Nimittäin circlemakers koskaan osallistunut kentän, kaikki heidän "tunnustukset" että laatija tahansa mallit ovat itse asiassa vain ja ainoastaan ​​figments Heidän huomattavan Sairaat aivot. Jos he mainituilla aloilla Nimittäin öisin todella Kävi säännöllisesti, ennemmin tai myöhemmin hän olisi yksi niitä ainoa todellinen laatija täyttyvät. Kirjoittaja, oliko säännöllinen tai epäsäännöllinen muotoja sadon. Taajuus vierailee hänen on peltoja maailmanlaajuisesti noin miljardi vuodessa, joten ennemmin tai myöhemmin olisi kokoontua. Huono ympyrä päättäjille jälkeen kuivuuden ja kokouksen Noin näyttäisi eläinten Täydentävät valokuvia. Kaikki Mielipiteet täällä ei sulje pois sitä mahdollisuutta, että kaikki kuiva ympyrä-maker koskaan ollut vastaavassa tilanteessa löytyy, ja ottaa pois kentän rinnassa tai jopa ei koskaan löydetty lainkaan. Joissakin tapauksissa ... Se vaan lisää myöhemmin.

 

Kuudes Joten sen sijaan: Antakaa heidän fot koko loppuelämänsä istuu niiden aasit, (Nimittäin myöskään vielä ollut koskaan tehnyt mitään muuta), ja jatka concocting Mielipuolisessa näkyjä luovaa toimintaa peltoja, ja varsinainen luominen viljapeltokuvioita tulee Those Who jätä se on vain "todella tuttu", mutta on todella Pystyy ja tekee sen. Näin välttää ikuisesti tahansa mahdollisuus kohdata häntä. Varoitus Täydentävät valokuvat

 

Seitsemäs Circlemakers (ympyrä-päättäjät) voi nimetä uudelleen kerran ikuisesti tulevaisuuteen kuin Circle Jerks-, sato-idiootteja tai sikojen sadon. (Crapmaker, crapcircle-maker, crappycircle-maker, crappymaker,)

 

Haaste hankintaviranomaista mahdolliset kasvintuotannon piireissä: Sinun toimittajat ovat monta tuntia trudging yli kentän, ja tarvitsemme kymmeniä tai satoja työtuntia tuottaa jotain, joka yhden salama vastuuvapauden pystyy valmistamaan Vain 100 miljoonasosan toinen, ja Loput jatka yhteistyötä ja useita luonnon, fyysiset ja biologiset voimat ja lakeja. Lisäksi salama vastuuvapauden toimii kaikkein täydellinen salassapito, mikä on mahdollista kuvitella sen toiminnasta (luonnollinen matkiminen, James Bond). Heti sen työ on useimmiten alalla havaittavissa mitään, vaikka malli on jo rakenteessa kasvien pysyvästi luotu. On aivan mahdotonta, että joskus tulevaisuudessa joidenkin viljakuvioista Producers aikana Epävarmat hullu harjoitettavaan kentät tilauksesi, tavata todellinen viljapeltokuvioita kirjailija, ja hän tässä kokouksessa heti tappaa heidät. Vastuunsa toteuttamiseen hyvin olennaisen osan lisäksi omaa tyhmyyttä olet.

 

Erot kasvit ja eläimet

Erot salama vastuuvapauden vaikutusta kasveihin ja eläimiin

Tärkein ero eläimiä ja kasveja tosiasia, että eläin vaikuttaa salaman vaikutus, välittömästi havaittavissa visuaalisesti hyvin erilaisia ​​ja helposti erotettavissa eläimen, joka ei mitään sellaista tapahtunut. Jotain vastaavaa Koskee eläimiä oli vain Kuka Rikkinäiset tai loukkaantuneiden vastuuvapautta, ja hengissä, vaikkakin vaikea. Tällainen eläin, joka on säilynyt, jos se ei kuulu koomaan (mikä myös hyvin erilainen kasveista), ja olisi, että pitkän ajan kuluttua hyppii ympäri kenttää hyvin epäsystemaattista, mikä taas kasveista poikkesivat erittäin merkittävästi.

 

Kun kyseessä kasvien kuivuuden sääntöjä ei sovelleta lainkaan. Jopa heidän kasveja tai niiden osia, jotka oli kulkenut välittömästi lopetettava sähkövirtaa, ja jopa ne, jotka ovat saaneet monta kertaa sähkön tarpeen tappaa heidät, ovat joukko päivän kuluttua ukkosmyrsky vielä lähes erittelemättä kasveista täysin ja kokonaan intacted Kestää tahansa Haitallinen energiaa. Tilanne joidenkin kasvien tapettiin mahdollista verrata esimerkiksi leikata kukkia maljakko vedellä. Sen varsi, lehdet ja kukat ovat vielä muutaman päivän erittelemättä siitä leikkaamaton kukkia, vaikka täysin kuolleet juuret, esimerkiksi. Jokin aika silti näyttää aivan normaalia aineenvaihduntaa. Monet täysin kuollut kasvinosat, jotka sisältävät ainoastaan ​​kuolleita soluja, ja ilmeisesti täysin kuiva, pitkän ajan kuluessa saattavat silti toimia verisuonikudoksen, ja jos ei ole mitään merkittäviä vahinkoja, jännitteisiä osia erottaa ne muista kasvi voi jatkaa kasvua ja osallistuvat edelleen kaikki tärkeät kasvi toiminnot eli lähinnä fotosynteesin ja aineenvaihduntaa, ripenig myös, jos sukupuolielimet läsnä siellä.

 

Käytännössä kaikki kasvillisuus, joka iski salama ja siten heikentynyt ja vaurioitunut, paitsi jonkin ajan kuluttua esittelee monia toissijaisia ​​seurauksia ja vahingonkorvauksia. Ar satunnainen hyökkäykset keskiasteen Heikentynyt kasvien ja kudoksia millään kasvien ja eläinten tuholaisia, Juurikäävän, sipulit rot, multaa, muodonmuutoksia ja vaurioita hedelmiä, siemeniä, jyviä. Jokin kuiva sivuvaikutuksia voidaan sekoittaa ja virheellisesti pidetään alkuperäinen syy kasvi vaurioita, ja kirjallisuus voi lukea monta lukua, että se todella tapahtuu hyvin usein.

 

Kiitos maallikot Tuo kenttä kuollut ja enemmän tai vähemmän vaurioituneita kasvit näyttävät hyvin usein (karkea arvio paljon enemmän kuin 90% tapauksista) on vielä melko pitkän ajan kuluttua myrskyn (päiviä, viikkoja) ja lähes koskematon, luultavasti yksi tärkeimmistä syistä, miksi se salama päästöt kysymys satovahinkojen tärkeänä lähes nolla tai alemmassa lämpötilassa niin paljon merkitystä itse asiassa se ​​on (ei sovelleta ammattikirjallisuutta). Kentät näyttävät, että todellisia asiantuntijoita, myös muutokset on mahdollista havaita vain hyvin perusteellinen ammatillinen, laboratorio tutkimus. Esimerkiksi vähentämällä tai ilman aineenvaihduntaa. Tarkemmin sanottuna muutoksia on havaittavissa, jopa paljaalla silmällä. Kuihtuu lehtiä, taivutus korvat maahan liian aikaisin (Pääasiassa tapauksessa ohra), Hitaampi kypsymistä. Viitaten: se on hyvin vaikeaa erottaa Teema normaalista toleranssi kasvun ja kypsymisen, ei-satunnainen ja satunnainen vaikutukset paikallisiin olosuhteisiin. Esimerkiksi paikalliset erot ravinteiden saanti, paikallista vaihtelua tarjonnan kosteutta. Nämä ovat usein ilmenee oireita kasvillisuus - cropmarks, läsnäolon takia maanalaisten rakenteiden, katso arkeologian . Koskee Tämä pääosin viljaa, koska vaikutukset salaman että kasvit pienellä kylvö tiheys on riittävän tunnettu Viljelijät ja ammattikirjallisuus riittävästi Kuvattu, kuten edellä muilta sivuilta tämän sivuston. Maatalous Asiantuntijat tietävät erittäin hyvin, ja katso myös toistuvasti mainittu kirjallisuudessa ja havainnollistavat kuvat, että kun salama vastuuvapaus tahansa kentän viljelykasvien tuottaa pyöreä muoto vaurioitunut tai jopa kuolleita kasveja.

 

Kuva "Moving Devil". (pic) Onko mahdollista kuvitella, miten ihmiset aikaisemmin ja kuviteltua paholainen? Ja miten ne explicated ukkosmyrsky ja salamat? Ehkä Jumalan työtä? Kuin nymfi tanssi? Angel tanssi? Tai pikemminkin, tanssi ja paholaisen työtä? Tietenkin vain yksi mahdollisuus on viimeinen. Tämä kuva on aivan tarkalleen selittää, Se viljapeltokuvioita luomia Lightning päästöjen aikana ukonilma yli sato kenttään. Eikö selitettävä selvästi enemmän. Kuva on yksi laatikko koko mosaiikit välillä todisteiden maanviljelijöiden ja asianomaisten henkilöiden tietää syyt säännöllisen muotoisia viljelykasvien ikuisesti. Ne ovat vain kaikki ihmiskunnan luonnon kautta lähinnä tekee sen avulla vuosikymmeniä, satoja, tuhansia vuosia todellinen, aito hauskaa. Ehkä tämä olisi se muun ihmiskunnan kerta kaikkiaan vahvasti ehdotti, että he ampuivat osaksi häiritä heidän ammattinsa. Ensinnäkin kouluttamattomia, semi-intellektuellit, oppineet ja itse määritetty sciolists.

 

Hieman mielikuvitusta, hieman tulkitseva taitoja, valmiutta käsitellä joitakin vinkkejä ja vertauksia, myös vähän halukkuutta ja kykyä tukahduttaa heidän omaa typeryyttä ja jälkeenjääneisyyttä. Myös tarpeeksi lukea, mitä hän kirjoitti vuonna 1652, Mr. Kasvi Tietoja Sää ja sen seurauksia Staffordshire, ja voisi ongelma voidaan ratkaista. Mutta mysteeri uskovien olla vuosikymmeniä Ansaintakriteerien ja useita salaliittoteorioita, ja täysin ansaitsematon suosio.

 

Sitä voi melkein katsoa, ​​että tietyille viljelijöille aina tiennyt esiintyminen viljakuvioista todennäköisesti pystyivät epäillyn tai edes tietää sen syyn, kaikki tämä tieto He kommunikoivat isältä pojalle, yhdeltä sukupolvelta, on ikuinen liike, ja He tekevät kaikkensa onnistuneesti salata kaikki, yleisöltä. Tämä on kaikki pääasiassa siksi, ei tee sitä väärin luontoa, kuivuus ja suuri vitsi, pilaa koko ihmiskunnan niin onnistuneesti alkuvuosina (tarkkaan dating, on näkemyseroja). Niiden avulla itse asiassa tekee hauskaa valitettavaa yleisön. Löytämisen jälkeen renkaat on luultavasti Them (maanviljelijöitä käsi kädessä luonnon kanssa) vain hauskaa katsella kuinka on hanhi-tehostamalla yli ympyröitä kuin kärpäsiä paskaa eri ryhmien sciolists, pseudoscientists, itsenäiseksi julistautuneen oppineet viljapeltokuvioita, UFOlogists , mysteeri-Explorers, psychics, alien-uskovia tai Samanlaisia ​​roskakoriin.

 

Kuten edellisessä tekstissä mainittiin eri tutkijat tarkalleen puoliksi koulutettuja väestönosan ehdottomasti aina hämmentää Tämä syyt ja vaikutukset, sekä mahdolliset sivuvaikutukset salamaniskun päästöjen pystyvät harkitsemaan ensisijaisena syitä, jotka pitäisi saada kaikki vahingot ja poikkeamia esiinny omilla. Heidän figments se on mahdollista lukea homeen ja sienten leviämisen piirissä, ja sienitaudit sekä hyönteisiä tappaa lentää niin nopeasti, että ei edes riitä vapautumista ja varret Samanlaisia ​​paskaa. Esimerkiksi, sienitaudit ja laho, joka hyökkää sisältä sokerijuurikas sipulit, mutta samalla väliset siirrot kasveja ja ulottuu ympyrän (!). Sisäosasta sokerijuurikkaan sokerijuurikkaan sisällä toisen, Muutoin mitään muita näkyviä vaurioita kasveja. Se olisi kosketukseton siirtoa tai kasvi ehdotus tai itsesuggestio?

 

Ero millä nopeudella kuivalla laitokseen, joka on vain kuolleet juuret ja keskeytymätöntä vesiliikenne ja kasvien, jonka sisällä oli täysin keskeytynyt kuljetuksen vettä on valtava. Ensimmäisessä tapauksessa Tapahtuu lehdissä näkyviä kuihtuu jälkeen noin viikon, toinen pöytäkirja (photos)

 

Että kasvit vain saivat annoksen teho monta tuhatta kertaa suurempi kuin tappava annos voi olla Heti salaman kellastunut, ruskistunut, mustuneet, poltettu asti Hiiltynyt (katso "poikkeavuuksia"). Tällaisia ​​laitoksia, jotka todella näyttää salamaniskun seurauksilta päästöjen, todella löytyy aloilla viljakuvioista esiintyminen osoituksena Tuhannet Todistuksia ja valokuvia. Siksi on tarpeen, jotta ne kaikki viljapeltokuvioita Explorers esittää hienosti kiitos. Mutta ne ovat useimmiten vain pari kappaletta, jos viljan voi olla Ehkä olisi useita kymmeniä tai jopa satoja kappaleita (at tiheys tuhat tainta neliömetriä). Noin yhden hehtaarin sisältää miljoonia niitä, ja kuka haluaa olla siellä myrskyn jälkeen voi yrittää etsiä. Muutaman päivän ne eivät enää näy kentällä, ei edes hieman. Suuremmat kasvit ovat kuolleet jonkin ajan kuluttua myrskyn helposti erotettavissa, tietenkin, kuollut varret viljan pian sen jälkeen kuiva ja hajoaa tomuksi. Ne ovat kuin kasveja ja kuivaa perunat seuraavana päivänä tai enemmän sadonkorjuun jälkeen. On tärkeää, että kasvit ovat niin vaurioituneita, että jopa keskeytyy Heidän veden kiertokulku, joka muutoin voi olla rauhassa pitkään Lähes kuolleita kasveja. Kasvit välittömässä läheisyydessä vastuuvapauden (kymmeniä senttejä) voidaan merkittävästi vaurioitua mekaanisesti myös hieman ja enintään etäisyyttä useita metrejä. Anyway näkyvästi vaurioitunut kasveja on vain pieni osuus, että verrattuna kasveja tuhoutui havaittavissa, mutta selvisi, ja hyvin pitkä niitä ei havaittavissa mitään.

 

Esimerkiksi, Mrs Kuvailee Pliskova blogissaan paikkaa, jossa kasvit keltaiseksi. Muutaman päivän kuluttua kasveja, jotka "katosi I" (likimääräinen lainaus, selvennetään). Keltainen kasvit olivat täysin kuolleita, JT aikaan ensimmäisen oberving, ja muutaman päivän kuivua ja hajota niin paljon, että niiden kävijät eivät Harkitse jäämiä ja kasvit (yhteiset peltoviljely kuivua vain 2-3% alkuperäisestä paino ja tilavuus). Se ei ole huono idea tässä jonnekin timelapse, mutta ainakin muutaman laukausta. (rape)

 

Toinen merkittävä ryhmä kasvit ovat ne, jotka kuolevat, mutta jopa muutaman päivän jopa viikkoja. Kertynyt Them, myös in Their juuriston ja ympäröivään maaperään, lähinnä elektrolyysi, kuten monet haitallisia kemikaaleja, jotka joinakin aikaa kuolla. Tällaisia ​​kasveja kuivua hyvin hitaasti, liikkeeseen kehon nesteiden Heidän ei katkea, ja ei tarvitse olla niin paljon erilainen niiden ympärillä. Ominaista esimerkiksi kuuroille korville, mutta jos he ovat joutuneet energiaa vain silloin, kun jyvät ovat jo kehittyneet paljon, esimerkiksi vaikka vain vaihe maitotuleentumisasteella, voi osittain myös kypsyvät, mutta ei laadun kuivuuden ja ennallaan kasveissa. Siemenet voivat olla smaller.These, epätavallinen muoto - kuihtunut, taitettu, koska ne olivat vain osittain kuivuneet lopulliseen muotoonsa, eikä tyypillinen kypsyminen, joka tapahtuu intacted kasveja.

 

Vaikka alkio on kasvanut kuivua määrin, että se kykenee kasvun, mutta voi vahingoittua, ja loput siemenet, tukeminen itämisen Varsinkin tärkkelys varauksia ei saa kehittää kuivua määrin ja täysin ehjä ja terve siemeniä.

 

Kasvillisuus tässä tapauksessa voi merkittävästi erota toisistaan ​​värin kypsymistä ehjä kasveista. Tämä ei tarkoita, että jyvät ei voida hiottu jauhoksi ja leivotaan pullaa Tuo. Itävyys on todennäköisesti hieman heikompi, ja jopa mitä he idä, älä onnistuneesti päätökseen kehitystä. Heidän täytyy olla tarpeeksi tallennustilaa yhdisteiden pienten laitosten päästä pois maasta.

 

Kasvit vaurioitunut vain ei kuole lainkaan, mutta aikaa huomattavasti hidastaa kasvua (ne merkittävästi vaikuttavat Kypsytys eriarvoisuutta). Mekanismi kasvien kasvua loukkaantumisen jälkeen sähköiskun selitetään paljon tilaa muissa sivustoissa. ( kronologia , PPE ja muut )

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z