Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-ympyrät-ovat-ei-luonut-by-henkisesti poikenneet-henkeä . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
Learn about thunderstorms RSS feed

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com

 

Tässä on yrittää korjata figments Tämä Monstrous

Niiden Sairaat aivot ...

 

Paperi nimeltään Intermezzo (1), koska toisin kuin useat aiemmat melkein ei selitä periaatteet jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sadon, ja se on kirjoitettu hieman kevyempi kynä. Siinä käsitellään ilmiö esiintyi viljakuvioista aivan erottamattomasti mukana. Kukaan jotka koskaan halua käsitellä kysymystä kuviot viljan, vaikka se olisi mitään vakavaa ja tieteelliseltä kannalta, on jotenkin seistä kysymys olemassaolosta ihmisiä kutsutaan ympyrän päätöksentekijöiden (ympyrä-päättäjille, hoaxers ). Tämä osuus on ensimmäinen sarjan pitkään ja ainoa, joka tekee Sat Vuonna ainoa todella harvinaisia, tai pikemminkin, ei enää mainita. Ensiksi, kirjailija, rakas ympyrä päättäjien seistä yksiselitteisesti puolella Viljelijät ja että kaikki toiminta ja luomuksesi Called absoluuttisen paska ilmiö, jota ennen se on mahdollista ja ainoa oikea sylkeä. Onneksi nämä luomukset eivät ole aivan niin paljon ollenkaan, kuin mitä olisi teidän rantings, usein tue ystäviinsä, Misguided mysteeri seuraajia voi tuntua.

 

Circlemakers. Erittäin surullinen tapaus. Ne ovat hyvin henkisesti epävakaa, häiriintynyt henkilÃ, psykopaatteja, jotka olivat hyppäsi yksi mielenkiintoisimmista temppuja, kepposia, hauskaa, mysteeri Mitkä luontoäiti pääasiassa niitä, ja ne yhdessä koko ihmiskunta voisi hevosen ympärille. Provosoi ne vaikutelma, ei vain niitä, vaan eri ryhmien myös mysteeri prospectors, että valtaosa ympyröitä ja muotoja viljelykasveja Valmistettu ryhmä ihmisiä, joille se on nyt sovellettu nimitys ympyrä-päättäjiä tai jopa ympyrä päättäjille tai hoaxers. Samanlaisia ​​lausunto jakavat ryhmän Skeptikot (myös Skeptikot ovat melko säälittävä uhri luontoäidin). Niistä ihmisryhmät jotka ovat mukana koskevia lukuja tarkasteltaessa on vakaa Tämä näkemys todelliset luvut ovat noin 5%, loput ovat Counterfeits, fake, huijaus, luotu ihmisille. Tässä yhteydessä on tarpeen sanoa vielä aivan harhaoppisia idea, nimittäin: "Niin paljon idiootteja, ja kuivuus ja suuri, että koko maailma ei voi olla olemassa, on se mahdollista, että 95% kuvioita luotiin ne, ja vain 5% oli aito, todellinen, oikeastaan ​​luoma luonto. "

 

Toinen sivuvalo: Miksi hoaxers (väärentäjä) nimetään joku joka tiettävästi tuottaa 95% CC ja Aito (eli oikea), eli vain loput 5% olisi tuotettava luonteeltaan? Älä theybehave vain koska se on jo käytetty nimikkeistö (95% huijaus, fake, 5% aito) yksin "mystery uskovia" tai muun nimiä, jotka täysin sekaisin syöpäläisten kutsuvat itseään, idiooteilta? Niiden ei pitäisi ensisijaisesti ensinnäkin saada testattu ja olisi Psykiatrit? Ei pitäisi olla niin, mistä näkökulmasta tuottaneet ympyrä-päättäjille (All That "for pin reikiä"), Merkitty Aito ja mitä luontoäiti Produced nimetä huijaus, väärennös?

 

Hyvä Humanity, uskomme sinua! Lause "Niin monta idiootteja maailmassa ja suuri kuiva, ei olisi olemassa" voi nyt vain Äännä todella suuri optimisti (tai tyhmä) ...

 

Itse juuri päinvastoin, yli 95% luvut ovat totta, täydellisiä luonnollisesti kehittynyt. Ihmiset luotiin vain mitättömän Prosentti, selvästi alle tilastollisen virheitä. Vaikka "True" circle päättäjät oikeasti olemassa, mutta vain kuivissa hetkellä määriä, että se riitti nimeltään tilastollinen virhe. Valtaosa heistä oli koskaan ollut sato alalla, ne ovat vain ns circle-päättäjille - declarators, juoppoja, kehui, bragged braggarts, patologinen valehtelijoita on vain kuka lausunnoissaan raportoi luomuksia joku muu. Ei muuta kuin toivoa, että ne ovat suhteellisen harmittomia tyyppi mielenterveyshäiriöiden, erityyppiset "transmigrationism" (Napoleons, Picassos, Einsteins, Hitlerin), jonnekin alueelta skitsofrenian. Niiden kevyempiä eivät ole Tarkkaan vaarallisia potilaan ympäristössä, mutta niiden vaikeammissa tapauksissa ovat järjetön mielisairaalat ympäri maailmaa Suhteellisen fulled ylös.

 

Ne ovat todellakin mysteeri prospectors kuiva idiootteja että he ajattelevat, että nämä heidän paskaa joku He jopa lukenut tarpeeksi uskoa heitä, saati hallita niitä? Luulevatko he, että kenties muita, paljon suurempi kuin tyhmät itse mennä kentällä, jossa ne muodostavat piireissä kuivassa tavalla (eksentrisyys jne..), Jotta se mahtuu Tarkoituksellisesti Mielipuolisessa teorioita? Luulevatko he, että jos koskaan julkaissut ja päätteli, että sisällä aitoa viljapeltokuvioita löydetään kuolleita rottia usein, että ympyrä päättäjät alkavat välittömästi Heidän luomuksensa karistanut kuolleita rottia? Maailman on olemassa paljon idiootteja, mutta ei niin paljon ja suuri kuivuuden ja, kuten jo mainittiin. Koska esimerkillinen näyte hölmöjä ja idiootteja ovat ihmiskunnan täysin riittävä mysteeri uskovaiset itse. Skeptikot ympäri maailmaa heistä ja heidän tyhmyys Valmistettu jo paljon papereita. Vaikka jotkut skeptikot itsensä jotkin niiden toimista ja lausunnoista kuuluu hyvin samankaltaiset "suljettu ryhmä" sisältää mysteeri johon uskovat. Just another laatikko. Onneksi valtaosa muita ihmisiä mieluummin kiinnittää huomiota aivan eri muotoja työn ja viihteen.

 

Eri mysteeri uskovaiset "asiantuntijat" (useimmiten omatekoinen) asiasta havaitsemiseksi CC, ufot ja muut Selittämätön ilmiöitä ovat enimmäkseen vain todellisuudessa loisia. Parasitize siihen, että on olemassa joitakin vaikea selittää ilmiöitä. He käyttävät teema tyhmentyminen yleisölle ja toimivat oman työllisyyttä. Täsmälleen sama loinen myös mitään ympyrä-maker, vaikka todellinen tai kuvitteellinen. Ehdoton minimi, joka todella on olemassa, ja kaikki muut jotka väittävät itseään vain, aivan sama tai jopa paljon suurempi kuin loisia mysteeri uskovaiset itse. He käyttävät tietämättömyyttä osa ihmiskunnasta ja halukkuus tietty osa ihmiskuntaa uskomaan, että he ovat tärkeimmät tekijät kuvioita.

 

Jopa vastaaviin tarkoituksiin ovat halukkaita ja kykeneviä luomaan teoria, että joissakin tapauksissa, luultavasti kun he käsin rakennettu ja sato kenttä joissakin kunnossa, luontoäiti Herself Koska jotkut siellä pelejä suurempi kyky toimittaa muualle, kuten erilaisia ​​poikkeavuuksia, magneettinen, sähköstaattiset, valo, ääni, outo ihmisen tunteita, ja enemmän. Onko se muka, koska geometrinen muoto jokaisessa silmukassa on erityinen piilotettu, tuntematon informaatiota ja energiaa, joka aiheuttaa samankaltaisia ​​vaikutuksia. Tällainen hölynpöly on todella mahdollista löytää julkaisuista CC ja Internet, katso esim. viljapeltokuvioita - Eckhard Weber. Ei ostaa, olisi rahan haaskausta. Kirjoittaja tunnollisesti vältyt olemassa mitään todellista selitystä yrittää sitä, mutta salaperäinen energioiden kanssa julkaisun runsaus. Mahdollinen vain vain lukea ja tarkistaa.

 

Mystery prospectors ja ympyrä päättäjät varmasti hukuttaa yleisölle monta sivua pitkä tutkielma siitä luonnollinen häiriö asioita ja ilmiöitä, mikä itse asiassa, että mitä tahansa ei-satunnainen ja säännöllinen järjestely esineitä avaruudessa johtaa induktion joitakin tuntemattomia että jotenkin voima nousee avaruuteen sulje mitään geometriset muodostelmat, vastaavien syiden ja vaikea selittää ilmiöitä, jne.. Kirjailija tämän esseen on tyytyväinen yhteen lauseeseen, kaikki ilmaistuna vastaan ​​levittäjiä Vastaavat Delusions:

"Circlemakers kaikkien maiden ympäri koko maailmaa, vittuun!"

 

Creations, ne joskus niin ylpeänä tunnustava, olivat täysin tuottanut joku muu. Joku joka heidät sisään satunnaisia ​​kokouksessa alalla, jos ne todella olivat täsmälleen samaan aikaan samassa paikassa ja esittää siellä ehdottomasti empimättä heti ja unmercifully tappoi täysin Them. (Voisiko hän tulla jopa "Shake kätensä" siellä ...)

 

Jos se oli pelkkä sattuma tarkalleen, kun Suuri Luoja itse tekee tulevaisuudessa sato kuvio vieraili Se paikka ei ole kaukana "rikospaikalle" jotkut Doug tai Dave heidän lankkuja ja köysiä, la olisi heidän esiintymisensä aika Pattern Discovery (useita viikkoja tai kuukausia myöhemmin kotiutuksen jälkeen) ei edes etäisesti muistuttava esimerkki eläimiä tämän kuvan . Se mitä jää jäljelle (ns. haaskat), olisi helposti hyvin kauan sitten on ollut huomion keskipisteessä hyvin erilaisia ​​eläimiä (Called scavengers). Ehkä hän paikka, että olisi voinut löytää vain muutama valkaistu luut hurja, ja luultavasti ei edes sitä. Villisikoja, kulkukoirien ja ketut helposti käsitellä kuivuuden ja jopa aineistoa. Sitä kutsutaan elintarvikeketjuun, eikä aina on ympyrä-maker aina huipussaan.

 

Jos mielisairaat Se on niiden yksilöiden, itse asiassa paljon enemmän kuin vain 99% Ilmoitettu liittyvät toimet todella on tapahtunut sen jälkeen, mitattuna maatalouden massatuotannon, todennäköisesti paras heille aikaa hukkaamatta ja todella tuli Kuvattu osa ravintoketjua. Heidän "väitetty" aktiivisuus on todella tapahtunut joku täysin erilainen - Lightning Suuri Manitou . Ehkä jos he todella halunnut mennä pellolle, Let Them Tiedä mieluummin sitä Kenet he haluaisivat harrastella veneet. Kukaan ei voinut siis syyttää, jos vain yksi todellinen kirjoittaja kuivuuden ihana, erittäin mielenkiintoinen ja uskomattoman monimutkainen sähkömagneettinen resonanssi sadon kuvioita, jos hän oli alkanut Kohdennettu etsi Tinkers kuiva-kenttiin. Mikä menee noin tulee noin.

 

Varmasti tulee olemaan täällä tässä paikassa edellyttäen opinnäytetyön emotionaalisesti ja henkisesti häiriintynyt Yksilöt useita muita havainnollistavia kuvia heidän "liiketoimintamalli" Suuri Opettaja , minä ymmärtää hänen ominaisuuksia, mitä hän pystyy tekemään, kun hän ei ole Making värityskirjat alalla, ja miten he näyttävät samanlaisilta (ennen kynnyksellä scavengers), jos he päättivät kohdata hänet kasvotusten.

 

Kaikki ympyrä päättäjien maailmassa ihmiset ovat vakavasti sairaita, psykopaatteja. Vakavasti henkisesti jälkeenjäänyt, vaurioitunut. Huijattu luonne yhdellä sen enemmän kuin muutama hassu pilailuvälineissä jotka saivat heidät Tämä vaikutelma viljaympyrät voi olla mitään muuta kuin luomuksia ihmisiä. Vakuuttava ne tuumaa Se lausunnot omatekoinen "asiantuntijat" on viljaympyrät (enimmäkseen mysteeri kutsuvat itseään uskovia, tai jopa - he jopa - vakava mysteeri uskovaisia), joista jotkut ovat luultavasti circle-päättäjille - psykopaatteja erittäin hyviä ystäviä. Ehkä he tuntevat rakenne muusta Madhouse, joskus jopa pitäisi olla yhdessä, jakaa huone tai häkki.

 

Ehdotus sisällytettäväksi perusteluissa oppikirjoihin psykologien ja psykiatrien, ja käännös sanakirjat:

ympyrä-maker, ympyrä-maker, cropmaker, Viljaympyrä hoaxer = älyllisesti huonosti yksilön, henkisesti epätasapainoinen henkilö, perverssi, poikkeava, degeneroitunut, psyykkisesti viallinen yksilö, kieroutunut henkilö, Deranged, mielisairas henkilö, hullu-mies, hullu, psyykkisen, psykopaatti norkoilija, vapaa-kuormain, patologinen valehtelija. Yksittäisiä kärsii mielisairaudesta - se voi olla esimerkiksi muotoa kevyempi, mutta myös raskaampi skitsofrenia, imitaatio joku muu (usuall ja kevyempiä - Napoleons, presidentit) tai jotain muuta (usuall ja raskaampi muoto - kuten Microsoft eläimet - koira , lehmä, kasveja tai jopa esineitä vain - tie Pollari, puu, retiisi)

 

Tällä päättely on kevyt ympyrä-makering ilmiö (lukuun ottamatta muutamia pieniä mainitsee samalla tavalla useissa muissa kohdissa sivuston) sivuja hyvästellä ikuisesti, ja seuraava asia jää mitään tässä vähän mielenkiintoinen tieteellinen web muck rupi kuivuuden ja ihmisen lantaa. Vaikka se ei ehkä tunnu ensisilmäyksellä, on läsnä Entirely aito, todellinen perustutkimusta, jossa kaikki ominaisuudet tieteellisen todennettavuuden ja toistettavuus. No CERN need.need.

 

Vaikka tahansa tulevaisuudessa näyttää siltä, ​​että olin väärässä, tai että olen Ploughed hiekkaa, ainakin yritin sitä. JL

 

Vaikka tahansa tulevaisuudessa olisi osoittanut, että jotkut yritykset ovat olleet hyödyttömiä, ainakin Neuvoin ihmiskunnalle: "Näin on väärin, rakkaat ystävät." Jerry Cimrman

 

Katse menneisyyteen

Nimetty ilmiö (ympyrä-päättäjille, ympyrä-päättäjät) melko tiukasti kiinni kysymystä viljan muotoja, kun jotkut aluksi epäröintiä. Jotkut henkisesti häiriintynyt Yksilöt, aluksi joitakin n epävarmuus, puhalletaan Heidän oma trumpetti ja tunnusti sen kokonaan luomuksia joku muu. Jonkin ajan kuluttua, todettiin, että todellinen kirjoittaja koskaan ilmoittaa hänen authirship, perustelemaan heille heidän Monstrous figments ja rantings, vaikka se oli kaikkein järjetön. He saivat hyvin käyttää nopeasti, ilman edes vähän olla kiinnostuneita siitä, kuka on todellinen tekijä muotoja. He olivat täysin tyytyväisiä käytännön havainnot, että hän ei koskaan tee tunnustus Synnynnäiset Ehkä johtuu vaatimattomuus. Myös koskaan puhdistaa "reiät" jälkeen työstään, toisin kuin ympyrä-päättäjille.

 

Ei ihme, hän ei koskaan todella osaksi. Mahdollinen hän on vain vain "odottaa asentoon" hienovaraisesti ja hitaasti valmistautuu sillä hetkellä, joka todennäköisesti tulee tapahtua joskus. Se jää vain haluavat heille, että tämä ei koskaan tapahtunut. Että henkisesti häiriintynyt Yksilöt, linssit ylpeänä siitä että kukaan ei voi häiritä niiden mieletön rehvastella ja koko maailma uskovat fiktiot, päihtyneiden Tuo hullu figments tekemät sairaat aivot omasta, he todellakin joskus mennä johonkin peltokasvien, joten yritä Että " jotain "luoda ja lisätä omia bullshits enemmän uskottavuutta että. Sillä olisi samalla Waiting myös todellinen kirjoittaja viljakuvioista, joten myös Se sattui olemaan läsnä tällä alalla, ja se voisi "kätellä" heidän kanssaan koskaan siellä. Sen jälkeen, tällöin saapuvat kentän "Men in Black" (auto) ja ympyrä-päättäjille, ottaa ne pois sieltä puulaatikoihin (Löytäjä jos koskaan), ja Them ehdottomasti laittaa hautausmaa. Jälleen kerran: se jää vain haluavat heille, että tämä ei koskaan tapahtunut.

 

Muun muassa kaikki salama päästämästä kenttään ehdottomasti häikäilemättä tappaa maanpinnan yläpuolella ja alapuolella useita kymmeniä tai jopa satoja kiloja pieniä eläimiä (sammakot, hiiret, hamsterit, kentällä oravia, sisels, hyönteiset, mol). Joissakin harvoissa tapauksissa enemmän kuin vaihtoehto yksi tonnia. Paljon riippuu etäisyyden vaikutusta vastuuvapauden otsa, mutta todella luultavasti pieniä eläimiä voidaan lopettaa jopa joidenkin suurten ilmiöiden -Return StrokeMukana tai jälkeen ja ennen sitä (Stepped Leader, keskeneräinen Positiivinen Streamerit, katso Salama). Myös Pienet hyönteiset voidaan tappaa johtuen induktion kasveissa. Poikkeustapauksissa joskus "tapahtuman jälkeen" sijaitsee kentällä jopa monta tonnia lentää Suurempi eläimiä. Onko sinun todella typerä ympyrä-päättäjät yrittävät sijoittaa objektin joskus tulevaisuudessa niiden välillä?

 

Oletetaan, että jopa tuntui olevan mahdollista harkita mahdollisuutta, että säännöllisiä kuvioita on luotu ulkomaalaisten tai ympyrän päättäjille, mutta jonka salama päästöt ja That arised päässä satovahinkojen jotka ovat syntyneet vain epäsäännöllisiä. Olisiko mahdollista, että he eivät ole koskaan tavanneet toisiaan? Tuhannet tapausta vuodessa? Olisiko mahdollista, että salama vastuuvapautta ei ole yhtään tapausta osuman joku on niin paljon pilaa hänen maineensa, ja vain alkeellista niiden kuiva Yritykset sienellä hänen työ? Entä lain Tahaton tiedossa?

 

Occam pitää hänen peukkuja

ympyrä-päättäjien olisi Mielipuolisessa iniciatives, pitkän aikaa (vuosikymmeniä), vain vahingossa avustamana ja hieman hämmentynyt ryhmät Skeptikot ympäri maailmaa, jotka aivan tasaisesti tulkitsi virheellisesti Muuten varsin luotettava toimintaperiaate Occamin sääntö : "Jos enemmän ratkaisuja on ainoa oikea (todennäköisimmän) että yksinkertaisin " . Että useimmiten vaativat mahdollisimman vähän ylimääräisiä satunnaisia ​​ja epävarmempaa, parempi kenellekään.

 

Jos jatkuvasti, vuosikymmeniä täysin salaa, mutta silti hyvin koordinoitua, harjoittama toiminta ryhmittäin humalaisen henkisesti sairaita yksilöitä ympäri maailmaa, että joku on yksinkertaisin mahdollinen ratkaisu, ei tarvitse estää häntä kuivuuden ja vaatia millään tavalla. Olisi luultavasti paras nopeasti lähettää hänet laitokseen kuiva Perustettu tarkoituksiin.

 

(Juuri se yksin, että pitkän ajan kuluessa ne olisivat täysin huomaamatta ja huomaamaton, on suhteellisen monimutkainen lisäehdon, huolimatta siitä, että sekä useita ALC promillea veressä olisi lähes mahdotonta edellytys niille jo vain löytäminen alalla sadon ...)

 

Vain vertailussa: Mikä tahansa ihmisryhmä edes olisi ja suhteellisen yksinkertainen malli, kun laskemalla kaikki yksittäiset tehtävät vaaditaan sen luomiseen Sisältää projekti, kuljetus, olisi tehdä kymmeniä enemmän kuin satoja työtuntia, salama vastuuvapaus "toimi" 100 mikrosekuntia, sanat 100/1000000 toisen ... (100 salama-mikrosekuntia) ...

- Occam - Obbama? ...

 

Skeptinen ikkuna (pieni retki)

Mikä nimi ihmiset valitsevat, jotka vuosikymmeniä uskoi tietenkin täysin järjetöntä lausuntoja tai jopa mielenosoituksellisesti suoritettu, edessä kameroiden, myös tietysti täysin järjetöntä henkisesti häiriintynyt toiminta ryhmien yksilöiden väheni selvästi häiriintynyt ja äly, vedota Them kuten puolijumalia, ja Niiden toiminta belaud taivaalle ja kutsuvat sitä ainoa oikea ja mahdollinen selitys?

 

Seuraavassa on eräänlainen Äärimmäisenä (Very Variantit)

Denton, Garsington, 1996; Wylatowo, 2002. Oletetaan hetkeksi, että ympyrä päättäjille olemassa. Valmistettu kaikki erilaisia ​​muotoja sadon, ja jotkut heistä sanovat, yhteistyössä ulkomaalaisten. Jotkut muut taas ilmoittautuivat ulkomaalaisia. Kyllä, vaikka todettaisiin, että ulkomaalaisten olemassa ja käsi kädessä ympyrän päätöksentekijöiden tuottavat piireissä. Me luota heihin, että yksi tai muille tai kollektiivisesti tuotettu, sanovat, muodot liittyvät kaksi valokuvaa (siniset nuolet, kuvioita vuodelta ... on ... niin kuviot ovat todella hyviä). Mikä idiootti, munaus, tinker, Dement, scrapmaker, hölmö, pummi luuseri, Se Epäpätevät epäonnistuminen kiero käsi sitten kaiken, joka on tuottanut lukuihin merkitty punaisella nuolilla? Nimittäin Joku oli tehnyt kaiken.

 

Muuten, toissijaisena todiste aitoudesta lukujen Wylatovo pitäisi toimia suhteellisen helposti jäljitettävissä, että jopa tyhmä idiootti ja ympyrä-maker olisi koskaan valittu niiden luomuksia alalla, jossa se on jo löytänyt esineitä Ilmaistaan punaiset nuolet ...

 

Ehkä hieman humalassa aikana suorituskykyyn? Ehkä he hajosi Heidän leikkuulaudat, lankkuja, köydet ja jousille? Epäonnistui Heidän magnetronia, vaiheiset, masers, laserit, runkkarit, tasers, cyclotrons, synchrocyclotrons, phasotrons, Roentgen valaisimet, mikroaaltouuni Emitters, elektroni aseita tai jokin muu laite, tuhoeläimet Käytetään pommitus kentän? Oliko ne eivät Heidän henkinen painopiste ja hetkellinen energia, kyvyt (tai hidastuminen), jotta niiden aiheuttama pyörteitä, uskomuksia tai psyykkinen voimat eivät voineet maalata kuvia riittävän symmetrinen? Heidän ei pitäisi tuntea joskus edes vähän kuin idiootit? (Aliens + ympyrä-päättäjät)? Onneksi ei, sillä he molemmat eivät ole. Onneksi molemmat kaksi ryhmää Kaikkiaan Se voi onnitella toinen siihen, että kukaan heistä ei näy millään tavalla juuri tarkka aika myös paikka kun ei todellakaan ollut mitään mallia alkunsa. Siinä tapauksessa kuivuus ja ne kuljetetaan patologian (ympyrä-päättäjät) tai NASA (ulkomaalaisten). Tai se Paroubek (Tšekin poliisi jos löytää Martians, jos hän halusi kokeilla elvyttää teema seuraavissa vaaleissa)

 

Ending huomautus

Uskoville olemassaolosta ja vaikutuksesta Selittämätön ja salaperäisiä voimia ja voimia, salaliittoteorioita, ulkomaalainen Aktiviteetit, Mysterium uskovia, UFOlogists, ja kaikki muut samanmieliset ihmiset: At paikat merkitty punaisella nuolilla löytäisi kasveja, visuaalisesti tai jollakin käytetyt muu tutkimusmenetelmä (kudoksissa, soluissa, solmut, mikroskopian, mekaaniset ominaisuudet) ehdottomasti erittelemättä kasveista, nämä niin iloinen valokuva, toimenpide ja tutkia sisältä että säännöllisiä kuvioita. Seuraavassa on karkea yleiskuva siitä, mitä on mahdollista löytää sisällä mitään täysin epäsäännöllinen kuvio.

  - Kasvit hiiltynyt - Prosentti ja pieni, selvästi alle 1%. Sitä ei ehkä löydy, vaikka salama vastuuvapaus on kulunut riittävästi aikaa ja luonne huolehti heistä itsestään.

  - Kasvit Twisted ja epämuodostuneet lehdet, varret, tähkiä, Deformed erääntyvät jyviä. Todennäköisesti ei yhtä hyvin ylittää 1% ja niiden osuus on vain hieman yli vahingoittumattomia alueita.

  - Kasvit vain maanpinnan yläpuolella, 2-5 cm taivutettu, murskatut varret. Enemmän yli 90%. Useimmat niistä näkyy verrattuna, jossa terve varret, ei jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) kasvit yli 5 kertaa pienempi voimiaan rikkoutuminen. Lisäksi ne tietenkin erittäin helppo taivuttaa niiden varret hieman maanpinnan yläpuolella rikkomatta.

  - Ehjät kasvit on myös Mahdolliset mutka maahan rikkomatta varret, mutta paljon hitaammin ja näyttää paljon vastustuskykyä Greater Than varret kaltevuus jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) ja niiden läheisyydessä arviolta 10 kertaa.

  - Kasvit varret suunnilleen samalla piste, 2-5 cm maanpinnan yläpuolella rikki. Ne ovat arviolta 10% kaikista kierroksen varret makaamaan. Ne sijaitsevat alueilla pääasiassa välittömästi vieressä muodon rajan. Niiden vastustuskyky murtumista ja taivutus-tai kaltevuus ei ole enemmän vain 2-3 kertaa pienempi vastaan ​​terveiden verrokkien kasveja.

  - Varsin usein löytyy jätettävä `on (vahingoittunut, heikennetty) nippua varret, järjestetty tasaisesti jokaisen silmukan yksi muu - tulos Domino effect.fect.

  - Hyvin usein mahdollista myös ei löydä jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) nippua varsien sisällä Suurempi kuvioita.

 

Aina tulevaisuudessa he löytävät kaikki muutokset kuvaili hän nimesi paikoissa. Tämä väite saattaa yrittää refs Heti ensi vuoden. Jotain Them eli se luultavasti jo lähetetty sanansaattaja antiikin Mayat. Ne toimitetaan mahdollisimman monia Miljoonat punaiset nuolet ympäri maailmaa, kuinka paljon he haluavat, ja he voivat yrittää tehdä, että ei ole sijoitettu mitään sellaista. He voivat valita heidän valintansa. Tätä kutsutaan ennustus, ja kuuluu monenlaisia ​​tieteellisiä tekniikoita käytetään perustutkimusta, joka mysteeri uskovat Love Like riesa.

 

Vain yksi Niiden ongelma on jatkossa Heidän ainoa ongelma. Se olisi tietenkin valtava ongelma niille, tarkkailla ja tutkia jotain niin yleistä, tavallista, kuten kaikki sato epäsäännöllisen muotoisia. On aivan täysin niiden taso, jotain kuivaa OSALLISTUMISOIKEUS Earthbound, mikä ehkä ei ole syntynyt samassa tai samalla tavalla kuin niiden niin paljon Cherished säännöllisiä kuvioita. Älä välitä, joku muu olisi erittäin tyytyväinen, että sen sijaan tehdä niitä kaikkia.

 

Lopuksi viesti kaikille ympyrän päättäjien ympäri koko maailmaa, sanovat sekä Classic tekijä: "Teet minut oksentamaan ..."

 

Kuitenkin täysin lopussa (vahvaa merkkiä) ters)

Se oli hyvin tunnettu tapaus kahden seniili vanha fogeys, D & D Britanniassa luvun (ks. Google : D & D Viljaympyrä), joka väitti olevansa laatijat kaikki kentän viljakuvioista voimatta niiden erittäin epävarmat Väitteet pienissäkin määrin uskottavia todisteita. Surullinen tosiasia, että on valitettavaa toimittajat He hyppäsi syötti harrastelija ja todella uskomattoman tyhmä tavalla. Heitti mitään edes alkeellisinta käskyt noin tarpeesta resurssi todentamisen ja vaatimuksia, ja näin osallistui yksi suurimmista mystiikan vuosisadan, joka ehkä ei ole vastinetta historiassa. Voi niitä valitettavaa toimittajia. Heistä tuli de facto yhteistyössä laatijat yksi suurimmista mystiikan 20. vuosisadan, vaikka heidän nimensä ei Orson Welles. Heillä oli vielä selvää ensi silmäyksellä, että sarja sopivasti valitun molempiin kysymyksiin pitäisi heti että kuola vanha fogeys Tuomittu patologinen valehtelu. Mutta siinä tapauksessa, että olisi nopeasti menettänyt monet tuhannet sanomalehtien levikki ja suuri maksu. Se ei ollut ensimmäinen kerta eikä viimeinen kerta kun onneton toimittaja omia toimiaan suoraan osallistunut Laaja salakähmäisyys.

 

Kaksi ruosteinen vanha Geezers ajatteli, että kun kiinnitetty huippu Heidän kuolaa litteät korkit ja rautalankaa kuin "suuntimislaite" Tuo koko ihmiskunnalle usko heitä, että he auttavat tällä valmistettuun viljapeltokuvioita niin nopeasti ja helposti kuin hyödynnetään aluksella käytetään kuvaavalla kompassia. Sadat piireissä vuosikymmeniä, ei koskaan saatu kiinni. On huomattava, toimittajat uskotaan heille. On huomattava, että toimittajat eivät tarkoita koko ihmiskuntaa. Onneksi.

 

Monta vuotta sitten ilmaissut Robert Heinlein Se ei tarvitse etsiä ilkivalta joissa on tarpeeksi selittämään syyt yhteisellä ihmisen tyhmyys. Myös etsiä mitään tarvetta salaliittoteorioita. Tässä tapauksessa valitettavasti oli ylivoimaisesti suurin syy kaikki virheet selvää hölynpölyä journalismia, jota herra Varmasti kustantajan rohkea laukku (kuten se tapahtuu). Vaikka hypätä rikan on mahdollista Satunnaisesti joku, kuka mutta tässä tapauksessa se ​​olisi todennäköisesti liian vähän yhteistä, että kolme pistettä. (...)

 

http://cestovanie.aktuality.sk/.../svet/kruhy-v-obili-podvrh-alebo-umenie/

Etsi kaikki naiset

Nämä "Aliens" ei olisi koskaan paljastettu, mutta Bower vaimo. Hän huomasi nopeusmittari korin paljon kilometrejä ja lisäksi hänen miehensä ei voinut edes selittää missä he viettävät yön. Lopuksi syyttänyt häntä uskottomuus ja Bower ja Chorley tuli ulos totuuden. Chorley kuoli 1996th Bower hänen kunniakseen vuonna 2004 luotu hänen viimeinen kuva Rye. Hän lisäsi, että käärme jos se ei olisi ollut Kateus vaimonsa, he luultavasti koskaan paljasta.

 

Hyvä rouva Bower! Maailmassa tänä päivänä voisi toteutua monien kymmenien miljardien tekosyitä, oli vain yhtä tarkoitusta varten - hävittää ja hämärtää aviorikoksesta. Se, mitä on keksitty D & D Lyömätön on ehdottomasti yksi tyhmä, historian kaikkien aikojen saatu päätökseen, ja joka oli ollut uskonut, vaikka ei suinkaan kaikille. Sen taso dramaattisesti allekirjoitettu henkinen taso sen kaksi kirjoittajaa. Emme tiedä, missä olet tällä hetkellä, rouva B., emme välitä. Ehkä jossa on Chorley. Jos näin on, anna Sehän on sinun tyhmä (jos on jo liian) paloina Slapped, ja selittää hänelle jokainen valhe, jotka paljastetaan, jopa kuoleman jälkeen.

 

He itse ollut koskaan mitään viljapeltokuvioita tehdä, se oli vain kiusallinen tekosyy perustella matkoja huoria. Nykyäänkin nauraa, mitä te ja koko ihmiskunta ovat tehneet. Ehkä ei edes ajaa huorat, vain ratsasti Doug Dave, nyt se on moderni. Yksi asia, viitaten: voi olla lähes varma. Jos kaikki Nimittäin todella suoritetaan alalla (satoja kertoja monta tuntia yötyötä kenttä), olisi todennäköisesti heistä ovat odottaneet oikeutta kirjoittaja kuviot sato alalla ja ainakin yhdessä tapauksessa olisi tavannut niitä ja Heidän kätensä täristä. Ne toimitetaan takaisin kotiin puulaatikossa jälkeen. Jokainen luonnonvoimat katsottaisiin Heidän ainoa moraalinen velvollisuus tehdä jotain Vastaavia kuivalla kaksi idioottia.

 

Lopuksi: Ehkä he todella olivat sato kenttään. Luultavasti siellä oli vain kaksi, mutta onko se parempi meille ja pysyy ikuisesti mysteeri. Ehkä siellä muutaman myös heille, että sekaisin sato jäi. Jotain Milovice - East - tapaus on "pariutumisen Siilit" alkaen 2010th (Photo) Varmasti ole sattumaa, että tämä paikka (ensimmäinen kenttä kaakkoon Milovice tieltä) oli työnimi sidotut Doug & Dave. Ehkä D & D sato alalla myös jotain joskus vasemmalle, joskus käsilaukku, joskus hanskat. Vain me luultavasti koskaan tiedä onko pysynyt melko käsilaukku jälkeen Doug tai Dave ...

 

Toinen erittäin epämiellyttävä seuraus nimetty tapaus oli erittäin epämiellyttävä, että he olivat melkein välittömästi pysäyttää edes mitään vakavaa Hieman Yritykset todellisen tieteellisen selityksen ilmiön CC. Ei hyvämaineinen tutkija ainakin Minimaalisesti kanssa missään tapauksessa saa edes vihjailla ja yrittää ratkaista ongelman, joka oli niin perusteellisesti vaarantuneet kuivaa kaksi hölmöjä. Itse Käytettävissä olevien tietojen, ainakin yksi organisaatio oli yrittänyt aiemmin vähintään hieman vakavasti keräämällä tietoa ilmiöstä, tämän jälkeen "ilmestys" täysin pysähtynyt toimintaa, jonka pitäisi olla todennettavissa hakukoneiden kautta ..

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z