Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercurile-nesortate-texte . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Masina-Translated Text

 

 

          Partea 1         Partea 2        Partea 3        Partea 4        Partea 5

 

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Partea 1

 

27 iunie 2010, 10:06:35 Început de scris

(Finalizat în martie 2011, unele parragraphs - remarcă - adăugate mai târziu)

 

Pentru cititorii care sunt interesați în problema CCwill fi cel mai bun, nu încercați să găsiți în textul menționat documentele de film de oriunde de pe internet și nici să le respecte, ar fi acolo nevoie de unele dintre ele și Recuperarea de câteva luni de la asta. Dar există un avantaj menționat în creații - (uneori) conțin un număr de fotografii aeriene, care pot oferi Posibilitatea și o evaluare a stării de vegetație, incadrand de asemenea departe de modele, uneori el câmpuri de asemenea învecinate și la distanțe mai mari, în Spre deosebire de fotografie de "artiști" care prezintă creații lor pe internet sau în publicarea de cărți, care sunt de asemenea "inutilității" relativ des foarte atenta scapi de. Nu toate și nu întotdeauna, unele dintre ele sunt la Capabil de cel puțin 50% din fotografiile lor oferă vedere la peisajul rural înconjurător, ceea ce este deja posibil să considerăm ca fiind suficient. Mult mai bine va fi să aștepte până când fenomenele mentionate vor fi procurate de la fotografii și site-uri despre cercurile din lanuri și plasate obiect here (copii ale oricăror articole publicate va avea loc pe unele subpagina cropcirclesonline.com sau lightningsymbols.com , atât în forma exactă a textului tipărit , dar link-uri și versiuni mai noi de asemenea principal completate cu fotografii alte importante și interesante, explicația poze origine și modul în care experimentele au fost efectuate.

 

Unul dintre cele mai bune posibile introducere a structurilor neregulate depuse `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor, oferă pagini ale cercurilor italiene culturilor exploratori. Ele arată imaginile de pe site-urile lor, fără nici o culturi, așa cum au fost capturați. De asemenea, în mod evident mai devreme, ei au început să înțeleagă, că între modelele din cultura trebuie să fie de asemenea care a inclus toate destul de neregulat depus `va fi (deteriorate, slăbite) zone (mai târziu în perioada 2005-2007, de asemenea anterioare). Posibil sa fi fost din cauza lipsei de mai multe forme regulate în acei ani, cu abundenta lor Prezența în volgende ani Ei au ușurat întrucâtva în eforturile lor. Chiar dacă este necesar să le mulțumesc foarte mult pentru contribuția lor la dezvăluirea partid adevărat vinovat, precum și a Exploratorilor Wylatowo, ale căror imagini CONȚINE împrejurimile de asemenea minunat afectate. Apropo, 99% dintre toți oamenii din lume are posibilitatea de a fotografia și de a explora o usuce neregulat aplatizate structuri (deteriorat, slăbit), cea mai mare parte a culturilor, fără a fi nevoie să plece mai puțin de o milă de la casa lor. Chiar și în structurile uscate neregulate Ei vor gasi toate așa-numitele "modificări tipice" descoperit în eșantioanele prelevate de la cercurile din lanuri. Noduri îndoite și extins, fenomene așa-numitele noduri de asemenea explodat sau cavități expulzat. Această nefericită experiment orb , CARE cultură Explorers cercuri, toate stare de ebrietate de către mysteriosity acest fenomen, nu a îndeplini chiar și cele impare timp ...

Dar, după cum sa menționat, Blue Planet fiecare cetățean are posibilitatea. Asta unu la suta sunt imobilizați, sau persoane fizice leneș.

 

Omenirea dulce! Deci deja, noi vă scriere din nou. Surprins, că încă nu am primit nimic de la noi? Nu e de mirare, nu am trimis niciodata nimic. A fost o dată, în acele vremuri timpurii (aprox februarie 2008) a început secetă și o notificare scrisă, aceasta este cu siguranta mai bine de doi ani. (Adaugat 13 februarie 2011 -.. Treilea an încheiat Ura)

 

Sarcina Fostul nu a fost deloc: complete și publică (într-o capcană, ori comuniste termen de asemenea foarte frecvente agricole se apropie și de a lua înainte), vice-versa. Nu a fost scris, iar apoi mai multe, tipuri diferite, mai mult sau mai puțin ca un training, dar, cu singurul scop de scriere: de pornire, butoaie Poate chiar complet, iar apoi unul an, cel puțin ani singur. Intregul material într-adevăr arata un pic "fierbinte" și chiar din punct de vedere științific un pic mai complicat, decât să-l prezinte publicului doar în formă uscată și materiile prime, și ar putea fi foarte dificil de estimat, ce altceva ar putea urma. Acesta a fost și cornul de secară "de căutare foarte extins" pentru o gamă foarte mare de considerații și experimente. Se poate presupune posibil ca pentru totdeauna. Acesta a fost în cele din urmă a plecat de mai mult de doi ani.

 

Adăugat 18 iulie 2010: Se pare ca destul de posibil ca minciuna poate sta încă un an sau doi ...

 

De altfel, Asta a fost un an de fapt exact urmat (si an plus o zi), iar ideea de bază, o declarație foarte scurtă, de fapt doar o bază absolută, publicat, toate fără nici o publicitate pe pagina de www.lightningsymbols.com (în zilele noastre nu nu se aplică, o copie a Această declarație este situat aici ) Această dată este chiar acolo, e exact un an și o zi după Început de cercetare (va fi explicat). Dar asta conteaza ca publicării, chiar dacă știu doar despre câțiva oameni (aproximativ). Posibil a se vedea, că doi ani au fost metoda quiete valoroase. De exemplu, nu a existat nici un semn de "efect de domino" în întreaga teorie cu câteva săptămâni în urmă (primavara - vara 2010), iar astăzi poate fi considerat ca fiind unul dintre cele mai interesante părți din întreaga teorie. Ceva similar se aplică teoria evacuările duble În același loc cel puțin câteva cateva zile, ci mai degrabă săptămâni. Arheologie Aviație a început să ne arate cunostinte sale interesante, în anul 2011 ...

 

 

La începutul anului 2011 a fost posibilă să plătească dobânzi de arheologi aeriene. O idee Posibilitatea de intervenție de relicve arheologice și artefacte în structura unor cifre în domeniu a existat încă de la începutul cercetării (peste liniile din culturilor, modificări în rezistența subteran și ipoteza de bază că orice obiecte subterane ar putea acorda și mâna ...) 2011 - la trei ani după Început de cercetare ... Ce se așteaptă acolo mai mult?

 

Teoria ce? Aici este plasat obiectul și numărul mesajului unul (va fi un total de două, și numai cei al doilea rând, va fi într-adevăr o bombă): Orice cercuri așa-numitele culturi (CC), nu artificiale, (care sunt, Deși e de necrezut, aproape fără excepție toate, deși, în unele filme documentare dedicate culturilor cercuri problematica-ar arata ca doar un opus), sunt create prin descărcările electrice în câmpul În timpul unei furtuni cu fulgere.

 

Citat din cel mai mare geniu al omenirii, Jaroslav Cimrman (nu citat în întregime corecte, dar intelectual este de acord, așa-numitele Cimrman lui Jerry postulat): Noi nu sunt de acord cu asta, putem îndoiesc, putem protesta împotriva, dar cam asta e tot, ceea ce Este posibil să-l cu sau împotriva acestei.

 

În acest mesaj va deveni (desigur, cu totul în zadar), opoziția enorm de Exploratorilor a fenomenului culturii cercuri, care va continua să lupte ca leii pentru principiul său supranatural, farfurii zburătoare, extraterestrii, fenomenele paranormale, inteligenta cultură, despre procese miezul Pamantului, incomprehensibilitatea și unaccountability, toată lumea, și toată interplanetare-univers intelectul. În volgende (sau chiar, în unele articol Continuă, scurt planificată inițial mod clar mai mult se imparte in mai mult de opțiune de trei) care sunt oferite de Posibilitatea, pentru a verifica modul în care totul (destul de obiectiv și științific incontestabil), și este doar o chestiune de dacă acestea va folosi.

 

Fani și susținători ai fostului orice existente, precum și orice altă explicație non-științifică și pseudoștiință poate, în plus, încercați să efectuați creanței, că, în orice moment, în cazul în care a fost găsit un cercurile autentice culturi niciodată, înainte de a avut loc la trăsnet în câmpul , sau chiar că nu a existat nici o furtună de atunci Când domeniu a fost semănat, până când modelul a fost descoperit. Chiar înainte de a începe cercetări complexe și provocatoare, este posibil să se stabilească în mod corect de incredere ei, pentru ca înregistrările uscate nu va găsi aproape.

 

Chiar de la început Indicat este un fapt foarte important, că toate obiecțiunile Aceste eforturi și chiar la începutul consideră crea aproape imposibil: una dintre faptele cele mai interesante (de cercetare practică în domeniu și confirmat în laborator de mai multe ori, chiar și de către Explorers mai frecvente fenomenul cercurilor din lanuri ei înșiși, fără să o știe) din întreaga teorie cu faptul, că între descărcarea de gestiune fulgerul, și crearea de propria - apariția reală a modelelor, respectiv vizualizare său, ceea ce înseamnă îndoire culturii de masă, poate, de asemenea, până la câteva săptămâni, și toate părțile sale nu trebuie să apară în același timp, în funcție de expunerea (primul meci cu o fotografie), care poate fi exprimată ca intensitatea dăunătoare (ca prim pas Cauzate de energie electrică) a plante individuale, care pot fi afectate în plus față de toate celelalte posibilități de asemenea de curent electric, asta a fost doar indus în cadrul acestora. Ea nu trebuie să fie doar o descărcare de gestiune, dar brațele întregului sistem, inclusiv un descărcările electrice și completările ulterioare, printre care a creat-o varietate de interferențe electromagnetice, electrostatice și mecanice și rezonanțe. Furtuni preced, uneori, descoperirea de modele, precum și mai mult de două luni, imediat după modelul furtună Apare doar în cazuri excepționale, dar uneori se poate întâmpla de asemenea.

 

Plantele din modelul sunt slăbite, starea lor este foarte similar cu decolorare a plantelor, ( a se vedea ), prin urmare, aplecat la pământ, poate fi din cauza slăbirii atacate de dăunători secundare, care vor slăbi mai mult le. Pentru ca ei sa aplecat, ca urmare a slăbirii și Reducerea rezistenței mecanice a tulpini (mai ales aproape de sol, pentru că până la rădăcinile migra toate otrăvește, că, în cadrul ei au fost create de electroliză, partea inferioară a instalației de fapt, astfel Sacrificii pentru dezvoltarea cu succes a puilor) nu, crăpat sau spart (cu câteva excepții, cea mai mare parte de pe marginile modelului), deoarece lor de rupere are loc după toate prin acțiunea unui forțe mari mecanice, în cazul în care suma ponderilor între mai multe rânduri de tulpini, înclinat considerabil și sprijinindu-se unul de altul, chiar până la mai multe kilograme.

 

Domino efect , reacție în lanț: imediat după tulpini de trăsnet de descărcare de gestiune de cereale au rezistență mecanică și nemodificată, poate rezista chiar si in cele mai puternice vânturi, precum și nedeteriorate. Deși au fost deja deteriorate de energie electrică vizibile, în celulele și țesuturile lor nu a fost încă vizibile modificări extensive uscate un fiziologice si anatomice, care au un impact semnificativ asupra proprietăților lor fizice. Între timp, ar fi posibil numai că modificările microscopice, și modificări ale proprietăților mecanice în gama de la câteva procente mai, ceea ce este în valoare de toleranță și de erorile statistice ale plantelor, chiar relativ foarte apropiate de obiectiv aproape nedetectabile. Chiar si o aliniere usoara a poziției manetei verticală în centrul său să fie de aproximativ UTILIZEAZĂ nevoie de un echivalent presiune de zeci de grame pe centimetru, aproape de tot mai mult teren în mod adecvat, și imediat după remisiune a forței de prompt se întoarce. În timpul zile și săptămâni în interiorul lor în prezent în desfășurare fitopatologic procesate această rezistență mecanică slăbi în mod semnificativ, și, probabil, mai mult o parte a tulpinii este mai aproape de sol. Nu la toți în mod egal, pentru că distribuția actuală a avut loc din cauza diferiților factori aleatorii foarte disproporționat, dar Aproximativ într-un cerc (nu trebuie să fie destul de precisă), impactul din punct de descărcare de gestiune la o distanță de, de exemplu, aproximativ 10 m, tulpini sunt lovit de o mare cantitate de energie electrică, dar la o distanță mai mare, aproape imperceptibil (poate datorită de asemenea la descărcarea de gestiune Corona ). Cei mai afectați și apoi vor fi Slăbită tulpini din mijloc, și după câteva zile va deveni, unele dintre ele care nu au fost încă în măsură să dețină propria greutate și macră împotriva acestei relativ sănătos, încă în picioare perpendicular. La acel moment, proprietatile mecanice ale plantelor sunt de estimată la aproximativ 10% din plantele sanatoase sau mai puțin nedeteriorate. Chiar dacă tulpini uscate slăbit ar deține în continuare până propria lor greutate, dar suma intre greutăți de multe altele nu mai mult, și va începe de asemenea Prin urmare macră la o parte, se rezema pe tot mai mult și mai mult, și dintr-o dată incet împinge în jos la pământ. Acesta poate de asemenea Contribuie și creștere substanțială în greutate din cauza umezelii, doar roua de dimineata sau de ceață, până la zeci de tone la hectar. Prin urmare, cea mai mare parte tulpini indoite, nu rupt, întregul proces ar putea dura zeci de minute, dar de asemenea perioadele considerabile mai scurte sau mai lungi. A început cu doar câteva dintre cele mai slabe Persoanele care, în acest, referindu-se la: s-au adăugat zeci și sute de altă parte, că ar fi fost singuri în continuare, prin urmare, să reziste la un echivalent de o reacție în lanț. Individuale clustere de îndoire mai mari se pot trage în jos cu alții în ce mai multe, care sunt toate care se încadrează peste fiecare buclă în jos cealaltă, creând o situație, care nu ar D & D, nici adepții lor imita Ar putea în nici un caz. Fie tulpini sunt plasate obiect sensul acelor de ceasornic sau invers acelor de ceasornic, mai mult sau mai putin depinde de condițiile aleatorii și pe punct, în cazul în care se îndoire a inceput. Se poate întâmpla chiar, ca o parte a tulpini de un cerc pot fi introduse obiect sensul acelor de ceasornic, un alt contor sensul acelor de ceasornic. De asemenea, este posibil, ca urmare a unui efect de domino destul de considerabile rafinează frontierelor nu este în totalitate corect "Expus" cerc . Este de asemenea posibil ca efectul de domino este adesea cauza principală a grupurilor de tulpini în picioare în mijlocul cercurilor. În primul caz că volumele de tulpini de a nu începe Jost îndoire în centrul modelului, grupuri de pachete de codițe care se încadrează în jos sunt ca orbitează în jurul centrului. Centrul de picioare se datorează de asemenea la unele ca nu au fost încă mecanice sau electromagnetice explorat - fenomene electrostatic, care are loc chiar înainte de impactul descărcarea de gestiune sub influența forțelor inimaginabil de puternice electrostatice și electromagnetice pentru început, atunci când tulpini din mijloc nu sunt afectate de seceta o cantitate mare de energie și împrejurimile lor. Fenomen similar poate fi explicată parțial prin, că forțele mecanice sau electrostatice Cauze pentru un moment, Asta îi urmărește crearea Temporar in ceva de genul un volum sau într-un pachet cu diametrul de aproximativ un metru, iar tulpinile interior care nu sunt afectate la fel de mult ca un tulpini în jurul perimetrului, de energie electrică se realizează în primul rând prin perimetrul buchet (sălbatic), similar ca la fel ca cablu electric ecranat. Impactul impuls Perpendicular foarte intensa din partea de sus nu interferează mecanic cu plante exact în centrul zonei de impact la fel de mult ca și intens în zona înconjurătoare. Ea poate fi cauzata de această direcție de efectul mecanic al undelor de șoc exact în punctul de impact este exact perpendicular, și, deși există are cea mai mare putere, plante efectul acesteia nu trebuie să fie atât de deviate lateral, ca într-o anumită distanță de la punctul de impact, în cazul în care direcția de unda de presiune urmează direcția suprafața solului.

 

O altă sarcină pentru culturilor cercuri cercetători: fotografierea modelul din ziua descoperirii sale, dintr-un loc cu intervale de aproximativ săptămână până la recoltare, de asemenea Posibil chiar de ceva timp după aceea. Dacă de ceva șansă ca asta exista deja, acesta ar fi un lucru foarte bun, dar dupa ce a studiat și a controll multe mii de asemenea pe internet in fotografii disponibile din literatura "scene crimei" diverse păcate, nu există nici o alegere, ci să se afirme contrariul . Dacă cineva ar fi similar deținută de un set de fotografii, aproape sigur dori foarte mult trâmbițe Săi lovitură proprii. Aceasta ar fi posibil să se observe cu ușurință, că pe loc mai mult și începe să apară mai mult și mai depus `va fi (deteriorate, slăbite) de locuri, numai de data asta deja destul de neregulat. Ei vor urma direcția de linii de tramvai și, adesea, apar în apropierea centrului de un trimestru sau unele lingouri "mai mult de un sfert de așchiere." Satisface nici o alegere, dar cu numai fotografii foarte rar existente ale cercurilor din lanuri unele site-uri, podul de la autori diferiți Adesea, luate la momente diferite. (foto- Italia + Google ...)

 

Foarte des fotografii suplimentare confirmă fenomen relativ frecvent apar în domeniul culturilor afectate de energie electrică de descărcare de gestiune trăsnet - plantele cele mai afectate sunt cea mai mare distanta de la urmele tractorului, care au fost lovite de actuala provin din două părți. Asta este interesant, pe câmpurile de culturi diferite sunt, uneori, lucrarea de față două cazuri separate de "pozitiv dublu", uneori între o pereche de piese în mijlocul roții tractorului spațierea (2,5 - 3 m), uneori în mijlocul distantei dintre tractor traverseaza - aceasta echivaleaza cu aproximativ 20 m. Un alt foarte intens de energie electrică zonele influențate și deteriorate sunt, de foarte multe ori în pod distanta de aproximativ 10 m de liniile de la marginea câmpului, spre interior, în cazul în care toate câmpurile electrice dăunătoare curenți rezumată alltogether în cantitatea cea mai mare. Ceva similar este posibilă găsi pe fotografie de la Ancona - Italia în unele paragraful următor. Va fi plasat aici fotografii din toate aceste cazuri. Pe de o parte, este posibil să le găsească inch unele fotografii ale cercurilor din lanuri, în împrejurimile acestora, el domenii adiacente de asemenea și mai îndepărtat, dar chiar dacă este posibil, aceste domenii onthe imagini cercuri găsi vreodată. Aproape o sursă nesfârșită de fotografii uscate este Google Earth , precum și din alte surse disponibile de fotografii aeriene (arheologii aeriene ar putea găsi o mulțime, prin arhivele lor). Desigur, de asemenea posibilă găsirea și să ia fotografii de exemple similare de cazare (slăbire dăunător,) în orice domeniu, care a fost lovit de fulger. Treptat, va fi aici, ci mai ales pe multe pagini ale site-ului Localizare exemple de tot ceea ce înainte de opțiuni enumerate. cercuri și Google doar găsi doar și așezați aici, ei sunt gata. Ultimul caz - Poate printre cele aproximativ 18.000 de fotografii, care au fost făcute și a acumulat numai în cursul primilor trei ani de observații și cercetări Între 2008 și 2010, "ceva" ar fi posibil să se găsească. Mai ales Acestea sunt fotografii de lanuri cu descărcările electrice măsurate și înregistrate instrumental câteva zile înainte de (data, ora, GPS, curent în kA, tip - CG, cercuri). (Desen sauphoto sau ambele)

 

Cercurile - căutarea adevărului , 01:09:53 dreapta sus a câmpului - în zonele mai luminoase - un clasic neregulat depus `trebuie să fie (deteriorate, slăbite) culturilor de fulger, fără interferențe formă regulată. În partea stângă a forma, de mai jos și la dreapta - zonele mai întunecate ecologice - locuri de asemenea afectate, dar nu a fost încă depusă `va fi (deteriorat, slăbit) Perioada de coacere in mod semnificativ mai lent, mai deteriorat și trebuie să fie depusă `va fi (deteriorate, slăbite) în viitor . Mult mai multe detalii va fi pe pagina Cronologia și submeniul

 

Ancona, Italia 29 iunie 2008 la etaj lângă granița de teren, dar de asemenea volgende jos tramvaie, de asemenea prin modelul, clar vizibile sunt foarte normale, efectele neregulate ale evacuărilor de trăsnet în domeniu, și inducerea acestuia Conducerea și prin tramvaie și în vecinătatea acestora. În cazul în care nu s-au situat pe locul model regulat, care, aspect foarte AȘA similar ca în orice alt domeniu culturi comune, după lovituri de trăsnet, fără o formă regulată (dar mai ales mai multe zile, sau chiar mai mult mai târziu). Locații cu plante cele mai afectate de energie electrică, precum și cel mai evident `va fi depusă (deteriorat, slăbit), de foarte multe ori destul de exact urmați direcția de tramvaie, care, prin și în apropierea Asta a fost cel mai frecvent conduse cea mai mare cantitate de energie electrică. Cele mai afectate de recolta de energie electrică este în apropiere de tramvaie Asta în cazul în care locațiile din apropierea orașului, tractorul se transformă, de foarte multe ori exact în centrul de cotitură sfert de cerc. Dacă undeva în domeniul aleatoare Apare "mai mult de un sfert de cerc", este cea mai mare parte exact cultură cele mai afectate, precum și o situație similară este în cazul în care converg tramvaie.

 

(2010 Între Kostomlaty si de marfuri Piatra, la dreapta de la calea ferată în direcția KZ + Eng, LP, + Google Maps)

Destul de mult depinde de timpul scurs de la primele semne ale cazare (slăbire dăunător,).

 

Un analogii interesante menționat de câteva ori în textul volgende și pe multe alte pagini, este o comparație, o imagine de creație în stratul clasice cu halogen de argint sensibila a materialului fotografic. Imediat după curentului electric prin tesuturi conducerea, efectul forțelor mecanice, radiații IR, daune minore mecanice cauzate de înclinarea rapidă a plantelor și întoarcerea lor înapoi, toate efectele electrice și mecanice cauzate de descărcările electrice, Apare precum și în fotografice materiale la crearea de latenta numai - imagine invizibil. În principal slăbirea plantelor prin curentul electric realizat prin țesuturi și celule și a plantelor dăunătoare acestora, de exemplu prin electroliză, produsele sale reziduale. Poate de asemenea din cauza efectelor termice ale trecerii curentului electric prin, dar cu mult mai puțin probabilă (explicat aici ). Datorită inerție uriașă a proceselor în instalații va deveni un punct de vedere vizual schimbari observabile si efecte ( cazare (deteriorarea, slabirea) a plantelor și ulterioare îndoire și extinderea noduri in incercarea lor de mai mult sau mai puțin succes la picioare înapoi prin utilizarea Influența negativă geotropism ) În timpul până la mai multe zile. De asemenea, datorită Asta e puterea de descărcare de gestiune totale si un spread foarte mare de curent electric în mod disproporționat în rândul Milioane foarte multe de plante, usuall muri complet doar cateva procente (% mai putin 10, care este aproape neobservabil vizual). Alte supraviețui, chiar dacă la pagube semnificative. Acesta oferă Posibilitatea de comparație, cu animalele. Manu de ei după o întâlnire cu un aspect de descărcare de gestiune fulger de genul asta pe fotografie de însoțire timpul unei a doua

 

Pentru a te distra (în cazul de cerc de decizie de asemenea foarte puternic avertisment): similar ca animalele foarte pe acest picutre ar arata doar ca orice reuniune reală a hoaxers așa-numitele, cerc-factorii de decizie sau un cerc factorii de decizie cu cel care este primul și de un singur autor real al cercurilor din lanuri - aceasta ar fi prima lor, si in prezent singurul contact și ultima, cu fiecare altele ... (Agitare maini?)

 

Adaugata noiembrie 2011 ----------------------------------------------- ----------------------

 

O notă a circlemakers (cerc-factorii de decizie, hoaxers):

 

Buna cerc de decizie!

 

Vă mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile tale, o încercare de a explica procesul, Asta a fost destul de necunoscut și inexplicabil că, în vremuri, și, prin urmare v-ați decis să ia această sarcină dificilă, deoarece locul de muncă. Recent, referindu-se la: începe Apar, pe care autorul adevărat și real, până în prezent, inițial Deși foarte, foarte timid, dar doar incepand de a raporta activitatea sa in stil

 

"În ceea ce uneori este posibil sa spun un pic aici și acolo, într-adevăr cea mai mare Deși doar în mod excepțional, ni se permite ceva patul, ..."

De exemplu, în toamna anului 2011 în Pardubice, dar că este în continuare mesajul complet neverificate si nu pot fi nici confirmată, în cele din urmă.

 

Henco, dragă circlemakers, în viitor, mai degrabă nu face chiar un pas în câmpul culturii. Ar exista cineva de preferat într-adevăr nu prezente în orice cultură domeniu, care nu are afaceri acolo. Momentan nu aparține doar muncitorilor agricoli și asistenții acestora, sau agricole - lucrători științifice și de cercetare. Cea mai mare parte de oameni în domeniul efectuarea ceva util. Mai presus de toate, oamenii doar juste și rezonabile. Cu tot respectul, ceva de genul asta nu ai fost niciodata cu adevarat, nu sunteți, și nu vei mai fi. Nu numai că într-adevăr nu sunt un popor în domeniile de efectuare ceva folositor, pentru că tu, cum se spune, o uncie de bun simț, nu a primit.

 

In unele cazuri foarte rare, ar fi probabil chiar unele dintre eforturile tale finanțat de către serviciile militare sau secrete, sau, mai probabil, servicii teza efectuat așa ceva prin ele însele pentru motive experimentale. Sarcina de bază a oricărui serviciu secret a fost întotdeauna, este și va fi crearea de disinformations, în lupta cu orice inamic intern sau extern. Ei le folosesc pentru a ridiculiza sau amânat mirosul Adesea, numai inamicul Suspiciunile, dar foarte multe ori de asemenea pentru a distrage atenția de la incapacitatea lor de proprie. Ei nu de multe ori chiar să știu, cine este cu adevărat faptul că inamicul, împotriva cărora le sunt la fel de mult lupta cu sârguință. În cazul în care un loc uscat, ei de multe ori cea mai cred, că acestea sunt luptă împotriva unor servicii secrete alte, cu succes lor de identitate ascunde. Acest lucru este valabil și pentru cazul descris aici. Uneori, se poate întâmpla chiar, ca unele componente ale unor servicii secrete ale guvernului, care lucrează în cea mai mare secret, sunt mulți ani lupta împotriva oricăror alte componente ale serviciilor secrete ale guvernului fel, lucrează în secret, chiar mai stricte. Nu se întâmplă nimic, buzunarele contribuabililor sunt fund. Probabil în principal, deoarece acestea sunt încă plin de găuri. După toate probabilitățile, cea descrisă Activități în orice moment, în trecut, azi și mâine a fost, este și va fi complet inutil.

 

O notă aici - acest mesaj până acum, desigur, nu a fost legată în special a celor de cerc-factorii de decizie, care, uneori, de fapt, a intrat în câmpul un ceva făcut acolo. Cei de fapt, au fost de fapt doar un procent mic, si mai ales cu camere și fotografi din spate (de exemplu, pentru a face bani, a face de asemenea principal pentru vizibilitatea lor proprie). De fapt, în cele mai multe cazuri mult mai multe altele nu au fost niciodată prezent la orice culturilor de camp, Ei sunt doar încearcă să vă conectați numai că aceasta va frazeologie acțiunile lor în întregime de altcineva. Deși, desigur, de foarte multe ori doar pentru banii lor proprii și vizibilitate. De fapt, ei au fost doar așa-numitele auto-Declararea cerc factorilor de decizie, care nu au fost cu adevărat mai departe de cepul în pub decât lor doar câțiva metri, în cazul în care o mulțime de băut a fost probabil singurul motiv pentru născociri ale acestora . O astfel de activitate nu este chiar la fel de mult ca și de prost Inutil. Prin urmare, este posibil din punct de vedere tehnologic pentru a împărți cercul de decizie ar fi inutil sau prost. În unele cazuri, au chiar din prostie Fi inutile (băieții buni, Ei au promovat într-un post superior), deoarece sentimentul uscat Ei au fost un exaltat de născociri de-al lor, pentru ca ei chiar a mers într-un câmp și a făcut un model acolo. Dar a fost complet inutil activitate, în cazul în care acestora ar fi de ajuns, dacă ar fi rămas în poziția de prost ..

 

Deși, probabil, nu vor fi respectate și cuvântul de ordine "factorii de decizie Circle din toate țările, uniți-vă!", Trebuie să se considere că factorii de decizie de cultură cerc oriunde în lume a fost întotdeauna, sunt, și vor fi inutile și prost. Ei încearcă să umble în pantofi de aceea, cine ar fi în orice întâlnire față-în-față în domeniul fără nici o ezitare, chiar pe loc și imediat în timpul o fracțiune de secundă a le elimina.

 

Chiar înainte de final, și complet le spun la revedere pentru totdeauna, este posibil să se facă referire le un mesaj străinii (ET) , există multe idei destul de multe în comun cu acest mesaj la CM.

 

A ta

 

Descărcarea de gestiune pentru Lightning

 

Întotdeauna gata să întâlnesc cu tine și oriunde, se agită mâna cu tine, mereu deține exista seceta și cantitatea mare de energie, capabil de a conduce o locomotivă electrică, la o distanță de mai mulți kilometri Mii de la mai multe sute de mii de kilometri.

 

Poate doar în final, când nu a reușit primul cuvânt de ordine,

"Cercul Maker din toate țările, du-te dracului!"

 

Howgh.

 

Sfârșitul textului adăugat în noiembrie 2011 ------------------------------------------- ----------

 

Un efect foarte interesant poate fi mult Observat câteva zile mai devreme, înainte de depunerea (dăunător, slăbind), măsura în care el a observat in principal de orz, de alte cereale cu, probabil, nu demonstrează Aproape la fel de mult (barley). Plante cu "capul jos" (sau urechi frunze cel mai de sus, în acest caz, este de asemenea ultima frunză, urmat de poziția complet) au fost afectate de energie electrică de la fulgere, și alte efecte de însoțire, precum și în câteva zile sau săptămâni Ei se aplece pentru a la sol. Uneori, poate chiar ore, spun peste noapte, depinde în primul rând de intensitatea prejudiciului. De asemenea, pot exista depusă `va fi (deteriorate, slăbite) plantele în mediul lor, mai puțin afectate, dar, din nou înainte de toate că "capete Incline." Ceva de genul că plantele sanatoase de orz în faza tezei de creștere nu expune, (de primăvară orz, de la început până la sfârșitul lunii mai, chiar înainte de poziția completă și după aceea), atunci când acestea sunt încă la fel de verde ca plantele de pe fotografie. Pentru a poziție orizontală (perpendiculară pe lama verticala) ajunge la urechile de orz nu au fost afectate și deteriorate până chiar înainte de coacere (faza de creștere, chiar înainte de 69 de primăvară cca orz, la sfârșitul lunii iunie sau mai târziu) Când plantele încep de cotitură galben foarte clar , sau sunt deja complet galben.

 

Fenomenul descris este, probabil, în alte cereale (grâu, secară, triticale), ca urmare a constituției (constantă) nu arata pe urechi, sau, de departe, nu la fel de mult, dar pe frunze ar trebui să poată fi observate ..

 

Notă: rotație a urechii în jos Aparține maturare de grâu, secară și orz și culturi similare sau derivate în totalitate inseparabilă, este un fenomen în care (probabil) atât mai mare participă stres continuu mecanic langa tulpina de conectare ureche, ambele modificări morfologice naturale, în timpul maturării. Foarte ușor verificabilă, dar încă nu făcut. Acest lucru se aplică chiar și în toamna anului 2011th Vor fi verificate. Examinarea se bazează pe faptul, că, de exemplu, tulpina de orz este solid atât de puțin, încât chiar și la cea mai mică stresul mecanic crescută în apropierea urechii sau deteriorarea (Uscarea) planta întreagă urechile încep să se rotească în jos în mod semnificativ de remarcat înainte, decât era timpul cresterii lor natural și dezvoltare. Dimpotrivă, grâul se caracterizează prin tulpina chiar sub știulete este atât de gros și masiv, Asta sa de cotitură în jos urechea in timpul coacerii nu s-ar putea întâmpla vreodată, în cazul în care nu a facilitat și anatomic naturale, modificări fiziologice sau morfologică. (photo)

 

31.7.2010: Alte estimări - este posibil ca unele dintre cercuri sunt create de evacuările de trăsnet repetate în același loc - la început nu avea loc chiar înainte de ceva de genul - expoziție (din nou: ce asemănare cu procesul fotografic, câte nr de ori din nou), și! și o parte semnificativă din câmp este doar slăbit, dar nu va fi depus ` (deteriorate, slăbite) Poate doar ocazional. În ceea ce privește ultimul timp hit-uri de descărcare de gestiune în două asezare (mult mai sensibile la impulsurile mecanice), în cazul în care acesta este ușor de a crea un model, de exemplu, un cerc, și aproape imediat, într-o fracțiune de secundă. Ideea datează din anul 2008, data este doar scrisa de timp aici

 

În textul volgende (dar mai ales pe alte subpagini), sunt sau vor fi unele date importante teze mai precizat, aici numai pentru scurt timp. Câmp electrostatic creat chiar înainte, în timpul și imediat după descărcarea de gestiune fulgerul este imens. Câmpul electromagnetic generat la momentul de descărcările electrice este imens. Forța mecanică generată de descărcare de gestiune fulger este imens. Toate aceste simboluri sunt variabile, în ordinea de cel puțin Milioane de miliarde de ori mai mare, de asemenea mult mai mult, decât orice ca o persoana este capabil de a crea într-un laborator sau industrie. Nimic nu chiar un indiciu ca asta nu este posibil să pregătiți chiar și în centralele electrice cele mai enorme ale lumii. Poate doar pentru comparatie, În timpul de descărcare de gestiune (numai!) a unui fulger medie (cu o durată 100 - 150 milionimi de secundă) este suprateran, subteran de asemenea radiate de energie, datorită care ar tren de marfă încărcat și lung (mii de tone) Mai multe zeci de kilometri de călătorie, precum și un camion complet încărcat (zeci de tone), mii sau sute de kilometri. În cazul depunerii (slăbire dăunător,) Câteva zeci până la sute de metri pătrați de grâu nu poate avea loc si cea mai mare parte de relocare Câteva sute de kilograme de material de la o distanță de zeci de centimetri, chiar și fără orice transport de la un loc la altul. ..

 

O analiză detaliată a pic curba timpul descărcările electrice pot identifica, ca partea cea mai relevantă a energiei, radiate în cursul acestei (Mai mult de 99%) este transferat în timpul de timp nu mai mare de 10 microsecunde. Rata de creștere a curentului este între 30 mii lei (prima RS) la 200 mii lei (unele ulterior RS) amperi pe microsecundă. (pic - norm), Scurt desc.

 

Datele descrise În ceea ce privește evacuările medii de trăsnet (curentul de vârf de la 10 la 30 mii de amperi). Presupunând că, la fel ca în altă parte în practică inginerie electrică, este adevărat Ponderea, energia transferată este proporțională cu pătratul curentului (chiar dacă acesta este un caz extrem si sondaj s-ar aplica norme diferite), atunci energia de la fulgere uscate (în toate Aceste trei cazuri au fost așa-numita fulgere pozitive, care sunt mult mai puternice și mai izbitoare mila chiar multe din nor de furtună, fără ploaie Adesea, ca un "șurub de la albastru"), care s-au măsurat 06 august 2010 în apropierea satului Morkovice -Slížany (unul din 115000 amperi, timp în jurul valorii de 10:39, Asta aproape de un alt 133000 amper, Timp Aproximativ 10:40), sau mai puțin de o milă de mai sus marginea de nord de la Austerlitz, 10:40 Aproximativ CEST, 219 Mii de amperi, Poate că cercul trenul lume Ar mai multe ori ...

 

Notă: locul vizitat (Austerlitz), documentate. Anumite modificări în material vegetal (porumb) au fost observabile, ci doar nesemnificative, în comparație, ceea ce sa întâmplat pe teren. Pentru a deveni exista un proces de plante cazare (slăbirea dăunător,), trebuie să fie fulger a lovit plantele verzi ale unor faze de creștere, când ar exista observabile daune parțiale și perturbări ale țesuturilor meristematice, care ar lua-a lungul timpului doar o în vigoare în tulburări de creștere. În luna august, plantele au fost deja destul de mult timp după ce a ajuns în stadiul de maturitate verde și înălțime de producție complet, oprite de creștere, țesuturile de creștere meristatic sunt deja inactive și celulele lor de a nu diviza, este în curs de desfășurare la doar numai procesului de coacere. Acesta a fost, probabil, una dintre târziu de înaltă creștere soi, nu a investigat în detaliu. Dar, din nou, trebuie să se sublinieze, chiar dacă situația survenit Descris multe săptămâni înainte, iar plantele au fost, să zicem, doar pe jumătate înălțime Imediat după Revocarea descărcarea de gestiune fulger ar fi fost aproape nimic observabile, toate câmpul de mai sus există într-adevăr a avut loc chiar și focuri de artificii autentice.

 

Este necesar să se ia în considerare inerția enorm al proceselor de plante. Chiar și grâu, care este foarte rapid în totalitate ucis (energie electrică, produse chimice), nu se află în primele zile aproape posibil să se distingă de supravietuire Asta, sau aproape intacted și nedeteriorat, în picioare, în imediata sa apropiere. Desigur, ar fi posibil să se efectueze Tocmai l-ar deja nu prezintă nici o metabolizare. Numai după câteva zile începe să se ofilească, iar după câteva săptămâni, și literalmente se dezintegrează în praf. Dar cercuri nu este cazul, în cazul în care singurul pod Apar cultură slăbit. Ca un exemplu, ar ajuta situația de orice buruieni sau plante nedorite pentru câteva zile după aplicarea erbicidelor - Aparent ca și în cazul în care nu sa întâmplat nimic, în mod obiectiv toate plantele sunt deja total și complet mort, fără nici un semn de metabolism, și acest fapt ar fi cu siguranță detectabilă în mod obiectiv, Când călătoriți, dar în domeniile, care ia un laborator chimic într-o pungă ...

 

Un caz similar a fost deja fotografiata in 2008 - a fost o descărcare de gestiune fulger la hidrant și moartea totală a culturilor (orz), în locații chiar deasupra tubului de metal stocate subteran. (foto) Cât timp va luat flori în vază ca aspectul de viață? (Florile imortelă pentru totdeauna)

 

Adaugata octombrie 2011:

ca un exemplu de lentoare a proceselor de plantele din interiorul poate servi iarba îngălbenirea la hipodrom Pardubice în toamna anului 2011 - După cum sa menționat, aplicarea erbicidelor trebuie să se fi întâmplat cu cel puțin o săptămână înainte de ingalbenire. De altfel, este posibil ca acolo sa întâmplat chiar la un trăsnet a lovit în iarbă, o furtuna de toamnă a fost putin observabile. Ar putea fi chiar mai mult de o lună înainte de ingalbenire iarba. Ar fi necesar pentru a cere meteorologii. Dacă nu se întâmplă cu adevărat într-o descărcare de gestiune fulger, lucrătorii cursă Desigur observat, chiar dacă acestea nu aveau un stat chiar lângă el, fericire pentru ei. S-ar putea lăsa de asemenea, un efect asupra unor arbori în picioare acolo (semne de pozitiv asupra tribului, crengi căzute). Erbicide, nu au fost observate. Problema este foarte interesant pentru toți, a fost creat o pagină specială. Dacă există într-adevăr a avut-o se întâmple și fulger a lovit iarba moare complet a lungul timpului, dar locul va fi destul de ușor de re-Capabil semănat, fără consecințe care pe iarba nou. A se vedea pagina numit Pardubice - cercuri de iarbă.

 

De ce Exploratorilor culturilor cercuri fenomen se, evident, nu vrea să pună fapte în contextul tezei, când pe site-ul sunt foarte adesea găsit un număr de fenomene foarte interesante, care poate fi absolut nici o excepție, cu toate mezi incluse fenomene însoțitoare și de descărcare de gestiune În urma fulgerului ?

 

Defecțiuni ale dispozitivelor electronice - rămâne de electricitate statică.

 

Compass - de exemplu, LIRM (a se vedea wiki). Posibil găsi, de asemenea, de exemplu, în Uman : descărcarea de gestiune fulger , pagina 7 (Epoca Modernă)

... "Măsurarea trăsnet prima actual au fost realizate de Pockels (1897, 1898, 1900), în Germania. El a analizat câmpul magnetic indus rezidual în bazalt de fulger în apropiere curent și de a face acest lucru a fost în măsură să estimeze valorile curenților Cei" ...  

(Notă - în 1900, cercetatorii au fost de mers pe jos în jurul valorii de lanuri de mai sus subsolului de bazalt, cu o busolă și magnetometru, și nu au fost surprinși oricum că locurile care au fost recent lovit de fulger, și se pare abatere de la normal de câmpul magnetic a fost. este posibil să întreb doar, sau să citească unele cărți un pic ...)

 

Animale moarte, insecte - ucise de șoc electric, în cazul de insecte ar putea fi, uneori, doar curentului indus. Cum se face că insectele moarte de pe plantele nu au fost gasite in orice locatie si cercuri chiar orice locație cu turtit cultură (deteriorat, Slăbită)? Pentru că, obiectiv vorbind, timpul de primăvară și vară insectele se gasesc absolut peste tot. Pentru că acest lucru este în aproape toate cazurile timp cu mult înainte de fulger a lovit ceva asezare toate ca, fie lupta pe insecte într-un adăpost (din sens opus furtuna, vant, ploaie), sau pur și simplu sufla departe (vant puternic), sau se spală în jos. Insecte moarte cu Astfel, cei găsit doar în cazuri foarte rare, în cazul în care nu a avut Inregistreaza-te E fenomen foarte rar, astfel cum este fulgerul de la albastru. În timpul cercetării în mai multe sute de puncte, în cazul în care domeniu a fost lovit de fulger, 2008 - 2010, a fost locul unde insectele moarte de asemenea găsit, descoperit doar o singură dată. Pe de altă parte, acesta a fost un caz uscată, în cazul în care nu este nevoie să se îndoiască despre cauza condiției lor posibile. Fiecare exemplar capturat de insecte au primit o doză de cel puțin o jouli câteva de energie, dar poate mult mai mult. Cu toate acestea, plantele pe care le-au supraviețuit, probabil, situat tot ce.

 

Particule de oxid de fier și fier în sol, poate de asemenea pe tulpină, piroane si seminte: reducerea catodică și piroliza, particulele ar putea fi parțial topită. Expozițional relatărilor magnetism, ceea ce nu este adevărat exclusă, întrucât ceea ce sa intamplat a fost acolo. Exploratorii nu susține credibile, cum magnetismul lor Presupusa găsit sau de masurare-l. Apropo, nu este într-adevăr nevoie pentru a căuta originea meteoritic de fier, în terenuri agricole în sine nu există numai datorită conținutului său natural într-o singură hectar și numai la o adâncime de 10 cm Cuprins de la 7500 la 10.000 de tone. În cazul în care terenul agricol va fi la un moment dat, chiar momentan expus la aproximativ 30.000 de grade C, iar un curent electric care, uneori, în exces de 500,000 amperi, unele particule retopite (redus), de fier în siguranță ar fi posibil găsit acolo. Nimic și nimeni nu Prevenirea nimeni, pentru a încerca să facă ceva similar în laborator, pentru a realiza Desigur unele rezultate cu temperaturi mult mai mici si curenti. (photo) În urma experimentului nu a fost realizată cu pământ agricol, dar poate servi ca o demonstrație obiect. Fotografia este oxid de fier pur, precipitat din soluția de clorură ferică de amoniac, se spală cu apă distilată și uscat. Pe partea stângă, în starea sa originală și în dreapta după expunerea repetată la scântei de o intensitate de 0,03 rundă J, V, 2500, în imediata apropiere a acestuia (ambele sunt una și aceeași probă înainte și după experiment). Schimbare de culoare poate fi cauzat de o reducere parțială sau modificarea schimbat, nu a fost încă investigat mai aproape. Cantitatea de Fe2O3 a fost de aproximativ 0,3 grame și cantitatea de scântei Câteva zeci de. Experimentul este destul de ușor executabil și repetabile în orice moment. Descărcarea de gestiune putere agricole în experimentul cu 10 de aproximativ 12 ori mai puțin decât media energie blițul (mii de miliarde de ori sau de milion de milioane de ori mai mic). Este posibil să ne imaginăm că, chiar "Usor si" Stronger Than evacuările așa cum este descris în experimentul (de 1000 de ori, 10000 ori) Vrei ales calitativă mediu realizat cu mult mai extinse și modificările cantitative. Fe este Cuprins în solurile agricole la echivalentul a puțin peste 3%, în principal ca oxizi hidratați. 

 

Apariția Otravă diverse substanțe chimice nocive. Deși niciodată de vizitatori la cercuri dat seama, dar mărturia lor și prezintă orice toxicolog nu poate avea nici cea mai mica indoiala, și ei ar trebui să fie grija, dar cu forta raportat. Multi vizitatori descriu simptomele clasice de otrăvire cu substanțe chimice diverse sau acțiuni periculoase de substanțe halucinogene - cauzate de activitatea și transferul de majoritate a cantității de energie electrică, care este capabil de a converti sute de kilograme de acolo nevinovatia complet Substanțe naturale Inițial situate acolo într-o foarte produse chimice periculoase. Electroliza temperatura, mare, de înaltă presiune, piroliza, la temperaturi ridicate de înaltă presiune de disociere, procese termice și combinația lor și multe altele Procese volgende. Pe locația poate să apară în primul rând cantități foarte semnificativ crescut de a tezei substanțe chimice: bioxid de carbon CO2 (concentrații letale de aproximativ 20% în aer), monoxid de carbon CO (concentrația letală în aer un pic peste 0,2%), cianura de hidrogen sau cianuri ( LD în jurul valorii de 300 mg). Vor fi precizate. Pe lângă faptul că numele de trei exemple pot să apară acolo este extrem de mii de substanțe chimice periculoase alte. Acestea pot rezulta din procesele enumerate numai din cu totul altfel ceea ce se gaseste in mod natural in sol într-o formă complet inofensiv. La întâmplare poate fi numit pentru organofosfați exemplu.

 

Afirmație nu este încă verificată experimental, acesta este exclusiv și numai pentru presupunere așa-numitele educați. Oricine ar dori să spun că nu este nimic de genul asta, nu a avut loc sau nu va avea loc acolo, poate încerca să-l efectueze în apropierea unor modele în viitor. Deoarece aceasta este o afirmație foarte gravă, vor fi adăugate aici, în timp, în detaliu multe alte simptome de intoxicare în principal aceste discipline trei produse chimice enumerate (pe unele site-uri alte Ele sunt deja listate). Marea majoritate a acestora au fost descrise în diverse forme de percepții, senzații, sentimente, impresii si gusturi sau chiar halucinatii de vizitatori la cercuri-a lungul anilor în domenii de modele documentate martori. Ca un exemplu - gust metalic în gură - de exemplu tipic pentru intoxicației cu cianură, dar de asemenea multe alte otravuri extrem de periculoase. Cianuri (în cazul de HCN cianură de hidrogen) au fost selectate ca în primul rând cazul cel mai tipic Pentru că, că toate trei componentele sale - H, C, N de asemenea, Cel ce loc sunt, în întregime fără nici o îndoială, prezent de netăgăduit, și pentru Descărcarea de gestiune a trăsnet și energia sa nu este nici o problemă deosebit de mare probabilă a le conecta împreună ("l gatiti intr-o autoclavă subteran naturală"). Prin urmare, unele cercurile din lanuri de vizitatori poate face parte în temeiul unui grup foarte rare de persoane, care au fost capabili de a descrie sentimentele lor și a cotei cu cineva despre ele după intoxicația cu cianură. Marea majoritate a oamenilor, cine au fost otrăviți de ioni de cianură, a fost capabil de a împărtăși cu cineva despre sentimentele lor, timp de aproape niciodată o mult mai mult de câteva secunde, cel mult două minute.

 

a adăugat noiembrie 2011

Potrivit unor locuri de pe Marturii de cercuri apar Ocazional Persoanele, care au "mirosit pământ" (așa cum este descris în "Bara Klara parts" (CZ) sau ceva de genul asta). Acestea sunt, probabil, indivizi care încearcă să acționeze ca un canar într-o cușcă a lansat până la partea de jos a minei. (Red Dwarf, seria 8 ep 4 -. Kassandra)

 

Monoxid de carbon și dioxid de carbon forma un subgrup special de substanțe chimice toxice, care pot fi, în unele cazuri, chiar și născut în timpul vizitei la fața locului a Exploratorilor culturi cercuri, multe zile după descărcarea de gestiune fulger. În subteran de mai jos arat adânc pot fi prezenți în diverse obiecte din lemn - parte a cladirilor originale, tăiați copaci sisteme de rădăcină, Depozite de humus sau turbă. Oricare dintre aceste articole pot fi aprinse prin trecerea fulger, chiar și într-o stare de umiditate foarte mare, și arde (mocni) numărul de zile, similar cu gramada de producția de cărbune, fără această condiție fiind deasupra solului, indiferent de cât de în mod semnificativ manifestat, și a fost respectat. Ceva ar putea fi, probabil, detectat de termoviziune, care ar Desigur, afișa, de asemenea o mulțime de lucruri despre căldură, disipată în subteran numai ca a Energiei efectuate și curent electric. Camerele de termoviziune (termografie) nu a fost niciodată folosit în zonele în care au fost găsite în cercuri, așa, dragă cercetătorii, nu în anii viitori ezitați să-l încercați! Aceasta este o metoda foarte Potrivit observației, așa-numitele îndepărtat, astfel încât observatorul nu este emis de toate pericolele potențiale, care pot să apară pe site-ul. Pentru Explorers mai săracă va fi undeva pe site-ul Capabil de a găsi și de descrierea detaliată Relativ, la ce folosește și aparatul foto relativ simplu si ieftin (<$ 100) și o camera de termoviziune (> $ 3000) Asta este posibil cel puțin să identifice o supra -furnizarea de căldură, datorită subteran stocate curentului electric condus și disipată.

 

Adaugata toamna anului 2011: cum anomaliile care apar pe site-uri de cercuri sunt Descrise uneori autovehicule eșecuri în vecinătatea acestora, care se deplasează avioanele Poate chiar peste ei. Motoare pentru activitățile lor folosind o serie de dispozitive electronice care pot fi influențate de electricitatea statică și de inducție rezidual, așa cum este descris în altă parte. Electricitatea statică poate de asemenea interveni direct cu funcționarea sistemului de aprindere. Electricitatea statică, care poate fi de descărcare de gestiune fulgere uscat după un anumit timp de la întâmplare stocate condensator naturale subteran izolat prin dielectric cu randament ridicat (unele pietre) pot reprezenta de multe kilowați-oră (megajouli). În condensatori convenționale în materie de echipamente de la Podul stocate și milijoules puține, în mod excepțional un pic mai mult, cele mai multe ori mult mai puțin. O altă posibilă cauză a eșecului de motoare cu combustie internă pe site-urile descrise ar fi faptul, că nu este nevoie să fie prezente cantitatea de oxigen Cuprins în aer (procentual) care dispozitivele similare se impun, și fără probleme operațiuni. Procentul scăzut de oxigen de asemenea poate provoca eșecul de alte dispozitive care rulează pe acel loc, cum ar fi organismele umane și animale. Aceste lipsuri sunt deseori descrise de asemenea. Similară ca și în multe cazuri, de pe acest site, acesta este (doar) principal (nu foarte) cred educat.

 

Aproape fiecare grup sau persoană, care încearcă să plătească chiar un puțină atenție, pe internet sau intr-o carte a fenomenului cultură cercuri, dedică cel puțin o pagină web sau un capitol dintr-o carte "inexplicabile" fenomene în locul de descoperire , în timp ce absolut fără nici o excepție, absolut toate fenomenele aparent inexplicabile teze poate fi explicată prin acțiunea de descărcare electrică foarte intens aproape de locul lor de timp scurt înainte de descoperire, și expunerea la pulsul extrem de puternic electrostatice și electromagnetice, cum ar fi descărcarea de gestiune Lightning este. A se vedea Anomalii .

 

Un alt capitol de cercuri "inexplicabile fenomene" culturi din punct de vedere anomalii vegetale Explorers "" Ceea ce de acum va fi complet lăsate deoparte. De exemplu, în cazul de noduri îndoiți și extinsă, este o reacție absolut normală a timpului de slabit si in aplatizate (deteriorat, slăbit) (situată pe teren) plantele, prin urmare, acestea nu sunt cu adevărat nici anomalii la toate, a se vedea noduri .

 

 

Chiar și luminile ar trebui să fie, probabil, pe înțelesul tuturor de efectele reziduale ale electricității statice și a altor energii subterane - evacuări, MI Elmo lui de foc, scântei. În substanțe organice prezente în subteran poate de asemenea Scoală similar într-o anumită gaz metan, CO, H 2 , O 3 , de asemenea unii dintre cei cu atomi si molecule puternic ionizat. Lumini misterioase sunt probabil cauzate de imaginatie vie prea mult de Observatori. În principal datorită faptului relativ ușor de verificat, acest procent considerabil dintre ele ar putea fi într-adevăr "sub o anumită influență". Doar parțial prin vina lor. Pe locul poate să apară în plus față de alți compuși chimici uscate ( a se vedea ), ca creierul lor pot lucra pe complet diferite "unelte" de temperatură, ca de obicei, astfel încât nu este nevoie să ne întrebăm, în unele cazuri, că acestea ar putea vedea că lucrurile s-au întâmplat la toate.

 

Adesea, există considerente cu privire la posibilitatea de efect fulger globular, analogi de cerc - mingea pare foarte utila. Realitatea arata foarte mult probabil să fie mai simplă, prezența unui fulger globular pe site-ul probabil nu este necesară, la toate. Este foarte probabil a fost doar unul dintre foarte tradițional, folosite destul de des Alei oarbe ale omenirii în timp ce încerca să "explicația unui fenomen de către un alt inexplicabilă, adesea mai inexplicabil." Străinii ar fi probabil în măsură să spun povești lungi despre asta.

 

Pentru anumite, chiar dacă numai conditii foarte rare, descrise în zeci de pagini și paragrafe sute de acest site, cercurile din lanuri sunt susceptibile de a fi creat Capabil de orice fulger. Toate forțele din surse punctiforme, liniare de asemenea surse perpendicular incidente, diseminarea în valuri circulare de pe suprafata de joc la care au fost afectate. O astfel de suprafață este cel mai frecvent granița faza. Suprafața de teren de porumb, la o înălțime la care tulpinile ajung, poate Considerat ca aproximare foarte precisă a interfeței faza. Valuri eoliene pot circula pe suprafața acestuia, precum și valurile de pe apă (youtube - valuri de vânt). Precum și impactul oricărui element în apă creează o valuri circulare, și multe elemente Creează interfera undele circulare, impactul armelor de mai multe descărcarea de gestiune fulger fel, la distante mici unul de celălalt, în același timp sau la intervale de zeci la milisecunde sute, creați pe suprafața culturilor interferează valuri circulare, acesta pe care îl pot lovi, și să fixeze astfel un alt evacuările ulterioare, care, împreună de asemenea poate rezona și de a crea interferențe. Evacuările ulterioare de energie electrică este realizată în principal de către structurile Temporar create de tulpini vegetale înclinate care au rezistența mai multe mii de ori mai mic decât cel de a sta în picioare, pentru că există puncte de contact mult mai mult între ele și ele sunt mult mai puternic presate împreună. Creează o structura temporara, de exemplu, simularea cercurile pe apă, cu plante situate în interiorul pe care le va primi mult mai mare de cantitatea de energie de descărcare de gestiune ulterioare. Imediat după Scutirea de toate impulsurile mecanice, care se referă la: Ei restaura complet datorită elasticității lor proprie poziția inițială. "Imaginea", care este creat în interiorul-le astfel de daune lor mult mai mare față de plantele în mediul lor imediate, este complet invizibil, latentă. Creșteri ale acestora daune în timp datorită proceselor de creștere, care au loc în ele, și tulpini slăbi continuu, până când în cele din urmă se aplece jos - este depusă `va fi (deteriorate, slăbite). AȘA de fapt, doar se întâmplă cu adevărat că de vizualizare a regulat, dar de asemenea orice model neregulat. Problema cu aceasta sau în curând vor fi elaborate în detaliu mult mai mult pe alte pagini ale site-ului, cum ar fi Microsoft Cronologia și subpagini.

 

Adaugata toamna anului 2011:

Datorită proprietăților specifice de orz poate fi, uneori, un model vizibil înainte de depunerea (dăunător, slăbind), Care este cazul modelului ..., (photo), În care tulpini nu sunt culcat pe pământ, la toate, ei sunt încă în picioare destul de perpendicular. Model este vizibilă, în special datorită înclinării de ureche și, precum și frunzele mai de sus la o poziție complet diferită în comparație, la plantele din jur. Aceasta este de fapt un echivalent sau o formă de plante ofilire la distanță, de asemenea cazare (slăbirea dăunător,) este, de fapt, doar sub forma unei Ofilirea Anumite distanță, terenul sunt doar doar de îndoire și afectată în mod semnificativ și, astfel, slăbit (ofilita) plante. În mod similar se poate comporta de asemenea frunza cea mai de sus în monoterapie (photo) Poate chiar și în alte cereale. Comportamentul descris de urechi este de fapt doar o specialitate de orz. Mult mai multe detalii va fi din nou pe site-ul Cronologia și altele. Acest lucru nu este un caz unic de cercuri, Când orz demonstrat un comportament similar, dar aceasta este mai degrabă o excepție, De-a lungul istoriei lungă de cercuri în aproximativ 30 de ani, sa întâmplat numai în câteva cazuri similare. IA orz Capabil să demonstreze un comportament similar și, probabil, foarte des, mai ales în perioada mai-iunie. Poate principal în perioada imediat înainte și după titlul complet - orz de primăvară în aproximativ la jumătatea lunii mai. Previne că nimic din acest punct de vedere ar fi făcut în numărul viitor și semnificativ statistic de observații suplimentare, dar nu există nici o Nees să le efectueze numai în tiparele obișnuite. De asemenea, este posibil, ca în modelele de orz se găsesc în cele mai multe cazuri prea târziu, doar după depunerea (dăunător, slăbind), dar ar fi posibil Găsește-i mai devreme. De asemenea, posibil ca perioada de urechi doar înclinate, în cele mai multe cazuri este într-adevăr foarte scurt, și destul de imposibil îl înregistrați. Timp semnificativ mai lung ia numai în cazuri destul de unice, din cauza posibila contribuție a unor altă parte, de exemplu, de efect Tensiunea apelor de suprafață , care ajută tulpini sa ramai in picioare mai mult timp.

 

Poate că este mai mare de 99% sigur, că tulpinile din modelul menționat mai târziu se aplece la pământ, ca și în orice alt caz, dar mai târziu nu fotografie de pe orice site Exploratorilor cultură cercuri a apărut. De aceea, referindu-se la: Cand Ei deja au "terminat". Chiar și după 30 ani de cercetare, nu au realizat ei, că ei urmează povestea, că de multe ori deja a început câteva luni înainte de a veni pentru a face fotografii, și continuă timp de câteva luni după, până la recoltare și după, există întotdeauna ceva nou pentru a fotografie, există întotdeauna ceva nou de descoperit, schimbările observabile au avut loc aproape în fiecare zi. Chiar și o fotografie săptămânii ar fi de ajuns. Poate că, referindu-se la: pot fi găsite unele vizitatorilor, care a vizitat și fotografiat cifra mai târziu.

 

Turbionară foarte multe ori apare dupa o explozie convențional chiar deasupra solului sau în aer, absolut întotdeauna după nucleare, și destul de des ar fi, probabil, creată pentru câteva secunde, după descărcarea de gestiune fulger, deoarece ceea ce se intampla acolo din punct de vedere mecanic. Imediat după descărcarea de gestiune fulgerul poate muta mai sus punctul de impact și inelul de vârtejul multe de metri până la zeci de metri diametru, care conține o mare cantitate de de sarcină electrică, și în anumite momente poate "se imprima" la structura de mai jos se (cultură). S-ar putea deplasa până la inele mai multe imediata apropiere, concentrice si excentrice, taxele lor pot adăuga și scădere. Compararea unora dintre formele lor poate sugera o idee de unele dintre ele care ar fi creat printr-un set destul de complex de inele elastice, se deplasează pe sol in directii diferite, ale căror piese sunt afișate în anumite momente, în structura culturilor. Ele pot fi înclinate în unghiuri diferite.

 

Acesta este doar o teoreticieni foarte Examinarea. Pe unele site-uri alte Desigur, va exista o multime de scris despre asta. Inel vortex este foarte adesea observate Anumite Imediat după exploziile. ((photo/) La punctul în cazul în care descărcarea de gestiune fulgere se întâmplă, există în curs de desfășurare foarte similar explozie Procese. Într-adevăr, foarte puțini dintre Observatori, care sunt capabili lăsa loc uscat folosind picioarele lor proprii (în viață). Unele detalii suplimentare va fi aici .

 

numai pentru cititori engleza:

A fost înnorat februarie dimineață, o zi, și la fel ca oricare altul, și absolut nimic indicat că într-adevăr foarte curând ea doar poate fi disponibilă o soluție unul dintre misterele cele mai mari ale omenirii ale secolului 20, că, fără nici o urmă de o soluție Continuarea la a douăzeci -primul secol. Programe au fost programate, documente au fost documentate, înregistrări s-au înregistrat, filme au fost filmate și fotografii au fost fotografiate. Materiale de proiectie a adăugat la dispozitivele de proiecție, căi de transport activat, receptoare a primit, transmiterea tuburi preîncălzit. Acesta a fost 12 februarie 2008 ... Pentru a fi continuat ...

 

Sfârșitul Partea 1

 

 

          Partea 1         Partea 2        Partea 3        Partea 4        Partea 5

 

 

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

z