Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi-cercuri-dual-descărcare de gestiune-efect . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Descărcarea de gestiune dual Efect
Două evacuările independente de trăsnet, furtunile parcursul a două diferite, separate de mai multe zile
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

 - Site-ul auto-traduse

Om de știință nu studiază natura, deoarece este util, el studiaza Pentru că el găsește plăcere în el, și el găsește plăcerea în ea că este frumoasă. H.Poincare
Prostia este o forță elementară pentru care nu este un meci de cutremur.  K.Kraus
În cele din urmă, totul este o glumă.  C.Chaplin

Cercuri , peisaje, culturi Effect Descărcarea de gestiune dual

PagPh
Motto: Cultura este depusă `va fi după descărcarea de gestiune fulgere mult mai repede în cazul în care ar fi fost anterior Slăbită de unele fulger în timpul unei alte furtuni, doua zile precedente multe, mult mai mult ca săptămâna

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducere

În unele cazuri este posibil, că modelul regulat apare ca urmare a efectului combinat al celor două descărcările electrice complet independente, timpul a două furtuni diferite, separate prin perioade de mai multe zile, chiar mai multe săptămâni. În timpul al doilea, mai târziu unul sau mai multe evacuări de trăsnet a lovit furtuna același loc, poate că Aspect și sistem de descărcare de gestiune compus din evacuările prima și, ulterior, mai multe arme + lor paralele, sunt printre ei a creat o varietate de interferențe mecanice și electromagnetice. Hit-uri de pe teren, care a fost ceva timp în urmă a creat o zonă mare neregulate de cereale deteriorate (cel puțin câteva sute de metri pătrați) Deși nu este încă depus `va fi (deteriorate, slăbite), care se datorează daune precedent electrice Slăbită, uscat, și așa mai departe mult mai sensibile la orice intervenție mecanică, decât sistemul de plante nedeteriorate și sănătoase. Acesta este apoi posibil ca, în cazul în care numai impulsuri mecanice de descărcare de gestiune, fulgerul două și a intervențiilor lor și rezonanțe, tulpini afectate culturile agricole rămân imediat și definitiv minciuna (desigur, în cele mai multe cazuri, deși nu în întregime, fără excepție, doar tulpinile de mai sus singurul motiv îndoit, nu rupt).

 

Excursie la geotropism, fototropism, fizică și biologie

Imediat după completă îndoire la sol În câteva minute va produce un efect negativ al geotropism, fototropism mai puțin de asemenea, și a ganglionilor, care au fost timpul de cazare (deteriorarea, slăbind) și la numai câteva minute după care totul nemodificat (drept), acesta va începe să lor funcționează. Este una dintre sarcinile, la care meristeme lor sunt determinate, în plus, de exemplu, Prelungirea internoduri, și-l îndeplinească cu succes de milioane de ani. Pentru că niciodată nu se usuce aproape Acestea sunt aplatizate (deteriorate, slăbite) structurile Descoperit Imediat după lodgign, complet orice observator este întotdeauna obligată să le descopere el îndoit și noduri extinse. Rata de deviație de la starea normală lor depinde numai și numai pe timp, scurs de cazare (slăbirea dăunător,), absolut nicăieri și niciodată la nimic altceva. Ei bine energia dăunătoare, nu evaporarea apei (Ala "explodat noduri"). Apropo, la faptul că în interiorul oricărui plantă a fost evaporat uscat doar un minim de cantitatea de apă, care nu ar Capabil de a provoca seceta si daune puțin mecanice, planta întreagă AR AVEA secetă și pentru a primi o cantitate mare de energie, care ar totalitate completați în întregime ucide planta (mai exact un multiplu din această sumă), iar după câteva zile, când modelul este descoperit, nu ar fi posibil de a găsi chiar și o ușoară restul de asta. O analiză mai detaliată a balanței energetice necesare pentru crearea de "noduri" și a explodat de energie electrică sau termică, care este capabil și cuantumul anumitor prejudicii material vegetal viu sau ucide, inclusiv calculele cantitative și elementele de probă experimental elaborat, va fi prezentat în secțiunea Fizica . Ce cerc Exploratorii cultură de zeci de ani destul de eronat numit ca noduri explodat (cavități expulzat), de fapt, apare modificări ca fiind foarte lente și complet natural de creștere a plantelor scadente, atunci când se schimbă primul complet invizibile microscopice în țesuturi (de coacere și Withering încet în jos) schimbă treptat foarte lent modificările macroscopice, vizibile. În cazul nodurilor de încovoiere în principal din cauza geotropism (negativ), fototropism Ceva mai puțin, dar niciodată prin orice activitate de orice energie, la toate. Acestea pot cauza diferite proprietăți mecanice (duritate, rezistență, flexibilitate) Imediat țesuturile adiacente interacționeze unii cu alții construcție, și parțial deteriorarea mecanic reciproc, dar fără consecințe negative. Accidentat și Uscarea rămâne doar piese de plante care nu au cel puțin efecte negative asupra creștere continuă și maturare, Acestea sunt doar doar și consecință naturală a acesteia. Acesta va fi mult mai elaborate și detaliată, inclusiv photodocumentation de schimbări de creștere naturale în țesuturile vegetale, fără nici o alimentării cu energie a oricărei pagini pe Biologie .

 

Excepții de Imediat au considerat depus `va fi structurile

Cel puțin două cazuri de structuri de constatare depusă `va fi (deteriorat, slăbit) plantele, care a urmat imediat după îndoire la sol au fost descrise într-o capcană. Una dintre ele este Set Julia langa Stonehenge (un an, foto), iar celălalt este cazul descris în Profețiile de film Mayan și cercurile din lanuri - o conexiune extraordinară, în cazul în care este observate și descrise progresele înregistrate de model creației cunoscut sub numele de (și anul , foto). De altfel, în filmul ca observatorii, chiar văzut de intrare, probabil, de descărcare de gestiune fulger a doua, dar tot nu a reușit să evalueze în mod adecvat ceea ce a fost de fapt se întâmplă acolo. Deși, obiectiv vorbind, de descărcare de gestiune fulger, a remarcat de ei, nu s-ar fi tot ceea ce aceeași, Asta a fost "pictat" All That imagine, ar putea să nu mai fie doar un impuls, în calitate de fluture , precum și declanșarea unui proces de knock-on de Domino Efect . În ambele cazuri, observatorii cu siguranță după sosirea la sorți și pentru a găsi exact nodurile din stat, care corespunde timpului de la începutul observat îndoire lor în jos. În cazul în care s-au constatat unele tulpini cu alterat în mod semnificativ noduri, aceste simboluri au fost cu siguranță un cazuri cu totul excepționale, complet în afara de orice probabilitate statistică, că nu s-au situat într-o stare uscată și modificate pentru mai multe zile înainte, cauzate de unele motive complet diferite accidentale. În primul caz (Julia Set) a trebuit să fie tulpini drepte și noduri aproape neschimbată, în acest din urmă caz o abatere ușoară ar putea avea loc, corespunzător timpului scurs (cateva ore au trecut până dimineața).

 

Motive posibile de două fulgere în apropiere

Unul dintre motivele pentru care, uneori, timpul a două fulgere diferite furtuni intră aproape în mod repetat în același loc poate fi destul de comune și coincidență. Numărul mediu de fulgere în Republica Cehă este de 2 până la 4 per kilometru pătrat anual. În locurile unde apar cercuri de la Podul (Marea Britanie, Italia, Ei au găsit destul de des tovarăși de asemenea din fosta RDG - Germania de Est, DDR - Deutsche Demokratische Republik), acest număr nu va varia în mod semnificativ. Pentru două fulgere de furtuni diferite debarcate în nu mai mult de vreo 10 la 30 de metri distanță, acesta trebuie să fie deja destul de o coincidență (dar numărul de cât de des posibil ar putea veni vorba, și aici va fi un rezultat).

 

În unele cazuri, poate fi fenomen complet ordonată. În mod repetat evacuările pot fi atrase de la același loc din diverse motive, atât caracterul natural sau industrial. Așa cum va fi explicat pe scurt, și în detaliu mult mai mult pe o altă pagină, nu doar într-o mică parte sunt dispuși să participe ca principala cauza de motive arheologic caracter, Geologie de asemenea poate foarte puternic PARTICIPA. posibilă și se referă la biogeofizică - Persoanele sensibile poate simti pe site-ul de multe tipuri de lucruri. Ei nu își dau seama deloc, că, printre altele, simturile lor pot răspunde foarte puternic pentru orice structură subterană, de exemplu, caracterul doar geologic sau arheologic. Cum sa menționat deja, de exemplu, aici (la maimuțe) studii similare pe oricare din site-urile uscate cu strictul necesar l elimine complet din orice activitate de cercetare Obiectiv. În plus, se pare mult mai mult, asta dowsers, de fapt, mult mai răspundă la orice on-site și situat la numai fericire (doar temporar) toxine , și ar fi mai degrabă duce acolo canar-pasăre într-o colivie, redusă cu picioarele pe pământ.

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Câmp de grâu - și înregistrarea liniilor de câmp magnetic de trăsnet

Șocant, uimitoare, surprinzătoare, greu de crezut, dar de asemenea ochi-de deschidere similitudine

Câmp de grâu - record de linii de câmp magnetic generat de descărcarea de gestiune trăsnet

Aproape un milion de amperi (experimente cunoscute școlare - un maxim de 20 până la 30 Amperi)

 

  

 

 

Pagina în construcție

Unele informații parțiale acum pot fi găsite, de exemplu, pe paginile sumare Anumite.  cercuri - înțelegerea principal este acum una dintre cele mai ample paginii. Un alt informatii destul de cuprinzătoare pot fi găsite pe link-urile din pagina Texte . Există link-uri la unele texte publicate. De asemenea, unele încă nepublicate, adică o versiune preview. Alte teste sunt nesortate Localizare aici . Textele vor fi, desigur, adaugă continuu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Știință și tehnologie multiplica în jurul nostru. Că o măsură tot Acestea dicta în limbile pe care le vorbesc și gândesc. Fie vom folosi aceste limbi, sau vom rămâne mut.  J.G.Ballard
Această fotografie este de a confere importanță. Susan Sontag
Picior se simte piciorul atunci când se simte la sol. Buddha
z