Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-arheologi . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Aerial Arheologie
Arheologie - partea de jos-geodezice site-uri de excavare. Aerial Arheologie-geodezice de sus-fotografii
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

 - Site-ul auto-traduse

Avionul a dezvaluit pentru noi adevărata față a pământului. A.de Saint-Exupery
Un lucru bun nu se termină niciodată. Mick Jagger
Om de știință reală este gata să suporte privațiuni și, dacă este nevoie, foame mai degrabă decât ani de opțiuni oricine dicta în ce direcție să-l lucrarea Lui trebuie să ia. A.S.Gyorgyi

Arheologie, de asemenea Aerial, față de cultură cercuri

PagPh
Motto: În acest fel, vegetația Fapte oarecum în Modalitatea de un dezvoltator chimice a plăcilor fotografice expuse:-l aruncă în sus imagini latente. (Flights into yesterday, L. Deuel, St. Martin's Press 1969, p.38)

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Arheologie, Arheologie aeriană.

 

Arheologie aeriană și Arheologie sunt Reunind cele două ramuri ale cunoașterii umane extreme. Mai bine zis, un tip de cunoaștere, realizat cele două tipuri extreme diferite de recunoaștere. Arheologie este în mare măsură implicat în obiecte, situat în subteran, și arheologia aeriană ajută să-l dezvălui de vedere de sus. Cropmarks, snowmarks, soilmarks și mărcile alternativi. De asemenea, mărcile umiditate mărci rezistive.

 

Întrucât Arheologie examinează istoria omenirii "de jos", prin excavare, Arheologie Aerial ajută și uite prin ea de sus. Pe fotografiile aeriene pot fi detectate la momente diferite anomalii vizuale diferite, să evalueze și, în cazul în care sunt situate o varietate de artefacte arheologice subterane.

 

Cropmarks.

Snowmarks.

Soilmarks.

Shadow mărci.  

Mărci, de asemenea, diferite de umiditate. Vor fi explicate pe scurt un pic mai târziu, posibil că prin motoarele de cautare.

Mărci diferite rezistivitate.

 

Noua cercetare:  

Specifice constituie mărci, solului capitolul rezistență diferite: independent încă clasificate ca nu detectabilă de recunoaștere aeriană, Acestea sunt testate și măsurate în cursul recunoaștere terestre, sol, prin măsurarea valorilor de rezistivitate a solului. De recunoaștere aeriană ar trebui să fie doar verificabilă Cei Însoțit de cropmarks clasice (sau alt tip de-mărci). Referindu-se la: Derularea a curenților de descărcare de gestiune de trăsnet pot vizualiza chiar un simptom rezistive, care ar fi altfel nu deloc sau aproape deloc reflectată, chiar și cele care nu sunt detectabilă de recunoaștere terestre. Deteriorarea rădăcini, sau schimbând doar numai proprietățile solului poate fi vizualizată foarte substanțial - prin schimbarea culorii (în scădere de creștere și coacere), iar mai tarziu Acestea pot fi indoite la sol (în caz de avarie mai extinse) sau chiar mor (în caz de deteriorare mult mai extinse) (poza). Energie electrică de preferat concentrate în locuri de rezistență mai mică, Usor pot deteriora plantele și provoca stagnarea creșterii, sau chiar să le omoare. Sau doar schimba temporar proprietățile solului prin electroliză, (modificarea pH-ului, concentrația de substanțe solubile) și plantele se procedeze în mod similar cu Temporar transplantare. Prin urmare, pot fi vizualizate mărci chiar de secetă de rezistență, care ar putea fi ușor de găsit foarte greu de recunoaștere terestru (de foraj de explorare pentru un metru adâncime, două sau mai multe), care sunt în ani, cu care nu nici o energie furnizată de descărcare de gestiune fulger Afișat la toate, ele sunt prea adânc de vegetație și în propriul lor Nici afecta pozitiv sau negativ sistemul său rădăcină, sau modifica proprietățile solului. 

 

Lightning induse Cropmarks

(Efectul rezistență redusă Afișat de accelerată și de electricitate) Tip 1: Trăsnet induse Cropmarks de energie electrică pură, și agricultura caracter cultivare. (Mult mai frecventă, toate posibilitățile vor fi explicate mai târziu) (photosec) 

Tipul 2: Lightning Cropmarks induse de caracter structurii subterane. (photosec) 

 

(Posibil spun, că fiecare trebuie să fie depus ` (deteriorat, slăbit) cultura (mai mult de milion de mile pătrate anual), cercuri de asemenea culturilor și forme lor de însoțire (mai multe mii mile pătrate anual) sunt Cropmarks Lightning induse, cea mai mare parte de tip 1, tip 2 mai 

 

Als pe termen lung ca suprafață posibilă și CIL CIL de metrou 

 

O deversare de fulgere, și de energie electrică furnizată care ar, AȘA poate Temporar (pentru perioadele rămase din sezonul de crestere) determina aparitia cropmarks, care, în alți ani poate să nu apară deloc. Efectul rezultat este faptul că unele caracteristici selectate depinde foarte mult de asta, cum a fost intensivă de "alimentare" Căi prin care a fost realizat în subteran și la suprafață și de unde a fost realizat în domeniu. De energie electrică ar putea fi în suprafața pământului și subteran Pronunțată în mai multe moduri: 

 

1) O lovitură directă în câmpul de către unul sau mai multe componente ale descărcarea de gestiune fulgere, sau ulterior acesteia Return Strokes (Totul se petrece în timp, nu usuall Peste o secundă). Există posibilitatea de relativ unic, care este același câmp timpul unei furtuni unic ar lovi mai multe fulgere Mai multe la intervale de secunde până la câteva zeci de minute. Referindu-se la: atunci situația este foarte similar cu câmpul ca unic lovit de fulger, se multiplică ramificată. Energie electrică din fulger, în acest caz, desigur, merge subteran dar se poate întâmpla în mai multe moduri diferite. O parte din energie poate fi complet înainte de a redirecționa subteran distribuite pe suprafața, de preferat pe tramvaie și împrejurimile lor imediate. O conductivitate puțin mai mare pot prezenta de asemenea că site-urile au fost transmise cu o mașină de semănat de două ori ("dinți" de pe marginea câmpului). În timp ce urmele tractorului și locurile din imediata lor vecinătate (până la zeci de centimetri) (foto) avea cu siguranță de mai multe ori mai mare conductivitate față de restul câmpului, locuri Descrise create de masini de însămânțare se poate manifesta conductivitate sporită la zeci de procente. În timpul de distribuție subterană poate trece de energie și să fie influențată de o varietate de structuri mai conductive, precum și toate structurile conductoare, atât teze chiar sub suprafață sau în subteran mult mai mult poate arăta diferite grade de deteriorare a culturilor. În unele locuri suprafața solului se poate răspândi surplusul de energie de descărcare de gestiune ar de asemenea canale relativ independente de rezistenta, drumuri aleatoare Temporar care creează ionizare de materiale prezente pe site-ul sau procese care ar semăna defalcarea dielectrică. (Foto, fotografii, foto) 

 

2) Hit în paratrăsnet, natural sau artificial, situat în domeniu (cea mai mare parte liniile de câmp electrice, arbori, arbuști), de la care energia electrică este uniform eliberat în subteran în care se poate trece și fi influențată de mai multe structuri conductoare, ca și în cazul în primul rând Referindu-se la: deteriorarea culturilor nu poate fi, în acest caz atât de mult influentata de structuri de suprafață cu rezistență scăzută Provenit din cultivarea. Desigur, o parte din energie din afectată poate difuza paratrasnet pe suprafața de teren, de preferat în structurile numite la punctul 1, dar nu la caracteristicile selectate fel ca și în intervenția directă. (photo, Foto, foto)  

 

Notă: exactă lovirea oricare dintre paratrăsnet în domeniu, prin unul sau mai multe ramuri Trăsnet va fi printre fenomene destul de rare, mult mai probabil să apară în paralel cu intervenția și fulgere dirijor teren suprafata de joc, deci de fapt o combinație de punctele 1 și al doilea Orice paratrăsnet unic în domeniu, toate fulgere ar putea atrage acestora pot fi Când este mai aproape de streamer Leader pozitiv în trepte pentru a ridica, uneori, de asemenea Chemat Conectarea Leader-Mutarea lider ascendent (a se vedea), și atunci când acestea se întâmplă contactați de interconectare - Anexa proces, care, după urmează doarReturn StrokeCare transmite aproximativ 99% din energia de descărcare de gestiune întreg, și într-adevăr este posibil a se vedea (și auzi mai târziu, mai târziu, cu atât mai bine). Deoarece între momentul în care emerge streamer pozitiv, care are loc după interconectare și că se întâmplă până dupăReturn Stroke, Ca și în imediata apropiere a punctului care se petrec acțiuni foarte dinamice (vânt puternic Adesea) nu poate să nu lovească, la toate Return Strokeînapoi de unde sa format o schimbare Leader. Cele mai multe ori atunci când se apropie de creșteri în trepte Leader în imediata vecinătate multe dintre PS, dar interconectate cu un singur, sau nu toate. Se produce din cauza unui fenomen numit nefinisate se deplasează în sus-Leader, dar cu siguranță că poate ucide unele dintre insecte. (pic) De sub tensiune pe site-ul este mai mult de un milion de volți / metru) 

 

Lovit de trăsnet de descărcare de gestiune în structura, care nu este direct în domeniul culturii, dar în imediata apropiere (copac, arbust, cale, limita). De acolo este de energie electrică efectuate atât la suprafață, parțial în subteran. De fapt, pot să apară se întâmplă, care au fost descrise la punctele 1 și 2, numai cu mai puțină intensitate considerabila. Foarte adesea, în acest caz este cea mai afectată linia de tramvai, În conformitate cu marginea din dreapta câmpului, și imediata apropiere a acestuia. Culturi de foarte multe ori deteriorate este doar acolo și nicăieri în altă parte. Linia de tramvai de la marginea câmpului este plin de fagase mod clar pod și prin urmare, are cea mai mică rezistență. 

 

(4) În cazuri rare, câmp sau împrejurimile sale imediate, nu este afectată deloc, dar nu Livrat în această este o mică fracțiune din energia care a lovit un domeniu adiacent, și că nu este afectată vecine Livrat cu o țeavă de metal subteran . (Foto) 

 

într-un alt loc (biologie, fiziologie, agricultură): Transplantul are un efect de ceva timp și efectul negativ pe care chiar și plantele intr-un timp uscat, atunci când acestea sunt complet intacte plante Obiectivul complet mutat la condiții mai bune. Plante cultivate Hydroponically (astfel încât nu există nici o pierdere a sistemului radicular) este crescut brusc concentratiilor de nutrienti de cateva zeci de procente, spun la 160% sau 200% din valoarea inițială, atunci când au fost menținute Anterior pentru ceva mai mult timp ca în moderată " malnutriție ", precum și ușoară lipsă de nutrienți, să zicem, doar jumătate din valoarea optimă. Deși creștere a concentrațiilor de nutrienți la pH constant de conformitate ar trebui să răspundă la recuperarea imediată a creșterii economice și vitalitate pentru un timp (zile usuall mai multe) se ofilesc ușor. Va reflecta ergot și schimbare a presiunii osmotice Între soluție de elemente nutritive și a fluidelor extracelulare intercelulare și în plante, care pot provoca distorsiuni și deteriorarea unor celule. Pentru un timp, chiar și apa curge de la planta, destul de temperatura directia opusa, ca de obicei, până la presiunea osmotică și echilibrată în interiorul celulelor, cu o soluție de elemente nutritive. 

 

Această mișcare frază la Cruce-locul: densitate mai mare curent de la site-uri cu rezistență mai mică poate duce la daune foarte vizibile la sistemul radicular al plantelor în imediata vecinătate, care pot fi reflectate în mod corespunzător vitalitatea de piese de plante de suprafață. De exemplu, sistemul de rădăcini de porumb pătrunde la o adâncime de 1,5 - 3 m, uneori mai mult de 4 metri (Monografia de porumb, Ing. Jaroslav Hruska et al, SZN, UVTIZ 1962.).  

 

În locurile în care energia fulger trece prin conducte subterane (nr-îngheț adâncime, adică, aproximativ un metru sau mai mult în subteran) este adesea moartea toate-out de plante de cultură foarte bine peste acest conducte. Vegetația din jur nu prezintă nici un semn de energie electrică care curge prin intermediul. 

 

În istoria de arheologi de aviație descrisă este o serie de cazuri în care peisajele din creșterea vegetației de mai mulți ani nu au arătat nici un semn de cropmarks, chiar și alte (zapada, umbra, sol, umiditate). Dintr-o dată a apărut unele cropmarks surprinzător cu privire la acest termen de un an. Cele mai Circumstanță Adesea acest lucru a fost atribuit la efectele secetei (a se vedea). Referindu-se la: este posibil ca unele dintre cazuri teze au fost activate de intervenția unui fulger în apropiere rezistenței și simptome de vizualizare care, uneori, nu pentru a vedea nimic, la toate, și în alți ani, fără intervenție de energie electrică au fost complet invizibil. 

 

Arheologic raționament

De ce sunt atât de cercuri appearring multe ori, în vecinătatea localităților preistorice?

1) Ca unul dintre posibile (poate mai puțin semnificativ, este posibil va continua unii) o mai bună de a oferi o explicație a raționamentului că locuitorii preistorice nevoie de apă pentru a supraviețui. Deoarece râu, fără îndoială, le-au expulzat din cauza inundațiilor anuale, astfel încât Asta, probabil, a decis că e mai bine să se stabilească în apropierea unui izvor, care ar putea fi pe locul chiar mai mult. Prezența frecventă a izvoarelor în locul vina geologice. Prezența permanentă a umidității în sol creste conductivitatea electrică său de mai multe ordine de mărime, atunci cu siguranta este uscat și locul mult mai bine atragerea de fulgere, și această situație pe teren poate persista să prezinte zile. Efectelor fulgerului în timp ce la autohtonilor noștri dragi oarecum corralled într-o distanță, dar nu prea departe. Ca să nu mai menționăm că prezența de apa de izvor Desigur a devenit un punct de atracție pentru tot felul de animale, și puneți-le pentru a servi ca un huntingground abundentă. Este de asemenea posibil ca Ocazional, după furtună au găsit lângă izvor unele piese de animale parțial fierte. Datorită faptului că, în cele mai vechi timpuri au fost bunele maniere și obiceiuri sociale, în prezent, la secetă și levellike maxima în ziua de azi, este posibil ca de asemenea Consumat Ocazional unii membri ai tribului lor proprie, care nu a scăpat destul timp înainte de furtună înapoi în peșteră . Bon Appetit! 

 

2) În plus, raționamentul bazat pe fizica foarte referă la faptul că vechii locuitori ai localităților lucrat cu diferite metale - Varsta de fier, bronz, alama, plumb, oțel (Fe, Cu, Sn, Pb). Ei au avut Topirea franco după ei și a rămas în jurul valorii de faptul că numărul de tone de zgură nenumărate, care este acum întins în teren arabil. Chiar și unele dintre aceste obiecte metalice a rămas. Zgură conține semnificativă (cândva zeci de) la sută pură, a redus, dar crud, nu obttained, metal unutizable (în vremurile trecute, deficiențe ale proceselor contemporane), care reduce rezistența lor, chiar mai mult de șase ordine de mărime, ajutând astfel conducție foarte abruptă de descărcare de gestiune curent în subteran adânc. Descărcarea de gestiune apoi deasupra solului, chiar mai jos se comportă ca un dirijor, care trece prin "pad" (suprafața solului), în timpul școlii încercarea de fizica la crearea unui model de linii de câmp electromagnetic din aschii de metal. Un model similar a fost de fapt creat în cultură, dar este încă destul de invizibil, doar "expuse", "înregistrat" ​​și va apărea decât după mai multe zile (PPE, Cronologia). 

 

(Acest lucru poate fi plasat deja un obiect în fizica, mecanica, și doar link-ul aici, sau aici o mulțime de a simplifica și se lasă legături)  

În școala laboratorul de aproximativ 10 amperi circulante create în cercul talas, cu un diametru de câțiva centimetri (photo), Curenti de 40 sau 400 de mii amperi (chiar mai mult) înregistrate în cerc cu un diametru de aproximativ zeci de metri (ph). Apare inducerea în fire înconjurătoare (plante), energia este adus în ele, și tulpini la momentul de descărcare de gestiune acționează Prin urmare, ca un pilitura magnetice, sau acul busolei (ph). Referindu-se la: Asta se intampla toate le-a descris în numai "record", "expune" și deteriorarea tesutului directional orientat microscopice, care cresc ca urmare a tot mai mare în câteva zile. De asemenea, din cauza inerției proceselor biologice și voința și daune relativ gravă a plantelor pe proprietățile lor mecanice arată începe abia după multe zile, și daune ca urmare a orientării direcției începe treptat îndoire într-o direcție (CW, CCW). A lungul timpului, unele dintre ele pot fi înclinat lame atât de mare încât depășește limita unghiul, care tinde să se reducă continuu țesut de la partea de jos a tulpinilor încă capabil să mențină. Efectul de greutatea tulpinii cu fiecare grad buclă de deviație Crește efectul pârghie, iar la un moment dat, maneta se poate indoi relativ rapid la sol. Să presupunem că în timp ce în primele 45 de grade ale tulpinii de flexiune ia zi aa câteva, o suplimentare de 10 de grade mai multe ore și la doar câteva minute de odihnă. 

 

Toate orele sunt aproximative, desigur, dar ceva foarte similar descrise pe locația fulger ia loc într-adevăr. Ori specifice din procedeele descrise sunt foarte dependente de intensitatea intervenției. În plus, referindu-se la: Asta trebuie să se constate prima etapă, la prima tulpini de aproape imperceptibile de îndoire la sol, usuall Apare până după multe zile. Primele câteva zile, imediat după tulpinile de descărcare de gestiune arata ca si cum nimic nu sa întâmplat, iar el nu ar fi ele observabile, măsurabile sau aproape orice semne de slăbiciune mecanică. Este o consecință a unui proces foarte lent de degradare a țesuturilor vegetale, deteriorate de energie electrică, precum și inerția mare de procese biologice și fiziologice din plante. În ultima etapă ar putea juca și rolul de Domino efect, iar observatorii Potential va vedea complet nimic, pentru că tot ceea ce alunecă în jos la pământ ca un castel din cărți, tocmai când nimeni nu se uită. Cele mai frecvente încă în întuneric, dimineața devreme, când tulpini creste greu, cu roua, care la fel ca cunoscut Butterfly începe restul întregului proces. Orice observator are dimineața, după o noapte de nesomn, cu balot capul ridicat, vedere încețoșată și cu alcool, asa ca atunci cand mult timp în urmă nu doarme, însă nu vede nimic bine. 

 

De asemenea, puține în altă parte  

Inerție enormă proceselor de plante este posibil să demonstreze într-un experiment foarte simplu. Rezultatele de la aceasta, că țesuturile vegetale de asemenea, care ar fi fost aproape ucis de energie electrică Imediat, ei pot multe zile după trecerea unei doze letale de energie electrică par aproape nedistinct din tesuturi complet nedeteriorate. Descris Chiar dacă o parte din planta uscata a primit o energie electrică de sumă, care depășește cu mult valoarea de necesară pentru moartea ei completă. Este posibil să demonstreze cu ușurință, astfel, posibilitatea de a deteriora unele părți ale plantei de energie electrică, care nu sunt numai complet Continuare necesară pentru supraviețuirea sa și a efectua fotosinteza. În cazul Poaceae, de exemplu, unele părți ale tulpini. Astfel, este posibil să demonstreze Posibilitatea de deteriorare a unor părți ale plantei de energie electrică, după care planta se poate supraviețui și de a continua în creștere și maturizare, chiar dacă într-o formă ușor distorsionat. În cazul în care este o Poaceae, de exemplu, unele părți ale tulpini, dar părți ale de asemenea frunze sau Spike. Chiar și după moarte și o parte totale si mici de plante în întreaga lor secțiune, nu trebuie să dispară de asemenea restul plantelor de mai sus, pentru că țesutul mort este în măsură să continue cu succes îndeplinește funcțiile de țesuturi vasculare și de a gestiona metabolismul plantelor între rădăcini și restul instalației. Piese de schimb uciși de energie electrică nu funcționează pentru restul plantelor ca o sursă de plante de infectie si necroza tesuturilor nu trece mai departe de ele și nici nu se propage mai departe. (photo, 2, 3)

 

De determinare a dozelor letale de energie electrică pentru unele plante sau părți ale acestora, în termeni de greutate și greutatea uscată, sau sub influența undă acțiunea curentă și tensiuni vor fi de-a face Modalitatea utilizată relativ detaliată în partea de electro-Fitopatologie. ( PPE ) Așa cum comportamentul lor de plante sau dupa care afectează părți ale diferite cantități de energie electrică - de la o mica parte a dozelor letale extrem de peste letale (The Times, sute de ori). 

 

3) Forma și arhitectura de medalion ar putea fi Baza directă pentru unele cercuri, până la șanțul triplă (photo)  

În plus față de orice forme arhitecturale prezente pe site-ul de construcție localităților anterioare pot participa la formele de depus `va fi (deteriorat, slăbit) structuri de culturi o dată prezenți la fața locului, sonde, treierat etaj, iazuri de grădină, fantani, arhitectura de gradina  

 

cratere de explozie de la bombe timpul războiului - cercuri foarte precise (mai bine decât o arie) 

 

(De asemenea, nu aparține exclusiv pentru arheologi, mai mult ca fizica, inginerie electrică) 

4) Electricitate din trăsnet poate fi un fenomen care amplifică vizualiza și echipamente arheologice din cea mai mare parte de vegetație în formă de cropmarks (cel puțin ca o schimbare de culoare, stadiu diferit de creștere și coacere, slăbirea frunze și codițe și codițe ulterioare încovoiere), care Vrei fără influența sa, "ajuta" În caz contrar, nu par deloc sau doar în forma în vigoare aproape neobservate. Toate turtit culturi (deteriorat, slăbit), poate fi considerată ca o formă de cropmarks. Nu departe, la toate, dar unele dintre ele, și poate fi de arheologic și semne. Unii geologice altă parte, industriale. În multe cazuri, rezultatul foarte probabil numai de curenți, care a avut loc pe suprafața pământului. Într-un număr relativ mare de cazuri este, probabil, doar rezultatul curenților, care au fost reportate suprafața pământului, Fie din cauza rezistenței redusă cauzată de cultivare, sau complet haotic, ca urmare a unui excedent excesiv de sarcină electrică din fulger în supravegheat site-ul.  

 

Listat că fenomenele provoca o culoare diferită, sau stadiul maturare în creștere, tulpini de cultură sau de înclinare, completează chiar îndoire la sol de simptome care apar în timpul cultivării, sunt uneori cauzate de conductivitatea electrică superior în tramvaie sau suprapuneri de Masini cu insamantare. Uneori sunt create aproape numai mișcarea haotică a sarcină electrică în exces, mai ales la cea mai apropiata distanta de la punctul de lovit fulgerul. Toate acestea este posibil de a folosi ca un Semne relativ fiabile și exacte si Demonstratii de faptul, că domeniul culturilor a fost afectată de un fulger, și chiar posibil încercați să căutați acolo, de asemenea pe domenii adiacente, alte simptome similare. Fie culoare, crestere, sau cazare (dăunător, slăbind), sau decolorare sau slăbirea, care ar putea patul, prezența obiectelor sau de structuri subterane, manifestată prin schimbările în rezistența electrică a solului în imediata apropiere a acestora. 

 

Regele Orz

Unul din cereale, care, printre altele se află una dintre cele mai sensibile la efectele trecerii curentului electric, cu orz, regele de culori si contraste. Rezistența mecanică a tulpinilor sale este comparat cu grâu Mai puțin de o treime. Este mult mai sensibil la orice perturbare în cultivare, condițiile meteorologice nefavorabile, precum și efectele de curent electric. Pe de altă parte, pentru orice observator, și oferă un fel de "recompensă", o astfel de varietate interesantă de nuanțe și contraste de culoare, care nu pot furniza aproape orice altă cultură. Cu excepția plante cu flori puternic colorate, cum ar fi Microsoft rapita, mustar, mac. Dar, în cazurile lor este "perioada de" singurele cu contrast ridicat și relativ scurt, doar puțin peste 14 zile (photo, Link). Contrastul culorilor este, desigur, mult mai mare, dar foarte limitată durata.  

 

După expunerea la energie electrică de la descărcările electrice este în cazul orzului posibil prematură Respectați schimbări în unghiul de rotație urechi la sol (se va explica în mai multe părți PPE, biologie, agricultura, cronologie, cazare (slăbirea dăunător,) , slăbirea tulpini și frunze, tulpini sprijinindu-se, crearea de legături tulpini zonele afectate El este plin înainte de a merge posibil să se observe diminuare a frunzei mai de sus. (foto). Acestea sunt tot ceea ce fenomene apar ca urmare a deteriorarii tulpini și plante întregi din cauza activității curentului electric. Toate acestea sunt observabile la fotografii aeriene, de asemenea de observații terestre. Orzului oferă o culoare foarte distinctiv și contraste cromatice, atât în ​​timpul titlul complet, de asemenea timpul de rotație ureche și tulpini de înclinare la sol. (photo)  

 

În cele mai multe cazuri nu este considerabil din cauza efectelor de energie electrică la câtva timp după observațiile inițiale descrise simptome de slăbire a tulpini uscate care încalca cele din urmă la sol. Unele dintre fenomenele descrise pot fi destul de izbitor de asemanator cu cel efectele să apară în cazul unor condiții nefavorabile hidrometeorologice uscate și secetă. În mod similar de asemenea pot să apară, de exemplu, mai ales că weakeing de foi și decolorare. Referindu-se la: consecințele sunt aproape complet reversibile, după reducerea și a plantelor de secetă usuall recupera complet. Numai în caz de secetă extremă într-adevăr, unele modificări ireversibile apar, ca plantele nu pot supravietui. Pe de altă parte, timpul acțiunii de tulpini de secetă cu adevărat extreme de cultură nu îndoiți aproape de sol. Ele nu sunt mecanic Slăbită Asta ar fi, nu conțin țesuturi deteriorate și mort si celule, suferă doar din cauza lipsei de apă, și chiar ultimele rămășițe de umezeală în ele sunt foarte distribuite uniform, cu aproape toate supraviețui până în ultimul moment posibil. Numai atunci când efectele secetei depășește o limită de valorile specificate, Ei încep să moară, și se întâmplă relativ repede. După atingerea valorii limită este problema morții o chestiune de ore, în timp ce planta înainte de a suferi consecințe care a supraviețuit sale câteva săptămâni. Este necesar să se ia în considerare, că seceta din sălbăticie este ceva complet diferit de temperatură ca și seceta într-o oală, în cazul în care planta fara udare poate muri după câteva zile. În sălbăticie sunt provizii mari de apă stocate de asemenea relativ adânc sub pământ. De exemplu, porumbul este în măsură să ia rădăcini, precum și la o adâncime de peste 4 metri, și chiar dacă cea mai mare parte a plantelor care sunt alimentate cu apă și de substanțe nutritive de la o adâncime de 20-50 cm, timpul lipsa de rădăcini profunde umezeala poate servi drept o "rezervă ultima." În cazul în care efectele secetei nu au fost atât de distructiv, plantele sunt capabile aproape întotdeauna recupera rapid după Remisiune său. 

 

Dimpotrivă, o planta care a fost expus la electricitate, are aproape de la începutul consideră un anumit procent de celule deteriorate și mort, că până la urmă chiar să mărească ușor. Acest proces este oprit la un moment dat și aproape nu se continua, sau doar foarte nesemnificativ. Slăbirea țesuturi, care este cauzată de descrisă de fenomene, continuă pe tot parcursul restului perioadei de vegetație. Dimpotrivă, la început, imediat după trecerea curentului electric, și chiar și după multe zile, situația descrisă pe proprietatile mecanice ale pieselor de plante are aproape nici un efect, chiar dacă planta a fost de acțiunea curentului electric relativ grav avariat chiar uciși. 

 

În afară de contraste de culoare pot fi la fel de bine întâmpla ca contraste de nuanțe, reflectată, probabil, interferența de durere in timpul diferitelor faze ale urechii rotație. Momentan nu se întâmple și schimba de la stadiul de "drept în sus" acest stat "drept în jos", un total de 180 de grade unghiulare. 

 

Un capitol separat este de culoare și diferențele umbră apar că, în timpul plin la poziția de orz. Între integral și nu pe deplin orz condus condus Apare contrastul enorm și culoarea diferența tonul. În câmpul nu apare în cazul în care nici un fenomen subteran care ar putea afecta în mod semnificativ viteza de creștere și maturizare, a umidității solului Aproximativ uniformă (Găsiți un câmp uscat este destul de rar), se produce pe deplin poziția de orz relativ uniform. Culoarea cea mai mare schimbare, apoi apare pe întregul domeniu destul de uniform peste câteva ore. Pe câmpuri, care conțin diverse nonuniformities subterane, dacă personajul geologice, arheologice sau industriale, uscate Prin urmare, inegalitățile sunt în perioada de la poziția complet Afișat relativ bine, la fel ca și culoarea nuanța și contraste de ton. 

 

Arheologii, zbura până la Respectați orz! Culturilor de primăvară la mijlocul lunii mai, culturile de iarnă un pic mai devreme. Este o informație despre perioadele cu normă întreagă la rubrica. Referindu-se la: orzului prevede umbra relativ interesantă și culoare contrastează Practic De-a lungul întregului sezon de vegetație. 

 

Alte "Spike" de tip cereale, respectiv grâu, secară, triticale cele din urmă, aproape să nu se afișeze așa ceva după orice deteriorare a energiei electrice. Poate doar decolorare a frunzelor cea mai de sus, dar seceta si fenomenul ar fi necesar pentru a verifica de către un observare pe termen mai lung. 

 

După descărcarea fulgerului poate să apară foarte des fenomene, care ar fi altfel, în nici un caz nu au avut loc spontan. Acesta poate fi: 

 

Vizualizare (parțial, indicii) de anul trecut sau de anul trecut, înainte de tramvaie. (photo) Având în vedere extinderea actuală treptată a sistemelor automatizate, utilizate fenomen piese de anul trecut de cultivare care ar putea fi skew și perpendicular pe piesele în anul volgende, încet încetează să mai existe deoarece mașinile de cultivare vor avea vreodată să copiați cele anterioare - CTF - Trafic controlată Agricultura. Pot fi vizualizate Second piesele tractorului în timpul semănat (interval 6m), deoarece timpul cultivarea de plante sunt deja folosite doar fiecare al treilea din ei (interval 18m). Proprietățile electrice ale site-ului domeniul suprafata va fi mult mai elaborat pe paginile de exemplu agricultura, fizica si electromagnetismului. 

 

Vizualizarea structurilor situate la o adâncime uscat și care altfel nu ar fi structuri vizualizate, sau proprietăți a caror În caz contrar, nu ar apărea ca cropmarks deloc sau aproape deloc. De exemplu, care cauzeaza structurile și schimbări semnificative în rezistivitatea solului, dar care nu sunt caracterizate prin modificări semnificative cu umiditate sau de depozitare uscată de nutrienți în mediul lor (pe fotografii aeriene din diferite perioade, nu sunt observabile, fie ca soilmarks, cropmarks sau snowmarks) . Mai mari și pot fi obiecte metalice situate sub nivelul de arat profund, umiditatea exploatație lemn. 

 

Vizualizarea semănat (însămânțare), simptome care altfel ar fi în vegetație deloc sau aproape observabil (a se vedea). Aceste secțiuni scurte în mecanismul care semănătoare tras pe dreapta de două ori. Mai presus de toate, "dintii" de pe marginea câmpului în cazul în care, la marginea câmpului semănătoare meandru se intersecteze cu suprafața însămânțată trecerea marginea câmpului (foto). O altă rezistență electrică poate de asemenea Apare în tramvaie, în cazul în care a trecut semănătoare. Gama de semănătoare este de 6m, în continuare În restul perioadei de vegetație culturile sunt cultivate cu câțiva 18m gama pulverizator, care este de asemenea o serie de tramvaie observate pe fotografiile aeriene. Arată conductivitate demonstrabil superior urmărește, la marginea câmpului, pentru că ei sunt trecut prin mai multe ori, și în imediata apropiere sunt rotații tractoare. În vecinătatea lor sunt cel mai bine reflectată Prin urmare, efectele trecerii curentului electric prin plante si curenti de asemenea daunatoare sunt efectuate prin intermediul lor la cea mai mare distanță. 

 

Fenomenul este în continuare doar parțial explorat, va fi testat în continuare în termen mai lung. Observație este încă în stadiul de estimare calificat. (Mai mulți ani de observații și măsurători, evaluarea de fotografii aeriene Câteva mii de corespondente cu starea de vegetatie) 

 

Foarte probabil este un simptom al trecerii curentului prin descărcare de gestiune relativ frecventă semănătoare "Vizualizare suprapune" (însămânțarea mărci). Solul este acolo a trecut cu semănătoare de două ori, prin urmare, clar nu este diferit (mai mare) conductivitate, de două ori semintele germinate, amout mai mare de material vegetativ și Superior Prin urmare, cantitatea de umiditate acolo. Cu toate acestea, fara efecte ale curentului electric, probabil, nu departe de uscat Apar Vizualizare semănătoare suprapune ("dinți" de pe marginea câmpului, semănătoarea se execută în locuri deja însămânțate). Deoarece cultura este de altfel Capabil la diferite condiții locale și Superior (matrimonial) desimii de semănat, la punctul de suprapunere fi foarte bine adaptat, creează un lăstari mai mici număr și fără acțiunea de energie electrică ar fi diferențe de culoare Practic neobservat, aproape de zero. După acțiunea de energie electrică sunt mult mai afectate plante in locuri cu aerare dublu și semănatul, cu o rezistență electrică semnificativ mai mică a solului, și va apărea ca peste cateva zile întârziere în creștere. Plantele afectate de energie electrică se comportă ca dupa transplantare, iar de ceva timp a încetini sau opri aproape în creștere. Simptomele de însămânțare nu aparțin arheologii sunt explicate în altă parte, dar ar ajuta să identifice domeniul de cultură, care cel puțin a fost parțial afectată de descărcarea de gestiune a energiei fulger. În unele cazuri, atunci când câmpul nu a fost direct afectat de fulger, electricitatea a fost acolo doar de cai din apropiere efectuate și tramvaie, tulpini nu trebuie să se îndoaie în jos, la toate. EFP - acțiunea de energie electrică sub nivelul de cazare (slăbire dăunător,), dar care este încă posibil provoca o încetinire a creșterii economice și a diferențelor în rata de maturare. Probabil doar o doză letală câteva procente, în funcție de tipul de instalație. 

 

Reacții adverse mai puțin agresive ale curentului electric în acțiunile descrise pe vegetație a culturilor nu trebuie să fie la fel de devastatoare Aproape, la fel ca în cazul de lovitură directă în câmp, se poate distribui aproape în întregime sau fără cazare (dăunător, slăbind) (photo). Acestea sunt doar o efecte secundare si mult mai slabe de energie electrică de descărcare de gestiune de la fulger care a lovit doar la structuri pe marginea câmpului sau în apropierea acestuia, și direct în domeniul culturii nu a funcționat. Arbori, arbusti, alei, limitele de teren in apropiere de câmp. Deși o anumită parte din energia electrică a fost distribuit în domeniu prin suprafața solului, si in mod semnificativ mai mult de preferat prin locații cu rezistență scăzută - tramvaie, se suprapune semănătoare. Descrise In cazul in care nu este la fel de mult de energie, care ar putea provoca cazare (dăunător, slăbind). Dar poate provoca încetinirea moderată, creșterea și maturizarea întârziată de plante descrise în locații cu rezistență scăzută (între ele ca puncte și aparțin subteran, în cazul în care acestea pot fi mai bine situate diferitele structuri conductoare). În aceste cazuri se poate întâmpla de asemenea Creșterea contrastul cropmarks, cauzată de tablă arheologice și alte entități situate în subteran, ale căror efecte în cultura altfel nu ar fi fost deloc observabile. Ele prezintă aproape schimba doar a rezistenței electrice în imediata lor vecinătate, și de altfel deloc sau aproape deloc. Prin trecerea de energie electrică în zona învecinată lor poate fi astfel observabilă ca cropmarks Asta structurile de asemenea sunt situate în profunzime și uscată, că lor prezență prin schimbări observabile în structura, culoare, umbră și apariția culturii în ceilalți ani nu are nici un efect. Plantele pot fi de asemenea Usor estompate, dar spre deosebire de lovitură directă în zona de câmp culturi reale, sunt capabili de a recupera cu succes de la daune mai slab. În imediata apropiere a tramvaie în apropiere de frontierele teren pot de asemenea în cazul secetei și rezultatul culturilor în îndoirea la sol. (photo) Efectele electrice valori curente, diverse de energie electrică (de mai jos letala, cu mult sub letale, nu se observa, letal, mortal de mai sus, este extrem de letala de mai sus), va fi mult mai elaborat în EFP secțiunea detaliată. În primul rând, vor fi amplasate câteva fotografii de la experimentele sugerează faptul că o mulțime și sunt capabili contribui în mare măsură la înțelegerea proceselor descrise. 

 

După o lovitură directă de trăsnet de descărcare de gestiune în locațiile de câmp sunt în mijlocul aproximativ între cărările tehnologice (photo) Care sunt susceptibile de a întâlni curenți realizat din două direcții, precum și locații de la marginea câmpului, aerat de două ori (photo) În timpul procedurii de insamantare standard de locatii mezi cele mai afectate, în cazul în care există mai multe ori cu `depus va fi (deteriorate, slăbite) culturi la o distanta foarte mare din punct de greva, de foarte multe ori chiar în jurul valorii de limitele întregul domeniu. La prima semănătorii trece în jurul valorii de limita câmpului și după care se execută treptat-back-acolo de la tramvaie paralel standard. (photo

 

În cazul de lovitură directă în câmpul de AȘA poate fi făcută vizibilă de descărcare de gestiune în calitate de fulger cropmarks de origine arheologice structurilor de asemenea uscate care, altfel, nu ar fi vizibilă în orice circumstanțe. E, deoarece acestea sunt prea adânc, sau au deja un contrast prea puțin, astfel încât acestea nu pot fi fără ajutorul de energie electrică RECUNOSCUT în nici un caz. În unele cazuri, pot fi vizualizate direct unele dintre obiectele arheologice și altele, Fie ca o parte din forme regulate, în cultură, sau ca și părți ale structurilor de obicei depusă `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor, dar numai în cazul în care nu sunt complet pierdut alte mezi depus `va fi (deteriorate, slăbite) a culturilor și stați chiar un pic Recognizable. Uneori este posibil să se observe uscat un obiect de asemenea Între frecvent aplatizate culturi (deteriorat, slăbit), deoarece în afara în timp ce cultura este "numai" culcat pe pământ, doar mai sus, poate fi complet mort, datorită o conductivitate mult mai mare de solului în jurul valorii de curenții care fac obiectul și mult mai mari care acționează asupra vegetației. Imediat după depunerea situației (slăbirea dăunător,), precum și seceta nu poate fi încă aproape Recognizable, dar după câteva zile va începe rândul său cultura galben, și în timp complet moare. Tulpinile moarte nu va mai ridica chiar parțial înapoi, datorită fototropism și geotropism, spre deosebire de toate celelalte.  

 

Uneori, aceasta poate fi doar o Resturile căzute ale tehnologiei agricole care se află de mai jos arat adânc. Piese Uneori de asemenea Ele pot fi distruse de avioane din cele două războaie mondiale de asemenea care pot fi în secetă și profunzime, nu ar apărea ca cropmarks fără descărcare de gestiune trăsnet în nici un caz. Chiar și printre Frecvent depus `va fi (deteriorate, slăbite) culturi pot fi unele structuri subterane recunoscute ca, de exemplu, în timp ce în majoritatea zonelor este singura cultura obicei întins pe pământ, mai sus obiect de metal de metrou pot fi complet mort. 

 

Obiectele să traducem descrise au o trăsătură comună majoră. În cazul în care la o distanță de câțiva metri (estimat la 20 nu mai mult de rar un pic mai mult), să apară la descărcarea de gestiune trăsnet în domeniul culturii, astfel că ea a reflectat asupra vitalitatea, Ei sunt întotdeauna vizualizate, si foarte similar la În același loc foarte. Acest lucru se întâmplă chiar și după câteva zile usuall, chiar săptămâni, după descărcarea de gestiune fulger. Pentru că o densitate medie de descărcările electrice în regiunile temperate uscate Observat timp nu a fost încă, pentru că fiecare obiect este seceta așteaptă să fie reafișată la o medie de aproximativ 500 de ani. Întrucât, chiar și în zona temperată acolo apar relativ demonstrabil locurile în care evacuările de trăsnet a lovit mai multe ori un pic mai mult, si descarcarile in mai multe sunt multiple ramificate, este posibil să nu fie necesară în anumite cazuri, să aștepte atât de mult, dar numai aproximativ 50 100 de ani. Chiar și așa, apariția acestor elemente vor fi menționate în previziunile (prognoza), deoarece nu este absolut necesar să se aștepte pentru 50 sau 300 de ani, până la unele reapare noi de descărcare de gestiune de trăsnet în domeniu. Este suficient Dig-le, astfel încât permisiunea prima cerere de la un fermier înțelegere, după recoltare apuca un târnăcop și du-te. 

 

Unele imagini interesante s-ar putea descoperi în arheologii lor arhive aeriene. Ele zboară peste tot în apropiere și mai presus de obiectele de interes lor un pic mai mult, și deja mult mai mult decât cele interesate în cercurile din lanuri. Deși aceste sunt aproape și peste toate cercurile de cultură descoperite după flocking ca viespi, dar ele sunt în caz contrar, fotografiați peisaje de sus deja de nici un interes. Nu este deloc exclus ca arheologii aeriene în arhivele sale au unele imagini foarte interesante de cropmarks, chiar dacă numai primul tip (de suprafață), care pur și simplu a decis ca toate auto-declarat că a culturilor cercuri nu arată Explorers, ceea ce nu este o surpriza. 

 

Un alt grup de cercetători, care ar putea găsi ceva în arhivele lor fotografice, de profesioniști militare sunt de observație aeriană. Focuri ar fi declasificate primul. Desigur, este foarte posibil să conteze pe faptul că, în cazul în care au fost vreodată așa ceva pe fotografii lor găsite, Explorers cultură cercuri ar fi ultimii la care ceva de genul asta au demonstrat.

Sfârșitul de considerații arheologice

 

 

Trei reuniuni secrete de arheologi aeronautice

Arheologii aeriene AR AVEA pozele el cu siguranta vazut deja foarte mult. Doar posibil de a avea o privire de exemplu la unele dintre mii și mii de fotografii lor. Se zvonește că celebrități din întreaga lume, care se ocupă cu arheologi aeriene, a avut loc la problema cercuri în ultimele trei întâlniri secrete. Deoarece ședințele erau secrete, nu se cunoaște data lor, dar unele dintre cele mai importante rezultate ale discuțiilor lor au fost la dispoziția publicului peste tot doar infiltrat. 

 

Apropo, este de remarcat faptul că omul care in mod clar poate fi văzută ca fondator al arheologi aeriene, Osbert Guy Stanhope Crawford, a petrecut copilăria și adolescența în Hampshire, în sudul Angliei. Deja in timpul adolescentei el a fost impresionat de movile funerare, metereze lut și șanțuri, împrăștiate în întreaga peisajul. Prin urmare, sudul Angliei este posibil pentru a apela o loci dublu geniu al Arheologie aeriană, pentru că regiunea se află întreaga arheologice foaia de entități situate în subteran, literalmente presărat cu. 

Principalele centre ale cercurilor din lanuri Apariție pot fi identificate intersecția localităților Avebury, și din ea 8 km sud Alton Barnes. Aceasta este o zonă care este în termeni de arheologie și de arheologie aeriană într-adevăr "foarte viu". Pe o rază de 125-170 km de acolo sunt aproape toate cercurile din lanuri că site-urile au fost vreodata descoperite în Regatul Unit. Hampshire este situat la aproximativ 45 km sud-est de la ei. Direct adiacent la Wiltshire, în cazul în care sunt situate pe care le au menționat două localități. 

 

La început, au definit conceptul de bază:

Caracteristicile de exploratori care sunt angajate în Cercurile din lanuri:

Cercuri exploratori sunt cea mai mare parte sciolist doar doar semi-intelectuali, pe jumătate educați, Cine paraziteaza numai de mai mulți ani pe "cercetare cultură cercuri." Ei nu faca nimic altceva decât ce sunt "explorarea" misterele, cu privire la care doar se cred, că sunt pentru toată omenirea o dată și pentru totdeauna complet nerezolvat. În opinia Exploratorilor culturi cercuri cu posibilitatea de a soluționa problema de cercuri variind complet de posibilitățile și orizont de cercetare de întreaga umanitate. Niciodată nimeni în jurul valorii de lume, va fi capabil să le rezolve, deoarece a lungul anilor lungi nu sunt capabili de a face că, chiar și ei înșiși, "cercurile de cultură Great Explorers". Conform opiniei lor proprie a "cercurilor Marile culturi Explorers" nu este nimeni altcineva în întreaga lume, care ar fi capabili să înțeleagă misterul forme regulate, în cultura mai bine decât ei înșiși. Cu toate acestea, chiar Ei înșiși sunt departe de a fi capabil de a detecta marea majoritate a modelelor care a fost vreodata a apărut în întreaga lume. (Exemplu -photo - Miniature - Sursa: Google Earth ) În loc de tryng pe baza unor rezultate obiective încerca și de a găsi o cale de a soluții reale, Inregistreaza-te cu răbdare Entangled tot mai mult și mai mult în pânzele de păianjen din iluziile lor și ficțiuni, în care aproape că a reușit pentru atârna ei înșiși. 

 

La prima întâlnire, de profesioniști de arheologie aeriană, printre altele, a introdus unul pe altul cu câteva fotografii ale cercetărilor lor din diferite țări. Ei au luat în considerare de construcții din sudul Angliei, cum ar fi Microsoft Mai ales în jurul valorii de Yorkshire, Westminster, Oxfordshire, Salisbury și multe zone conexe. Ei au explorat o serie de fotografii istorice aeriene ale zonelor enumerate. Comparativ cu o varietate de cropmarks Că observabile au fost acolo. Pozele reale care au fost utilizate în cadrul acestei reuniuni, nu sunt cunoscute, dar ca un exemplu ar putea servi două imagini, publicate în Zboruri de publicare Into Ieri, Leo Deuel, St, Martin Press, 1969. 

 

F1Unul este datat 1949:  

Unul dintre cele două obiecte iconice circulare (henges) la Hutton Moor la Ripon, în Yorkshire, după cum au apărut pe câmpul de grâu, în vara anului 1949 

 

F2altul nu este datat, estimată la un an Între 1945 - 1955  

Crowmarsh din Oxfordshire, sudul Angliei: peste șanțuri aglomerate cropmarks relevă existența a movile funerare din epoca bronzului, complet nivelat la pământ, și printre ele două linii drepte paralele. 

 

Prin compararea cropmarks pe o serie de fotografii aeriene din diferite perioade participanților primele întâlniri secrete ajuns arheologii aeriene pentru a defini protocolul final, asta a fost:  

1) "set de măsuri de sondaje arheologiei aeriene care cercuri": 

Orice cercetător, Cine este surprins de faptul că faptul că, în anumite domenii de cultură, în special în sudul Angliei, sunt uneori găsite regulat, mai ales circulară, dar alte forme de asemenea, iar formatiunile identice sau similare, chiar dacă cu o frecvență mai mică, se află pe de asemenea multe alte domenii cu cereale peste tot în lume, și consideră, de asemenea Cine Asta pentru apariția structurilor similare, nu este posibil să se găsească nici o explicație logică, ar trebui să fie o dată și pentru totdeauna și veșnic numit " Un pic de Tomnoody

 

După mai mulți ani, a organizat a doua întâlnire, care se ocupa cu examinarea de către alte fotografii de arhivă aeriene pe care a fost primul raport final este oarecum modificate:  

2) "Schimbarea setului de măsuri de" aeriene ... Meciuri suplimentare pentru prima, numai la sfârșitul definiției a fost " Un pic de Tomnoody "schimbat la" Tomnoody ". 

 

După câțiva ani mai mult a treia întâlnire a fost organizată, în cazul în care fotografiile au fost examinate în principal din ultimii ani. Raportul final a fost din nou modificat.  

3) "al doilea set de măsuri, Reconstructii aeriene" ... Continuarea din nou meciuri, și definiția " Tomnoody "a fost schimbat în" Marea Tomnoody ".  

a fost apoi organizarea de orice alte reuniuni Aerial arheologilor, de lucru cu problema cercuri, definitiv abandonat. Unele traduceri încă, în loc de a folosi termenul de " Mare Tomnoody "colocare și utilizare a cuvintelor" marele idiot "

 

 

În urma punctul nu aparține direct la arheologi, dar se referă la istoria

 

Cratere în domeniile:

În multe locuri din lume apar în domenii Relativ bombe neexplodate profunda subterane, care nu ar fi arat în sus (cu mult sub 80 cm), cu unele descompunere avansată de plic și a conținutului, precum și mecanismul de declanșare complet distruse. Unii chiar neexplodate, probabil din cauza unei Sabotaj de succes, de exemplu, în Pilsen Skoda fabrica Co. și altele, au fost încadrate fără declanșarea mecanismului, sau a unor mecanisme ineficiente și complet depreciate. Descărcarea de gestiune fulgere, care se desfășoară în subteran exact prin ele, ar fi doar acționează exact ca seceta si mecanism de declanșare. Produsele de descompunere ale cojii bomba (fier), contribuie la conductivitatea multiplu crescut de sol în vecinătatea bombe ruginite. 

 

Apropo: fiecare crater în domeniu, care a fost format după impactul bombe aeriene În timpul primului război mondial, a creat în domeniul crater foarte precise circulară. Când mai târziu a fost umplut cu unele sol și arabil (desen), în structura sa subterană a rămas la unele funcții selectate conservate structura Cercului bombardat, care se poate manifesta în culturile în creștere ca clasic Cropmark, precum și în cazul în care impactul Lightning în descărcarea de gestiune imediata apropiere a energiei electrice și a energiei electrice amplificate simptom vegetație accelerat cropmark. (Explozie -. Un cerc de descărcare de gestiune Lightning este de asemenea și explozie) 

 

 

Raționament arheologică 2

În arhivele instituțiilor arheologiei aeriene pot fi amplasate in mai multe imagini ale Crop Circles niciodata descoperite și explorate. Arheologii aeriene din intreaga lume aproape încă de la înființarea sa, cooperează îndeaproape cu ancheta aeriană militară, pentru care scopurile (Adesea, numai pentru ei), declasificate o serie foarte mare de fotografii aeriene ale suprafața de teren (a se vedea). Nu pot fi amplasate in mai multe cercuri niciodată publicate de cultură, care nu de profesioniști aeriene de arheologie a încercat să scoată și publică. Nu este într-adevăr nu mai mică ca urmare a acesteia, deoarece arheologia aviației a fost întotdeauna Apartenența între discipline în întregime respectabile ale științei și cercetării. Existența și explorare a cercurilor din lanuri este încă clasificată ca o activitate extrem de discutabilă, Realizarea într-o măsură mare ar indivizi foarte suspecte și dubioase (care este cu siguranță un grad mai mare de adevarat). Crearea lor este atribuită persoanelor fizice, chiar dubioase și mult mai suspicios. 

 

Probabil se apropie rapid momentul în care problema de a explora structurile similare vor fi teza persoanelor fizice discutabile complet și fără milă cu siguranta interzis, eventual chiar cu ajutorul poliției. Ei vor fi, probabil, împiedicat vizita locuri uscate, cel puțin în cursul unei perioade de cazul în care există în mod demonstrabil prezente in pericol viata chimice, otravuri si droguri. Obiectele care au examinat atât de fericită, și prin intermediul lor "Cercetări" pentru o lungă perioadă de timp la cursuri, în restul populației planetelor Numit Globe evoca o impresie generală că această constatare a cauzelor Originea lor este practic imposibil. Obiectele pot fi în măsură să Veșnic deja în viitor, să includă numai între Cropmarks așa-numitele simptome. Subtip, provocate de diferențele de rezistență electrică de materiale și de mediu, situate pe locul unde Provenit Ei au fost, și de un suprapreț de sarcină electrică și energie. 

 

În marea majoritate sunt unele dintre diferențele descrise mai sus preluate doar pentru că a avut loc pe site-ul uscat sarcină electrică în exces, asta pentru prima dată după ce a lovit fruntea diferențe similare RS în mediul de conductivitate a creat aproape haotic. Uneori, chiar destul de regulat datorita rezonanță și interferență de la sine, datorită excesului mare de sarcină electrică și energie. În termeni simpli, există un exces de sarcină electrică uscată și energie, Asta este pentru orice rezistență electrică a materialelor prezente acolo prea mare. Inițial, încercările de a continua el "ar căile lor proprii", până la o distanță de câțiva metri. În unele locuri rezistența cel mai apropiat mediu ar reduce momentan câteva ordine de mărime (de descărcare de gestiune perturbator al impuls defalcare dielectrice), în principal de ionizare instantanee și încălzire până la câteva mii de grade Celsius Fahrenheit de asemenea. 

 

După mișcarea inițială mai mult sau mai puțin haotic de sarcină electrică, energia este transportată Continuarea deja într-un mod comun, în special prin locuri cu cel mai mic rezistența electrică. Aceasta poate fi realizată de către suprafața pământului și chiar sub că sute de metri uneori chiar, podul deseori într-un câmp doar singură cultură. În timpul trecerii sale Afectează, și-l Anumite caracteristici selectate și plante daune de acolo el a menționat doar spații cu rezistență scăzută. Unele dintre ele sunt uciși, dar rareori numărul lor depășește câteva procente mai puțin, ceea ce ar probabil nu a fost determinată în mod obiectiv, ca urmare a inegalităților naturale. Plantele deteriorate va începe numai după ce a vedea unele modificări în timp, în special de maturare și întârzierea creșterii, slăbi, de asemenea se poate îndoi la sol. Astfel de modificări sunt deja pe întreaga suprafață FOARTE observabile bine, de preferat de la o distanță sau de sus. Astfel de modificări sunt deja pe zona observabile intreg foarte bine, preferabil de la o distanță de deasupra, folosind metode clasice de observare aeriană arheologi. Zonele cu rezistență electrică mai mică cauzate de aceștia în artefacte subterane acesta poate fi destul de fiabil marcat. Vrei o altă metodă ar fi într-adevăr foarte greu detectabilă. 

 

Ca un exemplu, aici va fi afișată o fotografie aeriană suprafata Pamantului, care a fost achiziționat prin intermediul Google Earth . Nu este situat exemplu tipic relativ de formare, care este acum, probabil doar temporar numit "cerc". Nu a fost niciodată descoperit, Explorers cultură cercuri, să nu mai vorbim explorat. Cei cu formațiuni uscate sunt angajate aproape continuu, pentru că ei cred că sunt explorarea ceva misterios. Dar Acestea trebuie să fie primul în măsură să le găsească. Ca un exemplu, aici va fi afișată o fotografie aeriană suprafata Pamantului, care a fost achiziționat prin intermediul Google Earth . Nu este situat exemplu tipic relativ al unei formațiuni, care este acum, probabil doar temporar, numit "cerc". Nu a fost niciodata Descoperit de Explorers cultură cercuri, să nu mai vorbim explorat. Cei cu formațiuni uscate sunt angajate aproape continuu, pentru că ei cred că sunt explorarea ceva misterios. Dar Acestea trebuie să fie primul în măsură să le găsească. 

 

Sfârșitul considerente arheologice 2

 

O notă afara de arheologi: Nu este, desigur, destul de complet adevărat că modelul nu a fost niciodată văzut de nimeni Nici descoperit. Cei care au ca niciodată publicate modelul recolta Desigur văzut a fost dl combine operatorului. Cum este posibil să-și imagineze, domnul Operatorul Combine nu o numim model Descoperit orice jurnalist, nici explorator mister. OOperator Dl Combine nu este mental defect. 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Câmp de grâu - și înregistrarea liniilor de câmp magnetic de trăsnet

Șocant, uimitoare, surprinzătoare, greu de crezut, dar de asemenea ochi-de deschidere similitudine

Câmp de grâu - record de linii de câmp magnetic generat de descărcarea de gestiune trăsnet

Aproape un milion de amperi (experimente cunoscute școlare - un maxim de 20 până la 30 Amperi)

  

Exact la momentul fluxului de descărcare de gestiune fulgerul prin coceni de porumb indus si conductie (aer ionizat, descărcării corona) de curenți electrici. Datorită acestei tulpini și alte părți de plante pot manifesta proprietăți electromagnetice.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Deși Alchimia a căzut acum în dispreț, și chiar Considerat este un lucru de domeniul trecutului, nu ar trebui să fie physicain Influențat de judgements.ts secetă. Paracelsus
Mai puțin este mai mult decât în cazul în care mai mult nu este bun. FLWright
Minoritatea este, uneori, chiar, majoritatea întotdeauna greșit.        GBShaw 
z