Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri de avertizare . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Atenție foarte puternic!
(Cerc și alți vizitatori model regulat sunt destul de necunoștință expuse la mare pericol)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Masina-Translated Text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ne putem permite sateliți, planete, sori, universul, ba sisteme întregi de universuri, care urmează să fie guvernată de legi, dar mai mic de insecte, dorim să fie creat la o dată prin actul de construcții.  Charles Darwin
Omul care nu are imaginație nu are aripi.   M.Ali
Fiecare om moare. Nu orice om cu adevărat trăiește.   W.Wallace

Cantități extreme ale actului de energie ar fi extrem de periculos

PagPh
Vizitatori cerc sunt involuntar expuse la cantități relativ mari de toxine, cel mai probabil de CO (monoxid de carbon), de asemenea multe alte otravuri extrem de periculoase și halucinogene. Toate acționând ca porcii de Guineea.

Avertisment puternic înainte de consecințe greu de așteptat

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

În special pentru femeile gravide, de rău, invalid, bolnav

Cazuri similare sau persoane: Nu vizita orice cerc !

 

Mai ales pentru persoanele care folosesc stimulatoare cardiace:

niciodată, niciodată, niciodată, niciodată, niciodată vizita orice cerc !

(Eventual cu un defibrilator într-un rucsac și însoțitorii de înmormântare în spate)

 

 

Mai ales pentru tineri: lungi sau frecvent vizitat de

cerc fenomene pot cauza infertilitate!

 

Mai ales pentru femeile fertile (Între ... și ...): regularitatea ciclului standard de dvs. poate fi deteriorat grav datorită vizitarea culturilor cerc  fenomene!

 

Mai ales pentru alte persoane, precum și riscul unteachable: vizitarea de cerc poate deteriora grav sănătății dumneavoastră și microelecronics dvs. (poate microelectronica ta, care este mult mai important decât vă pentru sanatatea ta)

 

Aici este posibil să vedem o fotografie a unei centrale nucleare comune (2000MW, Temelin, Republica Cehă)

 

acoperă o suprafață de câțiva kilometri pătrați, precum și de oricare altă plantă de energie nucleară, mai puternic sau mai slab, mai mare sau mai mică

 

Ca o chestiune de interes: 2000MW la putere deplină (2x10 9 W) Vrei generatoarele sale, la o tensiune de alimentare de un milion de volți curent electric de 2000 de amperi și numere de teze, vă rugăm să amintesc bine

 

Orice vizitator în interiorul unui cerc, este prezent la un loc, în cazul în care ceva timp în urmă (poate cateva ore) lucrate o mulțime de milioane centrale electrice similare. Numai pentru o perioadă scurtă de timp, milionimi de secundă mai multe, dar nu au făcut.

 

La punctul de pornire a lucrat pe smaller.These regiune mult pătrat, apoi metru pătrat ciudat ( ! ), cu atât mai puțin atunci sq centimetru, și nu mai mult de cubature metru cub ciudat, ceva mai târziu, dar nu prea mult (maximum câteva sute de mp, cele mai multe ori mai putin). Într-adevăr a făcut.

 

Dacă animalul cineva mai voluminos au fost cu adevarat acolo "de aproape" și într-adevăr "just in time" ar arăta ca niște animale pe poze de însoțire.

 

Pe locație poate fi localizat până număr mare de substanțe chimice Imprevizibil foarte periculoase, în practică, toxicologice, cunoscut sub numele Poissons extrem de periculos, pentru depozitare si transportul a fost creat unul dintre cele mai stricte reguli, ceea ce a fost realizat vreodată în istoria omenirii. Pe Acel loc este absolut gratuit, fără nici o restricție, de mers pe jos de sute de mii de oameni în fiecare zi ca pe promenada, ca și în cazul în care au dus la plajă, în afara orașului. Decizia lor.

 

În afară de tot ceea ce Poissons extrem de periculoasă, mulți dintre ei inch stare gazoasa, nu pot fi localizate subteran mare de cantitatea de electricitate statică (milioane de jouli și mai mult), iar căldura acumulată mult mai mult. Ambele aceste valori pot contribui la formarea de radicali liberi în continuare, atomi și molecule extrem de excitate, ozon și a altor compuși cu foarte mare potențial de reducere sau de oxidare, care contribuie în continuare la caracterul toxic al că site-urile investigate.

 

Aceasta este o problemă foarte locală, spre deosebire, de exemplu, chimice sau contaminare radioactivă full-zona, iar animalele uscate locuri sunt în mod evident nervos Evitarea (Observat), în contrast cu oamenii. Plante și loc uscat Vrei Desigur asemenea, evita, mai degrabă, în cazul în care au avut picioarele, să nu ASTFEL, Sat cel puțin să încerce să moară sau "să fie consumată".

 

În special în metal (fier) ​​conducte subterane, de-a lungul ele parte considerabilă de energie electrică, desigur, Realizarea ceva timp, au rămas unele "magnetismul rezidual" ( Mai multe informații vor fi aici). În mod similar, diversele componente de fier și instrumente, inclusiv la abraziune de mașini de fier cultivă, pe care le cultivă de secole pentru fermieri domeniile lor, și care rezultă din fier - oxid de fier (rugina - hidratat oarecum, dar încă destul de materialul magnetic). Dar aceasta este doar o mica cantitate de raport cu conținutul de fier natural din sol (3%). Toate compușii săi ar putea fi timpul de descărcare de gestiune pentru reducerea datorită catodic și pirolitic pentru ceva timp convertit înapoi la fier metalic.

 

Singurul motiv pentru care Descris că toate modificările, produse chimice și anomalii a fost cauzată de descărcare de gestiune Lightning . Deși o parte considerabilă a energiei (Mai mult de 99%), radiat deasupra solului, deoarece chiar și în cazul unui mediu de descărcare de gestiune de energie a fost de aproximativ un miliard de (10 9 ) Jouli, există încă o mulțime plecat subteran. În cazul evacuărilor mai puternice transferate de energie este acolo, chiar 10 mai mult decât 12 Jouli. Unele foarte rare, evacuările extrem de puternice de trăsnet poate radia energie de până la 10 14 , 10 Poate chiar 15 J.

 

De asemenea, posibil ca el Acel loc este prezenta în continuare conținutul ridicat de electricitate statică rămas. Posibil să-l măsoare. (picture)

 

Oricine în timpul unei încercări de măsurare a acesteia, s-ar simți ca și cum încearcă să măsoare o distanță între gallaxies, după ce a cumpărat și etrier ...

 

Nu este mare de asemenea de cantitatea de căldură acumulată subterane (nu atat de periculos, dar?). Posibil să-l măsoare. Camera termica, Termoviziune, Imagini termica, Imagistica termica, Night Vision, sisteme în infraroșu Camera.

 

Nu este de asemenea Rămas câmp magnetic prezent (anomalii busolă, nu atât de periculoase, dar?) Având în vedere anterior într-adevăr foarte mare puls electromagnetic.

Asta se numește impuls LEMP și magnetism care se numește LIRM, LIM - Lightning indusa (remanentă) Magnetism

 

Doar o cauză care a creat toate aceste discipline de dincolo de orice înțelegere a faptelor, (inclusiv cerc), este numit LIGHTNING

 

Trăsnet de asemenea produce ammount mic de Roentgen și gamma raze și mesaje neverificate patul, Asta-fulger în plasmă (30 000 km rundă) de asemenea posibilă un fel de fuziune nucleară (între hidrogen - deuteriu sau protoni - un plus de protoni un neutron)

 

Posibil citi această carte:

Lightning: Fizică și efecte , V.A. Rakov, M.A. Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0-521-58327-6

Multe dintre Acel "dincolo de orice înțelegere a fenomenelor" posibil găsi în această carte.

De exemplu, Trăsnet Impulsuri electromagnetice (LEMP), electricitatea statică furtună.

 

Lightning indusa (remanente) Magnetism, LI (R) M de asemenea posibilă gasi folosind Google, de exemplu, el www.archaeophysics.com   (și multe alte)

 

Fapt foarte interesant, că nu s-au găsit nici o fulgurite sau a rundă cercurile din lanuri. Referindu-se la: în cazul în care nimeni nu este în căutarea pentru ceva, nu de asemenea nimeni nu poate găsi vreodată ceva. Materie demonstrabil cu faptul, că în orice punct de apariție cerc nu a fost realizat și lucrări de excavare, chiar minime, și fulgurites Desigur, sunt mult mai găsit în subteran. În același timp, este sau va fi pe unele alte pagini în mod explicit, că, în unele locuri, în cazul în care cercuri găsit, sau în imediata lor vecinătate, ar fi cu adevărat în subteran superficial (dar sub arătură adâncă), situat Ar putea fi într-adevăr ceva interesant ( Arheologie ), iar unele dintre teze plasează chiar ceva demonstrabil prezent este într-adevăr. Rețelelor de utilități - a se vedea liniile de decupare în , sau unele (probabil metalic) Obiecte în metrou , după cum se menționează într-un paragraf din aceeași pagină.

 

Cel puțin similar fulgurites Poate că la urma urmei a fost gasit vreodata undeva, mențiune va fi plasate obiect aici mai târziu ceva. (SiO 2 sfere care par să prezinte semne de funcționare a temperaturilor mai multe mii de grade)

 

Este posibil că, la punctul de pornire este o diferență de potențial (pd) Mai mult de cinci miliarde de volți (5x10 9 V) și curenți de vârf mai mare decât poate amperi 500 mii (5x10 5 A).

 

Parte din energia, sa mutat de un fulger standard, medie, este de la 10 9 la 10 10 J, și un plin - camion încărcat-ar muta mai multe sute de kilometri de asta.

 

5 x 10 9 J este de aproximativ 1400 kWh și pot fi suspendate cca. la 140 de litri de motorină, sau 1 tona de TNT. Medie a curentului de vârf este de trăsnet 000A 30.

 

În caz de extrem de mare, de descărcare de gestiune anormale, care ar devenit foarte rar, doar un pic de ori pe an, nu camioane, dar de transport de marfă-tren, și nu câteva sute de kilometri, dar mai multe ori in lume vs ...

 

Despre Otrăvurile sunt deja pe unele site-uri alte informații mult mai descriptiv, găsiți și copiați aici. Mai degrabă a începe. Restul de sortare mai bună.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Atunci când un actor vine la mine si vrea sa discute personajul său: - "E în scenariu." - "Dar ce e motivația mea?" - "Tău salariu. " A.Hitchcock
Minuni nu, de fapt, rupe legile naturii.       CSLewis
Omul poate crede imposibil, dar omul nu poate crede improbabil.       Oscar Wilde
z