Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercurile-linii de-la-culturi . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Linii de depus `vor fi cultură
linii de `depuse trebuie să fie , de multe ori plante moarte sau de cultură dintr-un câmp format exact în același mod ca și modele
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Masina-Translated Text

Un consideră, uneori, ceea ce nu este în căutarea pentru. A. Fleming
Dintr-un punct de vedere științific poate fi subiecți divizați în două grupuri: cei noi nu trebuie, ușor de găsit oriunde ne-rotund, si avem nevoie de cei doar acum, niciodată în stare să găsească.
În câmpurile de noroc observație favorizează numai o minte pregătită.  L. Pasteur

Liniile drepte sunt de asemenea

foarte modele regulate

Crop circle created by lightning with underground pipes
Liniile drepte ale depusă `va fi complet mort sau porumb (și orice alte culturi agricole), sunt formate din foarte asemănătoare, Modalitatea aproape identic, ca orice tipare regulate de asemenea, dar complet neregulate în orice cultură.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Deteriorate, slabe și depusă trebuie să fie ` plante (poate a murit complet)

De-a lungul liniilor lungi pot fi create în toate cazurile într-un mod foarte similar.

Datorită Efectuarea de curent electric prin intermediul plantelor, sistemele lor de rădăcină și sol, în imediata lor înconjurătoare, dar cu contribuții semnificative de cai conductoare din subteran. Ele cresc conductivitatea electrică, în principal solului în zona învecinată și deasupra lor, până la câteva ordine de mărime. Astfel de piese pot fi de origine naturală, arheologic sau industriale. Liniile rezultate pot fi de diferite lungimi. De la mai puțin de un metru la peste un kilometru. Aceasta depinde de intensitatea de descărcare de gestiune și de caracterul de însoțire linii de metrou - modul în care contribuie la disiparea a curenților subterane. Pe unele dintre ele (foarte lung) poate participa evacuărilor multe, sau scânteile de descărcare de gestiune fel, sau orice RS ulterioare de descărcare de gestiune Same, care se încadrează în alte locuri decât cele RS primele majore (în cazuri excepționale, acesta poate cădea de sute de metri unul de altul, chiar mai departe). Participă într-un fel și în modul, care creează o legătură între conductor nor și pământ, care precede de descărcare de gestiune, descrierea detaliată mare va fi, de exemplu, aici .

 

Marea majoritate dintre ele va rămâne pentru tot restul sezonului de crestere complet neobservat. Nu este imposibil ca ei sunt generate într-un caracteristici mult mai mari decât modelele selectate, atât de admirat regulate, dar acestea au fost înregistrate doar în cazul în care o secetă, dacă acestea au fost o componentă a unor tipar uscat. În caz contrar, ele sunt susceptibile de a fi considerat ca o ramură a linia de tramvai, sau calea în domeniu.

 

Printre cele mai interesante linii lungi din domeniu a fost numit Varsta Linia FL Între Opočno și Dobruska. Trimiterile la linii mai scurte sunt deja în mainpagee . Acestea se referă în principal conducte subterane probabile, rețea de apă sau Canalizări. Problemă va fi aici în acest loc, în timp elaborate mai în detaliu, în ceea ce privește cauzele probabile arheologice și geologice.

 

Două imagini în antetul acestei pagini corespondențe acest loc un uscat, cu linia demonstra localizers (De asemenea, se menționează în pagina principală). Al doilea a fost capturat câteva săptămâni după ce în primul rând, în timp ce partea de sus extrema dreaptă a paginii este o imagine de cereale "doar" depusă `va fi (deteriorate, slăbite) -, dar este, probabil, complet mort. Ceea ce se întâmplă acolo, va fi mult mai detaliată descrisă, de exemplu, pe pagina Cronologia și subpagini. Pe imaginea este dreptul de autor în temeiul culturi complet mort și el a fost, probabil, singurul loc pentru a găsi Dificultăți cu localizabile și identificabil în continuare. Prima fotografie este din arhiva de Lucy Pringle , al doilea de la busty-taylor.com . O trăsătură comună a aproape fără excepție, toate cercurile din lanuri este un fapt destul de fotografiile trist, că, dacă ei au menționat vreodată orice dată, nu există decât o informație alocate acestora cu privire momentul descoperirii modelului, (în acest caz, data 23, respectiv 22 mai 1998). Al doilea a fost luată cu un interval de cel puțin probabilă o lună de la prima. Nici o alegere, dar politicos, dar foarte puternic de asemenea sugereaza ca toate Explorers cultură cercuri, Asta pentru fiecare fotografie absolut profesional Luate în mod inseparabil Aparține data achiziției sale, precum și (sau chiar mai mult), la orice fotografie documentară achiziționate în scop de cercetare științifică . Data este, de exemplu, sunt incluse în imagine Exif pentru fiecare buclă, deoarece de zile, cand a cumparat primele camere digitale lor (dar dacă vreodată Ei știu ce e EXIF). Aceste informatii extrem de utile care însoțesc fiecare imagine fotografie de construct, din păcate, sunt întotdeauna timpul unui drum din lor aparat de fotografiat e lor site-ul "Desfaceti misterios". Cel mai bun mod pentru ca acesta să nu le Sat Valoarea informațională a site-urilor respective ar fi de la un punct de vedere profesional Imediat Creșterea de mii de procente. În cazul în care constatarea de informații EXIF, și știind ce este, pentru ele imbatabil la urma urmei singura problema, ar fi suficient destul de data de fotografie dobândi, această informație un pod important ar fi util pentru a spori beneficiul site-urile lor pentru lumea științifică progresa în exact același mod. Desigur, cel puțin aproximative de date de asemenea GPS sunt foarte benefice.

 

Cazuri similare, cum ar fi Ele sunt în antetul acestei pagini, aici, pe acest site va fi numit titlul de lucru de acum " localizabile placa de metal undergroundd "

 

Nota: Toate fotografiile proprii ale autorului de pe acest site CONTINE Informatii EXIF

(© cropcirclesonline.com,   © quick spigots). Se aplică datelor de asemenea GPS, dacă sunt cuprinse. Toate fotografiile de pe alte site-uri aplicate au, acolo unde este posibil, completat de informații EXIF despre sursa - autor, site-ul web. Printre alte lucruri, servește ca o indicație a faptului că autorii acestui site și, în cazul în care nu se stabilește imediat o legătură direct la sursa, cu siguranță, va fi adăugată cândva în viitorul apropiat. În plus, aceasta a fost doar stabilit (decembrie 2011), precum și speciale pagina cercuri - GPS, în cazul în care se adaugă treptat de date GPS la cel mai mare număr de culturi cercuri fotografii, care au fost vreodată găsite în jurul valorii de lume, inclusiv locația de forma aproximativă Modelul pe cât posibil în profilului terenului ( Google Earth ).

 

Căi de lichidare

Un al doilea caz de trasee și în domenii și linii de asemenea sunt create de energie electrică, dar în acest caz ei nu sunt drepte, la toate. Acestea sunt varietate de căi întortocheate, poziția unde să nicăieri în domeniu, sau de undeva Aparent undeva. Ele apar (Scoală) de foarte multe ori pentru câteva zile după descoperirea de modele, și lor de fiecare observator crede Prin urmare, pe senile Acel cineva acolo. Căi desigur, sunt aproape unele modele pe șenile, dar cel mai probabil de către nr înseamnă toate acestea. Acest lucru poate fi un căi complet aleatorii, create de excesul de sarcină electrică, Asta inventat călătoria departe de acolo, mai mult sau mai puțin la întâmplare, și sunt adesea foarte sinuos. În viitorul apropiat, aici vor fi plasate obiect într-un număr de fotografii uscate, Ei sunt zeci disponibile. Desigur, cu nici un chip toate căile ei, el trebuie să fi fost făcute de către Temporar târându-se pe pământ descărcarea de gestiune fulger, unele dintre ele ar fi într-adevăr create de unii "marinari beți", dar cu siguranță nu toate dintre ele. Ele pot fi un căi complet aleatorii, create de exces de sarcină electrică, OMS clase să scape de acolo, mai mult sau mai puțin la întâmplare, și sunt adesea foarte sinuos. Complet fel ca sinuos meandrele descărcarea de gestiune fulger în aer. În viitorul apropiat aici va fi plasat numărul de obiecte și fotografii ale culturilor sol uscat trasee situate direct pe cercurile din lanuri fotografie, există zeci de uscat disponibile. Desigur, nu toate căile astfel de un sarpe ca ele să fie făcute pe Temporar descărcarea de gestiune fulger pământ crawling, unele dintre ele ar putea fi într-adevăr create de unii "marinari beți", dar cu siguranță de către nr înseamnă toate acestea. Ele pot să apară mai târziu, după descoperirea model (câteva zile) Această descărcare de gestiune reziduală, târându departe de site-ul de impact, nu mai are suficienta energie, și, prin urmare plantele nu sunt afectate atât de intens, la fel ca în modelul principal. Desigur, nu este imposibil ca unele dintre trasee sunt uscate după descoperirea lor în plus prelungit de către vizitatorii de modele, Cine crede pur și simplu, faptul că cineva le-a inițiat înainte. Chiar mai mult, că acestea nu pot apărea pe fotografiile documentare primul Înregistrare înainte, pentru că ei nu existau încă.

 

Există un singur caz în care nu este într-adevăr imposibil ca un fulger din site-ul de impact și crearea unor modele de deplasare și a progresat de iluminat Ball. Acest lucru va fi descris pe o altă pagină, mai ales într-un loc în care se explică faptul că fulgerul mingea într-adevăr nu trebuie să participe la crearea de modele regulate, pe pagina unde se acordă atenție fulgere minge. Desigur, dar nu este așa de neconceput ca sa mutat la distanță clasic canal de descărcare de gestiune Overground. Ar fi destul de greu la oricare dintre opțiunile posibile pentru a efectua. Că este esențial la site-ul într-o mică înălțime deasupra solului mutat taxa electric foarte mare.

 

Linii drepte peste conducte

Inseparabil aderente la mai multe cercuri, descoperite în trecut, dar ei au rămas fără nici un interes, sau a rămas complet neobservate. Ele pot trece chiar prin model, alături de el, la o distanta mai mici sau mai mari de la el. Ele pot fi chiar situate la o distanță destul de mare de la modelul (câteva sute de metri), pe o parte complet diferită a câmpului, astfel încât acesta nu poate fi considerat chiar ca o parte a formei. Acestea pot să apară pe teren adiacent sau chiar îndepărtat, în cazul în care nu este deloc Regulat depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor, chiar și pe teren în cazul în care în afară de ele nu sunt nici altă deja depusă `va fi (deteriorate, slăbite) sau culturilor mort deloc.

 

De asemenea, deoarece, uneori, ea nu are dreptul să se prezinte la același timp. Acesta poate fi un număr de zile mai devreme, dar de asemenea mai târziu. În unele (probabil destul de frecvente cazuri), nu numai că va fi cereale în ele depusă `va fi (deteriorate, slăbite) Adesea complet moare. Unul dintre motivele pentru care nu sunt plătite nici o atenție aproape cu faptul că, de cereale este în ele, cel mai probabil mort atât de repede încât nu este depusă `trebuie să fie (deteriorate, slăbite), se usucă în picioare. Acestea apar la fel ca orice frecvent aplatizate porumb (deteriorat, slăbit) - după slăbirea de cereale ca urmare a deversărilor de trăsnet în apropierea acestora. Foarte des primi o doză semnificativ mai mare de energie, temperatura la fel ca în cele mai frecvente cazuri, datorită structurilor conductoare electric subterane. Apare fenomenul destul de des uscat și, probabil, Când planta (partea sa la sol de mai sus) ar lovit fulgerul supraviețui cu aproape nici un prejudiciu (se afla la o distanta destul de mare de descărcare de gestiune), dar sistemul său de rădăcină în întregime a fost ucis sau primit secetă o doză mare de energie electrică, care este absolut inevitabil tinde la moarte. Situația ei este mai degrabă similar cu o planta, care este ales intr-o vaza. De asemenea, este posibil să dureze un pic mai mult decât opțiunea nu vor apărea efecte ale descărcarea de gestiune pe ea. Plantele din jur pot fi depuse `va fi (deteriorate, slăbite) înainte de a începe să meargă uscat.

 

Artefactele în subteran

Ar fi o greșeală să nu includă această pagină în altă parte a modelelor obișnuite, asta ar fi fost singur nu a fost complet înregistrate. Alocate câteva fotografii în cazul în care pot fi văzute în apropierea unor obiecte de modele neidentificabile, care sunt atribuite la o varietate de magie, cultul, astrologic și Dumnezeu știe ce alte sensuri grafice. Articole similare Desigur, ar fi posibil de a găsi pe cercuri alte lucrări un număr mare. Mulți dintre ei Desigur, chiar și în absența unor modele regulate lăsat fără nici o publicitate. Acestea sunt obiecte care se află în netulburat subteran timp de mulți ani, și sunt afișate într-un mod similar de fiecare dată, în imediata apropiere a unei lovituri de trăsnet (zeci de metri). Nu e foarte des, deoarece ridicat la latitudinile, în cazul în care cifrele apar, are loc anual, în medie, această 2-3 afisari trăsnet pe km2 , mai puțin de jumătate poate fi în afara perioadei de vegetație, astfel încât lovit incintei în câmp Când nu este nimic mai mult în creștere, și astfel încât fiecare buclă va aștepta un obiect uscat pentru a fi afișat din nou la cel puțin 10 la 20 de ani sau mai mult, poate 100 de ani Dar, după cum sa menționat deja, în cazul în care nu apare în vecinătatea acestora simultan un model de mare regulat, se usucă un eveniment va avea loc în întregime fără nici o publicitate. Cu siguranță posibil, că multe dintre Vizualizare secetei Apare în apropierea oricărui motiv regulat, iar rezultatele absolut nici un interes de faptul că, și ei nu se potrivea în marea majoritate a fotografiilor.

 

Principiul de vizualizare este exact același ca și în cazul de conducte subterane - localizat la o adâncime de mai jos arat subsolului, dar prezența lor a influențat foarte mult conductivitatea solului apropiat și peste ei, și de conducere a curenților de trăsnet în datorită subterane pentru a le poate provoca afectează și semnificativă a plantelor în imediata apropiere, în principal, sistemele lor de rădăcină. Acest lucru poate fi artefacte arheologice, sau componente de mașini agricole și apostated arat sub, rămâne de asemenea la orice activități industriale, rămâne mult timp în urmă de alimentare cu apă sau de canalizare abandonate, sau părți de avioane sa prabusit. Localizat la o adâncime de mai jos arat subsolului, precum și în cazul în care nimeni nu a săpa ei, ei sunt încă acolo. Afișat localizare GPS de obiecte sunt cunoscute, iar cei interesati pot merge pentru ei cu un târnăcop, iar după negocieri permisiunea de la proprietarul terenului. Ne dorim mult succes în ele săpat. De asemenea, ar fi posibil pentru a le localiza cu detectoare de metal sau de radar subterane (unele dintre ele nu trebuie să fie într-adevăr metalic).

 

Destul de precis de localizare GPS artefacte subterane care vor fi publicate aici primul. În curând.

 

Un alt tip de linii drepte pe teren

Acestea sunt situate in mijlocul principal exact Între tramvaie

Aici doar o mențiune scurtă a acestora. Ele nu sunt direct legate cu obiecte amplasate subteran, dar cu modul de conducere a energiei electrice în întreaga suprafața solului și de metrou din apropiere. Ele sunt cauzate în principal de către curentul prin Efectuarea tramvaie. Foarte adesea se produce pe terenurile de cultură și a fenomenului de uscat, că plantele cele mai afectate se află exact la jumătatea distanței dintre ele (există curenți care intră adăugate din ambele direcții). Formațiuni similare cucernici va fi mai mult spatiu pe pagina de tramvaie . Există deja dat o mulțime de mentiuni privind ei e anumite pagini de sinteză, de unde vor fi treptat sa mutat la de asemenea Asta pagina principala despre tramvaie. (Unele ilustrativphotos)

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Ei spun Președintele Wilson a făcut o gafă. Poate că el are, dar am observat el gafe usuall înainte.  T. A. Edison
Brunetele sunt scandalagii. Sunt mai rău decât evreii. Charlie Chaplin
Dacă aș putea aminti numele tuturor particulelor teze, aș fi un botanist.             E. Fermi
z