Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-cronologia-a-bază-cazare . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Cronologia cazare
Cultură cazare este un proces complex, în care urmează consecutiv o serie de pași succesivi
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Site-ul de traducere automată

Sunt uimit de oamenii care doresc să "știe" universul Când e destul de greu să-ți găsești calea în jurul valorii de Chinatown.  W.Allen
Eu știu, dar o singură libertate, și că este libertatea de spirit.   A.S.Exupery
Prostia este un dar al lui Dumnezeu de asemenea, abuzul, dar nu trebuie să-l. Papa Ioan Paul al II-lea

Cercuri , peisaje Agricultura, cronologia de cazare

PagPh
Una dintre cele mai grave greșeli ale cercuri anterioare de cercetare cu toate faptul, că după Inspectorii foarte detaliate de explorare inițiale Them platit aproape absolut nici o atenție de follow-up. (Cu neglijabil excepții)

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Cercuri: Cronologia cazare

 

Rezumatul de bază a problemei cazare (slăbire dăunător,) cronologia este acum elaborat în detaliu este suficient motivată Fazele de cazare procesului - Cronologie .

 

Există o copie a textului care se treptat publicat pe site-ul Sci Fi www.sarden.cz (cronologie a fost a treia parte). Link-uri către alte părți aici .

 

Mai târziu, va fi transferată gradual aici și au creat legături către subpagini alte Cronologie, în cazul în care va fi elaborat Fiecare etapă a procesului în mai multe detalii.

 

Este foarte probabil ca toate formele au mai târziu, care apar în structura culturilor pentru a fi în structura lor "expus" în perioada verde înainte de a ajunge la maturitate. Cu alte cuvinte, timpul de creștere vegetativă. Celulele și țesuturile verzi pot fi deteriorate după trecerea de energie electrică în mod semnificativ, țesuturi moarte minima numai sau aproape deloc. În plus, țesuturile verzi afectate de energie electrică (o limită de doză de peste, urmează să fie stabilite în secțiunea târziu PPE), va slăbi și dispărea în mod continuu, ca urmare a slăbirii și poate, după un anumit timp de plante să fie aplatizate (deteriorat, slăbit). Când slăbi înainte decât tulpinile lor sunt aproape uscate. Prin uscarea țesuturilor mai întări. Verde este perioada de maturitate pentru cereale și plante diferite diferite, culturi de iarnă, culturile de primăvară, porumb și așa mai departe. Dar este posibil să solicite Agricultorii sau look inteligent în cărți. Pentru a fi depusă `va fi (deteriorat, slăbit) Capabil sunt cu adevărat aproape toate plantele stem / tulpină / lama de tip, pentru maci exemplu.

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

Pagina în construcție

Unele informații parțiale acum pot fi găsite, de exemplu, pe paginile sumare Anumite.  cercuri - înțelegerea principal este acum una dintre cele mai ample paginii. Un alt informatii destul de cuprinzătoare pot fi găsite pe link-urile din pagina Texte . Există link-uri la unele texte publicate. De asemenea, unele încă nepublicate, adică o versiune preview. Alte teste sunt nesortate Localizare aici . Textele vor fi, desigur, adaugă continuu.

 

Câmp de grâu - și înregistrarea liniilor de câmp magnetic de trăsnet

Șocant, uimitoare, surprinzătoare, greu de crezut, dar de asemenea ochi-de deschidere similitudine

Câmp de grâu - record de linii de câmp magnetic generat de descărcarea de gestiune trăsnet

Aproape un milion de amperi (experimente cunoscute școlare - un maxim de 20 până la 30 Amperi)

 

  

Exact la momentul fluxului de descărcare de gestiune fulgerul prin coceni de porumb indus si conductie (aer ionizat, descărcării corona) de curenți electrici. Datorită acestei tulpini și alte părți de plante pot manifesta proprietăți electromagnetice.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Am observat chiar oameni care pretind că totul este predestinat, și că nu putem face nimic să-l schimbe, uita-te înainte de a trece la drum. S.Hawking
Niciodată să nu subestimezi puterea prostiei umane. R.A.Heinlein
Nu am reușit. Am găsit doar 10,000 moduri în care nu va funcționa.   T.A.Edison
z