Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-fulger-hunter . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Lightning Hunter
Posibilitatea cea mai simplă, cum a capta fulgere, este o fotografie. Cerc este de fapt o fotografie.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Masina-Translated Text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Actul creativ durează doar un moment scurt, o clipă de fulger da-și-ia, doar suficient de lung pentru tine la nivelul aparatul de fotografiat și de a prinde prada trecător în caseta mica ta.  H.C.Bresson
Singurul lucru adevarat valoros este intuitia. A.Einstein
Știința de astăzi este tehnologia de mâine.  E.Teller

Prinde Trăsnet? Cu greu posibil. Capturarea Da.

PagPh
Captura în sensul destul de Determinarea vremii (metri, zeci de metri) sau foarte precisă (cm) punctul de impact, polaritate, energie, de tip cloud (- sol, nor - nor) și timpul de descărcare de gestiune foarte precis (nanosecunde).

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Mai multe informații detaliate cu privire la pozitiile de urmărire electronice și fotografice și măsurarea intensității fulgerul va fi plasat obiect aici mai târziu, până în prezent aici este o explicație specială de cultură similitudini cazare (slăbirea dăunător,), precum și procesul fotografic

 

Fotografie Lightning este o înregistrare de lumina evacuărilor.

Cerc este o înregistrare a efectelor fizice ale evacuărilor de trăsnet - fotografie naturale.

 

Cercuri sunt ceva de genul "Fotografia Natura".

Emulsie fotografică este un sistem de coceni de porumb (material de înregistrare, cu o granularitate de până la câteva mii de pixeli per metru pătrat). Expunerea are loc într-o fracțiune de secundă, probabil, în parte datorită inducției, în parte prin conducție curent, și, de asemenea, cu stocate în țesuturile vegetale la început doar ca produse de electroliză, și în consecință deteriorarea lor partiala. Ca un dezvoltator Exploatați Procese Natura - electrochimie primul, urmat de chimie, biochimie, biologie, slăbirea țesutului, Fitopatologie. Procesul de dezvoltare durează câteva săptămâni, în medie, și este foarte graduală - tulpini mai apropiate primelor îndoire la punctul de lovit, și zi după zi pot fi adăugate altele. La unele specii de plante este adesea posibil pentru a detecta schimbari observabile în câteva zile sau săptămâni înainte de depunerea (slăbirea dăunător,) (tipic în acest orz de exemplu, Respect).

 

Procesul de cazare (slăbire dăunător,), în unele faze sau complet seamănă cu procesul de ofilire, când plantele sunt expuse la condiții de stres diverse, cum ar fi Microsoft lipsa punte de umiditate. Comportamentul de creștere a plantelor în condiții nefavorabile (lipsa de umiditate, lipsa de nutrienți inadecvate sau a compoziției, pH-ul, temperatura ridicată) sunt tratate în detaliu, de exemplu, în Manualul de stres a plantelor și a culturilor , Mohammad Pessarakli , CRC 2010th Expunerea plantelor la condiții de stres similare pot Emulate și verifiy Procese tezei. Este posibil să se verifice comportamentul de plante, după trecerea unui anumită cantitate de energie electrică prin intermediul plante sau părți ale lor - nu dăunătoare, subletală, letale, peste letale si extrem de letale peste doza. Acesta va fi procesat pe alte pagini. Ca un exemplu ar putea acesta să fie remarcat, de exemplu, că, după trecerea de doze foarte mult overlethal de energie electrică prin intermediul sau în apropierea oricărei părți de plante este destul de des vedem posibil ca o parte este ars uscată ;-)

 

Din alte experimente este posibil să se stabilească faptul că HIGHLY overlethal după ce trece prin părți ale plantelor doze care nu au nici o importanță directă pentru fotosinteza si reproducere, în cazul de Poaceous pentru anumite părți ale tulpinii exemplu, chiar dacă a lungul diametrul său întreg, celulele pot, în afectate de secetă părți din plante mor complet. Dar seceta și o parte a plantei este încă pe deplin în măsură să continue îndeplini funcția de tesut vascular, precum și a plantelor poate aproape fără efecte negative perioadă completă în creștere.

 

Treptată (timp) cazare (dăunător, slăbind) pot fi observate mai ales în cazul neregulate cazare (slăbirea dăunător,). În cazul unor modele de periodice, poate, uneori, cazare (slăbirea dăunător,) apar mult mai rapid, în parte pentru că, în unele cazuri, poate Implicat, probabil, mult mai mult de descărcare de gestiune intensivă față de media normală, în continuare el poate fi fie implicați Butterfly Effect (a se vedea), efect de domino ( a se vedea), și cele două evacuări Efect (a se vedea).

 

Lightning este un proces de descărcare de gestiune relativ complex fizic.

  Acesta constă dintr-un număr de etape succesive, Rar lungimea totală a acestora depășește o secundă. Timp de partea sa cea mai mare de energie,Return Stroke, În care radia Mai mult de 99% din energia de descărcare de gestiune ansamblu, este de aproximativ 10 microsecunde, nu mai mult de câteva zeci. Sale diverse efecte fizice este posibilă înregistrarea în moduri diferite, cea mai mare parte ca un câmp electromagnetic. În timp ce relativ scurt, dar pentru scopuri de cercetare efectuate aici analiză suficientă și o descriere a fiecărei faze de buclă este inclus în meniu și submeniu Lightning, cu informatii despre resurse. (Acesta va fi extins în mod semnificativ)

 

Măsurarea și studierea proprietăților de descărcările electrice implicate în diverse instituții de cercetare din întreaga lume. De multe ori este asociat cu activitatea de producție de energie electrica, pentru că muncitorii își au problemele lor de interes să-l doar de la un principiu simplu. În primul rând, desigur, să fie interesată în modul în care concurența produce energie electrică lor. Un alt factor este la fel de interacțiune semnificativă între sistemele de distribuție a energiei electrice de putere și descărcările electrice, care sunt de două tipuri: curenti directe lovit și indus. Informatii mai detaliate vor fi plasate obiect nou în meniu și submeniu Lightning.

 

Doar ca o chestiune de interes: unor plante și părți ale acestora pot fi lovit și deteriorat numai de induceri de energie electrică în trupurile lor (dirijor) după descărcarea fulgerului. Inducție curent, după descărcarea de gestiune Lightning în conductoare face Standarde relativ detaliate electrice, EN 62305, dar Ele servesc și pentru a proteja securitatea liniilor electrice și a echipamentelor electrice de la trăsnet curent, direct sau indusă. Oricum, planta este sârmă de asemenea, aceasta se aplică aceleași legi ale fizicii și cantitatea de energie thatmay fi induse în interiorul, poate fi suficient pentru daunele viitorul său. Desigur, planta cu conductorul de împământare.

 

Pentru a trimite o dovadă că cercurile din lanuri sunt formate după descărcarea de gestiune fulgerul, este fenomene necesare de monitorizare și multe efecte de descărcare de gestiune trăsnet și volgende de însoțire. Dar este foarte probabil ca într-adevăr foarte mare de cantitatea de dovezi furnizate până în prezent destul de necunoștință de cauză, Explorers misterul acestui fenomen se, fără a în Congelator dau seama că.

 

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Există adevăruri banale și marile adevăruri. Opusul unui adevăr banal este în mod clar fals. Vizavi de un mare adevăr este de asemenea adevărat.  N.Bohr
Atingeți un om de stiinta si de a atinge un copil. R.Bradbury
Ori de câte ori un om face un lucru stupid bine, aceasta este întotdeauna de cele mai nobile motive.         O.Wilde
z