Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi-cercurile-Benátecká Vrutice . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Benátecká Vrutice 2008
Fulgere înregistrat vizual, acustic și electronic, 1800 m de la punctul de impact. Site-ul vizitat, după câteva ore (<3)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

 - Site-ul auto-traduse

Om de stiinta este motivată în primul rând de curiozitate și de dorința de adevăr. I.Langmuir
Barbatii sunt doar la fel de bun ca dezvoltarea lor tehnică le permite să fie. G.Orwell
Un pesimist poate vedea dificultatea în fiecare oportunitate, un optimist vede oportunitatea în fiecare dificilă.  W.Churchill

Cercuri , peisaje Agricultura, Benátecká Vrutice 2008

PagPh
Controll imediată a punctului lovit fulgerul, 3 ore de la fulger.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducere

A fost o furtună însoțit de un ploaie torențială extraordinară. Locul de amplasare a vizitat după două sau trei ore, depus `va fi (deteriorate, slăbite) estimată de zona de la 80% din întregul domeniu. Câmpurile din jur Neschimbat, aproape fără turtit culturi (deteriorat, slăbit), chiar și cei mai apropiați vecini din calea domeniu. Mai degrabă, starea lor neschimbată, deoarece nu s-au depus `va fi (deteriorat, slăbit) domenii înainte, toate inregistrat continuu și documentat. Consultat cu un fermier local, controlul de stat al câmpului Imediat după furtună, a constatat că, înainte de furtuna nu au pus în domeniu și chiar lama. Restul de teren este vorba despre mai mult de 95% depusă `va fi (deteriorate, slăbite) volgende în următoarele săptămâni.

 

Fotografiile realizate nu mai târziu decât opțiunea două ore după lovitura fulgerului. Datorită informațiilor de la agricultor locale, nu au existat cazare (slăbirea dăunător,) că înainte de câmp descărcări electrice. Alte domenii adiacente, doar aceasta, a rămas aproape neluate. Fulger a lovit extrem de puternic, nu (6000 o valoare de vârf, poate numit "un pic"), dar ploaia a fost foarte grea și extrem de puternic, Câteva zeci de milimetri în timpul ploilor de mai puțin de o oră. Poate că sa schimbat semnificativ (redus) rezistența electrică a suprafeței pământului, plante de asemenea, și datorită pentru a se usca, care ar devenit un schimbări extensive în câteva minute, deoarece curentul electric trece prin suprafața întregului domeniu. Datorită care au fost efectiv afectați de centralele electrice pe aproape întreaga suprafață.

 

In the course of approximately 30 minutes fell several tens mm of rainfall, flattened entire field of approximate area of 6 hectares, very irregular in shape. Photo accompanying this paragraph was taken at the same location four days later. Consultation with a local farmer, who was on the spot and controlled the effects of storms, revealed that before a storm on the rest on the earth or straw. As has stated during the harvest will have to combine the assist guys with pitchforks. Grain (barley) almost completely flattened, 80-90%, in areas that have not been flattened distributed very randomly. The surrounding fields untouched, or their status unchanged, before their status verified several times and checked regularly. Including nearest, distant only about the width of field paths, hails would be unable to hit so selectively in a single field, yet so irregular.

 

Fulger a fost posibil pentru a viziona și asculta volgende tunete, timpul sejurului furtună frumos și rotund într-o linie dreaptă de la locul de laborator. (Punctul hit exatctly 1800m)

 

Din nou, trebuie subliniat, în ciuda precipitații extreme sunt alte domenii neatinse, dar câmpul este afectat de fulger depus `va fi (deteriorat, slăbit) aproape complet întreaga suprafață întregul său (estimată la peste 80%). Câmp are o formă relativ complex, si vezi care însoțește hărți schita, ceea ce face aproape imposibil fenomen și meteorologice locale și acțiunii sale locale, astfel încât aceasta a afectat doar acest domeniu, fără o intervenție notabilă de domenii învecinate, separate doar de o cale câmp.

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Sunt foarte inteligent. Eu sunt capabil de a face tot ceea ce mi-a spus. Am lansat un parfum și doriți lanțului mea proprie a hotelului. Trăiesc blonde dovada nu sunt proști.  Paris Hilton
Îmi place experimente nebuni ". Sunt mereu le face. C.Darwin
Răzbunarea e dulce și nu îngrășat. Alfred Hitchcock
z