Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercurile dispozitivele (LRC) . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Domeniul culturilor de circuit diagrama
În domeniul culturii, există tot felul de componente electrice, rezistențe, condensatori, bobine de inducție
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

 - Site-ul auto-traduse

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Sunteți responsabil, pentru totdeauna, pentru ceea ce ai domesticit. Sunteți responsabil pentru Rose dumneavoastră.    A.de Saint-Exupery
Știința nu cunoaște decît o singură poruncă, să contribuie la știință.  B.Brecht
Acceptați provocări, astfel încât vă puteți simți bucuria victoriei.       G.S.Patton

Rezistența electrică - R. Condensator - C. Coil - L.

PagPh
Toate obiectele de pe teren, inclusiv plante, arată proprietățile fizice, de asemenea electrice. De exemplu, rezistența electrică a unui tulpină culturi cu mai multe megaohms / centimetru, chiar înainte de recoltare destul de un pic mai mult.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Componente electrice și dispozitivele în domeniile

Din Început, a fost mai mult doar o distracție. Câmpurile de căutare pentru diverse componente și dispozitive de Inginerie Electrică. O astfel de tip de umor neconvențional, în primul rând ca un second hand de divertisment in timpul unei activitati lipsit de evenimente, a scăpa de monotonie și puțin. Nu doar numai pentru componente, dar dispozitivele întregi, și nu doar unelte electrice, dar diferite tehnice și tehnologice, precum și dispozitive. De exemplu, nivelul de spirit si firul cu plumb - acestea sunt construite in interiorul plantelor, pentru a ajuta la menținerea direcția corectă de a crește rădăcini în jos și în sus tulpini. Luxmetru - pentru a monitoriza modul în care lumina de mult este disponibil și în cazul în care, în ce direcție, și frunze și flori sunt de coacere rotative și deschiderea-închiderea. Tulpinile și frunzele sunt sub Potential de tensiune foarte mare de nor de furtună (tensiunea sa referitoare la pământ cu mai multe miliarde de volți), se deplasează ca o frunză mică sau electroscoape stem, prin rotație, în mai multe direcții, fără a fi nevoie de orice descărcare de gestiune fulger la gama lor de aproape . La început părea că este în domeniul care ar fi detectate la cele mai multe orice componente pasive - Rezistența, condensator, bobina. Orice material are o rezistență măsurabilă, cu inductanță și capacitate, precum și plantele pot fi considerate diferite serie-paralel de interconectare a componentelor tezei. De asemenea, un dispozitiv simplu ca electroscoape menționate, dar voltmetru de asemenea și ampermetru ar trebui să fie găsite.

 

Prin R, L și C ar fi înființat pentru a alinia o varietate de conexiuni seriale, paralele și seriale-paralela de circuite rezonante RC, LC, RLC, cu frecvențe diferite de rezonanță, și ar fi posibil să încerce să stabilească rezonanta lor cu radiațiile electromagnetice de frecvențe diferite, toate din care sunt într-adevăr peste câmp de cereale timpul descărcările electrice apar, vezi Fizica .

 

Cu un pic de imaginatie este alo posibil să se găsească aparate uscat complex și un osciloscop, și să încerce să explice apariția ocazională a Imitațiile foarte rare au loc de modele de Lissajous (), dar de asemenea o varietate de circuite rezonante. Pentru a explica forma de cifre este, probabil, destul de rezonanță mecanică suficientă și de interferență, chiar dacă uneori nu poate arata ca asta. De asemenea, pot să apară interferențe electromagnetice mult mai complexe și reflecții, (adică lumină și căldură de asemenea - infraroșu), valuri de înmulțire, la viteza luminii, și granițele diferitelor faze, între unele dintre teze mass-media: - plasmă unda de șoc - presiune Wave - aer, lor Interfața fază se deplasează la viteze comparabile cu sunetul, adică mai lentă milion de ori.

 

După o descoperire relativ rapidă a R, L, C, în domeniul nu a existat nici o alegere, ci să se constate: Acum descoperi diode mai mult și tranzistor. Tranzistor și diodă, deși nu Descoperit, dar a fost tub vidat. (PIC) Deși a fost aproape imediat Descoperit (primăvara 2008), ca o piesă foarte importantă de dovezi care sustin teoria cifrelor originare din cauza principiului LEMP electrică impulsuri, dar a constatat că acesta este de fapt un principiu tub a fost de așteptare până în toamna anului 2011-3 , 5 din Început de cercetare. (Foto) Air este o substanță care în mod normal nu constitue și chiar bariera minomum pentru undele electromagnetice, în contrast cu undele de șoc și de presiune, Ei sunt foarte semnificativ inhibat acolo, până când în cele din urmă dispar complet. Dar gard de sârmă, prin care presiunea și unda de șoc să treacă aproape fără rezistență, este foarte uscat și total Impenetrable barieră pentru undele electromagnetice, precum și un tub de vid întemeiată grila (poza)

 

Plantele din domeniu, plantate ca o grilă relativ continuu, se comportă ca strat sensibil al unei fotografice (înregistrare) materialului, sau CCD sau senzor CMOS. Coupled Device taxa (CCD) - Între celule individuale, calatoreste sarcină electrică, între plantele individuale de asemenea a muta o sarcina electrica. Dar o astfel de "câmp CCD" trebuie, în cele mai multe cazuri cu cel puțin 14 zile (uneori mai mult decât opțiunea de două luni), înainte de a afișa fișierul de ieșire.

 

Rezistența - fiecare obiect, desigur, prezintă o rezistență. De exemplu, o tulpină de porumb în faza de verde, adică aproximativ la sfârșitul lunii iunie de asemenea ceva mai mult se află la aproximativ 5 MW / cm (de asemenea, impedanță frunze, similar). Chiar dacă în 2011 a fost fotografiata aproape Patrin mai uscat, în orzul de toamnă și gradul de maturitate, care ar fi recoltate imediat (foto), adică într-o stare de complet uscate, plante maturate.

 

După atingerea maturității și, evident, tulpini Superior expoziție și o mai mare rezistență. O alta indicatie de important este contactul rezistența OG atins ușor tulpini si frunze, cui informativ tabelul vor fi amplasate aici, precum si rezistentele de contact de frunze și tulpini Fixat bine împreună. Asemenea, va fi arătat în mod clar ce efect asupra rezistenței de contact are presele forță care părți de plante împreună. În timpul creării unor modele pot juca Anume și semnificative secetă rolul și structura temporară creată de tulpini parțial înclinate și frunze, atingandu-se de construct, întrucât conductivitatea structurilor uscate pot fi de mii de ori mai mult decât mai ridicate decât culturi în poziție verticală în picioare, cui tulpini și Frunzele sunt aproape nu ating împreună, sau doar nesemnificativ. Plantele pot fi înclinată de val vant, presiune sau șoc după Descărcarea de gestiune pentru Lightning, care creează de multe ori pe suprafața structurii de plante în valuri de câmp divergente, cum ar fi cercuri circulare pe suprafața apei. (Foto, videogif) Cine a văzut vreodată un vânt-valuri pe teren, este capabil să recunoască de asemenea foarte clar, care se usucă după un puls intens pe verticală de sus, cum ar fi descărcarea de gestiune fulgerul este, nu trebuie să apară vântul și valurile circular pe că suprafața culturilor pe teren, precum și evacuările pot lovi acolo aproape alte câteva fiecare buclă și de a crea Intersectii interesante și a intervențiilor. Plantele crea o structură temporară, în care ei sunt destul de intens ating una de alta (de o forță măsurabilă), la început prin acțiunea de unda de presiune, mai târziu, prin impuls propriu. Atingerea în mai multe puncte și o mare parte din forta mai mare decat semnificativă în timpul fără vânt, atunci când sunt în contact numai într-adevăr foarte neglijabil. Se poate apărea Mii de multe ori temperatura de rezistență electrică mai puțin ca în condiții normale (fără vânt, nici un val de presiune). În cazul în care seceta și structura temporara a lovit unele reaprindere (de asemenea, este posibil inducție), trece prin care plantele înclinate de energie mult mai mult, dar numai prin cele care sunt doar înclinat, astfel încât să creați o figură destul de Temporar vremii, sau mai multe cifre, sau interferențe lor Intersectii, sau alte forme. După câteva secunde, totul va reveni la starea sa inițială, precum și întregul proces este doar începutul. Totul este explicat în detaliu mai multe pagini de cronologie . De asemenea, va fi, probabil, pe site-ul mecanica , construite câteva modele de calculatoare.

 

 

Interferențe electromagnetice, circuite rezonante

Deși publicul larg, după respingerea inițială, fără compromisuri în totalitate și foarte agresive (ca de obicei), mai târziu, va fi foarte nerăbdare, sprijin total intransigentă și foarte agresive (ca de obicei), posibilitatea de a crea modele de rezonanță și interferență în cultură, prin electrostatice și electromagnetice În timpul interferențe rezonanță și descărcările electrice, htere Ar fi nevoie de o reținere oarecum. Chiar dacă cantitatea de energie transmisă de descărcare de gestiune fulger este imens, absolut inimaginabil-ar deranja nici un popor, în principal datorită Acest transfer completă are loc în cadrul unei milionimi de secundă câteva, a se vedea de meniu Fizică și de asemenea submeniu subpagini multe alte ale prezentului site-ul web. Prin urmare, s-ar putea plasa, de asemenea, enorme, neînchipuit de electrostatic - electromagnetic - electromecanice interferențe. Cu toate acestea, o cercetare intermediare, calcule și simulări pe computer sugerează că un modele foarte complexe de interferență poate fi destul de suficient de stabilit numai de interferențele mecanice. Desigur, efectul de forțe electromecanice și electromagnetice nu poate fi exclusă, invers. Nu este exclus ca uneori implicată, în combinație cu forțe mecanice, sau mai degrabă lor foarte regulat și simetric răspândirea în toate direcțiile, în Originar din cele mai complexe structuri fractale, cândva. Un fractal este, desigur, doar o anumită formă de rezonanță și interferență. Aproape întotdeauna în interiorul cercului, foarte complex, înmulțiți axe simetric interferențe sau modele combinated sau fractal. Deși nu este exclus nici că, potrivit unor modele, toate structurile foarte complex, care ar fi avut loc într-un mod pur mecanic. Modellings sunt în construcție, dar există o nevoie de un pic mai mult timp și de muncă (atât umane, cât și la calculator) înghite. Pentru moment, este posibil să se compare cele două cifre, unul dintre ei arata ca o versiune neterminata a doua, Cand fascicul (fascicule) în interiorul cercului temporară nu se mișcă suficient de lungă pentru a obține locuri de muncă terminat. Natura însăși a creat un model de frumos ca de calculator-a făcut, și nu avea nevoie nici măcar un minut de un om sau de un calculator de lucru, a fost suficient pentru toate munca pe care o energie de descărcările electrice pentru o milionime de secundă câteva, și multe de zile de la procesele de creștere și maturizare de muncă în plus, că s-au afișarea tot ce. (unele Natura similar și în infraroșu - Imprimanta laser)

 

Un posibil model de creare a modelului folosește o combinație a celor două interferență și unde mecanice și radiații electromagnetice. Prin intermediul acestei trebui să fie posibilă pentru a explica chiar modele mai complexe, ceea ce apar, uneori, - aproape întotdeauna într-un cerc, foarte complexă și, în același timp foarte exact simetrice și regulate interferențe sau fractal modele si combinatii ale acestora. Modelul Combină de propagare a undelor de șoc circulare (în special și undele de presiune), de descărcare de gestiune de la site-ul de impact. În jurul valorii de primul canal deReturn Strokecreat cu cilindrul de un aer care se extinde rapid , pe marginea Care este o limita fază foarte importantă din două mass-media - se deplasează rapid de aer În termen de aer și picioare în jurul perimetrului exterior (imagine și câteva propoziții explicative, care, în principal viteza cu 10 6 x mai mic, dar din punct de vedere al duratei oricărei accident vascular cerebral ulterioare absolut constantă, diametrul său este de 100 ms dupa 30 m). posibil de asemenea că nu există diferență de presiune foarte importante si de frictiune. Grinzi electromagnetice ale unor descărcarea de gestiune ulterioare (e) sunt în mișcare și care să reflecte în interiorul acestuia, iar modelul care ar fi posibil, încercați, probabil, pentru a explica unele proprietati ale acestei forme foarte complicate:

 

1) De ce forme foarte complexe, sunt aproape întotdeauna plasate obiect într-un cerc

Este un amestec al unuia dintre cele mai simple modele, formând granita - un cerc, și de asemenea un model foarte complicat în interiorul acestuia. Cercul limita a fost creat de descărcare de gestiune în primul rând, în principal, de forțele mecanice. Model a fost creat în interiorul principal de raze electromagnetice radiate de către una sau mai multe de descărcare de gestiune ulterioare. Grinzi într-un cerc (cilindru) reflectă în principal pe perete limita format de interfață fază. La depășirea limitei unghiul poate cauza reflexiilor multiple și totale într-un cerc foarte precis, care este foarte lent (în Luarea în considerare a vitezei electromagnetice raze Aproximativ milion de ori mai lent), dar viteza de remarcat în mod uniform și complet se extinde la înconjurătoare. În timpul în care razele electromagnetice într-un cerc expansiune a calatorit mult de o mie de metri, diametrul ei creste cu doar cativa milimetri. Cel mai mare dintre suma ulterioare de impuls electromagnetic de energie (LEMP, RS), de peste 99%, este în multe cazuri radiate Într-o perioadă nu mai mare de 10 milionimi de secundă. In acest timp lumina calatoreste 30 km și diametrul cercului interior că acestea sunt în mod repetat de reflexie este schimbat de 30 mm.

 

Ca un exemplu de interfață fază, care este capabil de a reflecta valuri, chiar posibil să se constate cazul sunetelor de noapte. Prin urmare, este posibil, în timpul nopții auzi sunetele foarte îndepărtate, cum ar fi trenurile Microsoft. În timpul nopții, datorită absenței soare și datorită care a cauzat răcirea rapidă a unor straturi din atmosfera Creează o interfață foarte puternic este definit de aer rece și cald de la care sunetul foarte mult reflectă acest lucru. Nu numai o diferenta de temperatura, dar de asemenea cu diferențe semnificative de la punctul de presiune, umiditatea și roua. Creează adesea de asemenea la câțiva nori anumită altitudine, care operează foarte similar. Intensitatea sunetului scade, în acest caz, doar ca pătratul distanței, în timp ce pe o zi clar decolorare a acesteia este supusă cub. În cazul descris unde acționează mecanice (sunet), iar acesta este un caz similar, ca diferența în răspândirea de tunet de fulger de mai jos norii timpul furtunii normal și fulgerul de la albastru.

 

Caz foarte similar, în cazul în care reflecții act și propagarea undelor electromagnetice, chiar și noaptea raspandire de radio cu unde scurte, în cazul în care, în acest caz, undele reflectă de multe ori între ionosferă și sol.

 

 

 2) De ce sunt modelele oglinda simetrice pe mai multe axe, uneori foarte mult, inclusiv "foarte dezechilibrate" numere (de asemenea, numere prime, cum ar fi 7, 13).

Unul dintre titularii de înregistrare majore ale tuturor timpurilor este, probabil, formarea din 13 august 2000 Woodborough, Anglia, (însoțește figura de sus), ceea ce denotă o foarte vremii axa de simetrie oglindă cu 44. Desigur, nu este exclus ca acesta va fi, uneori, mai prejos în viitor, ca urmare a infinit și posibilități infinite de Mama Natura. În cazul în care neterminat "colegiu" (de jos imagine, 2001, Avebury Avenue, Wiltshire 14 august 2001), nu ar fi, probabil, 54 axa de simetrie. Există modele foarte interesante pe faptul că în partea de jos, ca o copie neterminată a descoperit partea de sus a fost doar un an și o zi după cea anterioară. Este posibil să se constate că cifra de jos are diametrul de aproximativ 2 ori mai mare, Asta este de 4 ori mai mare zonă, astfel încât probabil că nu a fost lăsat o cantitate suficientă de energie de descărcare de gestiune ulterior pentru a finaliza redarea Acest model. Imaginile pot fi sporită prin plasarea cursorului peste (doar - click urmați link-uri la surse).

 

O notă despre numere prime: Poirino 2011 - very nice 7 (14) axe de simetrie (de forma de bază, există unele asimetrii puțin în interior). O altă imagine - chiar și 7, 11 și 13 în direcția de la centrul - arata mai mult ca o încercare Slabiciunile umană de comunicare cu (nonexisting) spațiu și inteligența extraterestră. Unele persoane au fost în cele din urmă cel puțin convinși, după mai multe mii de ani, că 7, 11 și 13 sunt numere prime.

 

3) De ce sunt atât de complicate modele.

Răspunsul este destul de bine deja de la punctele 1 și 2, dar aici va fi elaborat cândva în viitor mai multe alte motive, mai puțin relevante, și mai presus de tot ce documentată prin desene și simulări pe calculator.

 

 4) Excursie la modelul lângă gardul de sârmă - o explicație a absenței cercului limita principal. Gardul de sârmă în calitate de Realizarea de țesuturi și grila de amorsare.

În momentul în care plantele, după impuls mecanic primul format primul cerc temporar, a fost radiații electromagnetice sa și, prin urmare toată puterea electrică deja la o distanță estimată de 30.000 de kilometri de la punctul de descărcare de gestiune, și, prin urmare, nu poate contribui la plante daune (de energie electrică). Prin urmare, este mult mai probabil cauzată de unele de descărcare de gestiune ulterioare, care lovește exact în locul în acest moment, când cercul este creat de efectele mecanice ale descărcarea de gestiune precedent. Plantele se ating destul Fiecare Altele Strâns în mai multe puncte și să formeze mai multe mii de ori temperatura structură conducătoare de electricitate, la fel ca în condiții normale. Tocmai în momentul în care, la punctul de impact al descărcării de gestiune (prima RS) radiațiile electromagnetice au avut loc și energie, plantele au fost acțiunea sa mecanică nu ar deviat de la poziția lor de bază, chiar și un milimetru sau doar ușor, că toate consecințele mecanice va deveni chiar după impuls electric. Deși Ei ajung destul de repede, unitati de masura ale schimbărilor de curent electric sunt numărate în fracțiuni de o milionime de secundă, în timp ce unitățile de măsurare a timpului intensitatea și modificările în acțiunea mecanică a descărcarea de gestiune destul de consecințele posibile masura destul de ea în miimi sau sutimi de secundă. Rata actuală a curbelor de creștere a RS prima (pasii, gamma, dI / dt) sunt o medie de 30,000 amperi în  micro RS secunde, ulterior până la 200 000 Abaterile specifice în direcția prelate de plante înainte de primul hit RS se poate întâmpla, plante și frunzele lor poate fi deviat de la poziția standard, datorită electricității statice. Diferență de potențial de câteva miliarde de volți, urmate de impulsuri electrice repetate de câteva sute de mii amperi și este, după doar un pic diferit de forță, sunt deviate prin care tulpini si frunze de electroscoape în laboratorul școlii, în cazul în care există a devenit o deviere a Fracțiunile de obiecte de cântărire miligrame la o distanță de câțiva milimetri. Pe locația este uneori pregătit, iar mai târziu nu este într-adevăr derulate între Cer și pământ uscat și curent mare și putere, care este capabil de a conduce o locomotivă electrică, la o distanță de zeci de mii de kilometri.

 

Graficul arată dezvoltarea timpul aproximativ de curent electric În timpul de descărcare de gestiune fulger, inducerea posibilă și de conducere pentru mediul înconjurător și efectele ulterioare mecanice - va fi aici cândva

 

Pentru a fi continuat ...

 

Terminarea notă

Nu este nevoie de imaginație foarte creativ pentru a ajunge la o concluzie, că punctele 1, 2, 3, și 4 ar fi foarte dificil să se întâmple și sub un vânt foarte severă și ploaie, care ar orice evenimente simetrice fie făcute complet imposibil, sau Cel puțin bine "ciufulit". Evacuările de trăsnet sunt în marea majoritate a cazurilor, însoțite de vânt foarte puternic și ploaie, și seceta în cazuri va deveni "doar" pe deplin și comun, destul de neregulate cazare (slăbirea dăunător,) si modele.

 

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Pentru a limita atenția noastră în materie terestre ar fi faptul că limita de spiritul uman. S.Hawking
Cinci semne de exclamare, semn sigur al unei minți nebun! T.Pratchett
Eu mi place să gătesc, eu sunt un fel de om de știință nebun în bucătărie.  Kyle Chandler
z