Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-creat-de-fulgere-mecanică . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Lightning Mecanica
Efectele mecanice ale evacuărilor de trăsnet, de descărcare de gestiune repetitiv într-un singur sau mai multe puncte
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

 - Site-ul auto-traduse

Opusul unui fapt este fals, dar opusul profunde o  N.Bohr Adevărul poate fi foarte bine un alt adevăr profund.
Thunder este bun, tunetul e impresionant. Dar aceasta M.Twain Aceasta este fulgere face de lucru.
Nu este clar faptul că inteligența are nici o  S.Hawkingsupraviețuirea pe termen lung valoare.

Până la mai multe kilograme de TNT / metru de descărcare de gestiune

PagPh
Efectele mecanice ale trasnetului (cu puțin peste medie), poate fi comparat cu explozia de fitilului de detonare, mai multe sute de grame pe metru. Mai mult de descărcare de gestiune medie mult mai mult decât câteva kilograme de exploziv pe metru. Efectele specifice considerabile și aceasta depinde de caracteristicile de tip selectate ale contactul cu solul de descărcare de gestiune.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Fizica, teoria, principiile, dezvoltare, efecte de iluminat.

Cele mai bune surse de la cărți de știință și de internet.

Galerie de poze de la 117 Trăsnet Chuck Dosswell .

Fotografii foarte bune, posibilitatea de a utiliza Slideshow

 

 

Uita-te atent două imagini aici.

Privind la aceste discipline două imagini de mai sus, capabil încercați să vă imaginați, cat de puternic forțele apărut pe acel loc. Acel copac, cateva tone de cântărire, se pare ca meciul rupt, iar piesele defecte sunt peste tot mint rundă Asta-i ca Meciuri acoperit. Nu a devenit într-adevăr o explozie mare acolo, la fel ca mai multe sute de kg TNT, precum și la desfășurarea relativ necoordonată a mult mai exploziv. De asemenea, posibil să-și imagineze, câtă energie și de muncă trebuie să fie Vrei, pentru a face același sens similar cu un copac, neatins, de exemplu, pentru filmari. Topoare, fierăstraie, ferăstraie electrice, macara, tractoare, muncitori, mai multe ore de lucru în echipă. Compara-l fulger doar ciudat, și doar o fracțiune de secundă. Unele caracteristici fizice ale trăsnet în tabelul volgende.

 

Caracteristici tipice în Flash (de la Lightning: Fizică și efecte , Rakov, Uman , pagina 6); (tabelul întreg în jos această pagină)

În general bliț (CG - Descărcarea de gestiune de tip negativ)

Durată 200-300 ms
Numărul de curse pe bliț 3-5 (Aproximativ 15 la 20 la suta din fulgerelor sunt compuse dintr-o singură mișcare).
Interstroke interval de 60 ms
Taxa de transfer 20 C
Energie 109 - 1010 J

 

De asemenea, o scurtă privire la o altă carte, Electromagnetics Fulgere , Robert L. Gardner , Taylor & Francis, 1990 ISBN 0891169881, în cazul în care doar la paginile care încep să citească ceva despre Corona transbordată, care apar în foarte înaltă tensiune. Fiecare fulger-descărcare de gestiune este un "adevăr foarte-foarte-foarte-foarte-foarte-de înaltă tensiune în sistem de descărcare de gestiune", și operează cu secetă și de înaltă tensiune, care nu ar fi găsit în orice orice popor - sisteme de făcut și mașini. (Poate doar trăsnet - tije) mai multe despre descărcarea de gestiune corona la o altă pagină

 

În același timp, referindu-se la: Constatând valoare de un fapt foarte important. În ciuda tot ce sa întâmplat pe site-ul din punct de vedere mecanic, nu apare pe site-ul nici indiciu de material ars sau de arsură, Asta nu orice indicație care a ars pe site-ul sau doar un moment neumblate, să nu mai vorbim orice semne ale unui incendiu mai mare.

 

De asemenea, posibil să-și imagineze, care zboara forțele similare sau mai mare apărea într-un câmp, timpul descărcările electrice acolo, dar foarte uniform distribuite. La aproximativ 1.000 de tulpini pe m 2 , funcționează ca o scânteie gigant - diferența, și nu fiecare tulpină moare, poate mai puțin de 1%, sau un pic mai mult, nu este posibil să recunoști. Într-adevăr foarte multe ori, fulgere Imediat după, nu există nici o depusă `va fi (deteriorate, slăbite) Această tulpină în domeniu, pentru că impulsul mecanic a fost foarte mare, dar pe termen scurt. Deteriorări mecanice pot să apară, dar de nerecunoscut, și va crește datorită în creștere. Plantele sunt mult mai afectate de impuls de energie electrica, a indus în ei (inducție electromagnetică clasic, Fapte de plante, ca puncte approximatelly sudata), sau direct Realizat de curent electric, care curge prin ea datorită curenților de aer corona, conductivitate (foarte mic, dar diferită de zero) sau "conectat momentally rețea de tulpini și frunze", creat de impuls de moment mecanică aReturn Stroke "E un precedent în RS și completările ulterioare și de descărcare de gestiune fulgere multistoke, evocat Asta scurt, moment de încovoiere de tulpini la suprafața solului.

 

Plantele pot fi afectate de una sau mai multe evacuări ulterioare (care vine într-un rând mai mult de o zecime de secundă), și în acest timp, forma de modele de rezultate pot schimba temporar diferit (cum ar fi inele de apă), precum și evacuările ulterioare poate cândva nu intră niciodată doar în același punct. De exemplu, în cartea ... Care cazuri sunt raportate unele fulgere pozitive timpul evacuărilor ulterioare nu a lovit în același punct, de fiecare dată Câteva zeci de metri mai departe, ca și cum ar umerii săi, care se încadrează doar unul dupa altul fiecare buclă, de comun respins de la celălalt.

 

Datorită țesuturi, încă în stare foarte bună, nu deteriorate, "moale si flexibila" Ei sunt capabili să stea înapoi foarte rapid, și de a fi "deconectat" Asta ar fi, dar înainte de a deconecta Această structură de moment uscată întreg este lovit de lângă , vine imediat reaprindere (Devine cca. 30-60 ms dupa primul Return Stroke), Și momentană care intreaga structura este "vizibilă", prin care curentul electric. Nimic vizibil, tulpini drepte sejurului Asta după toate, plantele arata intacted, chiar daca grav avariate. (photos)

 

Într-adevăr, imediat după fulger, chiar dacă grav avariate (sau a murit), țesuturile vegetale și a structurilor rămâne aproape neschimbată, chiar dacă mecanic CONȚINE procent semnificativ de celule moarte, proprietățile lor mecanice - elasticitate, la tracțiune, lăcrimarea și puterea de torsiune va reduce rapid, dar după câteva zile sau săptămâni. Chiar și uscate și plante, care au fost ucise Imediat după fulger, și chiar dacă au primit seceta și cantitatea de energie, mult mai mare decât letală, încă câteva zile arata ca în viață, apoi Ei rândul său, galben, afară uscată și se destrame. Situația lor este posibil să se compare, de exemplu, situația unei flori rupte intr-o vaza. Livrarea și transportul de lichide este neîntreruptă, iar unele piese pot expune metabolismul lor pentru inca un timp. Numai că plantele au primit o cantitate de energie mai mare într-adevăr aeriană decât cea descrisă în cazuri (50, de 200 de ori sau mai mult peste doza letala), se poate transforma imediat galben la maro, sau chiar de asemenea ars carbonizată. Plantele cu transport pe apă întreruptă prezintă semne vizibile de dispariția mult mai rapid (100, 1000 de ori) temperatura la fel ca în caz contrar. Comparativ cu zile sau săptămâni, seceta și consecințele în cazul în se manifestă deja adesea în câteva minute, la cele mai multe ore. Această întrerupere a transportului apei în plante este foarte vizibila deteriorare necesare mecanice sau termice, precum și uscarea simpla sau moartea unor părți de plante (de exemplu, o sută) este total insuficientă. Cum este posibil de a convinge într-un experiment foarte simplu (și va fiphoto), Și chiar o parte a plantei, asta e complet mort, poate-a lungul tot restul sezonului de crestere, sau durata de viață a unei părți de plante (foaie), fara defecte Efectuați cu succes funcția de țesut vascular.

 

Problemă va fi elaborat în detaliu mult mai mult pe pagina de Electro-Fitopatologie . Nu va fi descris, de exemplu, metodologia cantitativă pentru determinarea valorii de energie electrică realizată prin intermediul, după care va apare moartea unui Cantități de masă definite de material vegetal, poate recalculat la substanța uscată. De asemenea, vor fi analizate și documentate, de exemplu, determinarea dozelor letale de energie electrică pentru materiale de diferite plante, Influenta vitezei trecerii curentului (tensiunea aplicată), comportamentul materialului vegetal, după trecerea letale sub, mai sus Cantități letale si extrem de letale de mai sus de energie electrică, precum și multe alte fenomene.

 

Alte porțiuni de energie electrică în tulpini poate Transferat de inducție electrostatică actuală și viitoare prin conducție pe teren pământ, și rădăcini subterane din apropierea. Nu este posibil să apară interferențe și multe rezonanțe între toate din această curenților Descrise. Inducție electromagnetică și electrostatică, curenti corona și a curenților directe în pământ pământ. De asemenea, posibile interferențe Între LEMP - produce valuri de orice frecvență și orice tulpină și frunze posibilă are capacitatea, de inducție, rezistență, frecvență și rezonanță pot apărea ca LC, RC sau circuit electric LRC.

 

De asemenea, interferențe mecanice posibile - codițe și frunze pot apărea ca izvoare și Pendule.

 

De asemenea, posibil să ne imaginăm că, în condiții similare și (impulsurile foarte scurte mecanice provin de mai sus), nu poate să apară ceva de genul un valuri pe apă, cercuri de asemenea. Este posibil să vedem valuri eoliene in lanuri, ( film ), de ce nu cercuri după seceta și avantajos impulsuri verticale mecanice de fulger? Ca kg Mai multe sute de TNT chiar deasupra câmpului. De asemenea, nu este doar un pic de pământ shake de teren, doar la locul unde fulgerul a lovit la pământ, și de fiecare Descris dintre efectele posibile să se întâmple rezonanțelor avantajos mecanice și a intervențiilor. Unde, de asemenea, pot apărea în picioare, ca și în cazul imaginilor Chladni .

 

Referindu-se la: aceasta nu este totul, ceea ce se poate întâmpla acolo, de asemenea posibile impulsuri mari elecromagnetic, și de asemenea lor rezonanțe și a intervențiilor. Și în plus față de toate acestea, pot apărea curenți circulare sau semi-cirdular electrice (și forțele), doar aceeași rețea sau similare și foarte clasic în trei faze de alimentare electrică. Poate chiar mult mai complicat.

 

Dar, după toate că seceta, iar impulsurile mari mecanice și electromagnetice și forțelor și toate interferențele și rezonanțe, pod posibil ceea ce se întâmplă, că, imediat după furtună cu descărcări electrice, nu este posibil să se vadă în domeniul culturii sau orice orher absolut nimic, nimeni nu și deteriorat depus `va fi (deteriorate, slăbite) plante sau tulpină. Datorită mișcare foarte lentă a proceselor biologice, metabolismul plantelor, mulți dintre ei, chiar dacă în totalitate moarte, sau grav avariate, mai multe zile după un răspuns pozitiv și arată foarte similar undistinguishable Din acel Usor afectat chiar și de la care absolut intact. Poate după o săptămână, este posibil să vedeți diferențe în lungime. Plante moarte, nu să crească, dar încă verde, smaller.These numai. Numai după o perioadă mult mai lungă Ei rândul său, galben, maro, apoi, uscată și se destrame. Distruse, dar încă în viață numai plante de asemenea oprit în creștere și coapte evident mai lent. În mod evident coace apoi mai încet, deja va fi întotdeauna cel puțin câteva zile diferență notabilă în dimensiune și viteza de maturare din plante nedeteriorate. Mai multe informații despre secțiunea Anatomy (o parte din Biologie paginii) experimente de asemenea multe acolo, foto, video.

 

O astfel de procese lente biologice in plante, Acesta este motivul, de ce numai producatorul posibile și autor și deliquent și penale, secetă și mult timp cu succes a scăpat și nu a fost vinovat de a efectua și vânat în jos. Ce e mai mult, a reușit cu succes tot timpul fixați vina pe tot felul de alte vinovați potențiale în zona de ral, tic, RIC, gic și zeci de alte doctrine și învățături, prin orice știință serioasă și existente în lume, realist individuală minte (de fapt, sunt doar câteva dintre ele) foarte rapid respins.

 

Toate că forțele de descris (imens), mecanice și electromagnetice (electrostatice posibile de asemenea, de asemenea au existat câmp electrostatic imens, nu doar posibilitatea de a devia boabe sau folii din electroscoape în "Basic-școală experimente", dar de asemenea "devia" copaci de cântărire tone, le și sparge ca meciurile, sau ucide efectivele de vaci sau alte bovine), numai "expus" in unele tulpini latente peisaje, frunze si seminte, iar la prima nu a devenit doar modificări microscopice. Toate tulpini, datorită stării lor încă foarte bună și flexibilitate, de foarte multe ori Inregistreaza-te sejurului înapoi (în secunde sau mai puțin). Schimbări notabile și măsurabile va deveni mult mai târziu. Foarte lente modificări biochimice, de asemenea normale (lentă) modificări în creștere. După zile, săptămâni, dar cel mai adesea, tot ceea ce modificările microscopice (de asemenea, prezent de substanțe chimice nocive și toxice create de electroliză acolo, și modificările create de căldură) va deveni un schimbări notabile macroscopice, și scade într-adevăr de flexibilitate și de întindere Rezistență la încovoiere prin zecimi de la sută. Doar datorită în creștere, că toate modificările anterioare absolut invizibil devin tot mai vizibile și măsurabile. Plante deteriorate devin tot mai slabe, " Perioada Migrație "de substanțe chimice nocive și toxice față de rădăcinile este cauza că secțiunile de fund cu tulpini (doar câțiva centimetri sub pământ) devine mai slab, mai putin flexibil, rezistent la foarte puțin îndoire. După un timp îndelungat uscat (poate câteva săptămâni), cineva uimit, tulpini vegetale sunt încă sejurului în poziție verticală. Prin urmare, această secțiune este cea mai sensibile la cazare (dăunător, slăbind), dar plantele sunt încă în picioare, datorită de asemenea la faptul că sprijinul partial unul pe altul. În timp ce plantele sanatoase reziste la forțe (de exemplu, vântul) care depășesc cu mult greutatea lor proprie, în timp va slăbi atât de mult deja, care nu sunt în măsură de aproape un tribut adus propria lor greutate. Greutatea reală a plantelor de porumb, Ocupând un hectar, este în funcție de tipul și stadiul de creștere pentru o lungă perioadă de timp înainte de a ajunge la maturitate mai bine de 50 de tone. Asta înseamnă de 5 kg/m2, iar în cazul că plantele sunt încă slăbit decolorare. Câteva zile mai târziu ...

 

Tulpinile sunt încă în poziție verticală sejurului, dar totul este de desen la o parte aproape, ușor și cel mai imprevizibil și mai nebun dintre toate. După un timp de uscare timp de mai multe săptămâni, pregătirea, la început și devine Acest proces poate dura doar câteva minute și oră sau două, sau mai multe - ploaie ușoară foarte, sau de noapte - zori - mândria dimineața, și la câteva minute timpul greutatea fiecărei culturi plantelor poate fi dublată. Asta poate incrementa rundă șase grame pe maneta (inclusiv frunze și piroane), într-adevăr, nu mult. Ci înseamnă de asemenea rundă 5 kg pe mp metru, și o jumătate de tonă de sunt.

 

(10x10m, diametrul cercului sau de 11.2 metri, un diametru de tone pe cerc 16m)

   - Unele cercuri sunt mult mai mari ...

Toate, într-adevăr tulpini foarte slabit inca sunteti cazat, dar mulți dintre ei susțin reciproc.

 

Și acum totul este de gând să se încheie cu adevărat că arată, partea cea mai șocantă a cercurilor din lanuri formare, care durează doar câteva minute, sau un pic mai mult. În timpul fanfara fără sunet de muzicieni inexistente, timpul aplauzele unui public non-existente, însoțite de sunete fără sunet și lumini intermitente de invizibile focuri de artificii inexistente ceremoniale, de exemplu, activat doar de o adiere de lumină, sau, și poate nimic de genul asta (aparent) - prima apare efect vizibil, iar cauza a creației modele ultimele regulate în cultură, primul si singurul ale cărei consecințe vor fi într-adevăr observabilă, care se poate intampla numai în câteva minute (de metri pătrați mai multe în câteva secunde). Că el doar locuri, foarte precis stabilit că ar fi tot timpul lung precedent Deși complexe, dar interferențele foarte precise și rezonanțe, de asemenea alte efecte mecanice și electromagnetice, care a apărut pe același loc în urmă cu mai multe săptămâni și nimeni nu este capabil să-l aduc aminte, chiar acum începe să se procedeze

 

Efectul de domino!

Apropo, că "focuri de artificii", a fost foarte prezent acolo, o mare cantitate de lumini și de fisuri earsplitting, dar uneori mai devreme - poate mai multe saptamani - furtună și fulgere ...

 

Acum, totul este gata pentru că o încetare, într-adevăr o mare finală:

După numai un minim, poate invizibilă inițiere absolută primul sau impuls (Butterfly, sau doar cateva tulpini, înclinată spre tot mai mult teren decât doar un pic, iar reportul ceilalți), sheafs de tulpini devine foarte rapid să cadă în jos și începe îndoirea toate celelalte la pământ. Dar el, care plasează numai în cazul în care, "expunere" a apărut. Acesta este sfârșitul real al tuturor atât de mult timp, durata procedurilor de multe săptămâni. Nimeni nu-si aminteasca, ceea ce a fost cu adevărat prima și singura cauză și când sa întâmplat. Howgh .

 

Cazare (slăbirea dăunător,) pare că într-adevăr numai pe locuri, care au fost "expusă" de fulgere și interferențe, mult timp în urmă, mai multe săptămâni. Această expoziție, într-adevăr similar la clasic, mai ales în secolul trecut utilizat, argint-halogenide materiale FOTO, timpul că doar o imagine latentă a apărut în cultura. După care a devenit și dezvoltare (într-adevăr foarte lent), folosind doar un caracter fizic real - biochimice - procesele chimice din plante de cultură în creștere, "dezvoltator", făcând oxid de reducere a proceselor, în creștere în procesele biochimice de tulpini și weaking lor ca urmare a deșeurilor produse de electroliză prezent acolo), și la urma urmei, care devine un "fixator," Vizualizarea imaginilor prin efect de domino. Fapt foarte interesant este faptul că "expoziția" in tulpinile de cultură (raster) de pe teren doar ca urmare a procedat foarte, foarte, foarte intens "flash fotografic" - fulger. (10 9 -10 14 mai puternic)

 

Este posibil să spun, că orice domeniu de cultură funcționează ca un adevărat, analogice (non-digitale) Mijloacele materiale de înregistrare, capabilă să înregistreze orice (dar imens) Procese electromagnetice, Asta a apărut doar mai sus, mecanicul de asemenea (dar imens, de asemenea). Asta e un bun material, uscat și este foarte dificil de supraexpunere posibil.

 

Faptul că punctele de mai sus arata un pic ca descrie formarea de cercuri numai, sau un alt Similary, doar cifrele obișnuite și simetrice. Dar, de fapt descris acolo este principiul de formare a oricărei alte depus `va fi (deteriorate, slăbite) culturilor din lume. Absolut identice proces, dar numai formarea și arătarea simetrică obișnuită, rezonanță și cifrele de interferență lipsesc. O astfel de proces ușor și forme identice Milioane rundă ori mai mult "figuri" de cultură din lume, absolut asimetrice, cu o singură proprietate cele mai frecvente: Toate acestea au apărut datorită energiei electrice furnizate de descărcare de gestiune fulger, și a apărut majoritatea dintre ele multe zile sau săptămâni după aceea. De asemenea, foarte important este faptul, că modalitate foarte multe ori foarte uscat și depusă `va fi (deteriorat, slăbit) culturi Apare multe săptămâni după furtună și fulgere, timpul meteo minunat, de exemplu, după ce un vânt foarte slab sau ploaia sau mândrie de dimineata sau nimic de genul că (Butterfly. ..), iar agricultorii socat sau orice Observatori aleatorii nu sunt niciodată imagina că Capabil Cine a fost reală deliquent vinovat, penal, și ei încearcă să prindă pe nimeni altcineva. Asta va fi real niciodată posibil să-l prindă. Runde sale viteza cuprinsă între 1/3-2/3c. Culturi, cum ar deteriorat este posibil pentru totdeauna după ce sacrifise totul. Daune Media nu va supradimensionate 10% din suprafața însămânțată. Energie posibil rezervate pentru alte scopuri de utilizare. De asemenea, a se vedea Posibilitatea de a nota pentru agricultori

 

Într-adevăr: Cei mai mulți oameni rotunji întreaga lume sunt în măsură, numai de către propriul lor, găsiți mai multe cifre seci asimetrice în fiecare an, nu este nevoie să părăsească locul de origine mai mult de kilometri ciudat, la doi kilometri mai ales într-o linie dreaptă.

 

Cifre format la scurt timp după furtuni de asemenea posibile, a se vedea http://www.iccra.com . Posibil, că în unele cazuri, există "lucrat" două descărcări electrice (si fulgere) exact pe același loc, fulgerul a aparut pentru prima câteva săptămâni înainte de a doua, adus numai nou motiv pentru "pictura următoare", un șarpe făcut dintr-un apartament mai multe hectare cu culturi slăbit, dar nu la fel de Slăbită ca să fie depusă `va fi (deteriorat, slăbit), chiar și după săptămâni. Fulger Capabil de a lucra mult mai ușor, iar cifrele invocate de care pot să apară imediat sau de ore.

 

De asemenea, posibil, foarte puternice, fulgere anormale și extraordinare sunt în măsură să facă figuri în câteva secunde. (Floarea-soarelui martie 2010 - Argentina )

 

Și într-adevăr Observat ( HOTY2008 ), asta chiar și după un "slab" fulgerul ("doar" 6kA), dar probabil datorită ploaie cu adevărat grele, nor-burst volgende ca fulgerul (mai multe zeci de milimetri rainfal în curs de minute) va fi este posibil să fie depusă `va fi (deteriorate, slăbite) imediat la un întreg (mai 90%) din domeniul culturii.

(Rotunjire șase hectare, orz).

 

Anul 2008, 1.8 km linie dreaptă de la laborator loc, că fulgerul a fost capabil de a viziona si asculta. Nu mai mult de două ore după locul vizitat, etapa 90% din 6 ha teren (orz) complet depus `va fi (deteriorate, slăbite). Fermier local confirmat, că, înainte de furtună nu a existat nici o tulpină cultură depus `va fi (deteriorat, slăbit) Că domeniu.

 

Imagini similare a putea vedea cercuri, în unele cărți ca un exemplu de "clasic cazare (slăbirea dăunător,). " vântul nu este capabil de a provoca ceva asemanator in culturi sănătoase, nedeteriorate de energie electrică și nu fragilizată-a lungul timpului, s-ar Capabil să fie doar un uragan autentic. Despre adevărul declarație similară poate convinge pe fiecare persoană pe Sine, este posibil să-l încerce pe vegetatie de orice culturi sănătoase, nedeteriorate în fiecare an.

 

Există nu a existat niciodată nici un "clasic" cazare (dăunător, slăbind), în lume, de exemplu, din cauza așa-numita "rezistență slabă la cazare (dăunător, slăbind) ", fiecare cazare (slăbirea dăunător,) a existat vreodată a fost, este si va fi doar "cercuri similare culturilor", Trăsnet-a făcut, dar nu cercuri apare acolo (mai mult de un milion de ori mai mare decât zonele cercurile din lanuri din lume anual). Unele excepții pot să apară (tornade, cicloane, uragane), dar numai regula slăbită. Howgh.

 

Galerie de poze de la 117 Trăsnet Chuck Dosswell .

Fotografii foarte bune, posibilitatea de a utiliza Slideshow

 

Aici jos tabelul: "caracterizarea completa a negativ nor-sol fulger", cel mai frecvent tip de trăsnet - CG negativ, de la

Lightning: Fizica si Efecte , Rakov, Uman , pagina 6

Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0521035414

 

Toți parametrii de "normal, clasic", fulgerul medie.

 

Pășit lider
Pasul Lungime Lungime Pas 50 m
Intervalul de timp între pași 20 - 50 microsecunde
Pasul curent > 1 kA
Pasul taxa > 1 mc
Media de propagare viteză 200 KLM / s
Durata totală 35 ms
Media actuală 100-200 A
Total de taxa 5 C
Potential de electrice ~ 50 mV
Canal de temperatură ~ 10.000 K
În primul rând Return Stroke bazează pe măsurători la baza canalului fulger.
Vârf curent 30 kA
Rata maximă de creștere a curentului > 10 - 20kA / microsecundă
Risetime curent (10-90%) 5 microsecunde
Timpul de curent la jumătate de valoare de vârf 70 - 80 microsecunde
Taxa de transfer 5 C
Propagarea viteza 100 - 200 000 KLM / s
Canal raza ~ 1-2 cm
Canal de temperatură ~ 30000 K
Dart lider
Durată 1-2 ms
Taxă 1 C
Curent 1 kA
Potential de electrice ~ 15 MV
Viteză 10 - 20 000 KLM / s
Canal de temperatură ~ 20.000
Dart-trepte lider
Pasul lungime 10 m
Intervalul de timp între pași 5 - 10 microsecunde
Media de propagare viteză 1 - 2000 KLM / s
Ulterior Return Stroke bazează pe măsurători la baza canalului fulger.
Vârf curent 10 - 15 kA
Rata maximă de creștere a curentului 100kA / microsecundă
10-90 la sută din rata de creștere a curentului 30-50 kA / microsecundă
Risetime curent (10-90 la suta) 0.3 - 0.6 microsecunde
Timpul de curent la jumătate de valoare de vârf 30 - 40 microsecunde
Taxa de transfer 1 C
Propagarea viteza 100 - 200 000 KLM / s
Canal raza ~ 1-2 cm
Channcl temperatura ~ 30000 K
Continuarea curent (~ 40 ms mai mult) Aproximativ 30 la 50% din fulgere CONȚINE curenților durata mai lungă decât opțiunea ~ 40 ms.
Mărime 100-200 A
Durată ~ 100 ms
Taxa de transfer 10 - 20 C
M-componentă bazează pe măsurători la baza canalului fulger.
Vârf curent 100-200 A
Risetime curent (10-90 la suta) 300 - 500 microsecunde
Taxa de transfer 0.1 la 0.2 C
În general bliț
Durată 200-300 ms
Numărul de curse pe bliț 3-5 (Aproximativ 15 la 20 la suta din fulgerelor sunt compuse dintr-o singură mișcare).
Interstroke interval de 60 ms
Taxa de transfer 20 C
Energie 109 - 1010 J

 

În cazul în care descărcarea de gestiune este singur, fără evacuări laterale și paralele secundare (foarte rar) și suficient de precis perpendiculare, răspândit Forțe de compresie de la aceasta, în primele momente, mai degrabă cu precizie într-o formă cerc (în formă absolută electromagnetică cerc exact în orice moment). Dar, dacă nu este izolat, unele de descărcare de gestiune între ele pot crea un interferențe foarte interesante și rezonanțe (probabil în principal în atmosferă calmă, foarte rar din nou). Unele plante nu pot supravietui Cantitatea de energie electrică, în centrul de impact de descărcare de gestiune poate fi uneori de până la zeci de plante moarte la sută, în funcție de starea lor principal de vegetație și de vârstă, înălțime și umiditate. ( Nr.1 # 1 - a lovit chiar Germinarea timpul sau imediat după), uneori chiar mai puțin de procente simple, care nu poate fi observabilă în vegetație, la toate. Nu este absolut imposibil să se găsească, după câteva săptămâni de orice adevărat că plantele nu au supraviețuit în vegetație ( nr.1 # 2 ), va avea ca rezultat doar ca subtierea. În vegetație, apoi are loc numai lent de pornire ceva de genul chelie.

 

Energie iradiat de către chiar numai un fulger medie este de 109 - 1010 jouli (uscată o cantitate de energie ar conduce o mulțime de mana km încărcate tren de marfă), energia unele extraordinare, cu mult peste media "Băieți Mare", care produce doar câteva pe sezon, cu cel puțin o sută de ori, dar mult mai de asemenea de mii de ori mai mare decât (uscată o cantitate de energie ar fi de locomotivă aceeași unitate voios în jurul valorii de lume ori mai multe). După cum sa raportat în multe alte domenii ale acestui site, în ciuda faptului că unele plante pot fi fulgere AFER Imediat morți, întotdeauna nevoie de cel puțin câteva zile, iar în restul de cultură, care a supraviețuit, cu toate că un prejudiciu grav, până la cu câteva săptămâni înainte de a ei ar fi observabile orice modificări.

 

 

 

Interferențe și reflecții în interiorul extinderea coloana de aer

Nu descrise nu sunt doar o efecte mecanice simple ale dischargee

Deoarece descărcarea de gestiune fulger este întotdeauna o combinație de efecte electromagnetice și mecanice, cu energie enorma, cu rata actuală incredibil de abrupt de creștere (gamma).

 

Modele complexe fractal și interferențe găsite în domenii uneori sunt foarte adesea caracterizate de o trăsătură comună, caracteristică: Acestea sunt situate în interiorul unui cerc. Una din posibilitatile de dezvoltare lor este, că primulReturn Stroke Creează prima coloană de extindere a aerului, în interiorul care apare aceasta, apoi unul sau mai multe accidente vasculare cerebrale ulterioare. Cea mai mare parte tind să fie mai slab ca temperatura prima RS, dar nu poate să fie, ca regulă, nu în toate cazurile. Mai presus de toate, referindu-se la: tind să aibă o rată semnificativ mai mare de creștere a curentului. RS prima - cea mai mare parte mai mult de 30.000 A / microsecundă, accidente vasculare cerebrale ulterioare chiar mai mult 200 000 A microsecundă /. Curent cu Media CG de descărcare de gestiune este de aproximativ 30.000 de amperi.

 

Este posibil ca modelele obișnuite de interferență sunt create de evacuările extrem de puternice, mai bine de o jumătate de milion de amperi. În cadrul coloana extinderea de aer care este creat după descărcarea de gestiune primul (echivalent cu o explozie Câteva sute de kilograme de TNT, se distribuie uniform în canalul de descărcare de gestiune fulger), pot apărea mai multe raze de reflecție emise de accident vascular cerebral ulterioare. Multiply reflectată grinzi mezi se pot crea interferențe foarte complexe. În interiorul coloanei de aer extinderea Ele se pot deplasa foarte mult timp și distanță considerabilă. Reflecții se deplasează cu viteza luminii, aerul se misca in ordinea de un milion de ori mai lent, adică în comparație cu viteza de viteza luminii aproape de zero. Deși Aproape, dar în picioare, se mișcă, chiar și foarte mică, dar viteza diferită de zero. În cadrul perioadei de observație (fracțiuni de secundă la secundă) aproape constant, sau cu grajd Aproximativ accelerație. Poate fi negativ, de asemenea exponențială, pot prezenta diferite Periodic progresie, dar pentru considerente de bază suficient este constantă. Se poate contribui astfel în mod semnificativ la interferențele rezultate.

 

În interiorul coloanei de aer poate de asemenea executați printr-o serie de evacuări ulterioare, toate Care dintre ele cu fiecare buclă poate crea interferențe alte. O parte considerabilă din energie poate fi indusă și re-emited la faza de plasmă interfețe - aer, aer picioare - aer în mișcare, diluat cu aer - aer comprimat. Unele sau toate interfețele Descris fază poate fi semnificativ conducătoare de electricitate, în proiecția verticală pe suprafața Ei sunt cercuri concentrice. În timpul oricărei evacuări ulterioară poate fi din cauza la o parte din actualul trece prin, sau prin inducerea în ele, în plante, peste care au exact în acel moment se întâmplă să fie Temporar, "expus" starea lor imediată (formă și poziție). Partea cea mai semnificativă a energiei, 99% mai mult din accident vascular cerebral ulterioare este radiată În cursul unei perioade de timp mai mică decât microsecunde. În acest timp aerul (marja de coloana expansiune), mutarea viteza sunetului, și a călătorit distanța de 3 mm. Prin ce ar fi posibil pentru a explica prezența ocazională a cercurilor foarte înguste din tiparele, care nu ar crea o creștere chiar și la un copil, care desfasoara prin intermediul.

 

Ceea ce se întâmplă în interiorul, probabil, extinderea coloanei de aer, în cazul în care există luați loc accidente vasculare cerebrale ulterioare, a fost la alineatul precedent Descris ca exemplu foarte simplificat. De fapt, se creează după fiecare accident vascular cerebral ulterioare coloana suplimentară plasmă care se extinde în interiorul anterior, și, de departe, nu toate sunt concentrice. Unele accidente vasculare cerebrale ulterioare pot efectua de-a lungul marginii coloanei plasmă în expansiune, creat de descărcarea de gestiune precedentă, altele pot cădea în afara de asemenea ea. Fiecare dintre Descris Creează evacuările în sine în jurul valorii de un câmp electromagnetic imens. Nu apar curenți de până la câteva sute de mii amperi, pasii ridica până la câteva sute de mii amper / microsecundă. Câmpuri magnetice generate pot afecta în mod semnificativ toate, ceea ce se întâmplă în interiorul coloana Temporar creat puternic ionizat de aer. Câmp magnetic (imens), creat de simultan pe-merge arme de unul de descărcare de gestiune, pot crea interferențe semnificative între ele (poza).

 

În interiorul coloanei de aer extinderea principal pe marginea exterioară a coloanei (interfața faza) poate avea loc și reflexie totala de radiatii electromagnetice grinzi la un unghi de incidență satisfăcătoare (mai mare decât un prag). Într-un mediu în continuă variabilă în interiorul cilindrului poate grinzi îndoi și rupe. Presiunea în interiorul coloanei nu este distribuit în mod egal, la un moment dat, în mijlocul este cel mai mare și cel mai mic de pe margine, într-un alt vice-versa. Presiunea și temperatura din interiorul coloanei este foarte variabilă. Aerul din interior este undeva și, uneori, puternic diluat, în altă parte într-un alt timp, la rândul lor, foarte puternic comprimat. Acesta amintește tub de descărcare de gestiune, care este conectat la o tensiune de până la mai multe miliarde de volți. De-a lungul că fluxurile actuale, uneori, aproape in apropiere de milioane de amperi. Se poate semăna chiar și un set de tuburi cu descărcare multe, interconectate în legătură diverse moduri serie paralel. Se poate arata chiar ca un sistem de tuburi de descărcare de gestiune, care nu apar în nici o practică tehnică - cilindri concentrice de presiune diferite, de la vid la o presiune inalta. În proiecția perpendicular pe suprafata (câmpul cultură) ele apar ca cercuri concentrice (poze).

 

Pentru a verifica posibilele interferențe în interiorul coloanei de aer, probabil că ar fi necesar pentru a construi un program de calculator, deci, evident, ceva de lucru în viitor, și va trebui să fie contactat programator mare, care nu este deloc o afacere ieftin.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Niciodată să nu subestimezi puterea de oreRobert A. Heinlein Uman prostie.  
Ei spun Căsătoriile se fac în cer. Dar  Clint Eastwoodasa este tunete și fulgere. 
Obiectele pot fi clasificate științific în trei mari categorii: Aceste Russell BakerAsta nu funcționează, cei care rupe în jos și cei care se pierd. 
z