Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-domino-efect . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
 cercuri Domino
Pachete de plante, Sprijinirea unul pe altul, mai mult și mai slab, se încadrează în jos ca piesele de domino
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

 - Site-ul auto-traduse

Fără o finanțare suplimentară Grecia poate scrie datoriile. Acest lucru poate cauza un efect de domino în țări precum Spania, Italia și Portugalia
Europa nu ar trebui să subestimeze Asta efect de domino ar putea fi declanșat de criza datoriilor din Grecia. E.Venizelos
Spania nu este Grecia, dar piețele se tem de un efect de domino   (todanoticia.com)

Cercuri , peisaje Agricultura, efectul de domino

PagPh
Efectul de domino este, probabil, motivul fundamental, de ce sunt atât de cercuri Appearing rapid, probabil, cândva În câteva minute, la cele mai multe zeci de minute la ore. Exploratori teribil de șocat, îngrozită de asta.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducere

În timpul unei anumite perioade, după descărcarea de gestiune fulgere sunt create în locuri grupurilor afectate de plante slăbit, dintre care majoritatea sunt încă în picioare, așa cum este descris în detaliu mai mult pe pagina descrie efectele tensiune superficială de apă . În momentul în care energia potențială și unghiul pe care doar unul dintre multe grupuri învinge vigoare, faptul că acesta ține în poziție verticală, nu durează mai mult de câteva secunde, în timpul procesului Asta sare la sol. În timpul care atinge împrejurimile una sau mai multe, pentru ca toți sare jos într-un mod similar ca piesele de domino, efect de domino. Dar, pentru că un grup poate provoca o scădere de ei (media) care se încadrează în jos de mai mult de un altul (ceva estimare Între 1.2-1.3), fenomen secetă posibilă și compara cu o reacție în lanț (nucleare, chimice reacție în lanț este mult mai mult la fel ca un joc de domino efect, cum ar fi Microsoft reacție de radicali, polimerizare în lanț)

 

Una dintre cele mai multe motive pentru care pachetele de tulpini pot fi asamblate interesant altul pe fiecare buclă, ar putea fi, probabil, un efect de domino. Corespunde la câteva foarte rare, Deși Mărturii neverificate de persoane care de fapt ar Observat ochii lor proprii crearea unui model. Descrierea lor de Această situație a fost uscată și, în acest caz, cu prezumția teoretică în înțelegerea prețioase și foarte. Din nou, referindu-se la: trebuie să fie repetat că crearea efectivă a modelelor, expunerea a avut loc în cele mai multe cazuri, mai multe săptămâni înainte, și au urmat până efectul final Atunci când, după mai multe zile de culturi slăbire GRADUALE codițe în cele din urmă sa prăbușit la pământ.

 

Observatorii accidentale cu o întrerupere maxilarul Muzz gura

În cazul în care procesul de uscat și durează doar câteva minute, și este respectat de către observatori de accidente aleatorii, cu o întrerupere Muzz gura este destul de logic, că acestea nu au fost absolut înțelege, ceea ce se intampla de fapt acolo în timpul de observare lor și ceea ce a precedat tot înainte. Asta este destul de logic Acestea sunt destul de măsură chiar să se alăture acțiunii în curs de desfășurare, cu furtuna, care a avut loc în urmă cu o lună sau mai mult.

 

Efectul vântului

Un alt fenomen, că observatorii aleatorii sunt total incapabil înțeleg, cu faptul, că mezi tulpini care se încadrează culturilor pare să se miște încet și misterios vârtej de vânt, creșterea praf, care ar arata ca pentru a fi modelul pe Aparent Acest loc a crea. Este necesar să înțelegem mai presus de toate, că, în cazul de paterns, format din mai multe cercuri, cu un diametru de peste un de metri, se încadrează la pământ relativ rapid mai multe sute de kilograme de material de la o inaltime medie de 50 cm rotund, în cazul în care forma mai mare a acesteia poate fi de până la câteva tone. Astfel de circulație rapidă a materialului Provoacă deja unele vartej de aer. Sute de metri cubi, rata de cel puțin 5 la 10 km pe oră, chiar mai mult. Nori de praf turbionare Asta mai presus de toate, se deplasează în jurul valorii de locurile de mai sus, în cazul în care cultura este doar care se încadrează în jos la pământ. Chiar Deoarece Temporar create "domino" din culturi (a se vedea Tensiunea de apă de suprafață Efect) sunt într-adevăr se încadrează într-o formă cerc, indiferent dacă sensul acelor de ceasornic sau în sens antiorar rotative, fluxul de aer provocat de acestea ar fi într-adevăr, aproape inevitabil și seamănă să se comporte ca un adevărat circulară vârtej de vânt. Oricine care se uită ceva de genul asta, poate lua în considerare într-adevăr evenimentul ca pe un fenomen supranatural.

 

 

http://www.phils.com.au/cropcircle.htm

 

Povestiri circulare, Fapte și Cifre

Există în jur de două duzini de martor ocular conturile de cercurile din lanuri fac. Toate similare descriu evenimente, o forță invizibilă vine de nicăieri În caz contrar, în condiții de calm și de filare a culturilor în jos În câteva secunde, usuall cu violență surprinzătoare - încă puține daune se găsește în cultură pusă. Tornado-cum ar fi pâlnii, fenomene ușoare și de înaltă sunetele fluierat de asemenea au fost raportate (*) .

 

Biologice Agricultura formațiuni cerc Schimbarea apar adesea în canola (rapiță de ulei) câmpuri. Aceasta planta are o consistenta ca telina (**) . În cazul în care maneta este îndoit mai mult de 45 de grade, se fixează în afară. Cu toate acestea, într-un "veritabil" Formarea cerc de tulpini sunt adesea îndoit plate la 90 de grade. Ei bine, om de stiinta sau de alt botanist a fost în măsură să explice acest lucru, nici nu a fost vreodată duplicat de către o ființă umană (***) .

 

(*) Efectele de iluminat și sunetele sunt sau vor fi într-o caracteristici mult mai mare Explained selectate în pagină sau subsecțiunile de anomalii

 

(**) În etapa de crestere mai devreme, dar a rundă mai târziu mult mai mare și mai puternic 1.2 - 1.5 m inaltime, tulpina cu diametrul de 20 mm mai mult, și pentru o lungă perioadă de timp înainte de recoltare face Thicket foarte densa aproape de nepătruns format din plante, și în care om fără o maceta ar putea muta de la câteva zeci de metri pe oră și poate fi trecut prin combina, JL notă

 

(***) 09 octombrie 2011 efectuat experimente cu trecerea curentului electric prin plante de rapiță (vara anului 2011, după însămânțare cartofi). Rezultatele ar trebui să apară În termen de câteva zile. Acesta va fi prima incercare de succes similar în lume efectuat pe un fel de plante de rapiță. Ei bine, nu a făcut-o, tractorul deteriorate în timpul fertilizare gunoi de grajd. Nu contează, va fi repetată în curând.

 

Un alt canola (rapiță) differenciess

Datorită constituției mecanică diferită de canola este aproape probabil de a nu aplica efectul de domino în vegetație uscată într-o măsură, sau într-un mod puțin diferit. Pe de altă parte, diferențele în culori În timpul perioadei de înflorire va permite ca aparitia de modele în frumusețea deplină a imaginii de culoare verde pe fond galben (datorită unor întârzieri în creștere și înflorire în plante afectate de energie electrică), iar mai târziu, în forma de aceeași imagine, dar negativ de culoare galben pe fond verde, atunci când zonele neafectate sunt deja s-au estompat înapoi în verde, și zonele afectate numai pentru început, s-ar transforma îngălbenirea flori. O astfel de imagine color poate să apară fără nici un fel de cazare (slăbirea dăunător,), sau chiar cu mult înainte de asta. Violul este de asemenea probabil să fie, că în timpul modelele de creație nu poate fi nici depusă `va fi (deteriorat, slăbit), la toate, plantele afectate Arată doar schimbări în timpul înfloririi, retard de crestere poate de asemenea. Desigur, există zone ale depusă `trebuie să fie (deteriorate, slăbite) viol, dar în acest caz este doar lent îndoire la groung (de asemenea posibil rapid mai multe) pe întregul Web încurcate de plante la un moment dat, nu în buchete. Pentru a plantelor de rapiță sunt la sol îndoire aproape simultan, ca un hățiș relativ continuu, dar slăbit. De asemenea, este posibil ca plantele depusă `va fi (deteriorate, slăbite), ulterior, după forma geometrică a fost primul afișat în timpul perioadei de înflorire. Cândva de asemenea chiar și după decolorare care se poate începe pentru a vedea mai semnificativă creștere Diferențele - canola plantele afectate și deteriorate de energie electrică va crește în mod semnificativ mai puțin, poate fi de până la zeci de procente.

 

 

Un fenomen unic la o cultură comună (Poaceous)

Grâu, orz, secară, ovăz, triticale

Pe de altă parte, foarte rar Deși, uneori apar în modelele de cultură, nu trebuie să fie depus ` (deteriorat, slăbit), numai cei plantele au o creștere mai mică. Acest lucru se întâmplă, de exemplu, atunci când fulgerul lovește o descărcare de gestiune câmp timp precoce dupa Germinarea, timpul sau doar asta. Plantele care au fost afectate, dar a supravietuit, arată o creștere semnificativ mai mic. Desigur, vegetația de pe zona afectată arată o densitate semnificativ mai mică, deoarece fulger a lovit Aproape toate plantele care nu supraviețuiesc. Arată imagine din Canada. NU Inregistreaza-te Tulpinile depus `va fi (deteriorate, slăbite), deoarece, în momentul de descărcare de gestiune fulger Ei nu exista încă, și lor ar putea fi afectate țesuturile și slăbită de curenții conduse prin intermediul lor. Prezintă o creștere mai mică pentru că solul conține substanțe chimice cauzate de descărcările electrice, unele dintre ele pot fi dăunătoare, apare astfel există o întârziere de creștere parțială. Prin urmare, este posibil ca de asemenea fulger, care a provocat reacții similare au loc înainte Ar putea Germinarea, sau chiar înainte de plantare.

 

Rafinament de forme

Una dintre consecințele probabile ale foarte efect de domino poate fi destul de semnificativă a rafina forma a modelelor rezultate, secete și cerc, precum și alte forme. Acesta va fi demonstrat pe un model simplu - cerc nu foarte vremii.

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Grecia a primit 110 miliarde Europa pachet de salvare, cu zero răzbunare. Cuburi Domino sunt susceptibile de a fi început se încadrează în jos mult timp în urmă. Oamenii în picioare pe ele Imediat mai jos si nu va fi capabil să-l realizeze pentru o lungă perioadă de timp. În primul rând, domnule "Sharkezy" și doamna Merkel, care s-au provocat le încadrează în jos, încercând să le urce.
z