Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercurile de apă de suprafață-tensiune-efect . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
De apă de suprafață Tensiunea
(Descriere introductivă)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Masina-Translated Text

Prostie se trezesc devreme; Acesta este motivul pentru evenimente sunt obișnuiți să întâmplă în dimineața.  K.Kraus
Un dobitoc învățat este mai mult decât Blockhead unul ignorant. B.Franklin
Un plan bun executat violent este acum mai bun decât un plan perfect executat săptămâna viitoare.  G.S.Patton

Cercuri , peisaje Agricultura, tensiune superficială de apă

PagPh
Motto: Chiar înainte de tulpini Slăbită culturilor îndoiți la pământ, Evita-le parțial inch Asta faptul că înclină ușor și să înceapă să atingă celălalt mai mult. Structura lor va consolida un pic.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducere

Unele timp după prejudiciile cauzate de trecerea de șubrezirea actuală a instalației ajunge la acel nivel și a plantelor începe să înclină într-o parte. Lama, cel mai mic ales parte, este deja atât de slab încât nu se poate menține echilibrul, și începe încet îndoiți la pământ. Singur tulpină cultură, nu sunt acceptate de către oricare alta, relativ rapid ar stabili la pământ. Mai ales după ce și depășirea unghiului de înclinare anumită limită până la pământ, care tesutul său deja slăbit chiar deasupra pământului nu poate deține efectul propriei greutăți (de alimentare este de multe ori crescut de acțiune maneta). O astfel de lama poate fi complet se aplece la pământ în câteva secunde, la cele mai multe zeci de secunde.

 

Efectul de tensiunea superficială a apei (adeziune)

este unul dintr-o serie de procese la fiecare buclă alte unul după altul, a urmat după slăbirea plantelor de descărcare de gestiune fulger pe zona de metri patrati in mai multe, efectul final duce la îndoirea tulpini de la sol. Secvența lor este sau va fi elaborat în detaliu mai mult pe cronologie pagina. Acesta este acțiunea de van der Waals forțelor, care sunt reflectate în imediata vecinătate a obiectelor (care conține un anumit procent de umiditate), sau atingeri lor directă (frunze, tulpini).

 

Structura temporară a plantelor susținere a unul pe altul

În acel moment, plante individuale încep să atingeți cu ele prin lor tulpini, frunze și piroane perceptibil mai mult decât înainte. Doar acest fapt simplu de ceva timp restricționa temporar în continuare înclinarea la sol. Această condiție va reflecta Asta ar putea fi numit ca un efect teepee. Immediatelly de asemenea începe efect mare parte arătarea tensiunea suprafeței apei, care determină atingerea frunze și tulpini, datorită efectului său de a se atașa cu o forță măsurabilă, ceea ce nu s-ar întâmpla, fără conținut de apă. În imediata apropiere a mai multor zecimi de milimetru dintr-o frunza de zi a oricărei umiditate a plantelor ajunge la 100% din valoarea (ca cum ar fi ca orice altă parte care conține apa), și se manifestă aderență sporită la orice subiect atinge-l în imediata apropiere. Apariția repetată a sumelor de apă mai mari în formă de rouă sau de picăturile de ploaie, urmată de uscare chiar frunze și tulpini pot fi lipite împreună partial, integral care previne orice modificare ulterioară a acestora cazare (dăunător, slăbind). Prin urmare, in mai multe modele regulate de cultură nu sunt niciodată descoperite. Pe unele imagini cerc este de fapt posibil să se găsească o parte din zonele în și de stat similare. Imagine 9 iulie 2006, Hill Charlbury, Oxfordshire, fotografie Frank Laumen, www.visiblesigns.de, JL montaj

 

 

Puterea de tensiune de suprafață

Ajunge vigoare greutatea echivalentă a mai puțin de un miligram pe centimetru patrat, dar nu se ating unul de altul zeci de tulpini și frunze Milioane pe hectar, și numai acest Depaseste ar fi necesară forța de zeci de tone echivalente de utilizare. Faptul că, în cazul de punct, în cazul în care două obiecte se ating reciproc construct, umiditatea este situat nu numai ca apa conținută în instalație, dar, ca picăturile de rouă sau de ploaie, îndrumați de putere similar, care să unească două obiecte este de până la câteva mii de ori mai mare. Acest fapt este posibil să se efectueze de către un experiment simplu. Existența unei forțe, care de multe ori Acționați cu plante, ca urmare a aderenței cauzate de tensiunea superficială a apei, și se pot lipi unul de altul, este posibil să se afle într-un experiment simplu, precum și modul de a crește aderența ar Creșterea umiditate.

 

Ca și frunzele, tulpinile si urechile pot atașa la fiecare datorită construct alte acțiunea tensiunii superficiale a apei (van der Waals forte), capturarea ei înșiși pot awns de asemenea orz și orzoaică cu cârlige microscopice.

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Câmp de grâu - și înregistrarea liniilor de câmp magnetic de trăsnet

Șocant, uimitoare, surprinzătoare, greu de crezut, dar de asemenea ochi-de deschidere similitudine

Câmp de grâu - record de linii de câmp magnetic generat de descărcarea de gestiune trăsnet

Aproape un milion de amperi (experimente cunoscute școlare - un maxim de 20 până la 30 Amperi)

 

  

Exact la momentul fluxului de descărcare de gestiune fulgerul prin coceni de porumb indus si conductie (aer ionizat, descărcării corona) de curenți electrici. Datorită acestei tulpini și alte părți de plante pot manifesta proprietăți electromagnetice.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Actorul trebuie să fie capabil de a crea universul în palmă. Laurence Olivier
Frumusețe și nebunia sunt companioni vechi. B.Franklin
Unii oameni cred că având în sânii mari face o femeie proastă. De fapt, e chiar opusul: o femeie cu sanii mari face pe oameni proști. Rita Rudner
z