Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercurile-pentru-agricultori . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Agricultorii dragă!
Câteva sfaturi tuturor agricultorilor, cum să se ocupe în viitor, cu cercurile din lanuri, găsit în domeniile lor
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Orz bine, malț, bere, fabrici de bere, bere.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Doar două lucruri sunt infinite, universul și prostia umană, iar eu nu sunt sigur despre primul.           A.Einstein
Lumea este în mâinile tale, acum l utilizați. Phil Collins
Dacă e ceva un funcționar public urăște să facă ceva pentru public.              Kin Hubbard

Cercuri Apar

deoarece omenirea există

PagPh
Deși în vremurile de demult, cu siguranță nu la fel de mult ca astăzi. Nu au fost chiar în lume, cât mai multe domenii, nici umană, nici cultură. Mică măsură ar produce în cele mai vechi timpuri, patul, unele mesaje.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Vestea bună (de la profesorul Farnsworth) pentru agricultori.

Nu numai pentru ei, ci pentru de asemenea șerifi, policemans și orice alte persoane interesate.

 

Știrile cele mai interesante pentru agricultori, agricultorilor, precum și orice alți specialiști din plante:

 

 

Goliți oaspeți toate hayforks, pop-pistoale, puști, revolvere, Colts, cuțite și orice alte arme, nu va trebui niciodată să-l pedepsească sau alunga orice cerc de decizie.

 

Din acest motiv este simplu - ele nu au existat niciodată (Crop Circle-factorii de decizie).

 

Bere bună, fabrici de bere, malț, whisky, bere, orz.

 

Cel care cu adevărat că a creat modele, nu te-ar fi prins, destul de contrar. Acesta este într-adevăr cel mai bun pentru a tine departe de el cât mai bine posibil. Ei au fost furtuni fulgere și anume, care ar putea avea loc de asemenea câteva săptămâni înainte și modele apărut.

 

Într-adevăr, nimeni nu (nici o persoană reală) va veni să facă orice alte cifre în câmpurile.

 

Și dacă El va (Asta motivul real), grăbește-te la biserică și îi mulțumesc lui Dumnezeu de multe, că nu l-ai întâlni acolo, "în timp". Care provoacă reale de a face figuri în domeniile voastre au fost doar fulgere timpul furtunilor. Poate de asemenea și șuruburile de la albastru. Nici vântul ploua chiar. Ambele aceste simboluri sunt enumerate în cauzele de creare a depus `va fi (deteriorat, slăbit) zonele de cultură a participat doar foarte puțin. În cazul în care nu au fost pentru cauza rădăcină, de descărcare de gestiune fulger, nu ar fi acolo în domeniile din întreaga lume trebuie să fie depusă ` (deteriorat, slăbit) aproape nimic. Grindină numai efecte similare pot provoca, ci mai degrabă cu mult mai rau - Asta după ce cultura este complet distrus. Culturi depus `va fi (deteriorat, slăbit) după descărcarea de gestiune fulgerul poate recupera încă foarte multe ori suficient, astfel încât este posibil să se recolta. Estimarea (să fie precis), în lume, salută cauza doar aproximativ o miime de Procentul de cultură deteriorate, comparativ cu zonele care anual sunt depuse `va fi (deteriorate, slăbite) de fulger.

 

Una dintre cele mai interesante (de asemenea, uimitor) Adevărul este că furtuni și fulgere au aparut cea mai mare parte de mai multe zile, chiar saptamani inainte dupa cifrele devenit foarte vizibil. Uneori două luni.

 

foto blesk, krávy

 

După întâlnirea reală ca orice cauza reală cu orice persoană (de exemplu, orice prostie cerc-maker), ar trebui să existe o nevoie de o acțiune a unor Men in Black (automobile) în domeniul dumneavoastră, care ajută curata si loc de relicve lor. În cauza de întâlnirea cu animalele tale (și fulgere), veți avea nevoie de un ajutor de acordare a lucrătorilor de plante. (foto)

 

Doug și Dave? Și alte câteva "declarators"? Oh, blestemat.

 

Că domnul Allzheimer cu seceta și băiatul prostie, rău, și în colaborare cu dl stare de ebrietate ...

 

Bere bună, bere, malț, orz, fabrici de bere, whisky.

 

Nu recolta nici cercuri înainte de coacere. Absolut inutilă de muncă. Care a devenit culturi aplatizată (deteriorat, Slăbită) la fel ca orice alt `va fi depusă (deteriorate, slăbite) culturilor din lume, dar numai datorită circumstanțelor foarte anormale, o dată la mai multe milioane de alte cazuri, a devenit o figură simetrică.

 

Din acest motiv au fost mari mecanice și electromagnetice rezonante, de asemenea electrostatică și a intervențiilor între șuruburi, plante și de suprafață pământ. Un model simplu de a face cerc în materialul granular de o serie scurtă de evacuările mai multe scânteie echivalente este posibil să vedem aici . Numai o soluție foarte aproximative, dar în stare să explice că forțele mecanice ale oricăror propaga de descărcare de gestiune verticale în cercuri (aceasta este detonante și unda de presiune). Că același lucru este valabil pentru undele electromagnetice. Dar, în domeniile dvs. nu are Inregistreaza-te deteriorării mecanice (mai ales), pagube mult mai mult într-adevăr electrice - electroliza, căldură, vapori și gaze sub presiune, tot ce a făcut prin inductie electrica clasic în plante, la prima schimbari numai microscopics, absolut invizibile pentru ochiul, chiar în cazul în care plantele sunt grav deteriorate sau au murit.

 

Că recolta va încerca să se ridice, după câteva zile (cu noduri), și, în cele mai multe cazuri

 

va cu succes în (util pentru recoltarea). Va coapte ca oricare alta depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor,

 

doar un pic mai târziu.

 

De asemenea, este posibil, ca în instalațiile de secetă a devenit deteriorate Ar despăgubiri fitopatologic secundare - insecte, viruși, bacterii, mucegai, fungi. Continuă să, ai grijă, nu este nevoie de a utiliza o multime de produse chimice, zone grav afectate de plante de cultură sau nu la recoltare, se ara sub. (Tu-l știi, informatii despre uscate sunt plasate obiect in timpurile voastre literatură de specialitate mai multe)

 

Care a devenit cultura depus `va fi (deteriorat, slăbit) la fel ca orice alt `va fi depusă (deteriorate, slăbite) culturilor din lume, dar numai datorită circumstanțelor foarte anormale, o dată la milioane de oameni, a devenit o figură simetrică.

 

Că recolta va tavă pentru a rămâne, după câteva zile, și, în cele mai multe cazuri va face (util pentru recoltarea). Va coapte ca oricare alta depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor, doar câteva zile mai târziu. Grav deteriorate sau plante de cultură (dacă este cazul) de a nu recolta, aceasta ara sub.

 

Anul viitor - recoltă mai bună.

 

Bere bună, orz, malț, bere, bere, whisky.

 

Nu contează, mai mult timp de acum, mai puțin interes de nimeni în aceste cifre. Mai ales după avertisment . Poate absolut nici un interes nou după asta.

 

Poate, mai bine pentru tine, vizitatorii de astăzi va fi frică de nici o vizita orice cercuri oriunde.

 

Acestea vor fi rahat-e frică de asta oricând în viitor.

 

Multe mulțumiri pentru interesul dumneavoastră.

 

Dumneavoastră Omul în B & W , acum lucrează ca deufoizer, desaucerizer și dealienizer, de asemenea.

 

James Blond

 

De asemenea, specialist în Alien-sobolani lichidare.

 

 

 

Pare să trecutului

Doar nu s-au Aproape la caracteristicile selectate Observat, a examinat și nici nu fotografiata. Mai devreme, în secolele nu a fost rogallists Aproape la fel de mult și proprietarii de avion ieri. Precum și posesorii de aparate foto. În mijlocul secolului al 19-lea au fost de mers pe jos prin județ peste lume proprietarilor primele câteva aparate Daguerre. Dar au fost mult mai interesați și de multe alte lucruri, decât cercurile din lanuri. Dar dacă, după toate s-au înregistrat, cu o mare probabilitate relativ au fost înregistrate în formă de pictură apar și înregistrări, precum și ilustrații ale unor civilizatii stravechi. Numai acest fapt nu a fost încă dezvăluit. Înregistrări ale civilizațiilor antice sunt deschise pentru cercetători astăzi mai mult și mai mult. Chiar și unele imagini-cheie ale culturilor antice ar putea fi trase din modelele din cereale, uscate și Yin - Yang simbol, sau unele cifre antice Mayan. În acele zile au fost, desigur, tratată ca o lucrare a lui Dumnezeu, și au fost tratate în mod corespunzător. Ca cel mai mare paradox este posibil să se ia în considerare faptul că nu este imposibil civilizațiilor antice care unele pot ajunge chiar la înțelegerea faptului că modelele de cultură sunt formate după descărcarea de fulgere. Dar atunci nu am nevoie de acest fapt în nici un fel analizeze în continuare și să dezvolte chiar mai mult pentru a face față, pentru că atât de descărcare de gestiune de fulger, astfel încât formele generate de aceasta tot ei au considerat ca o lucrare a lui Dumnezeu. Accesului lor la acestea ar putea fi, în ambele cazuri foarte similare și nu au nevoie de nici un Elaborare sau pentru a înregistra faptul că o poate apărea în raport cu cealaltă, fie pentru că Autorul a fost pentru ei un inch ambele cazuri și aceleași - și Dumnezeu Zeus Thunderer echivalente, și considerente similare au așteptat de la cineva care va fi de-a face cu descrierile lor în viitor. Prin urmare, este foarte probabil ca, în cazul celor mai multe civilizații antice avansate va fi nici o imagine care poate fi destul de exacte modele de reproducere găsite în cultură, combinat cu reprezentarea lui Dumnezeu sau cea mai mare zei. Fie că ei au înțeles că modelele s-au format prin descărcările electrice sau nu. Dacă toate că două structuri sunt considerate ca o lucrare a lui Dumnezeu, e aproape la fel. Este chiar posibil să spunem că a fost mult mai bine decât gândirea omenirii de azi, chiar dacă acestea nu au înțeles interconexiunilor lor. Există încă Trăsnet Adormirea Maicii Domnului mult mai simplă - Dumnezeu, cercurile din lanuri - Dumnezeu, temperatura de astăzi ca derivarea umanitatea laborioasă de trăsnet - natura, cercurile din lanuri - străinilor. Apropo, ar fi posibil să fie la urma urmei, aceste fulgere într-adevăr Produs de extratereștri? Acesta ar fi fost necesar pentru a cere masterat Uman și Rakov profesori de la Universitatea din Florida ( www.ufl.edu ), dar va Amândoi foarte dificil să fie de acord cu ceva de genul asta. În orice publicație, teza Care au fost cele două "guru" Știința descărcările electrice Server scris, despre extratereștri nu sunt chiar nici o mențiune nu, o aluna, chiar dacă au scris despre evacuărilor de exemplu, pe Venus sau Jupiter.

 

 

Cum să se ocupe cu cercuri astăzi

nu excesiv. Ele nu sunt fabricate de către orice semi inteligente, dement și senil cerc factorilor de decizie, sau străini (de asemenea, semi-inteligent, dement senil și). Pentru existența lor nu este de a fi supărat pe el pentru oricine chiar că urmărirea penală sau pedepsi. Culturilor în orice tipare regulate se depune `va fi (deteriorat, slăbit) pentru motive foarte aceleași care a provocat dăunătoare și cazare oriunde (deteriorarea, slabirea) a culturilor din lume. Oricine care se confruntă cu orice model de cultură, chiar dacă aceștia nu au prezentat niciun semn de regularitate, și care îndeplinește cu orice turtit cultură (deteriorat, slăbit), oriunde în lume, poate felicit numai el însuși că nu a fost exact în acel loc exact la Când timpul a fost că nu există cu adevărat model de beton Originara (Înregistrare, expuse). Absolut indiferent dacă în mod regulat a finaliza aleatoriu simetric sau neregulate.

 

În cazul în care, în ciuda faptului că tot cineva va continua să susțină că unele modele din lanuri au fost produse de el, acesta este în nici un fel să-l infirme necesar. Nici o alegere, ci doar să-l doresc noroc, Asta nu a întâlnit în domeniu cu Acela în care figureaza cultură într-adevăr, de fapt produsa. Ar fi, probabil, cel mai bun loc uscat un individ într-un Institut (Madhouse) sunt ceea ce mulți în jurul valorii de lume, și în cazul în care sunt în vederea stocării și adăpostirea structuri similare cu echipat corespunzător.

 

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Socialismul este o filozofie de eșec, crezul de ignoranță, și Evanghelia de invidie, ei inerent virtute este împărțirea egală a mizeriei. W.Churchill
Prostia salvează Adesea un om de la a merge nebun. O.W.Holmes
I poate fi beat, domnisoara, dar în dimineața voi fi treaz și va fi în continuare urât.   W.Churchill
z