Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-umor . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Cercurile - Umor
Unele fotografii interesante
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Site-ul de traducere automată

Puteți prosti toți oamenii o parte din timp, și unii dintre oamenii tot timpul, dar nu poti pacali toti oamenii tot timpul. A.Lincoln
Prostia este cultivarea deliberată a ignoranței. W.Gaddis
Orice tehnologie suficient de avansată este nediferențiat de magie. A.C.Clarke

Cercuri , peisaje Agricultura, Umor de Elba Valea

PagPh

 

Introducere

Pe această pagină vor fi plasate obiect nu e ceva aici pentru distractie

 

De asemenea, a culturilor cercuri ... (Localitate: unii municipiului anonim)

 

 

                               

 

 

Mâna a doua - plasate sub acest regim mărfurile noua inscriptie

 

 

                   

 

 

Pentru cei interesati, curios să știu, în cazul în care în here FACT Specificarea erau în curs Asta toate anchetele de cauzele și consecințele de cazare (dăunător, slăbind) culturi, în special în domeniile în care evacuările (identificate și măsurate) trăsnet a avut loc

 

                   

 

 

Cateva poze de la călătoriile

 

                   

 

 

O imagine detaliată

 

                   

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Text original

 

Rudolf Christian , feulletonist

În programul scris în Itallic

Feuilletons seriile autorului cu privire la valurile de radio ceh 3 - Vltava

 

Artiști din univers

De ce se face că străinii dori să faceți pe planeta noastră și cercurile misterioase și enigmatic culturi? Ei le creeze de asemenea pe teritoriul Republicii Cehe noastre. Anual, există gasit o medie de aproximativ douăzeci de cifre seci. În plus, Epic slavă destul de extinse Mucha și nu există Epic Univers și mai puțin extinse.

Este evident că acestea sunt creativ pe bază de extratereștrii. Globul este pentru ei ca, probabil, o destinatie exotica, ceea ce a fost pentru Tahiti Gauguin. Unele dintre formele din porumb prezinta creatori abordare coerentă. Altele - Cei mai simplă - poate fi inițiat de copii. Concret, din care abandonează de arte populare extraterestre școli. Nu se știe, de la planete Care dintre aceste simboluri pentru a ne artisti graficieni sosesc. Ar putea fi oriunde, în cazul în care porumbul nu crește. În caz contrar, străinii s-au preocupat de paie lor creatii destul de la domiciliu și nu au fost zborurile de secetă OZN lor și pe distanțe lungi. În plus, este de porumb ele rarități evidente iarba de asemenea. Viol, de asemenea, semințe oleaginoase: chiar și în măsura în care s-au creat în Jestřebí Rajec - un cerc, observate cu atenție de către cereologists interne.

Teza că cifrele provin de la extratereștri, materializate prin dimensiunile lor mari. Design-ul lor care rezultă poate fi apreciată doar de sus. În cazul în care autorii își finalizeze activitatea lor, stai pe spate într-o farfurie zburătoare și care sunt cu vedere la crearea lor la o înălțime corespunzătoare. Ca și cum "am auzit critici și, că eu sunt un subiect de iluzie, Când eu cred în extratereștri de autor, toate oricare dintre cifrele nu le furnizează semnătura lor. Dar ceea ce în cazul în care nu este un obicei pentru ei?

Despre cercuri este actual scrisă cu nerăbdare, ca și în trecut, este folosit pentru a fi pe primele pagini ale ziarelor Atunci când descrie "recolta-va efortul" - ". Nici de cereale pierdut", în spiritul fostului spunând Aceste cuvinte populare în utilizarea a dus la întrebarea dacă este recomandabil să se colecteze ulciorul de asemenea în ochi cuiva.

La sfârșitul anilor optzeci ai secolului trecut a ajuns în mass-media de raportare obligatorie recoltei anuale detaliate - dramatic și a servit aproape ca o războinică "lupta pentru cereale" gheață ar combina-recoltare "de cavalerie din metal." Recoltare a devenit din nou ceea ce a fost timp de secole. Aceasta este o parte a sezonului agricol anual. Uneori cu succes, alteori mai puțin, așa cum este, desigur, în natură.

Dar, cu sfârșitul anului recoltei luptă Conceput de raportare Riscuri există șarpe Devino care ar avea loc de o altă extremă. Că despre coacere cereale și recolta nu vould apară în mass-media chiar și un lucru. Ce se întâmplă dacă de asemenea obține Prin urmare, extraterestrii implicate? Prin cercuri Au grijă de ea, că cel puțin în acest fel, a ajuns călare temă în rapoartele agricole. Poate că acest motiv de asemenea unele pamanteni gheață. Mă refer la cei care acum și apoi recunosc public, care le-au creat cercuri. Ei chiar au destinație specială proprie - cerc de decizie.

Trucuri lor, usuall folosind frânghii și bord. Alocate față de ei Astronomii de asemenea la domeniul culturii în apropierea observator în Úpice. În cele din urmă Ei au fost foarte distractiv, atunci când există a venit cu câțiva OZN fata drepte. Dar asta nu înseamnă nimic. Cine a fost vreodată interesat de artele vizuale, știe foarte bine că, în afară de a de asemenea versiunea originală paintingsthere sunt falsuri! Adesea foarte de succes, cum este posibil să se convingă despre faptul că, în Arnau cartea Arta de a fals.

De altfel, dr. Jiri Grygar, astrofizicianul cunoscut, persoana științifice și sceptic și plăcut, nu a exclus faptul că originea unei cercuri anuale descoperite nu trebuie să fie doar lucrarea mâinilor omului. Într-o dezbatere TV a admis că ar putea fi un rezultat al unui vortex, cunoscut ca un derviș dans. Acesta este deja valoros de la domnul Grygar. Nu ne putem dori pentru el, să pledeze pentru autor străin. Aceasta ar fi partea lui de neserios, atunci când nu farfuriile zburătoare nu a vazut in telescop, și o dată mi-a spus În timpul unei conversații prietenos. Nici n-am "văzut într-o farfurie zburătoare, dar am destul ca ideea de a exista undeva că străinii, cu accent pe artele vizuale. Unele dintre creatiile lor sunt cereale atât de unic și magic Ar Asta ar de asemenea lăudat de secara magician. Poate de asemenea Orz King. Cert este că imaginația este înflorit ca grâul.

De asemenea, la Blooming OZN multe, inclusiv cele de limba rusă. Atunci când în apropierea orașului Togliatti locală a inceput sa descopar cercuri, a fost una dintre cele stimulilor de a infiinta scoli speciale, pentru a investiga fenomenele așa-numitele paranormale. Tatyana Markova, și purtător de cuvânt al OZN ruse, care a declarat una dintre sarcinile de scoala din Togliatti este de a pregăti studenții pentru Întâlniri cu extratereștrii.

Poate cunoștințe uscat de asemenea Ar putea fi benefic pentru fermierii, care nu sunt entuziasmati pentru creațiile OZN-uri, la toate. Culturilor șifonată nu este exact ideal pentru recoltarea. Ce nu zburli artiști ET, cereologists complet terestre. Cu nerăbdare rulează în jurul valorii de teren cu instrumente și de a examina tulpini, indiferent dacă acestea sunt doar îndoit sau rupt.

Pregătirea pentru a se întâlni cu extraterestrii are o ocazie rațională. Acum este timpul să se clarifice, dacă vom solicita vize pentru ei de la trecerea frontierelor noastre. În cazul în care, referindu-se la: Vrei Obținut le au? Există, de asemenea, o întrebare, dacă acestea nu vor fi dezamăgiți în cazul în care criticii de artă lumească profesională nu se referă - cu excepția foarte rare excepții - evaluarea și analiza de cereale Creațiile lor. Nu arunca arma la porumb, mai ales nu în acel cerc. Unele dintre criticii tineri ar putea prins ocazia și este specializat în această disciplină. Recompensa va fi invitat pentru un internship undeva in univers.

Când cred că inițiatorii unor modele de întrebătoare ar putea fi într-adevăr un popor din univers, asta nu înseamnă că ar dori să pună în aplicare acest punct de vedere pentru tine. Cu siguranta nu atât de vehement, ca am un tanar olandez cerc-maker lui polițiști, când a fost prins în crearea de cercuri în grâu. El a realizat că amenință pedeapsa pentru el deteriorat de cereale. Astfel a început cu nerăbdare și cu nesat de a convinge patrulă de poliție, că el este nevinovat, cornul de motive, ca toată lumea din lume știe, că cercurile din lanuri sunt făcute de extratereștri!

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Știința are dovada, fără nici o certitudine. Creaționiștii au Certitudinea fara nici o dovada.  C.E.Montague
Faptele sunt aer de oameni de știință. Fără ei nu poți zbura.  Linus Pauling
Problema nu este că nu există prea multe prostii, dar fulgerul care nu este distribuit dreapta.   M.Twain
z