Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi-cercuri-a creat-de-fulger-suprafata-Efectuarea . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Desfășurarea Suprafata
Înainte de devierea perioade scurte de curent se poate deplasa in zig-zag în apropierea suprafeței prin aer ca similare
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

 - Site-ul auto-traduse

Pin elevat este oftenest zguduită de vânturi, turnuri înalte cad cu un accident mai greu, Iar fulgerul loveste cel mai înalt munte.  Horace
Cel mai greu lucru este să ia mai puțin Când poți obține mai mult.  K.Hubbard
Alchimistii în căutarea lor pentru aur descoperit multe alte lucruri de valoare mai mare. A.Schopenhauer

Cercuri , peisaje Agricultura, realizarea pe suprafata

PagPh
Odată frunte impulsul RS atinge suprafața pământului are loc la locul de un surplus imens de sarcină electrică, care este, uneori, "scurries pe toate laturile." La unele modele sunt în mod clar distincte.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Desfășurarea curenții peste suprafața Pământului

de preferat în locuri cu rezistență scăzută (printre alte simptome vizualiza semănat)

  Inițial, conducerea actuală are loc mai mult sau mai puțin aleatoriu, din cauza la un excedent mare de energie și de taxa de la punctul de impact. Încălzirea locală și ionizare apar pe site-ul poteci, mai degrabă accidental conductoare, prin care este curentul de descarcare prin conductie. În termen de până la câțiva metri de la energia de impact este uniform dus, de preferat prin mijloace de căi conductoare care exista pe site-ul. S-ar putea să fie mai multe specii, În conformitate cu metoda de stabilire:

(Acestea sunt sortate în funcție de vârstă de la cea mai veche)

1) geologică (printre multe altele Influența distribuției de umiditate în subsol)

2) arheologice

3) industrial (utilitati)

4) Cultivarea

5) Local, accidentale, cauzate de ionizare și materiale de încălzire, la o fracțiune de secundă:

 

Efectuarea parțial de descărcare de gestiune aleatoriu pe suprafata Pamantului

(Continuarea descărcarea de gestiune scânteii de direcții aleatoare pentru un anumit timp)

Acesta se aplică, de exemplu, pentru a fotografia sub copyright. Exact în acel moment, chiar și în orice poziție nimeni nu a fost vreodată similare, și nici nu a făcut nimic acolo Respectați exact când modelul a fost inițiat acolo. Prin urmare, este posibil să se admită că, chiar și posibilitatea teoretică, ca prin linia de zig-zag, urmată de o secțiune Usor curbat de aproximativ 30 m, a trecut mingea fulger. Dar în cazuri de teze de considerațiile prima variază în primul rând în ceea ce privește imaginație, este ca posibil apel pentru ajutor numai de la începutul orice lucrare științifică, atunci acesta trebuie să fie urmată de verificarea obiectivă.

 

Explicarea orice fenomen greu de explicat prin intermediul unui alt fenomen explicabil dificil este amețitoare metodă foarte și cu siguranță nu aparțin mezi metode științifice serioase. Acesta este raportat ca numai o foarte marginală, mai mult sau mai puțin ca Posibilitatea improbabil. Momentan nu sunt linii drepte pe mai multe model, Deși mult mai scurt, dar unele, probabil, creat de interconectare a lovi arme în apropiere de descărcare de gestiune. Toate cercurile au fost create de impact de numeroase arme mult de descărcare de gestiune ramificate, dintre care unele au fost interconectate pe teren, precum și descărcarea de gestiune este probabil să continue pe suprafata de joc (timp scurt zig-zag, apoi aproape dreaptă) și dincolo de temperatură este de obicei în cazuri similare.

 

Notă: Nu este o fotografie care conține o linie Câteva sute de metri lungime - o călătorie pe uscat de la model la distanță, în cazul în care probabilitatea de expunere a fulger globular mai probabil, deși, desigur, complet verificat. De asemenea, aceasta poate fi calea de conducție doar de curent electric de la descărcarea de gestiune pe suprafața pământului.

 

În locul în care hit-uri ale frunte RS, exact la momentul și la locul Apare în exces mare de sarcină electrică. Acest lucru ar putea fi deviat subteran imediat doar de către un conductor foarte bun. Dacă ceva ca un dirijor foarte bun nu apare pe site-ul, care este în domeniul probabil de peste 99% din cazuri, cauta o cale de site-ul impactul ar de asemenea oaspeți orice mai mult sau mai puțin aleatoriu direcție. Acest lucru se întâmplă aproape indiferent, în ce direcție rezistența este mai mică, pentru că extrem de mare pentru că curenții prezenta acolo, la figurat vorbind, nici o rezistenta este destul de mic. Conductivitatea că, în orice materiale geologice punct este pentru scopuri de curenți de conducție de mai multe sute de mii amperi este prea mică. Încălzirea locală, mediul de ionizare poate conductivitate în câteva direcții foarte instantaneu Creșterea (defalcare dielectric). Apoi se Rămas de energie în această direcție destul de rapid efectuate in subteran.

 

Uneori, cu metroul actual Realizat foarte prost (pot exista umiditate relativ scăzută), iar curenții sunt apoi răspândite pe sol mult mai mult, și cereale în cauza daune culturilor mult mai mult. Câmp poate fi aplatizate (deteriorat, Slăbită) de circa 90%. (photo)

 

Uneori, descărcarea de gestiune poate lua calea de subteran care aproximează structura de rădăcini de arbori. Întotdeauna este o structura fractala. O astfel de fractal ar putea arăta ceva de genul întors cu susul în jos și sa scufundat în pământ conifere - molid, pin, dar de asemenea unele foioase - plop, tei. În toate cazurile menționate în prezentul alineat este răspândit în jurul valorii de de asemenea site-ul zonei de impact relativ precise circulară, în cazul în care este prezent în pericol viața tensiuni pas. Nu este de mirare prea, pentru că la o distanta mica de impactul deversărilor de trăsnet (zeci de metri), va fi cineva la pericol de moarte în orice moment. Pasul tensiune intreg in zona cercului este constantă Aproximativ, dincolo de cercul imediat scade la zero. (sketch)

 

Efectul de structuri subterane asupra conducerii de energie electrică

 într-un metrou din apropiere (arheologi, geologi, industrializarea - Utilități)

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Pagina în construcție

Unele informații parțiale acum pot fi găsite, de exemplu, pe paginile sumare Anumite.  cercuri - înțelegerea principal este acum una dintre cele mai ample paginii. Un alt informatii destul de cuprinzătoare pot fi găsite pe link-urile din pagina Texte . Există link-uri la unele texte publicate. De asemenea, unele încă nepublicate, adică o versiune preview. Alte teste sunt nesortate Localizare aici . Textele vor fi, desigur, adaugă continuu.

 

Câmp de grâu - și înregistrarea liniilor de câmp magnetic de trăsnet

Șocant, uimitoare, surprinzătoare, greu de crezut, dar de asemenea ochi-de deschidere similitudine

Câmp de grâu - record de linii de câmp magnetic generat de descărcarea de gestiune trăsnet

Aproape un milion de amperi (experimente cunoscute școlare - un maxim de 20 până la 30 Amperi)

 

  

Exact la momentul fluxului de descărcare de gestiune fulgerul prin coceni de porumb indus si conductie (aer ionizat, descărcării corona) de curenți electrici. Datorită acestei tulpini și alte părți de plante pot manifesta proprietăți electromagnetice.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Daca cineva spune ca el poate gândi despre fizica cuantica fara sa Giddy, că doar arată că el nu a înțeles nimic despre ele.  N.Bohr
Trăsnet care este ceva, din nou, ne-ar evita mai degrabă. R.Branson
Natura nu se grabeste, dar totul este Lao Tzu realizat.
z