Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-cazare . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Cercurile - cazare .
aplatizate sau depus `este culturi este slăbit - estompate, deteriorate de energie electrică, de multe zile aproape înainte de
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Orz bine, bere, malț, bere, bere.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Natura este obiceiul de a se ascunde. Heraclitus
Fiecare revolutionar idee pare să evoce trei etape de reacție. Ele pot fi rezumate prin următoarele fraze: 1 - E complet imposibil. 2 - E posibil, dar nu merită făcut. 3 - Am spus că a fost o idee bună tot timpul.     A.C.Clarke
Prostia este o forță în sine.

 Depusă `se situată pe orice câmp de porumb culturi cu Slăbită

PagPh
Cele mai importante idei conținute în textul volgende: Cercetatori (auto-desemnați experți) cercurile din lanuri făcut niciodată ceva care este profesionist în cercetare numit "testul-martor", sau experiment orb, și nu te uita la noduri ale acestei plante sunt complet În mod normal, neregulat turtit (deteriorat, slăbit), in afara de orice modele. (Adică de la locul în care în opinia lor nu au nici un "secret" de energie.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

cazare (slăbirea dăunător,). Principii de bază.

Cercuri, precum și orice alte modele regulate de a nu include nimic altceva decât doar destul de frecvent, În mod normal, turtit (Slăbită, deteriorate) culturilor, la fel ca Apare oriunde în lume. Orice noduri susțin că nu s-ar îndoi sau extinde în condiții naturale, în caz, că este usuall găsit în tipare, este o minciună urât. Ca o apologie a Exploratorilor posibile, care arată în cazul lor este vorba de o minciună în întregime inconștient, de la un soc, surpriza si ignoranta, uneori și datorită de asemenea la lipsa totală de educație și cunoaștere.

 

Orz bine, bere, fabrici de bere, bere, whisky malt.

 

Tot ceea ce cercetările anterioare au fost în acest domeniu Realizarea oriunde în lume, s-au făcut din profesional botanice - agricole punctul de vedere, chiar și în adevăr foarte dilettantish, mod de amatori, precum și documentele justificative pe care doriți s-au acești "experți" Prezentat la general, publică, posibilă compara cu ascunderea dovezilor. Nu este posibil să se aștepte ceva mai bun de la ei, nu un indiciu, deoarece într-adevăr complet în aproape toate cazurile Ei au fost un diletant absolut agricole și de amatori. Deși, uneori, ecranat Informatii lor diferite grade profesionale, titluri iscusite ale metodelor de cercetare efectuate (a se vedea), denumirile laboratoarelor de experți ai ajuta inch Aceasta cercetare, astfel încât acestea ar putea neprofesioniști destul de bine confuz. Dintr-un punct de vedere statistic sunt toate investigațiile întreprinse până în prezent în totalitate neconcludente, aceea practic lipsit de valoare. Pentru comparație,: numărul total de tulpini de cultură pe an, care sunt depuse `va fi (deteriorate, slăbite) în domenii de cultură din întreaga lume, este posibil să se exprime numărul 10 15 . Marea majoritate a acestora în exact același mod - fără codițe sparte, precum și din motivele foarte aceeași ca și în modelele regulate in - multe zile după ce a fost afectat de energie electrică.

 

Cercuri exploratori arată fiecare an, sute de fotografii, care nu depășește o mie de tulpini deteriorate din tipare. (10 12 ori mai puțin, iar milioane de milioane de ori mai putin). Toate modelele de regulate, precum și pentru unele alt control fotografiata de părțile nedeteriorate ale câmpului. Nu este un indiciu, nu o sansa, nici chiar în colțurile cele mai ascunse ale minții lor cred că ei ar deteriorate tulpini de asemenea pot fi găsite în complet neregulamentar depus `va fi (deteriorat, slăbit) zonele de cultură, și cu siguranță nu să apară pentru a merge acolo și fotografia ceva. O astfel de cercetare, spune ca este posibil fost efectuată de către Modalitatea în mod intenționat subiectivă, în terminologia expert partida.

 

Tulpini, care sunt deteriorate si arata ca la fel ca în orice model regulat au loc în toată lumea fiecare an, aproximativ un milion mai mult (în număr de cazuri teh zona de asemenea pătrat) decât cea a găsit în tiparele obișnuite. Nici o alegere, dar să spun că, în cazul cercetării Descris credincioșilor taina a pus într-adevăr un picior greșit, și ceea ce este test-martor (experiment orb), nimeni nu auzit in viata lor de ansamblu, sau în cazul în care un indiciu Poate că da, dacă da, doar doar confuze complet. De exemplu, în medicină Verificarea efectelor placebo, dar de asemenea agricole în altă parte în fizică - zero corectarea, ajustarea instrumentelor de măsurare. Este întotdeauna în primul rând, trebuie să investigheze ceea ce sa întâmplat și ceea ce este situația la site-uri de control, în cazul în care un fenomen preconizate nu sa întâmplat. Pentru punctul de control este imperativ, Prin urmare, considerăm nu doar un loc unde cultura nu este aplatizată (deteriorat, slăbit), dar de asemenea acel loc unde cultura este turtit (deteriorat, Slăbită) destul de neregulat. Dar, pentru că neregulat aplatizate culturi (deteriorat, Slăbită) nu produce nici asociații misterioase și străin, cu întregime situată în afara oricărui interes de Exploratorilor cercurile din lanuri. De fapt, interesul ei au să fie complet pe primul loc.

 

Nimeni nu vrea cercurile din lanuri pe cercetători să efectueze observațiile lor cu privire la numărul relevant de tulpini. Să presupunem că 10 10 -10 12 , ceea ce ar reprezenta sute de mii de kilometri pătrați depuse `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor. În cazul în care au făcut cea mai mare greșeală în observațiile lor De-a lungul capcana decenii și cum să-l eliminați în anul volgende (2012), precum și vor fi în continuare Indicat în unele dintre paragrafele urmatoare.

 

Una dintre cele mai mari greșeli făcute de complet toate Exploratorilor culturilor cercuri, într-adevăr total și complet de către toți aceștia, încă o dată, și, în final, absolut toate Exploratorilor cerc comise, precum și în orice alte modele regulate în culturile, cu care stabilește faptul că nu a făcut așa-numita "corecție zero" (de asemenea, testul-martor, experimentul orb). Nu este un indiciu Ei au crezut sa arate și să verificați, cum arata Examinează culturile in locatii depuse `va fi (deteriorat, slăbit) destul de neregulat, complet în afara forme regulate, AȘA aparent fără acțiune al celor ce ar fi atât de mult adorat, a subliniat, de neînțeles chiar și forțe cu adevărat misterioase. Ce-ar fi ei capabili discover nu ar fi oarecum într-adevăr foarte surprinzător, spune mai exact un pic socant pentru ei.

 

Eroare foarte gravă, care a fost probabil cel mai rău dintre toate, tehy culturi Explorers cercuri destul de regulat practicat de faptul că tulpini și plante studiate numai în două locuri. În modelele obișnuite, în cazul în care porumbul a fost aplatizată (deteriorat, slăbit), cât și în afara, în cazul în care nu a fost. În simplitatea lor infinit Ei au crezut, Asta ar fi examinarea și compararea notelor depuse `va fi (deteriorat, slăbit) culturile din afara tiparelor și Comparatorul, ceva de genul, test-martor (experiment orb), a fost efectuat. În simplitatea lor infinita Ei uitat complet că experimentul în continuare comparativă trebuie să fie efectuată de acolo, în cazul în care porumbul este turtit (deteriorat, Slăbită) destul de neregulat. Fiecare instrument de măsurare trebuie să fie setat la 0% și 100%, atunci este posibil să se măsoare. Marea majoritate a dispozitivelor comune este setat din fabrică, astfel că, în principal nu este nevoie de a efectua aceste două acte. Despre culturi în domeniul Asta nu se aplică deloc, deoarece exploratori care s-au mutat într-vreodată cercuri pana acum nimeni nu a mai stiut unde și 0 și 100% este, în contrast cu agricultorii pentru exemplu.

 

Ca unul dintre cele mai puternice dovezi de trist faptul că cercuri niciodată în viața lor Explorers au fost prezente în orice domeniu de cultură pe un alt loc, la temperatura ca locații de modele regulate, sunt cavitati expulzare (noduri a explodat, a se vedea - Google ). De fapt cauzat Ei nu au fost deloc ceea ce cercuri Acest raport Exploratorilor despre ei - Nici presiune, nici gaz. Ele sunt în întregime schimbari naturale de creștere, care apar în timpul în creștere, uscare coacere treptată și părți de plante. Modificări de formă ale țesuturilor, care nu sunt încă pe deplin uscate și întărite, mediu-moale, și atunci când sunt sub presiune a țesuturilor din jur creștere mai greu. Niciodată o presiune a gazului.

 

Notă: presiunea de țesut în creștere este imens și este capabil de a perturba cu ușurință zidarie, caramida argila, beton, astfel, posibilitatea de a întrerupe și mai ușor de remodela alte moi, tesuturile inconjuratoare de plante din imediata lor vecinătate. Ce cercuri Exploratorilor Chemat cavități expulzare (noduri explodat) sunt inițial complet invizibile, deformări microscopice tesut. Ei au răspândit și crește în timpul creșterii, are loc în vecinătatea acestora la nivelul țesutului în continuare dispariție. Tot ce pot fi provocate deja de coacere in intregime naturale si cresterea plantelor. Chiar părți aproape uscate ale plantei, de fapt, să continue să îndeplinească una dintre cele mai functiei lor importante - țesut vascular, conductiv.

 

(add own pictures)

 

Bere bună, bere, fabrici de bere, whisky, orz, malț.

 

La începutul tuturor prejudiciul a fost inițial neobservabil complet daune microscopică, cu ochiul liber complet neobservat. Celulele sunt ucise direct de către produsele de curent electric si electroliza, fără deteriorări mecanice. Cele mai multe daune mecanice, AȘA Aparent care rezultă din presiunea gazului, sunt schimbari simple de creștere. Dovezi concludente este posibil să se creeze, în orice școală de plante bio de laborator, sau flori-paturi, fără acțiunea de orice putere "misterios", și nu misterios.

 

Dacă cercuri Explorers, de fapt, prin coincidență ajuns într-un loc cu modele regulate, în câteva minute, cel mult, în termen de două ore de la crearea formă regulată, deloc, într-adevăr nici unul, ultima dată, din nou, deloc astfel de daune va fi descoperit . Există doar trei posibilități:

 

     1) Ar fi găsite model, constând din depus `va fi (deteriorat, slăbit) zone de cultură, a cărui majoritate de tulpini (estimat la peste 90%) au numai tulpini îndoit, dar nu rupt, la o înălțime de până la 5 cm deasupra solului, Si Acestea sunt toate de-a lungul întreaga lungime drept, fără nici o urmă de a ganglionilor îndoite sau extinse. Cei (noduri curbe), referindu-se la: Apar pentru a începe aproape imediat, chiar și în timpul primelor ore de la depunerea (dăunător, slăbind).

(here will follow a few explanatory time - lapse photography).

Restul de tulpini, cea mai mare parte în apropiere de granița de formă regulată, ceva mai jos de 10%, a rupt tulpini, dar complet altfel identice în toate lungimea de drept, fără nici o noduri îndoite sau extinsă, fără nici o modificare formei. Orice schimbare in forma, mai ales noduri, precum și creșterea în timpul piese variat de fire răsucite și deteriorate de plante din modelul va fi într-adevăr create în timpul următoarele ore, zile și săptămâni.

 

     2) cazul (precum și 3) se referă în primul rând la orz, un. Mai puțin observabile parțial de asemenea în alte cereale uscate, ca grâu, secară, triticale și ovăz În cele mai multe cazuri, poate doar un precursor, faza care precede ceea ce a fost înainte de a descris în (1). Ar fi descoperit și modelul cui majoritate de tulpini nu se află pe teren, la toate, sunt doar vizibile înclinat într-o parte (cu câteva grade). Acest lucru va oferi într-o structură de plante dintr-un fotografice (sau tipografic) punctul de vedere cum ar fi schimbările ceva și semnificativă în structura raster. Cei ar fi foarte dificil de măsurat, dar este foarte bine observabilă de la distanță.

(Exemple de grile extinsă la greu observabile, bune de la o distanță).

Ele pot la fel de bine crea grupuri de plante sunt susținute că, între ei înșiși, Aproximativ vecine

 

     3) precedent poate fi cauza de asemenea 1 secundă Plantele nu fi fost încă deviat de la direcția de creștere pe verticală, dar s-au stins vizibile (direcția schimbării) frunza cea mai de sus, precum și unele de mai jos, sau Spike puternic înclinat față de plante care nu sunt afectate. (Schimbări în direcția de vârf se referă la aproape exclusiv orz). Din nou, observabil foarte bine de la distanta, cum ar fi raster descris schimbare.

 

Notă: rotație a urechilor, este destul de maturare inseparabilă comună a tuturor cerealelor, cu excepția ovăz, care are lats. Grâu, orz, secară, triticale - In etapele finale de maturizare, urechile lor se va transforma treptat de la poziția inițială complet dreaptă 0 grade până la finale de stat cu 180 de grade, în cazul în care urechile sunt întoarse direct împotriva sol. Orz este foarte sensibil la orice modificări ale condițiilor, care reprezintă și semnificativ factor de stres pentru ea, și rotația de urechi, de asemenea, posibilitatea de a plasa considerabil mai devreme, de exemplu, doar pe zone au fost afectate de acest șoc electric. Având în vedere structura și de a construi a urechii (awns), modificări uscate bine sunt foarte vizibile împotriva înconjurătoare, zona afectată. Pentru grâu, secară, triticale, urechile într-adevăr începe de cotitură în stadiul final de maturare, în cazul în care boabele sunt aproape complet dezvoltate și plantele sunt în mare parte uscat. Mult timp în urmă și a pierdut porțiune substanțială de culoare verde si in timpul maturare păstrat doar privarea de umiditate (după soiurile de primăvară de la începutul lunii iulie). La orzul poate să apară prin rotație ureche Imediat după poziție complet (soiurile de primăvară în jurul mijlocul lunii mai), când plantele sunt încă destul de verde și cereale în stadiile incipiente de lapte-maturitate etapă. Ea abia se produce în principal la puncte care au fost afectate de energie electrică, după descărcările electrice. Pentru grâu, secară, triticale lovit de șoc electric de la descărcarea de gestiune fulgere Apare maturizarea Încetinirea (Similar cu efect de transplant), iar urechile Prin urmare rotație apare pe Contrar semnificativ mai târziu.

 

Mai bine malț, bere, whisky, orz, fabrici de bere, bere.

 

Dacă ar oricare din cerc doar o singură dată în viața lor întreagă Exploratorilor de asemenea vizitat domeniul în locuri în care cultura este în mod normal, neregulat turtit (deteriorat, slăbit), fără semne de regularitate, se spune că ceea ce atât de grațios cavități expulzare ar fi găsit acolo, de asemenea. S-ar fi constatat că, chiar într-un loc în care, potrivit afirmațiilor lor, a fost absența completă a oricăror "misterioase, supranaturale" energii, acesta se produce exact aceleași modificări de creștere și nodurile de îndoire, precum și a cavităților de expulzare (Nodurile descompuse) apar în același mod usor.

 

     Notă: este destul de imposibil să nu Faptul că unii dintre locațiile menționate Exploratorilor (cu Frecvent, neregulat depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturi) cândva vizitate, precum și faptul că există exact noduri Aceleași deformate și plante, pur și simplu ascunse profesională și generală publice. Pentru așa ceva este posibil să se folosească termenul de "un truc murdar de calibru mai rău", și se angajează la aceasta sunt oameni capabili doar de calități morale extrem de scăzute.

 

Exploratori de cercuri va fi recomandată în acest moment un sfat bun. Ele nu pot deranja deloc a lua fotografii de fiecare tulpinii construct, deformări lor diverse noduri îndoite. Astfel de imagini sunt afișate pe internet în fiecare an Cateva zeci, la cele mai multe sute. Profesioniști și publicul larg poate fi oarecum confuz de asta. Tot ce Exploratorii culturi cercuri Ele pot fi perfect sigur că, la toate celelalte domenii din întreaga lume întreagă, în cazul în care cultura este turtit (deteriorat, Slăbită) complet neregulat, codițele arata exact la fel. Momentan nu sunt "doar" un pic mai mult de ele decât cea a găsit în modele regulate. Un estimată de 10 15 anual. Asta nu ar fi capabil sa fotografieze pentru ei. Prof. Asta a spus Ernest Rutherford în domeniul științei nu nu ar trebui să pariați împotriva cursului Mai mult de 10 12 la prima

 

Este posibil să încerce chiar să orb intervenția activă a experimentator, unele plante atent îndoiți aproape la pământ, greutatea, le lasi sa creasca pentru o vreme într-o poziție modificată, și observă cum se comportă în nodurile lor. În acest caz, nu există dovezi copleșitoare că plantele au fost nimeni altul în continuare forță suplimentară cunoscut sau necunoscut, și ce se întâmplă cu ei, absolut nu a fost provocată de altceva decât acțiunea de geotropism și fototropism. Nu a fost absolut nici o putere misterioasă prezente sau gaz eliberat prin procese electrolitice sau termic. Cu toate acestea, cerc Exploratorilor poate fi sigur ce se spune că explodată noduri sau cavități expulzat după un anumit timp, în mod inerent complet pe (unii) din tulpini Descrise va apărea.

 

Toată lumea, toată lumea, și încă o dată, și ultima oară într-adevăr, fiecare persoană din lume are posibilitatea de a face exact Fotografiile aceeași noduri îndoite și extinse, doar pentru a merge pe orice culturilor de camp la o distanta medie de nu mai mult de opțiune câteva sute de metri de la domiciliul său. În timpul sezonului de crestere se va Desigur, unele aplatizată (deteriorat, Slăbită) Apar culturi, și, dacă nu, ei pot lua telefoanele lor sau DIGIpfoto și să facă o clipă a consecințelor efectelor fototropism și geotropism la instalațiile de mecanic deturnate de la o poziție verticală în apropiere tractor piese. Oricum, pe fiecare kilometru pătrat de câmpuri de porumb este posibil să se găsească Aproximativ cel puțin câteva sute de metri pătrați de destul de frecvent depusă `va fi (deteriorat, slăbit) culturi. Acesta este doar un lucru de natură.

 

În zona temperată, care include Republica Cehă, precum și adiacente Europa, există o medie de descărcările electrice 2 - 3 pe kilometru pătrat anual. Menționate 2-3 evacuările pe km pătrat înseamnă evacuările electromagnetic înregistrate. În fiecare buclă dintre ele pot fi, cu excepția pentru primaReturn StrokeConținea un număr de ulterioare (3-5, precum și 15) RS, că se poate lovi Aproximativ aceeași locație. Uneori exact în același loc, dar în unele cazuri, zeci până la sute de metri distanță. Fiecare dintre RS poate conține un număr enumerate, până la zeci de arme paralele, care pot, în unele cazuri, și pe mai departe grevă decât câteva sute de metri distanță. Faptele descrise Asta înseamnă un kilometru patrat din lanuri pot fi afectate De-a lungul anului, în medie, uneori, cele două componente ale evacuărilor de trăsnet și nimic mai mult, dar de asemenea de până la câteva sute.

 

Acest cercurile din lanuri Explorers modele din culturile ar fi posibilă numai în termenii cei mai duri recomanda, ca din sezonul următor (2012) foarte bine de asemenea vizitat locurile unde este posibil găsi destul de frecvent, neregulat turtit (deteriorat, Slăbită) cultura (sau cel putin asa sa le Cel puțin o dată, pentru prima dată). Pentru a încerca să fotografieze plante și modificările lor fiziologice în secetă și locul, și să încerce să de asemenea intelegeam ce se intampla acolo Aproximativ. Iată un indiciu: absolut la fel ca pe locurile în care sunt găsite că lor modele de distracție regulate. Numai fără o manifestări foarte aleatorii și rare de efecte interferență și rezonanță, precum și orice alte efecte foarte aleatorii, care ar da naștere la cel puțin un cerc singur.

 

Notă: Recomandările de la punctul precedent, precum și criticile la alineatele precedente nu se aplică în cazul culturilor cercuri Exploratorii și fotografi din Italia, care a descoperit ceva de genul că de mai mulți ani în urmă. Unul din o legătură cu recunoștință și laudă, de exemplu aici .

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Unii oameni cred că planeta noastră suferă de o febră. Acum, oamenii de stiinta ne spun ca Marte se confrunta cu propriul său încălzirea planetară: Marte încălzire. Acest lucru a condus pe unii oameni, nu neapărat oameni de știință, să mă întreb dacă Marte și Jupiter, semnatarii non pentru Tratatul de la Kyoto, sunt de fapt locuit de SUV-străine de conducere industriași. Fred Thompson
z