Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-electro-Fitopatologie-inducție-in-plante . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Inducerea de curenți electrici în plante
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

 - Site-ul auto-traduse

Niciodată nu spune oamenilor cum sa la lucruri. Spune-le ce să facă și ei vă vor surprinde cu ingeniozitatea lor.  G.S.Patton
Ne-ar place tuturor să voteze pentru cel mai bun om, dar el nu este niciodată un candidat.   Kin Hubbard
Că știm natura geniu este de a oferi idioti cu idei douazeci de ani.     L. Aragon

Cercuri , peisaje Agricultura, inducerea electrice

PagPh
Cine nu plânge, nu este coreeană

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

Introducere

Pe aceasta pagina va fi demonstrat un experiment, al căror rezultat Initiat Continuând cercetările ulterioare privind toate Posibilitatea de cazare (slăbire dăunător,), precum și distrugeri ale culturilor și a altor plante din cauza evacuărilor de trăsnet. A fost un test dacă este posibil, că în instalații de prin inducție electrică ar fi secete creat o cantitate de energie electrică de, care ar putea în mod semnificativ daune. Dacă este posibil, ar exista chiar și dacă numai o diseminare a rezultatelor minim de energie de mai jos suprafața solului de pereții și rădăcini dăunătoare, astfel că, după o descărcare de gestiune trăsnet în domeniul culturii au fost avariate trupurile imediat, de asemenea de plante la o distanță de metri la câteva zeci de metri de descărcare de gestiune. Diametrul canalului de descărcare de gestiune trăsnet doar rareori depășește 5 mm. Unele resurse arată o valoare de 10 până la 20 mm, poate în funcție de punctul de măsurare exactă de timp, care pot varia de la nanosecunde. De exemplu, între momentul de mediu actuale vs. maximă (de vârf) a trecut "de mult timp", care este, într-adevăr exprimat în microsecunde, dar poate timpul diametrul canalului schimba de câteva ori. Medie actuală a poate două cazuri - o parte în creștere și descendentă a curbei, iar diametrul în ambele două cazuri va fi complet diferit. Cel mai important este faptul că niciodată nu este mai mare decât diametrul câțiva centimetri.

Deoarece rezultatele experimentelor care a fost determinat, că inducerea în plante este cu adevărat posibilă .

Doar afectează și slăbirea rădăcinile ar fi, probabil, nu au avut ca rezultat, în stare generală de slăbiciune și degradare de mai sus-sol părți ale plantelor și ulterior de cazare (slăbirea dăunător,), rezultatul său ar fi doar o reducere a randamentului. Germeni existente de semințe Vrei coace numai sub medie în dimensiune. Cererea este, desigur, o simplă Adormirea Maicii Domnului, dar este, desigur, întotdeauna un posibil punct de vedere statistic și experimental confirma sau infirma aceasta. Unul care ar putea spune chiar că este o presupunere calificat, pronunțată pe fondul a mai multor observații de plante expuse în anumite condiții, cu efecte negative asupra creșterii și maturizării.

 

 

O întrebare pentru cititorii din Filipine

De ce ești așa de bine interesat de inducerea de energie electrică la instalațiile?

Posibil să se scrie un răspuns aici: lightningsymbols (at) gmail (dot) com

 

 

Structura de plante în termeni de conductivitate electrică

Țesuturi vegetale conțin unele materiale conductive electric, în principal electroliti. Este de asemenea posibil, că sunt conductoare de secetă și săraci, că contribuția lor este uscată și Usor semnificative (subliminal dăunător) inducerea de energie electrică în țesuturile vegetale. De aceea, este mai întâi necesar pentru a determina dacă un mediu semnificativ diferite, cum ar fi Microsoft electrolit în structura țesuturilor vegetale, împotriva metal, poate duce la inducție electrică. Un astfel de fapt este posibil, nu presupune în mod automat, deoarece modul Efectuarea de curent printr-un electrolit este de la Realizarea de fire (cea mai mare parte din metal) foarte diferite. În metale cu curent cauzate prin conducție de electroni nor, care se deplasează liber Electronii de valență cea mai mare sfera, întrucât, în electroliți cu electric datorită circulante efectuat pentru anioni și cationi, se deplasează în soluții. În cazul în care s-au format prin aplicarea unei celule electrice de tensiune mezi și unele bariera (echivalentul a barierei electrolitic) ar fi Realizarea de curent electric prin inducerea de material vegetal complet imposibil. Cea mai simplă metodă de a convinge secetă și ipoteze, este un experiment practic.

 

Comentariu:

Conducție curent prin plante este posibilă, desigur, rezistența electrică a culturilor tulpini și frunze este posibil să se măsoare și în stare de plante verzi este megaohms Aproximativ multe per centimetru. Tesut vegetal se informa cu privire la starea lor de celălalt prin semnale electrice, cum ar fi țesuturi de organisme animale. Se ocupă cu problema disciplină științifică Chemat Plant electrofiziologie. Detalii pot fi determinate, de exemplu, în Plant electrofiziologie: teorie și methodss , George Alexandru Volkov , Springer, 2006 ISBN 9783540327172

 

Amenajarea experimentului

În scopul verificării Posibilitatea de inducție curent electric în centralele a fost construită și transformator, în cazul în care s-au circuitul primar și cinci spire de cupru PagPhsârmă și pe circuitul secundar 2.5 transformă construit din material vegetal. Ca materialul vegetal a fost folosit și de frunze de arpagic (Allium schoenoprasum) Amplasat într-o izolare spaghete. Rezistența electrică a arpagic si a fost gasit la aproximativ 2,5 MOhm / cm. În bobina primară a transformatorului a fost conectat semnalul de 1kHz aproximativ 0,3 V. Semnalul de bobina primară și secundară a fost aplicată la intrarea osciloscopului fasciculului doi. Unele poze mai multe vor fi plasate ulterior obiect de aici. Experimentele s-au realizat mai 2008th

 

Inainte de acest experiment a fost realizat un experiment de control, în cazul în care a fost folosit ca material de cupru secundar bobina - 2,5 rotații, de asemenea. În cele din urmă a fost realizat un alt experiment de control, și de ao determina eliminarea inducție parazitare în firele de intrare directe, în cazul în care unele induceri uscate existat. Ceva de genul asta este pur și simplu nu exclude în mod automat posibilă, deoarece diferența dintre rezistența firelor de conducere și de materialul vegetal poate fi estimat la 10 nouă ori mai mic. În acest din urmă caz a fost folosit Prin urmare, în loc de cupru fibre nailon sârmă neconductive. Toate cele trei experimente au fost complet aranjate spațial identic.

 

În cazul de arpagic a fost măsurată sutimi de tensiune câteva mV, în cazul de cupru - Aproximativ 0.15V, nailon - măsurată a fost nimic, la toate, nici urmă de zgomot. Acest lucru a fost evident, datorită tehnicii de măsurare utilizat. Cel mai important este faptul că posibilitățile de orice induceri parazitare au fost suficient de timpul experimentului Eliminată curenții măsurate și-au avut originea de fapt de la inducerea în lamă second hand de arpagic. În cazul experimentelor suplimentare Ei au fost de fapt folosit ca "configurarea echipamentelor de măsurare utilizate" pentru a valoarea 0 (zero corecție) și 100%. Acesta a fost, de fapt, si de doua ori-executarea unui experiment orb. A nu se confunda cu experimentul dublu-orb, este ceva cu totul diferit. În cazul în care o secetă AR AVEA experimente pentru a evalua și complet persoană independentă, care nu ar fi deloc informat, ce materiale au fost folosite în ce a experimentului. Astfel de experimente (un dublu-orb) sunt de o importanță deosebită în medicină. În fizica simple, nu există o nevoie mare de uscat și folosind această metodă de cercetare, ca urmare a secetei Posibilitate de a repeta un experiment în orice moment, în condițiile foarte, foarte identic sau similar, ceea ce este suficient pentru a califica în mod obiectiv rezultatele și elimina influențele subiective.

 

Din experimentele efectuate cu Posibilitatea de a deduce, ca in interiorul materialul vegetal poate fi indusă de energie electrică norme comune electrice, precum și, de asemenea, cu posibil acord cu asta. Cel mai probabil, el PARTICIPA Asta, precum și de conducție curentă în timpul thro plantelor, acolo prezinte electroliților. Circuitul echivalent al plantelor poate fi considerată ca conectarea predominant serie de grupuri de rezistențe. Curenții sunt induse în materialul vegetal, la fel ca și în linii aeriene uscate (a se vedea standardul IEC - EN 62305 1-5). Doar pentru a fi de așteptat de mult Rezistenta mai mare de material vegetal.

 

Experimentele sunt foarte simplu executabil, verificabilă și reproductibile. Ele sunt absolut, fără excepție, un experimente executabile în școală orice laborator de fizică sau biologică.

 

Rezultatul mai general de experimente cu găsirea descris ca, chiar și în electroliți este posibilă inducerea electrică. Chiar dacă este conducție electrolitică. Impactul practic al experimentelor de secetă este, probabil, aproape nici unul, deoarece este posibil greu impune constructorilor pentru a construi transformator de apă sau în apă.

 

Câmp de grâu - și înregistrarea liniilor de câmp magnetic de trăsnet

Șocant, uimitoare, surprinzătoare, greu de crezut, dar de asemenea ochi-de deschidere similitudine

Câmp de grâu - record de linii de câmp magnetic generat de descărcarea de gestiune trăsnet

Aproape un milion de amperi (experimente cunoscute școlare - un maxim de 20 până la 30 Amperi)

 

  

 

Exact la momentul fluxului de descărcare de gestiune fulgerul prin coceni de porumb condus și indus de curenți electrici, datorita că părțile lor poate prezintă proprietăți electromagnetice și poate comporta ca un ace de busolă magnetică. Câmpul magnetic al trasnetului este medie, la un moment dat de aproximativ o mie de ori mai puternic decât câmpul magnetic al Pământului. Razele a cercurilor reprezintă aproximativ intervalele de efecte electromagnetice de trăsnet de descărcare de gestiune.

 

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Scopul Un om de știință într-o dezbatere cu colegii săi nu este de a convinge, ci de a clarifica.  Leo Szilard
Onestitatea plătește, dar nu pare să plătiți suficient pentru a se potrivi unele persoane.  Kin Hubbard
Dacă credeți că șeful tău este o prostie, nu uitați: nu ar avea un loc de muncă în cazul în care el a fost nici mai deștept.     J.Gotti
z