Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi-cercuri-slăbirea-a-tulpini-efect . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Efectul slăbirea tulpini
Immediatelly după descărcarea de gestiune Trăsnet Există milioane de tulpini de culturi afectate de energie electrică
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Bere bună, orz, fabrici de bere, malț, bere.

Un dagherotip bun, Asta a fost ca un fel de perfecta fotografie așa cum a fost făcut vreodată. Edward Steichen
Un consideră, uneori, ceea ce nu este în căutarea pentru. A.Fleming
În câmpurile de noroc observație favorizează numai o minte pregătită. L.Pasteur

Cercuri , figuri Agricultura, Slăbirea Efect Tulpina

PagPh
Motto: Slăbirea tulpini înainte de depunerea (îndoire tulpinile la suprafața solului), poate dura saptamani

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducere

Immediatelly după descărcarea de gestiune Trăsnet apar Milioane de tulpini culturi (sau orice alte plante, cantitatea în funcție de densitatea semănat), afectate de o mare de cantitatea de energie electrică. Acestea pot fi foarte afectată în mod semnificativ, multe dintre ele atât de mult, încât destul de inevitabil și mor După un anumit timp, dar de la început, nu există aproape imposibil absolută Observați ceva de genul asta. Toate aceste instalații sunt mai multe ore, în unele cazuri, mai multe zile sau mai mult, destul de nediferențiat din plante și neafectate complet sănătos. De asemenea, multe plante, într-adevăr Imediat după fulger a murit, câteva zile sunt destul de nediferențiat de la această Indiferent și sănătos.

 

Bere bună, malț, bere, whisky, orz, fabrică de bere.

 

Efectul slăbirea tulpini

(Inclusiv frunze și plante întregi, desigur)

Efectul a fost numit doar ca tulpini slăbirea simplificate, deoarece tulpinile sunt îndoire doar la sol, dar efectul de slabire afecteaza plantă întreagă. El pleacă, de exemplu, și mult mai mult anterioare ușor de observat. Dar, în cele mai multe dintre cazuri sunt observate după Consecințele fel de mult ca cmpletely depus `trebuie să fie (deteriorate, slăbite). Pe plante individuale, grupuri de de asemenea consecințele acestora poate fi mult mai observat mai devreme, doar datorită el stins frunze. Desigur, depinde de tipul de instalație. Acest fenomen este observabil foarte bun în principal pe orz. Nu este chiar posibil să se observe un alt efect, piroane prea devreme înclinate. Ureche orz, precum și cu alte cereale in timpul coacerii ture pentru ° 180 de la poziția inițială pe verticală dreaptă până la complet în jos. Conducție curent electric prin intermediul plantelor accelereaza semnificativ acest proces. Acest lucru se datorează structurii mecanice mai slabe din paie de orz, în comparație cu alte cereale. De asemenea, aplatizare (dăunător, slăbirea) Rezistă la mai putin vizibile. 

 

În ceea ce pentru cercuri, sunt aproape fără excepție înregistrată după complet de cazare (slăbirea dăunător,). În mai multe cazuri (inclusiv una în 2011 - orz) au fost raportate cercuri în etapa atunci când plantele sau cele mai multe dintre ele nu s-au culcat pe pământ, erau doar frunze decolorate, și o altă funcție a urechii (unghiul mai mare la sol) . Observatorii nu sa deranjat măcar să comenteze acest fapt.

 

Mai bine malț, bere, bere, bere, whisky, orz.

 

Orzului împotriva alte caracteristici o dată mai mult o proprietate foarte interesantă, observabilitate foarte bună din diferența de unghi de urechea la pământ, la diferite grupuri de plante într-un domeniu, este foarte mult evidentă de culoare Când vizualizați sau fotografierea de la o distanta de asemenea și o antenă vedere. De exemplu, întrucât violul este caracterizat printr-o perioadă de contrast ridicat - Aproximativ înflorire a doar două săptămâni, orz se caracterizează prin culoarea foarte semnificative contrastează la aproape completă până la poziția de recoltare. Foarte semnificativ toate etapele diferite unele de altele - înainte și după poziția complet, înainte, în timpul și după înflorire și a continuat să ofere o contraste mari de culoare și modificări, precum și toate pozițiile unghiulare ale urechii. În cazul în care unghiul de ureche poate juca cu privire la fenomenele de interferență altă lumină de culoare, în funcție de unghiul de awns, domeniul este, de fapt, astfel, unele caracteristici selectate, acționează ca un grilaj de difractie, folosit pentru a răspândi lumina în spectrul de culori . ( fotografie macro micro, awns, răzuirea ) descrisă în toate cazurile, diferențele sunt foarte vizibile atât în observarea și fotografierea de la distanță și de sus. Câmpuri de orz este posibil să apară ca fiind unul dintre cele mai de cereale pot fi utilizate pentru observații cropmarks din arheologi de aer. Pe majoritatea fotografiilor aeriene este posibilă de asemenea distinge în condiții de siguranță Tema de la alții.

 

Bere bună, orz, malț, bere și whisky fabrică de bere.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Cele mai periculoase sunt adevăruri neadevăruri ușor distorsionat. GCLichtenberg
Singura limitare a impactului este imaginatia ta si angajament. T.Robbins
Există două moduri de a trăi: poți trăi ca și cum nimic nu este un miracol, poți trăi ca și în cazul în care totul este un miracol.  A.Einstein
z