Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi diverse cercuri- . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Lucrari diverse
Note, link-uri către Interese, informatii importante de oriunde de pe Internet și în altă parte
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Masina-Translated Text

Mulți au spus alchimiei, că este pentru efectuarea de aur și argint. Pentru mine uscat nu este scopul, ci să ia în considerare numai ceea ce virtute și puterea se afla in medicamente. Paracelsus
Anarhia este singura licărire de speranță ușoară. Mick Jagger
Să spunem lucrurilor pe prima, apoi aveți posibilitatea să le denatura ca te rog. M.Twain

Cercuri , figuri Agricultura, Caracteristici Scurte

PagPh

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducere

Aici vor fi plasate informatii diverse obiecte obținută în principal din Internet, care nu au propriile lor pagini Fii, sau care nu sunt plasate încă obiect la alte pagini, al cărui domeniu de aplicare se potrivesc mai mult la obiectul lor. Reservoir tot felul de informatii

 

Printre alte lucruri, colectate aici vor fi unele erori , care au fost pana acum angajate la Exploratorilor din culturi cercuri modele. Viitor, posibil, unele pagină specială. De asemenea, unele evenimente interesante din trecut, în cazul în care aparțin de asemenea observațiile Obiectiv aleatorii.

 

Unele dintre observație Obiectiv, cauzată de circumstanțe

(Sau de circumstanțe aleatorii, că anumite caracteristici selectate obiectivat)

 

CERCURI DE PORUMB NEAR RETREAT PM'S (data?) (photo)

 

De David Paul

SECURITATE Un rând a izbucnit noaptea trecută, după cercuri uriașe de porumb au apărut pe terenurile agricole, la retragerea țării primului-ministru. Cercurile sunt doar câțiva metri de la sute de Chequers, în cazul în care își petrece week-end John Major Lui. "În cazul în care au fost întocmite de către hoaxers E uluitor Ei nu au fost capturate de către forțele de securitate paza ministru", a declarat Lena Godsall-Bottriell, care a găsit cercuri ieri. "Dacă ei au fost opera a străinilor, eu încă nu pot înțelege cum nimeni nu a văzut ce sa întâmplat", a adăugat doamna Godsall-Bottriell și faunei sălbatice autor de carte Terrick în apropiere. Ultima noapte Thames Valley Poliția a declarat că nu știa nimic despre cercurile pe lângă Wendover Estate. Dar incredibil de, purtătorul de cuvânt al Downing Street și a spus: "Noi știm despre cercurile de porumb Chequers, dar nu sunt un risc de securitate." "Ei nu sunt făcute de oameni, Ei sunt un fenomen natural, e ceva cu vremea. "

 

cu greu cineva în legătură cu cercurile din lanuri exprimat vreodata, mai exact, decât subordonații și iobagi de John Major și Majestatea Sa. Da, Prim-ministru! Da, acesta este un fenomen pur natural și normal, care se referă chiar pur și simplu numai cu vremea, cu una dintre fenomenului sale foarte extreme. Doar un păcat că iobagi și agenții deja nu a continuat în dezvoltarea inițială, se pare o idee foarte fructuoasă. (Dar Credeți ei chiar Ar? Fi posibil găsi ceva în rapoartele secrete și arhive, 007 .. probabil bănuiesc foarte, care este autorul real, dar încă nu-l divulga nimanui, precum și producători agricoli)

 

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

În 1995, o stea cu cinci petale apărut

la reședința compozitorului Andrew Lloyd Webber țară la Kingsclere, în ciuda proprietatea fiind condus de o echipă de securitate de 24 de ore. Cu motivele extensive echipate cu senzori si microfoane, o echipă de cercetare în căutarea pentru pictogramă a fost prins câteva minute de la sosirea lor. Dar nimeni nu a fost prins de luare de model. Webber a fost în vacanță la timp si sa securitatea personalului sunat să-i spun ce sa întâmplat. Convins că toate cercurile din lanuri au fost falsuri, el a cerut să știe cum șarpele a intrat în hoaxers. Când i sa spus că se pare că nu a fost nici o hoaxers, el a fost foarte entuziasmat.

Fig 9.4 Formarea culturii frumoase, care confunda Andrew Lloyd Webber - chiar dacă el nu a deranjat să se uite la ea.

 

 

A înregistrat un mesaj despre descoperirea de cercuri în interiorul unei câmpuri minate activi pe plan Salisbury

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

În vara anului 1991, Terence Meaden, si o echipa de oameni de stiinta japonezi au avut un câmp sub supraveghere de echipamente electronice, inclusiv radar, magnetometre, video cu senzori de mișcare viziune de noapte. Sub acoperirea de ceață apărut formarea de mici gantera, dar nici unul dintre scanere nu a înregistrat a intrușilor indiferent.

 

Ofițer al armatei situat in zona de formare Campia Salisbury, în cercuri dată întâlnite într-un Minefield activ.

 

 

Adăugați cercuri de la aeroport - câmp este imprejmuit cu gard, iar străinii, nici cercetatorii nu au acces la ea. Descărcarea de gestiune Trăsnet devine pe orice loc amenajat (în cazul în care cineva ar putea pune numai câmp de porumb în cușcă Faraday), și, în plus, va fi, probabil, pus pe copac până azi semnătura sa. Va fi plasat în predicții (previziuni).

 

În plus, este destul de probabil că există mai multe cazuri în care au fost găsite în cercuri într-o locație impenetrabil care a fost complet păzită de militari, poliție, serviciul privat sau de altă natură de protecție, dar de fapt nu Ramane publicate din motive de confidențialitate.

 

Suplimentar incidentale, posibile Sprijinirea dovezi Obiectivul teoria impactului descărcarea de gestiune trăsnet în locația de cercuri: în lipsă (distruse), și copaci tăiați ulterior, zona lipsită de buturugi și, în final arat

18 aprilie 1998, Weyhill, Hampshire, 51.215244, -1.556524

 

Cei ceva despre parazitare (automat) induceri

Sfârșitul ----- a secțiunii: Unii observație Obiectiv ...

 

 

Libor Cermak blog (utiliza unele motor de traducere)

liborcermak.blog.idnes.cz ... în-cereale-lanech.html

a scris despre lipsa de acoperire în mass-media În ceea ce privește cercuri

"Aș dori să umple acest gol De exemplu, deja Asta ar, ca și anul trecut și cu un an înainte, aș dori să prezinte rapoarte impartiale din domenii de cereale europene și mondiale.. Ar fi obiective în faptul că nu se vor impune nici una dintre cititorii ipotezele posibile de originea lor, indiferent dacă sunt străini, cerc-factorii de decizie, vartejuri eoliene, planeta Pamant, băuturi spirtoase de cereale sau de proiecte secrete militare, etc. "

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

Notă: în Cermak L. pe blog-ul poate fi gasit o serie de contribuții, care sunt relativ Obiectiv, care se ocupă cu descrierea și evaluarea formelor din culturi, în special în Anglia, dar de asemenea în țara noastră (Cehă) și în altă parte, în lume. Multe locuri cu apariția de autor agrosymbols personal a vizitat, astfel încât posturile poate servi ca un depozit valoros de informatii. Alte lucrări sunt dedicate figuri celebre de cai albi și oameni, explică în altă parte originea și utilizarea Liniile de forta magnetica nume și este angajat în de asemenea reflecție în continuare așezări preistorice de celți și alte structuri megalitice și preistorice. Foarte util pentru înțelegerea istoriei de locuri și contexte descrise, pot fi recomandate.

 

Singurul dezavantaj al blog-ul menționat mai sus poate fi văzut, că marea majoritate a trimiterilor la cropcircleconnector.com (pentru mai devreme decât sezonul trecut) nu mai funcționează, pentru că ei s-au mutat in zona plătit a site-ului. Dar informatiile de la blog-ul Ei sunt transmisibile destul de fără ele. Trimiterile la an cropcircleconnector 2011 sunt încă funcționează. Scris în februarie 2012.

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

"Că probele ciudat curbate din pictograma de la All Cannings arată că există o anumită forță operat decât placi si snur Ipoteze de cerc de decizie -. AȘA falsificatorii nu reușesc aici Vrei Această efectuat doar o tehnologie specială, care este încă necunoscut pentru noi este.. Astfel se oricine nu crede în altă lume de modele de origine, în cultură, în continuare orice șansă de a găsi orice ipoteză terestru? "

(ÚúúúÚÚÚÚůůůůůŮŮŮŮŮ da, este, aici este de raportare ar fi existat un singur, nota JL)

 

 

 

Reflecții independent cu privire la erorile anterioare anchete:

 

Erori și defecte, greșeli în observațiile anterioare

 

 

Eroare inconfundabil: Poate că nu au fost efectuate teste mecanice de rezistență la încovoiere și rupe împotriva tulpini ale modelelor din interiorul și din afara ei ... (Nu va fi depus ` (deteriorat, slăbit) / neregulat `depusă trebuie să fie (deteriorat, slăbit))

Plantele nu au fost deloc sub influența oricărui forță necunoscută și de neînțeles. Tulpinile aplecat la pământ, pentru că Slăbită Ei au fost. Tulpini aplecat la pământ, pentru că Slăbită Ei au fost. Este posibil să se convingă foarte clar cu privire la faptul că testarea rezistenței la tracțiune și încovoiere a depus `va fi (deteriorate, slăbite) tulpini de modele și că a sta afara. Forța necesară pentru a deviație de la tulpini poziție verticală și unghiul este la tulpini Anumite interiorul modelului temperatură mult mai scăzută în afara. Imediat îi urmărește chiar și modelul în jurul valorii de frontieră și până la câțiva metri spre cultură picioare va expune mai multe tulpini de până la slăbirea împotriva întregime nu sunt afectate de energie electrică.

 

Greșeală enormă, ierarhie între ignoranță și diletantism , a fost FAPT ușurință demonstrabil că nu au vizitat, și de altfel nu au fost interesați în zonele în care cultura a fost depusă `va fi (deteriorat, slăbit) destul de frecvent, neregulat, nici în Caracteristicile de plante și tulpini de cultură , și părți ale acestora (noduri, etc.), care sunt situate. Aceasta este una dintre cele mai grave exemple de muncă diletantism și neștiințifică vreodata expuse în lume. O activitate similară nu este posibilă suna de cercetare și chiar aluzie, sa nu mai vorbim științific, după cum dilettants numiți place să numesc lucrarea lor s-ar. Persoanele fizice care au încercat sau vor fi Încercarea de a organiza în nici un fel și anchete similare în tiparele obișnuite în CRO, ar trebui să aparțină doar o etichetă: Primitives. Acestea sunt unul dintre cele mai primitive, dilettanti și bunglers toată lumea din toate timpurile.

 

----- Un alt 18697 erori extrem de vizibil , diferitele auto-numiți urmașii misterelor ingramadite În timpul cercetării lor în misterul morman de gunoi de grajd fani rușinoasă: Ei presupun că el numai instalațiile și timpul relativ scurt (minute) operat o energie misterioasă Asta ar putea să aibă ceva în ea cu radiații electromagnetice (microunde?). Astfel de energie a fost în calitate de minute, la cele mai multe zeci de minute, iar timpul următoarele câteva minute, la cele mai multe zeci de minute pentru a avea loc cu cazare (îndoire la sol este posibil să se efectueze în mod obiectiv complet orice energie că ar avea orice alte plante. mai multe operate de minute la câteva zeci de minute, la o intensitate de a provoca o diminuare mecanică a țesuturilor, astfel încât, după câteva zeci mai multe minute, Ei au fost depuse `va fi (deteriorate, slăbite) Ar fi mult mai mare decât energia necesară pentru moartea lor totală. Mystery fani considerare, de asemenea, că el ar putea Exploatați plante unele forțe necunoscute, oculte - Poate. caracter psihologic, cum ar fi levitația, telekinezia, de asemenea care a dus la toate pe site-ul Observat modificări electromagnetice, fizice și de altă natură în sol și plante asemenea, orice alte el Acest site Observat fenomene dificile explicabile termodinamica și toate celelalte legi ale naturii și fizică, dar ar avea efecte similare, astfel încât chiar și după expunerea la orice oculte -. vrajitorie - forțele de levitatie pe plante la caracteristicile selectate inevitabile necesară ar trebui să fie complet mort totul. Anume întâmplări de pe Pamant ar trebui să fie supuse legilor fizice locale, cu acțiune de asemenea la toate vrăjitoarele, magicieni, fenomene misterioase și inexplicabile, precum Frost Tatăl și Baba Yaga, Nastenka.

 

----- Meaden și Lewengood Deși au fost destul de aproape de descifrarea a fenomenului, dar raționamentul lor proprie defect s-au găsit în considerațiile foarte dificile sau complet neverificabile verificabile. Ei au luat Astfel, pentru mila sau mai mult, cum ar fi la ani lumină distanță de soluții posibile. Reflecțiile lor conectați constant Electromagnetism. Aproape singura, in timp ce cel mai mare fenomen temporar de asemenea electromagnetice naturale cu descărcarea de gestiune fulgere. Ei au foarte rapid au început să se gândească la misterele, cuptor cu microunde primul (L), a doua (M) la vartejuri de aer severe, electrificată prin frecare. Împreună, uniți în credința, "ceva de neînțeles electromagnetică" fenomen și apariția conectați în diferite locuri. Faptul că fenomenul de conectare poate fi foarte intense fenomene, foarte ușor de înțeles electromagnetice - de descărcare de gestiune fulger, dar până în prezent nu am primit la deliberări. Acesta ar putea fi explicată printr-o serie de anomalii identificate în mod obiectiv și identificabil, precum și măsurabile la punctul de cercurile din lanuri. Nu multe, dar aproape fără excepție toți. Inclusiv toate sentimentele foarte subiective și foarte greu verificabile de vizitatori la locurile unde au avut loc tipare.

 

 

----- http://www.cez-okno.net/.../kruhy-v-obili-a-barbara-lamb

(Traducere din limba engleză Înapoi)

BL: Asta cred ca cercurile din lanuri sunt cu siguranta unele produse ciudat de inteligenta, ceva care este în altă parte. Oricum, ceea ce nu știu este dacă există cercuri create de extraterestri in forma fizica sau alte creaturi provin de la uscat care diferite dimensiuni ale realității noastre. Dar cu siguranță știm că teza de artiști, scriitori, sunt foarte inteligent, creativ și să aibă cunoștințe de geometrie mare, proporția și matematică și sunt capabili de a crea modele de așa detalii frumoase și precise. Deși nimeni nu a văzut vreodată orice creatură de pe altă planetă pentru a crea cercuri, dar tot ceea ce sugerează că vin din altă parte. Noi, de asemenea, că există modele care "artificiale" că oamenii sunt create, dar cele mai multe dintre noi sunt capabili să recunoască faptul că teza de la "autentic".

 

 

----- "Prinde ta hoaxer culturi cercuri"

http://www.ufo.cz/obili/0210b.htm   (utiliza unele motor traduce)

Ar putea ceva de genul că într-adevăr nimeni nu a trebuit să încerce, pentru că în cazul în care el ar timpul unei attempt've similar a făcut și "prinde" adevăratul autor al cercurilor din lanuri, sau sa se intalneasca cu el (se agită mâna), deja nu s-ar întoarce înapoi de la câmp, iar în cazul în care el a fost gasit vreodata, l-Realizarea departe de teren, așa cum se spune "picioare primul" (dar numai în cazul în care punctele de sale ar fi situat ca un specimen unic, integrat). Pentru că ceea ce se întâmplă în timpul loviturilor de trăsnet (în cazul de "accident vascular cerebral de returnare", așa-numita), în cazul în care corpul său a fost într-adevăr afectată de asta și nu numai de unele dintre fenomenele sau de însoțire-l precede. Liderul trepte, streamer pozitiv - nu neapărat toate Aceia să se transforme înReturn Stroke, Că, în timpul descărcarea de gestiune are loc doar unul sau câteva -, în medie, 3 la 5, unele dintre ele pot avea arme multiple paralele, în timp ce fanioane pozitive, fără legătură poate apărea până la câteva zeci neterminate urcat lideri, precum și mai multe zeci la sute . În cazul acțiunii directe a RS este integritatea oricărui subiect foarte serios tulburat și nu este imposibil ca orice obiect care ar putea fi înainte de intervenția RS Descris ca un organism viu a fost foarte distribuită în mod egal pe o suprafata de mai multe hectare, după Dezintegrarea în părțile anterioare nu depășesc dimensiunea de cativa centimetri. Dezintegrarea în același timp sau cu puțin timp înainte Descris (miimi de secundă fracțiune) ar fi o parte foarte importantă din organism viu originală (zeci de greutate la suta), transformat în gaz. DESEMNAT RS însoțire fenomene, și volgende precedent, Leader trepte, streamer-Positive, continuă curent - să nu transmită mai mult de 1% din energia totală de descărcare de gestiune, dar oricare din ele ar putea ucide o cireadă de vaci.

 

Marea majoritate a ființelor vii, inclusiv pentru persoanele ucise de fulger, nu sunt, probabil, ucis de intervenția RS, deoarece acestea sunt, la momentul impactului său mort mult timp în urmă, sau cel puțin a uimit prin evenimentele care l-au precedat.

 

Deși este foarte puțin probabil, unele proteja animalele de la moarte de descărcare de gestiune fulger proprie, pentru că bate unele Tema fenomen de precedent RS SA Acestea sunt culcat pe pământ. Unii vor ucide oricum, dar poate de asemenea cădea de la înălțime. Unele pot fi ucise chiar și după, ca urmare a faptului că RS atinge prea aproape de ei. Dar cu toate acestea, orice animal culcat pe pământ nu trebuie să fie afectate în mod direct de către RS, deja doar pentru simplul motiv de impactul pe care va folosi un conductor mult mai bine. Curenți de mai multe sute de mii amperi nevoie de un "tije de mai bine de trăsnet." Orice animal, chiar foarte dimensională, și tocmai afectate în mod direct de către RS, imediat explodează. Ca parte din mai multe tone de copaci, care au fost afectate de "o mulțime și direct în interiorul". (photoToți arborii), care sunt datorate de descărcare de gestiune fulger "doar" despicat, deformate sau rupte, în fapt, doar RS doar "lins" Realizat fost alaturi de ei.

 

Una dintre cele mai mari greseli ----- de exploratori culturilor cercuri este de a cere ajutor, cu "cercetare" a ufolog cultură cercuri, astrologi, credincioșii mystery actaX-logie, vrajitori, psychotronics, Persoanele extrasenzoriale, esoterics, ocultisti, magicieni, vrăjitoare și diverse alte sciolist similare. Paraziți similar cu site-ul începe în mod automat de urcare ca gândacii sau viespi la bere.

 

De ce nu cere o anchetă la fața locului a reprezentanților grupurilor de interese științei clasice și cercetarea de bază, botaniști, Agricultorii, fizicieni, chimiști (toxicologists!! În primul rând!), Biochimisti, biologi, geologi, speologi meteorologi manageri de apă hidrogeologia arheologi, fotografi specializate în Time-lapse fotografie? Pur și simplu pentru că ei le-ar permite "inexplicabil", pentru a explica fenomenul odată și pentru totdeauna de care au cea mai mare frica si pierdere ar trebui orice din câștigurile lor.

 

----- Orice cerere de "200, 300, 500 noduri alungire% nu este posibilă în condițiile naturii" este o minciună urât. cercetători nefericită, deoarece cercuri înșiși în mod neintenționat arată că, dacă nu ar fi fost culturilor cercuri fenomen în viața nici un câmp vizitat. Desigur, aceasta, de asemenea, nu a vizitat niciodată nicăieri cu nici un domeniu în mod normal, neregulat polehlým cu lame îndoit la cereale pământ. Nu ar fi schimbări absolut identice noduri, inclusiv cele care au numit cu mândrie "Nodurile expulzat" sau "carii expulzării". Pentru a verifica dacă acestea sunt complet normale și naturale pentru orice modificări depuse , situată pe teren cereale. Toate Munca lor a fost, de fapt, efectuate anterior într-un mod care fotografiata si a luat probe de noduri de la modele cu depus `va fi (deteriorate, slăbite) culturilor, precum și mostre din locații din apropiere, unde cultura nu a fost depusă `va fi (deteriorate, slăbite). Dar ceea ce ei nu Anterior Credeți-au făcut într-un număr de zeci de ani, spun din nou Nu a făcut, din nou, trebuie să accentuăm NU făcut, ei nu a mers undeva departe de forme regulate studiate de ei, în locurile în care există unele RDF (Formarea aleatoriu doborât , mai bine zis neregulat depus `va fi a culturilor), și a luat probe de acolo, de asemenea.

 

Dar, în cazul în care, după toate împotriva tuturor așteptărilor, uneori o vizită la orice loc ca ăsta, făcut în mod similar culturile afectate de acolo, probabil, surprins de a găsi o gura larg deschisă. Dar ei nu au făcut nimic altceva decât faptul că toate cazurile similare, a declarat ca o excepție care confirmă regula. A declarat doar că acestea sunt energia care nicăieri în lume nu nimic altceva decât faptul că modelele produse regulate, pentru un motiv oarecare de neînțeles, mai degrabă "flagel a procedat neregulamentar și a fugit în cartier."

 

În acest moment, fie că este vorba záhadologům-a spus o dată și pentru totdeauna: toate acestea atât de mult laudatei "supranatural", "străin" de energie să fie oferit dreptul de a le în 2012 (ceva ce a sugerat mayași antice?) Undeva între 0,5 și 1.5 milioane km pătrați de deteriorat , slăbit și depusă , situată pe cereale teren în lume. Este vorba despre un număr de milioane de ori mai mare și mărimea cazuri decât acestea sunt în tiparele obișnuite. Acesta va arăta exact aceleasi semne de deteriorare, care sunt în tiparele obișnuite. Participarea la astfel de locuri este destul de sub demnitatea lor, și ei fac ceva de genul asta cu siguranță nu va scădea. Nu contează, dar el a avut pe cineva so fac pentru ei să păstreze lor de boturi lor murdare záhadologické o dată și pentru totdeauna oprit și gunoi de grajd săpat în ea.

 

S-ar fi constatat că nodurile și plante în locuri uscate, arată schimbă absolut aceleași, inclusiv-le că ar fi atât de mult Adorat "carii expulzat", "explodat noduri", care toate atribuite în mod consecvent, dacă nu originea extraterestra, cel puțin cauza un fel de "spiritual - pretersenzual - extrasenzual - astrologic" în domeniul spiritualității, paranormality, astrologia sau orice altă știință similar gunoi prost. S-ar fi constatat că absolut toate dintre ele capturat de schimbări în creștere - nodurile extinse și îndoit, inclusiv orice schimbări cauzate de presiunea gazului Suspiciunile (se presupune Potrivit acestora), dar de fapt ele sunt destul de schimbari naturale, de creștere cauzat de o presiune reciprocă a țesuturilor în creștere . Pe unele părți încă verzi de plante pot provoca presiunea de altă parte, deja mort și uscat, sau doar moarte și de uscare (Acestea sunt destul de Consecințele naturale ale proceselor de creștere și maturizare de plante anuale). Maturizarea întârziată a depus `va fi (deteriorat, slăbit) plantele Apare în întregime, fără excepție, în toate locurile cu neregulamentar depus `va fi (deteriorat, slăbit) cereale, iar apoi fi eventual capabil să ajungă la vedere: dacă ar fi fost posibil ca toate, de asemenea regulat depus `va fi ( modele deteriorate, slăbite) culturilor, de asemenea complet neregulat depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturi oriunde altundeva în domeniu, are exact aceeași cauză? Are dreptate, președintele! maturizarea întârziată în polehlých (cu lame aplecat până la pământ) plante se produce absolut, fără excepție, în toate locurile cu neregulate polehlým (tulpini indoite la sol) cereale.

 

Aproape fără excepție, toate cercurile Explorers de cultură, de fapt, parazitează numai de faptul că între domeniul de cereale și o rola sau o felie de pâine este o distanta foarte mare, iar marea majoritate a publicului larg nu a vazut niciodata lanuri diferit de la aceeași temperatură fereastra unui tren sau masina. În apărarea lor posibil ca spectacolul de la înregistrările de aproape prezentate de acestea în mod clar că urmează publicului larg cu privire la lipsa de paraziteaza culturilor de cunoștințe cercuri credincioși în principal datorită ignoranței lor proprie, deoarece săraci din partea publicului larg Ele sunt separate doar de cateva vizite mai mult pentru domeniile în care, unele modele au avut loc în mod regulat cultură. A se vedea, de asemenea, locurile în care cultura este depus `va fi (deteriorat, slăbit), numai destul de neregulat, acesta ar fi profund lor sub nivelul, și este complet inutil, după toate, pentru că Provenit Ei au fost într-un mod complet diferit și nimic Similar cu care nu poate fi se află acolo. Greșit! În toate locurile, cu neregulamentar depus `va fi (deteriorate, slăbite) de cereale ar fi găsit multe semne-le că ar fi absolut, fără excepție, sunt atribuite "efect misterios necunoscut al fenomenelor energetice", care ar arunca de la asta. Orice fenomene enigmatice și efectul de forțe necunoscute atât uita repede. Totul aparțin de activitatea logică existente și forțele măsurabile, în timp ce la fel de mare de energie este corectă. Notă: excepție sunt pentru cercuri de exemplu Explorers din Italia, care, probabil, primul observat că în mod regulat și neregulat depus `va fi (deteriorate, slăbite) culturilor are multe lucruri în comun, și în multe locuri de pe acest site este pentru mulțumire în mod repetat că sunt ei (photo).

 

Chiar dacă aproape toate orbit cercetători și admiratori de mistere până acum În timpul cercetării de cercuri acționat în calitate de proști incredibil de stupide și neisprăviți, nimeni nu le va sau un cerc de decizie necesită să meargă în câmp și ceva măsurată acolo exact la momentul Atunci când doar nu este creat într-adevăr un model real, autentic în cultură. Mai precis, în momentul în care acesta este în structura de tulpini înregistrate. Orice mister cerc-maker sau urmaș care ar fi afectată în mod direct de către partea cea mai energică a descărcarea de gestiune a fulgerului,Return Stroke, Nu numai că era că, imediat imediat ucis, dar, în același timp de asemenea exact la momentul impactului frunte Return Stroke impuls a explodat. (pic)

 

Observatorii ----- (cea mai mare parte auto-declarat "experti" care problema cercuri) sunt complet șocați de ceea ce ar putea crea natura însăși ceva atât de incredibil de complex și simetrice. Observatorii subestimat semnificativ Mama Natura, ca fiecare celula din organism este orice de un milion de milion de ori mai complexe decât opțiunea chiar și modelul cel mai complex, în cultură, dar este o structură foarte simetrică și, în addition efectuarea multe funcții.

 

Oricine intrebi, ca natura poate crea cristale frumoase și consiliile lor, altele diferite de cristal? Mii de diverse alte unități complet natural generate fractal, rauri care se varsa in delta mare, ramuri de copaci, sisteme vasculare de plante si animale, structura de descărcare de gestiune trăsnet, sistemele de rădăcină de plante, sisteme planetare, galaxii, molecule, macromolecule, și Milioane și miliarde de alte exemple care nu sunt enumerate aici? Natura fără probleme toate structurile create peste Milioane descrise și miliarde de ani. Suntem cu toții umanitate și va continua să fie proști uscate, că vom fi Încercarea continuu această capacitate de a precizie și acuratețe în acest caz unul specific eliminați? Toate alte abilitati noi recunoaștem natura, milioane și miliarde de alte cazuri formarea unor structuri regulate și fractale, inclusiv punctele noastre proprii. Chiar și întregul corp uman este o structura foarte regulat, folosind mii și mii de capacitatea naturală în întregime a forma structuri naturale fractal. Toate faptul că abilitățile namend ne permit să gratie naturii, Miliarde de asemenea mult mai multe altele, și numai în acest caz o singură, vom încerca să atribuie întreaga problemă a extratereștrilor, energii necunoscute și teorii ale conspirației?

 

Una dintre cele mai mari gafe de auto-intitulați "cercetători" de cercuri cu faptul că data de fractali de creație Considerat la inceputul secolului 20, când au fost descoperite de către Discoverer lor, sau chiar la 70 de ani, când prima dată de computer simulat. De fapt, a existat oriunde de la primul moment al Big Bang-ului, si chiar foarte probabil, în orice moment înainte de, canalizarea Fie punct fizic sau de vedere filosofic.

 

Dragi (retardat) fanilor mistere permit cea mai mare șansă de a ceva energie misterioasă, dacă nu atât de misterioase microunde preferabile. Dar, în primul rând, un pod ca o formă misterioasă, dar nedetectate de energie. Dacă ar fi fost doar la urma urmei (au chiar si pentru ei) a fost un "comun", nu forma complet misterios de energie, în funcție de ele, de asemenea ar trebui să aibă anumite proprietăți speciale, misterioase si supranaturale. Numai datorită efectelor teze, rezultatele forme comune de energie va fi format în forme uscate și de neînțeles speciale și regulate. Chiar daca a fost doar o descărcare de gestiune complet electric obișnuit, în funcție de ele Ar trebui să fie de cel puțin "Necunoscut sau un fel de descărcare de gestiune anterioare nedocumentate electrice." Poate cineva imagina ceva de genul "de tip necunoscut de descărcare de gestiune electrice"? Poate că doar adepții fanatici ai mister și de mistere. Toate deversările posibile existente electrice sunt de fizicieni și legile fizice și naturale, perfect descrise și caracterizate. În cazurile în care omenirea are nevoie de ceva, ei sunt într-adevăr foarte fiabil folosit (motoarele cu combustie, litotripsie). În cazurile în care acestea sunt complet inutilizabil pentru umanitate, precum și evacuările uscate fulgere, cel puțin acestea sunt descrise și foarte bine caracterizat. Referindu-se la: Inregistreaza-te ca are deja regulă cutumiară, a descris toate domeniile tehnologiei, științei și cercetării aparține inseparabil complet la o ramură de cercetare fundamentală sau aplicată. Acestea sunt toate activitățile la care admiratorii și iubitorii de mistere se teme ca diavolul. Ei Anume din printre cele mai de tot cum ar fi mutarea doar în inelele lor total delirante și complicate dincolo de toate erorile de recunoaștere si panze de paianjen. Acestea sunt toate asamblate cu privire la principiile de funcționare a extratereștrilor, energie psihică, mass-media psihice, de cercetare secret și zeci de sciolist similare Creante sau teorii ale conspirației, și le harpă pe peste si peste din nou ca el filare roata.

 

Acesta va fi o mare dezamagire pentru ei, pentru ca fenomenul inexplicabil, astfel, le, secete și cercurile din lanuri, aceasta poate provoca ceva atât de dezgustător de comun ca fulgerul de descărcare de gestiune. Pur și simplu Examinează suficienta pentru un puținele publicații profesionale (Uman, Rakov, www.ufl.edu ), pentru a putea convinge nimeni că "ordinară" descărcare de gestiune fulgerul este o chestiune de adevărat extraordinare. Energie enorm, foarte regulat și în curs de desfășurare controlată de reguli foarte precise și legi fizice. Au reușit Posibil-a lungul timpului pentru a explica chiar ei înșiși, că fenomenul fizic care ar putea muta o locomotiva electrica de la o distanță de mai multe mii de kilometri cu trenul, există într-adevăr există nici o problemă mare pentru a schimba direcția de creștere a culturilor (mai ales din cauza la deteriorare), sau "bat și PIN în pământ." Aceasta iubitorii de mystery va dura timp de mulți ani înainte de ei vor fi capabili să accepte o explicație la fel primitiv, prin urmare, că cineva din modul ofensator "călcată în picioare de plăcinte de noroi lor." Printr-o descărcare de gestiune fulger recentă este în întregime posibil pentru a explica, fără excepție, toate "anomaliile", a observat în zonele de aparitie a culturilor cercuri. La sol aleatoare uscate sub tipar, schimbări în abateri busolă, eșecurile de dispozitive electronice. Dacă descărcarea de gestiune trăsnet curent și de tensiune au fost furnizate permanent, ar putea furniza energie pentru funcționarea mai multe miliarde de tokamak, sau acceleratoare Milioane CERN, la un moment dat.

 

Interlineation mici: Încă o dată, și cu siguranță nu ultima: OZN, iubitorii de mister și conspiratori prietenii lor credincioși și alte insecte, care, la eliberarea de cercuri întotdeauna doar doar parazit, este necesar să se întreaga problemă a cercurilor din lanuri, fără nici o milă , cât mai rapid și mai hotărît să ia distanță, să interzică, pentru a bloca undeva și să arunce cheia. Astfel, există în continuare va rămâne pentru ei suficient de plăcinte lor de noroi Asta nu, încă călcată în picioare. (Pentru cât timp?)

 

Una dintre cea mai mare greșeală, care a fost pana acum practicat de către toate cercurile Exploratorilor culturi absolut, fără excepție, este faptul că el a trecut cercuri o vizită la fața locului singur sau zbor cu avionul, a luat poze, iar problema a fost completat de ei pentru asta. Lor de afaceri de bază și cel mai important, dar ar trebui să fie o vizita regulat la fiecare a construi un loc uscat, la Podul timpul unei intervale de câteva zile până la recoltare, de asemenea un pic după. Ei au, de fapt, documentul fenomen perfect normal naturale, care are loc în timp (a se vedea cronologie) de asemenea și se dezvoltă în timp. Cu mult înainte de îndoire, și că, până după recoltare, chiar și după recoltare. Inițial depus `va fi (deteriorate, slăbite) doar câteva procente din suprafața de teren se înmulțește Adesea. Foarte ușor Ar fi putut constatat că zonele afectate cu cazare (dăunător, slăbind) culturilor treptat, mai mult și mai mult, și pe cei care vor fi examinate, "cu totul de neînțeles până la supranatural" fenomen are multe în comun cu destul de frecvent depus `va fi (deteriorate, slăbite) culturi. Faptul că autorul complet regulate si neregulate de cazare (slăbirea dăunător,) și un singur este. Ar trebui să fie cel mai bun, recomanda ca vizita culturi cercurile exploratori și documente în mod similar intervalul de zile mai multe câmpuri cu destul de comună, neregulat depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor. S-ar fi găsit, că situația evoluează în mod similar ca in foarte aproape și în zonele de forme regulate. Explorarea câmpuri cu neregulamentar depus `va fi (deteriorat, slăbit) cultura lor ar fi, probabil, ceva mai jos nivel. Ar fi mai bine, mai degrabă lăsați-le să continue visele lor neobosite vis despre extratereștri și mașinile lor zburătoare, energiile misterioase ale bolilor fungice și insecte, care pot ucide atât de repede Capabil Asta nu e chiar o eliberare rezultă (a se vedea).

 

----- faptul că este posibil, de exemplu, faptul că radiațiile cu microunde Obțineți efecte similare în țesuturi de plante (nu testat repetabile, și foarte slab documentate), este posibil să se compare tipul de raționament volgende: Cainele meu are patru picioare. O pisica are patru picioare. Cainele meu este o pisica (Da, prim-ministru). Afirmarea, că acțiunea microundelor se va deteriora țesuturile vegetale, cu siguranță ar fi posibil să creadă, dar susțin că acțiunea microundelor va determina extinderea noduri (de exemplu, orz) este posibilă fără nici un experiment de verificare descrie ca fiind un fals. Argumentul are un sens asemănător, ca și cum cineva după ce a constatat Resturile de carne gatita din perioada de 6000 de ani în urmă a susținut, că aborigenii au avut sobe pe gaz, electrice și cuptoare cu microunde. Astazi este cu siguranță destul de imposibil pentru a procesa carnea într-un alt mod ...

 

Sfârșitul --- din sectiunea Erori de (probabil va fi mai târziu sa mutat la o altă pagină) -----

 

 

 

Iluzii. Un alt grup important de teorii,

 Care nu mai poate fi descris doar ca erori, sunt incontestabile delir și mistificare direcționat, minciuni și dezinformare, se invecineaza pe teorii ale conspirației, folosind oribil de ignoranță a stabili public. Cei, desigur, aceste site-uri au tendința de a evita, pe cât posibil, dar uneori nu este destul de posibil. Cititorii pot face cel putin o idee de cât de multe gunoiului de grajd mister de-a face cercetătorul Ocazional grave trebuie să scotoci prin.

 

Hesemann, M. : Conexiune Cosmic: Formațiuni întreaga lume a culturilor și de contacte ET

Pe culturi Influențat de înaltă frecvență undele electromagnetice în banda inferioară gigahertzi parte. Aceste Electronii relatărilor, excitate în atomi de sol și plante și la nivel de energie superior. Echilibrarea nivelurilor de energie va crește cu precizie că aceste anomalii se manifestă în agrosymbols. (Nu citare exact, in spatele tradus din limba engleză)

(Orice dovadă? Notă JL)

 

Iluzii Diverse construite în jurul valorii de geometrie cerc - chiar inutil să precizeze exemple, trebuie doar să introduceți termenul într-un motor de căutare. Exact Graficele aceleași, iar rezultatele pot fi obținute, în cazul în care acesta va fi supus cercetării similar orice moleculă, atom, cristal. Structura copac frunze (venation), și altele, și mai mult.

 

Iluzii Ceva nu sunt doar, unele sunt simple minciuni:

din paginile de internet UFO klub Zablesk

... Probele au fost trimise pentru a afla dacă plantele erau sub influența radiațiilor cu microunde.

... A confirmat că a fost da.

Ei au fost trimiși în cazul în care, de către cine?

Cine le-a examinat, cum, ce motivată prin ea și declarație similară?

Utilizate în metodologia de cercetare?

Determinată cum a fost frecvența de radiații?

ce idiot este în măsură să semneze în așa ceva? (În cazul în care declarația uscată și de natură similară există la toate)

ce idiot este Similary Capabil uscat, la toate acuzațiile în totalitate demonstrate publică oriunde?

 

Sfârșitul --- de delir, care sunt susceptibile de a fi strămutate în altă parte --------------

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Câmp de grâu - și înregistrarea liniilor de câmp magnetic de trăsnet

Șocant, uimitoare, surprinzătoare, greu de crezut, dar de asemenea ochi-de deschidere similitudine

Câmp de grâu - record de linii de câmp magnetic generat de descărcarea de gestiune trăsnet

Aproape un milion de amperi (experimente cunoscute școlare - un maxim de 20 până la 30 Amperi)

 

  

Exact la momentul fluxului de descărcare de gestiune fulgerul prin coceni de porumb indus si conductie (aer ionizat, descărcării corona) de curenți electrici. Datorită acestei tulpini și alte părți de plante pot manifesta proprietăți electromagnetice.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Un designer stie ca nu are perfecțiunea atinsă atunci când nu mai este nimic de adăugat, dar atunci când nu mai este nimic de a lua departe. A.de Saint-Exupery
Niciodata nu poti renunta. Câștigătorii nu renunta, iar quitters nu câștigă niciodată. Ted Turner
În toate lucrurile din natură nu este ceva de minunat. Aristotle
pz