Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercurile-cronologie-detaliu . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Cronologia - Detalii
Cercurile - informatii mai detaliate cu privire la cronologia de cultură cazare (slăbirea dăunător,)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Site-ul de traducere automată

Este destul de greu de spus ce nu aduce fericire. Sărăcia și bogăția ambele au eșuat.  Kin Hubbard
Constitutia noastra Protejează cea mai mare parte străini, bețivi și USsenators  W.Rogers
Dacă experimentul dvs. are nevoie de statistici, că ar trebui făcut-au un experiment mai bine.         E.Rutherford

Cercuri , Crop cifrele Cronologia detaliată

PagPh

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Cronologia Crop cazare - alte detalii

Această pagină va afișa o schimbare treptată în culturile de cereale, care în principal a avut loc în apropierea și în jurul unora dintre structurile observate regulate (cercuri). Este ceva foarte foarte dificil, orice documente în acest sens este practic nici unul, și poate fi obținută mai mult sau mai puțin la întâmplare. Aceasta este cauzată de eroare cele mai frecvente de aproape toate Exploratorilor culturilor cercuri, OMS documentat obiecte secetă, și, astfel, locuri de muncă lor sa încheiat. Ei nu își dau seama, cel puțin, ca orice obiect, care au fost doar documentarea, sub rezerva de timp (cronologic) evolutia, până la recoltă. Deși au nu au fost niciodată capabil să capteze acțiunea de la început, de asemenea, că este foarte interesant, ceea ce urmează după ce au încheiat activitatea lor. Ce-au documentat, este inclus în termeni de excepții cronologie destul de mezi, deoarece obiectul a fost creat foarte repede, probabil datorită în principal aceasta și efect de domino și Butterfly Effect. Dar asta nu înseamnă deloc, că acela care nu se va publica întâmpla în viitor, dimpotrivă. Anumite modificări că este posibil să se observe până la recoltare.

 

După cum sa menționat deja, din documentația care a fost pe locuri uscate dobândite de către marea majoritate a "Exploratorilor culturi cercuri", nu pot fi obținute în termeni de cronologie absolut nimic, pentru că site-ul pe care ele nu amost vizita din nou. Din fericire, dar este posibil de a utiliza mai mult sau mai puțin fenomen aleatoriu, că unele imagini documentarea fenomenului, împușcat de un soi de vânători cerc, au fost capturați la diverse ore.

 

Singura excepție de la regulă sunt enumerate aceste cazuri, în cazul în care există ceva timp după prima observație a formei - se va ridica alte părți. În acest caz, unii văd posibile "Explorers", după caz, pentru a ridica fundul lor de la scaune confortabile și du-te trage obiectul din nou.

 

Deși El toate fotografiile de pe care le întâlnim imediat o altă greșeală imensă, care nu ar fi orice fotograf acordată sub nici o formă ROUND întreaga lume . Aceasta este FACT foarte trist, ca toate imaginile capturate de către aceștia (publicate pe site-urile lor) nu sunt niciodată în mod semnificativ marcat cu data de fotografie a fost făcută, dar data (probabil) de apariția modelului. Încercați să găsiți EXIF, acolo unde este posibil, printre altele, păstrează dreptul de data și ora exactă imagine captarea într-un mod foarte usor, este absolut imposibil. EXIF este complet automat alocate oricand la orice imagine capturată de camera foto digitală, contine multe detalii despre imagine (data, ora, expunere, tipul de camera foto) și procesele convenționale de editare în ea pentru a scăpa de. Este foarte probabil, că nu orice documentarist de fenomen culturi cercuri știu chiar, ca asa ceva exista, si daca da, astfel, de la o Motive de neînțeles eliminați imaginea de la fiecare bucla, deoarece ei încearcă să fie temperatura mai ezoterice ca castel misterios în Carpați . Rămâne decât sa complet orice fenomen documentarist de cercuri întreb, ar trebui să Fie că este posibil pentru a adăuga acest la bazele de date existente albumul lor foto Web. Cel puțin unul și cel mai important, data de captare real și fotografie. Valoarea de pagini web lor ar fi imediat majorate cu cel puțin un estimată de 10,000%.

 

O excepție de la această regulă pozitiv este Klaus Leidorf. Singurul motiv pentru acest lucru este destul de ușor de înțeles Realitate, Că el este în primul rând Fotograf domnul Klaus Leidorf, profesională remarcabilă mai ales în zona de fotografii aeriene. fotografii cerc sunt pentru el aproape un produs.

 

În ciuda dificultăților descris este uneori, deși foarte rar, este posibil să execute niște observație similară. Uneori se întâmplă, că acțiunile fotografi avea loc la momente diferite. Deși data reală a oricărei Această fotografie a fost capturat este de la site-uri web lor nu pentru a găsi posibile, după cum sa menționat deja, cel puțin aproximativ ceva poate fi estimată din starea de vegetație. Astfel de cazuri vor fi plasate obiect aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

El nu știe nimic și crede că știe totul. În mod evident că ea arată el și cariera politică.  G.B.Shaw
Ar trebui să fie posibil pentru a explica legile fizicii într-o barmaniță.   A.Einstein
Oportunitate este pierdut de către cei mai mulți oameni, pentru că acesta este îmbrăcat în salopetă și arată ca munca.          T.A.Edison
z