Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri de sănătate cu pericol de efecte . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Pericol pentru sănătatea Efecte
În domeniu, în cazul în care hit fulgerul, și Otravă de asteptat numărul periculoase: CO , EDP , psihoactive Compuși
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Site-ul de traducere automată

Un designer stie ca nu are perfecțiunea atinsă atunci când nu mai este nimic de adăugat, dar atunci când nu mai este nimic de a lua departe. A.de Saint-Exupery
Niciodata nu poti renunta. Câștigătorii nu renunta, iar quitters nu câștigă niciodată. Ted Turner
În toate lucrurile din natură nu este ceva de minunat. Aristotle

Cercuri , peisaje Agricultura, Efecte pericol pentru sănătatea

PagPh
Foarte serios avertisment!   Sunteți vizita orice loc cerc pe propriul risc. S-ar putea să fie prezente Concentrațiile ridicate de otrăvuri într-adevăr foarte periculoase, mai ales de CO (monoxid de carbon - Killer Invizibil). De asemenea, dioxid de carbon, organic poissons de risc, complicat și compuși de carbon Siliciu.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducere

Descărcarea de gestiune de fulger, care transmite în cazul de mai sus medie seceta Exemplare și cantitatea de energie, datorita o multime care ar încărcate de locomotivă de marfă nr de ori mai multe cercuri în jurul valorii de lume, cu secete în măsură să producă o cantitate mare de substanțe chimice toxice subterane, Asta ar putea să intoxice și să ucidă întreaga populație a orașelor. Numai datorită faptului că acestea sunt puse Spre suprafata foarte încet, și de asemenea Pentru că marea majoritate a acestora sunt agenti foarte reactive, că în câțiva centimetri de circulație prin intermediul unor structuri subterane Imediat reacționează cu împrejurimile și unii cu alții și datorită faptul că marea majoritate a acestora (fericire) recombină pentru a forma produse considerabile mai puțin periculoase sau complet non-toxic. Acesta este unul din principalele motive, Asta-i o mulțime de oameni, care au vizitat vreodata cercuri, dator pentru că Thay sunt încă în viață.

 

Simptomele tipice de intoxicație Anumite

Referindu-se la: destul de o serie de substanțe toxice din subteran pot continua să locuiască, în timpul vizitei orice observator. Este posibil să se constate că unii oameni din locuri teze se comporte în moduri foarte neobișnuite.

"Someones sunt meditează în formă, altele rugăciune, cineva fonf la sol, etc .. "

 

De exemplu, una dintre cele mai renumite observator al fenomenului cunoscut sub numele de cercuri, Lucy Pringle, Descrie pe una sau două pagini ale simptomelor de jocuri potrivite site-ul destul de tipice de oameni otrăviți de doze subletale de compuși toxici mortale sau medicamente, este posibil să se ceară cu privire la faptul că orice toxicolog.

 

Oricum, Toate acestea se află sub influența, pot apărea și afecta monoxid de carbon - CO (și foarte probabil că este într-adevăr acolo). Simptomele descrise Multe sunt similare cu cele de la publicațiile toxicologice, ca și în cazul în care au fost copiate de acolo.

 

De asemenea, poate exista un exces de dioxid de carbon CO2 , prezentă cu observatorii care pot fi înecat cu ușurință un pic, și a consecințelor în acest caz, poate fi foarte asemănătoare cu efectele drogurilor. Simptomele de asemenea prezentat în publicațiile toxicologice. (Conținutului normal în aer - 0,03% 2% - primele simptome de intoxicație, 5% - dureri de cap, 20% - moarte).

 

Motivul principal, de ce CO și CO2 poate, în locul cel mai probabil să apară, cu Fact, în subteran, care ar fi o mare cantitate de material organic de oaspeți arde: reziduuri de plante, humus, radacini de copaci sacrificați mult timp în urmă. Materialul din subteran se poate arde în continuare chiar și în timpul unor vizite de Observatori, cum ar fi gramada în producția de cărbune de lemn, cu toate consecințele acestora. Conținutul crescut de CO și CO2 pe site-ul descris poate provoca pentru oricine care este prezent acolo. În mod evident acesta este cunoscut și documentat FACT, care a adus animalele de acolo ar fi unele dintre Asta Exploratorilor, se comporta foarte alarmat. Probabil Ar fi util dacă Acolo Purta un canar într-o cușcă (a se vedea Red Dwarf, episodul ...)

 

Recomandare foarte puternic pentru toti vizitatorii cerc oricând în viitor. Ia acolo CO și CO2 metri de concentrație în aer, sau pur și simplu preferă să invite și a lucrătorilor și de laborator de toxicologie.

 

Ceva mai târziu, aici vor fi raportate mai multe simptome, nu este posibil să se aplice doar ca un efect de CO și CO2 . Gust metalic, de asemenea descrise pe site-ul LP, care este tipic pentru exemplu, atunci când intoxicatia cu plumb (cui compuși în domeniu ar fi foarte dificil de a găsi). Același efect poate apărea din cauza unor de asemenea compuși organici, care ar fi expuși în sol a creat această energie enormă, tensiune înaltă, procese de electroliză și termochimice.

 

A se vedea, de exemplu, Lucy Pringle pagini. Zeci de ani însoțește mod repetat Cei interesati în locuri, unde pot apărea maxima în Concentrațiile de otravuri extrem de periculoasă, ce poate fi detectat de la simptome relativ ușor de descris (unele dintre ele sunt într-adevăr foarte tipic pentru abusement de droguri). Toxicologi similare de activitate nu va lauda cu siguranta. Precum și un chirurg locale, care a fost probabil, uneori, a fost consultat cu privire la efectele de expunere, care condițiile locale pentru a "cobai" merg acolo.

 

Piloții Cine a revarsat reactorului de la Cernobîl cu elicopterul si nisip de la atunci când au eșalonate după trei survolarea de la un elicopter și a intrat în tufișuri să vomite, tocmai am descris-și gust metalic. Este posibil cer doar cei care au supraviețuit până în zilele actuale.

 

De asemenea, este posibil, ca în sol, datorită electrolizei, disociere de înaltă tensiune și de înaltă temperatură-este creat de cantități considerabile de hidrogen atomic, este cunoscut de a reacționa mult mai ușor și poate induce apariția de o varietate de compuși periculoși pentru organismele vegetale și animale . O parte din ea poate fi prezent pentru o perioadă scurtă de timp ca o plasmă.

 

Desigur, este un fapt foarte ușor de verificat că pe site-ul afectat de fulger poate să apară mai multe "compuși foarte specifice" radicali liberi, compuși de toate elementele prezente in sol cu numere de oxidare mare, că există usuall sunt absente. Ele sunt, în general, mult mai toxice întotdeauna considerabil, datorită potențialului redox mult mai mare: fara oxigen în formă de O 2 nu si-ar exista viață, în timp ce toate compușii săi, în cazul în care este mai mult decât bivalenți sunt extrem de toxice. S-ar putea să apară de ozon de asemenea O 3 și produsele sale de reacție, silicați gazoase și alte substanțe, dăunează foarte sănătate. Este interesant faptul că de securitate în acest sens, autoritățile nu au început încă interesul mai strânse în această problemă. Copiii de flori de consumul de droguri, cu genuflexiuni sunt vizitarea Asta locuri ca și în cazul în care nu a existat bere distribuit gratuit - gratuit, gratis, gratuit, buckshee. Majestatea Sa ar putea fi activate unele jocuri de Serviciile Secrete, James Bond nu are nimic de-a face doar, să nu mai vorbim de inspectorul Clouseau.

 

După cum sa menționat deja în alte pagini ale acestui site, cel mai bun caracteristice activităților, că marea majoritate a vizitatorilor Crop Circles sunt destul de necunoștință de cauză se complac în, este "Dozele subletale expoziția de produse chimice mortale otrăvitoare", care, în cele mai multe cazuri aproape nedistinct din efectele expunerii la medicament. Toate medicamentele sunt de fapt otrăvitoare substanțe mortale (de exemplu nicotina, alcool), servit în doze subletale. Ei precizează om în starea în care moartea este mult mai aproape de el decât în ​​alte împrejurări (cineva spune: adrenalina), și nebuni de viteză sunt fericiți să se complacă în această situație, în mod repetat de asemenea.

 

Nu e nimic pentru toți vizitatorii în cercuri în jurul lumii decât avertizează puternic a pus într-adevăr o mulțime de atenție. Ei au trebuit să aibă, dar foarte subliminal, și mai presus de toate complet inconștient, gata pentru a deveni una dintre cele ciudați de viteză (mai exact, aceia dintre ei care nu sunt încă). Vestea bună pentru ele ar putea fi mesajul, că, după citirea și înțelegerea acestor informații deja Ei pot continua în mod deliberat.

 

Simptomele de intoxicatie cu monoxid de carbon

La o concentrație de 20% din carboxihemoglobina sunt raportate dureri de cap, senzație de constricție în piept, la 40-50%, cu adaos de greață, vărsături și dureri de cap dorință care sunt din ce în ce mai semnificative. Inregistreaza-te tulburări vizuale, modificări de comportament. Peste 50% din victima intră în comă, hipotensiune arterială, midriază, aritmie pot să apară. Dupa intoxicatia cu monoxid de carbon, au fost raportate tulburări de personalitate și de memorie, pot dezvolta psychosyndrome ecologice

Primul ajutor medical , J. Pokorny , Galen 2005, p.231 ( primul ajutor medical )

 

Alte surse:

Marea majoritate a simptomelor de intoxicație cu monoxid de carbon (CO) sunt probleme nespecifice, la fel ca alte alte boli comune (raceli, începând cu infectii virale, probleme intestinale, intoxicații alimentare, accident vascular cerebral, etc).

Printre alte lucruri, vine de multe ori palpitații și aritmii, de asemenea.

 

Simptomele de ședere într-un mediu cu un conținut crescut de CO2

Hiperventilație, pielea călduros transpirat, dureri de cap, hipertensiune arterială, letargie, incapacitatea de a gândi clar, comă și convulsii

(Notă: în cazul unor persoane fizice și incapacitatea de letargie poate gândire clară înseamnă simptom destul de nespecifice, care nu depinde deloc cu conținut sporit de CO2 într-un mediu)

 

 

Gust metalic: exemplu tipic ca intoxicatia cu plumb, dar de multe Otrăvurile organice de asemenea, care nu conține metal. De exemplu, dupa o muscatura sarpe cu clopotei.

Enciclopedia de Toxicologie , Wexler et al , p. 142.

ISBN13: 9780127453545

 

biguanide (pag. 272): vărsături, greață, crampe abdominale, pierderea poftei de mâncare, intoleranta la anumite alimente, satietate, fotosensibilitate, indigestie, (gust metalic) disgeuzie, confuzie mentală și letargie

 

Ciclofosfamidă (Cytoxan - Bristol-Myers Squibb și alții Oncologie; Neosar - Pharmacia)

(P. 396, apendicele 2; folosite in chimioterapie)

Toxicitate acută: greață și vărsături; Tip 1 (anafilactoide) de hipersensibilitate, arderea facial si gust metalic, incetosarea vederii

Toxicitate tardivă: deprimarea măduvei osoase, alopecie, cistita hemoragica, sterilitate (poate fi temporară), infiltrate pulmonare și fibroză, hiponatremie, leucemie, cancer de vezica urinara; inadecvat ADH secreția, toxicitatea cardiacă; amenoree

 

Coprin - substanța activă din Coprinus 

Simptome: gust metalic, facial ardere, tremor, vărsături și diaree

(Special toxikologie.pdf, Ing.. Adam Martin, Ph.D.)

 

CO: (Lullman - Farmacologie și Toxicologie)

amețeli, tinitus, epuizare, midriază (pag. 581)

CO2 : (pag. 592) În concentrații crescute Evolves tahipnee, dureri de cap, transpirație, agitație, confuzie și excitabilitate crescută. Poate urma apatie, convulsii și comă.

 

Oh, Doamne, oh Doamne, oh blestemat! Asta refrigerare, într-adevăr gooseflesh ...

Gupta, RC, Manualul de Toxicologie de agenți de război chimic, Elsevier, 2009, ISBN: 978-0-12-374484-5, p. 593

citit-o pentru tine, de către propriul dvs., va rog.

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Un om de stiinta care nu se pot efectua ceea ce el a realizat, a realizat nimic.  Walter Reisch
Nimic nu duce în rătăcire, astfel om de știință ca un adevăr prematur.  J.Rostand
Când un coleg spune, "nu este bani, ci principiul de lucru", e de bani. Kin Hubbard
z