Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi-cercuri-a creat-de-fulger-localizare . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
 Descărcarea de gestiune Localizare
Cea mai simplă dovadă de conexiune cu modele regulate cu localizarea descărcările electrice
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

 - Site-ul auto-traduse

Știința are dovada, fără nici o certitudine. Creaționiștii au Certitudinea fara nici o dovada. C.E.Montague
Faptele sunt aer de oameni de știință. Fără ei nu poți zbura. Linus Pauling
Problema nu este că nu există prea multe prostii, dar fulgerul care nu este distribuit dreapta. M.Twain

Cercuri , peisaje, culturi Localizare Descărcarea de gestiune

PagPh

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Descărcarea de gestiune fulgere Localizare

Nu este nevoie de a scrie texte lungi despre localizare fulgere. Informații cea mai importantă care este localizarea fulgerul este disponibil și posibil. Măsurată electric, ca și semnale radio, precum și utilizarea evaluării trigonometrice. Precizie posibilă este în metri. Multe alte informații disponibile. Valoare - în kiloamperes, de exemplu 6, dar poate mai puțin, dar mai de asemenea poate mai multe - uneori mult mai mult decât 250 000 Polaritate, tip (CG, CC). Dacă înmulțit, decât numărul și intensitatea de evacuările ulterioare.

 

În timp real EUCLID fulgere hartă de date

 

http://www.euclid.org/links.html

 

Tehnologie

În momentul de față rețeaua completă constă din aproximativ 140 senzori, contribuind la detectarea fulgerelor.

Toate datele fulgerul este detectat cu ajutorul senzorilor electromagnetice, care transmit date brute la un analizor centrală. Implicat cu tehnologia furnizată de Vaisala (Tucson, AZ). Fiecare senzor detectează semnalul electromagnetice emise de un accident vascular cerebral retur trăsnet.

Această tehnologie utilizează semnale GPS prin satelit pentru informații în timp.

Pentru fiecare construi, principalii parametri trăsnet sunt înregistrate, timp de cornul de secară evenimentului, punctul de impact (latitudine și longitudine), intensitatea curentului și polaritatea, precum și numărul de accidente vasculare cerebrale ulterioare.

Datele tuturor senzorilor througout rețea sunt concentrate în timp real în două centre operaționale Euclid centrale. Acestea sunt calculate imediat acolo pentru a calcula locațiile de trăsnet și optimizarea calității datelor. Datele rezultate sunt trimise în cursul prelucrării la centrele de servicii operaționale Euclid. Acest lucru duce la o imagine completă a activității fulger în timp real. Toate datele colectate de trăsnet este arhivat, precum și pentru post-furtuna analiză.

 

Link-uri utile

Detectia fulgerelor
ALDIS - de detectare a fulgerelor austriac & Rețea
METEORAGE - furnizor de software pentru manipularea datelor trăsnet și manager al rețelei franceze de detectare a fulgerelor
MeteoFrance - Francez Agentia Nationala de Meteorologie - proprietar al rețelei franceze de detectare a fulgerelor
BLIDS - "Informatii Blitz german Dienst der von Siemens" de detectare a fulgerelor de rețea, detinuta de Siemens
SCALAR - sloven de detectare a fulgerelor de rețea
Instituto Nacional de Meteorologie - Spaniolă Nationala de Meteorologie Institutul, proprietar al rețelei spaniole de detectare a fulgerelor
SINTEF - norvegian Institutul Național de Meteorologie - proprietar al rețelei de detectare norvegian lightnnig
Finlandeză Institutul Meteorologic (FMI) - proprietar al rețelei de detectare Finlanda lightnnig
CESI SIRF - a de detectare a fulgerelor italian & Rețea
INFORMATII PRIVIND și fulgere Furtuni
tigger.uic.edu Leziuni Programul Cercetare de trăsnet
www.lightningsafety.com Național de Securitate Institutul Trăsnet
www.usatoday.com USAToday, site-ul ziarului cu o mulțime de informații și link-uri pe fulgere
bat.nmt.edu Laboratorul Langmuir, SUA laborator de cercetare de vreme extremă și fulgere
wwwghcc.msfc.nasa.gov Climatice globale și Hidrologie Center, o instituție de NASA
www.spc.noaa.gov Furtună Predictii Center, o instituție de NOAA
www.nssl.noaa.gov Laboratorul Național de furtună puternică, o instituție de NOAA
Meteorologică CENTRE
www.magmacom.com Magmacom, link-uri către site-uri de meteorologie toată lumea
www.noaa.gov NOAA National Oceanic si atmosfera Administration - Statele Unite ale Americii
www.meta-office.gov.uk British Met Office
www.meteo.fr MeteoFrance
www.dwd.de Deutsche Wetterdienst
www.meteoswiss.ch MeteoSwiss
GRUPA internaționale privind Fulgere
www.cenelec.org CENELEC Comitetul de European pentru Standardizare Electrotehnică
www.cigre.org CIGRE Conseil International des Grands Réseaux Életriques
www.ieee.org IEEE Institutul de Inginerie Electrică și Electronică

 

 

Învățare

Ce este fulgerul?

Lightning este transferul de taxa de semnificativă între două obiecte încărcate. Descărcările electrice pot să apară cloud-to-cloud (CC), cloud-to-air (CA), și nor-sol (CG). Buienradar.nl oferă date on-line privind nor-sol fulger. Cloud-sol fulger are cel mai mare impact asupra vieții noastre de zi cu zi. Un fulger poate ucide, distruge echipamentul, începe incendii, și va fi responsabil pentru mai mult de 70% dintr-un întreruperi de curent tipice.

 

Cursă

Un eveniment fulger purcede mai multe etape în care primul se numește "Leaders" Ceea ce nu poți vedea. Acești lideri produc o cale conductoare la masă, atunci care este folosit pentru o descărcare de gestiune de mare de energie electrică. Această descărcare este numit un "accident vascular cerebral". Acesta este flash orbitor alb vedeți urmat de accident de tunet ca urmare a extinderii supersonic de aer ca acesta este încălzit. Accident vascular cerebral este adesea primul, urmat de un alt lider / secvență accident vascular cerebral, după câteva sutimi de secundă. Până la 20 sau mai multe secvențe ale unui lider / accident vascular cerebral poate să apară, și din acest motiv se pare fulger pâlpâire.

 

Bliț

Toate accidente vasculare cerebrale apar Asta În termen de o secundă și în termen de 10 de kilometri de accident vascular cerebral prima sunt grupate și a cerut o "Flash". Acest lucru ajută grup legate de evenimente cu potențial electrice într-un eveniment unic pentru vizualizare.

 

În timp real

În timp real Mijloace de procesare a informațiilor, deoarece ajunge la un punct central. Un proces care nu se procedează în "timp real" ar stoca informații Poate că înainte de a opera pe el. În sistemele de detectare a fulgerelor, datele fulgere se comunică de la un senzor la un punct central de procesare.

 

Proiectare

Aproximativ Pământul este o sferă. Pentru a vizualiza pământul sferic pe ecran a unui monitor plat necesită un pic de matematica fantezie Chemat și de proiecție.

 

Time-Zone

Www.buienradar.nl site-ul sprijină toate din cele mai importante zone de timp-Europa. Observator Lightning, trăsnet și fulger Explorer consilier utilizeze toate variabila fusul orar pe care aveți posibilitatea să introduceți timpul procesului de subscriere. Pentru o discuție bună pe timp-zone, faceți clic aici.

 

Acronime

EUCLID - Cooperarea Europeană pentru detectare a fulgerelor

BLDN - Benelux Detectarea de rețea Trăsnet

CELDN - Central European de detectare a rețelei Trăsnet

 

Câmp de grâu - și înregistrarea liniilor de câmp magnetic de trăsnet

Șocant, uimitoare, surprinzătoare, greu de crezut, dar de asemenea ochi-de deschidere similitudine

Câmp de grâu - record de linii de câmp magnetic generat de descărcarea de gestiune trăsnet

Aproape un milion de amperi (experimente cunoscute școlare - un maxim de 20 până la 30 Amperi)

 

  

Exact la momentul fluxului de descărcare de gestiune fulgerul prin coceni de porumb indus si conductie (aer ionizat, descărcării corona) de curenți electrici. Datorită acestei tulpini și alte părți de plante pot manifesta proprietăți electromagnetice. Astfel, ei pot acționa ca ace magnetizate busolă, și forțele electromagnetice sunt momentan le abătută la sol într-o direcție sensul acelor de ceasornic sau invers, în funcție de rata relativă, direcția și diferența de fază a curenților passaging electrice. Modificări temporare și tensiunile mecanice pot crea unele daune de asemenea Între timp invizibil mecanice, orientat în direcție. Astfel de daune-interese microscopice directional orientate sunt în măsură să GRADUALE creștere a țesuturilor deteriorate provoca mai târziu GRADUALE directional orientat îndoire a tuturor tulpini într-o direcție (CW sau CCW). Câmpuri magnetice ale unui descărcările electrice medii sunt de cel puțin zece mii de ori mai puternică decât cea din campul magnetic al Pamantului. O altă parte a lucrării poate fi efectuată de către enorme datorita electrostatice forțele în acest frunze și tulpini de plante se comporte ca frunze și tulpini de electroscoape. Diametrele cercurilor reprezintă aproximativ gama de forțele electromagnetice de trăsnet de descărcare de gestiune. În plus față de toate acestea, referindu-se la: modelul cultura se produce cel puțin câteva zile, uneori până la câteva săptămâni după ce a lovit fulgerul. Aceasta se datorează faptului că țesuturile afectate de plante slăbi foarte încet, din cauza inerției imens și, în consecință foarte incet-va modificări în plante ( PPE , Cronologia ). Deoarece uneori pe localitate poate avea loc interferențe foarte complexe și rezonanțe, se poate crea, uneori, un model foarte complicat. O deversare fulger unic radiază energie pentru locomotive electrice, care ar călători mii de kilometri. Media (!) Descărcarea de gestiune. (Explicație simplificată)

 

Acesta a fost unul dintre cei mai mari gluma Natural - mistificare, truc inteligent, ar Asta a fost Mama Natura glumesc întregii omeniri sute nedumerit, mii de ani.

 

Cu ideile menționate nu este posibil de acord, protestul de asemenea posibile împotriva lor, dar poate că într-adevăr tot ce este posibil să să cu ea sau împotriva ei. Așa-numitele Jerry Cimrman lui postulat.

 

unele pagini scurte informații:

cercuri , un alt internaționale cercurile din lanuri - Kornkreise

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Unele informații parțiale acum pot fi găsite, de exemplu, pe paginile sumare Anumite.  cercuri - înțelegerea principal este acum una dintre cele mai ample paginii. Un alt informatii destul de cuprinzătoare pot fi găsite pe link-urile din pagina Texte . Există link-uri la unele texte publicate. De asemenea, unele încă nepublicate, adică o versiune preview. Alte teste sunt nesortate Localizare aici . Textele vor fi, desigur, adaugă continuu.

 

Unele pagini sau parti de asemenea lor au fost preliminar angajat să publice în altă parte, astfel încât primul va apărea acolo, atunci în scurt timp vor fi legate din pagina Texte , și după un timp vor apărea în cele din urmă pe pagina de care a fost destinat.

 

De asemenea, aproape toate paginile sunt pregătite o serie de fotografii de însoțire sau grafice ilustrative, Fie creatie proprie, sau "operele" de pe Internet. Astfel de puncte de plasare a, pentru toate existente, dar încă fotografii neplasate, sunt în text foarte puternic colorate marcate astfel. Acestea sunt în primul rând pentru a denumirilor de autor textului însuși să aibă grijă în cele din urmă să-și intensifice pentru a le plasa acolo. Este o publicație treptată a rezultatelor cercetării. Aceasta cercetare a durat mai mulți ani, asa ca va dura ceva timp încă. Cele mai frecvente de asemenea sa întâmplat, că, în cursul a scris unele pagini a fost pus, uneori, obiect la punctele sale de un text, Asta ar trebui să fie mai degrabă incluse pe o altă pagină, dar până în prezent nu a fost copiat sau mutat acolo.

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Acesta nu este bine să încercați să oprească cunoștințe de la a merge mai departe. Ignoranța nu este niciodată mai bine decât cunoașterea.  E.Fermi
Un englez crede că este moral Când el este doar inconfortabil. G.B.Shaw
Ei spun Căsătoriile se fac în cer. Dar așa este tunete și fulgere. Clint Eastwood
z