Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-inteligenta-service . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Pentru serviciile de informații
la nivel mondial, spionaj, counterspionage de orice guvern și de cercetare militară
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Site-ul de traducere automată

Guvernul federal nu are nici o informație despre viața extraterestră pentru a ascunde, și nu există proiecte secrete pentru mine pentru a investiga.  O.Hatch
Toate generalizări sunt false, inclusiv aceasta.  M.Twain
Știința poate fi descrisă ca arta de a simplificare sistematice. K.Popper

cercuri. un mesaj, pentru serviciile de informații

PagPh
Follow - up mesaj care rezultă din cercetare. De produs.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducere - Pentru Servicii Nota și informații

Buna serviciilor de informații și serviciile secrete din întreaga lume. Chiar și cei care sunt atât de secrete, despre asta nimeni nu existența lor absolută nu știe nimic. Chiar și cei care sunt atât de secrete, asta doar despre ei înșiși în cele din urmă nu s-ar ști măcar lor.

 

SIS, DIS, JARIC, CIA, AFISRA, MI, DIA, NGA, NRO, NSA, FBI, ICG, MI4, MI5, MI6, MSS, BIS, BND, MAD, DCRI, DGSE, AISI, CII, Mossad, Shin Bet, Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, ARC, NAICHO, DIH, AIVD, MIVD, NSM, NIS, FOST, AW, SWW, SKW, FSB, FSO, GRU, KGB, Stasi, STB, ABIN, VSS, VOS, NBÚ, CIFAS, NUST, FRA, NDB, MND. . .

 

Guvernul, militar, precum și orice alte servicii imaginabile, de asemenea complet inimaginabil de secrete. Sunteți victima, de fapt, suntem cu toții au devenit victime, toată omenirea, vânătoarea continuă și neîntreruptă pentru Senzații. Simplu faptul că, pentru fiecare fapte dificile explicabile și enigma aparent supranaturale pentru Persoanele in mai multe (se numesc ca un mister-Exploratorilor), cum ar fi puterea de delegat și cauzalitatea la un extraterestru, puterea extraterestru, extraterestru, puteri extrasenzoriale, curenții necunoscuți, percepția, putere sau orice alt proces măsura inexplicabile sau de transfer de energie. Ca Ei își unesc forțele, împreună prostănaci naivi, vânători, senzație de intriganți teorii ale conspirației și nu foarte simpatic, și, astfel, mult mai multe suspecte lucrătorilor din sectorul militare și a personalului de informații de securitate și contra-informații și contra-informații contra, aceasta este o mare greșeală, într-adevăr, în fabricarea berii mare și covată.

 

Soluție și explicația

cercuri sunt într-adevăr, deși de facto ca, ceea ce sunt, probabil, unii dintre voi ar Ocazional Considerat. "Experimente" cu transmisie de putere de la distanță de la distanță. Energie uriașă (gigajouli, terajouli). Realizarea cu succes și completată. Niciodată nu dureaza mai mult de o secundă. Heaven-a trimis energie, "de sus", de la cer. Din înălțimea sau distanta de aproximativ 2 km, dar uneori mai mult douăzecea Deloc orice lucrare de orice dușman intern sau extern, om de știință nebun, să nu mai vorbim orice proști sau orice alte nebuni, nici străinilor. Acestea sunt numai și numai munca de Mama Natura. Carry în jurul a trei dintre ele Miliarde lume: Anual pe tot parcursul. Unele dintre ele a lovit într-un câmp a culturilor și apoi se întâmplă așa. Într-adevăr foarte rar, o estimată de un caz de cateva sute de mii (din acele cazuri în care a lovit într-un câmp culturilor).

 

Alte cazuri, în cazul în care a lovit într-un câmp cultură, se va întâmpla "numai" ca asta. A fost exact același experiment, complet și executate cu succes, transfer de energie fel, în același mod. Numai că liniile de câmp electromagnetic în afișarea raster de tulpini, sau interferențe, cumva "nu a mers". Natura nu este un laborator, în cazul în care oamenii de știință arată liniile câmpului magnetic în materiale magnetice. Prin urmare, natura Înlocuit deficiențe în materie de echipamente de laborator second hand de numărul de experimente de laborator. (100 de ori pe secundă peste tot in lume)

 

O întrebare pentru Radio Erevan:

Este, în principal natura Încercarea de a afișa unele dintre liniile de câmp magnetic de descărcare de gestiune de trăsnet în raster de tulpini de cultură în domeniu cât mai bine posibil, sau mai degrabă încercarea de a face nebunii de oameni?

 

Radio Erevan răspunde:

Nu este clar dacă natura este mai mult ca încercarea de a crea Ocazional câmp dintr-un motiv regulat, sau de a face oamenii prost. Este destul de clar doar că este foarte de succes în ambele dintre ele.

 

Ecran pentru a capcana

De exemplu, personalul militar și-a rundă de cercetare de securitate țări întregi au fost foarte adesea considerată o problemă ca o intervenție a statelor inamice lucrătorilor și militare și cercetării de securitate (Chineză Japoneză, Rusă mongoli, British francez, american canadienii, austriecii germani, cehi poloneză, slovacă maghiari, eschimosii islandezii, Noua Zeelandă australieni, și vice-versa). Cele mai multe modele au fost considerate ca fiind o chestiune de cercetare militare și experimente cu transmiterea de energie de la distanță. Pentru că aproape întotdeauna a fost o cercetare foarte secreta, ea ar fi potrivit podul nu să-și imagineze, tot ceea ce Aprecierea ar putea fi atins.

 

Nu e de mirare cercetatori care considera ca unele modele de teste și experimente, precum și dovezi de transfer de energie de la distanță, atunci când în realitate transferul de energie de la un loc la altul într-adevăr a fost. O medie de 2 km distanta, in unele cazuri, mai puțin de 100 de metri, uneori mult peste 20 km. Puterea instantanee de descărcare de gestiune fulgerul poate fi într-un moment special exactă a timpului o mulțime peste 10 15 J / s. Descărcarea de gestiune durează doar câteva zeci de milionimi de secundă, astfel încât emisă Aceasta este doar Usor Între 10 10 - 10 12 J, chiar în cazul în care, uneori, mult mai mult.

 

Sarcinile de bază ale serviciului de informații civile și militare, precum și orice activități de contrainformații de asemenea cu producția de dezinformare. Arunca lupi și oase (jurnaliști sau oricine încearcă să explice inexplicabilul ceva), astfel încât să poată ciuguli la asta. Mod clar astfel de lucruri se întâmplă, și nu vor fi discutate aici mai multe. Cele mai multe dintre ele pot fi clasificate în prezent între diferitele teorii ale conspirației.

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Fiecare mare dificultate și profundă poartă în sine propria solutie. Aceasta ne obligă să se schimbe gândirea noastră, în scopul de a găsi. aceasta.  N.Bohr
Muzica este religia mea.

 

Jimi Hendrix
Aici este testul pentru a afla dacă misiunea ta pe Pamant sa terminat: dacă ești în viață, nu este. Richard Bach
z