Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-a creat-cu-fulger-tije-in-domenii . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Paratrăsnete în domenii
Aproape în fiecare domeniu cultură, există mai multe piloni de electricitate, atragerea de fulgere
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

 - Site-ul auto-traduse

Mi se pare a fi un fel de paratrăsnet. Eu doar irita cu adevarat oameni, știi? Am într-adevăr în. Howard Stern
Mi-a plăcut școala. Am studiat ca un nebun. Eu  Maya Lina fost un tocilar Clasa A.
Uită-te adânc în natura, iar apoi veți underAlbert Einstein tand totul mai bine.

Cercuri , peisaje Agricultura, tije Franklin Lightning

PagPh
Treptat, vor fi publicate date GPS de cercuri, în jurul valorii din 1990, de la în jurul valorii de toată lumea. Prin harti diferite aplicații posibile ale fiecărui circuit incadrand le respecte. ( Google Maps , Bing )

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Lightning Lansete

Este într-adevăr atât de greu să ne imaginăm că unguentul în imagine sub drepturile de autor, a fost lovit de fulger? Acesta nu este. Care însoțește trăsnet și brațele sale, nu numai a creat toate obiectele din fotografie, inclusiv aproape o linie dreaptă dreapta jos. Cei de asemenea ar putea aparține principiul creației, așa cum este explicat la pagina liniile din Agricultura, dar nu neapărat Sat Dar nu este exclus ca unele dintre modele au fost de fapt create intr-un mod similar, prin metal, mai mult sau alte obiecte conductoare, nu foarte adânc în pământ, dar sub arătură adâncă. De asemenea Aceasta poate include apa-îmbibate cu lemn, din surse locale mici de umiditate sau oricare dintre Messerschmitt , Focke-Wulf , Dornier sau Junkers , neregulat împrăștiate în subteran. (Consultați pe pagina Lines culturilor)

 

Trăsnet Provocate de asemenea toate neregulile observate în creșterea plantelor, manifestate în imagine ca locuri cu neregulamentar depus `va fi (deteriorat, slăbit), culturi sau locuri unde cultura este la fel ca "periat" sau înclinat la o parte. Acest lucru este, de fapt, una dintre cele mai puține lovituri din toate cercetările existente și cercuri de fotografie, în cazul în care acesta este posibil să se observe în afară de complet depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor unele faze anterioare de dezvoltare cazare (slăbirea dăunător,) care pot precede lung înainte de culturi turtit (deteriorat, slăbit). Astfel de imagini cu număr posibil pe degete. Mult mai detaliat este sau va fi explicat că, în fazele pagina principală și secțiunea subpagini a Cronologia, și sunt, sau vor fi acolo de asemenea descris in detaliu unele alte imagini similare. Imaginea afișată aici se afișează culturi deja în grad considerabil de maturitate, precum și zonele deteriorate numai parțial sau nu la toate. Nu trebuie să fie depusă ` (deteriorat, slăbit), chiar dacă observați deteriorări, în stare uscată deja, probabil, va dura până la recolta. Astfel de cazuri, referindu-se la: probabil mai mult, dar mai puțin comună. Este posibil să declare aproape sigur că nu există cultură pe orz imagine, pentru că orzul, în etapa de maturitate în care există culturi pe imagine, ar fi intins pe teren 20 la 30% din suprafața întregul domeniu.

 

Pe aceasta pagina va fi concentrată mai ales număr considerabil de cultură cercuri fotografii, care sunt ca aproape paratrăsnete presărate cu.

 

Pe unele fotografii se pare că străinii au fost de aterizare doar dreapta pe firele de înaltă tensiune.

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Pagina în construcție

Unele informații parțiale acum pot fi găsite, de exemplu, pe paginile sumare Anumite.  cercuri - înțelegerea principal este acum una dintre cele mai ample paginii. Un alt informatii destul de cuprinzătoare pot fi găsite pe link-urile din pagina Texte . Există link-uri la unele texte publicate. De asemenea, unele încă nepublicate, adică o versiune preview. Alte teste sunt nesortate Localizare aici . Textele vor fi, desigur, adaugă continuu.

 

Câmp de grâu - și înregistrarea liniilor de câmp magnetic de trăsnet

Șocant, uimitoare, surprinzătoare, greu de crezut, dar de asemenea ochi-de deschidere similitudine

Câmp de grâu - record de linii de câmp magnetic generat de descărcarea de gestiune trăsnet

Aproape un milion de amperi (experimente cunoscute școlare - un maxim de 20 până la 30 Amperi)

 

  

Exact la momentul fluxului de descărcare de gestiune fulgerul prin coceni de porumb indus si conductie (aer ionizat, descărcării corona) de curenți electrici. Datorită acestei tulpini și alte părți de plante pot manifesta proprietăți electromagnetice.

 

Acesta a fost unul dintre cei mai mari gluma Natural - mistificare, truc inteligent, ar Asta a fost Mama Natura glumesc întregii omeniri sute nedumerit, mii de ani.

 

Cu ideile menționate nu este posibil de acord, protestul de asemenea posibile împotriva lor, dar poate că într-adevăr tot ce este posibil să să cu ea sau împotriva ei. Așa-numitele Jerry Cimrman lui postulat.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Fără certificat de naștere este imposibil de a face chiar și un pârț în UE, în America se poate fotografia în mod evident falsă fals de ea, prezentate in aceasta dupa trei ani, continua ca președinte. J.Zeman
Aș fi mai degrabă un paratrăsnet decât o  Ken Keseyseismograf.
Tu nu iau o fotografie,  A.Adams ai face.
z