Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-prognoză . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Previzionarea cercuri
Când și unde aspectul culturilor cercuri este aproape imposibil. Determina în cazul în care ele nu vor apărea este posibil.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Site-ul de traducere automată

Om de știință este un iubitor de adevăr pentru dragoste foarte adevărului însuși, Ori de câte ori se poate duce.  Luther Burbank
Predictii este foarte dificil, mai ales daca este vorba despre viitor.          N. Bohr
Stiinta este întotdeauna greșit, nu-l rezolvă o problemă fără a crea vizualizarea.           G. B. Shaw

Cercuri , peisaje Agricultura, posibilitatea de previziune

PagPh
Această pagină va descrie câteva dintre posibilitățile de a prezice (non) apariție (IR) forme regulate în viitor. Aici vor fi pronunțate Număr de însoțire fenomene, care ar trebui, în viitor, atunci când este posibil, în legătură cu descoperirea de modele in cultura cultură cercuri a efectuat sau infirma.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Pe această pagină nu va apărea atunci când Număr de unde și aceste cercuri Apar

Ei vor fi aici Appearing previziunile care rezultă din observațiile diferite, previziunile așa-numitele ajutoare, inestimabile ale științei și cercetării. Unele dintre formele lor pot fi de asemenea Chemat prognostic, dar termenul de predicție este pe deplin suficient. Ce este asta?

 

Practic, predictia este o formă de prognoză, bazat pe o formă de observații obiective, ceea ce face posibil pentru a ajunge la o concluzie. Deoarece acest lucru nu este de nici un delir sau confectii, pronunțată de tot felul de mister-credincioși "capacități", care au aproape fără excepție, un singur lucru in comun: nu este posibil ele, la toate în nici un fel, nici confirma nici ref.

 

Teoriile similare ar putea Prin urmare, toate mystery-credincioșii uniți în gaozari lor bărbatul misterios.

 

Număr Aici pronunțate vor toate, fără excepție, să fie verificabile bazate pe ipoteze logice, și, în general, nu va în orice moment, în viitor, de prevenirea ei înșiși în orice fel care urmează să fie confirmată sau infirmată pe Contrar.

 

Număr este posibil să se verifice retroactiv, și anume de a utiliza aplicația lor care e deja cazuri au avut loc în trecut și să verificați dacă ar fi posibil ca previziunile de secetă ar fi fost confirmată sau infirmată de cazuri.

 

Predictii nr. 1

Cercurile autentice culturi nu vor apărea niciodată pe site-ul în cazul în care acesta nu a fost precedată de o furtună, mai precis, în cazul în care descărcarea de gestiune fulgerul nu a lovit în domeniul exact în punctul în care a apărut mai târziu, cercuri sau orice alte modele regulate.

 

Declarația că acestea sunt adevărate culturi cercuri generate de descărcarea de gestiune fulger este o predictie a fenomenului precedent inseparabil de însoțire. Oricine dorește să seceta refs și pretenția, are posibilitatea. Acesta va fi cu adevărat o nevoie de o mulțime de muncă, muncă grea, dar există posibilitatea. Oricum, este un perfect obiectiv care poate fi destul de fenomen este confirmat în totalitate sau infirmat, și există resurse destul de tehnice obiective pentru ao activa.

 

Un alt formule, suplimentare sau de consecință: cercuri originale a culturilor vor fi găsite numai în cazul în care câmpul era exact la acel moment afectate de descărcare de gestiune fulger. Ei nu s-ar fi descoperit înainte de furtună primul izvor, sau undeva unde furtuna nu a fost deloc.

 

Predictii nr. 2

Tulpini de la punctul de cercuri autentice nu va indoi la sol în consecință, că le Acel moment doar în unele mecanice la nivel local operat concentrat sau de orice altă putere. Forma a fost creat în cadrul acestora deja cu mult timp înainte, și sunt îndoire la sol doar în cazul în care forma a fost creat de dăunătoare și, ca rezultat al slăbirii Asta tulpini. Acestea vor fi îndoirea la sol numai datorită faptului că va fi diminuat. Mai bine zis, va fi diminuat, astfel încât acestea vor fi capabili să se aplece suprafața solului ca urmare a forțelor mult mai slabe, ea provine nedeteriorat sănătos care sunt capabile să reziste fără probleme (de până la 100 de ori mai puternice și mai rezistente mecanic, capabil să reziste la de 100 de ori mai multe forțe mai mari).

 

Lame de localizarea modelelor vor fi atât de care a slăbit Ele nu ar putea fi chiar posibilitatea de a transporta propria greutate. Lor le-a forțelor de usuall poate acționa în mod semnificativ mai mare (cu o greutate combinată de pachete de tulpini numeroase, efect de domino , în greutate de tulpini a crescut cu mai mult de două ori de umiditate din roua sau ploaie, efectele de vânt.

 

Slăbirea de tulpini din modelele pot fi verificate prin teste mecanice, și este complet slăbirea fel de tulpini care apare (va apărea) la orice depus `va fi (deteriorate, slăbite) culturilor din lume, precum și complet neregulat. Acesta este turtit (deteriorat, slăbit), din acelasi motiv, slăbind cauzate de trecerea de energie electrica livrata Asta e punctul de descărcările electrice, chiar și în unele cazuri, numai de către inducție.

 

Predictii nr. 3

În cazul a descoperit că va fi destul de curând după descărcarea de gestiune a fulgerului care le-a creat, va fi posibil, la fiecare punct de apariție a culturilor cercuri de imagini termice AȘA detecta și verifica prezența de energie reziduale ar Livrat de descărcare electrică, depozitate temporar subterane și acumulate de căldură. În stadiul avansat al cercetării va fi posibil să se identifice teren, care a fost lovit de fulger, folosind camere termice doar după furtună și astfel încât nu există un risc crescut de cei care recolta va aplecați. În plus, există și alte modalități de a găsi de asemenea locul unde fulgerul a lovit, cu o precizie de zeci de metri, și fotogrammetrie va permite ceva similar cu o precizie de centimetri.

 

Predictii nr. 4

Fulgere mai devreme sau mai târziu, va fi capturat fotografic, care a lovit exact locul în care a fost creat ulterior un model regulat în cultură. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla în bună vechi Anglia. Pentru a încuraja eforturile de stormchasers este în acest moment a declarat că:

Descărcarea de gestiune pentru primul fotograf Trăsnet, Cine va capta cu succes într-o clipă sau să facă un videoclip de descărcare de gestiune fulgerul, exaxtly aterizat în punctul, unde, mai târziu, prin urmare, a intrat în cerc existenta si model regullar, va fi răsplătit din belșug. Taxa de aproximativ estimat va fi mai mult de un milion de dolari.

În plus față de slava nemuritoare de a fi prima din lume care a reușit în ceva de genul asta, va primi din mâinile ale acestui autor și contribuția buzunar de Râme (bomboane), și adevărat self-made semnătură falsă a acestui autor eseu, lipite împreună Din scrisorile tăiate din drepturile lui Red (foaie de comuniști de la 80). Stormchasers ale tuturor țărilor din întreaga lume întreagă, uniți-vă!

 

Cu fotografierea de descărcările electrice sunt de-a face un număr de specialiști din întreaga lume. A se vedea, de exemplu, Google (stormtrackers, stormchasers). Acesta este un subbranch de interes lor, de urmărire meteorologice extreme. Unii dintre ei chiar fotografie opereze și să monitorizeze în întregime fulgere ca preferat, interesul principal. Ca o adăugare, observații, măsurători, uscate, de monitorizare a documentației și a înregistrărilor de vreme extremă este de asemenea angajat într-o disciplină științifică în întregime oficial numit hidrometeorologie.

 

Predictii nr. 5

În cazul a descoperit că va fi destul de curând după descărcarea de gestiune a fulgerului care le-a creat, va fi pe locul unor cercuri sau alte modele regulate Complet demonstrabil calitativ și cantitativ detectate și verificate în concentrații crescute de foarte periculos, chiar mortale substanțe chimice toxice. Mai întâi de toate, CO2 , CO, dar probabil unii pe alții, mult mai rau (HCN), iar unele produse chimice organice extrem de periculoase. Poate compuși de siliciu, de asemenea organophosphates (dar nu sunt originare din plante erbicide și pesticide de tratament)

 

În locuri cu Frecvent depus `va fi (deteriorate, slăbite) plantele de cultură se vor găsi complet nedistinct simptome, care sunt găsite în tiparele

 

Predicție: În cazul în care factorii de decizie cerc să nu părăsească imediat și necondiționat activitățile lor nebunești, mai devreme sau mai târziu, unul dintre ele găsite la locul crimei ucis de descărcare de gestiune fulger, singurul autor adevărată și legitimă a cercurile din lanuri. Ei au fost avertizați.

 

Poate ceva de genul dezvolta un cercurile parțiale globale a culturilor vremea - niciodată și nicăieri altundeva în cazul în care au fost puternic decât cu furtuni și fulgere, și au în principal în vecinătatea paratrăsnet artificiale și naturale - linii electrice, eng. rețele, gunoi de grajd, copaci, arbusti, apa din surse subterane

 

(De asemenea, în fizica), dar în cel mai bun, probabil, dacă nu vom încerca să inventeze un alt fel de prost. Atunci când natura în loc de pur și simplu că "permit" sau părăsesc, abilitatea de a crea o varietate de structuri regulate și fractal. Natura însăși ne spune uneori, cum se face într-adevăr. Dacă avem un pic de noroc, poate unii dintre noi reușesc în modelarea Mathematicall a capacității sale de utilizarea unor programe de simulare. Pentru a începe va fi complet explicație destul de unele lucruri mici de acompaniere inseparabil cifre, în trecut și în viitor (predictie partiala, derivat de fenomene însoțitoare)

 

Număr în următoarele: electromagnetism, electricitate statică. Prevăd că este ceva cunoscut de mult, este necinstit și lipsit de sportivitate, ar spune Mirek Dusina. Dar misterul Aceste fani nebune a fost nevoie deja în cele din Lor jumătate goală cineva cu ciocanul de maci au trebuit să completeze în momentul în care au deja nu a reușit să-l legați la ei înșiși. (... Uman ... Descărcarea de gestiune pentru Lightning ...) A fost suficient să întreb. Unul dintre Cei cu "experți" din toată lumea, care sunt atât de bucuros Reprezinta instituții "expertiză" ale cercetărilor lor, aproape un rau mic. Dar aceasta este doar confirma Din pacate Asta deranjat Ei niciodată nu studiată chiar orice literatură de specialitate. În acest caz, chiar nu trebuie să deranjeze prea mult. Pagina 7 este într-adevăr destul de mult de la și pentru începutul cărții.

 

"Poate cineva să prezică apariția lor" - mai mult prima Nu este posibil să se prevadă exact când, unde și de exact ceea ce figurează în domeniile Apar. În schimb, este posibil să se prevadă de asemenea multe fenomene în mod inseparabil de însoțire, descoperirea de modele care va preceda, însoți și urmați. Este foarte ușor de asemenea pentru a explica de ce. Toate aceste fenomene au o caracteristică unică comună. Totally integral cu unul dintre fenomenele, legate în mod inextricabil cu descărcarea de gestiune fulgere. Astfel, este posibil de a prezice destul de exact ceea ce este în legătură cu descoperirea a cercurilor așa-numitele culturi originale, în viitor, oriunde în lume au loc la locul lor, ceea ce va fi găsit acolo și de ce.

 

pietre crăpate

 

Liniile din culturi -

În primul rând drept

În al doilea rând Potrivit tractor urmărește în mijlocul dintre ele densitatea însămânțare este foarte precis determinate, și, dacă nu lucrurile sa mearga prost, plantele cresc fara probleme, foarte uniform si fara cazare (dăunător, slăbind). Descărcarea de gestiune trăsnet în domeniul pe care îl merge prost destul ", plantată în domeniul" numărul de substanțe chimice nocive. Plante pentru mai multe săptămâni înainte de care au crescut exact în conformitate cu de cantitatea de nutrienți din sol, și dacă descărcarea de gestiune fulgerul nu occurr în domeniu, în grila foarte regulat lor ar fi împărțit între ei nutrientii exact ceea ce au nevoie. După descărcarea de fulger, referindu-se la: sunt plante pe o suprafata mare de deteriorate, și energie electrică vine la ei în principal prin piesele de pe tractor, și este atât de uniform distribuită pe o suprafață mare. Cele mai multe plante sunt deteriorate, la care au venit de energie electrică din ambele parti, exact la jumătatea distanței dintre piese. Plantele sunt apoi încearcă să scape de produse chimice neadecvate, precum și în cazul în care Ei sunt podul, o fac prost. Agronomie, densitatea culturilor de rotație, fertilizare, îngrijire și semănat - totul este calculat pe cele mai înalte randamente, și e testată în timp, sunt în curs de de asemenea soiuri crescute în permanență noi.

 

"Găurile pentru pini"

 

Fulgurites

 

animale moarte

 

Actualizarea și extinderea modelelor de-a lungul timpului,

 

Precedent de stat depunerea (slăbirea dăunător,)

 

 

Halfprediction - admite posibilitatea unor eșec:

Ei bine-cunoscut simbol chinezesc al yin - yang provine din observațiile de cercuri și retragere a formelor lor în antichitate. Este aproape de neconceput ca ar putea fi altfel. Mai devreme sau mai târziu, va fi posibil să confirme că avizul de studii de materiale de fișiere. Acesta nu va fi, deși, în adevăratul sens al literal scris un material depunere de hârtie, dar înregistrările de secetă batuta in cuie. Nimic posibil pentru. Poate că va fi posibil cândva, în viitor, pentru a efectua în timpul unui anumit Acest tip de explozie controlată regizat, în care cel mai probabil se încadrează într-un singur loc pozitiv (yin) și în apropierea negativ (yang) Descărcarea de gestiune fulgere (mai exactReturn Stroke, de asemenea există bipolară fulger), Ei pot În împrejurimile lor pentru a crea un instantaneu al aerului de vartejuri, și mai ales uscat care un câmp electromagnetic și modelul similar ar putea Aris.

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------

 

Partea 2

 

 

Este posibil, prognoza crearea de cercuri autentice?

Că anumite caracteristici selectate da, deși, desigur, nu destul de exact ..

În primul rând, este posibil să se prevadă în cazul în care și atunci când acestea nu vor apărea. În cazul în care nu vor apărea niciodată nu a fost o furtună și domeniu nu a fost lovit de fulger. Desigur, mult mai des vor apărea în locuri uscate destul de neregulat aplatizate (deteriorat, Slăbită) culturilor. Toată lumea, poate fi estimată Aproximativ un milion de cazuri mai multe decât cele de asemenea zonele găsite în modele regulate. Aproximativ 10% din suprafața totală însămânțată Anual. În cazul în care există "aterizare", impactul oricărei deversări Acea energie electrică uriașă, în suprafață domeniul culturii, probabil pentru a deveni mai mult sau mai puțin dificil de a defini și datorită unui Interplay destul de aleatoriu de împrejurări, pot fi create și model regulat.

 

Dimpotrivă recolta va fi aproape depusă `va fi (deteriorate, slăbite) Imediat după descărcarea de gestiune a fulgerului. De asemenea, aceasta este una dintre cele mai FACT fundamental că podul de confuzie sau greșelile de orice Exploratorilor Potential de depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor. Fie că sunt unele auto-proclamat "Explorers-mister", de diferite tipuri, etc OZN. Sau, dimpotrivă unii oameni care ar dori să încerce să se uite la cauză, cel puțin un pic în ceea ce privește orice știință reală sau de cercetare. Adevărații oameni de știință și cercetători au acordat o atenție la cercetări privind culturilor cercuri problematica doar cu o distanta foarte mare, pentru că a fost orice cercetare serioasă printr-o varietate de "profesioniști", cum ar fi mister-numit exploratori, OZN si persoane fizice Confruntarea cu diverse pseudo-științe, sau sciolisms cvasi-științe într-un mod groaznic discreditat. Toate acestea încă în paternitatea addition de diferite modele a început să raporteze tot felul de indivizi nebuni de tip D & D, care ar potențial orice cercetare serioasă în acest domeniu, chiar mult mai mult discreditat. Este posibil să spun, că ar fi fost nici cercetărilor ulterioare științifice serioase în acest domeniu doar foarte sigur, și în cele din urmă terminat Permanent. Unele alte Persoanele apoi în principal datorită faptului că mințile lor au fost nebuni de transport, altele decât Capabil informațiile singurul care toate culturile cercuri de persoane lucrează, într-adevăr unele modele destul de primitive creat.

 

Faptul că recolta va indoi la sol mult mai târziu decât evenimentul care a dus la aceasta a cauzat este posibil să numim "mimicii natural". Mult mai multe detalii cu privire la calendarul aproximativă și succesiunea de evenimente care duc în cele din urmă la cazare (slăbirea dăunător,) culturilor, este situat la Cronologie .

 

Uneori, depunerea (slăbirea dăunător,) de culturi Apare în vreme uscată și frumoasă, ceea ce Agricultorii Vrei doar imagina ca cel mai bun pentru cultivarea ei. Despre furtuna, asta era deja în desfășurare în urmă cu câteva săptămâni, nimeni nu este capabil să-l aduc aminte. În schimb, imediat după furtună, chiar și detaliate în timpul inspecției, cultură a făcut pare că nu sa întâmplat nimic, și nu a căzut grindină. Dar tocmai Imediat după furtună fusese deja, de fapt, "toate pregătite" pentru mare cazare (dăunător, slăbirea) de cel puțin zeci de metri de punctul în care sa încheiat fulgerul, uneori mult mai mult. Plantele încă arata ca aproape că aparent nu sa întâmplat nimic, multe zile după ce curentul electric a trecut prin ele, uneori chiar abia induse. Chiar dacă a trecut prin ele și secetă mare cantitate de energie electrică care au fost complet imediat și ucis de asta.

 

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Adică, am mostenit boala de alcoolism, și am învățat devreme pentru a obține ajutor atunci când am nevoie de el. Intotdeauna mi-am dus la oameni care au știut mai mult decât am făcut-o. L. Minnelli
Timp pentru acțiune este acum. Nu e niciodată prea târziu pentru a face ceva.  Antoine de Saint-Exupery

Ignoranța nu este niciodată mai bine decât cunoașterea. E. Fermi

z