Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-cronologie-timelapse . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Cercurile - timelapse
Camera continuă interval de timp oferă posibilitatea de interesant, după descoperirea unei formațiuni
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Site-ul de traducere automată

Cred că lucrurile se intampla asta nu poate fi explicat, dar atât de mulți oameni par intenția de a le explica. Toată lumea are un răspuns pentru ei. Fie străini sau lucruri din lumea spiritelor. H.Ramis
E mereu prea devreme pentru a iesi. N.V.Peale
Învățarea de mult nu ne învață înțelegere. Heraclit

Cercuri , peisaje Agricultura, Capture Timelapse

PagPh
Misterul inexplicabil definitiv pe înțelesul tuturor

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducere

Toate cercurile din lanuri Inspectorii destul cred in mod eronat, că, după aparitia de a găsi modele și de a descoperi că au pierdut cea mai importantă etapă (crearea sa). Atunci este posibil doar să-l documenteze și nu mai este nimic de făcut. Dar acest lucru nu este absolut adevarat, deoarece multe lucruri de o foarte interesante se va întâmpla doar pentru următoarele zile (în afară de - mulțimile de curioși, graba câmp). Nu este posibil să se înregistreze întregul proces de la început, dar că ceea ce va urma, nu este mai puțin interesant, vice-versa. Progresul poate fi urmărită până la recoltă, uneori de asemenea un pic mai târziu.

 

Camera de timelapse

În dezvoltarea

 

Erori de cultură cercuri Explorers

Una dintre cele mai importante făcut alte greșeli culturi Explorers cercuri, premiza că formarea de cercuri oriunde în lume este o chestiune de minute, estimat la aproximativ 5-10, 20-30 la pod, și chiar înainte, nici după, în domeniul deja nu se întâmplă nimic. De fapt, povestea întreagă, ceea ce se întâmplă pe platoul de filmare, ocupă cumulativ 1000 - 1500 de ori mai lungi de timp. De mai multe luni. cazare (dăunător, slăbirea) din culturi (Asta observabile primar, pod), în timpul căreia este intr-adevar si complet apare in mod natural, este usuall doar câteva procente a perioadelor întregi, dar de asemenea mult sub un procent. Uneori pot apărea aplatizări (slăbirea dăunător,) de cultură într-adevăr deja în timpul (Imediat după) Descărcarea de gestiune fulger, dar ele sunt într-adevăr cazuri cu totul excepționale. Mai ales atunci când există, probabil, sa întâmplat deja de descărcare de gestiune complet diferite în domeniul culturii săptămâni Aceleași câteva înainte de (două evacuări într-un singur loc). Dar chiar dacă descărcarea de gestiune unică și extrem de puternic a avut loc, tot ce pot fi prelucrate într-un mod altul, și nu "predecesor" este nevoie.

 

Proprietăți mecanice ale culturilor nedeteriorat

Deși nu poate fi într-adevăr remarcat, culturi complet intact sanatos poate rezista chiar și cele mai extreme condiții meteorologice (vânt), și imediat după al unda de soc, care corespunde explozia de câteva sute de kilograme de TNT în apropierea câmpurilor de suprafață pe teren într-o fracțiune de secundă la exagerati Cateva sute de km / oră. Crop wavw explozie considerabil se poate îndoi momentan fără a încălca aproape de sol, codițele Imediat după Remiterea pus imediat înapoi în poziție verticală. Plantele au un loc uscat, dar, desigur, un impuls extraordinar de intens mecanică "amintit" în țesuturile lor, pot să apară și deteriora deformeze (dirijat) Piese de țesuturi, unele celule, inițial Deși complet neobservabil, microscopice, dar că, în timpul perioadelor lungi de timp începe să se creste pana la dimensiuni macroscopice.

 

Mecanice daune

  Aparentă este la plante pana la distanță relativ precise și marginală din impactul de descărcare de gestiune, mai degrabă tocmai într-un cerc, mai departe la distanță Dincolo de faptul că aproape deloc Această distanță poate fi cu precizie relativ determinată de intensitatea de descărcare de gestiune. Care este de zeci până la sute de mii de amperi, în cazuri extreme, ar putea fi aproape de un milion. Descărcarea de gestiune a avut loc puncte depărtate mezi pe o medie de 2 km. Pornind de tensiune între nor și pământ Ar putea fi mai multe miliarde de volți, curent a fost efectuată pentru o milionime de secundă câteva (partea cea mai energic), iar timpul de descărcare de gestiune sa întâmplat, calea între cer și pământ (există lucruri între cer și pământ) au fost radiate Câteva ore mai megawatt de energie electrică. Descris este un fulger medie sau peste medie, puțin în cazul deversării extrem de puternic poate fi în curs de desfășurare și mai multă valoare de mii de ori mai mare.

 

Energie electrică iradiat in ultimii metri la zeci de metri de descărcare de gestiune de mai sus a fost parțial domeniul indus în instalațiile de (într-un cerc relativ exactă din punctul de impact) și deteriorate le. Acest prejudiciu, referindu-se la: a fost Imediat după descărcarea de gestiune complet vizual neobservabil, iar câteva ore după ce nici un efect asupra plantelor, reducerea rezistenței mecanice, flexibilitate, rezistență la tracțiune, rezistență la rupere și rupe. Dar, după câteva săptămâni zi ani singur, modificări microscopice incepe sa creasca vizibil chiar și macroscopic, iar modificările vor fi pe plante vizual și mecanic observabile.

 

Agricultorii ar putea să conteze theirrselves noroc că marea majoritate a energiei este radiată în calea de descărcare de gestiune între cer și pământ de suprafață, canalul fulger a cărei lățime este de aproximativ 5 mm, și chiar și în cele mai extreme de descărcare de gestiune fulgerul nu depășește 10 mm ( surse diferite, există informații de asemenea 10 - 20 mm, a explicat în altă parte). Acest canal plasmă, cu o temperatură de 30.000 de grade C Aproximativ la momentul actual trăsnet trece prin ea, acționează ca un rezistor de aproximativ 1 ohm pe metru. Este o aproximare dur, dar pentru moment acest lucru este destul de explicație. Dacă valoarea rezistenței canalului a fost mult mai mic, spun ori, aproape fiecare al energiei radiate de descărcare de gestiune ar fi doar după ce ating descărcării de gestiune (Return Stroke) Fruntea la pământ, și Agricultorii ar fi în locuri uscate pe o suprafață considerabilă a culturilor de câmp uscate în loc de recoltare și de cărbune.

 

În plus față de energia indusă poate fi un fel de energie Realizat de asemenea în plante prin sol, ca un echivalent al tensiunii de așa-zisul pas cu pas. Datorită Acest lucru ar putea fi afectat în principal unele părți ale sistemelor de rădăcină de plante, în funcție de variabilitatea rezistivității electrice și straturi subterane de sol, din nou, relativ des cu precizie într-un cerc.

 

Un alt factor ar putea acest comportament un curent electric în instalațiile de la o oarecare distanță de la punctul de deversare frunte de impact, cu Corona (descarcarea Corona). Se înconjoarăReturn Strokeca o acopere, până la o anumită distanță, ca un dirijor este înconjurat de o izolație (înveliș - Manta Corona, a se vedea motoarele de căutare). Diametrul corona depinde numai de descărcare de gestiune curentă (de vârf), superior curentul de vârf, se extinde mai departe. Profita de contact a plantelor cu curent electric foarte precis la raza distanta de corona, desigur, într-un cerc. Este acolo Situat între publicul PT mai "Sceptic" care nu cred că descărcările electrice sunt capabili de a crea în domeniu și cercul de plante deteriorate, că mai devreme sau mai târziu să moară, sau doar îndoiți la pământ sensul acelor de ceasornic sau invers acelor de ceasornic?

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Câmp de grâu - și înregistrarea liniilor de câmp magnetic de trăsnet

Șocant, uimitoare, surprinzătoare, greu de crezut, dar de asemenea ochi-de deschidere similitudine

Câmp de grâu - record de linii de câmp magnetic generat de descărcarea de gestiune trăsnet

Aproape un milion de amperi (experimente cunoscute școlare - un maxim de 20 până la 30 Amperi)

 

   Exact la momentul fluxului de descărcare de gestiune fulgerul prin coceni de porumb indus si conductie (aer ionizat, descărcării corona) de curenți electrici. Datorită acestei tulpini și alte părți de plante pot manifesta proprietăți electromagnetice. Astfel, ei pot acționa ca ace magnetizate busolă, și forțele electromagnetice sunt momentan le abătută la sol într-o direcție sensul acelor de ceasornic sau invers, în funcție de rata relativă, direcția și diferența de fază a curenților passaging electrice. Modificări temporare și tensiunile mecanice pot crea unele daune de asemenea Între timp invizibil mecanice, orientat în direcție. Astfel de daune-interese microscopice directional orientate sunt în măsură să GRADUALE creștere a țesuturilor deteriorate provoca mai târziu GRADUALE directional orientat îndoire a tuturor tulpini într-o direcție (CW sau CCW). Câmpuri magnetice ale unui descărcările electrice medii sunt de cel puțin zece mii de ori mai puternică decât cea din campul magnetic al Pamantului. O altă parte a lucrării poate fi efectuată de către enorme datorita electrostatice forțele în acest frunze și tulpini de plante se comporte ca frunze și tulpini de electroscoape. Diametrele cercurilor reprezintă aproximativ gama de forțele electromagnetice de trăsnet de descărcare de gestiune. În plus față de toate acestea, referindu-se la: modelul cultura se produce cel puțin câteva zile, uneori până la câteva săptămâni după ce a lovit fulgerul. Aceasta se datorează faptului că țesuturile afectate de plante slăbi foarte încet, din cauza inerției imens și, în consecință foarte incet-va modificări în plante ( PPE , Cronologia ). Deoarece uneori pe localitate poate avea loc interferențe foarte complexe și rezonanțe, se poate crea, uneori, un model foarte complicat. O deversare fulger unic radiază energie pentru locomotive electrice, care ar călători mii de kilometri. Media (!) Descărcarea de gestiune. (Explicație simplificată)

 

Acesta a fost unul dintre cei mai mari gluma Natural - mistificare, truc inteligent, ar Asta a fost Mama Natura glumesc întregii omeniri sute nedumerit, mii de ani.

 

Cu idei pronunțate este posibilă nu sunt de acord, protestul de asemenea posibile împotriva lor, dar poate că într-adevăr tot ce este posibil să să cu ea sau împotriva ei. Așa-numitele Jerry Cimrman lui postulat.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Știința poate purifica religia de erori și superstiții. Religia poate purifica stiinta de la idolatrie și absolute false ..  Pope John Paul II
C.Chaplin:  O zi fără râs este o zi pierdută.  
Dacă Prostie ne băgat în mizeria asta, atunci de ce nu ne poate scoate? W.Rogers
z