Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-Electromagnetism . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Electromagnetism
(Cercurile din lanuri - descriere introductivă)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

 - Site-ul auto-traduse

Tu nu ar trebui să pariezi împotriva ceva în știință la Cote de mai mult de aproximativ 10 12 e prima  E.Rutherford
Imposibil este un cuvânt de a fi găsit numai în dicționarul de proști.  N.Bonaparte
Adevărata fericire vine din bucuria de a Deeds bine făcute, coaja de a crea lucruri noi ..     A.de Saint-Exupery

Cercuri , peisaje Agricultura, modele electromagnetice

PagPh
Cercurile - influența forțelor electromagnetice asupra formei de modele în domeniile cultură

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Electromagnetism

Conform teoriei Această descărcare de gestiune poate părăsi în tulpini și structurile lor țesutului daune directional orientat inițial ar putea fi explicat pachete de tulpini Adesea, în picioare, în centrul modelului. În timp ce acestea sunt cel puțin la fel de puternic avariate, dar deteriorarea lor nu are aproape la fel de intense orientare direcțională sensul acelor de ceasornic sau invers acelor de ceasornic. Direcția lor de daune initiala este mult mai îndreptată spre centrul cercului, atât de mult mai mult pentru a se a propunerii (teepee) și tulpinile din jur care participă la "efect de domino" sunt doar "le orbitting." În ciuda faptului că sistemul de teepee Acest volum tulpini foarte central semnificativ întărește. (pic, graph)

 

Pagina în construcție

Unele informații parțiale acum pot fi găsite, de exemplu, pe paginile sumare Anumite.  cercuri - înțelegerea principal este acum una dintre cele mai ample paginii. Un alt informatii destul de cuprinzătoare pot fi găsite pe link-urile din pagina Texte . Există link-uri la unele texte publicate. De asemenea, unele încă nepublicate, adică o versiune preview. Alte teste sunt nesortate Localizare aici . Textele vor fi, desigur, adaugă continuu.

 

Câmp de grâu - și înregistrarea liniilor de câmp magnetic de trăsnet

Șocant, uimitoare, surprinzătoare, greu de crezut, dar de asemenea ochi-de deschidere similitudine

Câmp de grâu - record de linii de câmp magnetic generat de descărcarea de gestiune trăsnet

Aproape un milion de amperi (experimente cunoscute școlare - un maxim de 20 până la 30 Amperi)

 

  

Exact la momentul fluxului de descărcare de gestiune fulgerul prin coceni de porumb indus si conductie (aer ionizat, descărcării corona) de curenți electrici. Datorită acestei tulpini și alte părți de plante pot manifesta proprietăți electromagnetice. Astfel, ei pot acționa ca ace magnetizate busolă, și forțele electromagnetice sunt momentan le abătută la sol într-o direcție sensul acelor de ceasornic sau invers, în funcție de rata relativă, direcția și diferența de fază a curenților passaging electrice. Modificări temporare și tensiunile mecanice pot crea unele daune de asemenea Între timp invizibil mecanice, orientat în direcție. Astfel de daune-interese microscopice directional orientate sunt în măsură să GRADUALE creștere a țesuturilor deteriorate provoca mai târziu GRADUALE directional orientat îndoire a tuturor tulpini într-o direcție (CW sau CCW). Câmpuri magnetice ale unui descărcările electrice medii sunt de cel puțin zece mii de ori mai puternică decât cea din campul magnetic al Pamantului. O altă parte a lucrării poate fi efectuată de către enorme datorita electrostatice forțele în acest frunze și tulpini de plante se comporte ca frunze și tulpini de electroscoape. Diametrele cercurilor reprezintă aproximativ gama de forțele electromagnetice de trăsnet de descărcare de gestiune. În plus față de toate acestea, referindu-se la: modelul cultura se produce cel puțin câteva zile, uneori până la câteva săptămâni după ce a lovit fulgerul. Aceasta se datorează faptului că țesuturile afectate de plante slăbi foarte încet, din cauza inerției imens și, în consecință foarte incet-va modificări în plante ( PPE , Cronologia ). Deoarece uneori pe localitate poate avea loc interferențe foarte complexe și rezonanțe, se poate crea, uneori, un model foarte complicat. O deversare fulger unic radiază energie pentru locomotive electrice, care ar călători mii de kilometri. Media (!) Descărcarea de gestiune. (Explicație simplificată)

 

Acesta a fost unul dintre cei mai mari gluma Natural - mistificare, truc inteligent, ar Asta a fost Mama Natura glumesc întregii omeniri sute nedumerit, mii de ani.

 

Cu ideile menționate nu este posibil de acord, protestul de asemenea posibile împotriva lor, dar poate că într-adevăr tot ce este posibil să să cu ea sau împotriva ei. Așa-numitele Jerry Cimrman lui postulat.

 

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Cel mai bun om de știință este deschis de a experimenta și începe cu romantismul - ideea este că orice possible.sible.  R.Bradbury
Fun este ca de asigurare de viață, mai în vârstă ai, mai multe costurilor IT.  Kin Hubbard
Fortune, văzând că nu ar putea face ea proștii înțelept, le-a făcut norocos.  M.de Montaigne
z