Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi-cercuri-a creat-de-fulger-energie electrică . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Fulgere de energie electrică
(Energie, comportamentul, Realizarea, similitudine)
Learn about thunderstorms RSS feed

Orz mai bine, fabrici de bere, malț, bere, bere.

Pentru a avea o idee mare, au o mulțime de ei. Thomas A. Edison  
Ele Cine poate renunța la libertatea esențială pentru a obține un pic de siguranță temporară merita nici libertate, nici siguranță. Benjamin Franklin
Ei spun un pic de cunoștințe este un lucru periculos, dar nu e așa de rău jumătate ca o mulțime de ignoranță. Terry Pratchett

LIKE-SUPERNOVA energie concentrația în descărcarea de gestiune

PagPh
Notă: Menită primele 10 secunde ale exploziei unei supernove, în cursul acestei radiaza energie aproape întreg. Ce se întâmplă atunci este din punct de vedere energetic aproape nu interesant, Desi foarte mult timp observabile.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Un alt comentariu: analogi cu supernovă este afișat în principal ca o curiozitate, ci pentru comparație,: formarea pe imaginea din dreapta în temeiul dreptului de autor a fost format după explozia unei supernove (16 de ani mai târziu), când unda de șoc a ajuns la norii de gaz, Asta au fost eliberate din steaua-mamă 20.000 de ani. Imaginea ilustrativ din această pagină în dreapta foarte sus prezinta o figura regulat în cereale, de asemenea care a fost generat într-un fel care participă unda de soc format de descărcare de gestiune fulgere. Expunerea a durat o fracțiune de secundă.

 

Notă introductivă Ultima: Imaginea în temeiul dreptului de autor demonstrează foarte clar cinetica de explozie (luând loc în principal în plan, și anume 2D, ca pe suprafața unui teren de cultură ...).

 

Simptomele electrice ale evacuărilor de trăsnet

De proiectare a paginii este doar la început,

în timp considerabil va fi prelungit.

 

Problema este foarte cuprinzătoare, deoarece timpul de descărcare de gestiune fulger este de fapt un imens de cantitatea de energie transferată de la un punct la altul, având loc într-o perioadă foarte scurtă de timp. Procesul este destul de complex și poate fi împărțit în mai multe sub-secțiuni. Având în vedere complexitatea întreaga problemă este de asemenea dat un număr de alte sub-pagini, inclusiv aceasta. Pagina principală părinte este fizica de descărcările electrice , în general, sunt mai continuă să-l Dedicate, de exemplu, unele secțiunea subpagini a științei-realitatii . Sinteza de bază a proprietăților de descărcare de gestiune medii este posibil să se găsească aici . Tabel este preluat din Trăsnet: Fizica si Efecte (2007), autorii Dr.V.A.Rakov , Dr.M.Uman , atât din Universitatea din Florida , Departamentul LIGHTNING RESEARCH GROUP

 

 

Materia este pe larg descrisa in literatura de specialitate. Pe pagina Carti cu posibile găsi numeroase trimiteri la literatura de specialitate privind descărcările electrice, dintre care iese în evidență, în special, deja menționat Trăsnet: Fizică și Efecte , Vařáková, M.Uman (2007). rezumat al conținutului , se leagă de Cărți Google . Este una dintre cele mai mari lucrări, scrisă vreodată despre procesele de descărcările electrice (687 de pagini, peste 6000 de referințe). De asemenea, orice altă carte a doi autori conține, printre altele, materiale de referință global. De exemplu, Descărcarea de gestiune pentru Lightning , M. Uman (2001) - peste 1200 de referinte (trimiterile la cărțile Google ).

 

Indiferent de ceea ce se întâmplă înainte și după, cel mai important (de asemenea, cel mai puternic), o parte din descărcarea de gestiune cu Return Stroke. Deși transferă cea mai mare parte a energiei de descărcare de gestiune (99%), dar consideră cel mai scurt timp (mai puțin de 10 milionimi de secundă, cel puțin în partea cea mai esențială a acestuia). Din acest motiv, de asemenea are efecte foarte semnificative mecanice. În anumite cazuri, poate fi o parte substanțială a energiei de descărcare de gestiune de asemenea transferat în timpul procesului, care se numește Continuarea curent (apare numai uneori). Anumite În cazuri rare, aceasta poate dura până la câteva secunde, usuall cateva zecimi. Curent, care are loc între nor și sol în timpul care este de aproximativ o mie de ori mai slab, decât Rs. Având în vedere durata Prin urmare, astfel, pot transporta și o parte semnificativă a energiei. Datorită că există Realizat de secetă și de curent slab - "numai" sute de amperi, împotriva a sute de mii, în cazul RS, și are o rată zero a creșterii, efectele sale posibile mecanice, comparativ cu RS, pentru a fi considerate ca zero, nimic nu de asemenea indus în mediul înconjurător. Dar aceasta poate provoca leziuni vizibile, din cauza efectelor termice, de exemplu, la instalatiile electrice sau al aeronavelor va îndruma lovit. De asemenea, este aproape sigur, care pot fi implicate în deteriorarea plante, dar nu de inducție. Probabil depinde de căile cu curent realizată prin intermediul și modul în care este răspândit în căile aleatoare.

 

Datorită Continuă curent apare ocazional întârziere foarte mare, între unele dintre descărcarea de gestiune ulterioare RS Same, care tind să distanța medie de 50 - Rar depaseste 60ms si 250ms. Datorită mișcării dinamic în atmosferă (Travel Channel de aer în direcția vântului ionizat), pot avea un impact asupra afterdischarge uscată mai mult de zeci sau sute de metri de prima RS, precum și prin intermediul unor echipamente electronice de măsurare utilizate pentru a evalua impactul pozițiilor de descărcare de gestiune trăsnet nu pot fi evaluate ca parte a de descărcare de gestiune Same.

 

 

 

Lightning conductoare

Paratrăsnete în lanuri de asemenea apărea pe o pagină separată - paratrăsnete

Pe pagina Această imagine principal există o documentație de locații localizate cerc, dar de asemenea (principal) neregulamentar depus `va fi (deteriorat, slăbit) cultura ( RDF ). Ei patul, destul de clar, Asta tije cu ușurință localizabile fulgere, putând astfel să atragă de descărcare de gestiune fulger în mod similar, ca mirosul de bere unui alcoolic, sunt situate pe câmpurile într-un număr foarte extinse. Acestea sunt în majoritate coloane de linii electrice. Adesea, de asemenea, cabluri de înaltă tensiune, care a atras de descărcare de gestiune, și apoi a căzut jos sub ele. În unele cazuri, coloanele sunt aproape o parte din modele, iar în cazul unor fotografii este într-adevăr greu de imaginat, Acest model a fost aceeași temperatură diferit Provenit printr-o descărcare de gestiune atrasi de legare la pământ prezente acolo.

 

 

 

Earthground

este o parte inseparabilă a fiecărui paratrăsnet buclă, stalpi de electricitate de asemenea. Folosit pentru a efectuarea de descărcare de gestiune curent în sol cât mai repede posibil, pentru a minimiza daunele. O mai bună legare la pământ și rezistența conductorului mai mic, tensiunea mai mică a creat pe el trece timpul de descărcare de gestiune curentă și radiate mai puțină energie termică, care nu deteriora împrejurimile imediate într-o măsură uscat, cum ar fi în cazul de rezistență mai mare. Problema de împământare este destul de tehnic detaliată în Electrotehnică standardele EN62305. Este absolut sigur că la fiecare (de lucru) câmpuri electrice de linie este proiectat în conformitate cu acestea și verificate la intervale specificate.

 

Paratrăsnete sunt propuse și concepute pentru curenți de vârf maxim 200000 amperi. Astfel de deversări de trăsnet au găsit deja un adevărat rară, dar există. Anual total va avea loc în atmosferă timp de aproximativ trei miliarde de euro din descărcările electrice, valoarea actuală de vârf curba de 30,000 amperi este valoarea medie a majorității acestora. Dar cele mai multe nu înseamnă totul.

 

În plus, în domeniile culturii, există multe "non-standardizat" paratrăsnet - o mana de caracterul artificial, făcute de oameni, cu toate că, în nici un caz pentru pământ: alimentarea cu apă, distribuirea de irigare. Diferite linii de utilități, care interferează Nici până la suprafață, acestea sunt stocate complet subteran. Caracterul de perturbare a solului de către Lucrari de terasament, excavarea, de stabilire de utilități, straturi de protecție și de re-umplere. Ecranare, împământare și straturi de protecție, sau umiditate de însoțire în cazul de metrou Scurgeri poate contribui la creșterea conductivitatea solului și a suprafeței de masă direct de mai sus tema Mai multe de ordine de mărime.

 

Alte conductoare notabile fulgere sunt grămezi de gunoi de grajd. Ele conțin cantități semnificative de electroliți solubile (uree, nitrați, nitriți, produse de degradare de material vegetal). Există multe ordine de magnitudine mai multe conductoare, decât în ​​mod normal prezente in apa din sol subterane. În plus, apar acolo prin procese chimice si conexe semnificative de încălzire loc împotriva evaporării și din împrejurimi, astfel încât aerul este saturat cu ioni și semnificativ mai conductoare de până la mai multe zeci de metri. Procese electrostatice timpul Defalcare preliminar poate provoca o putere foarte Realizarea semnificativă asupra lor, astfel crește și mai mult cantitatea de ioni conductoare din cauza ionizare câmp electric, și poate duce la conducta preferențial al Leder trepte (SL) în locuri uscate, precum și la fel de mult mai ușor la locuri uscate ridică streamer pozitiv (CP), care dupa legătură cu SL (Procesul de atașare) Creează în cele din urmă o cale conductoare conectate în cele din urmă mezi nor și pământ și efectuarea THR primulReturn Stroke la sol, care poate fi urmată, după un interval de mai multe de accidente vasculare cerebrale de ulterioare.

 

O altă pregătire, făcută de oameni, care este posibil de a găsi în loc, dar complet fără să vrea, sunt părți ale aeronave prăbușit (cea mai mare parte WW2), localizat la o adâncime sub arătură subsolului, așa cum s-ar putea fi amplasat de asemenea o varietate de vestigii arheologice (epoca fierului, epoca bronzului, inclusiv zgură de furnal), sau a scăzut și uitate părți ale echipamentelor agricole sau orice activitate industrială. În unele cazuri, componentele uscate devenit o parte integrantă a modelelor regulate sau neregulate, care urmează să fie specificate aici și aici . Cauzele Anume în sol doar deasupra lor, și locale Creșterea conductivitatea câteva ordine de mărime, și, în caz de secetă și deasupra lor plantele sunt nu numai Slăbită de energie electrică, dar total deteriorate și complet mort (timpul maxim de ore de minute, după descărcarea). Genera obiecte de-a lungul subterane credincioși theit amprente (ștampile) în Overground culturi. În cazul în care un loc uscat bine și cu adevărat nici o alegere, decât Explorers recomandati - sapa aici, Eugene. În cazul în care nu s-au scos din subteran până acum, Ei sunt localizate acolo până la această daystill. (Foto, GPS)

 

Este ceva similar, dar nu identic ca cropmarks , a se vedea arheologi. Procesul în acest caz, datorită scurta de energie electrică de la saptamani sau luni la ore sau zile și este mult mai intensă și mai bine observabilă. De asemenea, acolo devine generarea de cropmarks secundare, ca urmare a energiei electrice, de asemenea. Unii dintre ei nu ar deveni vizibil fără energie electrică vreodată. Cropmarks secundare, în cele mai multe cazuri doar să urmezi formele de tramvaie și sunt mult mai intense, în cazul în care curenții ar le-a adus sunt cumulate. În alte locuri, acestea pot reprezintă în principal poziția de contact trăsnet (e) la sol și de vecinătate în apropiere. În cele din urmă, în unele cazuri, acestea pot urmări diverse subterane arheologice (de asemenea, geologice sau industriale), structuri care ar fi altfel, fără Contribuția de energie electrică Fie prezintă o intensitate semnificativ mai mic, doar minime sau deloc. Mai multe detalii vor fi prezentate pe pagina de arheologi și ei parte cropmarks secundare

 

Amprente similare - ștampile de multe ori apar chiar deasupra liniilor de metrou, cea mai mare parte de scurgere, canale, conducte de apă, dar poate fi de orice linii de utilități. Ei pot deveni apoi o parte integrantă a modelului regulat, în cazul în care sunt create. Ele pot deveni doar o parte din neregulat aplatizate culturi (deteriorat, slăbit), și, astfel, rămân complet neobservate. De asemenea, posibil, că în afară de ei (linii de depus `va fi (deteriorat, slăbit) sau de porumb mort) nu este creat nimic altceva, și încă o dată să rămână complet ignorate. În cazul secetei și ele sunt considerate a fi doar un tramvai nou, deși nu la toți să urmeze direcția lor. Ele pot fi confundate cu căi prin domeniul culturii, păstrate ca o tradițională, în special în Marea Britanie folosind iarbă-tăietori. Într-un mod similar trasee cauzate - linii de depus `va fi (deteriorat, slăbit) sau complet culturilor morți - vor fi complet independent descris pe pagina linii în cultura (și subpagina a anomaliilor)

 

Plantele într-un loc uscat și transforma galben si maro departe mai devreme decât din jur, doar avariat nu, vegetație moartă, iar după un timp dispar complet (deoarece acestea au dezintegrat). Ele acționează ca și cum, de exemplu, vegetația verde original după cartofi Ploughed afară. Anterior verzi, la înălțimea falnic, plante puternice și sănătoase devine în aceeași zi, pârlit de soare, uscat, usor flexibil, masă moale și fără formă, și după câteva zile nimeni nu ar recunoaste, că, în domeniul a crescut vreodată cartofi. (Uscare experiment Foto)

 

Altfel este posibil să menționăm earthings și tije de trăsnet cu caracter natural - copaci, arbusti, bazine de apă, izvoare, anomalii geologice. Apropo, toate dowsers, care în fiecare film sau document despre cercurile din lanuri sunt la fel de ocupat ca albina mic și tije biogeofizice în mâinile lor se învârt ca Girueta. Ei nu au fost niciodată în Capabil lor simplu-minded creierul, nici vreuna dintre trecătorilor sau a echipajului, au fost în imposibilitatea de a realiza cel mai important lucru: Ce răspund simțurile lor, care sunt izvoare numai defecte și geologice, sau orice alte artefacte subterane, care a contribuit în mod semnificativ Acesta ATTRACT descărcările electrice. În aceeași măsură el poate contribui percepția lor și libera tije multe efecte indirecte, cauzate de fulger a lovit în acel loc. Magnetismul, rămâne de electricitate statică, produse chimice periculoase create de electroliză și piroliza. Nu în ultimul rând, mișcarea de tije sunt cauzate de percepția subiectivă de asemenea, inconștient vizual - prezența unor modele de neînțeles regulate. În orice document similar nu a fost niciodată demonstrată și legat la ochi radiestezist. Pe site-ul în cazul în care cercuri sunt prezente, ar fi, probabil, o maimuță instruit cu succes biogeofizică, dacă nu legat la ochi.

 

Ultimul tip de împământare posibilă (paratrăsnet de fapt, de asemenea) care pot fi menționate, sunt tramvaie. Ele pot fi considerate la jumătatea distanței dintre artificial și natural. Ei colectează și păstrează apa si umiditate pentru perioade mult mai lungi, decât imediat înconjurătoare lor, de aceea ele sunt mult mai bine conductorul curent. Mii de fotografii. Așa cum am menționat în multe pagini ale acestui website, pot fi foarte de asemenea contribuit în mod semnificativ la energie electrică Desfășurarea De-a lungul locații câmpului, în cazul în care descărcările electrice nu au un impact deloc.  tramvaie este o pagină, în cazul în care se acordă o atenție deosebită pentru ei.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Whisky mai bine, malț, orz, bere, bere, bere.

 

Mortare bune, fabrici de bere, orz, bere, whisky, bere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Multe leziuni și decese pot fi prevenite printr-o înțelegere a pericolelor  R.Neal de linii electrice, aparate electrice, prelungitoare, și fulgere.
Un iad inteligent ar fi mai bine V.Hugo decat un paradis prost.
N-am făcut-o zi de muncă în viața mea. TAEdison A fost distractiv.
z