Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-știință-realitatea (SCI-re) . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Știință-Reality (Sci-Re)
Toate cercetările anterioare în cercuri a fost orientată în teritoriul sci-fi, science fiction
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Masina-Translated Text

Un om de știință în laboratorul său nu este doar un tehnician: el este un copil de asemenea Confruntarea cu fenomene naturale, care-l impresioneze ca și cum acestea au fost basme. Marie Curie
Cea mai mare dintre toate pacatele este prostie. O.Wilde
De energie electrică este de fapt doar fulger doar Organizate. George Carlin

Cercuri sunt doar acum trecerea de la ficțiune la realitate

PagPh
Întrebarea este suspiciune foarte serioasă, pentru ca oricine a fost în Cercurile din lanuri de producție în cele mai suspecte, extratereștri și anume, chiar că nu a construi una, dar niciodată chiar și această planetă destul de interesant și frumos albastru, numit Globe, exclusiv populat de către autoritățile locale, creaturi terestre, interne, De-a lungul istoriei sale nu a vizitat.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Un mesaj pentru toți extratereștrii (ET, străinilor)

Buna extraterestrii noastre atât de natură, așa răsfățat, dar încă doar nefericit, omuleti verzi și tot felul de monstri scarbosi! Vă mulțumesc foarte, foarte mult și într-adevăr destul de sincer pentru toate dvs. de munca anterioare, ajutor, îngrijire și eforturi, cu care au acordat o atenție până acum o invocă, în orice gen de omenirea o impresie, Că singura cauză și unic al oricărei culturi cerc găsit vreodată în lanuri Terrei ești. Ea începe să se uite, ca, de acum la orice moment în viitor, nu există cu adevărat nevoie pentru oricare din atentia ta. După toate probabilitățile, este de prezent, dar de asemenea în orice moment, în viitor, în principal pentru explicarea principiilor de creare de modele regulate, în orice cultură. Ele sunt numite, și, probabil, expresia cea mai comună este folosită "cercuri", și suntem în măsură să le explice fără ajutorul tău (noi, oamenii, pamantenilor, omenirea), fără crescut și mai mult eforturile dumneavoastră laborioase.

 

Cu alte cuvinte, termeni oarecum simplificate, am dori să vă întreb într-adevăr foarte puternic cu privire la faptul că: Ambalaj toate nevoile dumneavoastra, va rugam sa, makeups, rucsacuri, valize, pungi de plastic. Împachetați-le pe toate în dispozitivele psihotronice dumneavoastră și de experimente, Intergalactic orice alte de asemenea voastre fizice - chimice - biologice - mental - materiale de psihofiziologice experimentale.

 

Pune șaua pe hovercrafts tale, nave, farfurioare zbor, puntss, barci cu vasle, nave, Arks interplanetare, cu motor-asistate biciclete, motociclete sau mini motorete, precum si orice alte repozitionare echipament, utilaje, aparate, dispozitive, instrumentale sau gadget-uri, și în cele din urmă fi intrat în rahat. Bye bye!

 

Informații generale

Absolut orice teorie despre generația precedentă a culturilor cercuri până acum realizez o explicație sci-fi.

OZN, extraterestre, extraterestri, efecte supranaturale, surse care zboară.

Cosmic, Intergalactic, spațiul interstelar, sau univers de energie.

Forțe paranormale, forțele crezut. Forțe supranaturale, liniile de forta magnetica, zonele de percepție extrasenzorială geopatogene. Procese de gândire și forțele de plante.

Doar energie Furnizor reala Acest caz este în zona de Soare (de asemenea, Pământ, ci doar un pic - mai puțin de 1% - energie geotermală). Nu străin prost, nimic în afara system.I Soare Sistemul de Soare.

 

Oricare dintre teorii seceta este posibil să plece acum.

Oricare dintre aceste discipline de forțe și teorii este cu siguranta posibil de a trimite în rahat.

(Apropo, ei nu au parte în orice alt loc) asezare jocuri)

 

Doar acum devine știință - Realitatea, Sci - Obiectul, natura singura explicație posibilă,

folosind numai științele naturii reale și ramuri, multe dintre ele destul de interdisciplinare.

Unul din ramură a științei interdisciplinare secetei a fost de fapt creat doar pentru aceste scopuri, încercând să explice cauzele de plante dăunătoare și generarea de depus `va fi (deteriorate, slăbite) cultura (asa numita electro-Fitopatologie, PPE )

 

Primele experimente și observații s-au făcut, altele se execută. Vezi stiri .

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Imaginatia este inceputul creatiei. Sa-ti imaginezi ceea ce iti doresti, vei ceea ce iti imaginezi si la ultimul crea ceea ce vrei.  G.B.Shaw
Scrisul este distractiv mai poți avea de unul singur. T.Pratchett
Experienta este ceea ce ai după ce ai uitat numele de jocuri.            M.Berle
pz