Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-rezumat . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Cercurile - Sumar
Web prezintă o explicație relativ simplu de modul în care acestea apar atât de "misterioase" cercuri
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Masina-Translated Text

Obiectele pot fi clasificate științific în trei mari categorii: cele care nu funcționează, cele care descompun și cei care se pierd.  R.Baker
Orice om este de natură să greșească, numai un nebun persistă în eroare.  M.T.Cicero
Inregistreaza-te tu responsabil, pentru totdeauna, pentru ceea ce ai domesticit. A.S.Exupery

Cercuri , peisaje, culturi de Cercetare Sumar Scurtă

PagPh

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducere

Acest site, cu excepția pentru o explicație relativ simplă a cercurilor din lanuri ce decurg principiu aduce Poate explicație ușor de înțeles, că toate depuse `trebuie să fie (deteriorate, slăbite) culturile din lume Apare în exact același mod - slăbirea de plante (fading lor parțiale) de către passaging prin energie electrică după trăsnet evacuările. Un fenomen interesant este efectul de asemenea, că toate cazare (slăbirea dăunător,), poate să nu apară imediat după furtună, în opposiion Asta e de până la mai multe zile după descărcarea de gestiune, de foarte multe ori vremea este frumoasă. În cazul unor modele de regulate combina mai multe influențe, care contribuie la regularitatea modelului, fapt de asemenea, părea că usuall foarte rapid, de la Podul În termen de câteva ore sau mult mai devreme. Aceste fenomene sunt elaborate în detaliu mult mai mult pe subpaginile multe altele.

 

În cele mai multe cazuri în care trebuie să fie depusă ` (deteriorate, slăbite) cultură nu se creează nici structuri regulate, începe cot la sol mai multe zile sau chiar săptămâni după descărcarea de gestiune a fulgerului. În funcție de intensitatea prejudiciului este adaugand treptat mai multe domenii și mai mult pentru a recolta. Intensitatea cea mai mare parte de daune scade cu distanța de la punctul de trăsnet, așa, care sunt treptat îndoire în zonele teren într-un Distanțe tot mai mare de la principalul punct de greva.

 

plantelor (culturilor, tulpini), poate deveni situată în două moduri diferite - rapid sau treptat.

1) - Rapid cazare (slăbirea dăunător,)

În primul caz, în instalațiile acumula substante nocive mai mult timp, acesta a generat-o mare măsură prin electroliză, și a plantelor se slăbește treptat. Cu toate acestea, durează o lungă perioadă de timp în poziție verticală. Numai atunci când slăbirea uscat Ajunge într-o măsură, tulpina plantelor chiar deasupra solului (în cazul în care, datorită efectul de pârghie este cea mai puternică forță) nu mai poate rezista forțelor, se presare. Cel mai adesea este acțiunea vântului, dar de asemenea poate fi propria lor greutate de plante. Plante sănătoase supraviețui Vrei ceva de genul asta fără consecințe. De acțiune a forțelor de tulpini curbă fără a rupe chiar deasupra solului, usuall în jurul valorii de 2-5 cm, iar plantele rămân mint. Procesul poate dura uneori numai câteva secunde, minute alte ori, nu mai mult de ore. Este semnificativ faptul că imediat după aceea sunt culcat pe pământ, cel puțin pentru o perioadă scurtă de timp de tulpini vegetale drepte, aproape de sol îndoit fără să se rupă . O mică parte din tulpini,%, nu mai mult de 10, cea mai mare parte de la frontierele depus `va fi (deteriorat, slăbit) zone, poate fi aproape de sol rupt, în loc de doar îndoire. Aceasta este cauzată de care margineste in apropiere de ai depus `va fi (deteriorat, slăbit) tulpini din zona situate nu sunt deteriorate într-o măsură uscată, precum și în alte circumstanțe ar rămâne în picioare în regulă. Ele sunt sub presiune ridicată a neighborging tulpini rapid de îndoire, care rezultă dintr-o alta și formând o masă continuă AȘA grele. Greutatea sistemului de porumb tulpini, rezemat de celălalt, face doar într-o zonă de decimetri pătrați mai multe kilograme in mai multe. Un astfel de pachet se va forma pe sprijinindu-se cea mai mare parte provine dintr-o zonă în jurul valorii de 30 la 50 cm distanță, ceea ce înseamnă, în cazul grâului verde, cu doar creat vârf sau un pic înainte de a se cântărește aproximativ 6-7 kg. Greutatea medie a recoltei de grâu, cu o maturare ureche pe deplin dezvoltat este de aproximativ 7 kg pe 1 m 2 , fara greutate suplimentara de umiditate Livrat prin ploaie sau roua, care se poate adăuga chiar mai mult decât un alt 50%.

 

Pe întreaga zonă, nu poate fi descris rapidă cazare (slăbirea dăunător,), apar mereu la același timp. Îndoirea timp de fiecare tulpină buchet poate varia în funcție de un număr de zile. Care a descris Imediat după îndoire rapidă a fiecărui mănunchi buclei sunt situată pe tulpini drepte sol de cereale la un unghi de aproximativ 90 de grade din cauza la normal. De asemenea, apare imediat faza a doua - tulpini sunt în picioare înapoi, prin noduri. Nodurile, spre deosebire de internoduri, includ meristeme, și sunt capabili de a schimba direcția, datorită Asta e planta, sau cel puțin de coacere tulpini Menținerea sunt în poziție verticală. Internode prima Imediat deasupra solului (Asta îndoit) nu, schimbați direcția înapoi în poziție verticală. Al doilea și al treilea de mai sus va usuall sejurul de asemenea situată pe groung. Dimpotrivă Internode adiacent știulete aproape întotdeauna îndreaptă în sus, și altele sub aceasta, cel puțin parțial. Sănătos bine dezvoltat de grâu are 6 - 7 internoduri. În vederea schimbării formei de schimbare de directie internoduri noduri. Pe partea opusă a direcției de îndreptare Dorit, numărul de celule Creșterea (ireversibil), se umfla nodul, se ingroasa si incepe să se aplece în direcția dorită. Procesul descris incepe câteva minute după depunerea (slăbirea dăunător,). De asemenea, noduri, care nu a ridica plante (să zicem, 3-4 primul de la sol) sunt permanent încercarea de a face asta, dar ca urmare a pe care le sunt în creștere în lungime numai. Acest lucru face posibilă după un anumit timp, de exemplu, pe orz găsi noduri de 5 ori mai mare față de normal.

 

2) treptată de cazare (slăbirea dăunător,)

În acest caz, plantele sunt îndoire la sol foarte lent, iar întregul proces poate dura mai mult de 14 de zile. În acest caz, tulpina dreaptă a întregii plante nu va pune pe pământ, pentru că internodii sale individuale sunt îndreptate prin mijloace de noduri continuu cu cel puțin o ureche a fost regizat cât mai mult posibil pe verticală în sus. Pe teren se află mai puțin de numere de internoduri, uneori doar unul, și chiar depus `va fi (deteriorat, slăbit) părți de plante sunt mult mai puțin deteriorate de umiditate și de consecințele ce decurg din aceasta.

 

O caracteristică esențială a GRADUALE cazare (slăbirea dăunător,), precum și faptul că forma modelului care rezultă cu perioade mai lungi complet neobservat. Apoi vine o perioadă mai lungă, care durează de câteva zile, care este aproape insesizabil. Dar aceasta a depășit limita, timpul că nu a fost observabilă la toate, și observator atent Observat ar avea. După un timp, din nou, câteva zile, aceasta depășește deja limita, atunci când aceasta este relativ ușor de remarcat.

 

Drawings, diagrams

 

Procesul, el evenimentele cele mai implicate descrisă, este ( a se vedea ) geotropism negativ (gravitropism). În cazul tulpinilor de circulație rapide la sol el poate schimba, probabil, direcția de creștere a pieselor de plante Anumite PARTICIPA fototropism de asemenea.

 

Sensul cel mai important dintre toate procesele descrise cu urechi pentru a proteja coacere boabe conțin de umiditate la sol, sau de la un exces de umiditate de la ploaie, care este în continuă masa de plante situate temperaturii rămas mult mai mult ca în cazul în picioare plante. Prin urmare, contribuie în mod semnificativ la foarte extinderea matrite si putregai, precum și instalațiile de secetă defecte pot fi ulterior invadat de alte boli și dăunători. Piese de plante, care rămân situată pe teren sunt de fapt remarcat Atacat de mucegaiuri și de putregai, dar urechile pot coace încă relativ succes. Numit Factorii principali fitopatologic și urmașii lor nu sunt în măsură să ajungă Tema, spune, "în timp", înainte de recoltare. Boabe în piroane, care rămân situată pe teren până la recoltare, aproape niciodată nu sunt complet maturate, și ele sunt arătând lipsă de maturizare substanțiale. Materie nimic, ei rămân fără recoltate.

 

 

Sumar - câteva puncte de bază

În al doilea rând Fermierii au aproape întotdeauna cunoscut, că descărcarea de gestiune trăsnet în domeniile provoca o diminuare vizibilă a plantelor până la moarte și pe suprafață mai mare (zeci de metri patrati), acesta este un fapt cu totul obiective și verificabile, care apare în sute de articole și publicații științifice .

Există multe exemple (photos, links)

 

În al doilea rând Agricultorii aproape întotdeauna știu că plantele afectate de fulger destul de des semne nespecifice de slăbiciune și în al doilea rând sunt atacat de boli și dăunători. Acest lucru poate duce la confuzii cu alte cauze, și, uneori, chiar cauza primară rămâne nedetectate. Afirmație a menționat pot fi evidențiate prin numeroase articole și publicații științifice. Aproape întotdeauna există posibilitatea de a Interchange Cauzele subliniat în mod repetat (a se vedea ...)

câteva exemple (photos, links)

 

Terță Fermierii, desigur, în plus față de orice altceva, cu mult timp în urmă a descoperit că personajele enumerate trecerea curentului electric din cauza unui fulger în apropiere de plante, în unele, dacă nu toate cazurile s-ar putea să apară destul de precis într-un cerc. Prin urmare, pentru FACT-le că cercuri sunt cauzate de descărcare de gestiune de fulger, nu înseamnă aproape orice surpriză. Este posibil să credem că marea majoritate a Fermierilor similare o explicație foarte simplă întotdeauna de așteptat. Pentru motive care sunt enumerate în altă parte, ei nu l-au divulga nimanui.

 

Exemplu - floarea soarelui. Aici vor fi menționate un exemplu de o plantă și o publicație (link). În plus, această publicație menționează monothematic Asta culturi (Iarbă - Poaceae) fulger într-un procent ridicat a supraviețui, spre deosebire de culturile cu o densitate însămânțarea considerabil mai mici. Ca unul dintre motivele posibile poate fi considerat că plantele voluminoase pot fi afectate de energie electrică integral, referitoare la zona din jurul metru pătrat, pe care le ocupă. Plantele individuale ale standului Poaceae, în cazul în care unul dintre ei ar putea ocupa nu mai mult de o opțiune de centimetri pătrați, ar putea fi afectate foarte inegal. În timp ce unele pot primi doze letale de sute de ori, de sute de alte persoane din imediata lor vecinătate sunt protejate de ammount astfel mai ridicat de energie electrică. Plantelor și afectate de multiple a acționat ca un paratrăsnet în miniatură. Desi plantele de asemenea sunt afectate de alte, dar nu letale, și astfel a supraviețui, chiar în cazul în care cu o scădere notabilă. Astfel se permită o perioadă de timp după fulger Respectați Anumite subțierea culturi. Chiar depus `va fi (deteriorat, slăbit) Capabil Adesea plantele sunt crescute de zeci de centimetri spate folosind fototropism și geotropism cunoscut prin intermediul funcției cot de noduri internoduri sus, până când în cele din urmă ar putea fi cu succes recoltate și se coc.

 

4a Orice cercetare serioasă agricolă în zona de daune culturilor și cazare (slăbirea dăunătoare,), în forma unor modele mai frecvente, într-un cerc, a fost timp de decenii înainte într-un mod foarte urât discreditat si aproape a oprit de două bețivi senile, ale căror nume sunt Doug Bower si Dave Chorley. Prin urmare, vor fi oferite pentru a Fermierilor din întreaga lume și de a ajuta la mână un observator imparțial și cercetător ocazional, care nu aparține exact între "care lucrează în agricultură." Acest lucru îi permite, pe de altă parte, cere ajutor de multe alte domenii foarte îndepărtate, și de multe ori aparent aproape în întregime independent de cercetare, știință și practică. Un eșantion de domenii științifice și de cercetare, care, în sine, ea addition procedurile agrobiolog și conexe, se incearca cu posibila utilizare pentru a explica acest fenomen misterios și nu deosebit de relativ ușor de înțeles, se află aici

 

Nume Doug și Dave inseamna pentru cercetarea agricolă sfârșitul secolului XX și începutul 21 aproape la fel, cum ar fi numele de Olga Borisovna Lepesinska și Trofim Denisovici Lysenko a însemnat pentru lumea geneticii, în mijlocul secolului al XX-lea. Și anume dacă nu D & D au organizat acțiuni de discreditare lor, agricultorii nu ar avea întreaga afacere misterioasa foarte mult timp în urmă rezolvată de la sine. Utilizarea dezvoltarea destul de natural de observare și deducție târziu estimată în mijlocul anilor nouăzeci. Ca și în multe alte paragrafe ale acestui site menționează în mod repetat, fenomene foarte similare au întotdeauna în măsură suficientă și Observat și documentate într-un număr suficient de articole din publicații profesionale și științifice. Ea asi Totul formează împreună un material suficient pentru problema general al cazare (slăbire dăunător,) culturilor, fie în formațiuni regulate sau neregulate complet, ratat doar un pas mic. Un astfel de pas nu a fost făcut, în primul rând, deoarece cercetatorii care ar dori să aibă grijă serios despre depusă `va fi (deteriorat, slăbit) cultura ar trebui să acorde o atenție la cel puțin marginal, cultura depus `va fi (deteriorate, slăbite) în modele regulate. Dar este într-adevăr foarte dificil avea grijă serios despre problema, care a fost care ar fi astfel mult două Persoane cu retard mental în secetă și modul Hideous discreditat.

 

Numele nou înființată pentru D & D: încetinire mintale

Evident, aplică la cine ar vrea cineva vreodată să le urmeze

 

D & D a avut și poate avea încă unele fani, dar nimeni nu le stie. Referindu-se la: cei doi au fost întotdeauna cea mai mare, cel mai faimos și cel mai important. OBL și șarpe TDL Desigur, la vremea lor mult timp și după mulți adepți, ale căror nume nu știe nimeni astăzi. Pe urmele OBL și TDL este acum Din fericire, nimeni nu de mers pe jos. Acesta nu va dura mult timp, și pe urmele D & D Cu siguranta va merge în curând nimeni nu de asemenea. Acesta nu va dura mult timp, și pe urmele D & D Cu siguranta va merge în curând nimeni nu de asemenea. Dacă nu, mai devreme sau mai târziu, într-adevăr Ar oricare dintre urmașii lor cu autorul real al tremura mainile. Ar Desigur, nimeni nu a dorit să-l, uscat și lucru nu ar dori nimănui, chiar dacă creierul său a fost, indiferent de cât de nebun ...

 

Asta nu schimbă nimic în fapt. Asta ca o caracteristică a tuturor activităților lor (D & D), existența lor întreg în lume, și-au făcut lucrarea acolo, este posibil să citez un clasic:

"Ne-ar plăcea voma"

 

Exact aceeași declarație este, desigur, posibil de utilizat pentru caracterizarea Activități de OBL și TDL.

 

 

Sfârșitul de un scurt rezumat câteva puncte ------------------------------- ------------ ---

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

-------------------------------------------------

Unele paragrafe traduse din versiunea mai veche

Teorie noua, folosind metode științifice reale strict, absolut liber de orice cercetare sau teoriile pseudostiintifice.

 

Abilitatea de a explica mai bine de trei clasic, foarte bine tipice cunoscute mistere inexplicabile "" capabil să le găsești în fiecare "normale", cercuri formate in mod natural.

 

(Scrisă în perioada mai-iunie 2008 altele adaugă treptat, de asemenea în alte pagini, iar în 2011 este deja posibil să se susțină că fenomenele de secetă este posibil să se explice complet toate acestea.)

 

nu microunde, dar forțele normale electrice (Joule de căldură) de asemenea forțelor ultra-mecanice în țesuturi și celule (presiunea gazului din cauza gazul produs prin procese electrochemic), dar mult mai probabil ca urmare a tot mai mare a țesuturilor deteriorate și afectate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Este greșit să credem că sarcina fizicii este de a afla cum Natura este. Se referă la Fizică ceea ce spunem despre Natura.   N.Bohr
Cea mai mare lecție în viață este să știi că, chiar și proștii au dreptate, uneori. Horace
Semn adevărat de inteligenta nu este cunoaștere, dar imaginația. A.Einstein
pz