Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-sponsorizarea . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Sponsorizarea posibilă
cercuri sunt create de fulger, noua teorie simplă și ușor de înțeles - Cautam sponsori
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Masina-Translated Text

Ce minunat că ne-am întâlnit cu un paradox. Acum avem o speranță de a face progrese. N.Bohr
Nimeni nu uită unde a îngropat securea războiului. Kin Hubbard
Convingerea sigur că am putea, dacă am vrut să minți este motivul pentru atât de mulți bune sunt în așteptare.  G.C.Lichtenberg

Cercuri , figuri Agricultura Sponsorizare posibilă

PagPh
Cu acest ajutor va fi capabil să lichideze invazii extraterestre fel de intruși.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducere

orice cercetare științifică necesita o finanțare, precum și orice persoană, organizație de asemenea are posibilitatea de a contribui la cercetarea de vârf, explicând că este unul dintre cele mai mari mistere din lume din toate timpurile.

 

Completați cercetare științifică de bază, cercetarea fundamentală, de anchetă. Un tip complet nou de știință creat pentru scopuri de cercetare - Electro-Fitopatologie - a se vedea meniul. Descrie acțiune de energie electrică în țesuturi vegetale. Nici măcar un singur singuratic experimentator a fost făcută până acum, în cazul în care plantele sunt afectate de electricitatea. Da, sunt. Dar nu mai mult de 90% sunt uciși, doar avariat - Slăbită. Depinde de intensitatea, pe toată cantitatea de energie, precum și modul în care este răspândit în energie de plante și țesuturi.

 

Două complete de descoperiri științifice (poate mai mult)

Un nou brand scientivic disciplină științifică stabilită (electro-Fitopatologie)

 

Descoperirea doua cercetare: total culturilor de toate, situată pe suprafața solului (., Nu numai cultură - mac, canola, etc) În toată lumea, chiar și situată în absolut Asta forme neregulate, de asemenea, de milioane de ori (zonă mai mare decât cea a serviciilor regulate de forme - Pictograme - cercurile din lanuri) sunt create de fulgere. Rotund și fulgere lovește miliarde de euro în câmpurile de culturi și zone înierbate anual. Tot ceea ce culturi afectate de energie electrică este în poziție verticală mai multe zile, săptămâni, treptat, slăbind și îndoire într-o zi. Efect de domino posibil, a se vedea meniul. Efecte mult mai implicat.

 

Descoperirea doua cercetare este de fapt primul rând, pentru că a fost că principalul principal al întregii mișcări de anchetă.

 

Descoperirea cerc este doar un produs secundar, gunoi, mult mai mult de Investigații extinse.

 

Fii un sponsor al cerc cel mai realist, teoria absolut incredibil, bold relativă, dar primul si singurul lucru cu:

 - Real fizice și naturale reale forțelor și efecte, chimie, biologie, etc.

  - Primul si singurul o teorie verificabilă și științific demonstrabile.

  - Primul si singurul o teorie care permite testul de refutability.

  - Disponibile oricând și verificabile teste repetabile si experimente.

 - Nu este nevoie de nici o acțiune sau de putere prostie extraterestre 

 

Experimente repetabile verificabile și observații - de bază și care conduce orice Principiile fundamentale de cercetare și știință

 

Ramuri mai 40 de știință și cercetare de bază, realizat multe părți utilizabile de acest fel aborning, teoria nou dezvoltat

 

Lichideze, ucide extraterestra ta. (Până în prezent considerat ca fiind exclusiviste cercuri de cultură autori)

 

Orice contribuție a trimis aici vor fi utilizate, printre multe alte lucruri, pentru a învinge, pierzand, anihilating orice teorie extraterestra, ET de asemenea în lume.

 

Numele tău va fi imposibil de șters și citated marcat pentru totdeauna ca criminal de Extraterestrii, distrugatorul de extratereștri, ET - Annihilator, ET - Eraser, ET - Destructor, ucigaș lunetist de extratereștri .

 

Vă va ajuta pentru a preveni omenirea ar fi Creșterea vizibilă a încrederii în sine de la unul din cel mai amenințării - Extraterestrii (Hawking spune).

 

Vă va ajuta la eradicarea orice gândire despre orice străinilor, extraterestrii - ET din mintea oamenilor orice confuz.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Câmp de grâu - și înregistrarea liniilor de câmp magnetic de trăsnet

Șocant, uimitoare, surprinzătoare, greu de crezut, dar de asemenea ochi-de deschidere similitudine

Câmp de grâu - record de linii de câmp magnetic generat de descărcarea de gestiune trăsnet

Aproape un milion de amperi (experimente cunoscute școlare - un maxim de 20 până la 30 Amperi)

 

  

 

Exact la momentul fluxului de descărcare de gestiune fulgerul prin coceni de porumb indus si conductie (aer ionizat, descărcării corona) de curenți electrici. Datorită acestei tulpini și alte părți de plante pot manifesta proprietăți electromagnetice. Astfel, ei pot acționa ca ace magnetizate busolă, și forțele electromagnetice sunt momentan le abătută la sol într-o direcție sensul acelor de ceasornic sau invers, în funcție de rata relativă, direcția și diferența de fază a curenților passaging electrice. Modificări temporare și tensiunile mecanice pot crea unele daune de asemenea Între timp invizibil mecanice, orientat în direcție. Astfel de daune-interese microscopice directional orientate sunt în măsură să GRADUALE creștere a țesuturilor deteriorate provoca mai târziu GRADUALE directional orientat îndoire a tuturor tulpini într-o direcție (CW sau CCW). Câmpuri magnetice ale unui descărcările electrice medii sunt de cel puțin zece mii de ori mai puternică decât cea din campul magnetic al Pamantului. O altă parte a lucrării poate fi efectuată de către enorme datorita electrostatice forțele în acest frunze și tulpini de plante se comporte ca frunze și tulpini de electroscoape. Diametrele cercurilor reprezintă aproximativ gama de forțele electromagnetice de trăsnet de descărcare de gestiune. În plus față de toate acestea, referindu-se la: modelul cultura se produce cel puțin câteva zile, uneori până la câteva săptămâni după ce a lovit fulgerul. Aceasta se datorează faptului că țesuturile afectate de plante slăbi foarte încet, din cauza inerției imens și, în consecință foarte incet-va modificări în plante ( PPE , Cronologia ). Deoarece uneori pe localitate poate avea loc interferențe foarte complexe și rezonanțe, se poate crea, uneori, un model foarte complicat. O deversare fulger unic radiază energie pentru locomotive electrice, care ar călători mii de kilometri. Media (!) Descărcarea de gestiune. (Explicație simplificată)

 

Acesta a fost unul dintre cei mai mari gluma Natural - mistificare, truc inteligent, ar Asta a fost Mama Natura glumesc întregii omeniri sute nedumerit, mii de ani.

 

Cu ideile menționate nu este posibil de acord, protestul de asemenea posibile împotriva lor, dar poate că într-adevăr tot ce este posibil să să cu ea sau împotriva ei. Așa-numitele Jerry Cimrman lui postulat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Este atât de plăcut să vină peste mai multe persoane prost decât noi înșine. Noi le iubesc puțin o dată pentru a fi Sat J.K.Jerome
Tu nu se poate renunța la speranță doar pentru că e fără speranță. Trebuie să sperăm chiar mai mult!
Știința trebuie să aibă originea în sentimentul că ceva a fost greșit. T.Carlyle
pz