Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-expunere-efect . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Cercurile - Exposition
"Flash Lighting", expunându-cercuri, poate fi de 10 18 ori mai mare decât fotografii regulate
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Site-ul de traducere automată

Un om de știință este într-un sens un băiat învățat mic. Nu este ceva de știință în fiecare băiat mic. Alții trebuie să-l depasesc. Oamenii de stiinta pot rămâne așa toată viața lor.  G.Wald
Inteligenta este abilitatea de a se adapta la schimbare. S.Hawking
Singurul lucru care contează este efortul. A.de Saint-Exupery

Cercuri , peisaje, culturi Expozitia efect (Foto)

PagPh
Motto: cercuri, forme de asemenea în orice altă cultură, sunt la început "Expus" a structurii instalației (raster - ca) în domeniul energetic ar fi grozav (la început doar ca daune imperceptibil pentru plante), după ce timp foarte lung, prin "Procesul de natură dezvoltator" (slăbire a plantelor și de cazare ) Afișat.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducere

Acest capitol examinează în detaliu mai multe analogii că procesul de creare a formelor în cereale (cercuri) reamintește. Posibil, pentru a compara procesul de expunere a materialului fotografic, urmată de dezvoltare. Asta înseamnă un proces clasic fotografic, folosind stratul de gelatina cu halogenuri de argint dispersate și sensibilitatea lor lumină. Ca un punct de atractie este posibil să se patul, Asta "expunere" de "cercuri" să apară în timpul "lumina flash" Aceasta ar putea fi, să zicem, 10 18 ori mai mare (dar de asemenea mult mai mult), în comparație cu lumina în care acestea sunt expuse periodic fotografii.

 

Observa

Ca este întotdeauna evidențiată pe multe locuri de pe acest site, precum și proces similar Ele nu sunt create doar toate modelele obișnuite din cereale (cercuri), dar aproape fără excepție, toate turtit culturi (deteriorat, Slăbită) peste tot în lume. Modele regulate apar numai în Interplay foarte aleatorie a mai multor factori, intr-unul din mai multe milioane de cazuri, în câmpul Atunci când fulgerul lovește de descărcare de gestiune. Într-un caz de mai multe milioane. În toate celelalte cazuri, acolo devine "doar" pentru a culturilor de cazare (slăbirea dăunător,). Aproximativ că este foarte posibil să-și exprime prin numărul și relație similară între zona de cereale pe an, "În mod normal, turtit (deteriorat, slăbit) "(0.5 - 1500000 de kilometri pătrați de suprafață depusă `va fi (deteriorat, slăbit) culturi ), și că zonele sunt aplatizate (deteriorate, slăbite) ca o formă de modele regulate (totală rotunjită suma intre un kilometru pătrat, zona de toate modelele regulate pe parcursul întregului glob).

 

Definiție

deja mulți ani în urmă pronaunced de Mare Maestru:

"Cu declarația menționate de acord, putem, putem protesta împotriva ei, dar cam asta e tot, posibil să să cu ea sau împotriva ei putem face."

(Jerry Cimrman, citat aproximativ)

 

Analogie cu fotografia și alte efecte

 

O notă despre descărcării corona

 

Pagina în construcție

Unele informații parțiale acum pot fi găsite, de exemplu, pe paginile sumare Anumite.  cercuri - înțelegerea principal este acum una dintre cele mai ample paginii. Un alt informatii destul de cuprinzătoare pot fi găsite pe link-urile din pagina Texte . Există link-uri la unele texte publicate. De asemenea, unele încă nepublicate, adică o versiune preview. Alte teste sunt nesortate Localizare aici . Textele vor fi, desigur, adaugă continuu.

 

Câmp de grâu - și înregistrarea liniilor de câmp magnetic de trăsnet

Șocant, uimitoare, surprinzătoare, greu de crezut, dar de asemenea ochi-de deschidere similitudine

Câmp de grâu - record de linii de câmp magnetic generat de descărcarea de gestiune trăsnet

Aproape un milion de amperi (experimente cunoscute școlare - un maxim de 20 până la 30 Amperi)

 

  

Exact la momentul fluxului de descărcare de gestiune fulgerul prin coceni de porumb indus si conductie (aer ionizat, descărcării corona) de curenți electrici. Datorită acestei tulpini și alte părți de plante pot manifesta proprietăți electromagnetice.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Esența cinema este editare. E o combinație a ceea ce poate fi imagini extraordinare de persoane pe parcursul momente emoționale, sau imagini într-un sens general, puse împreună într-un fel de alchimie. F.F.Coppola
Un om de știință ar trebui să fie mai fericita de oameni. G.Wald
Dacă vă puteți visa, o poti face. W.Disney
z