Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-electro-Fitopatologie-teorie . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Electro-Fitopatologie 
- Ipoteze teoretice, considerații de bază, calcule, estimări, experimente
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Site-ul de traducere automată

Sunt foarte mandru de ceasul meu de buzunar de aur. Bunicul meu, pe patul de moarte, mi-a vândut acest ceas.  W.Allen
În câmpurile de noroc observație favorizează numai o minte pregătită.  L.Pasteur
A, că guvernul privează Petru la plata Pavel poate depinde întotdeauna de sprijinul lui Paul.       G.B.Shaw

Cercuri , peisaje Agricultura, Electro-Fitopatologie

PagPh

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducere

Trecerea curentului electric prin intermediul plantelor poate provoca daune in tesuturile lor diferite, în funcție de intensitatea expunerii. Deja doze foarte mici pot cauza slăbiciune, Similary vizibilă, de exemplu, efectele de durată mai lungă de secetă. Spre deosebire de care se adâncește și slăbește planta aproape continuu până la recoltă. Planta nu se poate, cu câteva excepții, suficient pentru a scapa de toxine, a creat în interiorul acestuia. În timpul efectelor secetei din plante, substanțe care nu nocive să crească, iar la scurt timp plantele afectate de seceta sunt capabili de a recupera Imediat, odată ce seceta este de peste, În câteva minute la ore. Numai în cazul în care efectele secetei trecut pentru un timp mai lung și efectele lor au fost ireversibile și țesuturi a murit, poate muri întreaga plantă. Dacă ar exista meristeme conservate, în special în creștere sfaturi, planta poate finaliza cu succes ciclul de coacere, deoarece tesuturile chiar foarte uscate sunt încă în măsură să exercite funcția de tesut vascular si metabolismul Furnizați Între rădăcini și meristemele creștere.

 

De asemenea, de luat în considerare este posibil, că chiar și după un ușor efect de curenți electrici pot fi unele celule Imediat complet distruse (concentrații mari de produse toxice), se ofilesc atât de departe. Pe fenomenele descrise (leziuni celulare Menită, în special de celule-pereți, dar concentrația de substanțe create de asemenea nocive), este posibilă aplicarea metodelor clasice de evaluare a efectelor dăunătoare. Aceasta depinde de intensitatea de deteriorare a plantelor (celule), câte procente sunt afectate de toxine sau deteriorată mecanic, precum și modul în care acestea sunt în măsură să se ocupe de ea, atunci.

 

Între timp posibil este de estimările preliminare și experimente pentru a stabili, că, după trecerea de 1 joule de energie electrică pe care au trecut prin uzina, este distrus în totalitate de aproximativ 3 grame de material vegetal (estimare din 1 g de greutate uscată, întrucât, că, din prima că experimentele de asemenea arată plante diferite materiale deteriorate ce corespunde conversat Aproximativ materia lor uscată). Experimente de curs necesare vor fi repetată de mai multe ori, și de a folosi diferite diferență potențială și curenți și în cele din urmă cel puțin o parte de evaluare statistică. Ar fi atunci imposibil să vorbim despre și estimare calificată cantitativă a efectelor determinate sumele de energie electrică la distrugerea țesuturilor vegetale. Ele pot fi de acum numit ca teste aproximative caracter mai degrabă calitative.

 

În plus, testele au fost efectuate mai multe pe material de plante identice, testarea distrugerea țesuturilor vegetale de căldură. A fost doar o intervenție flacără de moment, fără a schimba culoarea și forma de tesut de plante - numai "nedistructiv" încălzire. Desigur, nedistructive numai vizual (țesuturi a rămas verde), toate celulele afectate au fost imediat complet mort. Cu toate acestea, rămasă De-a lungul duratei de viață a plantelor (vegetație perioadă) sunt cu succes Capabil necesar realizați toate funcțiile de țesuturi vasculare, și țesutului viu, care este parte din tesut mort din restul instalației complet separate, ea supraviețuiește până la normal, dispare treptat timpul maturare a procesului de dezvoltare a plantelor sau. Încercările similare ale unor părți de plante "de separare" (și o parte din foaie sau foi intreg) de la restul de plantă vie prin efectele de energie electrică pe unele parte din plante, au fost efectuate cu rezultate identice complet. Poze mai tarziu aici.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Puteți fi sigur că americanii vor comite toate prostiile Ele pot gândi, plus unele care sunt dincolo de imaginatie ..  Charles de Gaulle
Când te dau, il veti primi mai mult decât dai. A.de Saint-Exupery
Fun este ca de asigurare de viață, mai în vârstă ai, mai multe costurilor IT. Kin Hubbard
z