Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-nesortate-texte-2 . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Masina-Translated Text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

   

         Partea 1        Partea 2         Partea 3        Partea 4        Partea 5  

 

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com 

 

Partea 2

 

 

Lucy Pringle ea însăși, una dintre cele mai renumite fenomenului documentarist, printre altele, se ocupă cu un misterios electromagnetică și evenimente electrostatice, la punctul de a găsi fenomenului culturii cercuri ( http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle. htm )! interviu undeva este datat 2001, menționat în multe programe despre cercurile din lanuri si interviuri cu LP 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/  

Această pagină a fost foarte pronunțat amintește observă psihologul de la interviuri cu persoane fizice Sub influența drogurilor 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/brains/  

Complet aceleași fenomene și efecte 

 

parte a textului de la http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle.htm  

(Identificate sentimente diferite neobișnuite ale celor prezenți la locul de cercuri)  

 

lista de categorii și efectele lor de sănătate: 

 * Oral - gust (metalic), durere de dinți, sete neobisnuita 

 * Cranian - dureri de cap 

 * Oculare - tulburări de vedere, halucinații 

 * Auditive 

 * Intestinal - greață, diaree, senzație de foame bruscă, etc. 

 * Sistemice - amețeli, genunchii slabe, dureri de picioare, etc. 

 * Mintală - procesele de gândire afectat, pe termen scurt pierderi de memorie, sentimente de panica, teroare, rău, pace, iubire si lumina, dezorientare, precum și sentimentul de Prezență  

(Sfârșit de citare) 

 

absolut toți fără excepție sunt clasice, aproape de cazuri de manuale de droguri sindrom, sau de otrăvire de o varietate de produse chimice. Ar trebui remarcat faptul că, din cauza a ceea ce el a devenit recent Acel loc chiar deasupra solului și în subteran superficial întâmplare, într-adevăr, într-adevăr, nu este surprinzător. Momentan nu a fost de lucru pe o suprafață de zeci de milimetri pătrați (sau mai multe volumul de cativa metri cubi) câteva milioane sau chiar miliarde sau mai mult de centralei Temelin, la un moment dat, chiar dacă numai pentru o milionime de secundă câteva ( , în medie, 100) 

 

Foarte adesea că Martorii povestesc o varietate de sindroame de boli pleacă, durere și, în general, diminua Ei se simt mai sănătoși. Nu este de mirare, deoarece în corpul lor, aceste momente sunt cel mai probabil de-a face cu unele probleme complet diferite. Dacă cineva cade în apă, cu siguranță în timpul fracțiune de secundă și-a uitat complet că el a fost foame, Că el a simțit dureri în partea Lui sau a avut un tic în ochi. 

 

"Multe femei susțin că au suferit cicluri menstruale anormale si probleme aflate în postmenopauză, după merge într-un cerc veritabil"  

exact aceleași simptome apar după ingestia de otrăvire de droguri sau chimice ...  

 

Lucy: Cred că este un rezultat al câmpurilor electromagnetice găsite în interiorul cerc. știe că Lucy în interiorul cercurilor din lanuri este (a fost) câmp electromagnetic, dar nu este în căutarea pentru, modul în care aceasta ar putea apărea. Da, Lucy, a fost dosar electromagnetic imens ... de la fulgere. Și poate că există încă sute de produse chimice foarte periculoase kg, cum ar fi drogurile sau asemănătoare, chiar mult mai rele. Gaze, ioni, molecule periculoase, și de megajouli subterane rămase electricitate statică. LIRM efect de asemenea, numit - Magnetism de Trăsnet indusă de rămas - nu atât de periculos.  

 

Potrivit descrierii Acestea sunt simptome clasice de substanțe absolut intoxicație cu sau Otravă halucinogene. Este necesar de menționat, că site-ul a fost într-o fracțiune de milisecundă radiate suprateran și subteran uscat o ammount de putere, la care trenul de marfă camion și a condus zeci de dimensiuni mai mari (camioane complete încărcat, etapa 40 tone) de sute sau mii de kilometri. Nu poate fi foarte adânc în pământ și a creat enorm de cantitatea de emisii poluante. Printre acestea pot fi prezente, dar mai putine ca un uscat monoxid de carbon, dar în afară de asta inca ....... ioni, ceea ce e de fapt doar constatarea numai pentru "cementat". Inclusiv extrem de periculoasă și Otravă substanțe halucinogene, zeci de kilograme sau mai mult, de la care fiecare persoană într-o stare de spirit clar faptul că au fugit, în măsura în care este posibil. În plus, pot exista fi stocate în continuare și semnificativă a cantității de energie statică rezidual (măsurabile - photo) Care ridică rău în continuare - "auditive" (senzații diferite de sunet, de cracare) și pot cauza o varietate de iluminare. Energia reziduală statice pot continua să creeze produse chimice periculoase. În subteran poate mocni pentru zile continuu câteva acolo prezinte lemn, humus, muschi de turba sau probleme similare, și așa mai adaugă continuu Mai ales de CO2 și CO 

 

Rețineți că "Conturi". Acumulată de energie electrică subterană (zeci de kilowatthours sau mai mult), imediat schimbat la căldură, poate provoca o diferență de presiune mare, care este capabil de a crea mult mai vizibile semnificativă și sunete. Gaze sau lichide subterane pot circula de mai multe zile de la locurile cu temperatură și presiune mai mare la alții, sunete de asemenea crea. Solide subterane care apar (roci, pietre, bolovani), poate avea în reducerea și Creșterea volumului schimbare a temperaturii, și de frecare nu apare între ele, ceea ce induce sună din nou. Globul cu descărcările electrice, după doar aici și acolo un pic ", huruitul în abdomen" (subteran). Procesul este, de fapt incredibil de similar cu ceea ce se întâmplă într-un stomac, de exemplu, după mancatul in exces sau flatulență. Există de asemenea în transferurile de materiale de progres din loc în loc, cu presiuni diferite, în stare lichidă sau gazoasă. 

 

Notificarea înregistrările sunt susceptibile de incitare, printre confuzii vegetale Explorers multe cercuri, dar primul si singurul, Cine ar trebui să viziteze întotdeauna orice cerc nou descoperite, personalul ar trebui să fie regulată a acreditat laboratorul de toxicologie (dotat cu îmbrăcăminte de protecție adecvată, măști și dispozitive de măsurare ), și numai după mai multe zile de la descoperirea de modele Acestea ar fi doar dreptul de a emite și decizii - este permisă pentru a intra în acest loc, concentrația de gaze toxice și periculoase să nu depășească o limită periculoasă. Cercetare de cercuri Poate că datorită ar fi că e mult mai scump, dar ceea ce e ieftin azi. Cu siguranță mai bine decât în ​​cazul în care mai multe persoane fizice aleatoriu din theirselves făcute complet involuntar si inconstient cobai și testate și "gust metalic în gură" de la punctul în care se observă cercuri, în timp ce gust metalic este doar tipic pentru unele poissons extrem de periculoase, printre De asemenea, multe alte ........).  

 

Aproape toți oamenii care au fost otrăviți de către orice produs chimic, chiar și cu o doză letală, și au fost cu succes vindecat din acest stat, unele descrie sentimente de izbitor de asemănător cu ceea ce La fel ca mai sus.  

 

Marea majoritate a substanțelor toxice mortale aplicate în doze mai mici decât pragul de intoxicație (subletale) provoacă simptome similare cu expunerea de droguri, în timp ce de droguri deces prin supradoză cauza. Când utilizați orice medicament este ca o chestiune de fapt și doza Sublimity aplicate substanțelor otrăvitoare mortale. Pune împreună cu efect de mysteriosity, complexitate, incomprehensibilitatea, și modelul de temut din mintea doar descoperit a fenomenului de cultură cercuri Exploratorilor Slăbită, la moment și chiar varietate de substanțe nocive de sănătate, și toate acestea, chiar și în asociere cu un alt medicament, mai degrabă epinefrina (de asemenea, de droguri), un fel de oportunitate de droguri pentru a contacta ceva străin, eteric, inexplicabil, nu fi produs de către persoane (adevărat), extra-dimensionale, paranormal, nu e de mirare că momentul în care nu sunt capabili să gândească rațional și realist . Să le lase inch imperiul lor, partial auto-creat de ei, să mediteze acolo și de a crea iluzia lor proprie despre extratereștri și mysteriosity. Ci noi înșine, mai degrabă lasă pentru totdeauna acest imperiu de supranatural, și va continua să se concentreze pe principal reflecție reale.  

 

Numai prin expunerea la droguri secete suspecte de paranormal și mysteriosity este posibil să se explice, Asta Explorers uscat narcosed sunt capabili să explice efectul de noduri prelungite și îndoit de acțiune de o "forță", datorita că acestea sunt schimbate în acest mod. cercuri Exploratorii ar trebui să fie foarte ușor anunțăm că nu au existat alte forțe care acționează temperatura ca atracție a pământului, și un fenomen care se apleacă și nodurile se intinde Chemat geotropism negativ și prin noduri (îndoire lor) încearcă să corecteze aplatizare (dăunătoare, slăbind ) de plante - încercarea de a îndrepta planta care este situată pe teren și se pare numai și numai după îndoirea acestuia la sol, sau timpul asta. Procesul nu poate dura doar câteva minute sau ore, dar un număr de zile sau chiar săptămâni. Ei bine, Ei cred culturi Exploratorilor cercuri fenomen care are loc datorită acțiunilor de forțe necunoscute sau forme de energie, noduri sunt îndoite sau prelungite În câteva secunde la câteva zeci de secunde Prin urmare, cauze si cazare (dăunător, slăbind) de plante. În unele locuri, există chiar și de ori în nanosecunde, ca "Observat". Trebuia să fie cu adevărat interesant "observație".  

 

BLT de cercetare: ( http://www.bltresearch.com/plantab.php ) "nod alungire (stretching) Acesta este un efect permanent cauzate de energiile de formare" "In unele formațiuni vegetale sistemul energetic implicate este suficient de intensa pentru a provoca îndoire a acestui apicale (partea de sus) nod " , adică forțele avea efecte asupra plantelor, unele noduri de foc, și, în consecință prelungi alte plante sunt depuse `va fi (tulpini indoite la sol). Nu, nu, nu, niciodată, niciodată, niciodată, greșit, greșit, greșit. 

 

Scopul și principiul de funcționare a nodurilor (maneta noduri) pe cultura plantelor de incredere explica nimanui studenții din primul an de la orice mijloc (din America de mare) agricol școală. Unul din funcția de plante noduri (Poaceae, dar aproape toate celelalte plante), precum și nivelare a abaterilor de la direcția verticală de creștere, aceasta se face prin extinderea lor la punct, care este opusul a abaterea de la direcția verticală (drawing) Și schimbările sunt ireversibile (acest lucru se face de către Creșterea numărului de celule nu, dimensiunea și forma lor). Dacă planta reuseste complet indrepta, îndreptați-o în primul rând nodurile îndoite trebuie să fie multiplicarea suplimentară a celulelor de pe partea opusă, și astfel nu alungit evidente (drawing), În cazul în care planta este atât de slăbit, care nu este capabil ridica mai, nimeni nu sa-i spui oricum noduri, si sunt la fel permanent extendig (într-o încercare de a ridica plante, care nu reușește). Adesea apar și combinație a celor două fenomene, cand planta este atât de slăbit, mai ales în partea de jos, spune că primele două noduri de jos pentru a pământ nu mai au suficientă energie pentru a ridica fabrica, sunt numai astfel de prelungire, dar altele sunt în măsură Cel puțin aceasta ridică partea rămasă din plante în direcția verticală (photo), Contribuind astfel în mod semnificativ atunci când sunt recoltate, drawing principle. Foarte similar cu noduri, folosind un principiu și de natură similară pentru a atinge aceeași funcție se poate comporta de asemenea aproape orice noduri fără tulpini, tulpini sau după orice alte triburi de plante, și, desigur, orice plante Poaceae, chiar înainte de a, care apar în ele și o mai mare diferențiere a țesuturilor . Deci, în tulpini ale unor plante din internoduri, fără a utiliza noduri doar pentru această funcție. Un exemplu este mac. Internodii lor sunt încă containng cantitate semnificativă de țesuturi, astfel meristenatic care poate efectua funcția dorită, fără a fi limitate la internoduri. 

 

În plus față de planta care are loc în interiorul într-o gamă largă de substanțe toxice pentru aceasta Imediat după ce efectele curentului electric, probabil, nu are loc în timpul zile volgende și "perioada de migrație", în cursul acestei teze de substanțe toxice sunt mutat mai mult în părțile inferioare ale plantelor, astfel că în mod eficient sacrificii pentru succes "creșterea puilor," În acest caz, de boabe de cereale prelucrate și cele mai bune conservarea codului genetic. Dimpotrivă, în direcția opusă, în sus, agenții de voiaj utile pentru finalizarea unei maturare cereale de succes. Deși nu arata asa si se pare ca planta este aproape uscat și condiția Potrivit pentru recoltarea în desfășurare nu este controlată numai de uscare în sus, Procese de maturare și transport a fluidelor sunt în curs de desfășurare până în ultimul moment. Agricultorii cunosc foarte bine, pentru orz exemplu, că, în cazul în care recoltate prea devreme, nu sunt încă complet maturate, ia mai multe luni pentru a atinge Germinarea optimă și echilibrată a cerealelor.  

"Un astfel de orz are o lungă perioadă de post-recoltare maturare"  

Tehnologia de producție de malț și bere , Kosar, Walk , RIBM 2000  

ISBN 80-902658-6-3, pagina 34).  

 

O gamă largă de procesele care au loc în instalații de creștere în condiții nefavorabile, de asemenea care au fost descrise cazuri de cazare (slăbire dăunător,) plante slăbite, este posibil să citesc în: 

Manualul de stres culturilor de plante de mai sus , Mohammad Pesarakli , Dekker, 1999,  

ISBN 9.780.824.719.487-lea  

Extrase din cartea va fi dat o serie de note privind alte site-uri  

 

Faptul de bază că este necesar să dai seama că orice depus `va fi (deteriorate, slăbite) cultura este în primul rând Slăbită, și este necesar de a găsi cauza acestei slăbire, și nu există absolut nici o nevoie să te uiți după străinilor (ET). Pentru a fenomenului cultură cercuri este, desigur, foarte necesar, dar Exploratorilor mulțumesc frumos, care se usucă, deși pentru ei, fenomene încă foarte dificile de înțeles și de explicat, adus de la sine într-o grămadă Mai mult decât suficient. Oricine ar fi vreodată să încerce să explice principiul de cercuri ce decurg, ar fi, desigur, datorită lor de credit mare simt Ocazional ca o nevăstuică în stână, sau un purcel într-o bandă de secară. Trebuie doar apuca doar o carte inteligente, și să încerce să înceapă cu explicații.  

 

Au fost într-adevăr acționează asupra plantelor "putere energetică foarte mare", dar de fapt de foarte multe ori mai multe săptămâni înainte de depunerea (dăunător, slăbind). Acesta a fost (foarte probabil) cea mai mare parte a energiei electrice, în timpul căreia a fost "explozia electromagnetică" în interiorul-induse de plante, în țesuturile lor. O altă parte a energiei poate fi livrat cu inducție electrostatică, precum și alte Efectuarea curent electric prin gaze puternic ionizat în imediata vecinătate a oricărei deversări de înaltă tensiune - photo, drawing - Aici cateva zecimi de mm, de trăsnet de metri sau chiar mai multe zeci de metri (precum și de descărcare de gestiune Corona, drawing). O altă parte a energiei poate fi transferat Realizarea de curent sub suprafața solului (în principal rădăcini), și poate cele din urmă slăbirea contribui în mod semnificativ schimbări electrochimice în sol. Intensitatea tuturor fenomenelor numite opresc în întregime actul o anumită distanță, Reduce cu distanta de la punctul de impact, până la o anumită distanță se oprește complet. Fără vânt - un fenomen rar într-o furtună - și rezistență electrică uniform distribuită a solului poate fi rezultatul cerc relativ precise. Chiar și cu toate inexactități posibile toate acestea, este posibil ca efectul final integrantă din mai multe cercuri nu foarte exacte se pliază împreună un pic mai mult Exacte una, așa cum le-a rafinat printr-un efect de domino. 

 

Expulzare cavități, a picture from BLT(Potrivire nume interesant - expulzarea gap). Ele nu vor fi incluse ca obiectivul dovadă a oricăror efecte energie sau forță la toate. Absolut imposibil să-l folosească pentru asta. Acesta este si va fi explicat în detaliu mult mai mult pe punctele de multe alte pagini și. Deformări de plante care sunt vizibile pe fotografii, de asemenea orice asemănătoare, nu trebuie să fie cauzată de orice acțiune de orice forță sau putere, la toate, cu singura excepție a forțelor și de presiune de creștere și de uscare și mulțumiri pentru că se schimbă țesuturi forme și părți de plante . Deși prejudiciul pe plante într-adevăr ar fi în măsură să participe de asemenea trecerea curentului electric de inducție, electromagnetice și electrostatice, forțe mecanice. Conducția electricității prin aer, foarte intens ionizat în imediata vecinătate a evacuărilor. Foarte similare cu conducție a curentului electric prin gaze diferite, în orice descărcare de gestiune sau tub fluorescent. Descărcarea de gestiune corona - se extinde la o distanță de câțiva metri până la zeci de metri, fără vânt are o formă foarte precisă circulară, iar diametrul său depinde aproape exclusiv de intensitatea curentul care trece prin (drawing). Pasul de tensiune (drawing). Valoarea medie a rezistivității solului, conform ČSN 332000-5-54 de aproximativ 100 de ohmi pe metru. Rezistivitatea solului este definită ca rezistența activă a solului cub de margine 1 m măsurată între pereți opuși.  

 

Apropo, daune foarte similară a nodurilor pot fi găsite în locații în care tulpinile răsucite pur mecanică (ușor, fără a rupe), cu aproape 90 ° dintre cei care încep cu noduri înapoi vârf egal în poziție verticală (1 și 2 de mai sus , photo). Nu va apărea daune similare și chiar mecanice, forțele mecanice ce decurg ca urmare a presiunii de celule autoagresiune proliferarea noduri și puțin, fără consecințe semnificative pentru vitalitatea de plante. Probabil acest lucru se datorează, acesta este un caz de schimbări extreme în direcția de creștere, la aproape 90 de grade, în cele mai multe cazuri rezolvă noduri deviația unghiulară a mai multe grade. (photo) 

 

În scopul de a încerca ceva de genul asta Exploratorilor cultură cercuri fenomen existent cred, nici o alegere, ci de a încerca și de a găsi-l theirselves, chiar și în locuri în cazul în care acestea nu ar fi din punctul lor de vedere, la toate. Pentru a face acest lucru este necesar invit pe toți Exploratorilor sobru al fenomenului culturii cercuri că, uneori, prin ele însele Efectuați un experiment cunoscut sub numele de testul-martor, sau experiment orb (de asemenea, "corecție zero"). Unul dintre principiile de bază, pe scară largă utilizate în special în mod obiectiv și de cercetare științifică solidă. Doar lasa unele culturi să crească în laborator fără expunere la orice energie. La un moment dat a schimba direcția lor de creștere, doar prin rotirea recipientului în care acestea cresc. Unele dintre ele sunt posibile, după o anumită perioadă de timp înapoi lor de a reveni la poziția inițială. De asemenea, un alt fel de soluție-martor este posibil să se încerce - vizita locuri cu foarte neregulat depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor, în cazul în care, după cum de la punctul lor de vedere, nu au acționat nici un "energii străinilor", nici orice alte, ca de exemplu și cuptor cu microunde.  

 

Mai mult decât atât, nu numai de droguri de fenomene supranaturale, transcendentale, paranormale sau similare pot afecta Exploratorilor a fenomenului culturii cercurile de la locație, pot apărea într-adevăr "ciudate", curioase, compuși anormale și neobișnuite, radicali liberi, molecule, atomi ionizate și pozne altă parte, care pot afecta creierul uman în același mod ca și ciupercile magice intr-o pulverizare 

 

Draga noastră ar umanității, mai devreme sau mai târziu, ea însăși nu ar exploreze. Fapt, că cercuri, și aproape orice alte forme regulate sau neregulate în totalitate a culturilor, cu siguranță, mult mai mult decât 99.9999999% sunt generate de grație descărcările electrice, și nu prin intermediul unor persoane fizice auto-Declararea greșită, aceasta este pur și simplu un fapt obiectiv , iar omenirea este capabil de a detecta realitate obiectivă la urma urmei (uneori), stie cu adevarat cum. (Cu toate că se rezolvă deja mai bine de 30 de ani si rezultatele nicăieri ...)  

Referindu-se la: nu contează la urma urmei, uneori, chiar a fost mult mai rau ... 

 

Naturale mimicii (Nr. 1)

Una dintre cele mai importante și, în același timp Cauzele cele mai interesante, de ce se întâmplă asta așa - forțe ale naturii folosit unul din cel mai spectaculos mod natural de camuflaj, tot ceea ce au reușit să construiască. Acestea sunt foarte interesante și mimetism inimitabil naturale. Dar este foarte FAPT relativ simplu: Cercurile din lanuri sunt de fapt doar foarte rar apare într-același timp, când au fost create, adică imediat ", după evenimentul" Deși se poate întâmpla uneori, dar, probabil, într-adevăr numai cu titlu excepțional. Doar pe Contrar, de cele mai multe modele Apare în marea majoritate de până la câteva săptămâni sau chiar luni după momentul, când au fost create, de fapt, "Expus" în structura plantelor în domeniul de energie al fulgerului descărcarea. Utilizarea cuvântului "expus" este în acest caz într-adevăr corecte, similitudinea cu procesul fotografic clasic, sau cu unii dintre predecesorii săi, de exemplu - dagherotip, este destul de ușor de utilizat și remarcabil. Precum și cu fotografia, este acolo, în "stratul sensibil" de plante în domeniu și a creat imaginea latentă complet invizibil. Al doilea motiv pentru cuvântul "Expus" este într-adevăr utilizabil, chiar și cu faptul că modelul este creat - Expuse - sub fulger-rapid similar shinigami la multe fotografii. Imediat după descărcarea de gestiune ar fi ușor de găsit pe site-ul numai unele fenomene foarte rare - insectele moarte, plante carbonizate, sau plante cabluri încurcate în jacuzzi foarte intens prin rotație, uneori, care are loc după descărcare de trăsnet și nu durează mai mult de o secundă. De asemenea, schimbări în câmpuri magnetice, modificări termice în energie electrică subterană, statică în exces ar fi detectat imediat. Nu în ultimul rând, (probabil, nu a fost testat încă, este încă doar o estimare) numărul de organisme substanțe chimice nocive. aplatizată (deteriorat, Slăbită) culturi Apare mai ales după multe săptămâni, sau chiar luni mai mult decât opțiunea a doua. Marea majoritate a plantelor adică imediat după șocul nedistinct revine la poziția sa inițială, și totul este doar începutul. Ei încep să se estompeze, cea mai mare parte datorită energiei electrice, care a trecut prin ele. Asemenea, ar putea fi, probabil, deteriorat la unele funcții selectate de către o mișcare bruscă, și decolorare lor durează de câteva săptămâni. Faptul că Adesea plantele stea timp de o lungă perioadă de timp într-o poziție verticală, probabil, mult mai mult, decât ar fi altfel permisă de Constituția din plante singuratic continuu decolorare, și cu un grad mare ar fi de natură să contribuie tensiune superficială de apă . Lor de cazare (slăbirea dăunător,) Asta se întâmplă cu adevărat până câteva săptămâni după ce că, dimpotrivă, poate, în unele cazuri, până Inregistreaza-te incredibil de rapid, comparativ cu cât a durat slăbirea lor. În timp ce slăbirea plantelor a durat timp de săptămâni, îndoire lor la sol poate deveni chiar și în cazul unui modele destul de mari relativ repede, în câteva minute. Ca un fapt Contribuție foarte pronunțat că poate uneori avea, probabil, efecte efect de domino . Foarte des de asemenea ca urmare a faptului că unele fluture a zburat în jurul valorii de.  

 

Stimati Omenirea!

Data viitoare nu mult mai bine să accepte orice sfat de demență senilă.

În cazul în care nu au fost senil dement Aceste două nebuni, D & D, care mult timp în urmă, undeva în taverna a făcut o "confesiune" Ar putea dura mai multe decenii de cercetare-o direcție complet diferită, la fel ca orice alt clasic și știința foarte serios. Oricum, ulterior, omenirea ar rezolva cu siguranta totul în sine, de exemplu, el este posibilă pe YouTube și de a găsi un videoclip (poate Wylatovo?, Nu uita așa, cineva va găsi), în cazul în care oamenii sunt convocarea pentru un cerc doar descoperit, și de la distanță este chiar mai posibil să vedem retragere descărcări electrice ...  

 

În continuare, în text este menționat de asemenea, că, în anumite filmul documentar este un raționament și-a exprimat, ca ei să fie jeturi albastre și roșii sprites, care sunt evacuările atmosferice, dar mare în atmosferă, descoperit relativ recent. Asta e, probabil, destul de o concepție greșită. Distanta lor este prea mare, în scopul de a induce în ceva atât de brusc suprafata de teren mărginită. Chiar și ei despre asta este posibil să citesc în Trăsnet: Fizică și efecte , Rakov, Uman , p.  

 

Un alt motiv pentru care omenirea ar rezolva problema în sine Desigur, este în lume, care va deveni din ce în ce instalate în diferite locații așa-numitele webcam-uri live (sau cel puțin time-lapse camere), și chiar și în locuri îndepărtate, și pe o perioadă Vrei pe cineva face o concluzia că cercuri sunt foarte dependente de vreme că fenomenele precedente, chiar dacă cercurile din lanuri au apărut câteva luni mai târziu. 

 

Ultimul motiv este faptul că există companii, cum ar fi Microsoft Vaisala - Siemens (2011 - deconectat de la Siemens, doar Vaisala singur), care se ocupă cu măsurarea impactului localizare, tip, polaritatea și intensitatea fulgerelor, de asemenea proprii, o baze de date extensive din ultimii ani , și cu siguranță nu va fi o problemă pentru ele (daca sunteti interesati) că datele solicitate de urme. Apropo, datele lor sunt foarte precise multe ori, chiar dacă acestea au indicat și eroarea de măsurare ca o rundă cerc cu diametrul de 180 m, mai frecvente sunt mult mai precise, chiar mai puțin decât 10m. Din acest motiv, teoria "CC-Lightning" este posibil să considerăm ca fiind "verificate în totalitate înapoi", și Fidli. Colectarea de date privind descărcările electrice (timp de descărcare de gestiune, datele GPS de pe punctul de impact, polaritatea, putere, tip - cercuri sau CG). De exemplu, în Europa Centrală ocazii cu T, care CELDN - Centrale Europene Detectarea Rețeaua Trăsnet-a lungul Europei, apoi multe altele. Toate folosesc o rețea de detectoare Vaisala-Siemens, sau similare. Cu siguranta va fi foarte interesant să vedem, ce modele În cele din urmă, împotriva tuturor așteptărilor, vor fi PERFORM ca "nu de om", sau autentic?  

 

În plus față de cele de mai sus, există opțiuni pe http://www.blitzortung.org   - pagina de un alt sistem de rețea a unui Exploratorilor de puncte de impact trăsnet, care folosesc reteaua proprie de detectoare. Cu toate că, probabil, nu au informații precise despre uscată poziția, dar acestea ar putea adăuga la datele întreaga problemă interesante.  

 

Un alt lucru este, (si pentru precizia de măsurare), care de multe ori de un singur fulger multiplica ramificată (plus sale evacuări Eventualele ulterioare), este capabil să "aspersoare" o suprafață de câteva hectare photo ( în cazul evacuărilor extrem de puternice pot include zone de asemenea cu siguranță mult mai mari). Conform datelor din literatura de specialitate (de exemplu, nume Lightning: Fizică și Efecte , Uman, Rakov ) este un fenomen neobișnuit, nu, Când brațele ramificate de un fulger a lovit singur punctele de până la mai multe mile una de alta. Aici, din nou - nici o alegere, ci de a evidenția mai important fapt: descărcarea de gestiune trăsnet în domeniu, în cazul în care un model de regullar a fost găsit, apare uneori chiar cu câteva zile, dar mult mai probabil chiar saptamani sau luni inainte, decât tulpinile sunt foarte aplecat .  

 

Agricultorii și lucrătorii lor, chiar dacă acestea au fost prezente la apariția unor modele de regulate și urmăriți-l cu proprii lor ochi, niciodata nu va da nici observații de publicitate uscate, precum și orice Aprecierea finite deja modele regulate în domeniile lor, și știu foarte bine de ce. Din punctul lor de vedere, este doar depusă `va fi (deteriorate, slăbite) culturilor și nimic altceva, si uscati-o atitudine corectă este singura. Munca lor a fost întotdeauna și va fi avea grijă în principal de culturi (recoltare), și nu despre rahat. Un model într-un domeniu care nu este recolta. Ei sunt interesați în orice aplatizate CTOP (deteriorat, slăbit), numai în ceea ce privește dacă va fi posibil să se recolteze mai. Combină șofer care să găsească model în domeniu, și acolo numit un jurnalist, pierde imediat locul de muncă, nu și posibilitatea de a găsi de lucru din nou aceleași. Aprecierea de forme regulate în domeniile nu provin de la agricultorii înșiși, întotdeauna cineva de la "exterior" (sau "de sus"), în principal din senzațional neprofesioniști.  

 

Descris ca mai sus, astfel încât chiar și după un timp destul de lung, după descărcarea de gestiune Trăsnet, în cursul acestei slăbirea tulpini dureaza saptamani, momentul actual este probabil cazare (slăbirea dăunător,) uneori într-adevăr dura doar câteva minute (Domino Effect), și uneori chiar direct în fața Observatori îngrozit aleatorii (Stonehenge Fractal). Desigur, poate să apară cel puțin secetă și cazuri, atunci când cultura este depusă `va fi (deteriorate, slăbite) aproape imediat după descărcarea de gestiune Trăsnet, timpul secunde, minute, ore nu mai mult de opțiune, ci mai degrabă este un caz cu totul excepțional. Evident, depinde de stadiul actual, starea și gradul de coacere de cereale, la care este îndreptată în descărcare de gestiune, precum și de asemenea pe puterea unui fulger incident specific, probabil de asemenea Că el, cât de multe ramuri sunt acolo, și cât de multe hit-uri ulterioare evacuărilor loc numai. S-ar putea de asemenea afectează intensitatea precipitațiilor incidente și umiditatea rezultată și conductivitatea de plante și de suprafață a solului. Foarte des se întâmplă (în special în cazul culturilor este încă destul de verde, cu conținut mare de apă în celule), care chiar și după o descărcare de gestiune cu fulgere foarte puternice este în domeniul observabile complet nimic, și nu numai Imediat după furtună, dar chiar și după mai multe zile și săptămâni.  

 

unul dintre glumă Monstruoasă cel mai natural , Asta, probabil, Mama Natura a pregătit omenirea pentru totdeauna, formează împreună Numărul mimicii 1 și numărul 2

 

Mimetism Numărul 2

Dancing Air Vortex

În plus față de ceea ce a fost deja descris totul înainte, este posibilă o atenție remiză la un alt fapt foarte interesant, care are loc pe locația în care cultura va deveni aplatizată (deteriorat, slăbit). Cu toate acestea, varietate de procese naturale care au avut loc acolo cu mult timp înainte de tulpini au fost îndoire la pământ, a durat sute de ore, se pot viziona doar Observatorii mod aleatoriu de la momentul în care tulpinile sunt îndoire la sol, ceea ce nu este posibil să se observe de la orice alt moment, și ceea ce ar putea dura doar câteva minute: posibil să-l numească ca un număr mimicii 2 - în Vortex Aer FACT Dans.  

 

Chiar înainte va fi Airline Vortex Dans descrise în detaliu mai multe aici vor fi listate mai multe fenomene sau efectele pe care usuall o precedă. Nu toate enumerate, doar cele cateva mai frecvente. Mult mai în detaliu problema va fi proceselor participante dezvoltate pe alte pagini, cum ar fi Microsoft Cronologia si a paginilor, sau în secțiunea Efecte de acompaniere

 

Acestea sunt exemple de fenomene, dintre care unele au foarte mult timp în urmă, unele foarte strânsă preced fenomenul real al cazare (slăbire dăunător,), culturi în cazul unor modele de periodice. Nu numai modelele obișnuite, dar, de fapt toate `vor fi depuse (deteriorat, slăbit) culturilor, care apar oricând și oriunde. Una dintre diferențele foarte substanțiale, în plus față de regularitatea și neregularitatea formei rezultat este faptul că modelele obișnuite au prea mult de nivelul probabil Mari aplicate efect de domino , decât cele neregulate. Explicarea unor cauze posibile va fi amplasat pe pagina Viitoarea efect de contrast înalt , nu există încă. 

 

Unele efecte însoțesc domenii precedente crearea unor depusă `va fi (deteriorate, slăbite) culturi în domeniu, în ordine cronologică Aproximativ Sortate: Efect Expozitia , efectului de interferență , Slăbirea Stem , tensiune superficială de apa , Butterfly Effect , Domino Effect  

 

Imediat după debutul efectului de domino ca Aris efectul următor - Efectul Vortex Dancing (aer). Nu există nici o pagină specifică legată de aceasta, va fi un efect de domino alocate ca parte ei, pentru că este destul de Aparține inseparabil și fără el nu s-ar întâmplat. În timp ce oricare dintre reacțiile anterioare enumerate și pot participa în mod activ la crearea modelelor și poate fi una dintre cele mai multe motive să-l inextricabil asociate, în mișcare de aer vortex este o consecință complet pasiv, similar cu obiect volgende exemplu aruncat în apă va apărea întotdeauna pe valuri circulare de suprafață. Chiar vortex de aer, se deplasează aproape sincron peste fascicule de cereale care sunt în prezent încadrate la sol, este în primul rând o consecință destul de temperatură cauza fenomenului Aparent neînțeles, chiar dacă Creante uscate initial poate parea ceva cu totul de necrezut. 

 

De aceea, Air Vortex Dans a fost numit ca numărul 2 mimicii - datorită faptului că joacă foarte bine o funcție importantă de camuflaj și observator neinformat trebuie să se simtă aproape inevitabil, asta este total inseparabilă implicate în crearea de modele. Ca un necunoscut, deși foarte greu de stabilit încă la urma urmei, toate Dificultate cu putere observabile. De aceea, aparent poate arata ca una dintre cauzele cele mai probabile ale procesului, cum ar fi "descendent de sus", sau invers Provenit din sol. Avansarea vortex de aer este foarte precis volgende poziția fascicule tulpini, treptat, care se încadrează la pământ ca piesele de domino. Ca ciorchinii de tulpini pot fi în cele din urmă în cascadă Prin urmare alta, mai mult ca un model țesute una, astfel întregul proces arata chiar mult mai misterios. Dar întregul fenomen de dans Air Vortex nu este nimic altceva, decât numai cel puțin la început și fluxul de aer numai complet pasiv, cauzate de tulpini care se încadrează ciorchinii - doar numai pentru începutul de efect de domino. Nu este în scădere față de kg sol in mai multe sute de material, chiar și în cifre, nu foarte mari pot fi de până la câteva tone, de la o înălțime medie de mai puțin de o jumătate de metru. O astfel de mișcare material de mare și într-adevăr Provoacă deja aer semnificative și vizibile curge. Chiar uscat puternic, că poate într-adevăr, mai târziu, de asemenea contribuie parțial la care se încadrează unor volume nu alte tulpină foarte îndepărtate, și că unele caracteristici selectate participa la cursul de efect de domino, care, desigur suporta doar impresia de ansamblu de mister și inconceivability de observat fenomenul. Dar, desigur, vartej de aer deosebit de evident se misca aproape exact pe acea puncte, în cazul în care tulpinile sunt doar încadrează în jos, deși nu trebuie să fie o cauză, la toate. Efectul de domino poate continua destul de independent de exploziile de aer, precum și locul de muncă de o eroare mare este usor de realizat. Desigur, nu este necesar să subliniem, că cea mai mare iluzie de mister și fenomenului mister se realizează în continuare cu aer, în timpul căreia mezi de mai sus și care se încadrează clustere de cultură este complet singur și independent, care curge aer Vortex Dans. În plus, exact în cazul în care există grupuri de cultură care se încadrează la pământ. Datorită care aparent nu numai ca o forță, asta sa format pe locația complet singur, fără nici un motiv, chiar mai mult pentru a tot ceea ce aparent ca o putere, că toată mișcarea, care apare pe site-ul cauzat de sine. 

 

Printre altele, această societate detine locatii databasse de descărcările electrice, probabil, ceva propriu, ceea ce ei nu au nici o idee despre, și anume o bază de date foarte detaliată a stării de sănătate și vitalitate a culturilor agricole În fiecare an, în marile zone.  

 

Sfârșitul partea 2 

 

   

         Partea 1        Partea 2         Partea 3        Partea 4        Partea 5  

 

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

z