Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-nesortate-4-texte . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Masina-Translated Text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Partea 1        Partea 2        Partea 3        Partea 4         Partea 5

 

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Partea 4

 

În multe documente care se ocupă cu problema cercuri apar menționezi de plante complet neafectate, "străină", ​​amestecat, cultivate în monocultură (străinii depuse `va fi (deteriorat, slăbit), numai orz, nu a acționat în prezent de asemenea grâu acolo) - FF curs, diferite Conținutul de umiditate, rezistență diferită, indusă de energie diferite, diferite (inferior) nivelul de daune, plante verzi poate părea complet neafectate. La momentul (2010 observații,foto foto) Atunci când orzul este în unele domenii deja în etapa de maturitate și de secetă, că o parte substanțială a acesteia este tulpinii paie uscate, grâu și în alte domenii este încă foarte verde, cu un conținut mare de apă și rezistența electrică Desigur multe mii de ori mai mici, care, astfel, reprezintă aproape un scurt-circuit tensiuni induse de. Desigur, nu exclude faptul că, după câteva săptămâni va fi depusă `va fi (deteriorat, slăbit) de asemenea că persoanele diferite amestecate în monocultură, și care au obținut au cantitate mult mai mică de energie electrică, dar asta e noastre cercuri dragi culturi Explorers nu poate observa deloc.

 

Tensiunea indusă pe sârmă directă (în distanță) poate fi considerat ca o sursă de energie foarte moale, a cărei tensiune (fracțiunea Same proporțional actuală și, astfel, a doua putere de asemenea de energie), în timpul interconectarea cu rezistență redusă a conductorului nu urca să se usuce și valori ridicate ca tensiunea pe conductorul, cu o rezistență mult mai mare. Același lucru este valabil pentru energie, generate în alte moduri - conducție directă și de inducție electrostatică. Un alt mod posibil de curent electric la tulpini de cereale este ceea ce se numește tensiune și intensificarea apare, de exemplu, timpul de cădere a firului HV la sol - ca urmare a rezistivității solului poate fi de tensiune dintre cele două locuri de pe suprafața pământului în pas distanta uman multe mii de volți, și, în caz de trăsnet, desigur, mult mai mare. În plus, și contribuție semnificativă la daune de plante adaugă curentul care trece prin rădăcinile lor în timpul de dispersie a curentului subteran trăsnet, adică, clasic, Condus de către dirijorul actual - ar dori un fir, nu induse.

 

Un alt fenomen interesant este faptul, că în unele locuri, în cazul în care există o descărcare de gestiune sa întâmplat trăsnet în domeniu, câteva săptămâni după ce cresc plantele tinere din aceeași specie, ale cărei perioade de Germinarea putea estimat la aproximativ timp în care nu a fost de descărcare de gestiune. Acest lucru poate fi o relicvă a timpurilor vechi, care inițial au servit la conservarea speciilor, care acum cultivate si cultivate specii de cereale, desigur, nu au nevoie, dar cu siguranță le-ar fi fost util, în cazul în care pe glob a avut loc și o mai mare dezastru . De exemplu, un vechi mayași prezis pentru 2012 (ca pietrele vor iesi din afaceri). Tipic în acest sens sunt semintele unor plante, Poate de tufiș australian, de asemenea Poate alte câteva, care germineaza doar după incendiu. Germineze înainte Ar fi cauza regularitatea incendii locale a fost aproape inutil, pentru că atunci ar întreaga populație a dispărut.

 

Cercuri exploratori, desigur, ar putea să descoperi ceva pe site-urile lor Similary, sau chiar deja au ceva de genul asta in fotografii capturate lor, dar nu sunt evaluate.

 

În mod obiectiv, este necesar Admit că unele culturi Exploratorilor cercuri fenomen are mult timp înainte de observat că, în imediata apropiere a cifrelor este posibil să se înregistreze existența (sau existența anterioară) "electromagnetică ceva de neinteles". Ar trebui remarcat, de asemenea, referindu-se la: că născociri, pe care le deriva din faptul că, ar putea fi, în aproape toate cazurile clasificate ca Trumper complet. Am putea contesta despre asta, am putea chiar nu sunt de acord cu ea, dar asta e tot ce se poate face împotriva ei.

 

Noduri îndoit și extinse:

Ele apar cu absolut orice depus `va fi (deteriorate, slăbite) culturilor din lume. Nu mai mult de opþiune în timpul de o oră Imediat după depunerea (slăbirea dăunător,) registrul posibile este în creștere la schimbări noduri, care prin planta este încearcă să corecteze o deviere permanentă de direcție verticală. Faptul că cercurile din lanuri cercetatorii nu l-am observat încă (noduri îndoite la cultura depus `va fi (deteriorat, slăbit) oriunde), poate fi, probabil, scuzat de către lor uimire, uimire, entuziasm pentru activități de cercetare de ceva fantastic și complet de neînțeles, și care este aparent atât de ușor disponibile folosi ideea de a inteligenței extraterestre sau eteric, Din pacate că nu cred că a face vreodată cu ceva la fel de obișnuit și terestre, cum ar fi "este de obicei" complet neregulat aplatizată (deteriorat, slăbit) culturilor, fără motive. Privind la unele model a formațiunilor de cultură în Discoverer lor, probabil, nu pot face nimic altceva decât opțiunea:

În primul rând să fie complet șocat

În al doilea rând Notă: este absolut imposibil să fie provocate de om (el are dreptate, președinte!)

Terță Notă: acest lucru a avut de a crea o formă de viață inteligentă sau creatura sau de a fi (Aici este cu adevărul oarecum mai rău, Președinte)

o notă la 3: opoziția a Exploratorilor culturi cercuri împotriva dezastrelor naturale, fără interimar al modelelor de informații formate conduce la faptul că în natură nu poate fi făcută numai de către modelele regulate înșiși sau doar a forțelor (aleatoriu) naturale

 

Oh, nu, ei pot, amintiți-vă doar:

Grile de cristal, structuri de cristal, cristalografie

structura atomului, electronul coajă, structura moleculară a materialelor, orbitali atomice și moleculare și hibridizarea lor, construirea de nuclee atomice

Structura fractala a excesului de descărcare de gestiune sarcina electrică (modele Lichtenberg), fractalii în organisme vii (sisteme vasculare și nervos, sistemele rădăcină, formele de foioase și de conifere ... Fractali în structurile neînsuflețite - forme de galaxii, fulgi de zăpadă, și în cele din urmă , din nou și din nou: de rezonanță și interferențe - fizica, mecanica, electronica, optica.

(pictures, images, photos, images, photos, images)

 

Nu există nici o alegere, ci de a face apel fenomen Exploratorilor de cercuri pentru a efectua ceva ce ei nu au mai făcut, probabil, pe parcursul a mai mult de treizeci de ani de topografie cercurile din lanuri.

Vizitează un domeniu în care o cultură este depusă `va fi (deteriorat, slăbit) complet neregulat, fără semne ale unui model regulat. De asemenea, există Ei vor găsi o mulțime de (ușor identică) aberante effetcs, nodurile îndoite și de lungă durată. Prin compararea stabili daca acestea sunt absolut noduri nediferențiat de la cei care au descoperit în interiorul cercurile din lanuri. Ei vor găsi că muștele sunt preparate la gratar, în exact aceleași ca și cele din interiorul cercurile din lanuri. Infra, electricitatea statică (defecțiune), magnetice și altele. vzorek.jpg, moucha.jpgTotul va fi acolo, inclusiv carii expulzat și nodurile explosed, anomalii magnetice vor descoperi și telefoanele mobile se va opri de lucru. Exact aceleași modificări de noduri vor apărea, de asemenea, chiar dacă experimente se va face prin schimbarea direcției de creștere a plantelor în laborator, abia forțate prin schimbarea poziției de tulpini. Din nou, cavități de asemenea expulzat va deveni. (Corecție de zero, gol, deja menționat)

 

Între timp a fost necesar să o facă pentru ei de către o altă persoană. Sute de locații vizitate, în cazul în care a existat cultura depus `va fi (deteriorat, slăbit) destul de frecvent, talmeș-balmeș. În marea majoritate a cazurilor ele au fost și locații, în cazul în care domeniu a fost lovit de fulger înainte de, mai multe ore, zile sau săptămâni înainte. Pe Internet există site-uri în cazul în care acesta este (a fost) posibil să se obțină unele informații limitate cu privire la descărcările electrice locație (luate din surse externe), cu o precizie relativ ridicat - zeci până la sute de metri. Eroare a fost mai degrabă cauzate de faptul că locația GPS, în cazul în care descărcarea de gestiune începe și unde se lovește, în unele cazuri, pot varia considerabil, sau chiar că ar fi o descărcare de gestiune unică în sine poate avea concomitent arme mai multe paralele și umeri pot avea reamorsări sale, care se poate dovedi a locatii diferite domenii, și, în general considerabil mai mare de un kilometru pătrat. (Trimiterile la literatura de specialitate, mai multe imagini -kouty.jpg)

 

Foarte mult neregulamentar, talmeș-balmeș complet aplatizată (deteriorat, Slăbită) din culturi câmpuri piese el este un număr incredibil de mare de lucrări publicate în cărți și pe site-urile de exploratori culturilor cercuri, toată lumea poate convinge prin Sine, și totuși doar câteva dintre cele mai tipice exemple aici.

Wylatowo.jpg

 

Marea majoritate a modelelor format de fulger seamănă cu arta modernă (simplu spus, ca Daub - neregulate), numai o mică parte sunt clasice, antic, baroc, art nouveau - forme regulate, Ar putea de asemenea Deși unii aparțin artei moderne.

 

Printre alte lucruri, în primăvara anului 2008, dar chiar și în următorii ani mai multe ori aproape de accident, dar de asemenea în mod intenționat, Takeno și numărul de fotografii domenii, chiar înainte de "acțiune" (fulger), fără a lovit de fulger, sau câmpurile, toate afectate de fulger, dar fără semne de aplatizare (dăunător, slăbind).foto vzorky ze stožáru

 

Studiile includ evacuările de peste complet nemag. mat - material plastic, precum și de metal Cu, Al, în cele din urmă magnetică (cutie de film - evacuările primele câteva, fără Fe2O3 Fe sau rumeguș, apoi s evacuările Al (containere), pe apă, precum și folie non-magnetic flexibil Încerc din aluminiu sub formă de praf..

 

ceva despre rătăcitor plantă toxică - în partea de jos, practic sacrifica

"supernatural"

 

Ideea că tiparele loc în primul rând pe timp de noapte. Cel puțin e un film, Nancy Talbot state, dar fără a da orice surse (mare greseala!) Care de multe ori apar modele de punte între 4-5 pm. Desigur, nu toate, dar uneori poate fi o cauza de "efectul de domino" plante înregistrate de roua dimineata devreme încă în întuneric și ulterioare acestora stivuire pe teren. Nu este imposibil, dar, ca să creeze destul de multe ori în timpul zilei, dar acestea sunt descoperite doar după câteva zile mai mult. Acest lucru ar putea fi mai degrabă psihologic pe înțelesul tuturor -, probabil, nu va fi niciodată cercuri descoperite în timpul nopții (în scopul de a fi dedusă că acestea Arosa timpul zilei). Este destul de natural cauzate de faptul, că în timpul nopții și anume de persoanele fac tot ce este posibil, observarea domenii nu este cu siguranta Activități mezi tezei. Aproape imposibil de reperare accidentale de la înălțime Pasajul prin orice mijloace de transport, în special datorită simplul fapt că, în noaptea cu întunericul. De aceea, observatorii care nu sunt în stare altceva detecta un model decât în ​​timpul zilei, nu cred chiar cu privire la alt răspuns decât "cineva a trebuit să-l fac în timpul nopții". Model ar putea apărea cu ușurință în timpul zilei, poate 5 zile în urmă.

 

Mult ar fi ajutat-o ​​instala camere de time-lapse in apropiere de locurile unde podul modele apar adesea, care ar putea, în stadiul actual al tehnologiei trebuia să fie nici o problemă deosebită. AȘA-ar fi văzută ca o simplă "ordinar" cazare (dăunător, slăbirea) de culturi și de a determina timpul scurs de la furtună, în timp ce Time-lapse Canon Poate fi programat, care ar fulgere de asemenea de captare, primite de la un unghi de vizionare lor. Caracteristică importantă a (unele) Canon aparate este, pentru că ei pot fi programate foarte bun pentru time-lapse-înregistrare și procese rapide de înregistrare (de descărcare de gestiune fulger)

 

Tulpini indoite, nu rupt. Tulpini rupte sunt, cu siguranță apărute de asemenea în cercuri, mai ales la marginea modelului, în special în caz de efect de domino. Exploratori de cercuri Prezentat efectul de realitate într-o oarecare măsură "modificat", formular, sau așa-numitul format mai flexibil ( Da, ministru ), iar un procent mic de tulpini rupte, nu numai îndoit, pur si simplu trage sau să includă în rapoartele pe teritoriul lor explorare fie doar "accidental" omite, sau le considera ca o excepție de la regula asta slăbită.

 

Xtreme Mysteries - 062 - cercuri, 2002 , 1:47 / 24:34

(xtremem.jpg) La partea de sus a cadrului (de-a lungul liniei de tramvai orizontală) poate fi vazut fenomene tipice de descărcările electrice convenționale în domeniile. În plus, forma interior este prezentat în continuare forma, secundar. Fenomene similare apar în multe cercuri de cultură clasice. Fenomenul de exploratori culturi cercuri este complet neglijat - liniile luminoase divergente de la centru spre margini, care sunt susceptibile să urmeze liniile directoare, prin care a fugit evacuările subterane de energie electrică. Notă - ceva similar poate fi observat în multe alte fotografii ale cercurilor din lanuri, aceasta este echivalentul a expunerii dubla cu comparații atât de multe fotografii clasice.

 

8:55 sub cabluri de înaltă tensiune ... Este destul de consistent, cu tot ceea ce este sugerat peste tot pe site-ul - liniile de medie tensiune sunt conductoare foarte bune.

 

Lumini, fenomene luminoase care se deplasează pe teren, adesea reprezentat de imaginile din filme despre cercurile din lanuri. In filmele teză este evidențiată de asemenea, că, în unele cazuri, poate fi și false, sau (destul de LogicAll) din obiecte care zboară de focalizare (pungă de hârtie, semințe de plante sau părți). De asemenea, acesta poate fi cazul, că, dacă brusc eliberat din balon subteran și extrem de gaz ionizat și praf, care a fost recent expuse la diferență de potențial de electricitate statică reziduală Câteva mii de volți sau mai mult. În plus, pot conține gaze inflamabile ionizate (CO, H 2 ), toate din care ar putea fi prezente în subteran pentru mai multe zile după descărcarea de gestiune. Se poate zbura despre zeci de secunde prin aer în direcția vântului. În același timp, de asemenea poate phosphoresce, dar chiar și doar pentru a fi diferit de aer din jur, indicele de refracție, spectral de reflexie, transmisie sau de culoare, cel puțin că poate ceva de sub condițiile de mai sus respectate. Ar putea fi chiar și doar un nor de fum sau praf, care deține împreună unele electricitate statică sau vartejuri de timp doar de aer. În plus, senzorul CCD în anumite condiții, poate înregistra chiar și numai diferențele termice. (Explicat în altă parte)

 

Totuși, un alt Adormirea Maicii Domnului: faptul că, în unele locuri bun vechi Anglia produce modele mult mai mult față de restul lumii, ar putea fi cauzate de de asemenea că, dacă în acele locuri nu au fost prezenți atât de des și cu vânturi violente și în restul lume. Această presupunere nu este susținută de niciun element de probă, de la fizica sau de la Meteorologic probabil la termeni cu care nu găsiți niciun fapt, care ar susține această presupunere. Mai degrabă vreo vale, oarecum ferit de vânturi, ceea ce contrazice mai mult ca plat Anglia. Nu va fi, probabil, mai degrabă unele anomalii încă undescribed geologice locale. Ceva a apărut, subsolul creta prezintă modele mult mai frecvente, apa subterană poate de asemenea PARTICIPA (precum și în rezonanță mecanică), arheologie. Bolt de la albastru?

 

Animale moarte, insecte - de exemplu, vierme mort la fața locului de descărcare de gestiune, după câteva zile am dispărut (photo), Care pot fi atribuite procesele normale care au loc în natură. Schelete de vertebrate - păsări, cum ar fi Microsoft - așa cum este scris în altă parte, animalele trăiesc în natură și să nu facă morminte. Chiar simt rau pentru cantareata pasăre mică, dar dacă într-adevăr a murit în momentul în care modelul a fost "expuse", probabil a fost doar de șoc și în mod direct Desigur, nu a fost lovit de dreptReturn Strokecanal, deoarece în cazul în care acest lucru a fost făcut, cel mai probabil exploda. Vrei să-l găsim, aproape din nimic, sau mult mai probabil absolut nimic.

 

Insecte - (photoAeriană) la grătar și ars pot fi considerate ca probe relativ lipsită de ambiguitate a fulgerului a examinat locație. Păi de energie necunoscută, experimente militare, forțele extaraterrestrial sau străin și așa mai departe.

 

CCD

 

Mai mult de o "anomalie", care a fost descris de către exploratori culturi cercuri. Unele mențiune posibilă în " Crop Circles Ovni - Cercles Flea dans les urme d'ovnis - Planete TV 11.02.2006 "- Ei bine, aceasta a fost în altă parte altceva. Probabil de asemenea fi urmărite în unele cercuri, în unele site-uri și publicații. Fotografii de modele, în cazul în care afișate "ceva enigmatic" (fantome de alt tip), ceea ce el nu a fost locul observabil cu ochiul liber, și pot să apară parțial (sau chiar de la distanță suficiente) în afară de modelele fotografiate. Cel mai probabil, Ei sunt cea mai mare parte a imaginilor luate cu camere digitale și camere video, nu clasic cu halogen de argint materiale. Această explicație posibilă pe poza cu Expuse de asemenea și o parte din spectrul infraroșu, pe care ochiul uman nu percepe. Subteran poate fi pentru anumite cifre stocate în continuare foarte mare de cantitatea de energie termică (din nou, puterea de emisie medie, la Congelator fulger Câteva sute de kilowați-oră de până la mai multe megawatt-oră), și, deși sub suprafața solului în continuare mai puțin de unu la suta, încă Cauze secetă și schimbările (termică), care poate fi în spectrul infraroșu foarte ușor de observat. În timp ce materialele clasice de argint sunt spectrul infraroșu cu halogen în aproape în întregime insensibil, sensibilitate spectrală lor, chiar și în culoare și b & w materialelor pancromatic nu trebuie să depășească undeva în jurul valorii de 690n, limita de sensibilitate spectrală a ochiului uman este undeva între 700-720nm, sensibilitatea de culoare convențional senzori CCD depășește cu mult pragul de 780nm (1050-1100nm). Din acest motiv, este in fata le-a pus filtru IR, care de multe ori o parte a emisiilor de lățime de bandă IR, că, în marea majoritate a fotografiilor conventionale nu contează. Este posibil ca pe unele cercuri au fost expuse unele consecințe poze de secetă și de descărcare de gestiune concomitent sau ulterior, care nu a creat nici un model, doar pentru unii de metrou din apropiere Stored "căldură". Chiar și evacuările care creează cu adevărat modele pot ilustra AȘA lor "căi de evacuare" în subteran. (" misterul (!) din cercuri, Bongiovani, Caria "CD1). 11:15 (ap1, ap2) Alton Priors, Wiltshire 11 iulie 1997 (Lucy P.) ap1.jpg ap2.jpg 18_51.jpg 18_59.jpg IR fenomene cercuri în Explorers locații investiga, care este numit un alt anomalie, dar ei le plătească diletant și atenție foarte săraci, deci aici nu va referințe sau fotografii, deși există unele pe paginile lor. (Link fototo de la Research BLT). CCDresponse.jpgRăspunsul tipic spectral de un senzor de imagine CCD. Adaptat din http://www.customs.gov.au/site/page5973.asp )

 

Diletantism, în accesul la unele fenomene situate la punctul de cercuri este una dintre principalele cauze ale FACT, de ce nici unul dintre curent Exploratorilor culturi cercuri nu a reușit să lovit unghii pe cap, și recurgerea la o explicație destul de superficial, de preferat complet nedovedit. Folosind doar o thermocamera destul de primitiv ar putea fi complet obiectivi, se detecta prezența de căldură considerabilă a sumei de kilowați-oră stocate în subteran, și care ar fi prea lung pentru a fi străinilor nu a putut fi ispiti.

 

Fantome. În unele locuri Apare în anul următor, piesa vizibile, similar cu forma originală în cazul în care porumbul nu era deloc aplatizată (deteriorat, slăbit) (dar este de asemenea posibil, deși în mod semnificativ mai puțin decât în anul trecut).

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_48-46_08.jpg

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_52-46_08.jpg

ghosts1.jpg © de Peter Sorensen

ghosts2.jpg Poze: Peter Sorensen

boh1.jpgNu există imagini. 1 (c) Miroslav Zuzánek. Apariția unor modele de mezi, probabil, 2-4.7.1999 Fotografii de la a patra 7a 1999, când modelul a fost descoperit de planoare atârnă de la domnul Miroslav Zuzánek. Studiul de modele: 7.7.1999  

boh2.jpgNu există imagini. 2 (c) Miroslav Zuzánek

boh3.jpgNu există imagini. 5 litera (c) Miroslav Zuzánek Fotografii din 20 mai 2000 în același loc câteva luni mai târziu. În mod evident model este deja vizibil. În loc de aspectul său au crescut doar vegetație limitat.

Imagini luate de la pagina http://www.ufo.cz/obili/1212c.htm , în cazul în care este posibil pentru a citi mai multe detalii

 

Poze (boh2 și boh3) De asemenea, tipărite în publicația " Pictograme în Republica Cehă și sistemul energetic al Pământului - Frumusețe în Moravia de agrosymbols 2000-2006 ", autorii Mgr. Tiffany Pliskova et al. , cu comentariul: A fost probabil creat Între 2.7-4.7.1999. Descoperit pe 4.7.1999 si 7.7.1999 a fost efectuată de explorare. În domeniu, din nou aproape de linia de cale ferată, s-au situat la 5 cercuri, cu un diametru de aproape identice, care au fost în intervalul Aproximativ 17.5 m În funcție de starea în care modelul a fost găsit, era evident că ei au fost primii cercetatori de la Streaker, care a intrat în formă. Lucrari de constructii a depus `va fi (deteriorat, slăbit) a fost de domenii extrem de precise, seceta și de calitate, cu care acel moment întâlnite în nici unul din cercuri examinate. Referindu-se la: prezența modelului din Bohuslavice nu expiră după recoltare de grâu. După ce toate operațiunile agrotehnice standard, constând în principal din terenuri arat, semănat culturi noi, etc ...., an volgende în primăvara fost găsit același model nou. De data aceasta, referindu-se la: nu se reflectă în vegetație și depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor, dar retard ei. Vegetația a fost în locul tuturor celor cinci cercuri întregi creștere inhibată de vegetație. (linia de cale ferată poate de asemenea Apar ca un paratrăsnet, nota JL)

 

Este important să realizăm că pe site-ul s-au efectuat o curenti electrici foarte mari, printre ei erau amestecuri diferite, care nu au fost observate numai în instalații, dar de asemenea în sol datorită ei imediat sub ea și electrochimice procesează termochemical care a avut loc acolo. În plus, plantele defavorizate prin sistemul radicular al unor toxine vegetale s-au acumulat în interior care le, și acestea pot fi încă localizate acolo în sol. Acest lucru face posibil să se observe în anul volgende - în locuri unde curenții conduse mai mari, ar fi creat o mare cantitate de plante nu Strict dăunătoare, dar compușii de asemenea într-adevăr nu profitabile. Chiar în condițiile actuale locale în locuri în care nu descărcarea de gestiune a avut loc, poate provoca diferite nuante de maturare cereale sau coapte pe mare, nu complet depus `va fi (deteriorate, slăbite) și câmpurile sănătoase culturilor. Acesta este un analogi Anumite cropmarks cunoscute din Arheologie .

 

O altă anomalie, nu pe cercurile din lanuri Explorers pagini găsit încă. cfad22_07.jpg cfad22_29.jpg Cercurile - crossover din altă dimensiune (2006) , seara 10:07 - 10:29 este posibil pentru a vedea în fotografiile de cereale, neafectat arată în mod clar și grad mai mare de maturitate (urechi de strunjire, în timp ce urechile afectate de porumb sunt încă perfect drepte - mai putin copt). Culturilor afectate de curent electric și a produselor de electroliză în sol se coace lent clar. Observate, fotografiate, de multe ori, în mod repetat. Uneori Observat poate fi o diferență distinctă de culoare - porumb afectat încă verde și neatins deja în condiții de siguranță galben pai. Aici, probe direct de la cercurile din lanuri Explorers,+ several own. Fotografiile 6.8.2010, Kounice - caz foarte similar, grâu de asemenea, urechile de coceni de porumb sunt situată în maturitate și calibru câteva săptămâni într-adevăr întârzieri. Eșantion, de la cultură Aproximativ 20 de locuri și 20 de locuri afectate culturi afectate. Obiectiv vorbind, urechile neafectate de vegetație, în comparație, cu turtit . (deteriorat, Slăbită) sunt într-adevăr vegetație Mare (un estimată de 20-30% din volum) Totul va fi cântărit, numărat numărul de boabe pe spic, durata medie și greutatea de urechi, greutatea medie a boabelor. Mai târziu, urmat de test de germinare (pentru a trece inegalității și nedorința de a Germinarea cauzate de post-recoltare maturare, nu mai devreme decât după două luni). Rezultatele detaliate și de măsurare continuă www.cropcirclesonline.com / Kounice . Posibil de la alte locatii. De grâu, care ia într-adevăr o mulțime de timp, președinte! (Mai alesOstrá în acest an - aproape 4 luni ...)

 

Declarație sau Aprecierea, care se întinde absolut toate programele despre cercuri:

E prea riscant cu echipamentul electronic în formarea culturilor . Pe această echipament este foarte clar scris cu litere groase, sau cel puțin în manualul, " Poate cauza defecțiunii prin electricitate statica ! " Aici, la locul unde acestea încă sunt stocate în megajouli de energie electrică reziduală subterane statică (în cazul evacuărilor extrem de puternice ar exista o perioadă scurtă de timp înainte de această gigajouli Overground sau chiar terajouli de tipuri de electrice și multe alte de energie ...)

 

Ca un exemplu ilustrativ poate fi descris un caz de intoxicație cu dioxid de carbon (toxikologie..., str. LucyP.) Crop Circles - crossover din altă dimensiune (2006) Descrie gust metalic și toate celelalte simptome de intoxicație aproximativ 49 de minute înainte de sfârșitul documentului

 

Glickmann: . Mulți oameni doarme mai bine, după ce a părăsit culturi formarea cercurilor Deloc surprinzător, se află în situații similare, ca și în cazul în care au băut o jumătate de litru de rom, 5 beri, și este mâncat chiar și o pereche de ciuperci halucinogene ...

 

Misterioasa lume-Crop circles.avi 17:12 Geologie și legătura cu apele subterane. (nu numai că, în comentariu JL, dar cu canale subterane si conducte, poate foarte lung neutilizate, vezi foto) 18:25 - valuri foarte impresionante în vânt cereale -

 

1686 om de stiinta Robert terenului de la Oxford în cele din urmă la concluzia că unele cercuri din Staffordshire ( de Istorie Naturala din Staffordshire ), au fost cauzate de fulgere. Destul de o estimare bună, cu mulți ani înainte Franklin (cercetarea sa efectuat în jurul valorii de el anul 1750), nu este deloc surprinzător ca a ramas înțeles greșit. Omenirea nu vrea să înțeleagă chiar și la vârsta de tehnologie modernă. Dar atunci când vor vedea imaginile respective ...

 

zskvo20_06.jpg zskvo20_13.jpg

Adânc înrădăcinate este destul de obișnuit în multe filme documentare care se ocupă cu cercuri, acel mister al originii lor este ilustrat de o fotografie a incidentului fulgerul ...

20:33 vânturi sălbatice ...

zskvo25_39.jpgAnomaliile - electromagnetice, Elst, droguri -: covârșitoare a bunăstării, euforie, ușurința (ceva de genul asta de asemenea raportate de către dependenții de după administrare), dureri de cap, confuzie și alte probleme orz stau aici, chiar înainte de aplatizare (slăbirea dăunător,) care va apărea zi afterseveral

 

35:30 cavități expulzat

 

38:10 Fie cercurile tezei produce ceva sau cineva, ei trebuie să fie calificați și matematician. Compara cu imagini de la Kaleidoscope. Să presupunem că de patru ani copil cu un talent pictural puternic, care nu au auzit că există ceva precum matematica, în mână și creioane colorate caleidoscop. Secete Vopsele și peisaje Când care vor fi descoperite după 5000 de ani, cercetatorii scrie despre ele si a legilor matematice pe care le tot găsite în interiorul, stive de cărți groase ...

 

41:08 chiar un om de știință este frică să-l introduceți

 

Măsurarea 43:10 de electromagnetica, forta puternica naturale . Chiar și astăzi, unii observatori susțin că apariția unor cercuri a fost observat după o furtună cu descărcări electrice. A se vedea blog-ul Tiffany Pliskova, iDnes: (cercuri Jitrava 2010) Modelul a fost Înființată în 2010 și culturi verzi, după o furtună mare în ultimele zile, în apropiere de modele sunt sculptate scorburi de apa ce curge în jos pe panta (paratrăsnete, nota JL), descoperirea de modele din spice de grau presat ferm la sol, coceni de porumb acoperite cu noroi, forma de model a fost perfect ...

 

2008 jitrava2008.jpg prima impresie a fotografiilor au dat impresia mai degrabă fals, dar oricine poate fi confundat cu ... jitrava2010.jpg 2010

Pe blog-ul Tiffany Pliskova idnes.cz: Cercurile din lanuri în țara orasului Slapanice are o lungă tradiție. Chiar populară actriță Lucy Safrankova reamintește, în cartea ei, cum au fost la fel de joaca pentru copii si in cercurile din porumb ...

 

O picătură de apă care cade pe suprafața apei (photo) Este de asemenea întindere foarte simetric pe mai multe pagini, în timp ce nu este cunoscut dinainte exact cum a mana. Acesta este un singur de asemenea, incidentul scurt, puls sarind de sus.

 

Invitațiile de participare la vizita agrosymbols puternic să nu accepte

www.kpufo.cz / zona / AGR / CC / ccweb / index.htm

link-ul este deja rupt (toamna anului 2011) Initial pe acest site a fost găsit teză, care este citată în paragraful de mai jos. Teza pe pagini este deja posibil să se găsească doar în documentul de la http://www.kpufo.cz/dokument/ccpost.pdf (în engleză). Aceasta este o trecere de la o mai mare text "Ipoteze despre tehnologia agrosymbols creație"

1.1.1. depus `se cultură

Mod specific de depus `va fi (aplatizate) prima recoltă a încercat să explic de idei, că este un efect complet natural, că doar accidental creează o formă circulară. Acest punct de vedere, foarte curând a abandonat pentru absurditatea ei, cu toate acestea găsit chiar și după douăzeci de ani săi susținători în Cehia Republica.

Teză subliniat este posibil după tratament minor în orice moment CERT. Chiar înainte de cuvântul "accidental" poate fi adăugat un pasaj - "nu în unele cazuri"

Întregul document PDF pe site-ul legat actual de lucru cu Conceput ca un "flux de lucru pentru topografie cerc". Au nici o alegere, dar puternic avertizează împotriva tuturor celor interesati orice lucrare de circulație și de cercetare pentru sciolist similare cum ar fi cobai și gratuite furnizori de informații, precum și orice cerc nu a intrat niciodată.

Pe locul este uneori considerat ca multe chimicale dăunătoare, care ar fi Satisface nevoia de a persoanelor dependente de droguri de zeci de ani. Orice invitație de a vizita un loc de uscat reamintește Prin urmare, o infracțiune penală "răspândirea de dependenta de droguri," care poate fi aplicat, probabil, de asemenea Acest document.

§ 287 răspândirea dependenței de droguri (legislația cehă))

(1) Cine altcineva aduce la abuzul de alte substanțe adictive decât sau alcool în el că sprijină Cine sau abuz de secetă și substanțe caz contrar, încurajează sau răspândirea, se pedepsește cu închisoare de până la trei ani sau interzicerea activităților sale.

 

Sfârșitul Partea 4

 

 

          Partea 1        Partea 2        Partea 3        Partea 4         Partea 5

 

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

z