Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercurile-nesortate-texte-5 . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Masina-Translated Text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Partea 1        Partea 2        Partea 3        Partea 4        Partea 5

 

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Partea 5

 

(Exterminator, deufoizer, desaucerizer,

crestătura prima baril, încă va fi a doua)

 

Ce este cel mai probabil să fi găsit pe site-ul de cerc autentic, creat prin expunerea de trăsnet (fulgere) la un câmp cultură, în timp ce efectele de rezonanță și interferență a trece prin (imens) curenți (desigur, ele pot fi găsite pe Zona de turtit (deteriorate, slăbite) cultura oriunde):

 

  În primul rând Anomalii geomagnetice - LIRM - comportament neobișnuit al busolei

 

  În al doilea rând Resturi de electricitate statică - RSE - măsurabile

 

  Terță Resturi de căldură acumulate în subteran - fotografie IR (dar fii atent, ceea ce unii Explorers culturilor cercuri oferit undeva pe site-urile lor de "IR" Fotografiile vor nici măcar nu fac aluzie publicat aici, acesta este un desene sau fotografii complet gol, complet liber de orice resursele declarate, împotriva a ceea ce el ar trebui să de asemenea diletant științifică completă doar scuipat. Nici o mentiune a metodei de măsurare utilizată, sensibilitatea de instrumente de măsurare și senzori, caracteristicile spectrale ale Senzori de ocazie. Adesea, este o caracteristică foarte comun de studii similare, încercând să se prefacă Asta FOARTE Ei folosesc numai metode de specialitate profesionale, științifice și procedurile, ci acționează ca un diletant trecut, astfel că imaginile lor in infrarosu arata mai mult ca o fotografie color clasice discolorated, care produce un copil de doisprezece ani, în orice duzină de program de grafică pe oră. Ei bine, numai atunci alegerea de stat, Asta infracamera chiar destul de obișnuit se va merge pentru a surprinde schimbările în infraroșu la sol (astfel că este o predictie) în orice loc, în domeniu, cu descărcările electrice. rămâne un E de mirare decât cel în zonele în care au fost găsite în cercuri și-a nu a fost deja făcut măsurători similare. S 2012, este în continuare un sezon înainte de culturi, Amenintare Maya vor fi îndeplinite și pietrele vor iesi din afaceri, cum mayași antice prezis.

 

  4a Particule de FeO.Fe și Fe2O3 (magnetic -?. În orice caz, sensibil la câmpurile magnetice Scoală Ele pot fi de reducere a catodic și pirolitic), situate în sol - poate chiar aderarea la urechi culturilor, tulpini și frunze de influență tulpini temporare magnetizare (conductor chiar cu rezistenta foarte mare), cauzate de trecerea curentului prin

 

5a Muste moarte, adesea Strict semnat, aderente la cultura, (aeriană cilindree de plajă), pot fi găsite la o distanță destul de mare de la modelul nu, în toate cazurile - probabil că nu precedate de ploaie și de insecte nu au fost suficient de viteză pentru Hide-A șurubul de la albastru

stânga fotografie © Dr. Uwe Engelmann, dreptul © Janet Ossebaard     

 

Multe cercuri de cultură (dar cazuri de asemenea multe aplatizate culturi (deteriorat, Slăbită)) probabil create de expunerea la dublu - primele plante de descărcare de gestiune numai "pregătește" Creează "strat sensibil" de plante slăbit, care sunt mult mai sensibile la orice mecanice și stimuli fizici, și acesta înregistrează următoarea le îndeplinească încă, care apare după câteva săptămâni sau luni.

 

Domeniul de orz, în cazul în care nu în 2010, chiar și un singur fulger de descărcare de gestiune au aparut ( Benátecká Vrutice ) rezista în starea fizică minunat până la recoltă, Deși peste el timpul sezonului de crestere cuprins o mulțime de vânt și ploaie severe.
Din moment ce o lungă perioadă de timp textul este doar o gravă foarte, pentru moment, si va fi din nou Luminat de rotindu-l și sari mai nebun. Simetrie multiple, adesea foarte Exacte, în conformitate cu mai multe axe (3-8 și mai mult), imagini izbitor de asemănător cu un caleidoscop generate. Originea sa nu este încă suficient de clară și explicabilă fizic. Poate că datorită mare de încărcare electrică, tensiune si curenti, care care au loc pe site-ul.

 

  Celtic cruce 2002           p x + p y + p a orbitale
Temporar crea ceva care ar putea fi explicate ca "analogii în structurile atomice și moleculare și paravane de cristal", însă dimensiunile gigantice. Proiecția a orbitalilor p trei în plan perpendicular pe axa de unul dintre ei apare celebra Celtic Cross, etc, în cazul d și f orbitali ar fi creat o structură mult mai complexă. Dacă ne celți încercat în patul, ce direcție se procedează, de asemenea, mecanicii cuantice, Schroedinger cu mult timp înainte?

 

Dacă cineva vrea să audă maturare de cereale, uneori, du-te doar pe culturilor de camp Aproape de frontieră de grâu copt, secară, orz sau, posibil inregistreaza-te clar tăcut și de cracare. Sfârșitul lunii iunie, iulie si continua. Foarte interesant fenomen.

 

Mai nebun: Crop Circles - căutarea adevărului . [OZN-uri] avi 19:50 / 01:54:23

Marea majoritate a Exploratorilor culturi cercuri și documentar se vorbește despre ei, sunt un fenomen al timpurilor moderne, admitand Deși care ar putea sa apara chiar si in cele mai vechi timpuri. Da, a existat, iar unele fenomene și imagini ale civilizațiilor antice proiecțiile lor poate fi (Stonehenge, crucea celtica si altele). Chiar nu este imposibil ca civilizațiile antice (agricultori lor) știa că ei provin de la un fulger, dar a uitat să ne spună că, această experiență sau prin cuvânt din gura de la o generație la alta nu a fost păstrată dispărut I alias. Poate unii Arhimede a atras la nisip înainte ca cineva să-l lovirea. Poate că este undeva scris în scenariu în formă de pană, sau unele Ilustrațiile prezentate în, dar încă nu a fost tradus sau explicat. Cercuri și fulgere, precum și orice alte forțe naturale (si distrugere) considerat ca o lucrare a lui Dumnezeu, și, prin urmare Poate chiar a tras consideră că este necesar să overemphasise cumva, Acela este cauza de-al doilea, și dacă cauza atât una și același lucru este, după toate acestea, din punctul lor de vedere toată lumea trebuie să înțeleagă, sau nu?

 

(Un alt nebun) Poate ar fi posibil să se uite la faptul că cifrele din ultimii ani Aspect ceva mai. Probabil, unul dintre motive este posibil - cine caută, găsește, și în zilele în care cercurile nu au fost căutate în domeniile, și anume, înainte de 1970, nu a putut fi găsit chiar la toate. Ideea de limba engleza ca parea lanuri din anii 70, ca și înainte, și ceea ce arata ca ziua de azi. Vizual, probabil nu prea nediferențiat, cu excepția unui singur lucru mic. Anume diferit considerabil agricole prin tehnica de prelucrare. În anii 70 și încă Agricultorii au servit anterioare nu e boneshakers postbelice greutate de doar puțin peste 2 tone și lățimea pneurilor din spate de aproximativ 30 cm, chiar și calul la plug servit uneori. Astăzi, există aproximativ execută pe domenii Asta Deeres John greutate de peste 5 tone, de două ori lățimea anvelopei și același lucru este valabil pentru greutatea și mașini de anvelope de pe lângă acestea (semănat, distribuție îngrășăminte). Acestea vor crea un tramvaie mult mai mari de teren, care vor lucra la fel de mult puternic și paratrăsnete. Conductoare perfect trăsnet - fulgere mai mult. Mai multe fulgere - cercuri mai mult. Nu distruge cercurile mele. Dar nu spune chiar ea la Agricultorii până în prezent.

 

O altă diferență importantă din anii anteriori este industrializarea rurale continuă - peisaje azi subteran industrializate direct cu intercalata cu liniile de metrou - utilități, multe fluxuri au de multe ori nu debitului în șanțuri de-a lungul domeniile, dar în conducta Scurgeri de mai jos. Toate utilitatile pot participa într-o seducție neobișnuit de intensă din subteran curent, pentru a aduce cu privire la efectele adverse posibile (rezonanță și interferență a curenților puternici anormal).

 

Creșterea observată în numărul de forme de pe lumea treptat de la 80, 90 ani și dincolo de Adevar nu poate fi prea Statistic demonstrabile, dar nu imposibil în întregime acest Asta este într-adevăr. Numai în ultimii ani poate fi considerată ca frecvență constantă a observațiilor, ergot relativ ridicat. Fermierii s-au nu va raporta cu regularitate în sectorul cerealelor lor, dar senzațional în public. Întrucât publicul va depăși senzational întotdeauna o parte a populației sobru, furnizarea de observații nu va scădea. Dar nu este exclus faptul că în unele volgende ani va fi complet Obiectivul de a reduce numărul de modele regulate observate. Apariția lor poate la unele funcții selectate, în plus față de circumstanțe nenumărate alte, să fie legat de activitatea solară și periodicitatea acestuia. Faptul că, în ultimii ani, a suferit unele vârfuri și frecvența de cifre Apariție nu trebuie să le copiați direct. Nici o valoare Creșterea nu poate termen nelimitat, nici temperatura medie a Pământului, și nici numărul de modele găsite în domeniile. În cazul în care numărul mediu de forme regulate, Asta an, fiecare construcție se găsesc în domeniile, uneori, într-adevăr începe să scadă, nu vor lipsi pentru oricine, și în viitor În cele din urmă, vom fi bucuroși să se încălzească un pic mai mult. Când fals Graficul hockey-stick se prăbușește ca un castel de carti, sau răsucirea ca model compus din piese de domino (Domino Effect). Singurele excepții sunt de raportare Agricultorii din publicațiile lor strict profesionale și științifice. Acestea sunt plătite atenție în altă parte în acest site. După cum sa subliniat acolo, Agricultorii au problema de a crea modele (cercuri) în cultură relativ larg cartografiate, știu cauza acesteia, să înțeleagă problema și să nu considerăm că este necesar să-i dea orice publicitate inutilă.

 

Nancy Talbot (BLT, cercurile din lanuri - căutarea adevărului [OZN-uri] avi. 19:32 vorbește despre " sarcina electrica mare "oarecum eronat percep ca tensiunea rezultată, care se formează între subsolului creta, și ceață, la sfârșitul anului de vară (sau poate în primăvara) fier în jurul pe versanții engleză.

 

Nancy Talbot (BLT echipa, Crop Circles - căutarea adevărului . [OZN-uri] avi 01:03:00 ) - microunde puls, se transformă în abur de umiditate evadarea din țesuturi - se extinde și noduri curburi. Ceva de genul asta nu va fi posibil pentru a simula în laborator. Extinderea și îndoire de noduri nu provoca niciodată, și niciodată cu adevărat nimic altceva decât geotropism (negativ), cazurile în care Imediat după depunerea (slăbirea dăunător,) plantele au fost acordate noduri sau aplecat să nu existe cu adevărat, aceasta este doar o greșeală foarte frecvente de multe culturi Exploratorii cercuri, care, din păcate, de multe ori de către patch mod repetat cunoscut ca un agricolă jumătate tipice-savant. Desigur, pot exista modele descoperite, având în Imediat după localizarea lor îndoit și noduri extinse, dar nu este nimic Cauzata de altă parte, decât cea a culturilor a fost culcat pentru mai multe zile, modelul a fost găsit câteva zile după crearea sa ( cazare (dăunătoare , slăbirea)). Cercuri exploratori au absolut nici o idee despre cantitatea de energie de, care ar fi necesare pentru a asi procesele, pe care le descrie (evaporarea apei), și ce putere Aceste sume ar avea consecințe asupra vitalității plantelor.

 

Declarația de mai sus a Exploratorilor culturi cercuri doar confirmă faptul trist, că ei niciodată nu au vizitat-o ​​zonă cu destul de frecvent, neregulat depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor, Asta nu-l vizitați din punctul lor de vedere orice "energie necunoscută". S-ar fi găsit o exact în aceleași simptome și anomalii, și mai presus de toate nodurile, inclusiv ceea ce au descris ca "noduri" sau "explodat carii expulzat", care ar fi pentru ei într-adevăr greu de explicat. Așa cum sa explicat pe o altă pagină, Aceste fenomene sunt în nici un fel cauzate de presiunea gazului din interiorul nodurilor, care ar Aparent ele "expulzat" toate astfel de fenomene sunt în întregime cauzat de schimbări de creștere naturale treptat și lent în creștere, ușor, în anumite puncte neregulat de uscare și moarte celule și țesuturi. Dar aceste simboluri, chiar și după uscare aproape completă și moarte nu se va opri și îndeplini cu succes funcția de tesut vascular - care poate fi ușor verificată în orice parte a plantei - Internode nod, frunze ( a fi demonstrat, fotografie set de la experimentul + timelapse )

 

Este de asemenea posibil, care ar fi fost mult mai rau, Asta Explorers cercuri și-a făcut vreodată și de natură similară observație, dar înainte de publicul larg pur și simplu le ascunse. Pentru ceva de genul asta ar fi, probabil, mai bine să nu suspecteze chiar ei. Deși, lowbrows agricole, care in mod regulat destul de largi de la observațiile lor aleg doar ceea ce le convine, cu posibil suspect de nimic. Poate doar din faptul că orice concluzii similare Considerat a fi excepții continuu periodice, că numai în mod repetat și continuu confirmate normele lor.

 

Eroarea fundamentală a tuturor hoaxers așa-numita - circlers picior - cerc sau un cerc factorii de decizie, așa-numitele Prin urmare, în faptul că ele nu au fost chiar în câmp, să nu mai vorbim În timpul nopții au fost crearea unui model (cu excepția câtorva incomode - demonstrații plătite în fața camerelor de luat vederi, dar timp de zi), cu faptul că nici măcar cel puțin să menționeze una dintre faptele cele mai importante, absolut necesare pentru a vă deplasa în domeniu, este faptul că este foarte necesar, ca domeniu nu a fost chiar un indiciu de umed, sa nu mai vorbim dupa o ploaie sau chiar în timpul ploii. Toată lumea, încă o dată, toată lumea, și pentru ultima oară, OMS nu are absolut oricine cu mersul pe jos printr-un câmp cel puțin o experiență minimă, știe că mersul pe jos pe un teren umed, chiar și în cizme de cauciuc și rezistent la apa corespunzător îmbrăcat, chiar și în urmele tractorului ( În condiții de umiditate cele mai rele părți ale walkable teren), pe partea de sus a că, în cursul nopții sub pâlpâirea torțe de lumină de mână, sau lumina lunii, și la tot ceea ce (!)! transporta încă nimic în mâinile lor, astfel încât rezultă Din acest abilități foarte limitate suficient de repede pentru a compensa soldul Când alunecarea, ar efectua (să nu mai vorbim gratuit), doar idiot. Sau autorul tezei de paragrafe. În timpul de observare și fotografierea în domeniile realizate la ales în tramvaie km sute, dar niciodată pe timp de noapte (și într-adevăr funcționează numai pentru o Blockheads și nebuni). Dar de cercetare a ajuns, și nu va fi niciodată l ajunge acolo din nou, chiar și printr-o pereche de boi, fotografii dobândite au fost suficiente, numai în cursul primilor trei ani de cercetare doar peste 18.000 de, anul 2011 nu este încă pe deplin evaluate. Oricine care a participat domenii, în orice ordine, cel putin ocazional, care ar fi FACT amintit foarte bine, și cu siguranță nu ar fi fost omis să menționeze despre asta. O altă întrebare care ar fi hoaxers posibile întreba - Cum au mutați într-un domeniu de semințe de rapiță cultivate, câteva săptămâni înainte de recoltare (chiar și în acest mediu Apar modele).

 

Se deplasează în și material uscat, în orice mod, chiar și un metru cu metru, este absolut imposibil. Creează și canola crescut complet în Thicket Impenetrable Care este posibilă doar prin introduceți o recoltat combine. 

Cine a văzut vreodată un model în acest material a încheia complet LogicAll că orice încercare de om pentru a crea inevitabil Ar eșuat complet (el are dreptate, președinte!), Plante arate ca în cazul în care a lucrat și le putere imensa (câteva tone pe câteva m2) multe zile. De fapt, a fost doar de lucru pe ele propria lor greutate și numai deteriorarea celulelor si tesuturilor. În grâu tineri, ovăz, orz, porumb, viol de asemenea, în arboretele tinere de orice cultură este posibil să se mute cu ușurință în jurul valorii de fără nici o dificultate, în vegetația mare maturizat, putin mai dificil, chiar și în porumb, chiar dacă complet crescut-up cu o singură excepție: Orice mișcare în semințe oleaginoase cultivate este absolut complet și cu totul imposibil.

 

Chiar dacă recolta este turtit (deteriorat, slăbit), uneori, foarte mult timp după descărcările electrice, chiar înainte de recoltare, probabil, mai mult de 90% din toate cazurile Atunci când fulgerul a lovit câmpul. Desigur, aceasta depinde de modul în teren și în jurul valorii de tije majore de trăsnet prezente acolo răspândirea de descărcare de gestiune, cât de multe evacuări laterale și ulterior a apărut acolo și în cazul în care au aterizat peste tot. Sub Obiectivitate, referindu-se la: Acea stare este necesar Ei s-au observat cazuri de asemenea, după ce înregistrează atunci când norul de descărcare de gestiune trăsnet - la sol în acest domeniu nu a avut loc nici o aplatizare (dăunător, slăbirea) (Stratov 2009, 2010, nord-est Milovice 2010). Dar acest lucru este considerabil mai puțin de 10% din toate cazurile observate.

 

Unul dintre cazurile raportate, până la care recolta nu a fost aplatizată (deteriorat, slăbit), nimic, la toate (Milovice nord-est,photo). Acest lucru ar putea fi din cauza faptului că fulger a lovit într-adevăr doar o piscină mare, situat pe teren, la momentul de descărcare de gestiune, și nicăieri altundeva, sau inexactități în poziția de măsurare, care pot ajunge de fapt, pe un copac din apropiere sau arbust (nerespectat ). Astfel, poate fi un fenomen în cercetarea științifică nu unic, așa-numitele observații negative, care nu aduce rezultatele scontate. Descărcarea de gestiune fulger în addition deja sa încheiat în culturi uscate în mod semnificativ prin procese de coacere. Țesuturile ar fi deja într-o stare uscata, care nu le permite în mod substanțial schimba forma lor, în scopul Ar fi mai manifestat slăbire semnificativă a acestora, în plus, pot fi deja consolidate în mod semnificativ de uscare parțiale. (foto, datum) Desigur, realitatea este foarte usor experimental verificabilă în orice moment în viitor.

 

Cercurile - căutarea adevărului [OZN-uri] avi. 53:00 Bert Jannsen exprimă o idee foarte interesantă și se poate spune că a lovit aproape unghii pe cap, direct Pronunțate Deși nu este specificat. În primul rând menționează că multe dintre cifrele se află în direcția liniilor de tramvai - ei bine, descrie doar o cale de acces. Nota JL - ajută adesea o varietate de idei Scepticii, modul în care au de gând de-a lungul cercului de decizie, în scopul de a evita orice drumuri de acces observabile, care ar ajuta la divulgarea lor. În fapt, în aceeași direcție a mers singura "mare creator" - throuhg le efectuează și nu departe de ei indus curent electric.

 

(Citated de la cercurile din lanuri - Quest For Truthh )

" Toate cercuri sunt o mare farsa fals, mare . " Deși acesta este un fenomen obiectiv existent, dar oamenii încă nu sunt capabili determina ce este cauza. Relativ Oamenii sunt foarte limitate în procesele de gândire (moduri de gândire), în continuare doar de cercetare, indiferent dacă modelele create străinilor, sau oameni. El crede că e ceva între, e de fapt o (traducere simplificat) creată de către înșiși, dar ei încă nu reușesc să înțeleagă cum. Are dreptate, președinte! Modele în domeniul ajuta cu adevărat oameni de a crea ei înșiși, dar complet constienti doar cum. Deja la doar numai datorită acesteia, pe care le crește nimic în domeniile, în special culturilor. În cazul în care nu au existat domenii de culturi, nu ar exista nici cercuri, acesta este un fapt simplu și ușor de înțeles. (Dar există iarbă, orice altă vegetație, și materiale anorganice)

 

Un alt factor este așa de important timpul cultivării sunt dezvoltate tramvaie, acționând atât ca paratrăsnete relativ bune, ambele sunt efectuate de acestea direct de bază "de distribuție a energiei electrice." După descărcarea de gestiune primul se află în imediata apropiere a tramvaie straturi puternic ionizat create de aer, vapori de apă și praf, care atrag evacuările secundare acelasi miros ca berea ca un alcoolic.

 

Pe sute de imagini capturate în cazul în care efectele de descărcările electrice din domeniu, de foarte multe ori se află cultura tramvaie, volgende le, între ele, și mai frecvente la fel de mult sau chiar mai des, în centrul de rotații trimestru. Complet Aceeași situație poate fi observată la un număr foarte mare de culturi cercuri fotografii în apropierea acestora, de asemenea la locuri îndepărtate și în câmpurile din jur. În plus, BJ CORECT act de faptul că primele plante sunt depuse `va fi (deteriorate, slăbite), și apoi începe în picioare înapoi, spre deosebire de BLT exemplu. Notă JL: acestea sunt la prima depus `va fi (deteriorat, slăbit), din cauza la slăbirea partea inferioară, cele mai multe se deplasează spre toxine rădăcinile plantelor.

 

Faptul că formarea de modele arată foarte asemănătoare cu formarea de imaginea latentă într-un strat sensibil într-un material clasic argintiu cu halogenuri alb-negru este prezentat în multe locuri de pe acest site se ocupă cu această problemă, aceasta este una dintre ideile de conducere ale întregii de cercetare.

 

Doi ani și jumătate de un an și una la două zile de la Început de cercetare, 14 august 2010, a fost menționată încă analogii cu fotografia clasică: imaginea latentă este în "stratul sensibil" în domeniul culturilor în cadrul stocate bliț de fulger iluminare ... (Utilizarea de flash iluminare, numai cantitatea de energie emisă de către o "lampă naturală flash" este 10 9 - 10 18 mai ridicate decât cele utilizate în timpul fotografierii)

 

OZN clubul numit "fulger" ( bliț în cehă, link-ul ) este foarte interesat de fenomenele asociate cu apariția de cercurile din lanuri. Notat aici faptul ca doar foarte curios. De exemplu, aceasta a devenit o tradiție că aproape în unele documente și filme care tratează problema cercuri este, uneori, în fundal ca un simbol al controlului de securitate și mysteriosity împușcat fulgere lovind timpul furtună cu descărcări electrice. (photo - O imagine de însoțire a filmului arata furtună cu fulgere)

 

Pentru comparație, fulgere ordinară, ceea ce este cineva în cameră, timpul de descărcare de gestiune radiază energie de până la 5 Joule, ci mai degrabă o smaller.These mult (Joule zecimi). Că ceea ce se numește "flash" de când fotografiați pe un telefon mobil (de înaltă luminozitate LED-uri) radiaza energie smaller.These 1000 la 10000 de ori, dar din cauza calității de forografie dobândite din abundență suficientă. Marile unități bliț studio cu energie Exploatați 500 - 2500J. Fulgere medie unică în timpul unei furtuni radiaza de energie, în scopul 10 9 J, timpul furtunii sunt generate mai multe mii dintre ei. Un fulger unic peste medie radiază energie chiar de la 100 la 10.000 de ori mai mult. (Notă: stratul sensibil de usuall senzor de film sau de aparatul foto apuca nu mai mult de 1/100, 000 lumina emisă de bliț, în timp ce la "stratul sensibil al câmpului culturi" intră aproape Mai multe suta zeci de lumina fulgerului și aproape toate celelalte său de energie ...)

 

Domenii de aplatizate cereale (deteriorat, slăbit), și în mod similar deteriorate și alte culturi, datorită impactului deversărilor de trăsnet furtună în întreaga lume ar fi o estimată la 0,5 to 1,500,000 km2 din total deteriorate și depusă `trebuie să fie (deteriorate, slăbite) zone

 

Fe2O3 - a luat act în altă parte

 

Un grad considerabil el poate fi rezultat forma unor figuri implicate vibrații mecanice și de rezonanță a cavităților subterane, fie goale (Caverns), sau umplut cu apă (rezervoare naturale de apă), sau umplut cu un substrat, care este umplut cu apă (acvifer). Într-un film care descrie problema cercuri este un exemplu Afișat uscat - cercuri a apărut de mai sus direct rezervor artificial, Poate apă.d

 

Conform unor teoreticieni - Scepticii care încearcă să infirme orice alte forme de cercuri decât oameni sau animale, culturi crea cercuri de împerechere Arici. Milovice (est, sud primul câmp al drumului spre Zbožíčko). În luna mai, Identificat fulger în domeniul de grâu verde, în cea mai bună stare (grâu), că nici măcar după semne de aplatizate zone (deteriorat, slăbit). În timpul Storm Same înregistrat două evacuări suplimentare de teren în apropiere de orz (aproximativ 0,5 km). A început "impune loial să dorm", după câteva zile, exact la punctul de intervenție, în timp mai mult și mai mult. Grâu rămâne în continuare ca intacted. A doua saptamana - nimic. A treia săptămână - nimic. Asta grâu nu vor fi aplatizate (deteriorat, slăbit), la toate ... Descărcarea de gestiune de peste grâu nu a fost ca o buruiană sau Respirația-Toothless bătrîne, a fost bine peste 30.000 de amperi. Grâu, la momentul de fulger înainte de plin poziție, complet verde, orz full-cap, deja a început îngălbenirea.

Doar aproximativ o lună după ce a început în grâu "ceva" să apară (două fotografii de mai sus), referindu-se la: privit foarte diferit de cazuri similare Observat, în cazul în care tulpini de pornire îndoiți la pământ încet la început considerabile. Există mai multe locuri observabile, destul de neregulate, cu o suprafață mică (2-3 suspect de metri patrati), dar cu toate acestea bine aplatizată (deteriorat, slăbit), cea mai mare parte numai îndoit, dar nu rupt. În plus, ca și cum o parte dintre ele a dus căi de legătură ...

 

Arici? După un timp, totul este clar. Iată!

Data imagine: 27 6a 2010 (de asemenea, ambele precedent) Data imagine: 23 7a 2010, la câțiva metri distanță 

 

Așa că, la urma urmei, doar copulator foarte Arici ... Câmpul a fost în cele din urmă într-adevăr depusă `va fi (deteriorate, slăbite) Mai mult de două luni de la descărcarea de gestiune, la mai multe locații (de sute de metri pătrați), mult mai aproape de punctul de fulgere de masurare, pana Imediat înainte de recoltare, dar exact conformitate cu regulile de cazare (dăunător, slăbind) cauzate de descărcările electrice, în cazul în care unele din zonele afectate nu sunt niciodată complet depuse `va fi (deteriorate, slăbite) în altă parte depus `va fi (deteriorat, slăbit) complet, foarte rapid, dar treptat începe să te ridici (prin noduri). Domenii depuse `va fi (deteriorate, slăbite) ca urmare a "împerechere Arici" nu se va ridica nici măcar o aluzie , Ei sunt într-adevăr "overbended" Se pare că există majoritate semnificativă a tulpini rupte. Au existat unele D & D joaca cu o alta? Ei nu făceau nimic altceva acolo oricum (în cazul în care au vizitat vreodată un câmp ciudat). Această lor prostie, spune, creephole monstruos prostie ca fiind in cultura de fabricație cercurile ar putea crede Poate că doamna Bower ...

 

Perioada într-adevăr foarte lungă perioada de descărcare de gestiune de trăsnet și de cazare (slăbirea dăunător,) în acest an (2010) Observat numai în Ostra (grâu - la nord de Railyard), de aproape 4 luni. Orz (la sud de Railyard) se depune `va fi (deteriorate, slăbite) 1-2 săptămâni după lovitura, dar încet Imediat. La prima numai zeci de metri patrati, cu mult sub 1%. În cele din urmă, estimată în jurul valorii de 20% din suprafața întregului teren. Fotografiile de pe pagina Cronologie .

 

Asigurați-o încercare de arpagic cum ar fi trecerea curentului poate atrage particule de Fe2O3 sau Fe.

Rezultate here

 

Adesea există modele din cereale depuse `trebuie să fie (deteriorate, slăbite) foarte semnificativ (foarte ascuțit, contrastul și diferența dintre plantele afectate si neafectate în vecinătatea acestora), precum și de asemenea care de multe ori efectele se manifestă în același an volgende loc. Spre deosebire de crearea de forme neregulate este posibil ca, în unele cazuri, de a crea cercuri a fost acolo, uneori, în curs de desfășurare, probabil, într-adevăr excepțional de puternică cu fulgere. Poate că ar fi interesant să vedem dacă, în imediata apropiere a unor modele nu duce conducte subterane de apă. Apelor subterane Desigur destul de des - dirijor excelent. Doza de energie electrică, care funcționează integral pe o plantă, ar trebui să fie rezolvate la partea care va primi mai sus-sol o parte din plante, rădăcini și cât de mult este capturat în sol pentru a forma substanțe nocive pentru creșterea plantelor (porție medie pe plantă ). În cazul plantelor cu o densitate mai mică semănat este probabil să fie o doză integrantă usuce mult mai frecvente destul de ucide Reliable, ca de exemplu opposit din cereale, în cazul în care energia poate fi distribuite foarte inegal. Astfel de cazuri sunt prelucrate în mod corect pe larg în literatura de specialitate, agricultura, de exemplu, în monografiile dedicate diferitelor tipuri de culturi agricole. Pe site-ul va fi un număr de exemple, în special pe pagina de secțiunea 1.2 agriculturii și, probabil, pe anumite pagini care se ocupă cu electro-Fitopatologie

 

Unele cauze posibile estimate pentru realizarea de contrast foarte mare a stratului de imagistica de cultură, eventual, va fi dat o speciala, dar inexistentă pagina Efect High Contrast

 

Cercurile - căutarea adevărului [OZN-uri] avi. 1:42:55 - " absolut stupide . " M. Glickman vrea să ne descrie, că procesul de Civilizațiilor străine (străinilor), care sunt, probabil, încearcă să ceva patul, pentru noi, dar toate foarte atenta proceda Asta, în schimb, acestea au aterizat cu OZN-lor și a mers în sus și le-a spus " Deci, aici suntem, "este într-adevăr destul de prost. El nu știe că acolo nu a funcționat nici o civilizație extraterestră străine și că este doar rezultatul unor inițiative ale omenirii (agricultură) și a forțelor terestre în întregime - electricitate și magnetism.

 

1:43:40 Ei ne studiază (destul de comună și larg răspândită opinia, în Republica Cehă care îl deține și pe scară largă a promova, de exemplu, d-na Pliskova). Dacă acest lucru ar fi adevărat, ar fi inevitabile străini ajunge la concluzia că toți oamenii sunt într-adevăr foarte prost ... Nu contează, același lucru despre ele (străinilor) poate gândi și, desigur, de asemenea într-adevăr întreaga umanitate, pentru că idiotul singura și adevărata ar putea să aterizeze direct pe liniile de înaltă tensiune ... (A se vedea Zuidland , mai multe paragrafe în jos)

 

Conform opiniei foarte similar este un experiment, că ar încerca să provoace o reacție la umanitate, și de a studia modul de abordare a problemei, în timp ce încearcă să-l rezolve: clase de stat și, uneori, politicienii să explice ceva în această direcție, eventual lor de conducere se ocupă de - forțe militare -, probabil, rezultate de fiecare dată același - de la zero - zero - zero ...

 

http://zajfyz.physics.muni.cz/index.php?web=dopad_kapky2009ky2009

http://zajfyz.physics.muni.cz/en/index.php?web=kapky

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/ (1994)

Pe acest site posibilă găsi, că Lucy efectuează chestionar de cercetare a problemelor de sănătate, sentimente specifice și tulburări mentale din interiorul cercuri din 1994, și chiar în cooperare cu chirurgul locală nu a atins-o și o explicație satisfăcătoare, ceea ce ar fi motivul principal al asta. Din acest motiv, va fi cel mai bine să-i anunțe inch si prietenos mod, că acestea au fost toate moderat otrăvit de substanțe chimice, unele dintre ele ar fi Poissons într-adevăr extrem de periculos, (foarte toxice T +, substanțe extrem de periculoase, CEE), să le explice ceea ce Doza subletal este, și în viitor, să nu uităm că orice model nou descoperit rapid invita unii experți toxicologie.

 

" Am nevoie de ajutor medical calificat. Sper să fie de lucru cu un medic local, care a fost de acord cu amabilitate pentru a încerca să analizeze rapoartele tezei că "chirurg locală nu a ajuns la timp de 16 ani (1994-2010), la nici un rezultat, acesta nu este doar un optim ...

 

De exemplu, senzație de frecvent menționate de gust metalic în gură este destul de tipic pentru intoxicației cu cianură. Acid cianhidric (HCN), descărcarea de gestiune poate crea în subteran, din cauza materialelor prezente și acolo trece curenți de până la Cantități kg. Totul este acolo, H + C + N = HCN. Ecuația nu este creat în conformitate cu normele stabilite în chimie, și mult mai mult reamintește ecuație matematică. Se pare că a creat destul de împotriva regulilor chimice, și indiferent de compoziția de materii prime și orice reacție însoțitoare și intermediare. Datorită temperaturilor, energii, presiune, curent electric, tensiune de ionizare, și tot ce se poate întâmpla alte acolo, într-adevăr ar fi ceva de genul care merge pe acolo. Deși formula de uscat și aproape toată lumea ar informat Usor chimist, chiar mai mult ca numit "produs chimic nebun." Unii chimist altă parte, doar un pic mai mult în cunoștință de cauză, ar prefera Poate chiar un mod similar compilarea direct ecuațiile chimice exprimate în gunoi. Din păcate, este într-adevăr o problemă destul de serioasă. Un digestor mic subteran Vrei într-adevăr să gătesc ceva de genul asta, și ecuația de mai sus Aproape ...

 

De altfel, studii similare au fost efectuate, descărcări electrice într-un spațiu închis, precum și substanțe chimice foarte simplu, prezent acolo (H 2 , CH 4 , NH 3 , apa) a format mai multe substante chimice complexe, cum ar fi aminoacizii Microsoft. Experimente efectuate de către Stanley Miller, în 1953rd

 

Aflați sentimentele de la o persoană otrăvită de Ion CN (-) , fie sub formă de cianură sau cianura de hidrogen, este într-adevăr o coincidență foarte rare sau mai degrabă curiozitate. În scopul de a împărtăși cu cineva despre sentimentele lor, are doar Rareori mai mult timp decât opțiunea de două minute. Porcii de Guineea numai, care au fost, probabil, niciodată capabil de a împărtăși sentimentele lor după intoxicația cu cianură, probabil, va rămâne pentru totdeauna pe cei pe care Lucy trage in domeniu ca pisoii și să le completeze chestionare despre toate astea. Din fericire, aceștia au obținut doză subletal, deoarece cele mai multe dintre acestea, conform mărturiei părăsească câmpul folosind picioarele lor proprii.

 

" Este interesant de observat că, în timp, reacțiile fizice sunt în mare parte neplăcute, efectele emotionale sunt predominant benefice. " - Creanțe Ceva de genul că aproape fiecare utilizator de droguri.

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/

gradul de conștientizare a prezenței unei `` In timp ce vizita și formarea, precum și un fel ciudat de `` gust metalic, atacuri de panică, vedere încețoșată.

luminozități

Halucinații vizuale fizice sau observarea

"Nu am putut intra, si Prevenirea barieră fizică am fost eu și am simțit greață"

"Atingerea inelul exterior al formării ochi în cazul în care m-am lovit de un zid invizibil Asta ma obligat sa se dubleze in Imediat Aceasta a fost urmată de vertij si ameteli.".

"În timp ce măsurarea și fotografierea acestei formațiuni, am inceput sa ma simt greata si ameteala, in special in zona de sus, care arată ca un labirint` `Dupa ce a parasit, sentimentul a plecat.".

"Am început să simt destul de agitat și în cele din urmă a trebuit să părăsească Efectul a fost mai intensă în partea superioară.. Am plecat de formare cu privire la 5 sau 18 m-am simțit bine până mai târziu în acea noapte când m-am trezit simt greata. Ziua următoare am si a simtit slab și dezorientat "

M-am simtit foarte claustrofobic și a fost destul de terifiant

De timp am ajuns m-am simtit bine masina Desi am avut încă o ușoară `fluturi in stomac simt`.

Această senzație de panică a fost de asemenea raportate de către John Sayer timp ce vizita Web Spider a lui la est de complexul Avebury: "Ingrijorata de avansul a devenit mai rău, schimbarea prevestire, prin panica că aproape teroare cum m-am retras de la formarea, aproape am rupt într-o. Am încercat să executați lupta împotriva ei, dar sentimentul era coplesitor mărturisesc a fi redus la o stare de paranoia de când am ieșit din câmpul "... - Descrie un termen scurt om, dar de fapt direct de aberație manual sub influența droguri

 

" gust metalic în gură "- De exemplu, o intoxicație acută tipic de plumb, dar multe altele de asemenea, Otrăvurile organice și anorganice, inclusiv cianurile (!).

 

" vedere încețoșată "- După ce cineva bere lager poate vedea neclare, iar dacă nu, încă mai pot bate cu o sticla de rom. Atunci ce zici de un consumator de un comun?

 

O altă caracteristică interesantă, CARE Lucy Descris de pe aceasta pagina este că, faptul că jocurile coleg într-o formație care nu au de lucru pentru blițul aparatului foto ... Probabil a dat seama că în același loc, doar recent a lucrat HIS, un cuvânt de spus, 10 12 - 10 18 de ori mai puternic coleg, și dacă ar fi în abilitățile sale, a fugit de acolo Vrei la fel de repede ca și cum ar fi posibil. Dar, după cum se știe, unitățile fotografice flash nu pentru a avea picioare capabile de mișcare ...

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/passage/les/passage/ (2004)

CATEGORII DE SĂNĂTATE. ORALĂ (gust metalic, dureri de dinți, sete neobisnuita)

Cranieni (dureri de cap) daches)

Oculară (tulburări de vedere, halucinații)

Conturi (Acoustic) voci auditive, muzica, etc

GUT (greață, diaree, senzație de foame brusca etc).

Sistemice (amețeli, genunchii slabe, dureri de picioare, etc).

MENTAL (procesele de gândire afectat, pe termen scurt pierderi de memorie, sentimente de panica, teroare, rău, pace, iubire si lumina, dezorientare, și simțul de prezență)

 

Stimati Lucy! Toate ca sentimentele descris de cobai sunt legate de ingerarea de substanțe narcotice și otrăvuri, eventual de doze subletale de otrăvire de substanțe toxice mortale (CO, HCN), că acestea au fost de respirație în timpul vizitei lor în model. Mult mai mult pe alte pagini. Că nimeni nu diaree alias s.it într-adevăr dorește să le. Datorită faptului că, fără nici un avertisment și prevenirea participarea colectiv de locuri, cu o prezență potențial foarte probabilă a Poissons extrem de periculos, derivabile de la mii de martori scrise dovezi, Ei, probabil, merită într-adevăr ...

 

Mult mai mult pe pagina Probleme de sănătate

 

Zuidland, Zuid-Holland, NL. 2002nd Aici, pe dreapta este tot frumos, împreună cu paratrăsnet. Posibil găsi, de asemenea fotografii, chiar cu alte ex. Google Earth este posibil să se convingă destul de încredere, că acest lucru doar în cazul în care aceste străinilor stupide aterizat pe bună dreptate, pe firele de înaltă tensiune. Mai bine să-i dea inch fundurile lor? De exemplu, fotografii ilustrative în poziție verticală pe această pagină, în cap, este posibil să vedeți că nu există fire - același model.  

 

Liniile HV pot fi găsite în apropierea multe cercuri de cultură modele, si la fel de multe ori chiar în apropierea oricărui destul de neregulat aplatizate culturi (deteriorat, slăbit), există este construit o pagină specială. Orice linie LEA atrage fulgere mai bine decât la Rod Trăsnet comun - nu este cerated numărul infinit de particule ionizate in apropiere de asta. paratrăsnete în lanuri (foto introductivă - Thailanda 2011)

 

Desigur, ar fi interesant să aflăm informații de la societățile implicate în distribuția de electricitate (nu în limba engleză), indiferent dacă acestea s-au înregistrat în trăsnet lovește liniile electrice care se execută în apropiere de cifrele, cu ceva timp înainte de a apărea lor.

 

CEZ (Cehia Putere Works - Plante cehi electrice) - nu avem de-a face cu această problemă. În societatea noastră nu este un departament, sa reținut faptul că loviturile de trăsnet sau fenomene asociate cu asta. (2008, cu nici un motiv să-și asume, că în această direcție a lungul timpului sa schimbat ceva). Ar fi interesant să ceară chiar dacă și modul în care acestea sunt protejate împotriva trăsnetului daune centrale electrice Temelin, Dukovany, de asemenea alte ... S-ar putea fi unele tulburări în stocarea de descărcătoare de trăsnet? Ei folosesc pentru a le vreodata? De ce sunt ei interesati și nu complet, cum face de energie electrică concurenții lor ...

 

Marea majoritate a giganți de energie electrică din lume deține și administrează, sau cel puțin sprijină cu fermitate, extensive de laboratoare de cercetare de bază, într-adevăr closelyly interconectate cu mediul academic, dedicata cercetarii de furtuni, fulgere, principiilor fizice și de consecințele acestora. Nu este deci un pic, mic, neglijabil în cehă CEZ ..

 

Cercurile - CBC News (28 ianuarie 1989 Ann MacMillan) 10:17 / 14:23

"Martorul nostru, Ray Burns, unul dintre puținii oameni din lume care pretind că au văzut cum au format un cerc în cultură. Sa ​​întâmplat într-o seară, după o furtună Când a fost la plimbare cu câini."

rețineți JL: Ce să vrei mai mult? În timpul furtunii au fost expuse cerc, plante deteriorate într-o formă cerc din cauza Descărcarea de gestiune pentru Lightning și au urmat numai sale rezultate. De asemenea, nu sunt excluse, că modelele expuse au fost mult timp în urmă - de până la câteva săptămâni, și numai furtuna Observat contribuit umiditate conectat la plante - până la câteva sute de tone pe hectar, așa că nu ar putea apărea efect de domino , Eventual Contribuit de descărcare de gestiune fulger secunde de energie, așa cum este descris în altă parte. aici. Teoria dublă výbojevýboje

"În primul rând el a văzut-o linie de 50-75 m lungime, nu prea lat, si cand sa uitat la el, după câteva secunde, a început să formeze un cerc în jurul valorii de ea."

(Notă JL: El a văzut mai multe sute de milioane de plante expuse - afectat de fulger, doar prin sansa la acest moment, când puterea lor proprie (slăbirea continuă) a fost copleșit de greutatea lor, de umiditate crescută Furnizat de furtună, din cauza lor slăbind. inregistrat exact momentul în care a început acolo să aibă loc efect de domino Probabil doar din întâmplare, la momentul Atunci când există zburat în jurul ceva. Butterfly ...)

 

Va fi prezentat un exemplu de arpagic planta. Posibil vedea că după una sau mai multe evacuări (Aproximativ energie de 0,03 J), în imediata apropiere a plantelor. Marea majoritate a curentului nu trece prin planta numai în imediata apropiere a acestuia, există în primul rând să acționeze radiații infraroșii și curenți induși. Doar o descărcare de gestiune este suficient pentru a all-out uciderea partea planta chiar sub ea. Dar consecintele pot fi observabile numai după câteva zile. Ce avea efect imediat, în termen de câteva secunde la mai multe minute, cu slăbirea stem. Va fi afișat pe pagina de experimente arpagic dezamăgit, prima încercare - el Specimene de o instalație de multe ori repetabile, de alte exemplare nu au reușit să repete același lucru cu rezultate impresionante. Nu este imposibil ca acest lucru încă reușește uneori. Doar margarete arpagic Înlocuit complet. În cadrul orizontului de timp mai lung (minute, ore, zile) se comportă similar plante foarte multe alte, de exemplu, se învârte de lapte de ciulin-(Sonchus Asper). Trăiască patlagina! Cine va trece orz și patlagina, pentru totdeauna devine conducătorul lumii bere ... (De asemenea whisky, sau orice altă băutură pe bază de malț-)

 

Spiny lapte-ciulin (dar și alte scroafa-ciulin specii) în addition, arată ceva, ceea ce a reușit până acum să ajungă pe orice altă plantă. Va fi fotografii aici.

 

Sfârșitul partea 5

 

 

          Partea 1        Partea 2        Partea 3        Partea 4        Partea 5

 

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

z