Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercurile-nesortate-texte-3 . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Masina-Translated Text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

         Partea 1        Partea 2        Partea 3         Partea 4        Partea 5  

 

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com 

 

Partea 3

 

 

Desigur, nu este posibil să spunem că fulgere sunt singurele cauze solitare slăbire a culturilor de câmp, pe termen lung, umiditate sau uscaciune pot slăbi în mod semnificativ vegetație de asemenea. Este posibil, pe baza numărului deja semnificativ statistic de observații (2008-2010 - 100 + +, 2011-alte câteva), iar preliminar Pronunță ipoteza, că starea actuală a tehnologiilor agricole agricole și nivelul de soiuri și hibrizi de reproducție, porumb sau multe alte culturi, aproape niciodată nu sunt depuse `va fi (deteriorate, slăbite) oriunde, dar acolo, în cazul în care punctul de a fost lovit de fulger, și, uneori, nici măcar nu există, după cum rezultă din unele observație negativă, de exemplu, Stratov 2009th 

 

Într-adevăr, podul obicei după un anumit număr de zile, precum și săptămâni după trăsnet a lovit în plantele de cultură încep cot la sol, pot participa la alte secundare În mod evident, consecințele deteriorare a energiei electrice - atac de plante și de paraziți de origine animală, diverse modificări fitopatologic. În primul rând este turtit (deteriorat, Slăbită) cea mai apropiata cultura la punctul de interventie, apoi alte domenii, mai puțin afectate, în timp între depunerea (dăunător, slăbind) primele, zonele cele mai afectate și ultimul, cel mai puțin afectat de asemenea pot varia în funcție cu până la câteva săptămâni. Într-un alt loc este luat în considerare posibilitatea de descărcările electrice Două la aproximativ aceeași locație, de descărcare de gestiune Când două se încadrează într-o cultură complet diferită într-o stare foarte atenuat în mod semnificativ.  

 

Este de asemenea necesar să se țină seama de faptul că fulgerul nu poate cădea doar în câmp, se poate ramifica și a lovit diverse obiecte în apropiere, El. linii, stalpi, șine, copaci, clădiri, linii electrice aeriene și, astfel încât se poate ajunge, uneori, într-un câmp doar un procent mic de energie, dar în unele cazuri, pot fi afectate domeniu aproape completă, cu o descărcare de gestiune dreaptă singur fulger pe verticală, că toată energia este concentrată în ea, inclusiv toate evacuările sale posibile ulterioare. 

 

Remarcat și de timp, când, după o "medie" flash de descărcare de gestiune (6 kA) - ploaie extrem de grea, perioada Aproximativ 30 de minute a căzut mm câteva zeci de precipitatii, a fost depus `va fi (deteriorate, slăbite) zona de întregul domeniu de aproximativ 6 hectare, foarte neregulat formă de câmp (foto, 2 ore de la "acțiunea", după descărcarea de gestiune). Aproape complet depus `va fi (deteriorat, slăbit), 80-90%, nu punctele depus `va fi (deteriorate, slăbite) distribuite aleatoriu foarte. Consultarea cu un fermier local a descoperit ca inainte de furtuna nu a fost de stabilire pe teren și chiar maneta Că domeniu. Din jur domenii neatinse, starea lor neschimbată în comparație lor la starea anterioară, cunoscută și controlată periodic înainte. (Inclusiv Cel mai apropiat, îndepărtat doar despre lățimea calea câmpului), grindină ar fi în imposibilitatea de a lovit atât de selectiv într-o singur câmp, forma totuși atât de neregulată. Fulgere și tunete volgende s-au înregistrat vizual și acustic, calculatorul de la care sunt dirijate spre lumea aceste informatii situate 1700 de metri în linie dreaptă de la "locul crimei". Grindină nu sunt înregistrate. 

 

Uneori, o situație poate apărea, atunci când există o descărcare de gestiune completă a condus la sol de către unii că, în prezent, o locație paratrăsnet artificial sau natural (un copac, câmp HV ), Dar apar încă subterane electrochimice și termice (fizice și termochimice), schimbări în sol și curentul prin rădăcinile plantelor, care in timp pot prezenta modificări în creșterea lor. În subteran, a fost radiată de la cea mai doar 1 la sută din totalul energiei de descărcare de gestiune, marea majoritate a radiaza Atunci când călătoresc prin aer - caldura, lumina, majoritatea radiațiilor electromagnetice, energia mecanică și sunet. Datorită Această energie este transmisă de către un fulger medie, există încă se mai pot subterane și apar relativ mare de cantitate de energie, și mult mai mult în cazul de mai sus medie de descărcare de gestiune.  

 

De exemplu, într-un document de film numit " ceea ce pe pământ; interiorul misterului cerc ", Suzanne Taylor , 2009, ( niciodată, niciodată, niciodată nu respecta acest document , acesta poate lăsa un foarte grave consecințe negative de sănătate mintală și psihologică profundă coborâre bine -fiind), există dowsers pe jos prin domenii cum ar fi tijele Furious și biogeofizică în mâinile lor se rotesc cu roțile ale socialismului. Imagini similare pot fi monitorizate în aproape fiecare document subiect cu cercurile din lanuri. Dowsers nefericite pentru a realiza deloc, că ei numai să identifice izvoarele sau anomalii geologice, care au fost, în loc mult timp în urmă, înainte de cauza principală de a crea modele în cultura - descărcarea de gestiune fulger, dar dar ar putea actiona ca paratrăsnet și de încredere.  

 

Destul de un alt motiv pentru sensibilitatea crescută a dowsers multe și altor persoane, de asemenea poate fi prezența de multe produse chimice de gaze toxice extrem de otravitoare. Prezența lor pe site-ul nu a fost niciodată dovedită, va fi necesar să așteptați până ceva timp. Dar chiar și așa, sau mai degrabă mai presus de toate, tocmai pentru că acest toate dowsers Aparține datorita avantajos! Vă mulțumesc foarte mult, dowsers dragi! National Geographic - Is It Real - cercuri - 02:33 (foto). Foarte, foarte, foarte adesea efectuate de departe cea mai mare parte a muncii în orice domeniu de activitate umană tocmai cei care cercetatorii au de asemenea în întreaga lume în aceeași perioadă foarte clar Anunțat "Niciodată nu folosesc acest fel, prietenii"

 

Arthur C. Clarke univers misterios - o cultură de cerc ,  

Timp în jurul valorii de 9:09 Femeia Descrie o anumită experiență de joc anul 1930, observată atunci când ceva de genul cercuri, înainte de asta "furtuna" vorbește despre de asemenea care încă nu se știe dacă cauza este mai important curent electric sau condiții meteorologice 

- Dragă doamnă, au în ambele, mână în mână, nu unul fără celălalt ...  

 

Până în prezent, toate filmele enumerate aici încă, dar cu siguranță 99% a altora, desigur conțin referiri la existența și probe de activități așa-numitele hoaxers sau cerc-factorii de decizie. Ei încearcă să Emulate ceva pe cont propriu, ceea ce, de fapt, într-o formă mult mai bună produce cineva complet diferit - Mama Natura, coroborat cu impulsuri electromagnetice generație proprie de jocuri, Prin urmare, este sau va fi pe pagina Rezumat Prezentat și calcularea "rezultatului Comparatorul "a hoaxers și autorul real. Momentan nu sunt platite de euro hoaxers Câteva zeci într-o oră. Evenimentele trebuie inventat, forme concepute, construirea de utilități, transport la site-ul, și cele pe care le bea bere la același timp ... Deși, evenimente similare sunt aproape alcătuite în primul rând pentru film documentar TV sau? Dar această întrebare poate fi lăsată deoparte în întregime. Să zicem 30 de euro pe oră, chiar și creierul, uneori, folosit, astfel încât, să zicem, cinci ore de lucru pe cinci-membru al echipei (proiectare forma, selectarea locației, pregătirea de ajutoare, transport la locul de muncă, documentarea totul, amortizarea a mijloacelor, precum și a reveni înapoi bere seara) în jurul valorii de 750 € *) . Descărcarea de gestiune trăsnet trebuie să creeze o mult mai complicat, timp de lucru mai mult și mai bine vremii nu depășește 150 milionimi de secundă, dar vor fi evaluate de către aceeași sumă. Pe Imagine a curbei medii timpul de descărcare de gestiune curent cu succesive de cinciReturn StrokesPosibilitatea de a vedea cu net care "timp de lucru", perioadă în care va circula (99% energie), împreună dureaza aproximativ 150 de microsecunde. Timp, în care fluxul nu va avea loc, zeci până la sute de milisecunde între evacuările ulterioare, cu întârziere de lucru și de odihnă, Atunci când descărcarea de gestiune într-adevăr oprit de lucru, recompensa nu este fundamental posibil, acestea sunt timpii morți și fulgere au nu a făcut încă sindicatele. Un calcul simplu arată trăsnet care câștigă 750 de euro pentru 150 de milionimi de secundă, aproximativ 5 milioane de euro pe a doua, care este de 18 de miliarde de euro pe oră.  

 

*) Estimarea este foarte modestă, în cazul în care au fost necesare pentru a face un model uscat ca și pentru nevoile de film, prețul ar fi urcat cu privire la nr de ori, consultate cu real personalul de film laboratoare, de exemplu, trebuie să includă prețul de închiriere și culturilor de câmp 

 

Aici va fi numit și mai mult sau mai putin complet multe marginalizate sau neglijate "formatori de lider urcat", adică ce împrejurări poate asista formarea sa. Liderul urcat - etapa inițială de descărcare de gestiune fulger stabilire, înainte de a descărca de la sine (Return Stroke, O parte mai puternică și mai puternică a descărcare de gestiune). În timpul lider trepte sunt interconectate în mod treptat de pre-ionizate căi Între nor și de la sol, și urmată de gute pozitivă în continuare. Acest lucru reprezintă ceva ca o confirmare a unei legături care pare să "ruleze în sus" pentru a liderului pășit, Stabilirea de contacte la o înălțime mică deasupra solului (zeci de metri). Numai atunci va avea loc Return Stroke- Descărcarea de gestiune maior și vizibil, în cursul acestei nor de descărcare de gestiune mezi și curenți la sol de zeci până la sute de mii de amperi. Cele două anterioare sunt aproape invizibile, și "lucra doar" cu curenti de zeci până la sute de amperi.  

 

Ca conductorii de trăsnet lucra în multe cazuri, grămezi de gunoi de grajd , de asemenea linii de tramvai . Liniile de tramvai sunt reflectate foarte puternic, desene și modele copiați Adesea Formele lor. Momentan nu apar din cauza lor (tramvaie) unele caracteristici interesante care vor fi descrise mai jos sau la pagini speciale. Problema formării de descărcare de gestiune fulger vor fi procesate mult mai mult pe pagina detaliate Fizica . Circumstanțele preced că liderul trepte în sine sunt descrise ca Defalcare preliminar ( Descărcarea de gestiune pentru Lightning , M.A. Uman , Dover Publications 2001, p. 71 ). În timpul căile preliminare conductoare Defalcare se formează în aer, care sunt caracterizate de conductivitate și mai ridicată în timpul călătoriei de la nor la sol poate fi Leader trepte Realizat prin intermediul lor. De exemplu, de la gramezi de gunoi de grajd se evaporă continuu Vaporii diverse puternic disociate, Creșterea conductivitatea aerului de mai sus tema Mai multe de ordine de mărime, la înălțimi de zeci și chiar sute de metri fără vânt. 

 

O altă anomalie: prezența de particule microscopice Fe.FeO.Fe2O3 în sol. Deși particulele de asemenea va fi formată prin abraziune de tehnici, utilizate în agricultură, deoarece cele mai vechi timpuri (și dezintegrează și rugină). În timpul mecanice - explozie electromagnetica, care apare in timpul celor descărcările electrice (de descărcare de gestiune radiază o seceta de cantitatea de energie ar Asta ar fi o locomotiva electrică târât pe o distanță de mai multe mii de kilometri) la ambele incită la praf, particule contin Asta tezei, atât cu prin plante în curs de indus (electromagnetic de asemenea electrostatic) curent electric, și au devenit pentru un moment că particulele de electromagneți tezei atrage  

Prin toate acestea aceasta este doar o mica cantitate de comparatie cu ceea ce are terenuri agricole și conținutul natural de ioni de fier (3% în greutate.) 

 

Dacă trăsnet este capabil să formeze în acest domeniu, de ce ar fi un model regulat ar trebui să facă altceva? (Cornere) 

Aici rezultatul unui experiment, cu efect de undele de șoc și de presiune cauzate de descărcare de gestiune de energie electrică din condensator (2500 V, 10000pF, adică aproximativ 0,03 Joule, lungime de descărcare de gestiune Aproximativ 1mm) într-un material granulat (făină).  

Creează un cerc foarte regulat (diametru de aproximativ 11-18 mm), mai regulat, deversările de mai repetitive avea loc. Undă de șoc și că imediat după val de presiune volgende (Asta e soc - Supersonic Wave slăbește) a descărcării electrice cu multi-miliarde de jouli de energie (media fulger), este de aproximativ o suta de miliarde de ori (10 11 ) mai puternic, decât cea utilizată în testul . Deoarece efectele mecanice ale descărcarea de gestiune (În ceea ce privește relația dintre linia de refulare Perpendicular din cauza suprafeței) Aproximativ scade ca cub de distanta (mai exact, undeva între al doilea și al treilea, să zicem, mai aproape de a treia), în cazul în domeniul în loc de făină de grâu a fost minciuna (nisip, cereale, sare, praf de orice alt material) ar fi nici ploaie și nici vânt, Ar crea un cerc cu un diametru de aproximativ 15 până la 20 m Pentru a ajunge la aceeași distanță se va mecanică același sens de șoc și unda de presiune. Ele nu îndoiți la pământ, durează doar o fracțiune de secundă, dar semnificativ tulpini pot fi deteriorate mecanic, și împreună cu curenților induși și trece direct afecta în mod semnificativ vitalitatea de plante și a cauzei de cazare (dăunător, slăbirea) de plante la până la îndepărtat viitor.- Experimente similare cu pudră de Fe2O3 și Cr 2 O 3 , care simuleaza proprietățile magnetice ale paie temporare în timpul de descărcare de gestiune - nu fals sau inselatorie, cu ușurință se încearcă practic și reproductibile în orice moment. Exponatele bobina Inductanță, prezintă linia de rezistenta, prin urmare, acestea pot crea împreună un element RC, care prezintă o frecvență de rezonanță, și acest lucru este cel mai nebun. 

 

Un alt factor foarte important care afectează în mod negativ sănătatea plantelor, cu energia de dispersie și pasajul subteran al curentului prin sistemele de rădăcină de plante, și electrochimice și procese termochimice în subteran, contribuind la formarea de radicali reactivi și extrem de care aceștia din ( mai solubili) compusi de asemenea care ar putea afecta negativ plantele. Faptul că unele cercuri sunt minciuna sensul acelor de ceasornic și în sens contrar altă parte, nu trebuie să fie cauzate de direcția curentului electric care curge timpul de expunere, ci doar de un impuls accidentală simpla mecanice la momentul depunerii (dăunător, slăbind) - De exemplu, predominant direcția vântului la momentul depunerii (slăbire dăunător,), iar în locul, în cazul în care efectul de domino începe. Utilizarea efectul de domino poate fi explicat de asemenea multe ori în centrele de clustere de modele permanente tulpini - grupuri de tulpini care se încadrează codițe sunt ca merge rotund le. 

 

Un eșantion de "știință" discipline, utilizate în principal pana acum ar decupa cercuri Exploratorilor: esoterics, psihic, biogeofizice, (MO) de energie mentală, extraterestri, OZN-uri, supranaturale, și de comunicare intergalactic, interstelar, ET, gândit de energie si forta, experimente de transfer de energie , experimente militare, de spionaj, și diverse teorii ale conspiratiei alte (fractiune de procent, anonim multe altele) 

 

Un eșantion de discipline complet naturale si stiinta, toate acestea inch deosebire de toate pseudo numite și sciolisms poate fi serios, pragmatic, autentic, de încredere, și repetabilă în primul rând destul de folosit pentru cercuri originare explicația aici (40 +) 

 

Multe cercuri de cultură conține ceva care ar putea fi numit un "semnătură digitală". Mai multe cercuri mici, cu un diametru de 0,5 m sau mai puțin, uneori, situate foarte departe de modelele și sunt neglijate complet Explorers fenomenul. Acestea sunt locuri, unde au căzut brațele slabe ale descărcarea de gestiune. Desigur, sunt uneori găsite de asemenea pe domenii mari, cu "modele" de complet neregulat aplatizate culturi (deteriorat, slăbit), fără nici un fel de model suplimentară regulat mai mare, și Acestea vor fi recolta Exploratorilor cercurile fenomen ignorat chiar mai mult. Dar acest lucru este, în principal pentru a confirma autenticitatea origine naturală, nu provocate de om a modelelor de secetă, deoarece creierul D & D sunt prea simple și goale pentru a face ceva de genul asta.  

((foto

 

O specialitate a site-ului cropcircles.cz cu faptul, că aproape fără excepție, cu siguranță, mult mai mult de 90% din agrosymbols descoperite în Republica Cehă indică faptul ca "probabil hoax" , Asta înseamnă modele create de om. Nu este posibil să opposte puternic, mai bine de 99% sunt numai și numai autentic, creat de forțele pur naturale. Mult mai exact, 99.9999999%. Deci, de multe idioți, în plus față de secetă și mare, probabil nu sunt în Republica Cehă, și, probabil, în întreaga lume. Pe de altă parte, în cazul în care toate idioti din lume, nu a făcut nimic mai mult, decât crearea de cercuri, toate celelalte probleme ar fi scazut semnificativ, dar nu ar fi ceea ce a recolta. Deși cunoscut, care combină de recoltat avea dispozitive de ridicare.  

 

În acest moment este necesar din nou avertizeze factorii de decizie de tarie oricaror posibile culturi Circle, Nevermore să încerce realizarea de modele, sau va fi o dată într-adevăr le îndeplinească un singur creator adevărat în domeniu. După aceea, va fi pe acel câmp pregătit pentru recoltare ele însele, organismele lor de răcire staționară. Dar, după care se va recolta apoi Men in Black (auto).  

 

Nu sa întâmplat ceva mai sus teren, ceea ce este posibil (efecte de forță), pentru a compara cu o explozie de sute, în cazuri extreme, chiar mai multe mii de kilograme de TNT la o înălțime mică deasupra. De altfel, după explozia de explozibili oriunde în lume, chiar deasupra solului în apropierea sau sub este întotdeauna și a creat numai craterul circulara ... (Precum și după impactul orice obiect în apă sunt create valuri exclusiv și numai circulare pe suprafata). 

 

Cele mai apropiate analogii ale descărcarea de gestiune fulger în domeniu din punct de vedere mecanic ar fi o explozie de cablu detonante, cântărind cel puțin câteva sute de grame de exploziv pe metru, agățat în sus și explodează teren aproape de suprafata de la înălțime între mai multe sute Aceasta metri până la mai mulți kilometri de cer (cel mai mare efect de descărcare de gestiune mecanice, electrice și pe tulpini ar putea fi așteptate din partea situat până la câteva zeci de metri deasupra câmpului).  

 

Descărcarea de gestiune Lightning este destul de o problemă complicată, care este posibil pentru a citi despre într-o serie de publicații de specialitate, care iese în evidență printre principal Trăsnet: Fizică și efecte , V.A. Rakov, M.A. Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0 - 521-58327-6. Ambii autori sunt considerate fiabile și două Romania "GURU", în domeniul de trăsnet de anchetă evacuărilor fizica. Aici vor fi menționate doar câteva fapte de baza despre simplificate de câteva nor negativ de fulgere sol (cazul cel mai frecvent, 4 capitol al cărții, paginile 108-191 ). Cele mai importante componente ale procesului de formare de descărcare de gestiune sunt Leader trepte sau Leader Dart ( SL , DL , de exemplu. pagina 109 ), care se deplaseaza de la nor spre pământ, și atunci când este abordărilor în cadrul câțiva metri, începe Tema 'S de la orice obiect substanțial, de multe ori bine-întemeiată pe suprafata solului (dirijor, teanc gunoi de grajd), în direcția opusă schimbare ascendentă Leader ( streamer Positive ), ambele de contact total de câțiva metri la zeci de metri deasupra solului și proces, care va se întâmplă, ceea ce se conectează în cele din urmă două locații - la sol și sursa de nor taxa de interior - Inițial, cu o diferență de potențial mare (până la câteva miliarde de volți) canal conductor, spune "prin cablu", și doar o milionime de secundă câteva dupa link-ul este urmat de principalul "spectacol" sau un "foc de artificii" -Return Stroke, Cel mai mare capital și de descărcare de gestiune, Deși durata de doar câteva zeci până la sute de milionimi de secundă, cu curent de vârf de până la câteva sute de mii amperi. NumaiReturn Strokeeste, de fapt posibil sa se ​​observe, care precede cele două fenomene sunt aproape neobservate si pot fi înregistrate și de înregistrare și tehnica de măsurare sensibile (curenți lor sunt 100 la 1000 de ori mai slab). Mult mai multe detalii despre descărcările electrice, fizica si energia, cele obținute de la mai multe publicații menționate și alte, este sau va fi posibil pentru a citi pe paginile și subpaginile de meniu fulger

 

Cea mai importantă parte a procesului de descărcare de gestiune întreg este Return Strokesau accident vascular cerebral ulterioare, de asemenea accidente vasculare cerebrale numite succesive sau re-greve. Intervalul de timp după prima sau a RS între ele cu mai multe zeci pana la sute de milisecunde. În cazul lor, este un fenomen complet fizic comun - trecerea curentului prin conductor, care debitul prin în primele sute zeci Mii de amperi, și produce în câmpuri electromagnetice lor vecinatate, incredibil de puternice. O astfel de câmp puternic poate fi produsă în laborator (zecimi la unitățile de Tesla), dar nu pe secetă și o zonă mare de totală și niciodată cu seceta și abrupt de vârf. Variază curent la viteze de până la zeci de mii de amperi într-o microsecundă unic (milionimi de secunda), unele RS ulterior până 200 mii A / microsecunde . Acest lucru este foarte diferit de explozie AȘA raport fitilului de detonare, care este capabil să se pregătească pentru publicul vizibile numai și performanță sonoră. În contrast să se pregătească de descărcare de gestiune trăsnet un alt spectacol - total invizibil, cu un conținut (emițătoare) aceeași energie sau chiar mai mare - explozie enormă electromagnetice (ceva de genul un pic de similitudine un puls electromagnetic volgende o explozie bomba atomica sau termonucleare). Abrupt de vârf al acestui impuls este de la sine ceva ce nu ar putea fi (din punct de vedere electromagnetic) Capabil să pregătească într-un laborator. Rata de creștere a curentului urmare, este necesar să menționăm, deoarece aceasta joacă un rol important pe parcursul procesului de tensiuni și curenți de inducție, în obiectele din jur, inclusiv plante, dar de asemenea în rădăcinile plantelor și solurilor.  

 

Nu este nevoie, la toate imaginație luxuriantă special pentru a obține concluzia că ritmul actual, ajungând la valori de vârf, să zicem, 800,000 amperi, care se va desfășura de-a lungul spațiului calea, să zicem, viteză de 8 km 200,000 km pe oră, cu o claritate de varf 200000 amperi pe microsecundă (secunde milionime) de la punctul de impact a crea interferențe și caracterul de rezonanță oarecum mai mare decât o simplă "palmă în apă." Impuls de curent în sine, mai ales partea ei cea mai puternica, nu durează mai mult de câteva zeci de milionimi de secundă. Poarta o energie electromagnetică mare, poate crea o rezonanță incredibil de mare și de neînțeles regulat și electromagnetice model de interferenta. Unele dintre ele pot fi în structura de plante din domeniu înregistrat, vezi Expozitiei. Acțiunea de mai multe leguminoase uscate consecutive, la intervale de timp diferite și pot apărea efecte Distante foarte complicate de interferență, deși foarte scurt. 

 

Spre deosebire de radiații electromagnetice, consecințele mecanice ale secetei rapide și intense, impuls extrem de energic la impact poate persista până la câteva secunde. Coloana plasmă începe să se extindă foarte rapid la o parte, inițial la viteze supersonice, care în timp se va încetini la viteza sunetului, și chiar mai târziu la subsonic. Până la viteza scade sub, spun 300 kilometri pe oră (o treime din viteza sunetului, încă departe mai presus de orice vânt ambiental), va fi forma și răspândirea în principal gestionate de propriile legi, și reguli. Inițial se va răspândi foarte uniform toate părțile, ca un cerc foarte vremii. Este foarte probabil de asemenea, Deși este încă foarte dificil să se verifice că, cel puțin în unele cazuri, Dacă mai puternic sau pur și simplu fulger medie la fața locului Creează un inel vortex. Că, în timpul schimbărilor de mare energie locale din mediul gazos apare foarte des.  

 

Oricare ar fi efectuat deasupra solului explozii nucleare sau termonucleare Creează ciuperci celebru. Este posibil să vedem că, simultan cu fiecare ciuperci uscate, combinate cu un inel mult mai rapidă răspândire în lateral vortex (viteza supersonica), deși mai puțin vizibile și perceptibile. De asemenea, a se vedea Posibil doar răspândesc cu rapiditate, val de detonare, mult mai rapid decât ciuperci opțiunea, în formă de cerc exact precise. Existența inele vortex la fața locului, după descărcarea de gestiune a fulgerului este foarte dificil de a efectua, în principal, pe motiv că fiecare potențial martor, CARE similar a avut loc într-o locație, fotografiate nu Desigur, nici nu ar încerca cu siguranță să observe ceea ce fenomenele fizice sunt luați Acel loc la fața locului. Singura lui grijă și anume că, la momentul a fost încercarea de a salva propria viață, și în acest timp, mai ales pentru o observație într-adevăr, să nu mai vorbim fotografierea sau chiar efectuarea de experimente, mare parte din timp nu este lăsat. Nici o alegere, dar încă se integreze imaginație proprie în cercetare, și să încerce să imite se întâmplă prin modele de computere și de experimente, eventual, mult mai putin energic fizice. 

 

Este posibil, de exemplu, act de faptul că în comparație cu unele descărcările electrice care apar rar este în curs de construit, cu laser Deși cele mai multe energic în lume, ceea ce Brezany puterea generate și transmise, precum și simpla "flivver". 

 

Implicarea de imaginație în cercetarea științifică nu este nimic rău intenționat, amintiți-vă doar, ceea ce a menționat despre utilitatea mai ales pentru orice cercetare științifică de aproximativ o sută de ani în urmă, unele Einstein dl.  

 

Deși inducție este posibilă numai pentru a produce curent alternativ, dar chiar și o singură descărcare de gestiune fulger este posibil să considerăm ca o jumătate de ciclu de tensiune alternativ, care este la fel un proces indus în comun obiecte conductoare din zona învecinată. Mult mai precis definite, în obiectele din jur sunt induse fiecare buclă în creștere și care se încadrează marginile forma de undă a curentului electric. 

 

Aceste fenomene sunt foarte implicați îndeaproape în standardele electrice legate de protecție la trăsnet, a se vedea (EN 62305). Efectele electromagnetice pot fi multiplicate prin de asemenea concurente, arme oblic, paralele ale evacuărilor identice sau ulterioare (re-greve) și brațele lor paralele, care, toate împreună electromagnetic Eventual, electrostatică și mecanice (vibrații sonore și de frecvență joasă Cutremure - lissajouss Cifrele) rezonează și interferențe.  

"> ->  

Imediat timpul Return Stroke, Sau unele de descărcare de gestiune ulterior ar fi posibilă măsurarea imediat în canalul de descărcare de gestiune fulger de tensiune "doar" 100-300 rundă Mii V / m Această valoare este în contrast cu salt considerabil tensiunea scântei prin aer, care se află la 0-90% umiditate la Aproximativ 3 milioane de volți pe metru. La 100% sau mai mare umiditate (vapori saturate), de exemplu, chiar deasupra nivelului apei, dar această valoare scade la doar 100-300 de mii de volți pe metru. 

 

(Nu recomandă să fie testat și el doar de masurare Acest punct - Exploratorilor uscat Prin urmare, ar scădea continuu în cantitate, și, astfel, le-ar fi nevoie să fie completată la intervale prea mult scurt). Chiar înainte de această descărcare de gestiune are loc, cu Între nori și pământ în locuri voltajele Anumite până la câteva sute de mii, precum și peste un milion de V / m (în același timp, nu măsoară nimic acolo în persoană).  

 

O notă: în timp ce toate ipotezele menționate anterior și teorii sunt destinate să acționeze în întregime în serios, va fi acum introdus o un pic "nebun": Liniile de tramvai din domeniile mediului, care sunt în mod semnificativ mai conductiv acel cartier, în locașurile se acumulează mult mai mult apa Umiditate de asemenea picioare (foto). Umiditatea păstrează cel mai lung acolo (verificabilă și verificată), a creat la fel de natural produse conductori Reliable fulgere de funcționare, în care a lovit mai multe fulgere și de-a lungul care trec prin astfel cum cum ar fi ca într-un roller coaster.  

(Verificate fotografiata, alte referințe de mai jos, acest lucru nu este încă atât de nebun) 

Aproape fără excepție, în orice locație tezei de tramvaie în domeniile formă relativ vremii plat bobina similar vizibil la ceea ce este produs în plăci cu circuite imprimate - PCB (și că aceasta este o nebunie), cunoscut sub numele de inginerie electrică și, adesea, generate în PCB-uri, Poate doar Ocazional Usor distorsionate care călătoresc în turnuri de distanta pe linia de putere, de modul paratrăsnet excelente, arbori și arbuști, de asemenea tije foarte bune de trăsnet, sau alte formațiuni naturale, și în conformitate cu o formă specială de teren? (obrázky)  

 

Din observațiile multe se părea ( Google Earth ) că în colaci de engleză domenii sunt foarte multe ori scurt-circuitat prin viraje, spre deosebire de limba engleză de la ex, dar a fost o presupunere doar pe baza unui eșantion statistic nu foarte de incredere. Mai târziu, de asemenea Observat în colaci Cehia scurt-circuitat, iar sondajul statistic semnificativă de fotografii aeriene (sute) a constatat, că opusul este mai mult o excepție, astfel încât prima impresie a fost, probabil, accidentală. Împreună cu liniile de tramvai de cultură deteriorat ( depus `va fi (deteriorat, slăbit)) din cauza blițului evacuările foarte multe ori, de multe ori si foarte aproape de centrul de spire trimestru (imagini), sau chiar aleatoare locală "mai mult decât doar un sfert se transformă"photo, photo (Din acest an - 2010 - prins, nimic de la LP).  

 

La acest punct va fi afișat Mai multe imagini Care mult sau mai puțin (dar unele foarte, foarte Mai mult mai puțin, aceasta este aproape o dovadă) susțin teoria cercuri de creație de evacuările de fulger, adoptate de Exploratorilor existent al fenomenului culturii cercuri, ceva + de la Google Earth , unele dintre ele sunt, de asemenea foarte, foarte mare. (Suport impresia că depunerea (dăunător, slăbirea) din culturi are loc după șoc, de preferat conducted de tramvaie) 

Pentru baieti Brittish a creat termenul de "Fulgerul Formarea Teoria cerc"  

 

Uneori cercuri într-adevăr arata ca fotografie de descărcare de gestiune scânteie pozitivă sau negativă (Lichtenberg figures, Kirlian foto) - , Cercurile din lanuri și deversări.  

 

În cazul unor cercuri sunt un alt Exploratorilor lor surprins de structura lor fractala. Fractalii au fost descoperite în matematică relativ recent (1905, cu reprezentare grafică computerizată 1975). Dar este important să realizăm că natura a cunoscut întotdeauna fractali - compuși atomice structuri, galaxii, diversele structuri ale organismelor vegetale și animale, conifere si foioase, sistemele lor de rădăcină și alte plante, sisteme vasculare și nervoase de animale, râuri, munți, nori, fulgi de zăpadă ... Chiar și o posibilitate foarte frecventă a descărcării taxa de excesul este efectuată de structurile fractale. Aproape fiecare fulger Reprezintă un fractal de sine, o formă cazuri extreme, chiar de fractali. Exemplu tipic de mult mai mult la o temperatură fractal, precum și Trăsnet real trepte Leader, dar care este aproape invizibil. Dar există înregistrări de asemenea de film, în cazul în care acesta este vizualizat pe, acesta este doar posibil pentru a vedea acolo. 

 

De ce, când este posibil explica totul atât de frumos, nu cercuri să apară în orice moment în domeniu, în cazul în care fulgerele lovit? Acest fapt poate participa din mai multe motive. Acesta poate fi:  

- Complet inefabil coincidență  

- Condițiile geologice de la punctul de Provenit: căile conductoare formate în subteran ca urmare a interacțiunii solului și descărcările electrice la locurile din apropiere de milioane de ani, naturale și artificiale râuri subterane de apă, canale, izvoare, rezervoare de apa, condensatoare, (apă și electrice), rezonanta si interferenta (mecanic + electrostatice și electromagnetice), geologică și unitățile enumerate subsolului (câmpuri electrostatice și electromagnetice sunt uriașe, și chiar între ele poate conduce la rezonante și a intervențiilor)  

- În condiții dificile, pentru a îndeplini (pentru furtuna) - lipsa de ploaie și de vânt 

- Posibilitatea de suplimentare estimate și explorat este, cel puțin așa unele modele regulate apar atât, că, în același loc de două ori lovit de fulger, cu un interval lung de timp (zile sau săptămâni). Prima dintre aceste simboluri, numai "setați scena" (produce pana la câteva miliarde de euro "pre-expus" tulpini Slăbită, referindu-se la: Asta ciuda a ceea ce sa întâmplat cu ei, nu sunt depuse `va fi (deteriorat, slăbit), dar, asta e de descărcare de gestiune Fapte volgende câteva săptămâni mult mai ușor Din nou. o altă asemănare cu fotografii clasice, când este posibil unele dintre straturile exposured extrem de sensibile la cantitati mici de lumina, un fel de pre-expunere, sensibilizarea stratul de la o diferență și mai mare sensitivity.The în rezistență mecanică și forței necesare pentru a indoi sau rupe tulpini neafectate și afectate de actuala este imens și este de zeci mezi de sute de grame (încovoiere) către kilograme in mai multe (pauză). depinde în mare măsură de timp scurs de la energie electrică de intervenție, slăbirea plantelor țesuturi după ce este în curs de desfășurare foarte lent vegetatie Indiferent de fulgere și nu este deteriorat de electricitate nu îndoiți la pământ chiar și în cele mai violente furtuni din interacțiunea de asemenea de ploaie, când recolta este sub influența vântului și peste 100 km /. h și debitul de apă puternic, dar chiar și o tulpină nu este depusă `va fi (deteriorate, slăbite) Cei afectați imediat, și nu. aplatizată (deteriorat, slăbit), va fi aplatizate (deteriorat, Slăbită) nu mai mult de după câteva săptămâni singur, sau după o briză ușoară, sau atunci când sunt mulțumită roua de dimineață grea sau o ploaie ușoară. 

 

- În mod excepțional de mare intensitate de descărcările electrice, sau toate sau aproape toate energia concentrată într-un singur sau doar câteva (intre 5 - 8) perpendiculare nor-sol evacuările (CG);    foto foto,   

- Sau ceva complet diferit.  

 

Situația că, după un vânt puternic și ploaie nu vor apărea culcat pe pământ și chiar tulpină, cu posibile observa cu ușurință, de exemplu, un zbor de elicopter timpul peste orice culturilor de camp, tulpini sunt vânare de vânt ca steagurile comunismului, îndoiți uneori mai bine de 45 de grade, dar după decolorare faptul că fluxul de aer puternic imediat și în siguranță a pus înapoi în poziție verticală. Discovery Science, Crop Circles: Misterele din Câmpuri , dir. John Tindall , 2002 - 39:08  

 

Cerc snamely după descărcările electrice să nu apară în fiecare domeniu (și o milionime estimată sau mai puțin din cazuri), dar ceva, doar ceva destul de obișnuit apare aproape întotdeauna (și numărul de mesaje două).  

 

Un număr de mesaj doi: Aproape toate aplatizată (deteriorat, Slăbită) cultura (95%, chiar mai mult, adică circa un milion de kilometri pătrați pe an la nivel mondial), sunt cauzate de descărcările electrice din domeniile sau doar deasupra lor. Mentionati fost mai devreme în text și imagine - ansamblul depus `va fi (deteriorate, slăbite) în domeniul Benátecká Vrutice.  

 

Clarificare: nu a fost întotdeauna la fel. Unul dintre obiective, în special pentru cereale (pentru simplitate limiteze posibil ca numai la grâu, secară, orz, ovăz, porumb), este așa-numita "rezistență la cazare (dăunător, slăbind) ", sau mai exact rezistență spontană la cazare ( deteriorarea, slăbind), în trecut, ar putea să nu fie pentru unele cereale nu este mare, Când Anumite soiuri de orz, secară sau de grâu a ajuns aproape de înălțimea unui adult de sex masculin. Dar, datorită plantelor cultivate soiuri concentrat au fost mult mai mici, iar astăzi nu este o excepție, că unele varietati de orz sunt NIT mai mare de 0,5 metri. Soiuri de astăzi de secară, grâu sau orz au comparat, să zicem, la cincizeci de tendința de a secolului 20 spontane cazare (slăbirea dăunător,) aproape de zero. Un instantaneu de la filmul All My Compatrioților, 1968vdr1-4.jpg)  

 

Ca și în cercuri, de asemenea în cazul neregulamentar depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor, și există destul de o regulă comună, că recolta va fi aplatizate (deteriorat, slăbit), uneori, de până la câteva săptămâni ", după evenimentul", așa Imediat după furtună, în timp ce Agricultorii care părăsesc Adesea, terenurile foarte în urma inspecției destul de multumit, pentru ca aparent "nu sa întâmplat nimic", să știți că în multe locuri este deja "plantat", sau mai bine zis "Expus" E o mare mizerie și distrugere. În timp ce chiar și după o furtună foarte puternică nu a fost culcat pe întreg domeniul, și chiar tulpină pe teren, câteva săptămâni după ce, timpul vremea însorită, întrețesut aici și acolo ar fi numai ploaie ocazional ușoară, îl aducă atât de necesare de umiditate, Agricultorii nefericite îngroziți numai ceas, astfel cum au fost tezei, în condiții ideale "adormi" (cabane) parte considerabilă din domeniu și va fi foarte dificil pentru a recolta. Agricultorii sunt obișnuiți să se asocieze și depusă `va fi (deteriorate, slăbite) culturi, după furtună în primul rând acționând împreună cu grindină, astfel încât excepția cazului în care cultura nu este aplatizată (deteriorat, slăbite) Imediat după furtună, aspectele care nu sunt deja dealed de ei atât de mult. După Lumea funcționează fenomen exploratori mult de cercurile din lanuri, care au parasit o cariera promitatoare in fizica sau inginerie electrică și au avut-o o dată, aparent mult mai efectuat.  

 

În plus, fermierii care sunt cele în multe dintre rapoartele lor de expertiză și studii au documentat în mod repetat foarte exact efectele evacuărilor de trăsnet în culturi de câmp, dintre care multe sunt sau vor fi reproduse pe paginile teze. Sfecla, cartofi, pepeni, tomate, bumbac, soia ... 

 

Sfârșitul partea 3 

 

   

         Partea 1        Partea 2        Partea 3         Partea 4        Partea 5  

 

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

z