Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-anomalii . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Cerc Anomaliile
Orice fel de "anomalie" de lângă cercuri este ușor explicabil prin descărcarea de gestiune fulger recente
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

 - Site-ul auto-traduse

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Este totul doar o coincidenta?
Teoria dezvoltării și progresului de cercetare au început înainte de martie 2008

Anomaliile cerc ușor de înțeles acum.

PagPh
Cercuri, create de forțele naturale, sunt inseparabil Însoțit de multe "inexplicabile" anomalii

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Anomalii, au loc în și în apropierea cerc (pe termen scurt)

Aici doar o scurtă introducere și câteva exemple practice, mai multe detalii aici

Descărcarea de gestiune trăsnet este foarte simplu, natural, și LogicAll șocant explicând cauza seriei electrostatice, electromagnetice, precum și orice alte anomalii, care sunt usuall prezentă în aproape orice și forțe reale, naturale, create cerc.

 

 

Nota:

Această pagină servește doar ca o scurtă schiță a explica unele anomalii majore găsite lângă cercurile din lanuri. Întreaga problemă este mult mai detaliată pe o altă pagină, Anomalii , o parte din meniul principal, și pop-up submeniul Aparand acolo, în cazul în care este problematica elaborate mai în detaliu. O listă mai detaliată a anomaliilor cele mai importante, dintre care unele vor fi discutate în detaliu mai multe acolo, chiar la sfârșitul acestei pagini aici . E încă doar un pre-lansare, probabil, cândva în paginile viitoare vor fi puse împreună.

 

Absolut toate descrise, atât de greu de înțeles, chiar și aproape complet "inexplicabile" fenomene posibilă cu ușurință să explice și să înțeleagă cum ecouri simple de ceea ce el Acel loc ceva timp în urmă a avut loc - un imens, gigantic electromagnetice-electrostatic - electromecanic puls (așa-numitele LEMP - Trăsnet Electro Magnetic Pulse), că, pentru un timp mai îndelungat a determinat o varietate de materiale pe suprafață și în subteran diverse "inexplicabile" Proprietăți - diferențele de temperatură (și diferențele rezultate mari de presiune - sunete diferite) electricitate statică, magnetism. Datorită Aceasta ar putea fi de ordinul zecilor subterane depozitate temporar in mai multe kilograme de substanțe chimice extrem de toxice. În primul rând siguranța, Lucy. Se recomandă să nu se ia porcii de guinea uscate loc, în special atunci când multe dintre ele pe site-ul este destul de confrunta cu simptome tipice consecventă cu utilizarea de droguri. Deja mai bine de 20 de ani. Posible, unele dintre ele care în mod repetat încearcă să găsească locuri uscate pentru a fi fericit din nou. Cerc abuz cultură, cerc abstinenta sindrom.

 

 

 

Funcționarea necorespunzătoare a dispozitivelor electronice și microelectronică

 

sau ceva de genul asta, foarte asemănătoare. Acest transfer de informații sau de înregistrare este folosit fără excepție - sarcină electrică , electromagnetismul, uneori simultan de asemenea. Același lucru este valabil chiar și pentru o caracteristici mult mai mare selectate de pe acest card de memorie (SD, xD, SDHC, SDXC, flash si orice altă natură), în toate dispozitivele teze, toate din care poate nu numai fi complet distruse sau grav afectate de electricitatea statică (din proprie observație) de asemenea "doar" sterse (din nou, observație personală) sau din fericire, pentru un timp în imposibilitatea de a lucra (alta observatie personala).

Cantități mari de energie electrică de asemenea statice au fost măsurate de către cercetători cerc.

 

Nu poate prezenta și a resturilor de o încărcare electrostatică, care a fost în vigoare chiar înainte de descărcare de gestiune fulger au avut loc și în timpul uscati-l in cantitati că este dincolo de orice imaginație umană obișnuită, chiar și o mică parte din ea reprezintă încă o mare cantitate de energie din care reziduurile măsurabile sunt ascunse LOWL subteran ar putea să persiste mai mult.

 

Apropo, un singur, sub un fulger uscată medie poarta o mare parte din energie, care ar fi exterminat pe care omenirea Asta ar, conectate în serie-paralel mână de mână. Dar cine ar dori să încerce și să facă muncă prostie uscat (se agită mâinile întregi omenirii unul cu altul) ...

 

Lightning Hunter
Observație proprie: după ce a vizitat și fotografiere două locuri de depus `va fi (deteriorat, slăbit) cultura (prima zi Când cazare (dăunător, slăbind) a apărut, la 10 zile după furtună și descărcările electrice care au determinat depunerea (slăbirea dăunător,)) 90 mai % din cardului SDHC 16GB sterse si distruse - nu poate fi formatat înapoi la capacitate maximă, chiar și mai puțin de 1GB. Aparat foto "supraviețuit". Poze cu semne de întrebare - - imagini care au fost șterse și nu pot fi restaurate, situat pe partea deteriorată a cardului?. Volgende eșec zi în timpul fotografierii (aceleași site-uri vizitează, card de memorie nou), iar mesajul "cardul gol". După repornire funcțiile restaurat, imaginile nu sunt deteriorate. Opriți și oaspeți! De atunci, camere transferată în recipiente conductive, precum și de fotografiere.

 

 

 

Anomalii geomagnetice, behavioring busolă neobișnuită:

- De exemplu, un efect numit LIRM , vezi wiki . De asemenea, magnetizarea de tuburi de conducte (fier) ​​subteran, rămasă acolo, după impulsuri de înaltă tensiune. Care ar avea efecte enorme induse câmpului electromagnetic în timpul descărcării (aprox. 30 000 amperi, uneori poate chiar mai mult 500 000) - L ightning am nduced R emanent M agnetism, posibil găsiți aici . Fenomenul este cauzat de un câmp electromagnetic uriașă, care apare în timpul evacuărilor în imediata apropiere a acestuia. În timpul evacuărilor avea loc curenților de medie 30,000 Amperi, dar mai sunt disponibile 500 000A. Disponibil foarte semnificativ magnetiza orice substanțe capabile de magnetizare prezenți la site-ul, pentru o lungă perioadă de timp - mai ales în cazul de câmp omniprezent Fe, Fe2O3 FeO, și, în foarte multe cazuri prezente acolo țevile de apă subterană.. Abrupt de vârf a impulsului de curent este de 5000 de până la 30.000 de amperi pe impulsuri de microsecunde, ulterioară mai mult de 200 de 000A/μs! Desigur că ar fi posibil pentru a ajunge la concluzii interesante prin compararea planurilor de alimentare cu apă și de canalizare linii, Electrificarea, gaze și semnal și rețele cu forma și cursul modelelor găsite în peste ei (de exemplu, centre de cercuri). Nu doar azi, planurile de asemenea din anii trecut de mult, iar acum complet abandonat. Un grad considerabil de forma unor modele și linii pot de asemenea participa în structurile arheologice - a se vedea Arheologie.

 

 

 

fotografii aici - probabil există conducte subterane,

pot fi deja de mult timp nefolosit.

 

Paratrăsnet rămână mai mult timp după ce fulgerul Permanent magnetizate. Nu este posibil de a găsi, în literatura de specialitate informatii detaliate despre magnetizarea trecerea firului de trăsnet actuale, care provoacă la magnetizarea subterane metalice (fier) ​​conducte. De exemplu, măsurătorile de paratrăsnet s-au determinat curenții de magnetizare care trec prin ele in timpul fulgere. În cartea de descărcare de gestiune Lightning (M. Uman) - există o mențiune că ar avea 1900 oamenii de stiinta Observat magnetizare second hand de bazalt (conținând dispersată microscopice pur metalic Fe), pentru a estima curenților care au fost în curs de desfășurare În timpul descărcările electrice din apropiere. Ei bine, mai multe acum 100 de ani oamenii de stiinta au fost de mers pe jos, prin și în apropierea unor câmpuri de cultură, cu o busola nu, deloc surprins de abateri măsurate în apropierea locurilor recent lovit de fulger. Multe lucruri se pierd pentru care doriți de a pune ...

 

 

 

Muste moarte, animale

 © Dr. Uwe Engelmann, Janet © Ossebaard, © lightningsymbols.com

 

Animale moarte, insecte lipit pe tulpini și piroane - Lovituri trăsnet. În caz de insecte, poate doar tensiuni induse (mai multe mii V / m) - cu inducție electrostatică sau electromagnetice. De la mai putin de miligrame la cateva tone (o singură piesă) - nr Capabil sa mirare că el și locul, unde un fulger a lovit, există animale moarte unul. Conform estimărilor rămâne după fulger a lovit fiecare construcție în domeniu, de mai sus și subterane, câteva zeci până la sute de kilograme de animale moarte - cea mai mare parte insecte si animale mici. Imediat a devenit o parte a lanțului alimentar, precum și alte animale avea grijă de ei.

 

Posibil, că unele animale mici, vătămată în totalitate de către Return Strokecanal, poate exploda. DeReturn Stroke Transferat este uneori uscată și o mare putere de energie, datorita că ar exploda foarte usor chiar si o vaca ...

 

(Fiecare vacă în rumen are aproximativ 200 kg de material umed plante fermentare. Și în cazul în care ar putea absorbi chiar și o mică parte din energie prin care trece Return Stroke, Tore vaca, deoarece țăndări Mai multe sute de kilograme de TNT)

 

Apropo, nu doar o vaca. Datorită doar aproximativăReturn Stroke Vrei sa explodeze orice domeniu care prezenta cerc-maker ...

 

Deși cei mai mulți cerc de decizie și are o mare parte din cantitatea smaller.These de fermentare material vegetal în rumen lor. Dar mult mai mare de cantitatea de lichid facut din material vegetal fermentat.

 

Cazuri în care cineva supraviețuiește o întâlnire similară, sunt înregistrate, probabil, doar pentru că el a fost lovit doar câteva "iarba dýchavičným", aghiotantul de descărcare de gestiune principal (Return Stroke), Crenguță paralel Leader trepte (transmite curenți mult mai mici decât și taxa RS), sau chiar curenții induși, sau o mare parte a energiei a adus un copac sau un alt obiect, bine-întemeiată. Poate doar pentru ilustrare poate fi remarcat faptul că un singur, puțin peste radiaza medie de trăsnet în timpul călătoriei între cer și pământ, care călătorește la doar câțiva kilometri distanță, în mai puțin de o miime de energie al doilea, atât de mult, încât aceasta locomotiva electrică turnee mai multe în jurul valorii de lume. Astfel de furtuni cu fulgere supranormale avea loc în cursul zeci normale (furtuna media: la câteva mii la zeci de mii de evacuări, în care ofensează zeci nebulozitate mai multe la câteva sute, dar peste o mie de km). În cazul în care adevărata "Mack", care produce la un sezon pe câțiva, ar fi apoi folosind puterea lor de aceeași distanță parcursă de-a lungul trenului de marfă încărcat de mult. Este descrisă de o singură, deși mult mai mare decât media blitz.

 

 

Particule microscopice de Fe sau Fe2O3 (FeO)

în sol; de asemenea ar fi aderat la codițe, frunze și piroane.

Particule microscopice de Fe sau Fe2O3 Aparand acolo

- Forțată magnetismul de tulpini vegetale si frunze din cauza curentului electric

induse de fulgere în ea. (Inducție electromagnetică Classic)

Tulpini vegetale sunt conductori electrici de asemenea, chiar dacă foarte rău. Datorită faptului că nu există timpul tensiunea indusă de descărcare de gestiune de multe mii de volți pe metru pe ele, unele curente trebuie să treacă prin ele.

Suma maxima în (vizibilă dăunător) de energie electrică poate fi efectuată prin ea din cauza inducției electrostatice. Organismul intreaga planta se comportă timpul de descărcare de gestiune curentă ca un dirijor clasic, aceea actioneaza ca un electromagnet cu împrejurimile sale (câmp magnetic în jurul valorii de fire), granule oricăror substanțe care intră sub incidența magnetizabile electromagnetică - electrostatică - explozie electromecanic cauzată de evacuările de trăsnet , apare în sectorul gazelor puternic ionizat și praf de pe bila că sumele mari de locuri. O mică parte din fier Cuprins în sol (acolo este de 3%) pot fi prezente sub formă de compuși solubili (sulfat, bicarbonat, dihidrogenfosfat) În timpul descărcările electrice și datorită electrolizei (reducere de la catod) poate fi convertite în pură Fe. În plus, că locul acesta poate fi pe bază de hidrogen prezent produse de descompunere electroliză și termice, ca agenți de reducere poate provoca o serie de substanțe prezente în sol, descompunere la temperaturi ridicate și de disociere pot să apară.

 

Particule magnetice în sol: a deversărilor de trăsnet la momentul Creează un câmp magnetic uriaș magnetizat Asta pentru o perioadă mai lungă de timp, toate materialele feromagnetice până la o distanță de câteva zeci de metri, țevi subterane din metal mult mai departe. Conținutul de Fe în sol este de aproximativ 30 g / kg în formă de oxizi hidratați, fosfați, carbonați și formele lor parțial solubile. Posibilitatea de conversia lor în pură de fier timpul de descărcare de gestiune a fost în înțelesul alineatului precedent, și este destul de firesc ca tot fierul astfel format se va expune magnetism măsurabile. Pe BLT pagina Capabil găsi folosit aici ca imagine uscat. Meteoritic aparentă - înseamnă acestea o naluca, virtual, desigur. Valoarea totală a de fier prezente în zonele cultivate agricole este numai datorită conținutului său natural în sol (runde de 3%), aproximativ 100 de tone pe hectar. Noi considerăm doar stratul de sol la o adâncime de 10 cm! Este destul de adevărat este, și este absolut inutil să caute pentru unele Meteoriții. Exact în același mod ca și fier cauzate de reducerea poate magnetiza toate oxizi și de alți compuși prezenți pe magnetizate acea locatie.

 

 

 

Reprezentarea grafică

Model simplificat este posibil să considerăm deosebită fiecare buclă, cerc singură cultură ca o "vizualizare a liniilor de câmp magnetic de inducție în jurul conductorului" .

Asta a fost dirijor în acest caz aerian, maritim Concret plasmă, creat prin aceasta perioada de descărcare de gestiune, a fost de aproximativ 5 mm lățime, nu mai 10mm, iar curentul prin acesta a fost realizat câteva sute de mii de amperi. Câmp magnetic care înconjoară o secetă de sârmă este, evident, "ceva mai mult de mare" decât un câmp, creat de profesorul timpul unui experiment de fizică într-un laborator școală. Interesant patul, este posibil ca rata de creștere a curentului în conductor și secetă (di / dt) mai mare, uneori, mai mult de 200,000 amperi timpul unui singur microsecundă. În practică de inginerie comună (motoare, generatoare, începând tranzitorii) apar valori de ordinul multor milioane de ori mai mic. Rata de creștere a curentului este un factor crucial care afectează inducerea de fire din jur (orice planta este de asemenea un fir, chiar dacă foarte rău), Superior Superior rata de tensiune indusă.

 

 

 

Razele infraroșii

Anomalii cu infraroșu - cantități considerabile de mare (sute de megajouli, 1 kWh = 3600 000J, 100MJ = 27.78 kWh), energia electrică a fost transformată în căldură subteran, remmants acumulate acolo, și anomalii infraroșii poate provoca multe zile după ce a lovit fulgerul - temperaturii locale subterane pot mai multe grade Celsius fi mai mare.

 

Pentru același motiv, loc sub tipar sau în apropierea acestuia, și unde în altă parte depus `va fi (deteriorat, slăbit) Apare cultură, prezintă umiditatea solului Distinct mai mică decât locul afectat. Dar acest lucru este, probabil, doar o chestiune de investigații ulterioare. Undeva pe Internet este într-adevăr posibil pentru a găsi unele poze cu cercuri, Takeno "relatărilor" în infraroșu, dar că fotografiile sunt absolut neconcludente, fără nici o documentație de sensibilitatea senzorului sau film în spectrul IR, precum și orice mențiune cu privire la instrumental echipamentele utilizate, precum și orice interpretare a gamei colorimetrice rezultat. Uită-te mai mult ca doar o fotografie color obișnuite cu scală de culori schimbat. Un număr mult mai mare de imagini imagini similară a fost, probabil, mai mult sau mai puțin accidental achiziționat de aparate foto digitale și video. Senzori CCD lor nu au atât de bine spectrul infrarosu filtrate, dar care nu afectează marea majoritate a fotografiilor. În cazul emisiilor de căldură a crescut semnificativ a unor obiecte fotografiate împotriva mediului (sol, aer) și fenomenul uscată s-ar putea arata o valoare crescută a componentei roșu de înregistrare. Ca urmare, pe unele fotografii pot apărea "ceva" ce nu pare a în imagine apar în timpul fotografierii. Ar fi valoarea podul sporită a imaginii componentei roșu, ca și în cazul în care la acel moment a fost o valoare mult roșu mai mare decât este cu adevărat. Poate provoca supraexpunere a celorlalte două componente - G, B, (datorită structurii senzor CCD) și dau naștere la fantome particulare sau umbre în imagine. Această problemă va fi mult mai multe detalii descris în altă parte ( radiații infraroșii sau senzori CCD )

 

 

 

 

Nu trebuie să fie depusă ` Indivizii din speciile străine în monocultură

Anomalie următor (de asemenea descris în documentele referitoare la cercuri) sunt locuri cu depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturi (de exemplu, orz), care este încorporată în secete și mici de cantitatea de grâu, dar depus `va fi (deteriorate, slăbite) este doar orz. Acest lucru poate fi ușor de explicat, cu grâu care ar putea avea timpul de descărcare de gestiune fulger, care a avut loc în domeniu, spune, cu câteva săptămâni în urmă, umiditatea mult mai mare, rezistenta mai primit astfel o doză mult mai mic de energie Aproape că nu a deteriora și orz prezente acolo. Pe langa toate diferențele Indicat, de exemplu, doar pentru a orzului de grâu s-au îmbunătățit foarte mult constituția fizică și rezistența mecanică - a explicat în altă parte. Dacă nu se aplică în locul în grad distinct efect de domino tulpină orz, de tulpină căderi, nu în (sălbatice), ciorchinii și grâu vor rămâne netulburată. Posibil, va urma mai târziu. În plus, poate fi uneori văzut că pe domeniile adiacente, în cazul în care este vizibilă în orz etapa "de paie uscate", într-un lan de grâu vecin nu a începe chiar de cotitură galben, și conține încă un procent foarte ridicat de umiditate. Totul depinde în mod substanțial cu privire la termenii de semănat, desigur.

 

2010 - data vazut in multe locuri ca de grâu răspunde la descărcarea de gestiune, la același timp, zboară mai încet decât orz. Milovice - Est, în timpul unei furtuni cu fulgere singur Identificată în de asemenea în orz și grâu, câteva minute consecutive: orz răspunde (loji) după aproximativ două săptămâni. Grâu pe un câmp din apropiere, 2 luni după descărcarea de gestiune, prezinta nici un semn de cazare (slăbire dăunător,) (Aceste Arici numai ...)

 

orz în ziua când fulgerul Indicat după etapa de la poziția complet de creștere, 71-75, timp de grâu integral cu mult înainte de rubrica (urmat dupa 2-3 saptamani), mult mai ecologice, conținutul de umiditate mai mare, stadiul de dezvoltare 37-39. Orz este deja uscat, tulpini aproape amintesc de paie uscate.

 

Dar de asemenea Observat depus `va fi (deteriorate, slăbite) de orz, cu un mic cantității de adunătura de oameni de grâu, mult mai ecologice și, practic, fără nici o slăbiciune, depus `va fi (deteriorat, slăbit), cu orz perfect coordonate, fără excepție, mai mulți datorită probabil la efectul de domino .

arată grâu verde, orz galben - toate celelalte

 

În general, în toate, de la punctul de vedere agronomic, orz este un grâu sau de secară, de fapt, mult mai puțin rezistente, și nu va dura la fel de mult efecte negative, pe toate de răspuns semnificativ mai sensibil. Acesta este motivul pentru bere este mai mult și mai scumpe.

 

 

efectele "sindrofie Arici" în grâu (aceeași locație, diapozitivele separate cu 60 de zile

 

 

Un alt anomalii, încă undescribed

Prima Germinarea semințelor germinate nu încă

Un procent mic de semințe de cereale semănate nu pot germina (aproximativ 1% Mai multe Pcs/m2). Imediat după șocul de fulger, datorită căldurii enorm, modificări chimice în sol, poate fi provocat această facultate germinativă tezei semințe, cum ar fi "este coloneii într-o ambuscadă," Germinarea forțat să urmare a schimbării pas enorm de proprietăți solului (chimice compoziție, pH-ul, șoc termic, ionizare, descompunere termica)

 

Explicație: plantele din cele mai vechi timpuri sunt susceptibile de a păstra anumite rezerve în caz de dezastre diferite. Este cunoscut faptul că semințele unor plante din tufiș australian va germina numai după un incendiu, pentru că în cazul în care au făcut înainte, ar putea duce la dispariția a întregii populații (ar fi știut ceva despre asta Dundee Mike și aborigenii lui de prieteni) .

 

În zonele de depus `va fi (deteriorat, slăbit) Posibil culturilor este apoi de a găsi un plante mult mai tânără, care curata drumul prin aplatizate vegetație (deteriorat, slăbit). Germinarea lor corespunde aproximativ la perioadele de timp când loviturile furtuna peste câmp și a fost lovit de unele fulgere.

 

 

 

Modele de două, culminând în lanțuri lungi.

Formarea lor este posibil să se explice seceta și că modul în care a căzut în loc așa-numita fulger șirag de mărgele, care este format din mai multe bile consecutive explodează sau baloane, care se încadrează la pământ, înainte de a Se pare cablul de agățat din cer. Poate că există gaze (H 2 , O 2 ), cauzate de descompunerea termică sau electroliza apei, compuși poate ionizată. Acesta este un fenomen mai rar mult decât fulgerul neîntreruptă de obicei, una dintre o valoare estimata de mai multe mii de evacuări. În cazul formării de model a fost, probabil, una dintre cele mai evacuările succesive, finisarea formarea.

 

Ca un exemplu, două imagini, cu siguranță ar fi posibil să se găsească mai mult  

Lucy Pringle arhiva

Stânga: Intre A361 Beckhampton și Devizes, Wiltshire douăzeci și unu iulie 1998 ,

Dreapta: West Woods - nr Lockeridge, Wiltshire 10 iulie 1998 .

 

Pe foto dreapta - din nou, multi "clasic, complet neregulate," cazare (slăbirea dăunător,), creat de un fulger. Pe colțul din stânga jos lângă tramvaie, chiar din centrul modelului Între tramvaie, precum și măsura deoparte pe următorul câmp din spatele Balk, o cifră miniatura, foarte neregulat estimat pentru o medie de 3-4 metri. Exploratori de mare formă, care, cu siguranță le-a fost prezentat inch uimire și venerație ( WOW! ) de asemenea ar fi găsit exact același cazare (dăunător, slăbind) simptomele acolo, la fel ca în analiza de model. Noduri îndoite și extins, plante depuse `va fi (deteriorate, slăbite) fara a rupe tulpini. Desigur, același lucru ar fi anomalii găsite în toate formele neregulate și similare în caracteristici selectate ca în cifrele. Pentru a completa pe stânga o poza de mai multe din California, județul Solano. 29 iulie 2004. Posibil găsiți aici

 

 

 

 

Pietre sparte

Fenomenul este documentat, va fi lansat cu timpul, ca o mică surpriză (a se completa aici, la acest punct).

 

 

 

Fulgurites

Pe locurile de cercuri nedescoperite vreodată. Acestea pot apărea în subteran profund. Ceva similar dar ar putea fi găsite pe paginile BLT Poate de cercetare și în altă parte. Caută și vei găsi. E acolo, în adâncurile undeva.

Nu se va administra un plin de pagini Fulgurites .

 

 

 

O ocurență crescută a buruienilor în depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturi

Fenomenul nu a fost inclus anomalii mezi, gasite pe locurile de forme regulate, aceasta este mai degrabă efectul de însoțire, în mod inseparabil legată de fenomenul de `va fi depus (deteriorat, slăbit) culturilor. Acesta este "în mod automat" Numeroase documentate în fotografii cerc, mai ales după recoltare. Pe site-urile uscate recoltate sunt foarte clar delimitate zonele verzi - locuri cu o incidență crescută a buruienilor. Frecvent crescut în monocultură și cultură Tratat Apărând în domeniu, nu există nici un loc pentru buruieni Deoarece plantele sunt cultivate cu o densitate care utilizează aproape 100% de nutrienți prezente în sol. După descărcarea de gestiune fulgerul Mai multe plante (câteva procente până la 10-20%) vor muri, echivalentul imediat că este o parte din nutrienți teze puse în vânzare pentru plante nedorite. Plantele care au supraviețuit, pentru câteva zile oprește Aproape creștere și coacere sunt clar vizibile și mai încet, astfel încât nu există o extragere mai lentă de nutrienți din sol, de asemenea notabile sunt slabe, toate care joacă în creștere de plante nedorită. Fenomenul nu a fost studiat sistematic în zonele de cerc, dar, desigur, va fi posibil să se monitorizeze și să evalueze în orice moment în viitor. Se poate observa pe un anumit număr de culturi cercuri fotografii ca un efect suplimentar, el de asemenea unele fotografii de aer harta de bază din Hărți Google ( Google Earth ), sau Bing Maps, sau alte surse de fotografie airshot.

 

 

 

Găurile centrale cauzata de un "ac de păr cu ciocanul"

Prin descărcările electrice în domeniul culturii, chiar posibile pentru a explica "anomalie", care cercuri Explorers fenomen înșiși nu au tras în considerare ca o anomalie: o gaură în centrul unor cercuri (cum ar fi bătut din cauza unui cod PIN, sau ceva de genul asta ). Dimpotrivă, a fost întotdeauna considerată ca o dovadă clară a cifrelor Oameni de falsificated.

 

Într-adevăr posibil ca doar foarte ușor imagina ceva de genul de descărcare de gestiune fulgerul putut crea așa ceva în pământ. Diametrul său (canalul fulger), este exact la momentul cel mai mare transfer de veniturile de energie, care nu depășesc mai mult de 5 mm, dar este "lipit" la sol prin forța locomotive electrice. Pentru a face lucrurile si mai rele, se efectuează de viteză între 1/3 - 2/3 din viteza luminii. Într-adevăr,Return Stroke, Parte principală a de descărcare de gestiune, care transportă energia cea mai mare de descărcare de gestiune, este într-adevăr se deplasează la această viteză, pe de altă parte a procesului de exemplu sunt mult mai lente în mișcare, într-o scurtă trecere în revistă aici . Tabelul indică faptul că descărcarea de gestiune fulgerul este un proces relativ complex, format din mai multe etape consecutive. Așa cum este posibil să se determine de la exemple fotografice aici , de descărcare de gestiune trăsnet are suficientă energie pentru a face cu adevărat un "ac de păr blocat în pământ."

 

Unii mai multe detalii despre procesele care au fost în curs de desfășurare acolo, aici .

 

 

 

Alte anomalii nedetectate anterior - drumuri.

În împrejurimile orașului sume mari sunt căi cerc - părând regizat în forma sau din asta. Datorită numărului mare de observatori, care au vizitat locul, nu privi place să fie neobișnuit. Dar Fii atent , nu toate dintre ele trebuie să fi fost create de oameni. Este foarte probabil ca unele dintre ele au fost create de excesul de sarcină electrică. O parte din descărcarea de gestiune care a trecut la distanță de taxa de excesul de mare, în orice loc unde este deficit de moment, în conformitate cu normele de electrodinamica.

 

Împotriva locul unde descărcarea de gestiune fulgere aterizat cu lipsa de sarcină electrică aproape oriunde, și descărcarea de gestiune se efectuează usuall de acolo de către cea mai ușoară cale departe, nu numai că ar de asemenea asta. Uneori fel (nu întotdeauna) și uscat poate fi direct drept în jos la pământ, ori alte Desfășurarea în cele din urmă înainte de a subterană poate avea și o parte semnificativă a energiei de a călători piese relativ lungi și interesante pe teren și chiar sub ea. În unele cazuri, urmează în primul rând urmele tractorului, altele pot calatori in afara prin ei și ei, de asemenea ar putea urma în accesorii diverse linii subterane de utilități, orice, obiecte arheologice, de asemenea sau pot fi combinate mai multe opțiuni de teze.

 

În vegetație sunt create uneori de neînțeles atât de căi serpuite, uneori, părând să ducă nicăieri, creat de gâscă marș de "marinari Drunken." Adesea obtinerea strâns, și ar putea apărea într-un timp mai lung după descoperirea cerc. În marea majoritate a cazurilor (100.000%), Ei s-ar fi plătit absolut nici o atenție, orice observator pur și simplu notează că există "cineva mărșăluit acolo." În unele cazuri, din cauza formei lor de creație într-adevăr nu poate fi suspectat nimeni altcineva decât o rundă de bețivi - zig-zag este uneori derutante.

 

Timp în timp obtinerea strâns la nimic, în conformitate cu behavioring a curentului electric. Aici vor fi plasate obiect câteva fotografii de cazuri similare. Fotografii cerc, în cazul în care unele căi, nu toate, la împrejurimile nu pot fi create de oameni, dar pe suprafața crawling meandrele "șarpe de descărcare de gestiune fulger", sau, mai degrabă rămășița acesteia decolorare.

 

Doar o singură dată Acestea au fost într-adevăr plătite de către o atenție, că, în cazul în care acestea nu au fost un căi directe, dar extinderile radiale ale cercului centrale (cehă), și mai târziu a apărut într-adevăr, Poate că a doua zi.

 

 

 

Sentimente neobișnuite

De asemenea, in mai multe ( siguranță primul , Lucy !) probleme de sănătate, a anunțat, printr mulți cercetători. Oricare dintre acestea ar putea fi explicată prin faptul că: cantitate enorma de energie electrică poate produce cantități mari de substanțe chimice periculoase, otravuri din cauza căldurii și a electroliză din materiale anorganice și organice acolo (subteran). Multe dintre ele pot fi într-adevăr foarte periculos și poate provoca unele efecte, cum ar fi medicamente. (Sentimentul de prezență, greață, gust metalic, Halucinații, sete, dezorientare, pierderi de memorie, sentimente de panica, teroare, rău, pace, iubire si lumina sau ceva de genul asta, cere toxicologi).

Citește avertisment .

 

 

 

Lista de Anomaliile:

Nodurile

 

De câmp magnetic Diferențele

 

Particule Fe, Fe2O3 . FeO în sol și pe plante

Funcționarea necorespunzătoare a dispozitivelor (electronice, masini de asemenea, combină; cauzate de electricitatea statică)

Efectele infraroșu (sol căldură, uscate și plante)

Plante arse si carbonizate (motoare cu reacție în suspection ...)

Muste moarte

Animale moarte sau mutilate (calf. ..)

Defecte de maturare (spikes fara asperitati, seminte deformate, modificări germinare)

Plantelor defecte

Zgomote

Efecte de lumină

Obiecte inexplicabile în fotografii cerc

Biogeofizic   (ar funcționa Desigur, dacă legat la ochi, dowsers sunt în general foarte sensibile persoane fizice, deși doar rar sau niciodată Ei chiar știu cu adevărat, ce se răspundă pe simturile lor, sunt destul de toxine demonstrabile puhoaie umflate chimic detectabilă)

Comportamentul neobișnuit al oamenilor și a animalelor (efectele consumului de droguri); Similar cu un pic de biogeofizică

Fantome - "copie panglică" Mai ales în volgende ninsoare modelele timpul iernii, dar de asemenea în creștere anul viitor, în mod excepțional foarte de asemenea mai târziu

Boabe topit de SiO 2 - temperatura de topire în jurul valorii de 1600 ° C. Un candidat pe nume, nu apar Temperaturile în etapa canal 30 000 ° C

 

separat:

Pulberi albe

Greu identificabil în masă, aparent de origine organică

Prin urmare, separate, ca, in cazul lor, spre deosebire de toate posibile precedent Acel cineva este pus în loc pentru a crește rating. Ar fi posibil pentru a aduce de asemenea SiO 2 granule undeva, dar dioxid de siliciu, Asta a fost pentru o perioadă scurtă de timp în conformitate demonstrabil Influența temperatura mai mare de 4000 la 5000 ° C, este foarte dificil de obținut în farmacie. Alte substanțe enumerate, indiferent de cât de curată sau chiar misterios, este cu siguranță posibil obține undeva.

 

Chiar și așa, prezența lor poate fi explicată cel puțin în unele cazuri: Ei pot fi un "magmatice" - Imediat după descărcarea de gestiune poate fi amplasată Depozite subterane mici de apă la cateva sute Celsius grad și presiunea corespunzătoare, care poate merge până la rapid totul suprafață, dacă este posibil, și, de asemenea, nu există situat în apropierea sa. În cazul în care a întâlnit-o pulbere de culoare albă, este nevoie de sus, și dacă există unele deșeuri organice sau material plastic, aceasta poate topi și ia-le, de asemenea. Deșeurilor poate ajunge în subteran Fie printr-un mod oficial (groapă de gunoi), sau de către un mod neoficial (groapa de gunoi ilegale, împrăștierea aleatoare).

 

Nota:

Astfel de anomalii și facultatea germinativă. Exploratori găsi, uneori, că semințele din interiorul modelelor au locații bune Germinarea, temperatura in afara. Acest lucru se datorează faptului că cercetătorii de cercuri sunt aproape fără excepție analfabeți totale agricole, care nu au auzit că există fenomene, cum ar fi somnolenta Microsoft (inhibarea Germinarea) și post-recoltare maturare, și a efectuat experimente oversoon lor. Somnolenta este un fenomen obișnuit naturale, protejarea seminte (nu numai cereale) din Germinarea mai devreme, așa că semințele lor usuall imediat după recoltare arată Germinarea semnificativ mai mic și foarte neregulate, și este nevoie de câteva săptămâni sau luni, înainte de a ajunge la cele mai mari valori. Este logic, deoarece puii de întreținere sunt mai mari semințe importan, germinarea anul viitor. Prin urmare, este destul de normal ca unele probe prelevate de la cifrele pot avea pentru o anumită temperatură Germinarea moment mai bun ca probe prelevate de la site-uri cu plante intacted. Germinarea mai mici care locuri este în regulă pentru că ei și-au păstrat inhibarea de germinare, și facultatea germinativă a semințelor de la Superior model exact moale că acestea sunt deteriorate, rezultând în eșecul de hibernare. În cazul în care cercurile din lanuri cercetatorii au cerut chiar și o mulțime de bere prost într-o fabrică de bere, el ar da cu siguranță o explicație destul de detaliată despre fenomenul numit latență de asemenea post-recoltare maturare, pentru că în cazul în care el nu-l ia în considerare, de bere sa ar fi destul de greșit. În cazul în care, referindu-se la: găsit un producător de bere, care nu știe nimic despre hibernare, precum și secete pot să apară (unele Breweries nu fac mortare lor proprii), cu siguranță ar putea să-i explice că problematica în detaliu cu privire la orice lucrătorilor Malthouse sau studenți de la oricare mediu (ridicat în America) școală agricolă. Una din cauzele eșecului de hibernare, Germinarea la Realizarea moment Superior inadecvat, poate fi, uneori, uscarea solului sub tipar de către acțiunea de energie de descărcare de gestiune fulger, care este cu siguranță posibil să fie documentate în mod obiectiv. Semințele pot usca Inregistreaza-te un pic mai repede într-o stare de maturitate similar, deși nu complet, precum și modul standard (și, astfel, țesuturile deteriorate au parțial, care poate fi cauza schimbărilor descrise). Seminte de culturi sunt deja mai mult de o lună înainte de recoltare, în secetă și etapa de dezvoltare, Asta chiar după ce a fost ales, nu urechea complet copt doar se usuce, nu prea coapte, toate organele lor de reproducere sunt deja în secetă și etapa de dezvoltare, pe care le poate efectua procesul de reproducere de la Germinarea lor la scadență a puilor ulterioare, deși nu la fel de dezvoltat, ca și semințele pe deplin coapte. Ei nu au dezvoltat pe deplin să rezerve 100% de amidon, dar chiar și așa ele sunt suficient de dezvoltate. De asemenea Ele pot fi diferite moduri răsucite și uscat. Semințe răsucite și uscat, care ar putea fi avut ceva de pe pozele noastre preferate cercetatorii culturilor cerc?

 

Boabe de fiecare vârf de construct de cereale nedeteriorate pe deplin copt, uscat, de grâu, volumul lor și toleranță de greutate de una de alta este un pic diferit, și, în special, cea mai de sus două sunt în mod semnificativ sub medie, dar germinarea mod normal. (photo)

 

Toate aceste anomalii va fi în viitor previzibil, în detaliu pe pagina de anomalii (clasificarea și explicația), o parte din meniul principal, si a paginilor sale.

 

(Ceva de genul "nu există o explicație posibilă prin metode științifice";

  - Numără de la unele pagini ...)

 

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

z