Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi-cercuri-a creat-nu-prost-om-nu-stupid-extratereștrii . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Culturi-Circle-factorii de decizie?
Globul de lungă rundă de timp pentru a fi raportate s-au culturi cerc varietate de autori simplu-minded ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Această pagină este încercarea de născociri Asta de creierele lor bolnave

care urmează să fie corectate ... (Intermediare cerc de decizie - două)

Nu prostie, prost, dement, factorii de decizie senile cerc, de fapt, nu a existat niciodată (numai în mintea lor proprii, nebun)

 

Un pic de excursie, tema similare AICI .

 

În acest capitol o atenție va fi acordată în primul rând la diferențe între plante și animale regate, din punctul de vedere al hit-fulger. Datorită răspunsurilor este concluzia într-adevăr posibil ca tema prostiei umane este infinit, împotriva predicție original va fi plasat la începutul unei mențiune scurt despre cerc-factorii de decizie.

 

Formă cu un încorporat, miniatură de mare precizie: cu ușurință imaginile pot fi efectuate pe un calculator, un pic mai complicat de pe placa de desen (pantograf), dar pe teren? Au explicat deja unele cercuri nebun factorilor de decizie cât Credeți aceștia desfășoară activități în domeniul uscate?

 

Ei bine, hai să cred tot, ceea ce cerc factorilor de decizie spun, toate inele care frumoase si mai mult, nu doar fantastic, dar chiar și de mai multe ori regulat, Conform multe axe centru de asemenea foarte precis simetrice, și, uneori, se intampla chiar cu afișarea simultană a zoom in / out (!) (vizualizări multiple ale aceleași forme de diferite dimensiuni) modele au fost foarte efectuate de ei. În unele cazuri, modelele format din zeci de forme realizate corect evaluate și geometrice. Ei au făcut loc de muncă, în primul rând pe calculator, a făcut atenta modele, a intrat un model fractal, la care nu a înțeles nici măcar, și a sugerat forma modelului rezultat. Ei au dezvoltat un scenariu foarte detaliată și calendarul activităților în timpul de fabricație, cifrele fără de care ar fi de lumina Lanterne si luna pe timp de noapte a fost de orice mișcare pe teren absolut imposibil, pentru că au împiedicat pe ei înșiși ca o adunătură de bețivi, întorcea de la un pub. Elaborarea unui scenariu de secetă este de multe ori modele mai complexe oglindite în cazul în care conțin miniaturi, chestiune de săptămâni de muncă dificilă și de formare multi-membru al echipei, deoarece toate activitățile propriu-zise a trebuit să fie stabilite cu exactitate, unul după altul tocmai conectat in secventa de timp unul de altul si se potrivesc impreuna. Modelul trebuie să fie efectuate în cadrul unul, cel mult câteva ore, când evaluarea sub-secțiuni pot fi retrase din circuitul agricol doar câteva minute de timp, și fabricarea lor trebuie să fie doar o chestiune de secunde, nu mai mult de câteva zeci de secunde.

 

În primul rând În primul rând nu vom înceta să mai fie surprins în faptul că lumea poate fi proști uscate sau chiar grupuri de indivizi cu un creier subdezvoltat în activitățile lor, de a lucra, de numerotare mai multe sute de ore de om în preț corespunzător mii mai mult ca zeci de mii de euro sau dolari, a predat în întregime gratuit complet, fără nici o cerere de despăgubire, fără nici un rezultat a fost posibil, cel puțin parțial încasate în favoarea lor, și a obținut finanțare ar trebui să se acorde pentru scopuri umanitare sau pentru a compensa agricultorii deteriorate vegetație, sau orice altceva. Atenție, nu se compara cu cele Activități uscate ca graffiti, pot care operează fără nici o pregătire și formare profesională, precum și fabricarea precum și modele mai complexe care acoperă mai multe sq metri este întotdeauna o chestiune de nu mai mult de câteva minute, iar orice eroare este declarat a fi "absorbit" în forma geometrică rezultată din stradă art pulverizare. În cazul în care fabricarea manuală a modelelor de culturi în domeniu este un foarte precis (zidar exactitatea sau mai mare), activitate complexă și sofisticată, care, în cazul de forme foarte complexe, de numerotare Mai multe sute de piese necesare, inclusiv cel de la pregătirea și formarea de bază SecvenŃialitatea și secvență de acțiuni individuale, până la mai multe ore-om Mii care ar putea fi exprimate în, să zicem, de 20 de ori câteva mii de bărbat-bărbat-euro sau dolari. (Mai mult de 20 de dolari / euro pe ora ar fi, de multe ori, în ploaie și noroi, lut alunecos, în cizme de mestecat cu un far aprins sau lanterna în mână printr-un câmp pe timp de noapte, ar putea muta doar un idiot complet)

 

În al doilea rând Să presupunem că în ciuda tuturor obiecțiilor menționate mai sus ar fi fost posibil pentru cei ce cred autorii unor modele luate în considerare sunt ei, cercul de decizie. Ei ar, referindu-se la: a explica ceea ce a fost ca idiotul, după care le în ordinea lor tiparele lor atât de perfect și complicate elaborate, care au venit cu magnifica lor până la ultimul detaliu și de lucru sofisticate și a lucrat atât de Modalitatea monstruos flagrantă și prin ei, la figurat vorbind, "călcată în picioare sub picioare plăcinte de noroi "? El nu a fost distrugator, si layabout malware inutil, În cele din urmă, de fapt mult mai mult prost decât opțiunea ei înșiși? De ce nu sunt niciodată ei pe Internet în contribuțiile lor nu fac nici o mențiune de spoilere teze, Asta Wreckers cu privire la intențiile lor avantajos? Nu e întâmplător că, de fapt nu au fost niciodată în orice cultură domeniu, precum și întreaga lor "activitate creatoare în câmpul" ca Ele sunt atât de fericiți să raporteze cu privire la, de fapt, a avut loc doar în mințile lor bolnave? (Cel mai probabil afectate de absorbție a muștelor mai mare decât neglijabil de cantitatea de băuturi fermentate, poate chiar susținută de unii dintre ciuperci magice consumatoare, sau de asemenea unele suvenir de la Amsterdam?)

 

Terță Acesta este un fapt remarcat si foarte bine documentate că oricine reușește să creeze ceva interesant, cum ar fi cu asta mai devreme sau mai târziu pentru a divulga, publica autor propriu, cel puțin în cartierul lor. Cu o singură excepție, cornul Când vine vorba de creații ale Mamei Natură. În cazul persoanelor care trăiesc așa ceva este aproape iese din discuție (a nu divulga autor). În plus față de Mama Natura, în special pentru cazurile descrise aici sunt că, activitate similară neautorizată principal poate fi pus în mâinile lui Dumnezeu Zeus (Zeus, Domnul a fulgerelor). El si colegii lui, dar cu orice de asemenea Această publicație de autor lor, să nu mai vorbim de interviuri cu orice concetățeni, cu siguranță, nu exagera, cel puțin în ultimele câteva mii de ani.

 

4a În cazurile în care autorul, cu paternitatea Sa nu va niciodată cu adevărat în siguranță să publice cu regularitate Admirabil emerge mai mult sau mai puțin aleatorii persoane fizice sau grupuri de persoane, unele Crows alb, care încearcă efort atât de greu pentru a calma autor lor reală, și că s-ar raporta ca autori ai lucrării. În timp ce ei sunt în întregime obiectiv, aproape fără excepție, pentru persoanele cu inteligență foarte scăzută. Orizontul lor intelectual la sau în congelator nu dai seama chiar că autorul real e munca lui nu va admite, de fapt, doar pentru că "nu este în stilul său," sau proprietăți. În capacitatea Lui (autor al lucrării) este, desigur, de a crea opere lor, dar toate lucrările celălalt că lui se termină. Ele nu sunt însă capabili să se încerce chiar și în cea mai mică măsură să verifice sau să înțeleagă de ce. Există un număr mare de grupuri similare de oameni din lume. În cazurile în care sunt descrise aici, sunt numite cerc-factorii de decizie.

 

5a Anume niciodată circlemakers PARTICIPE de fapt orice domeniu, toate confesiunile lor ", că" paternitatea unor modele sunt de fapt numai, și născociri numai lor creierul considerabile bolnavi. Dacă Ei au menționat domenii anume în nopțile într-adevăr a participat cu regularitate, mai devreme sau mai târziu, el ar fi unul dintre ele cu adevărat numai autorul îndeplinite. Autorul tuturor, indiferent dacă forme regulate sau neregulate în cultură. Frecvența vizitelor sale în domeniul culturilor la nivel mondial, aproximativ un miliard de un an, deci mai devreme sau mai târziu, ar trebui să îndeplinească împreună. Săraci cerc de decizie, după seceta și întâlnirea Aproximativ ar arăta ca niște animale în fotografii de însoțire. Toate opiniile exprimate aici nu pentru a exclude posibilitatea, asta orice uscată cerc-maker fost vreodată într-o situație similară găsit, și a luat de pe teren în piept, sau chiar nu a fost niciodată găsit, la toate. În unele cazuri, ... Asta, dar mai mult pe mai târziu.

 

6a Deci, în loc să: Să fot tot restul vietii lor stau pe fundurile lor, (și anume Nici încă nu au făcut nimic altceva), și de a continua simulând viziunile lor nebunești despre activitatea lor creatoare în domeniul culturilor, precum și crearea efectivă a cercuri va fi Cei care-l lăsați în ea este numai "foarte familiarizat", dar este într-adevăr capabil și o face. Evitând astfel orice șansă pentru totdeauna-l întîlnești. Avertizare cu privire la fotografiile de însoțire

 

7a Circlemakers (cerc de decizie) poate fi redenumit o dată pentru totdeauna în viitor, ca Cercul labagii-culturilor-idioti, sau porci într-o cultură. (Crapmaker, crapcircle-maker, crappycircle-maker, crappymaker,)

 

Provocare pentru orice Potential de autoritate contractantă a cercurilor de producție a culturilor: furnizori tale sunt multe ore trudging peste câmp, și au nevoie de zeci sau sute de ore de om pentru a produce ceva care o descărcare de gestiune fulger unic este capabil să pregătească puțin de 100 de milionimi de secundă, și Restul ține doar pe cooperare și numărul de forțe naturale, fizice și biologice și a legilor. Mai mult decât atât, descărcarea de gestiune fulgerul operează în secret cea mai perfectă, ceea ce este posibil să ne imaginăm pentru activitatea sa (mimetism natural, James Bond). Imediat după activitatea sa este, în cele mai multe cazuri, în domeniul observabile absolut nimic, Deși modelul este deja în structura de plante de neșters create. Este destul de imposibil să nu asta cândva în viitor, unele dintre cercurile din lanuri producători în cursul activităților lor îndoielnice nebuni efectuate în domeniile la comanda dumneavoastră, se întâlni cu un autor adevărat cultură cercuri, și el va în cursul acestei reuniuni Omoară-le imediat. Responsabilitatea lor pentru executarea unei părți foarte importantă, în plus față de prostia lor esti tu.

 

Diferențe între plante și animale

Diferențe între efectul de descărcare de gestiune trăsnet asupra plantelor și animalelor

Diferența cea mai importantă între animale și plante, cu faptul, că animalul afectat de efect fulgere, cu vizibile imediat vizual foarte diferite și ușor de distins de la un animal, ceea ce sa întâmplat nimic de genul asta. Ceva similar se aplică la animalele au fost singurii care deteriorate sau rănit de descărcare de gestiune, și de a supraviețui, deși cu greu. O astfel de animal care a supraviețuit, în cazul în care nu se încadrează într-o comă (de asemenea astfel foarte mult diferite de plante), precum și ar fi că, după perioada lungă rundă de țopăit în domeniul Modalitatea foarte necoordonate, astfel din nou de la instalațiile de diferit în mod semnificativ.

 

În cazul instalațiilor de la normele de secetă nu se aplică deloc. Chiar plante sau părți ale lor, care a fost trecut imediat ucis de curent electric, și chiar și cei care au primit de mai multe ori de energie electrică necesară să-i omoare, sunt numărul de zile după furtună cu descărcări electrice încă aproape nedistinct din plante în totalitate și complet intacted Indiferent de orice dăunătoare de energie. Situația a unor plante ucis cu Posibilitatea de a compara, de exemplu, să taie flori într-o vază cu apă. Sale stem, frunze și flori sunt încă la câteva zile de la nediferențiat flori netăiate, chiar dacă rădăcini complet mort, de exemplu. Cu ceva timp arată încă metabolismului destul de normal. Multe părți complet moarte ale plantelor, conținând doar celulele moarte, și aparent complet uscat, timp poate acționa în continuare în calitate de tesut vascular, iar în cazul în care nu există nici o deteriorare semnificativă, piese de vii separate de acestea din restul planta poate continua în creștere și să continue să participe la toate funcțiile vitale de plante, și anume în primul rând fotosinteza și metabolismul, ripenig De asemenea, în cazul în care organele de reproducere prezente acolo.

 

În practică, toate vegetație, care a fost lovit de fulger și, în consecință slăbit și deteriorat, cu excepția Asta dupa ceva timp prezintă multe consecințe secundare și daune. Ar atacurile aleatorii de plante secundare slăbit și țesuturi de către orice dăunătorilor de plante și animale, putregai rădăcină, bulbi putregai, mucegai, deformare și daune de fructe, seminte, cereale. Orice efecte secundare uscate pot fi confundate și eronat Considerată a fi cauza originală a daunelor de plante, iar literatura poate fi citit în mai multe capitole, Asta este într-adevăr se întâmplă foarte des.

 

Vă mulțumim pentru laici Asta e teren cu plante moarte și mai mult sau mai puțin deteriorate arata foarte des (estimare mult mai mult de 90% din cazuri), încă destul de o lungă perioadă de timp, după furtună (zile, săptămâni) și aproape neatins, probabil, unul dintre Motivele principale, de ce este evacuările de trăsnet în problema de importanță daune culturilor atașat temperatura aproape de zero, sau mai mică, în semnificație mult, de fapt, acesta este (nu se aplică la literatura de specialitate). Domeniile care arata ca pentru experți adevărați, de asemenea, modificările este posibil pentru a detecta doar la foarte amănunțită profesionist, studiu de laborator. De exemplu, reducerea sau absența metabolismului. Mai precis, schimbarile sunt vizibile, chiar si cu ochiul liber. Dispariția de frunze, îndoire urechi de pământ prea devreme (în special în caz de orz), maturarea lentă. Referindu-se la: este foarte dificil să se facă distincția Tema de la toleranță normală a creșterii și maturizării, efectele non-aleatorii și aleatoriu de condițiile locale. De exemplu, diferențele locale în furnizarea de nutrienți, variațiile locale în furnizarea de umiditate. Acestea sunt foarte multe ori simptomele manifestate de vegetație - cropmarks, datorită prezenței unor structuri subterane, vezi Arheologie . aplică prezentul cereale în principal, din cauza efectelor fulgerului care plantele cu o densitate însămânțare scăzută este suficient de bine cunoscută în Fermierii și literatura de specialitate în mod adecvat descrise, după cum se menționează în alte pagini ale site-ului. Specialiștii din agricultură cunosc foarte bine, și se referă în mod repetat de asemenea enumerate în literatura de specialitate și ilustrează imagini, că, după descărcarea de gestiune fulger, în orice domeniu, cu plantele cultivate va genera o formă circulară de plante deteriorate, sau chiar mort.

 

O imagine de "Diavolul Moving". (pic) Este posibil să ne imaginăm, modul în care oamenii din trecut și diavolul imaginar? Și modul în care acestea explicată o furtună și fulgere? Poate că lucrarea lui Dumnezeu? Ca un dans nimfa? Dans înger? Sau, mai degrabă, un dans și o lucrare a diavolului? Desigur, singura posibilitate este de ultima. Această imagine este absolut exact explică, Asta cercuri sunt create de descărcările electrice, timpul furtună peste un câmp cultură. Nu ar fi explicat clar mai mult. Imagine este o cutie de mozaicuri întregi în gama de dovezi că agricultorii și persoanele interesate cunosc cauzele de forme regulate în cultură pentru totdeauna. Acestea sunt doar întreaga omenire prin natura principal face cu ajutorul său de zeci de ani, sute, mii de ani, un adevărat amuzante, autentică. Poate că acest lucru ar trebui să fie la restul omenirii odată și pentru totdeauna puternic sugerat că Ei au tras în interfereze ambarcațiuni lor. Mai întâi de toate, needucati semi-intelectuali, analiștii și auto-atribuite sciolists.

 

Un pic de imaginatie, un pic interpretativă abilități, dorința de a face cu unele sugestii și parabole, de asemenea un pic de dorința și capacitatea de a suprima prostie proprii și înapoiere. De asemenea, suficient pentru a citi ceea ce a scris despre în 1652, domnul Plant despre starea vremii si consecintele sale în Staffordshire, și ar putea fi rezolvată problema. Dar mister pentru credincioșii ar fi Decenii out of câștigul salarial și efectivul de teorii conspirative, și popularitate total nemeritat.

 

Acesta poate fi aproape Considerat că unii agricultori știut întotdeauna despre producerea de cercuri, probabil, au fost suspecte Capabil sau stiti chiar cauza acesteia, toate aceste informații Ele comunică de la tată la fiu, de la o generație la alta, într-o mișcare perpetuă, și Ei fac totul pentru a ascunde cu succes tot ceea ce din partea publicului. Aceasta este tot ceea ce în principal din cauza, nu face rău la Mama Natura, secetă și glumă mare, făcând mișto de întregii omeniri, astfel cu succes din primii ani (pentru datarea precisă, există diferențe de opinie). Cu ajutorul lor, de fapt, face haz de publicul larg nefericit. După descoperirea de inele este, probabil, pentru ele (agricultori mână în mână cu Natura) având în doar distracție uitam cum exista de gâscă-pas cu pas de-a lungul cercurile ca muștele pe rahat la diverse grupuri de sciolists, pseudoscientists, auto-proclamate cercuri analiștii culturilor, OZN , mister-Explorers, psihologi, Alien-credincioși sau gunoi similare.

 

După cum sa menționat în textul precedent, a menționat tipuri de cercetători sunt exact între segmentul semi-educat a populației absolut invariabil confundă Asta Cauze și efecte, precum și orice efecte secundare ale descărcările electrice sunt în măsură să considere ca Cauze primare, care ar trebui să provoace daune și anomaliile prezente acolo pe cont propriu. În născociri lor, atunci este posibil pentru a citi despre mucegai și boli fungice de raspandire într-un cerc, și boli fungice de insecte care ucide aeriană atât de repede încât nici măcar nu este suficient de presă și tulpini similare rahat. De exemplu, boli fungice si putregai, care atacă în interiorul bulbi de sfeclă de zahăr, dar în timp ce transferurile între plante și se extinde într-un cerc (!). Din interiorul sfeclă de zahăr de sfeclă de zahăr într-o altă, altfel nici alte daune vizibile de plante. Asta ar fi un transfer non-contact, sau de legume sugestie sau autosugestie?

 

Diferența dintre viteza cu care planta uscata, care are numai rădăcini moarte, și transport de apă și neîntreruptă a plantelor, în interiorul căreia a fost întreruptă complet de transport a apei este foarte mare. În primul caz se produce atunci cand frunza vizibil dispariția treptată, după aproximativ o săptămână, două în minute (photos)

 

Că plantele au primit doar o doza de putere in mai multe mii de ori mai mare decât o doză letală, poate fi imediat după fulger îngălbenite, se rumeneste, înnegrit, ars până la carbonizate (a se vedea "anomalii"). Astfel de plante, care arată de fapt efectele evacuărilor de trăsnet, într-adevăr se găsesc în zonele de aparitie a culturilor cercuri, după cum reiese din Mărturii Mii și fotografii. Prin urmare, este necesar ca ele să Exploratorilor tuturor culturilor cercuri exprimă foarte frumos mulțumesc. Dar ele sunt, în cele mai multe cazuri, doar câteva piese, în cazul cerealelor ar putea fi, probabil, ca ar fi Câteva zeci până la sute de piese (la o densitate de o mie de plante pe metru pătrat). Aproximativ un hectar conține milioane dintre ele, și care vrea să fie acolo după furtună pot încerca să căutați. În termen de câteva zile, să nu mai apară pe teren, nici măcar un pic. Plante mai mari sunt morți la câtva timp după furtună ușor de distins, desigur, tulpini moarte de boabe uscate și la scurt timp după destrăma în praf. Ele sunt ca plantele uscate și cartofi doua zi sau mai mult după recoltare. Este esențial ca plantele sunt atât de deteriorate Asta întrerupt, chiar ciclului lor de apă, care de altfel poate fi deranjate pentru o lungă perioadă de timp în plante aproape mort. Plantele în imediata vecinătate a descărcării de gestiune (zeci de centimetri) poate fi afectată în mod semnificativ mecanic de asemenea, ușor și numai până la o distanță de câțiva metri. Oricum plante vizibil deteriorat este doar un mic procent Asta raport cu plantele au fost deteriorate vizibil, dar a supravietuit, si foarte mult timp pe ele nu vor fi observabile absolut nimic.

 

De exemplu, d-na Descrie Pliskova pe blogul ei un loc în care plantele transformat galben. La câteva zile după plante care "am dispărut" (citat aproximativ, va fi clarificat). Plante galbene au fost complet mort, JT, la momentul oberving în primul rând, și în termen de câteva zile se usuce și să cadă în afară atât de mult, Asta nu vizitatorii de a analiza reziduurilor și plante (culturi de câmp comune să se usuce doar 2-3% din original, greutate și volum). Acesta nu va fi o idee rea aici unele timelapse loc, dar cel puțin câteva fotografii. (rape)

 

Un alt grup considerabil de plante sunt cele care vor muri, dar până la câteva zile, chiar săptămâni. Acumulate în ele, de asemenea în sistemele lor de radacini si sol din jur, în primul rând datorită electrolizei, după cum Chimie multe Nociv că în unii mor de timp. Astfel de instalații usca foarte încet, circulația fluidelor corpului lor nu este întrerupt și nu trebuie să fie atât de mult diferit de mediul lor înconjurător. Caracterizat de exemplu urechi surde, dar în cazul în care sunt afectate de energie numai la timp, atunci când boabele sunt deja dezvoltate considerabil, de exemplu, deși doar stadiul de maturitate lapte, poate se coc parțial de asemenea, deși nu în calitate de secetă și afectate în plante. Seminte poate fi smaller.These, forma neobisnuita - ofilit, pliat, pentru că ei au fost doar parțial de uscare în sus, în forma sa finală, în loc de o maturare tipic care are loc în instalații de intacted.

 

Deși germenul a fost crescut să se usuce o măsură care este capabilă de creștere, dar poate fi deteriorat, iar restul de semințe, Sprijinirea Germinarea, în special de rezervele de amidon nu pot fi dezvoltate să se usuce într-o măsură și complet intacte și sănătoase semințe.

 

Vegetației în acest caz, poate diferi în mod semnificativ în culori de la coacere plante nedeteriorate. Asta nu înseamnă că cerealele nu pot fi măcinate în făină și coapte în chifle asta. Germinarea este probabil oarecum mai slabă, și chiar și ceea ce le-ar germina, nu a finaliza cu succes de dezvoltare. Ei trebuie să nu compușilor suficiente de depozitare pentru plantele mici ridice de la sol.

 

Plantele deteriorate nu numai muri deloc, dar pentru un timp semnificativ de creștere încetinește (acestea sunt afectate în mod semnificativ de coacere inegalitate). Mecanism de creștere a plantelor, după un prejudiciu de șoc electric va fi explicat în spațiu mult mai mult pe alte site-uri. ( cronologia , PPE și alte )

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

z