Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-sunt-nu-creat-de-mental-deviat-persoane . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
Learn about thunderstorms RSS feed

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Aici este o încercare de a corecta născociri Asta monstruoase

De creierele lor bolnave ...

 

Lucrarea se numește Intermezzo (1) Pentru ca, spre deosebire de multe precedent aproape nu explica principiile de depus `trebuie să fie (deteriorate, slăbite) culturi, și este scris într-un stilou oarecum mai ușor. Se discută despre fenomenul care incidenta cercuri destul de inseparabil însoțește. Oricine ar dori vreodată să se ocupe de problema modelelor în cereale, chiar dacă aceasta ar fi de orice punct de grav și de vedere științific, trebuie să stea într-un fel cu privire la problema existenței popor numit cerc de decizie (cerc-factorii de decizie, hoaxers ). Această contribuție va fi primul din seria de mult timp și singurul care va face Sat În doar alte extrem de rare, sau, mai degrabă, mențiune nu mai mult. În primul rând, permiteți-autor, dragă cerc-factorii de decizie să stea fără echivoc de partea agricultorilor și că orice acțiune și creațiile voastre Denumita fenomenul rahat absolut, înainte de care este posibilă și singurul lucru dreptul să scuipe. Din fericire, aceste creatii nu sunt destul de cât mai multe, la toate, decât ar fi fost de la rantings dvs., mai frecvente sprijinite de acoliții dvs., fani greșit mister ar putea părea.

 

Circlemakers. Un caz foarte trist. Ele sunt foarte instabile psihic, persoane fizice deranjat, psihopatii, care au fost sărit într-unul dintre cele mai interesante trucuri, farse, amuzante, mistificare care Mama Natură în primul rând din ei, și le de-a lungul cu întreaga umanitate Ar putea cal în jurul valorii de. Provocat-le în impresia, nu numai ei, ci diverse grupuri de prospectori de asemenea mister, că marea majoritate a cercuri și forme în orice cultură a produs un grup de persoane pentru care se aplică acum denumirea cerc de decizie, sau chiar cerc de decizie sau hoaxers. O opinie similară este împărtășită de un grup de Scepticii (Scepticii de asemenea sunt destul de jalnice victima a Mamei Natură). Printre grupurile de persoane care sunt implicate în examinarea cifrelor, există o constantă că cifrele reale sunt vizualizează jurul valorii de 5%, restul sunt contrafăcute, păcăleală fals, create de om. În acest sens, este necesar să spunem idee încă destul de eretic, și anume: "idioți Atât de multe, și secetă și mare, în întreaga lume, nu poate exista, fie că este vorba posibil ca 95% din modele au fost create de ei, și doar 5% au fost autentică, adevărată, de fapt create de natura. "

 

O altă lumină: De ce hoaxers (falsificator) sunt numite pe cineva care produce 95% din relatărilor CC, și Genuine (de exemplu, dreapta), adică, doar restul de 5%, ar trebui să fie produsă de natura? Nu theybehave doar pentru că ar fi folosit deja Nomenclatura (95% farsă, fals, 5% Genuine) singur "credincioși mister", sau ca un alt nume pe care cu totul confuz paraziți se numesc, ca niste idioti totale? Ele nu ar trebui să în primul rând în primul rând, pentru a primi testate si psihiatrii ar? Nu ar trebui ca apoi, din punct de vedere Produs ceea ce lor cerc factorilor de decizie (cu toate că "pentru găuri pini"), marcat ca fiind bancnote autentice, și ceea ce Mama Natura Produs fi numit farsă, fals?

 

Omenirea draga, te-am crezut! Teză "idioti atât de multe în lume și o mare uscate nu ar exista", acum poate doar Pronunță optimist foarte mare (sau prost) ...

 

Fapt, exact opusul, mai mult de 95% din cifrele sunt adevărate, complet natural dezvoltat. Oamenii creat Numai un procent neglijabil, cu mult sub erorile statistice. În timp ce "True" cerc de decizie există cu adevărat, dar numai în prezent cantități uscate Asta a fost de ajuns pentru a eroare statistică de nume. Marea majoritate a acestora nu a fost niciodată într-un câmp cultură, Ei sunt doar așa-numitele cercuri-factorii de decizie - declarators, bețivi, laudat, laudat fanfaroni, mincinoșii patologice este singurul care în declarațiile lor raportat la creațiile de altcineva. Nici o alegere, dar speranța că ele sunt de tip relativ inofensiv de tulburări psihice, diferite tipuri de "transmigrationism" (Napoleon, Picasso, Einstein, Hitler), de undeva din zona de schizofrenie. În forma lor mai ușoare nu sunt strict periculoase pentru mediul pacientului, ci de cazurile lor sunt mai grave, azile de nebuni din întreaga lume relativ aba sus.

 

Ele sunt într-adevăr mister prospectori idioti uscate pe care ei cred, că cei de cineva lor de rahat Ei citesc chiar suficient pentru a crede le, să nu mai vorbim de a le gestiona? Nu ei cred că, probabil, alte, mult mai mare decât proștii se, merg în domeniu, în cazul în care Ele formează cercuri într-un mod uscat (excentricitate, etc.) Pentru a face să se încadreze în mod intenționat teoriile lor nebun? Nu ei cred că dacă vreodată publicate și a concluzionat, că cercurile din interiorul culturilor autentice sunt găsite moarte șobolan de multe ori că cercul de decizie a începe imediat în creațiile lor vărsat șobolani morți? Pe lume există o mulțime de idioți, dar nu atât de multe și de secetă mare și, după cum sa menționat deja. Ca un eșantion exemplar de proști și idioți sunt umanității credincioși în întregime suficiente misterelor ei înșiși. Scepticii din întreaga lume despre ele si prostia lor produse deja o mulțime de lucrări. Deși unele Scepticii înșiși de unele dintre acțiunile și declarațiile lor aparține în foarte similar "grup închis", pentru a include mister pe care credincioșii. Doar un alt sertar. Din fericire, marea majoritate a oamenilor altor Vrei mai degrabă să acorde o atenție la forme complet diferite de muncă și de divertisment.

 

Credincioși Diverse misterioase "experți" (cea mai mare parte auto-numit) privind problema de a descoperi CC, OZN-uri și alte fenomene inexplicabile sunt în majoritate doar în paraziti fapt. Parazitează pe faptul că există unele fenomene greu de explicat. Ei folosesc tema pentru amuțire care se publicului larg și Exploatați ocuparea forței de muncă proprii. Exact același parazit este de asemenea orice cerc-maker, chiar dacă real sau fictive. Minimă absolută Asta chiar există, și toți ceilalți care sunt ele însele Revendicarea numai, sunt absolut credincioșii fel sau chiar mult mai mare decât paraziți mister în sine. Ei folosesc ignoranța cea mai mare parte umanității și o voință de o anumită parte a umanității de a crede, că ei sunt autorii principale ale modelelor.

 

Chiar și pentru scopuri similare sunt dispuși și capabili de a crea o teorie care, în unele cazuri, probabil, după ce au construit manual și domeniul culturilor, în unele formă, de mama natura Deoarece unele de acolo capacității de jocuri superior de a furniza restul, ca anomalii magnetice, diverse, electrostatic, lumină, zgomot, sentimente ciudate umane, și mai mult. Are presupune, deoarece forma geometrică în fiecare buclă este un tip special de informații ascunse, necunoscute și de energie care provoacă efecte similare. Frazeologie cum este într-adevăr posibilă găsi în publicațiile CC și Internet, a se vedea, de exemplu, cercurile din lanuri - Eckhard Weber. Să nu cumpere, ar fi o pierdere de bani. Autorul evită cu scrupulozitate posibilă acolo orice încercare de explicație reală, dar cu energiile misterioase cu publicarea abundent. Posibilă doar citit și revizuirea.

 

Prospectori mister și cerc de decizie ar inunda cu siguranță publicul larg, cu mai multe pagini de tratat lungimea despre tulburare naturala a lucrurilor și fenomenelor, rezultând în faptul, că orice aranjament non-aleatoare și regulată a obiectelor în spațiu duce la inducerea unor necunoscut care, cumva, crește forța de spațiu aproape orice doar ca să formațiuni geometrice, cauze similare și dificile pentru a explica fenomene, etc. Autorul acestui eseu este mulțumit cu o singură propoziție, toate exprimate împotriva proliferatori de delir similare:

"Circlemakers tuturor țărilor din întreaga lume întreagă, te dracu '!"

 

Creații, pe care le Ocazional atât de mândrie profesat, au fost în întregime produse de altcineva. Cineva care să-i inch la orice reuniune aleatoriu în domeniu, în cazul în care într-adevăr au fost în exact același timp, același loc și prezinte acolo, absolut fără nici o ezitare și fără milă imediat ucis în totalitate ele. (Ar veni până la "Shake Hands lor" acolo ...)

 

Dacă ar fi fost pur întâmplător la momentul exact, când Marele Creator face de fapt un model de cultură viitor, a vizitat Acel loc nu departe de "locul crimei", unele Doug sau Dave cu scanduri lor și frânghiile, Sb ar fi apariția lor în momentul descoperirii modelului (cateva saptamani sau luni mai târziu, după descărcarea de gestiune) nu semăna nici pe departe exemplu de animale pe această fotografie . Asta e ceea ce a mai rămas (așa-numita carne stricată), ar fi cu ușurință foarte mult timp de când au fost în centrul atenției de animale foarte diferite (numit necrofagi). Poate că locul pe care ar fi putut să găsească doar câteva oase albite zăngănit, și, probabil, nici măcar asta. Porcilor sălbatici, câini vagabonzi și vulpi foarte usor face cu seceta si chiar materiale. Se numește lanț alimentar, și nu întotdeauna trebuie să fie cerc-maker până la vârf.

 

Dacă bolnav mintal Asta e lor fizice, de fapt, mult mai mult, apoi doar 99% din activitățile declarate în domeniu într-adevăr au avut loc vreodata, apoi, în ceea ce privește producția de masă agricole, ar fi probabil cel mai bun pentru ele să-și piardă nici un moment și într-adevăr a devenit Descris parte dintr-un lanț alimentar. Lor "Presupusa" activitate a fost de fapt făcut de cineva cu totul diferit - Lightning Mare Manitou . Poate că, dacă într-adevăr au dorit vreodată să meargă la câmp, Să-și dea seama prefera ca acesta care ar dori ocupa în ambarcațiuni. Nimeni nu ar putea fi acuzat dacă singurul adevăratul autor al secetei minunat, foarte interesant și unele incredibil de complexe modele de rezonanță a culturilor electromagnetice, în cazul în care ar fi inceput cautarea vizate pentru tinichigii cu privire la câmpurile uscate. Ce se în jurul valorii de vine în jurul valorii de.

 

Pentru că va fi aici în acest loc cu condiția tezei emoțional și mental deranjat mai multe persoane și alte imagini ilustrative de "modelul de afaceri" lor, Marele Învățător , îmi dau seama capacitățile sale, a se vedea ceea ce este capabil să facă în timp Atunci când el nu este Efectuarea carti de colorat în domeniu, precum și modul în care le-ar arata similar (inainte de aparitia necrofagi), în cazul în care a decis să-l confrunte față în față.

 

Toate cerc factorilor de decizie asupra oamenilor lumii sunt grav bolnavi, psihopați. Grav retardat mintal, deteriorat. Natura înșelat pe unul dintre mai mult de ei câteva trucuri amuzante, bancuri Asta le-a făcut această impresie de cercuri pot fi nimic mai mult decât creații ale oamenilor. Convingându-i că declarațiile inch de auto-intitulați "experți" pe cercuri (cea mai mare parte misterul se numesc credincioși, sau chiar - acestea chiar - credincioși grave mister), dintre care unii sunt, probabil, cu factorii de decizie - Circle-psihopatii prieteni foarte buni. Ei știu, eventual, fiecare construcție de la un alt Madhouse, uneori chiar ar trebui să fie împreună, împărtășind-o cameră sau cușcă.

 

Sugestie pentru includerea în cărțile de text explicative ale psihologi și psihiatri, și dicționare de traducere:

cerc-maker, filtru de cerc-, cropmaker, cultură cerc hoaxer = individ intelectual bolnav, persoană dezechilibrată mintal, pervers, deviante, degenerate, psihic defect individ, persoană pervertit, persoana deranjat, nebun, nebun-colegi, nebun, mentale, psihopat cuier-on, fără încărcător-, mincinos patologic. O suferință individuală de boli mintale - poate fi, de exemplu, o formă de brichetă, dar schizofrenie de asemenea mai greu, personificare a altcuiva (usuall și formă mai ușoare - Napoleon, președinți) sau altceva (usuall și formă mai grele - cum ar fi animalele de Microsoft - câine , vaca, plante sau chiar numai obiecte - punct fix rutier, copac, ridiche)

 

Prin acest raționament va fi ușor cerc-makering fenomen (cu excepția pentru un minor câteva menționează într-un mod similar, în mai multe paragrafe ale site-ului) pe acest site spun la revedere pentru totdeauna, iar următorul lucru va fi nimic interesant acest noroi mic de web științifică rapăn de secetă și gunoi de grajd umane. Deși nu s-ar putea părea la prima vedere, nu este prezent în întregime autentic, cercetarea adevărată de bază, cu toate caracteristicile de verificabil științifice și repetabilitate. Ei bine, CERN need.need.

 

Chiar dacă în orice moment, în viitor, ar părea că m-am înșelat, sau că am Ploughed nisip, cel puțin am încercat. JL

 

Chiar dacă în orice moment, în viitor, ar fi demonstrat, că o parte din eforturile mele au fost inutile, cel puțin am sfătuit să omenirii: "Această cale este greșit, dragii mei prieteni." Jerry Cimrman

 

Privind înapoi în istorie

Fenomen numit (cerc-factorii de decizie, factorii de cerc) destul de ferm atașat la problema de forme de cereale, după unele ezitări inițiale. Unele persoane cu probleme psihice, inițial cu unele incertitudine, suflat trompeta lor proprie și a mărturisit că în întregime creații ale altcuiva. După un timp, a constatat că autorul real nu va anunța authirship SIS, pentru a le fundamenta Din născociri lor monstruoase și rantings, chiar dacă acesta a fost cel mai absurd. Ei au devenit foarte utilizate pentru a rapid, fara cel putin un pic pentru a fi interesați în ea, cine este autorul real al formelor. Ei au fost complet multumit cu rezultate practice, că el nu va face o mărturisire, înnăscută Poate din cauza modestiei. De asemenea, nu va curăța "găuri de pini" după lucrarea Sa, spre deosebire de cerc-factorii de decizie.

 

Nu e de mirare, el nu se va într-adevăr în. Posibil ca el este doar numai într-o "poziție de așteptare", discret și încet pregătirea pentru acel moment, care, probabil, trebuie să aibă loc într-o zi. Rămâne doar dorința de a le că nu sa întâmplat acest lucru. Persoanele care dereglați psihic, lentile cu mândrie de la care nimeni nu poate perturba făli lor lipsit de rațiune și de întreaga lume cred că ficțiunile lor, de stare de ebrietate Asta născociri nebunești făcute de creiere bolnave lor, într-adevăr, ei merg, uneori, în unele culturi câmp, așa că încercați Faptul că există " ceva "a crea, și se adaugă la credibilitatea lor proprie bullshits mai mult la asta. Pentru același timp, ar fi de așteptare de asemenea autorul real al cercurilor din lanuri, astfel de asemenea Asta sa întâmplat să fie prezent în acest domeniu, și ar putea "da mâna" cu ei vreodată acolo. După aceea, ar ajunge atunci la câmp "Men in Black" (auto) pentru cerc-factorii de decizie, să le ia de acolo în lăzi de lemn (Descoperit dacă vreodată), și le-a pus cu siguranta in cimitir. Încă o dată: acesta rămâne doar dorința de a le că nu sa întâmplat acest lucru.

 

Printre altele, orice descărcare de gestiune trăsnet în câmpul absolut fără milă ucide deasupra solului și sub ea Câteva zeci până la sute de kilograme de animale mici (broaște, șoareci, hamsteri, veverițe de pământ, sisels, insecte, alunițe). In unele cazuri rare, mai mult de o optiune de tone. Mult depinde de distanta de la impactul frunte de descărcare de gestiune, dar, probabil, într-adevăr animale mici pot fi ucis chiar de către unii dintre fenomene majore -Return StrokeÎnsoțesc sau următor și-l precede (Leader trepte, fanioane neterminate pozitive, a se vedea Lightning). Insecte de asemenea mici pot fi ucis din cauza inducției în plante. În cazuri excepționale, uneori, "după evenimentul" se află pe teren chiar de tone in mai multe companii aeriene au zboruri de animale mai mari. Sunt într-adevăr o prostie dvs. cerc de decizie încearcă să fie plasate obiect cândva în viitor între ei?

 

Să presupunem că chiar părea să fie posibil Luați în considerare posibilitatea ca tiparele obișnuite sunt create de către extratereștri sau cerc-factorii de decizie, în timp ce de evacuările de trăsnet și că rasarise de daune culturilor Acestea sunt create doar neregulate. Ar fi posibil, că acestea nu s-au întâlnit reciproc? Mii de cazuri pe an? Ar fi posibil ca descărcarea de gestiune fulgerul nu într-o singură lovitură cuiva cazul Cine a fost atât de mult rasfat reputației sale, și nu ar face decât primitive lor Încercările se usuce pentru a burete asupra muncii sale? Ce zici de Legea neintenționate cunoscut?

 

Occam Păstrează degetele Crossed

cerc-factorii de decizie ar fi lor iniciatives nebuni, pe o perioadă lungă de timp (zeci de ani), numai din neatenție asistat și grupuri oarecum confuze ale Scepticii din întreaga lume, care destul de uniform interpretate în mod eronat principiul de funcționare În caz contrar, destul de sigură a regulii lui Occam : "În caz de mai multe soluții este singurul drept (cel mai probabil) Această simplă " . Aproape că necesită cât mai puțin posibil de condiții suplimentare aleatorii și incerte, de preferat la nici unul.

 

În cazul în care continuă, timp de decenii complet clandestin, dar încă extrem de coordonat, o activitate desfășurată de către grupuri de persoane beți bolnavi mintal din întreaga lume, ca cineva reprezintă soluția cea mai simplă posibilă, nu este nevoie să-l împiedice în seceta și cererea în nici un fel. Ar fi, probabil, cel mai bun rapid trimite-l la o instituție în scopuri uscate stabilite.

 

(Doar FACT singur, ca peste o perioadă lungă de timp, ele ar fi complet nedetectate și nedetectabile, este o conditie relativ complex suplimentar, în ciuda faptului că, în și mai multe alc per mille în sânge-ar fi aproape imposibil condiție pentru ele deja doar găsirea unui câmp de o cultură ...)

 

Doar pentru comparație,: Orice grup de persoane chiar ar și de model relativ simplu, atunci când se numără toate sarcinile individuale necesare pentru crearea acestuia Inclusiv proiect, transport, ar efectua zeci mai mult, cum ar fi de sute de ore-om, de descărcare de gestiune fulger a fost "de lucru" 100 microsecunde, în cuvintele 100/1000000 de secundă ... (100 fulger-microsecunde) ...

- Occam -? Obbama ...

 

Fereastra sceptic (o excursie pic)

Ce nume de persoane aleg, care de decenii crezut că declarațiile în mod evident complet nebun, sau chiar demonstrativ efectuat, in fata camerelor de luat vederi, de asemenea activitatea în mod evident complet nebun mental deranjat de grupuri de indivizi cu a scăzut în mod evident deranjat si intelect, a invocat-le ca semizei, și Activitățile lor proslăvi la cer și se referă la ea ca singura corectă și posibilă explicație?

 

În urma este un fel de reductio ad absurdum (foarte similare)

Denton, Garsington, 1996; Wylatowo, 2002. Să presupunem pentru un moment că există cercuri de decizie. Produs toate formele diferite în culturi, iar unele dintre ele spun, în colaborare cu extratereștrii. Unele alt rândul său, s-au făcut străini. Da, chiar admițând că extratereștrii există și mână în mână cu cerc-factorii de decizie produc cercuri. Am încredere în ei, în care unul sau altora, sau colectiv produs, sa zicem, formele de pe cele două fotografii de însoțire (săgeți albastre, modele din an ... în ... modul în care modelele sunt foarte bune). Ce idiot, șurub-up, tinichigiu, dement, scrapmaker, prost, ratat pierde-vară, Asta mână eșec incompetent strâmbă, apoi tot ceea ce sa produs în cifrele marcate cu săgeți roșii? Anume Cineva a făcut toate astea.

 

Apropo, ca o dovadă a secundară autenticitate a cifrelor din Wylatovo ar trebui să servească drept un relativ ușor trasabil faptul că, chiar și un idiot prost și cercul-maker nu s-ar ales pentru domeniul lor creatii la care este deja găsit obiecte Indicat de săgețile roșii ...

 

Poate un pic beat timpul performanța? Poate că sa stricat placi de tăiere, cherestea lor, corzi și siruri de caractere? Nu a reușit magnetroane lor, fazerele, masers, lasere, futangiilor, Tasers, ciclotroanele, synchrocyclotrons, phasotrons, lămpi Roentgen, emițătorii cuptor cu microunde, tunuri de electroni, sau orice alt dispozitiv care paraziții folosit pentru Bombardarea teren? Credeți ei nu reușesc să se concentreze lor mentală și energie instantanee, abilități (sau retard), astfel încât vortexuri lor induse, convingeri, sau forțe mentale nu au fost capabili să picteze peisaje suficient de simetrice? Ei nu trebuie să se simtă cândva cel puțin un pic ca niste idioti? (Străinii + cerc de decizie)? Din fericire, nu, pentru că Ei nu atât pentru a exista. Din fericire, ambele grupuri total, cele două Aceasta poate felicit pe celălalt la faptul că nimeni nu a ei nu a aparut in nici un fel, la exact locul exact momentul de asemenea Când există într-adevăr a fost orice model originea. În cazul secetei și le-ar fi transportat la patologia (cercul de decizie) sau NASA (străinilor). Sau, Paroubek (Cehă poliția în caz de constatare martieni, în cazul în care el a vrut să încerce resuscitarea tema pentru următoarele alegeri)

 

Terminarea notă

Pentru credincioșii de existența și efectul puterilor inexplicabile si misterioase și forțele, teorii ale conspiratiei, Activități extraterestre, credincioși Mysterium, OZN, precum și toate celelalte ca-minded oameni: de la locurile marcate cu săgeți roșii ar găsi plante, vizual sau prin orice Second altă metodă de Investigatii (în țesuturi, celule, noduri, microscopie, proprietăți mecanice) absolut nediferențiat din plante, Cei bucur fotografie, măsură și să investigheze în interiorul că modelele obișnuite. În urma este o imagine de ansamblu a ceea ce este posibil în interiorul găsi orice model complet neregulate.

  - Plante carbonizat - Procentul și mici, mult sub 1%. Acesta nu poate fi găsit, chiar dacă timpul de descărcare de gestiune fulgerul suficient sa scurs și natura a avut grijă de ei de la sine.

  - Plantele cu frunze răsucite și deformate, tulpini, sâmburi de fructe, cereale deformate scadență. Probabil nu la fel de bine să depășească 1% și procentul lor este doar cu puțin deasupra zonelor nedeteriorate.

  - Plante cu doar deasupra solului, 2-5 cm îndoit, nu rupt tulpini. Mai mult de 90%. Cele mai multe dintre ele vor arăta în comparație, cu tulpini sanatoase, nu trebuie să fie depuse ` putere (deteriorate, slăbite) plantele mai mult de 5 ori mai mic împotriva spargerii. De asemenea, ei vor fi, evident, foarte ușor să se aplece tulpini lor chiar deasupra solului fără să se rupă.

  - Plante nedeteriorate este posibilă îndoire de asemenea la sol, fără a rupe tulpinile, dar mult mai lent și să prezinte rezistență mult mai mare decât față de înclinare tulpini depus `va fi (deteriorate, slăbite) și zona învecinată lor la o valoare estimata de 10 ori.

  - Plantele cu tulpini de la aproximativ același punct, 2-5 cm deasupra solului rupt. Ele sunt un estimată de 10% din tulpini rotunde situate pe teren. Acestea vor fi amplasate în zone principal în imediata apropiere a frontierei forma. Rezistența la rupere și îndoire sau înclinația nu este mai doar 2 până la 3 ori mai mică față de plantele de control sănătoși.

  - Destul de des va fi găsit depusă `va fi (deteriorat, slăbit) mănunchiuri de tulpini, aranjate uniform pe fiecare buclă altul - rezultatul effect.fect Domino.

  - Foarte adesea posibil să nu găsiți de asemenea depus `va fi (deteriorat, slăbit) mănunchiuri de tulpini În cadrul modelelor mai mari.

 

Ori de câte ori, în viitor, vor gasi toate modificările descrise, că el a numit locații. Această afirmație poate încerca să refs imediat în următorii ani. Ceva cu ei ceea ce înseamnă că, probabil, deja trimis ca un mesager maiașii vechi. Acestea vor fi furnizate de către ca multe milioane de săgeți roșii din întreaga lume, doar cât de mult doresc, iar ei vor fi capabili să încercați să efectuați că nu se află nimic de genul asta. Ei pot alege, la alegerea lor. Aceasta se numește pronosticuri, și aparține la o gamă largă de tehnici științifice folosite în cercetarea de bază, pe care credincioșii mister iubesc ca o durere în fund.

 

Singura lor problema este de acum problema lor numai. Asta ar fi, desigur, o problemă enormă pentru ei, respecta și de a explora ceva atat de comun, de obicei, ca orice cultură neregulate în formă. Este destul de complet sub nivelul lor, ceva uscat participa la un Earthbound, ceea ce ar putea apărea Poate că nu în același mod sau similare, lor atât de mult prețuită modele regulate. Nu contează, altcineva ar fi foarte încântat că face loc tot de pe ei.

 

În cele din urmă un mesaj pentru toți factorii de decizie din întreaga cerc întreaga lume, spunând împreună cu autorul clasic: "Mă faci să vreau să vomit ..."

 

Încă pe deplin la sfârșitul anului (pentru caractere puternice) miniștrii)

A fost un caz foarte cunoscut de două fogeys senil vechi, D & D în Marea Britanie în anii nouăzeci (a se vedea Google : D & D cerc), care s-au declarat a fi autori din toate cercurile din lanuri de teren, fără a fi capabil de a lor foarte îndoielnic Creanțe chiar și în cel mai mic grad de dovezi credibile. Este trist faptul că jurnaliștii nefericite au sarit la momeala în diletant și într-adevăr mod incredibil de prost. Aruncat orice, chiar preceptele cele mai de bază despre nevoia de autentificare resurselor și acțiunile în justiție, și, astfel, a participat într-una dintre cele mai mari mistificare a secolului XX, care a Poate că nici o paralelă în istorie. Oh, aceste nefericite jurnaliști. Ei au devenit, de facto, în calitate de co-autori ai unuia dintre cele mai mari mistificare a secolului 20, chiar dacă numele lor nu a fost Orson Welles. Ei au avut încă să fie clar la prima vedere, că o serie de ales corespunzător ambele întrebări ar trebui să imediat că fogeys vechi bale Condamnat de minciuna patologică. Dar, în cazul în care ar fi pierdut imediat mulți circulație Mii de ziare și taxa de mare. Nu a fost prima dată și nici ultima dată când jurnalistul nefericita propriile eforturi direct participat la o mistificare extins.

 

Două Geezers ruginite vechi gândit, că, atunci când atașat la vârf de capace de bale lor plate și bucata de sarma ca o "căutare direcție" că toată omenirea le va crede, că ei de ajutor sa folosit acest cercuri fabricate culturi cât mai repede și de ușor ca bazându-se pe bord folosind busola scribing. Sute de cercuri de zeci de ani, niciodată nu a fost prins. Ar trebui remarcat jurnaliștii le credea că. Ar trebui remarcat faptul că nu jurnaliștii să însemne întreaga umanitate. Din fericire.

 

Cu mulți ani în urmă și-a exprimat de Robert Heinlein Asta nu este nevoie de a căuta rău intenționate în cazul în care există este suficient pentru a explica cauzele de prostia umană comună. Uite, de asemenea, nu este nevoie de teorii ale conspirației. În acest caz, din păcate a fost de departe cea mai mare cauza a tuturor greșelilor În mod evident, un nonsens jurnalism, susținut de domnul Desigur, editor sac de caractere aldine (cum ar fi se întâmplă). Deși sari pe paiul este posibil Ocazional cineva, Cine dar în acest caz, ar fi, probabil, prea putin comune care trei puncte. (...)

 

http://cestovanie.aktuality.sk/.../svet/kruhy-v-obili-podvrh-alebo-umenie/

Căutați pentru toate femeile

Aceste "Aliens", nu ar fi niciodată dezvăluit, dar pentru sotia lui Bower. Ea a observat vitezometrului masinii o mulțime de kilometraj și, în plus, soțul ei nu a putut explica, chiar în cazul în care Ei petrec noaptea. În cele din urmă, l-au acuzat de infidelitate și Bower și Chorley iesit cu adevărul. Chorley a murit în 1996th Bower în onoarea sa în 2004, a creat imaginea ultimul său în lanul de secară. El a adăugat că șarpele în cazul în care nu ar fi fost gelozia sotiei sale, ei nu ar dezvălui probabil.

 

Stimată doamnă Bower! În lumea la această zi ar putea fi realizate de mai multe zeci de miliarde de scuze, care a avut un singur scop - sa distruga si blur adulter. Ceea ce au inventat D & D este absolut imbatabil una dintre cele mai prost, niciodată în istoria sa încheiat și care a fost crezut, deși prin nici un mijloc de toată lumea. La nivelul său dramatic semnat la nivel mental de cei doi autori. Noi nu știm unde ești prezent, doamna B., nu ne pasă. Poate că în cazul în care nu există Chorley. Dacă da, da asta nu e prost dumneavoastră (în cazul în care nu există deja prea) bucăți de palme, și să-l explice fiecare minciună una care va fi descoperit, chiar și după moarte.

 

Ei înșiși nu au fost niciodată nici cercuri fac, a fost doar o scuză pentru a justifica jenant excursii lor de curve. Chiar și astăzi râzând, de la ceea ce și-au făcut întreaga omenire. Poate nu conduce chiar pentru curve, călărea doar Doug pentru Dave, azi e modern. Un lucru, referindu-se la: poate fi aproape sigur. Dacă totul Anume într-adevăr efectuate în domeniu (de sute de ori mai multe ore de muncă de noapte pe teren), ar fi cel mai probabil le-au așteptat pentru dreptul de autor modele într-un domeniu cultură și cel puțin într-un caz ar fi intalnit cu ei și mâinile lor se agită. Ei vor fi livrate acasă într-o cutie de lemn după aceea. Orice forțele naturale ar fi considerat ca lor obligația morală de a face ceva doar cu Similar uscate doi idioți.

 

În cele din urmă: Poate că într-adevăr au fost într-un domeniu cultură. Probabil au fost doar doi, dar Fie că e mai bine pentru noi și va rămâne pentru totdeauna un mister. Poate că după câteva de asemenea-le că recolta șifonată a rămas. Ceva de genul Milovice - Est - caz înregistrat de "Arici de împerechere" din 2010th (Foto) Cu siguranță nu o coincidență faptul că e locul (primul câmp pe sud-est a Milovice de drum) a fost titlul de lucru alocate Doug & Dave. Poate D & D într-un domeniu cultură ceva de asemenea uneori plecat, uneori geantă de mână, uneori mănuși. Doar nu vom ști niciodată, probabil, în cazul în care nu există rămas destul de geantă de mână după Doug sau Dave ...

 

O altă consecință foarte neplacut de caz a fost numit un fapt foarte neplăcut că acestea au fost aproape imediat oprit nici măcar grave Putin Încercările de explicația științifică reală a fenomenului CC. Nici un cercetător nu reputație cel puțin minim cu, în orice caz, nu poate sugera chiar și să încerce să rezolve problema, care a fost atât de bine compromisă de o uscate doi nebuni. Într-adevăr, conform informațiilor disponibile, cel puțin așa o organizație a încercat să Anterior, cel puțin un puține informații despre colectarea serios fenomenul, după această "revelație", a oprit complet de activitate, care ar trebui să fie verificabile prin intermediul motoarelor de cautare ..

 

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

z