Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercurile-CCD-senzori . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
CCD Sensibilitate spectrală
(Cu o atenție deosebită la sensibilitate în intervalul infraroșu)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Nu am reușit. Am găsit doar 10,000 moduri în care nu va funcționa.Thomas A. Edison

Sunt un alcoolic furios și un dependent de furios și nu am vrut să văd copiii mei, în același lucru. Ozzy Osbourne

Am aranjat o civilizație în care elementele cruciale de pod profund depinde de știință și tehnologie. Carl Sagan

Senzori CCD de a nu haveIR filtrat suficient

PagPh
Pentru marea majoritate a imaginilor nu contează, dar atunci când fotografiați în condiții de lumină slabă senzorul aparatului foto este capabil să înregistreze ceva care este complet invizibil pentru ochiul liber - lumina infrarosie.

 

Filtru IR

Plasată înaintea senzorul de aparate fotografice comune, nu toate filtrele faptul radiații infraroșii. După cum sa observat deja, în marea majoritate a imaginilor nu contează, dar în locuri, în cazul în care s-ar putea fi de un imens căldurii reziduale (de mai multe sute de kilowați-oră), acumulat în subteran, astfel există și poate din când în când o izbucnire mică de gaze calde (absolut invizibil pentru ochi), apoi aparatul foto sau camera video Capabil de a înregistra diverse "fantome", invizibile cu ochiul liber.

 

Sensibilitatea spectrală a clasice (Ag - cu halogenuri) filme cinematografice de asemenea de culoare, pe deplin garantate care se încheie la 690n, nu orice mai mult. A procese aleatoare similare record de peste 700nm Prin urmare, este complet Eliminată cu ei.

 

Faptul că în fotografii (dobândite prin dispozitive digitale) pot fi prezente "ceva", ceea ce el acel loc era cu siguranță nu prezent, printre alte lucruri, pot fi implicate nu de asemenea de electricitate statică, altfel nepericuloasă, dar încă destul de puternică, ea provoca defecțiuni și perioade de inactivitate de orice dispozitive electronice. Toate dispozitivele de înregistrare și stocare de informații într-un loc uscat bine realizat prin transferul de electroni. Pe site-ul cu încărcare electrostatică reziduală după descărcările electrice, nu există ", supra-alimentare" de încărcare (chiar Mii de megajouli, eșecul instrumentului poate provoca particulele de praf care poartă o milionimi de câteva Joule). Tulburări ale microelectronicii, prin încărcare electrostatică este foarte usor pentru a simula si sa observe, de exemplu, la apropierea Van der Graaf Generator (aparate nu, formatie de muzica). Oricine ar renunța la care se execută în aceeași cameră cu un computer desktop, cum ar fi Microsoft și sursă de tensiune 3000 - 10000VA, sau Tesla transformator, și lasă-l să continue în acțiune pentru un timp ("scântei"), pot fi aproape sigur, că calculatorul repornește în maximum 10 minute și fără Oprirea sursă de înaltă tensiune vor fi cu greu posibil să se continue PC-ul în funcționare. De aer este, de fapt, un anumit timp după ce atât de mult saturat cu moleculele puternic ionizat și particulele de praf, aceasta este puternic care a încălcat o regulă de bază de funcționare a fiecărui dispozitiv construct MICROELECTRONIC -

" Protecția împotriva electricității statice "

 

Howgh.

 

 

 

Nota:

Inexplicabilă pentru unele obiecte din fotografii de oriunde pot participa reflecții de asemenea mai multe dintre Lentile de obiectiv. Azi structurile zoom optic complicate conțin deja mai mult de 16 membri, și nici măcar nu mai seamănă de la distanță, de exemplu, un memorabil trei Tessar ® de la Carl Obiectiv - Zeiss de binecuvântată memorie.

 

O altă posibilitate de a explica apariția unor obiecte greu de inteles din fotografie este obiectele posibile de circulație complet out of focus - praf, pene, insecte. Este necesar să înțelegem că aproape toate persoanele care se ocupă cu cercetarea de cercuri nu sunt fotograf-profesioniști. Nu e de mirare, ca lentilele lor sunt uneori murdare cu sandwich. (În timp ce fotografierea în condiții de lucrurile pe teren se poate întâmpla, vremea nu poate fi întotdeauna ideale, precum și orice fotografie efectuează Desigur scopuri mai bune documentare decât nici unul)

 

Singura excepție clară în fotografie regulat modele (nu numai de joc regulamentar) Prin urmare, cu Klaus Leidorf , dar, desigur, el este la o perfectă primul-profesionist fotograf, fotografie special în aer, fotografierea de modele este pentru el doar ceva de genul "ar fi -produs "și nu este interesat în cercetarea lor, la toate.

 

Ultimul grup, Desigur, nu nesemnificative de obiecte misterioase de pe fotografiile din lanuri pot fi constituite, de falsuri umane normale. Adică fotografie - falsuri, nu cerc - falsuri. Inregistreaza-te Astfel de lucruri pur și simplu, uneori, și nu va fi menționat mai multe despre asta aici.

 

De-a lungul timpului a devenit o regulă regulat, și, astfel, trist și faptul, că în imediata apropiere a fenomenului culturii cercuri în timp au început să apară multe persoane ciudate și îndoielnice, care ar trebui să fie plasate mai degrabă obiect în ospicii care au fost stabilite pentru scopuri similare. Acesta este numărul de asemenea necesar, cu o varietate de falsuri și autorii Creante nu foarte de incredere.

 

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Este atât de plăcut să vină peste mai multe persoane prost decât noi înșine. Noi le iubesc puțin o dată pentru a fi Sat  J.K.Jerome
Fiind un optimist după ce le-ați luat tot ce vrei, nu contează. Kin Hubbard
Dacă am ști ce a fost făceam, nu s-ar fi numit de cercetare, nu?  A.Einstein
z