Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрно-некласификовани-текстови . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машинско превођење

 

 

         Парт 1         Парт 2        Парт 3        Парт 4        Парт 5

 

 

 

Не подељена у параграфе, да наслове, убаците линкове, слике

Напомена: Овде на овом месту треба поставити прелиминарну верзију текста, који је осмишљен да штампају у популарном научном часопису или професионални. Временом, међутим, од првобитно планираних кратком информативном студија постао "мамутски", који више неће бити промењен, (март 2011.) Она може да послужи као складиште информација, али и као извор информација за потенцијалне апликанте из номинованих периодике. Да ли стално само да текст само додао разне линкове и слике. За детаљније информације, обратите се cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com или лигхтнингсимболс (ат) хотмаил (дот) цом. На другим страницама и подстранице овог сајта су поједини делови информација обрађени у много више детаља.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Део 1

 

27. Јуна 2010, 10:06:35 почела да пишем

(Завршен у марту 2011 касније уписано неколико пасуса, за све. Али је приметно истакнут. Касније ће вероватно бити премештена у један, последњи део није постојао пре ипак остати на месту. Јер се односе на текст на детектору уз ту Након пресељења. водиће их названа веза датум)

 

За читаоце који су заинтересовани за питања житу, најбоље је да је текст поменуте филмове аранжиране за било где на Интернету, а не следе њихов мониторинг треба неки од њих бити у стању да се опораве за неколико месеци. Једна предност, али креације поменуо - (понекад) садржи велики број авио снимака од којих се процени стање околног растиња и релативно далеко од шаблона, а околна поља и, за разлику од фотографија "уметници" излаже своје креације на Интернету или у издавачким књиге које су сличне "бескорисним" веома често прилично опрезно када пуштен. Није увек и не сви, неки од нас најмање 50% од фотографија пружи увид у околни пејзаж, који се већ може сматрати довољним. Далеко боље сачекати док се поменути феномени ће бити набављена из фотографија и сајтове о житу и постављен на сајту (копије објављених чланака ће доћи до неког подстраница ввв.цропцирцлесонлине.цом или ввв.лигхтнингсимболс.цом , како у тачном облику штампаног текста, али такође повезује на новију верзију, углавном допуњен са занимљивим и важним фотографијама, објашњавајући порекло фотографија и како да спроведе експерименте.

 

Један од најбољих опција упознавања структуре нередовно спљоштен , лежећи на поду нема жита, обезбеди странице италијанских кругова истраживача усева. Они ће представити своје странице, без изрезивање слике како су снимљене. Такође, они су очигледно већ почели да схватају да зрна облик у једној и потпуно нерегуларно смештаја , савијање стабљике на терену (барем у године 2005-2007, као и раније). Иако ово може бити због недостатка више редовних облика у тим годинама, у свом изобиљу више у годинама након појаве опет попустиле нешто у њиховим напорима. Иако је потребно да им за њихов допринос да се открије прави кривац да се захвалим, као и истраживачи Вилатовва чија фотографија садржи и дивно погођене области. Узгред, нередовно спљоштен , лежећи на структуру тла зрна има прилику да фотографише и истражују 99% од свих људи на свету, без муке обично удаљенији од миље од свог дома. Чак иу таквим неправилним структурама појављују све такозване "типичне промене", истражујући у узорцима узетих од житу. Савијеном и проширена чворови (жлезде), и експлодирале појаве зову чворишта или протеруваат каријеса. Несрећна празно да истраживачи Цроп Цирцлес у интоксикације мистерије и никада мистериозити феномен није ...

Али, као што је поменуто, свака опција има становника плаве планете. Тај проценат се имобилисати или лењи појединци.

 

Поштовани човечанство! Зато сам ти пишем поново. Питате се да још није добио ништа од нас? Није изненађујуће, ми такође никада није послала ништа. То је некада било, у тим древним временима (фебруар 2008) почела је писмену комуникацију, то је свакако много дуже од две године. (Постављено 13. фебруар 2011, -.. Ми смо завршили трећу годину Ура Додато 13. фебруара 2012 Положен четврта година Ово није нормално...)

 

Бивши задатак, али није звук уопште: комплетирати и објавити (у претходним временима такође врло често користи термин да сустигну и престићи), или обрнуто. То је онда разбијено више, на различитим странама, више или мање за праксу, али са једним циљем: да се пробије, можда чак и једва доврши, а затим оставити најмање годину дана да сазри. У целини материјал заиста изгледала прилично "врућа" чак за експерта, а несварљива него дати јавности само да поднесу у таквом сировом облику. Веома је тешко предвидети шта може следити. То је у ствари "веома обиман претрага", огромно поље за размишљање и експериментисање. Можемо претпоставити да је можда заувек. Коначно, он је оставио на миру више од две године, али мора се једном изведе, то је нешто као инспирацију, каже Болеслав П. (П као супу), он мора изаћи, то је као ... (Додај сопствени).

 

Додато 18. Јули 2010: Изгледа подједнако могуће да то може бити још годину или две ...

 

Узгред, те године је заправо тачно (добро, заправо, Ломикар, годину и дан ...), а затим, и основна идеја, врло кратка изјава, заиста само апсолутна основа, објављивати, иако без икаквог публицитета на странице ввв.лигхтнингсимболс. цом (не случај данас, копија комуникације ће бити смештен овде ). То је датум тачан, то је био само годину и дан након почетка истраживања (да се објасни). Али чак и то је објављено, иако је знао само мали број људи (процењује на до десет). Види се да су два улеженичко било добро, на пример, после "домино ефекта" је у теорији пре неколико недеља (пролеће - лето 2010) нечујан, а данас се сматра једним од најзанимљивијих дела целе теорије. Нешто слично важи и за теорију двоструких испуштања у истом месту у опсегу од најмање неколико дана, већ недеља. Па поотевират авио археологија је почела своје врло занимљиве углове у 2011. Не могу да смислим ништа ико сада ...

А године пролазе, народе. Почетком 2011 је почео да се веновати авијацији археологију, чак књига је купљена као два преписивача, који су сви имали књигу. Неке идеје о могућности интервенције археолошких реликвије и артефаката у структури појединих облика на терену је постојао од почетка истраживања (преко линије у зрну, промене у подземним отпора и основна премиса да било који подземни објекти пружити руку ...) 2011 - три година након почетка истраживања ... Оно што је пред нама?

 

Теорија чега? Овде је сделеничко број један (да буде укупно два и само оне две, то ће бити заиста глина): Све тзв Цроп Цирцлес (Цроп Цирцлес, Цроп Цирцлес) не ручно израђених, односно оне људе који су урадили (који су, иако тешко је поверовати, готово без изузетка све, чак и ако неки од његових документарних филмова посвећених житу би иначе појављују) су створили олује испуштања у области током грмљавином.

 

Као што каже највећи геније човечанства, тхеатресанд (не потпуно тачан цитат, али дух је исти): Ми се не слажемо са тим, ми смо сумњам, ми протест против тога, али то је готово све што иде уз њу или против ње, можемо раде.

 

Против овог комуникационог взедме (наравно, потпуно узалудно) на огромном таласу противљења из кругова истраживача ратарство феномен, који ће наставити да се боре као лавови за његове натприродне, летећих тањира, ванземаљци, паранормалне појаве, кукуруз интелигенцији, мислио процеси језгру Земље, вшесветовы, међупланетарног и целовесмирны разлог, неурачунљивости и несхватљивост. Даље у тексту (или се у наставку, првобитно намењен кратак чланак све осим за више од три), али су чак и прилику да испита све (потпуно објективно и научно непобитно), и само је питање да ли користите .

 

Фанови и присталице било постојећих, као и све друге не-научна објашњења и паведецкыцх топ од свега што могу да покушају да докажу тврдњу да, у сваком месту где је пронађен Оригинални житу, никада није претходно ударио гром на терену, или чак да не постоји општи Олуја, јер на терену је посејано, све до појаве облика не. Пре него што кренете на комплексном и изазовном истраживања, они могу бити веома веродостојно уверавам да такав доказ, они никада не би добили.

 

Од самог почетка се даје један веома значајна чињеница да су сви такви напори и замерке импланттати заиста велику ману: један од најинтересантнијих чињеница (практична истраживања на терену и лабораторијски потврђен много пута, често чак и од стране истраживача кругова усева феномена, не знајући ништа) читава теорија јесте чињеница да муња пражњења, као и стварање себе - физички облик формирања, или визуелно представљање којима је само полехнутим , савијање на стабљике млевеног кукуруза, може да потраје и до неколико недеља, а у свим својим деловима не јављају у исто време, у зависности од излагање (први меч са фотографијом), који се може изразити као интензитет акције (штета у првој фази, због струјног удара) појединачних биљака, који могу бити под утицајем поред свих осталих ствари, електричне струје, која је само индукује у њима. То не мора да буде један секрет, али цео систем, укључујући и руке једног од њених узастопних олује испуштања, који се формирају између различитих електромагнетних, електростатички и механичких сметњи и звучан. Грмљавином понекад претходи откриће образаца дуже од два месеца, одмах након образац појављује само у врло изузетним случајевима, али то може да се деси.

 

Биљке у шеми су ослабљени, њихово стање је веома сличан поваднути ( види ), па спљоштен су стабљике савијени до земље, може бити последица слабљења секундарних штеточина, што је још више ослабљена. Јер спљоштен су стабљике савијен на земљу, због слабљења и смањење механичке чврстоће стабљике (посебно блиским терену, јер су корени доле преместите све токсине који су у њима настале електролизе, доњи део биљке тиме заправо жртве за успешан развој потомства ) нису напукао или сломљен (уз неколико изузетака, углавном на ивици облика), јер ће се сломити после свих акције великих механичких сила, збир маса многих редова стабљике, у великој мери склони да једни друге и себе нагиње, до неколико килограма.

 

Домино ефекат , ланчана реакција: одмах после освајања стабљике житарица су непромењени механичка чврстоћа и чак може да издржи најоштрији вицхрум, као и неоштећен. Иако је оштећен приметно струјног удара, у својим ћелијама и ткивима је била толико обимна анатомске и физиолошке промене које су суштински огледају у њиховим физичким својствима. У међувремену, то је само уочљиве промене су микроскопски и промене механичких особина у распону од највише неколико процената, што је у оквиру толеранције вредности и статистичких грешака, чак релативно блиско суседна постројења објективно готово неприметно. Чак мало одступање од петељки усправном положају на приближно његов центар мора да користи еквивалент притиска на десетине грама по центиметру, ниских на земљу много више, а одмах након смањења дажбина снаге одмах вратио. Током дана и недеља, али овим текућим процесима Пхитопатхологицал ово значајно слаби механичку снагу, а вероватно више оно што је део стабљике скоро до темеља. Нимало исто као тренутну дистрибуцију догодио због различитих случајних фактора веома неравномерно, али около у круг (не могу бити врло прецизан) из испуштања удара на удаљености од око 10 метара, на пример сламке су изложени значајном дозом енергије, следећа ствар, али готово неприметно (хвала корона пражњења ). Већина утиче и да ће накнадно ослабљен стабљике у средини, а после неколико дана он ће отићи тако далеко да су неки од њих не држите своју тежину, и нагните се о релативно здравија, и даље стоји усправно. У то време, механичка својства биљака се процењује на око 10% од здравих неоштећених биљака или мање. Ја бих био толико ослабљен стабљике своју тежину сама даље задржава, али збир пондера многих других више, и зато почињу да се нагне у страну, одмара на другој, и други, и одједном цео заплет од сламе подршку једни другима полако клизи на доле на земљу. Такође, могу да учествују у значајном порасту у тежини због влаге, само јутарње росе или магле, до неколико десетина тона по хектару. Зато сламке углавном савијена, није сломљена, цео процес може да траје неколико десетина минута, али много краће или дуже. Почело неколико најслабије појединце, већ на које су додате на десетине и стотине других који би и даље стоје сама преживела, па какву сличну ланчаној реакцији. Појединачна рушења већих праменова може да их одбије све више и више, све што чине један преко другог, стварајући ситуацију у којој Д & Д или било који од њихових следбеника није могао ни под каквим околностима имитира. Било сламке су постављене смеру казаљке на сату или у супротном смеру, у зависности од више или мање на срећу и локације одакле полагањем почео. То чак може десити да су лопатице једног дела кохерентног прстена бити постављена дуж правца супротно. Такође је могуће да због домино ефекта сасвим значајно оплемењује ивицама није тачно "наекпонованехо" круг . Подједнако је могуће да Домино ефекат је често главни узрок групе стабљике стоји у средини круга. У случају да постављање првих сноповима сламку није право у средњем слици, група сматрају себе средње скупове попут стабљика орбити. Стална центар је такође приписати неки још нису истражени механичким или електромагнетне - електростатичког феномен, који се јавља непосредно пре удара испуштања под утицајем незамисливо јаког електростатичког и електромагнетна сила почетку, када су лопатице су у средини на крају погодио дозу енергије као своје околине. Сличан феномен се може делом објаснити механичким или електростатички снага на тренутак изазива лопатице привремено створити нешто попут снопа пречника око једног метра, и сламке налазе унутра не утиче колико сечива на периферији (слично заштићеног електричног кабла). Утицај високог интензитета импулса вертикалне горе промашује механички биљке тачно у центру утицаја скоро као интензивно као у свом окружењу. Може бити због чињенице да правац механичког деловања притиска таласа тачно у тренутку удара је управо нормална, па чак иако је има највеће електране на својој снази не мора да буде тако нагнут на страну на одређеној удаљености од удара, где само правац притиска таласа су упоређени са земљом.

 

Други задатак за истраживаче усева круговима: Фотографија шара од њеног открића, са једне локације са приближно недељним интервалима до жетве, или неком другом тренутку. Ако случајно нешто слично већ постоји, то би било сасвим у реду, али након проучавања више хиљада мрежи и у литератури расположивим фотографијама разних "место злочина", нажалост, немају избора него да се изјасни супротно. Заиста, ако неко има сличан скуп фотографија власништву, сигурно би веома волео хвалио. Било би лако видети да полазна тачка све дешава све више и више спљоштен , сламке лежао на поду простора, овај пут само веома нерегуларно. Они ће пратити правац трамвајских линија, а често се јављају код центра чтвртзавиту или неке "више него чтвртзавиту". Могу само да нам бити задовољни само спорадично јављају слике из неких житу локација, углавном различитих аутора, које у различитим временима. (foto - Италија + Гоогле и остали)

 

Веома често слика је потврђено од стране других релативно често јавља феномен у области житарица погођених испуштања струје грома - највише погођени биљака на највећој удаљености од пруге након трактора које су погодиле шоковима који долазе са две стране. Занимљиво је да су разни поља понекад представљају два таква случаја "узајамног мешања", понекад између пара нумера за трактор у сред стазе (2,5 - 3 м), понекад у средини између даљину таксијем - око 20 метара. Друга струја веома значајно измењен и оштећених површина је често најтоплији, око 10 м од стазе на ивици поља према унутра, где су сви најактуелније насчитали заједно. Нешто слично се дешава на фотографији из Анконе мало даље у тексту. Они ће бити постављени овдје фотографије свих сличних случајева. Прво, они се могу наћи у фотографијама житу у свом подручју, као и суседних и удаљених области, али ако ова поља на фотографијама житу икада десити. Директно непресушни извор је сличне фотографије Гоогле Еартх , као и било који други доступни извори ваздушних фотографија (ваздушни археолози могу ловити у архиви). Наравно, такође је могуће да се пронађе и ухвати сличне примере смештај , савијање стабљике на земљу у било којој области која је погодила муња. Постепено, али и на многим другим страницама овог сајта ће бити смештени сви примери наведене опције. Цроп Кругови и Гоогле само ранга су спремни. Последњи случај - можда међу око 18.000 фотографија које су прикупљени само за прве три године посматрања и истраживања, 2008-2010, "нешто" нађе. Ово су снимци са кукурузних поља докладоваными удара грома. (nákres или фотографија, или обоје)

 

Цроп Цирцлес - потрага за истином за истином , време 1:09:53 горњи десни паттерн - светлије области - класична смјештај , савијање на стабљике кукуруза тла после бљеска, без мешања правилног облика. Лево од цифре на десној и испод - тамнију зеленије области - места такође погођене, али још није спљоштен , стабљике леже на земљи, сазревају спорије и треба у будућем полехноут (савијте стабљике на земљу). Даљи детаљи ће се наћи на страницама и подменијима ХРОНОЛОГИЈА

 

Анкона 29. Јуна 2008, Италија

Горе на ивици поља, али и пад од трамлинес, чак и кроз форму се врло јасно виде ефекте конвенционалне олује испуштања у поље, а њен пролаз кроз индукције и колеџима у њиховој близини. Ако се не налази на лицу места облика и изгледа врло слично било ком другом пољу, након удара грома, без правилног облика (али обично за неколико дана, или чак и много касније). Места са биљкама које су највише погођене струје и најочигледније полехлым су стабљике савијен на терену сасвим прецизно пратити правац стазе, и кроз које пролази најчешће у близини највећег износа власти. Највише електричне енергије је оштећена зрна у близини пруге, где трактор претвара, веома често тачан центар трактора квадранту криве (интегрални, акумулира ту највећу количину електричне енергије). Ако негде у пољу појављује случајан "више него чтвртзавит" најпрецизније је највише погођена зрну и слично ситуацији у којој су стазе конвергирају.

 

(2010 између Костомлати и камена роба, гвожђе коња правом смеру КЗ, + нешто из Енглеске, ЛП, + Гоогле Мапс, да је тамо)

Много зависи од времена које је протекло од првих знакова смештај , савијање стабљике на земљу

 

Интересантно аналогија, поменуо неколико пута у тексту и на многим другим сајтовима, тако да је поређење образац у осетљивом слоју халогенострибрнехо класичне фотографске материјала. Одмах након проласка електричне струје и утицај механичких сила, ИЦ зрачења, малолетник механичка оштећења изазвана наглим нагињањем биљака и њиховог повратка назад. Сви индуковане електричне и механичке ефекте пражњења грома јавља као са фото материјала да створи латентну образац - невидљиви. Прво текућих биљака пролаз слабљење и прекида ћелија и ткива, као што су електролизе, њени производи сагоревања. Можда термичке ефекте електричне струје која пролази кроз, али далеко мање вероватно (објашњено овде ). Због огромних процеса инерције у биљкама се јавља визуелно регистрователным промене и ефекти ( смјештај , савијање стабљике биљака на земљу и онда савијање и проширење чворишта у њиховој више или мање успешан покушај да се поново подигне утицај геотрописму) да током многих дана. Такође, с обзиром на чињеницу да је укупна снага пражњења и велики (енгл.: велики) електрична струја шири веома неравномерно међу многим милиона биљака, углавном потпуно умре само неколико процената (до 10%, што је визуелно готово неприметан). Ко после грома изгледа као да је пратилац фотографију у секунди. Нуди могућност поређења са животињама које гром изгледају као пратеће фотографије у секунди

 

За забаву (за кругу одлука, али и веома јак упозорење): ово би само изгледа стварно испуни круг одлука, круг одлука или хоакеру са ким круговима у области заиста чини - то би био њихов први и тренутно једини последњи контакт једни са другима ... (Руковање?)

 

Додато новембар 2011 ----------------------------------------------- ----------------------

 

Реч за кругу одлука:

 

Драги!

 

Хвала вам пуно за све ваше напоре за труд са којом сте заузели један покушај да се објасни активност на коју године нико није хтео да пријави, па сте одлучили да ову терет на својим плећима. Недавно, она почиње изгледа истинито и стварно аутора, до сада, иако у почетку заиста веома стидљив, али после свега, почевши од свог рада пријављено у стилу:

 

"Ми радимо мало овде и тамо, али углавном само веома ретко заиста, можемо предложити нешто ..."

На пример, (можда) Јесен 2011 Пардубице, али то се још увек није потпуно непроверене и може евентуално није потврђена.

 

Дакле, драги кругу одлука, никада стварно били бољи на терену више. У области зрна радије никада није имао ни једну поклон који је имао ту никаквог посла. Ту припада само пољопривредних радника и њихових помагача, или пољопривредне науке - истраживача. Уз сво дужно поштовање, ви заправо никада нису били, нису и неће.

 

Дакле, драги кругу одлука, никада стварно били бољи на терену више. У области зрна бих никада нисам имао ни једну поклон који је имао ту никаквог посла. Ту припада само пољопривредних радника и њихових помагача, или пољопривредне науке - истраживача. Углавном људи који су у области обављања нешто корисно. Пре свега, само и једино разумно људи. Уз сво дужно поштовање, ви заправо никада нису били, нису и неће. Не само да је стварно није један од оних људи који су у области обављања нешто корисно, јер, како каже, унца здравог разума или светле.

 

У неким врло ретким случајевима, можда чак и неки од напора је финансиран из извора које војних или обавештајних служби, или много више од ових услуга се условно следила нешто слично. Основни задатак сваке тајне службе је увек било, јесте и биће стварање дезинформација у циљу борбе против било које унутрашње или спољне непријатеље. Они користе да исмеје или завођење стазе често само наводни непријатеља, али веома често и да скрене пажњу са сопствене неспособности. Често нису ни знали ко је у ствари није непријатељ, против кога су се борили тако тешко. У овом случају, већина сматра да се боре против страних тајних служби, што је успешан, али је његов идентитет пре него што их успешно скривају. Ово се такође односи и на случај описан овде. Понекад се чак може десити да неке компоненте тајних служби једне државе раде у најужем тајности, много година борбе против других компоненти тајних служби исте државе, радећи у још чвршћу тајности. Али ништа се не дешава, порески обвезник је џеп је без дна. Вероватно углавном зато што је увек пуна рупа. По свему судећи, али је описао активности у било ком тренутку у прошлости, данас и у будућности била, јесте и биће потпуно бескорисно.

 

Напомена - комуникација до сада, наравно, посебно оних који се односе на кругу одлука који заправо отишао на терену понекад направи нешто. Таква али у стварности то је био само мали проценат стварно, посебно са камерама и пхотојоурналистс у леђима (тј. новац, а пре свега за своју видљивост). У већини случајева, у ствари, никада није био на терену, само покушавам да се пријавите звыми фразе на поступке неког другог. Иако је, наравно, врло често само због новца и сопствене видљивост. Било је то у стварности само тзв себе тврдило круг одлука. Постоји заправо много више од 99% од свих оних у свету икада постојао. У већини случајева, веома ретко одступио од свог стола у кафани дуже од неколико метара, где, након одговарајуће количине пића конзумира све првобитно мислило. Таква активност није толико бескористан као глупо. Стога би било могуће из једног технолошког тачке гледишта круг креатора широм света подељеног на бесмислен и глуп. У неким случајевима, чак и глупе су постали бескорисни (промовисан нас дечаке) јер су они више нису били сами са својим глупостима, тако да је он чак алкохолисаном стању отишао на терен да тамо образац изазвао. Али то је био бескористан делатност, у њиховом случају би било сасвим довољно ако позиција остала глупа.

 

Прокламација или лозинка "Круг одлука широм света, уједините се!" Али вероватно никада спровести у већој мери, и да ће бити најбоље да констатујем да су се круг одлука широм света одувек била, јесу и биће бескорисно и глупо. Збуни занат је некоме ко је на било који сусрету у области без икаквог оклевања на лицу места одмах и потпуно немилосрдно убијани.

 

Чак и пре него их је коначно и потпуно кажем збогом заувек, могуће је да се односи на комуникације странце који имају говор са ЦМ прилично много тога заједничког.

 

Ваш

 

Пражњења грома (Лигхтнинг Схоцк)

 

Кад год састанак са вама увек спремна, рукујте се са вама, у којој је увек дрзи толику моћ да може да се креће на електрични удаљености локомотива неколико хиљада километара до неколико стотина хиљада миља.

 

Можда чак и касније, када није успела да имају лозинку,

"Круг кафу од свих земаља, Јеби се!"

 

Ховгх.

 

Крај убачена текста у новембру 2011 --------------------------------------------- --------

 

Један веома занимљив ефекат може се уочити много раније, неколико дана пре него што полехнутим , савијање стабљике до темеља, до сада приметио само у јечма, са другим житарицама вероватно неће десити скоро исто толико. Биљке су "главе доле" (или уши највиша листови) су погођени струје од муња и друге ефикасне га прате, иу року од неколико дана до неколико недеља Полехна , савијене стабљике на земљу. Понекад можда чак и сати, кажу сутрадан, то зависи од интензитета интервенције. Полехноут , савијте стабљике на терену, они могу засадити у њиховој близини, мање погођена, поново, али пре тога први "нагнутим главе". Нешто као здрав биљног јечма у овим фазама развоја (јешмен пролећа, период од почетка до краја маја, непосредно пред виметеним и после њега), када је још увек зелено као биљке у фотографији, никада није извршена, у хоризонталном положају (вертикално на вертикалној сечива) добијају никакве незасаженехо јечма уши до пред доспећа (раст фази непосредно пред 69), веома јасно када биљке почињу да се окрену жуте или су већ сигурно жути.

 

Описао феномен је вероватно и на осталим житарицама (пшеница, раж, тритикале) у односу на Устав не показује на клипу, или не довољно далеко, али лишће треба посматрати мохл.мохл.

 

Напомена: ротација ухо на земљу Припадају током зрења пшенице, ражи и јечма или сличне или дериват житарице апсолутно нераздвојиво, то је феномен у коме (вероватно) учествује иу сталном већој механичког стреса код клипу матичних веза, обе природне и друге промене морфолошких током сазревања. Можете лако проверити, али још увек не примењује. Ово важи чак и у јесен 2011. Ће бити ревидиран. Резоновање се заснива на чињеници да је, на пример, јечам Стабљика је тако мало тешко да најмањи механички стрес повећава стабљику близу уха или штета (поваднути) цела биљке са ушима почињу да значајно оборе много раније него што би био случај током њиховог природног раста и развој. Насупрот пшенице одликује потичу управо испод клипа тако јак и чврст да би одбити трага током сазревања не би никада десило, ако је ненапомахали природно анатомски, физиолошки и морфолошке промене. (photo)

 

31.7.2010: Друге процене - не искључују да су неке од житу су створили поновљеном пражњења грома на истом месту - први пут ће бити подједнако предекпозице (опет, шта сличност са фотографијама, колико пута је већ!), И знатан део терена је само ослабљени, али Не спљоштене стабљике су савијене на земљу, можда само повремено. Тек други секрет је стрефује на (знатно више осетљиве на механичка надражаје), што лако ствара облик, као што су круг, и готово одмах, у делићу секунде. Идеја датира до 2008, датум значи једини пут овде њену регистрацију

 

У наредном тексту (нарочито на другим подстраница) ће бити или су већ неки од тих података веома рафиниран, овде само кратко. Електростатичко поље створена непосредно пре, за време и непосредно после освајања блиц је огроман (на енглеском: велики). Електромагнетно поље настаје када грома пражњење је огроман (на енглеском: велики). Механичка сила генеришу пражњења грома је огроман (на енглеском: велики). Све ове вредности су реда од најмање једног милиона милијарду пута, али више од свега човек је у стању да створи у лабораторији и индустрији. Ништа као ово није чак ни наговештај може бити припремљен ни у нејохромнејшицх (енглески: велики) биљке у свету. Можда само за поређење: приликом пражњења (само!) просечно блиц (који траје од 100 до 150 милионитих делова секунде) изнад земље и под земљом зрачи енергију која дуго и напуњен теретни воз (хиљаде тона) пропустио неколико десетина километара, а пуне учитани камион (десетине тона) од неколико стотина до више хиљада километара. У случају подношења су савијање сечива на терену неколико десетина до неколико стотина квадратних метара, са стотинама зрна трансфер килограма материјала на удаљености од неколико десетина центиметара, чак без икакве транспорт од места до места ...

 

Детаљна анализа таласног облика и пражњења грома може да се утврди да је најзначајнији део енергије која се расипа током њега се преноси током времена не већи од 10 микросекунди. Тренутна рампа Стрмост криве износи између 30 хиљада (прва РС) до 200 хиљада (неки каснији РС) ампер по микросекунди

(pic - norm), Кратак опис

 

Добијени подаци се односе на просечну испуштања грома (вршне струје од више хиљада ампера 10-30). Под претпоставком да је, као и другде у електротехнике пракси, истина део који преноси енергија сразмерна квадрату струје (мада је екстреман случај, а могу се применити различита случајних правила), затим енергија ових блицева (у сва три случаја то је такозвана позитивна муње, које су знатно јачи и пада чак много миља од олујног облака, често без кише, као "гром из ведра неба", "гром из ведра неба"), који су мерени 6.8.2010 близу села Морковице-Слижани (једна од 115.000 ампера, време око 10:39, близу још 133.000 ампера, време око 10:40), или мање од једног километра изнад северне ивице Аустерлитз, око 10:40 ЦЕТ, 219.000 ампера, би можда чак и воз заокружује планете неколико пута ...

 

Напомена: место посетио (Аустерлитз), документована. Одређене промене у биљног материјала (кукуруза) су приметили, али више не занемарљива у поређењу са оним што се догодило у овој области. Да би тамо смештај , савијање стабљике биљака на терену, он би муња погодила такозвани "зелени горе" када је делимична оштећења ткива и меристемовыцх прекиди, која је током времена била огледа у расту поремећаја. У августу, биљке већ нашли доста времена након зеленог фази зрелости и пуна производња висина раста завршио раста меристемс је већ неактивна и њихове ћелије не раса, је само сазревање. То је вероватно био један високовзрустноу касно сорта (коњ зуба?) Незкоумано детаљ. Али, мора се нагласити поново, чак и ако је описано ситуација догодила раније и биљке су, рецимо, само пола висине, одмах након опроштење муња би били приметни скоро ништа, иако је изнад поља на место стварне и оригиналан ватромет.

 

Важно је схватити огроман инерција биљних процеса. Ја зрна која се брзо убијен у потпуности (струја, хемикалије), а не у првим данима готово немогуће разликовати од живог кукуруза стоји у непосредној близини. Свакако би било могуће доказати само да више не показује метаболизам. Тек после неколико дана ће избледети, а после неколико недеља ће буквално распасти у прах. Али то није случај Цроп Цирцлес, које раде углавном са зрна ослабљена. Пример ове ситуације било корова или нежељене постројења за неколико дана после примене хербицида - као да је наизглед ништа, иако објективно биљке су већ мртви безбедно и потпуно без трага метаболизма, и она би свакако чињеница објективно утврдити, али ко Ви када путујете у области хемије повлачи лабораторију ...

 

Сличан случај заробљено - то је муња секрет у ватру хидрант и укупног морталитета зрна само у подручјима директно преко металне цеви ускладиштене земљом. Колико дуго ће изабрала цвет у вазу да изгледа као живот? (Иммортелле заувек)

 

Додато октобра 2011:

Као пример спорог процеса током биљке може да послужи пожутеле траве у Пардубице хиподрома у јесен 2011 - како је наведено, примена хербицида је морао да буде најмање недељу дана пре жути. Узгред, могуће је да ни тамо био удар грома у травњаку, неки мали јесен олуја била. То би могло бити више од месец дана пре жута трава. Било би неопходно да се питам Метеорологистс. Ако заиста постоји било било муње празни дошло, хиподром радници су га приметили, чак и када они нису стоје поред њега, срећом за њих. Он је чак могао оставити неке последице на неким стаблима стајали тамо (пали гране, дебло Хит). Хербициди су посматрани. Питање је заиста интересантно за све, јер је била постављена посебну страницу. Ако заиста био удар грома, трава на крају умре у потпуности, али уместо тога може да се сеје без проблема поново. Погледајте страницу под називом Пардубице .

 

Зашто истраживачи сами феномен Цроп Цирцлес очигледно не желе да ове чињенице у контексту, а на сајту врло често јавља велики број веома занимљивих појава, која може да буде апсолутно све, без изузетка, да укључује пратеће појаве настале током и после олује испуштања ?

 

Сметње - кварови електронских уређаја - остаје статичан.

 

Компас - на пример, ЛИ (Р) М Муња Индукована (Реманент) магнетизам ( Гоогле ). Даље пример у уман : Муња пражњење , страна 7 (модерног доба)

... "Прве муње струје пражњења мерења извршена Поцкелс (1897, 1898, 1900) у Немачкој Студирао индуковану заостали магнетизам у базалта услед пражњења грома околним затим изведен из процењеног интензитета таквих струја." ...

(Напомена аутомобиле - тако да до 1900, истраживачи су трчали у пољу и око преко базалт темељ са компасом и магнетометар, а не да буде изненађен да у местима где је недавно погодила муња, одступање од нормалног магнетског поља била је довољна да.. само питам ...)

 

Мртве животиње, инсекти - убиле струје, у случају инсеката може се понекад назива индуковане струје. Како су мртви инсекти на биљке, али не све, пронађени су где су усеви кругови и генерално спљоштен , лежећи на земљи зрна? Објективно говорећи, током пролећа и лета, инсекти су свуда. То је зато што, у скоро свим случајевима имају нешто довољно дуго, одакле гром ударио, нешто све инсекте ни диск у илегалу (предстојеће олује, ветар, киша), или једноставно одушевити (јак ветар), или у равни. Мртви инсекти се тако наћи само у оним ретким случајевима где је дошло до веома јединствена појава у којима гром из ведра неба је. (Исаија Током посете до неколико стотина места на којима муња погодила област у годинама 2008 - 2010, био је место где је било и мртвих инсеката, открио само једном. Али, иако је то био случај где постоји потреба уопште сумњати о могућем узроку њиховог стања. Сваки примерак ухваћен инсекте дозу енергије примљеног бар неколико џула, можда чак и више од тога. Ипак биљке на којој се она налази, вероватно није у потпуности убио.

 

Честице гвожђа и оксида гвожђа у земљишту, можда чак и на стабљици, ухо и житарица: пиролитички катодне редукције, честице могу бити делимично истопи. Наводно излагања магнетизам, што је заиста немогуће, с обзиром на оно што се дешава. Истраживачи али никада уверљиво доказати како њихов магнетизам наводно или нашао мери. Узгред, ја заиста не треба да тражите пореклу метеоритиц гвожђа, сама по себи пољопривредног земљишта је само због природног садржаја у једном хектару, и то само до дубине од 10 цм садржала 7500 до 10.000 тона. Ако пољопривредно земљиште ће се у неком тренутку изложено чак моментално температуру око 30.000 степени Ц и електричних струја понекад прелази пет стотина хиљада ампера, неки истопљеног лива честице у њој ће се вероватно наћи. Ништа и нико не да покуша да уради нешто слично у лабораторији, неки резултати постигнути је свакако много ниже температуре и струје. Следећи експеримент је изведен док пољопривредног земљишта, али она може да послужи као доказ демонстрације. Фотографија је чиста гвожђа оксида убрзао из раствора ферриц хлорид, амонијака, пере и суши. Лево у првобитно стање, и десно (ово је један и исти узорак пре и после експеримента), након поновљеног излагања да иницира интензитет 0,03 Ј, 2500 В у њеној непосредној близини (мање од милиметра). Промена боје може бити последица делимичног смањења, распадања или променљивим модификације, још увек ближи незкоумано. Износ Фе 2 О 3 је око 0,3 г и варница је било више десетина. Покушај је лако доказати и поновљив у било ком тренутку. Пражњење моћ користи у експерименту је око 10 12 пута мање енергије од просечног блиц (хиљаду милијарди динара, или милион милиона пута мање). Можете ли замислити да би чак и "мало" јаче шокира него у описаном експерименту (1000к, 10000 пута) буде изабран медиј суштински обавља опсежне квалитативне и квантитативне промене. Фе је у пољопривредним земљиштима налазе еквивалент нешто више од 3%, углавном као хидратисаних оксида.

 

Учесталост различитих токсина и штетних хемикалија (мада посетилаца житу никада реализован, али њихови искази и искуства не може дозволити било токсиколог у најмању сумњу, и зато треба да их као пажљиво могуће извести) - Многи посетиоци описују класичне симптоме Тровање или изложеност хемикалијама халуциногених супстанци - последица проласка активности и огромна количина енергије у подземљу, који је у стању да конвертује стотине килограма присутни првобитно потпуно безопасним природне састојке на веома опасних хемикалија. Електролиза, температура, притисак, пиролиза, високог притиска високе температуре дисоцијација, термо процеси, њихова комбинација, и многи други накнадни процеси. Место можда има веома значајно повећане количине тих хемикалија јављају углавном:

Угљен диоксид ЦО 2 (смртоносна концентрација од око 20% у ваздуху), угљен моноксид ЦО (летална концентрација у ваздуху нешто преко 0,2%), водоник-цијанид и цијанид (ЛД око 300мг). Да се утврди. Поред три наведених примера, али можда постоји и хиљаде других високо опасних хемикалија. Може настати кроз процесе наведене само од онога што се иначе сасвим природно налазе у земљишту у потпуно безопасни начин. На случајан, можемо поменути, на пример Органофосфати.

 

Тврдња није експериментално верификован, то је само и једино образовани погодак. Свако би желео да кажем да не постоји ништа слично није догодило и није пронађен, они могу покушати да докаже да било који облик у будућности. Будући да је ово веома озбиљна оптужба, ту ће бити додата током времена у симптомима тровања детаљно наведених сва три хемикалија (неке странице су већ наведене). Већина од њих су описани као различите утиске, осећања, идеје и схватања, или чак халуцинације посетилаца кругови усева током година на местима фигура сведоци документоване. Пример - метални укус у устима - типичан пример за тровања цијанидом, али и низ других веома опасних отрова. Цијанид (у случају водоника цијанида ХЦН) су изабрани као најтипичнији случај посебно, јер су све три компоненте - Х, Ц и Н, у месту сасвим несумњиво, без сумње су присутни, а муња пражњења и његова енергија ће вероватно није нарочито велика Проблем је да се повеже тачака ("испећи у природном подземном аутоклаву"). Посетиоци Цроп Цирцлес, дакле, можда један од веома ретких група људи, врста белих вране, који су били у стању да поделите са неким о својим осећањима након тровања цијанидом. Огромна већина људи који су били под дејством алкохола када цијанида јони, није да се дели са неким о својим осећањима, скоро никад доста више времена од неколико секунди до два минута.

 

постед новембар 2011

Према неким прорачунима, локације на житу повремено наилазио појединце који су "снифф терена" (као што је описано у "Бара Клара акција" или нешто слично). То је вероватно појединци који покушавају да су радили као канаринац у кавезу ради на дну јаме. (Ред Дварф Серија 8 еп 4 - Касандра).

 

Угљен-моноксид и угљен диоксид представљају посебан подскуп токсичних хемикалија која може у неким случајевима чак и производе током посета извиђачких кругова усева у месту за много дана после грома испуштања. У дубоком подземљу испод орања могу наћи разне дрвене предмета - део оригиналних зграда, посечено дрвеће кореновог система, лежајева, хумуса и тресета. Свака од ових ставки може букнути од грома пролаза, чак иу стању врло високе влажности, и спалити (тињати) број дана, као гомиле током производње угља, без услова у земљи, међутим показали значајно и био примећен. Нешто би се вероватно могао открити са термалним камерама, што би такође сигурно открило много топлоте, разишли земљом само као енергија пролази електрична струја. Термовизијске камере (термографија) на сајтовима житу никада нису користили, па, драги истраживача, у наредним годинама са укусом њега! Ово је веома добар начин посматрања, који се зове дистантни, тако да посматрач не може да буде издата свим потенцијалним опасностима које могу бити присутне на сајту. За слабије истраживача ће бити негде на сајту да пронађе прилично детаљан опис како се користи врло једноставан и јефтин камеру (<2000 ЦЗК) као термовизијске камере (> 100 000 ЦЗК), са којим је могуће идентификовати најмање имају чак вишак топлоте чувају под земљом у Стога пролаз електричне струје.

 

Додато јесен 2011: аномалија местима житу су описани кварова аутомобила мотора у њиховој близини, можда чак и авиони креће преко њих. Мотори како за своје активности користећи број електронских уређаја који могу бити погођени статичког електрицитета и преосталу индукција, као што је описано на другом месту. Статички електрицитет може директно утицати и функционисање система за паљење. Статички електрицитет, што може бити након таквом тренутку муње празни чувају под земљом, то није само ебонитовыцх шипке да неко трљао фок реп, Ник Картер, могу тамо заправо чувају у облику електростатичког наелектрисања на кондензатор изолованом случајним природним клипном диелектричне ( неки каменчићи) јављају много киловат сати (мегаџула). У конвенционалним кондензатора у уређајима се чува највише пар милијоулу, ретко мало више. Други могући узрок неуспеха мотора са унутрашњим сагоревањем на описаним местима могла бити чињеница да не постоји не представљали количину кисеоника присутни у ваздуху, као што захтева несметано функционисање. Смањен проценат кисеоника може да изазове поремећаје раде друге уређаје присутни на лицу места, односно људске и животињске организме. Такви поремећаји су често описани. Као иу многим сличним случајевима на овом сајту, то је (само), углавном на (веома) школовао нагађања.

 

Скоро свака група (овде плужи лемра као било ког човека, те групе!) Или особа која је на интернету или у књизи и покушати да дам мало Кругове феномен Цроп, посвећује најмање једну веб страницу или поглавље "необјашњених" показује на проналажење , са апсолутно без изузетака апсолутно сви ови наизглед необјашњиви феномени могу објаснити кроз рад изузетно интензивних електричних пражњења код месту открића не много пре, и изложености екстремно јаким електростатичким и електромагнетни пулс, што је муња секрет.

Види аномалију .

 

Друго поглавље од "необјашњивих феномена" у смислу круговима истраживача усева "аномалије зрна", који још увек, али ће се по страни лево. На пример, у случају савијених и проширене чворова сасвим нормална реакција ослабљени и на крају спљоштен , биљке леже на земљи, тако да стварно не било аномалија не види чворове .

 

Чак су и светла би вероватно може објаснити преостале ефектима статичког електрицитета и других енергената Ундергроунд - испуштања, Илија пожар изазвала. Подрум у садашњим органских материја такође може настати и неке еквивалентне гасова блато, ЦО, Х 2 , О 3 , као што има неке од тих високо јонизованих атома и молекула. Мистериоус светла али то ће бити најбоље да оде превише бујну машту посматрача, или релативно лако проверљива чињеница да значајан проценат њих заиста бити "под утицајем" (од којих је само делимично сами криви). Локација сваког може наћи међу другим таквим хемијским једињењима ( види ), да се њихови мозгови раде на потпуно другачији "брзину" него нормално, тако да нема потребе да се запита да, у неким случајевима, да виде ствари које немају никакве избегавати.

 

Често постоје размишљања о могућности излагања лопте грома, круг аналогија - лопте су заиста у праву понуду. Реалност је веома вероватно да ће бити много једноставније, присуство лопту муња на лицу места је очигледно уопште није потребно. То је у ствари врло вероватно само једна традиционална, често користе слепе улице човечанства док покушава да "објасни необјашњиво необјашњива." Ммимоземштане би вероватно могли много рећи.

 

За извесно, иако веома ретким условима описаним у десетинама локација и стотине сајтова, вероватно је Цроп Цирцлес ствара никакву блиц. Све снаге из тачке и бар вертикално инцидент извор кружним таласима шире по површини на којој се завршила. Таква површина је обично фаза граница. Површина поље кукуруза у висину, која постигне стабљике жита, може се сматрати као врло блиског приближавања фазе интерфејса. Они раде и после њега као таласи на води. (Иоутубе - винд таласи), као и утицај било ког тела у води ствара кружни талас, а неколико тела ствара сметње на кружним таласа, утицаја неколико оружја исте пражњења грома на малој удаљености од другог, у исто време, или у интервалима од неколико десетина до неколико стотина милисекунди ствара траку зрна кружни талас мешања, у коме могу да шљука, а самим тим и поправити наредне испуштања, који заједно могу формирати резонанцу и сметње. Струја пражњења накнадна се одржава првенствено за привремене структуре склони жито неколико хиљада пута мање отпора него кукуруз стоји усправно, ротирати између њих створио више контактне тачке и много теже се притисне заједно. Формирање привременог структуру као што симулира кругове на води, тако да су биљке које они садрже, добиће много већу количину енергије достижу накнадну пражњење. Одмах након опроштаја механичких импулса, али, по сопственом повратку у потпуности у свом изворном флексибилности позицију. "Слика", која се на тај начин створили у њима, јер су они мнхем више оштећена од биљака у њиховој непосредној близини, то је апсолутно невидљив, латентна. Њихова штета се повећава током времена, због раста маршева који се одвијају тамо, а стабљике стално ослабити док коначно Полехна , савијених стабљике на терену. То се дешава само да поседује редовно видљивост, али и сваки неправилан облик. Питање је или ће бити много више детаља о другим страницама вашег сајта, тако хронологију и подстраница.

 

Додато јесен 2011:

Због специфичних својстава јечма понекад може постати видљиве шаре пре полехнутим , савијање стабљике на земљу, што је случај образац ... (foto) У којим лопатице су потпуно спљоштен , сламке леже на терену на терену, још увек стоје готово равно горе. Образац је видљив, углавном због нагиба уха и заставе листа у потпуно другачијој позицији на околне биљке. Ово је заправо одређена аналогија или облик поваднути и смештај , савијање стабљике земљиште је заправо и само форма поваднути, земља се сматра суштински оштећене и тако ослабљен (увели) биљке. Слично томе, може да делује као чиста заставе листа (foto), А вероватно и у другим житарицама. Описано понашање класу заиста само специјалност јечам. Много више детаља ће се вратити на сајту хронологију и други. То није једини случај житу, кад јечам слично очувана, али је пре изузетак, током дуге историје житу за отприлике последњих 30 година десио само неколико слично. Јечам је на исти начин, али се вероватно одржавати врло често, нарочито у периоду од маја до јуна. Али, можда посебно у периоду непосредно пре и после избацивања - пролећног јечма око средине маја. Ништа не спречава, у том смислу је постао статистички значајан број додатних опсервација да нен али не само неопходних у редовним обрасце. Такође је могуће да обрасци јечма обично откривен прекасно, након подношења , савијање стабљике на терену, али то би у ствари могуће наћи мало раније. Такође је могуће да се у већини случајева термин 'превртања пуко шиљак "у ствари тако кратком да није могуће регистровати. Знатно дужи временски период може само узети у ретким случајевима и уз помоћ било ког другог утицаја, као што су површинске напетости воде , која помаже да се стабљике стоје дуже време.

 

Вероватно је више од 99% сигуран да стабљике у поменутим подацима каснијих Полехла , сламке су савијене на земљу, као иу сваком другом случају, слика касније, али нема странице истраживачи Цроп Цирцлес никада није појавио. А зашто, кад већ "уради". Ипак, чак и након више од 30 година истраживања, они нису, они прате причу која је почела често и неколико месеци пре него што су дошли да пуца, и наставља неколико месеци после жетве тек после ње, а оно што је још пуцњаве, још увек је да се открије, видљивим промјене које се дешавају скоро сваки дан. Чак једна фотографија недељно би било довољно. Можда, али сам чуо неке посетиоца "људи" који образац посетили и фотографисали касније.

 

Вртлог прстен често јавља након конвенционалне експлозије (foto) Баш изнад земље, или у ваздуху након нуклеарне апсолутно увек, а често се вероватно створити неколико секунди након испуштања муње, с обзиром на оно што се дешава након механичког стања. Одмах после освајања места удара може да варира вортек прстен пречник од неколико метара до неколико десетина метара, која садржи велику количину наелектрисања, ау појединим тренуцима могу да "принт" на структуру испод њега (зрна). Прстење може кретати неколико у непосредној близини, наелектрисање може додати и одузети. Према облику неких бројки би за неке од њих би могао да буде релативно сложен скуп вортек прстенова, креће преко терену у различитим правцима, неки делови који се појављују у одређеним тренуцима у структури зрна. Може се склони под различитим угловима.

 

То је још увек само веома теоријска разматрања. Дакле, неке странице које ће сигурно бити пуна. Вртлог прстен примећен је веома често непосредно након неколико експлозија. (foto) На месту где муња пражњење иде, ту је процес веома сличан експлозији. Заиста, врло мало посматрача из таквом месту ће напустити пешке. Било који други детаљи ће бити овде .

 

Првобитно написано као једном тексту, већ зато што је почела да расте мало, одлучио о додели више узорака. Постоји мала помоћ за оне који не могу да чекају, а желите да започнете сопствени претрагу, као што се десило:

 

Било је облачно фебруара јутро, дан као и сваки други, и ништа указао да то само може да почне да се поставе основе за одређивање решење за један од највећих мистерија човечанства 20. века, који је потпуно смо неријешено прелио у двадесет првом веку ... Програми су програмирани, документи су документоване рекордер забележено, записи су снимљене филмове снимљене су и фотографије су заробљени. Програми су завршени, материјале за пројектора на, далеководи су активирани, обрађену пријемник, преноси цеви вруће. Био 12 Фебруар 2008 ... Наставиће се ...

 

Крај Парт 1

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

          Парт 1         Парт 2        Парт 3        Парт 4        Парт 5

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

z