Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна су створили-после-празни-муња муња на Полицх . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Муња у областима
Скоро у сваком кукурузу десити ВН колоне које привлаче воду муње као сунђер.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - машински преведене текст

Понекад се осећам као нека врста громобрана. Провоцирају људе да реагују, знаш? Стварно. Howard Stern
Волео сам школу. Студирао сам као луд. Био сам прави кретен. Maya Lin
Студија природу колико у дубину, и сада разумем све боље.   Albert Einstein

Цроп кругови , кругови усева Дивишув Лигхтнинг

PagPh
Постепено ГПС база података ће бити објављени у зрна обрасцима, од око 1990 широм света. Кроз мапирање апликације могу да прате површину сваког од њих. ( Гоогле мапс , Бинг мапе )

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Муња.

Да ли је заиста толико тешко замислити да јарбол на слици испод ауторских права, ударио гром? Није. Фласх и његови пратећи рамена не само створио све објекте на фотографији, укључујући скоро праволинијски правим. Ово би могло пасти у принципу стварања, као што је објашњено на страни линије пшенице , али не нужно тако. Није искључено да су неке од личности које је сносила на сличан начин, због метала или других објеката водивејшим није веома дубоко под земљом, али испод дубоког орања. То такође може укључивати воде натопљену дрво, мале локалне изворе влаге или неко Мессерсцхмитт , Фоцке-Вулф , Дорниер и Јункерс , нередовно разбацани земљом. (Више информација на страни линије у зрну)

 

Муња је такође изазвао све неправилности уочене у расту зрна, фотографисан представљајући као подручја са неправилног полехлым су стабљике савијен на терену кукуруза, односно тачка у којој је зрно као "чешљана" или брушеног са стране. То је један од ретких снимака свих тренутним истраживања и кругови усева фотографија, у којем је могуће посматрати поред потпуно уложио , лежећи на земљи нека зрна фаза развоја пре смештај , савијање стабљике на земљу, што може спречити га давно пре кукуруза Полехна , охне вреба површину Земље. Такве слике се могу набројати на прсте. Много више детаља, или ће бити објашњено у наредним фазама главној страници и подстраница секција хронологију и јесу, или ће бити детаљно анализирани и неке друге сличне слике. Овде приказана слика приказује жито већ у значајној мери зрелости, а места која су само делимично, или чак уопште не спљоштен , страус леже на земљи, чак и ако је видно оштећена, тако да ћу вероватно трајати до жетве. Такви случајеви су, међутим, прилично мање уобичајена. Може скоро сигурно рећи да слика није зрна јечма, јер степен зрелости у којој зрна у слици, лежећи на земљи за 20 до 30% од укупног поља.

 

Ова страница ће бити углавном концентрисани велики број фотографија житу, које су скоро као муња пепперед.

 

У неким фотографијама, изгледа као да су ванземаљци слетели директно на високог напона жица.

 

 

Страница је у изградњи

Неке делимичне информације могу се наћи, на пример, док је на појединим скраћеном страницама. Један од највећих до сада је поготово страна Цроп Цирцлес - објашњење . Други релативно детаљне информације могу се наћи на линковима са странице Текстови . Постоје углавном повезује са неким објављеним текстовима. Такође, неки претходно необјављени, може се дефинисати као објашњавања, демоса. Други сет некласификовани текста је овде . Текстови ће наравно стално повећава.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Снимање без преседана образац линија магнетног поља у области зрна

Запрепашћујуће, збуњујуће, шокантна и тешко за поверовати, али и око отварања сличност

Цроп круговима - а рекордне поља линије електромагнетног поља генерише пражњења грома

Тренутна вредност је близу 10 6 - милиона ампер (познат Гимназија експерименте 20 до 30 ампера)

 

  

Тачан тренутак пражњења грома протичу кроз кукуруза стабљика изазвана Онда су донели (јонизован ваздух, корона пражњења) електричне струје. Они чине ножеви и остали делови биља понашају као било који други проводника и представљена у таквим својствима тренутку електромагнетних. Могу стога понашају као магнетне игле, тако да је велики електромагнетне снаге испуштања моментално тера скрене смеру казаљке на сату или у супротном смеру, у зависности од међусобног односа, поларитета и фазним расељавања струје. Привремене механичке промене и стрес такође може узроковати невидљиви ипак усмерено оријентисана механичко оштећење. Такве микроскопске правцима оријентисане штете може постепено гомилање оштећених ткива касније изазвати постепени правцима оријентисану нагиб све стабљике у једном смеру (ЦВ или ЦЦВ). Магнетно поље просечне пражњења блиц у неком тренутку најмање десет хиљада пута јачи од магнетног поља Земље. Други део може учинити огромне електростатичке силе које чине лишће и стабљике биљака понашају као лишће и стабљике елецтросцопес. Пречник круга око карактерише од електромагнетних сила пражњења грома. Поврх тога, међутим, усев образац јавља бар неколико дана, понекад и до неколико недеља после грома испуштања. То је зато што су угрожени биљни ткива ослабити веома споро, због огромног инерције и самим тим веома споро актуелне промене у биљкама ( ЕПП , Хронологија ). Јер понекад на локалитету може одвијати веома сложене сметње и одјека, понекад може створити веома компликован образац. Једна муња пражњења зрачи енергију која електрична локомотива путовао неколико хиљада километара. Просек (!) Пражњења. (Поједностављени објашњење)

 

То је вероватно био један од највећих превара и забаван, практичне шале, која, када мајка природа у томе изненадио човечанство стотине, чак и хиљаде година.

 

Са поменутих идеја је могуће не слажу, можете протестује против њих, али то је заиста све о томе и шта да радим са њом или против ње може да уради. Тзв. постулат Јара Цимрман.

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

У ЕУ без матичне књиге рођених не могу ни прднула полако, али у Америци може да буде са својом очигледном фалсификату, указаным три године након избора, да наставе каријеру председника. Jan Zeman
Него да сеизмограф, радије бих био громобран  K.Kesey
Фотографија није само саопштење за јавност, али и формација. A.Adams
z