Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрно-некласификовани-Текстови-4 . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машинско превођење

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Парт 1        Парт 2        Парт 3        Парт 4         Парт 5

 

Део 4

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

У многим документима и програма посвећених житу појављују потпуно нетакнути помиње биљака, "страни" мешано, културан у монокултури (МЗаци фокусиран само на јечма и пшенице изостављено) - наравно, другачија влажност, различити отпор, други индуковане енергије, зеленије биљке могу појавити потпуно нетакнути. У то време (2010 посматрање,foto foto), Где јечам је у неким областима већ у овој фази зрелости, да знатан део својих лопатица су суве сламе, пшенице и на друге области и даље је веома зелена са високим садржајем воде и електричне отпорности сигурно више хиљада мање, тако да индуковани напон је практично кратког споја . Наравно, могуће је да у наредних неколико недеља у миру Полехна , савијене стабљике на земљу и меша у монокултури појединаца који су добили много мању дозу електричне енергије, али да је наш драги прузкумничци Цроп Цирцлес можда никада забележене.

 

Напон индукована у директном проводнику може сматрати веома меком извор напајања, чији напон низак отпор веза проводника није попео на тако високом вредношћу, као напона на проводника са много већим отпором. Исто важи и за енергију, добија и на друге начине - директна и вођења електростатички индукција. Други могући пут електричне струје на стабљике жита је оно што се назива корак напон и постоји такав пад на ВН приземљу жице - захваљујући отпору земљишта може бити тензија између две тачке на Земљи, на удаљености од људских корак више хиљада волти и Фласх наравно много већи. Поред тога, значајан допринос оштете биљке додати тренутну пролази кроз своје корене у дисперзије муња струја у земљи, односно тренутну класично спремала вођство - диригент, а не изазвана.

 

Још један занимљив феномен је чињеница да у неким местима, где су муње испуштања у кутији појављују после неколико недеља младих биљака исте врсте, клијавост време могло бити процењена у време када пражњења. Ово може бити реликвија из давнина, који је првобитно служиле за очување врста, које се сада узгајају и негује врста житарица, наравно, више није потребан, али свакако би било корисно ако је земља још већи катастрофа. На пример, један древни Маје предвиђају за 2012 (Роллинг Стонес у пензију). Типичан у том смислу су семе неких биљака, можда из Аустралије грма, можда чак и неке шуме, што је само клијају после пожара. Клијање пре би због регуларности локалних пожара имала скоро значај, јер онда цела популација изумрети.

 

Екплорерс Цроп Цирцлес, наравно, бити испитана од њих, уместо да пронађе нешто слично, или чак већ имају нешто слично забележено у мојим фотографијама, али не вреднује.

 

Објективно, то је познато да су неки истраживачи феномен Цроп Цирцлес дуго приметио да је у близини фигуре је могуће регистровати постојање (или претходну постојање) "Електромагнетна нешто неразумљиво." Међутим, мора се даље констатовати да је плод, који због нестане, може готово сви случајеви показују апсолутну срање. Ми смо о томе да парницу, ми не слажем са тим, али то је све што могу да урадим поводом тога.

 

Савијеном и проширио чворова:

Они се јављају на све апсолутно уложио , лежећи на земљи зрна у свету. Већ током временског периода од мање од једног сата одмах након подношења , савијање стабљике на земљу могуће је да се региструјете а промене раста коленкацх да фабрика покушава да исправи упоран одступање од вертикалном правцу.

Чињеница да су истраживачи (Савијен чворови у кукурузу је поднета , леже на земљи било где) житу приметио ипак, ви можда може оправдати своје чуђење, изненађење, ентузијазам и страст за истраживање нешто фантастично и несхватљиво, као и да наизглед нуди једноставан идеја ванземаљца или небески интелигенција, то је, нажалост, не мисли да се баве нечим тако обичним и овоземаљско, као што је "нормално" прилично нередовно спљоштен , зрна лежи на земљи, без шаблона. гледа на неким моделима у зрна формирања, њихови проналазачи вероватно ништа друго пре:

Прво очне јабучице ролл

Други напомена: ово нема смисла човека (десно, председник!)

Трећи напомена: овај је морао да створи неку форму интелигентног живота или бића (овде је то са истином да је нешто лошија, председник)

Мемо 3: Цроп Цирцлес истраживачи приговора природно, без икаквих обавјештајних утваренему узорака указује на чињеницу да сами или само природне снаге, односно случајна, са редовним образаца у природи може да створи. Али, они могу само да запамтите:

кристалну решетку, кристални структуре, кристалографија

структура атома, електрона љуске, молекуларна структура материје, атомска и молекулска орбитала и њихова хибридизација, изградња атомског језгра

фрактал структура отпуста вишка наелектрисања (Лицхтенбергова облика), Фрактали у живим организмима (васкуларни и нервни систем, корен систем, облици листопадним и четинарским дрвећем ... Фрацталс у неживих објеката - облици галаксија, пахуље, и на крају, опет и опет: резонанцом и мешања - физике, механике, електронике, оптике.

(foto, obrázky, foto, obrázky, foto, obrázky)

 

Ми само можемо позвати феномен истраживачи житу, да спроведе нешто у више од тридесет година круговима истражних усева вероватно никада радили. Иди на траку кукуруза поднета , лежећи на земљи сасвим нередовно, без трунке обрасцу. Мислим да постоји много (потпуно идентичан) аномални еффетцс, Савијен и продужен чворови. Поређење идентификује чворови су апсолутно не разликују се од оних које се налази унутар усева круговима. Они сматрају да су муве су гриловани баш попут оних у житу. Инфра, статички електрицитет (квар), магнетне и више.vzorek.jpg, moucha.jpg Све ће бити тамо, укључујући и каријеса и протеруваат екплосед чворова, магнетне аномалије појављују и мобилни телефон престане да ради. Апсолутно идентичне чворови измене и појави, чак и када покуша променом правца раста биљака у лабораторији, само приморани промена положаја сламку. Опет, протеруваат шупљине ће доћи. (Зеро корекција, празно, већ поменути)

 

До сада је имао неко то уради за њих. Посетили стотине и хиљаде сајтова прегледаних где кукуруз спљоштен , лежећи на поду потпуно нормалан, развашарен. Чисто "случајно" се десило да се у већини случајева била место где кутија пре гром ударио неколико сати, дана или недеља пре. На интернету постоје сајтови где је (био) могуће добити неке ограничене информације о локацији олује испуштања (узето из екстерних извора) са релативно високим степеном тачности - десетина до неколико стотина метара. Грешка је била прилично дата чињеницом да ГПС локација где почиње и где пражњење испоставља, у неким случајевима, битно другачије, или да је чак и једна сама пражњење може паралелно имати неколико паралелних руке и рамена могу да зову његови каснији потези такође позвали рестрикес, што може испасти различитим местима области, укупно и знатно веће од једног квадратног километра. (Референца на литератури, неколико фотографија -kouty.jpg)

 

Веома тако нередовно, сасвим случајно полехлыцх чије стабљике леже на земљи деловима трактата кукуруза је невероватно велики број фотографија објављених у књигама и на сајтовима кругова истраживачи усева, свако може да види за себе, још само неколико примера најтипичнији .

Wylatowo.jpg

 

Огромна већина образаца формира муње подсећа модерне уметности (једноставно речено мазање - неуредно), само мали део је класика, антички, барок, Арт Ноувеау - редовни узорци, иако су неки такође може припадати савременој уметности.

 

Између осталог, у пролеће 2008, али током година често готово случајно, већ намерно узет још много снимака поља "пред догађаја" (муња), без било какве интервенције од удара грома или погођена кутије, док, али и даље без икаквих знакова полегање , савијање стабљике на земљу.foto vzorky ze stožáru

 

nějaké obrázky

 

Али оно што је заиста лепо паралелно, Чешка говорећи веза: не занемарљив део круговима истраживача усева верује да су ванземаљци створени, скраћено МЗ за коју се такође користи у енглеском називу странаца (колоквијално, посебно међу фановима сци-фи). Дуго пре него што аутор ових редова приметио овај контекст, он аутоматски у потпуности користи неку врсту цлоуд облак - млевене кратко у чешког Министарства здравља, име су ванземаљци ... (Енглески облака терену, аббр, ЦГ, било је толико не). Па они предлагачи МЗ порекла Цроп Цирцлес у најмање погођен нечим ... (И још једна, председник: испуштања које се јављају само међу облацима - Облак Облак ММ акроним на енглеском језику, енглеском Интрацлоуд или облака облак, скраћено ЦЦ - нешто као житу ...) - а према неким запажањима изгледа да ни ЦЦ - Облак - Облак може у шинама после трактора наиндуковат нешто.

 

poznámka

"supernatural"

 

Идеја да се облици појављују углавном ноћу. То је барем један филм, Нанци Талбот примећује, али без давања било каквих извора (велика грешка!) Да су обрасци се појављују најчешће између 4-5 сати ујутро. foto Наравно не сви, али понекад то може бити узрок "домино ефекта" зтежкнути роса биљног јутарње увек тамне и њихово накнадно склапање до темеља. Али он није искључено да врло често стварајући чак и током дана, само да би открио неколико дана. Ви би требало да укључите више о психологији - вероватно никада неће бити откривен житу током ноћи (како њега може се закључити да је настао у току дана). То је сасвим природно с обзиром на чињеницу да ноћу, док људи раде све што је могуће посматрање позиције између ових активности је дефинитивно није. Скоро је немогуће и случајни Виђења надвожњака висине летења било превозна средства, углавном због једноставне чињенице да је ноћ тамна. Дакле, посматрачи који нису никада цифра него током дана не може да се појави, сада нуди један одговор: ". Мора да се уради ноћу" Слика лако може порасти током дана, можда пре 5 дана.

 

Било би много помогло инсталационих Сецени камере на местима где су обрасци које ће највероватније доћи, што би у садашњем стању технологије нису имали да буде неки посебан проблем. Би тако требало гледати само као "обични" смјештај , оштећења, слабљење зрна и да одреди време између олуја са Сецени Цанон може програмирати тако да ће ухватити ни инцидент муње у свом углу. Важна карактеристика (неки) Цанон апарата је то што може да буде веома добар програм за интервал снимања и снимање брзе догађаји (муња пражњења)

 

Стабљика савијен, није сломљен. Брокен стабљике скоро сигурно долази у житу, посебно на ивици облику, посебно у случају домино ефекта. Истраживачи феномен Кругови усева чињеница представљена у нешто "модификованом" облику, или тзв флексибилног формата ( Да министар ), а мали проценат поломљених стабљика, не само савијеног, једноставно фотографишу или укључени у извештаје о свом испитивању или само "случајно" изостави или се сматра као изузетак од правила.

 

Кстреме Мистерије - 062 - Цроп Цирцлес, 2002 , 1:47 / 24:34

(xtremem.jpg) На горњој ивици слике (дуж хоризонталне трамвајској линији), видимо феномене карактеристичне конвенционалних олује испуштања у пољима, поред тога, у следећој шеми наведено, секундарни узорак (сличне појаве дешавају у многим класичним житу) Кругови усева истраживачи потпуно занемарени - то светлосни линије одударају од центра ка ивицама које је вероватно да пратите упутства, кроз које су водили подземне електричне пражњења, фуснота: Нешто слично се може видети иу многим другим фотографијама житу, ово је еквивалент двоструког изложености са многима у односу класичну фотографију

 

8:55 испод високонапонских каблова ... не слажем се сасвим са свиме што се свуда сугерише на сајту - ВН водови су веома добри проводници.

 

Светла, светлосни феномени покретни преко поља, често представљају слике у филмовима о житу. У овим филмовима је такође доказ да се у неким случајевима може да буде фалсификат, или (сасвим логично) замућена летеће објекте (папирна кеса, семена или делови биљке). То може бити случај да ако изненада пуштен из подземних снажно јонизованог облака гаса и прашине, која је недавно изложена потенциаловему разлика преостале статичког електрицитета неколико хиљада волти или више. Поред тога, такође може садржати запаљиве гасове јонизованих (ЦО, Х 2 ), сви који могу бити присутни у подземље за многе дана након пражњења, што је све условило. Ваздух може да се креће неколико десетина секунди након ветру. Она такође флуоросцирати, али само да ни против амбијенталног ваздуха различитог индекса преламања, спектрална рефлексије, трансмисије или светле боје, барем неки од њих могу бити под наведеним условима испуњен. То може бити чак и само облак дима или прашине, одржао заједно неко време, или само статични ваздушни вртлози. Осим тога, ЦЦД може, под одређеним околностима, да забележи топлотне разлике.

 

Још једна претпоставка: То је у неким местима добра стара Енглеска извучени су чешће против остатка света, може бити узроковано чињеницом, као иу остатку света ако на тим локацијама неванули тако често и тако насилне ветрови. Ова претпоставка није поткрепљена доказима о физичком или на метеоролошке тачке гледишта, вероватно не нађемо никакве доказе да подржи ову претпоставку. Уместо тога, неки долине, донекле заклоњена од ветрова, што је у контрадикцији са прилично обичан Енглеску. Вероватно ће постојати више локалних неки још увек непознати геолошке аномалије. Нешто се назире, креда подземља показује значајно већу учесталост личности, такође може да допринесе подземних вода (и механичка резонанца), археологије. Болт из плаво?

 

Мртве животиње, инсекти - као што су глиста мртав на лицу места испуштања за неколико дана, да није било (foto), Што се може приписати нормалним процесима који се одвијају у природи. Костури кичмењака - птице, на пример - као што је написано негде другде, животиња у дивљини живе и хробечки не. Жао ми је за нас птица Сонгбирд, али ако заиста страдали у време када је слика "изложени", вероватно је то било само од шока, а сигурно није ударио директно по каналу грома пражњења, јер ако је то учињено, највероватније ће експлодирати и нашао ми смо скоро ништа од ње, ако ишта.

 

Инсекти - (foto) На жару и спржене муве могу сматрати прилично убедљивих доказа муње на анализу локације. Не зна енергија, војни експерименти, ектаратеррестриал или ванземаљац снаге и слично.

 

ЦЦД

 

Још један "аномалити", који је описан од стране истраживача кругова усева. Неки би поменути у " овни житу - ЦерцлеС данс лес трагови д'бува овнис - Планете ТВ 11.02.2006 "- не, то је било негде другде. Можда ћете морати да пратите на житу сајтовима и у неким публикацијама. Слике облици на којима се приказују "мистериозни нешто" (Гхостс оф другог типа), тачка није приметна голим оком, а могу бити присутни делимично (или чак сасвим даљински) из заробљеног образац. Највероватније, то је само слика сликане дигиталним фотоапаратима и камерама, а не халогенострибрным класик материјала. Он нуди објашњење чињенице да је слика наекпоновала део инфрацрвеног спектра који људско око не виде. Под земљом могло бити неке цифре још нагомилани веома велику количину топлотне енергије (опет, просечна муња преноси енергију најмање неколико стотина киловат сати до неколико мегават-сати), а иако земља остаје мање од једног процента, и даље изазива промену (топлотна) који може да бити у инфрацрвеном региону спектра веома добро уочљива. Док класични халогенострибрне материјали нису инфрацрвени спектри једва осетљива, њихов спектрални осетљивост чак у боји и црно-бело панхроматски материјала је негде око 690н, спектрална осетљивост људског ока је негде између 700-720нм, осетљивост конвенционалне боје ЦЦД увелико превазилази праг 780нм (1050 - 1100нм). Из тог разлога, то је испред њих укључене ИР филтер, али често део ИР филтер бенда пасс, који огромна већина обичних фотографија у реду. Али је могуће да Кругови усева фотографија показује последице таквог истовремено или накнадно пражњења, који не стварају никакву шему, само да близини подземне наметања "Тепличко". Ја пражњења та цифра заправо генеришу, тако да они могу да заступају своје "путеве избегавања" у илегалу. (" мистери ()! усева круговима, Бонгиовани, Цариа "цд1). 11:15 (АП1, АП2) Алтон Приорс, Вилтсхире 11. јул 1997 (Луси П.)ap1.jpg ap2.jpg 18_51.jpg 18_59.jpgИЦ сама означава локацију житу посвећен истраживаче, она се и даље истражује аномалије, али да им апсолутно недовољно и непрофесионално, тако да неће бити референтна слика, иако они постоје. (Линкfoto из БЛТ Ресеарцх). CCDresponse.jpg Типични спектрални одзив ЦЦД сензор. (Преузето из хттп://ввв.цустомс.гов.ау/сите/паге5973.асп )

 

Дилетантизам у приступу одређене појаве које се налазе на месту житу је један од главних разлога зашто нико из тренутног круговима усева истраживачи нису успели да удари ексер у главу, па прибегавају уместо да веома површно објашњење, по могућству потпуно недоказиви. Само коришћењем релативно примитивне термовизијских камера може бити у потпуности циљ да детектује присуство значајног износа киловат сати ускладиштене под земљом, а да би било сувише дуго да заведе ммимоземштани немогуће.

 

Гхостс - духови. У неким местима ће се појавити у следећој години упечатљив нумеру, сличан оригиналном облику, када зрно свакако не полехноут (савијте стабљике на тло) (али је могуће, мада знатно слабији).

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_48-46_08.jpg

1

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_52-46_08.jpg

1

ghosts1.jpg © Петер Соренсен

ghosts2.jpg Слике: Петер Соренсен

boh1.jpgФотографија бр 1 (ц) Мирослав Зузанек формирање образаца: Вероватно 2 до 4 Фотографије из 4. 7,1999 7. 1999, када је цифра је открио Мирослав докучити Сусанна. Анкета цифре: 7.7.1999

boh2.jpg Слика број 2 (ц) Мирослав Зузанек

boh4.jpg boh5.jpg Слика број 3 (ц) Зденка Зајдел Фото Но 4 (ц) Зденка Сеидел Фотографије снимљене од пролећа 2000 преко места где је био прошле године, усева круговима откривени.

boh3.jpgФотографија број 5 (ц) Мирослав Зузанек Фотографије од 20. маја 2000 исто место после неколико месеци. Образац је већ јасно видљив. На месту његовог открића порасла вегетација је ограничен.

Слике снимљене из странице хттп://ввв.уфо.цз/обили/1212ц.хтм , где можете прочитати више детаља

 

Слике (бох2 и бох3) штампан у публикацији " пиктографе у Чешкој Републици и енергетског система на Земљи - лепота усева круговима у Моравској од 2000 до 2006 ", аутори Мгр. Тифани Плишкова ет ал. , са коментаром: То је вероватно саграђена између 2.7-4.7.1999. Пронадјен је 4.7.1999 и 7.7.1999 Истраживање је спроведено. У пољу, недалеко од пруге, пронађено је пет прстенова са скоро идентичним пречника која се кретала између 17,5 м око Према стању у коме образац нашао, било је очигледно да су истраживачи Стреакер први пут ушао у форму. Дизајн полехлыцх подручја били врло прецизни, квалитет са којима се тада нико од анкетираних житу испуњени. Жетва пшенице, међутим, постојање житу у Бохуславице преко. Након што су сви стандардни агрономске операције, који се састоје углавном у ораница, сејалице нових усева, итд, у пролеће наредне године нашао поново исти шаблон. Овај пут, међутим, не огледа у вегетационом полехнутим усева, али је ретардација. Вегетација је на локацији свих пет кругова патуљак целу сезону расте. (колосек - громобран, белешка ЈЛ)

 

Треба напоменути да је сајт великих електричних струја се спроводи, међу којима су били разни мешање које су снимљене само у биљкама, али иу земљишту одмах испод њих кроз електрохемијска и Термокемијски маршеви то место тамо. Поред тога, коровске биљке кроз кореновог система биљака токсина који се акумулирају у њима, и они су у земљи и даље могу да се налазе. Отуда опсервабилност у наредној години - на местима где веће струје догодио, био већи број биљака не могу стварно штетних, али ни неуспех хемикалија. Чак су и актуелни локални услови у местима где нема секрет је извршена, може да изазове различите нијансе сазревања или зрело жито у великом ланецх здраве житарица зрна која уопште није спљоштен , лежећи на земљи. То је извесни аналогија цропмаркс познати из археологије .

 

Други аномалија, страна истраживачи Цроп Цирцлес још није пронађен. cfad22_07.jpg cfad22_29.jpg Цроп Цирцлес - Цроссовер из друге димензије (2006) , 10:07 увече до 10:29 часова Као што можете видети на фотографијама, незагађени зрна показује доказе о високом степену зрелости (окретање уши оболело кукуруза цобс још савршено равна Пшеница електрични шок и производи. електролиза у земљишту сазрева спорије јасно приметио, фотографисана много пута, више пута Понекад можете видети јасну разлику у боји -... оболелих зрна и даље зелени, нетакнута већ сигурно сламе докази овде директно из кругова истраживачи усева,+ několik vlastních. Фотографије 6.8.2010, Коунице - врло сличан случај, такође пшенице уши леже стабљике су сазрели, а величина је заиста стоји иза неколико недеља. Узорци из око 20 људи стоје под утицајем до 20 седишта стоје незасаженехо. Објективно говорећи, уши незасаженехо штанду у поређењу са вегетацијом полехлым су стабљике савијен на терену заиста "Мацк је" (процењена 20-30% + запремина). Иако ниједан од узорака није била фаворизовање, увек залепљена за гомилу стабљике и уши чипованих све њих, мала величина, све исто. Све ће бити тешка, бројао број зрна по класу, просечна дужина и тежина ушију, просечна тежина зрна. Касније следе клијања теста (да прође неједнакост и невољан да клијања изазваног после жетве сазревања, или најмање два месеца). Детаљна и континуирана мерења на ввв.цропцирцлесонлине.цом / Коунице . Они ће можда на другим местима. Пшеница, то стварно вам даје мало времена за председника! (Поготово ове године у Оштро - око 4 месеца ...)

 

Налаз или налаз који се протеже све емисије апсолутно на житу:

То је сувише ризично електронске опреме у биљној формацији. елеквипменту Постоји врло јасно написано у дебелим словима, или бар у упутству, " Може изазвати квар од статичког електрицитета ! " Овде на месту где су они још увек налазе у подземним мегаџула резидуални статички електрицитет (претходно га одмах у току додатне јаке олује испуштања у земљу испод и да јури и гигајоулес Терајоуле ...)

 

Као илустративан пример може се описати случај тровања угљен-диоксида (toxikologie..., str. LucyP.) Цроп Цирцлес - Цроссовер из друге димензије (2006) описује метални укус и све друге симптоме тровања око 49 минута пре краја емисије

 

Глицкманн: Многи људи спава боље, после напуштања житу формацију (многи људи спавају много боље након посете житу). 'с не чуди што имамо толико много у њега, као да вижахли литре рума, плус пет Твелвес и даље прикоусли неке чаробне печурке. ..

 

Мистериозна-свјетских житу . ави . 17:12 Геологија и континуитет са подземном водом (не само то, ЈЛ нота, али са подземним каналима и цевоводима мора дуго не користи, погледајте слику) 18:25 - веома величанствен таласе ветар у зрну -

 

1686 Роберт Плот научник из Оксфорда на крају дошао до закључка да су неки род кругови у Стаффордсхире ( Природна историја Стаффордсхире су) изазване муња. Сасвим храброст, толико много година пре него Френклин (који је спровео истраживање око 1750), није изненађујуће што је остао несхваћен. Она не жели да људи заиста разумеју ни у старости од модерне технологије. Али када виде те слике ...

zskvo20_06.jpg zskvo20_13.jpg

је прилично дубоко укорењен у фолклору многих документарних филмова који се баве житу, да тајна њиховог порекла илустрована сликом инцидента блицом ...

20:33 Вилд ветрови ... Ја их имам!

zskvo25_39.jpggАномалије - електромагнетни, Елст, дроге -: огромна комфора, еуфорија, благостање (нешто је такође известио зависника након дозирања), главобоља, конфузија и други проблеми овде стоји јечма, што само Полехна , кривине стабљике на терену,

 

35:30 протеруваат цавитиесс

 

38:10 нека ти кругови стварају ништа и никога, она мора да буде вешт математичар. поређење са сликама калеидоскоп. Претпостављајући четворогодишњи дете са јаким сликарске таленат који никада није чуо нешто попут математике постоји да руке калеидоскопа и бојице. Боје су слике које се појављују до 5.000 година, истраживачи пишу о њима и математичким принципима који се налазе у свима њима, гомиле дебелих књига ...

 

41:08 и научник плаше да уђу

 

43:10. ЕМФ мерења моћна сила природе Чак и данас, неки посматрачи тврде да појава житу је примећен после олује - шта више можеш тражити? погледајте блог Тифани Плискова, иДнес: (слика Јитрава 2010) Облик у 2010 био је у зеленом кукуруза у великим снег претходних дана блиски облици су урезана шупљинама из вода тече низ падину (удар грома, белешка ЈЛ) , откриће образаца у пшенице ухо чврсто притисне на земљу и прекривен стабљике кукуруза облику блата узорак је био савршен ...

 

2,008 jitrava2008.jpg Први утисак о фотографијама је утисак прилично лажни, али сви могу бити у праву ... jitrava2010.jpg 2,010

Тиффани Плискова блог:. Цроп круговима у катастар Шлапанице имају дугу традицију. Ја Шафранкова популарна глумица Луси подсећа у својој књизи, јер је овде играо као дете у житу ...

 

Кап воде пада на површину (foto) Такође је веома симетрично је прегорео неколико страница, а никада се не зна унапред колико. То је такође један пут, краткорочно, скакање пулса инцидент одозго.

 

Изазови за посету кругове усева прилично непослушан

ввв.кпуфо.цз / област / агр / цц / ццвеб / индек.хтм

веза је већ сломљен (2011 јесен), првобитно на овом сајту је пронађен која цитира реченицу у пасусу. На овим страницама већ је могуће да се само наћи у документу са адресом хттп://ввв.кпуфо.цз/документ/ццпост.пдф (енглеског). Ово је одломак из већих текст "хипотеза о технологији житу"

1.1.1. спљоштена зрна

Посебан начин поднета зрна прво покушао да објасни ставове да је потпуно природан ефекат који ствара кружни облик случајно. Овај поглед, врло брзо напуштена својој апсурдности, није имао чак ни после двадесет година у Чешкој својим присталицама.

Подвучено реченица је могуће након мањег прилагођавања у сваком знаку. Непосредно пре реч "несрећа" може да се дода извода - "у неким случајевима нису"

Цео ПДФ документ о функционалној сада повезан сајту да послужи као "посла у круговима истраживања усева". Можемо али сви кандидати оштро упозори сваког истраживања које никада није свидело ведаторум слободних замораца и информационог провајдера, и било агросимболум далеко избегавати. Место се понекад наћи онолико штетних хемикалија, она ће добити од наркомана деценијама. Сваки изазов да посетите такво место, дакле, границе на промовисању лекова дела, вероватно се могу применити на документу.

 

§ 287 Промоција лека

(1) Ко доноси још једну злоупотребу зависност супстанци, осим алкохола или подржава га у овом или оном злоупотреба супстанци које изазива или на други начин дистрибуирати, казниће се затвором до три године или забрана делатности.

 

Крај првог дела 4

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

          Парт 1        Парт 2        Парт 3        Парт 4         Парт 5

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

z