Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрно-некласификовани-текстови-3 . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машинско превођење

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

   

         Парт 1        Парт 2        Парт 3         Парт 4        Парт 5  

 

Део 3

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Наравно, није могуће рећи да удари гром су једини могући узрок слабост стоји у пољу. Дугорочни влаге или сува вегетација такође може ослабити значајно. Али, то је могуће, на основу статистички значајног броја опсервација (2008-2010 - 100 +, 2011-неке друге), изрећи прелиминарни претпоставку да садашње стање пољопривредног технологије и ниво сорти и хибрида, кукуруз или многи други усеви неполехноу ( Не савијајте сламке или целу фабрику да терену) скоро нигде другде него где муња удари (а понекад ни тамо, као што је јасно од неких негативних резултата, на пример, један, посматрање Стратов 2009тх 

 

Заиста, највише до неколико дана након удара грома, али чак и недеље, почиње кукуруз полехат , савити на терену (савити на терену), можете присуствовати друго, јасно секундарна ефеката оштећења електричног удара - напад биљних и животињских штеточина, разни Пхитопатхологицал промене. Прво Полехна , савијене вреба површину Земље, зрно је ближе могуће интервенције, касније и друге, мање погођеним подручјима, време између полехнутим , савијање стабљике на земљу прво, највише погођених подручја, као и прошле, најмање погођени такође се могу разликовати и до неколико недеља. На другом месту, могућност сматра Два грома пражњења у приближно истом месту где други шок кукуруза пада у потпуно другачијем, и веома приметно ослабио стању.  

 

Такође је неопходно да се узме у обзир да блиц не само падне на терен, он може да се грана и ударила разне објекте у близини, ел. линије, мотке, шине, дрвеће, зграде, водова и вуче, тако да можете завршити у пољу само мали проценат енергије у неким другим случајевима, то може да утиче на готово целом пољу јединехым колмехым директан удар исцедак, све енергије која је концентрисана у њему укључујући све њене могућих накнадних испуштања. 

 

Случај када је после доста "просечан" муње празни (6 кА) - изузетно тешка киша, када је у року од око 30 минута пала на десетине мм падавина, спљоштен су стабљике савијене до темеља, цела кутија приближне површине 6 хектара, веома нерегуларно облика (foto, "Два сата након тога", после пражњења). Консултације са локалном фармеру утврдио да пред буру поље да се одмори на терену или ножа. спљоштен , лежећи на земљи скоро потпуно, 80 до 90%, у областима које нису спљоштене , сламке леже на земљи налази веома случајан. Околна поља нетакнута, или је њихов статус непромењен, неколико пута пре него што се њихов статус потврдити и проверити редовно. (Укључујући најближе, удаљеног само о ширини излет), не би могла да градом ударио тако селективно у једној области, а тако нерегуларан. Муња и гром су следеће визуелно регистровани и акустички, компјутер из које сте усмерени на информисање светске налази 1.700 метара ваздушном линијом од "места злочина".  

Унрегистеред град. 

 

Понекад ситуација може настати када постоји потпуна он-сите празни завођење присутни вештачки или природни громобран (дрво, копље ВН), Али и даље под земљом ће електрохемијска и термални (физичка и Термокемијски) промене у тренутни тече кроз земљишта и биљака корена, што временом може да доведе до промене у њиховом расту. У подземља, ипак завршава високо као 1 одсто укупног енергетског пражњења. Огромна већина од њега зрачи кроз ваздух на путу - топлоте, светлости, већина соленоидног. зрачење, механичка енергија и звук. Због енергије која се емитује у просеку муња и даље може завршити у подземље релативно велике количине енергије, знатно мање у случају натпросечно испуштања.  

 

На пример, у документарном филму под називом " Шта на земљи; Унутар Тајни Цроп Цирцле ", Сузан Тејлор , 2009, (стварно желели да прате веома темељно обесхрабрен , он може оставити озбиљне последице менталног здравља и психолошког благостања), Тхе довсерс возе кроз поља као лудаци и гранчице у рукама су протачеји као социјализма фелнама. Сличне слике, али ви можете да гледате виртуелно било који документ венујициму питање житу. Довсерс несрећни јер не схватају да тако само да идентификују изворе или геолошки ломови који су били на снази много пре него што главни узрок формирања и откривање образаца у зрну - муње пражњења, али ће сигурно послужити као громобран.  

 

Потпуно другачији разлог за повећану осетљивост многих довсерс и других лица може бити присуство многих високо токсичних испарења. Њихово присуство на терену никада није доказано, то ће бити потребно сачекати неко време пре. Али чак и тако, односно, углавном само зато сви довсерс су греат тханкс! Хвала вам пуно, драге довсерс! Натионал Геограпхиц - Ис Ит Реал - Цроп Цирцлес - време 2:33 (foto) врло често ради далеко највећи део рада у било којој области људског деловања је они истраживачи који такође тренутно у свету веома јасно рекао "Не на тај начин, пријатељи"

 

Артур Кларк је Мистериоус Универсе - Цроп круговима ,  

у времену око 9:09 госпође описује искуство 1930, када се тако нешто житу гледао "Долази олуја" (олуја пришао), затим говори о томе још увек не зна да ли је то прави  

електрична струја (електрична струја), или временски услови (климатски услови)  

- Драги дама, они обојица, руку под руку, никада једно без кука ...  

 

До сада су сви филмови наведене овде још увек, али свакако 99% више ствар наравно укључују помиње постојање и активности узорака хоакерс или Цирцле-одлука. Они покушавају да имитирају своје нешто заправо у много бољој форми ствара потпуно другачији - Мајка Природа у вези са електромагнетним импулсе у сопственој продукцији, дакле, јесте или ће бити на страни резимеу представљена израчунали поређења "зараду" од хоакерс и стварни аутор. Хоакерум је награда додељена на десетине милиона евра на сат. Догађаји мора измислити, облике дизајн, изградњу алате, транспортовани на сајт, и шта ти пива, док пијан ... Мада, не долази до сличних догађаја, посебно за ТВ или филм документарац? Ово питање, али то може бити остављена потпуно по страни. Претпоставимо € 30 по сату, чак и мозак понекад користи, па рецимо пет сати петочланог тима (дизајн облика, избор локације, припрема опреме, превоз до места рада, документовање све, амортизација средстава, вече захвалност за пиво ) око 750 €  *) . Муња пражњења треба да створи много компликован, много тачнији и побољшане радно време не прелази 150 милионитих делова секунде, али ће бити оцењен у истом износу. Слика просечног криве пражњења грома тренутног таласа са пет узастопних испуштања може видети да нето време "посао" је време струја (99% енергије), потребно је заједно око 150 микросекунди. Време у коме проток не догоди, више десетина до неколико стотина милисекунди између узастопних шокова, задржавамо време на послу и одмора, када пражњење веома Флаке, који не могу увек награђивања, то је посао застоја и муња синдикати нису дали повода још. Проста рачуница показује да блиц узима 750 милиона евра за 150 милионитих делова секунде, око 5 милиона по секунди, што је за 18 милијарди евра на сат. "Да сам био ковач, је круг-кафу, данас вероватно не бих волела да сам пао канџе ..." 

 

*) Процена је веома скроман, ако је потребно да се направи образац за потребе снимања филмова, као што су, цена би се попне на око десет пута, особље се консултовао са правим филмским лабораторијама, на пример, треба да укључи станарину и трошкове ратарских усева 

 

Овде на овом месту биће наведени су неколико мање или више запостављени или потпуно занемарени "закорачио бившег лидера", односно околности које могу довести до њеног формирања. Закорачио лидер - почетна фаза пражњења грома, претходни сама пражњења (Return Stroke, Најјачи и најмоћнији блица). Стао лидера током постепеног повезује пре јонизујућег путу између облака и земље, и затим још позитивном Стреамер. Ово представља нешто линком за потврду која изгледа да "претрчати" степенова лидера, који је у малој висини изнад земље заједно (десетина метара). Тек тада ћеReturn Stroke- Мајор и видљиво пражњење, током које троши између неба и земље струја десетина до неколико стотина хиљада ампера. Претходне две су практично невидљиви, а "само раде" са струјама десетина до неколико стотина ампера.  

 

Као муња послује у многим случајевима су растурачи шипова и трамвајских линија - након тракторских нумера . Трамвајске линије се огледају веома снажно, и обликује врло често копирају њихов облик. Ту је, захваљујући њима (трамлинес) и неке интересантне функције које ће бити описане испод или на посебним страницама. Питање формирања муње испуштања ће бити третиране у више детаља о странице физику . Околности које се претходе закорачио Лидер називају прелиминарном слома ( Муња пражњење , мр Уман , Довер Публицатионс 2001, страна 71 ). Током прелиминарног слома у ваздуху формира проводне стазе које карактерише повећана проводљивост и може их добити у постепеном путу од облака до тла закорачио Леадер преференцијално изабрали. На пример, из гомиле стајског ђубрива непрестано испарава разних испарења снажно раздвојити, што повећава проводљивост ваздуха изнад њих и до неколико редова величине, до висине десетина и без винд стотина метара. 

 

Друга аномалија: присуство микроскопских честица Фе.ФеО.Фе2О3 у земљишту. Иако су честице бити формирана и хабање технике се користе у пољопривреди од давнина (и розпаданим и зрезивеним). Када је механичко - електромагнетна експлозија, која се јавља када утицај испуштања (секрет зрачи толико енергије да електрична локомотива повучен на удаљености од неколико хиљада километара), прво диже прашину која садржи ове честице, обе биљке пролазе индукована (електростатички и електромагнетна) електричне струје и они постају магнети за тренутак да ове честице привлаче;  Упркос свему овоме је само мали износ у односу на оно пољопривредно земљиште садржи природни садржај гвожђа јона (3% мас). 

 

Ако блиц може формирати поље, зашто би редовно образац би требало да уради нешто друго? -->  

Ево, резултат покушаја да изврши притисак и шок таласа изазваних електричног пражњења пражњења кондензатора (2500 В 10000пФ, односно око 0,03 Џул, дужина пражњења око 1мм) у расутом материјала (брашно, НаЦл).  

Ствара врло редовну круг (пречника око 11-18 мм), редовно, више понављају празни одржати. Утицај и пост одмах након ударног таласа (у шоку - Суперсониц Ваве степеном) електрично пражњење са енергијом од неколико милијарди џула (просек блица), приближно око стомилиардкрат (10 11 ) јаче. Јер механички ефекти пражњења (пражњење линија нормална веза због површини) смањује приближно као коцке дистанце (тачније, негде између другог и трећег, рецимо ближе три), ако поље уместо кукурузног брашна лаже (песак, житарице, со, било лабав материјал), није киша и нема ветра, што је круг пречника око 15 до 20 метара. Исто растојање ће достићи механичко дејство истог шока и притиска таласа на растуће стабљике кукуруза. Да не лажем, има само делић секунде, али може значајно стабљике механички оштећен, заједно са директним и индуковане струје пролазе кроз веома значајно утицати на виталност биљака и изазивају смештају , савијање стабљике на терену биљке далеко у будућности. Сличне експерименти са прах-Фе 2 О 3 или Цр 2 О 3 , који симулира привремене магнетна својства сламку током пражњења - не лажне или превара, покушаји су лако када је изводљиво и разумети. 

 

Још један веома важан фактор који негативно утиче здравља биља, је дисперзија енергије и струје проток подземне коренов систем биљака, као и електрохемијска и Термокемијски процеси у илегалу, доприноси стварању високо реактивних радикала који проистичу из њих (много више растворљив) једињења такође може негативно утицати на цветање. Чињеница да су неки од прстенова су постављене у смеру казаљке и један у супротном смеру, чак може да буде и тече е правцу. струја током излагања, али само случајно механичком импулса у тренутку подношења , савијање стабљике на терену - на пример, доминантан правац ветра у тренутку подношења , савијање стабљике на земљу, а такође и место које почиње домино ефекат. Коришћење домино ефекат може се објаснити често стоји у сред кукуруза гроздовима облика - група рушења сламке је као орбити. 

 

Примери "научне" дисциплина, још увек у великој мери користе круговима истраживача усева: езотеричне, парапсихологије, довсинг, (мо) менталне енергије, ванземаљци, међузвезданом и интергалактички комуникације, паранормалним појавама, НЛО, ЕТ, енергије и снаге мисли, експерименти преноса енергије, војном експерименти, шпијунажа, + разне друге завере и теорије завере (делић процента, незамисливо број других неименовани уопште, чак и ако је у ствари укључени у смислу заплета и теорија завере) 

 

Пример природних наука, која уместо реално може да се користи, сасвим у супротности са наведена псеудоведам, паведам и разне заблуде захадологицкым, релативно поузданих и  изнад свега потпуно вишекратну употребу , овде 

 

Многи Цроп Цирцлес садржи нешто што би се могло назвати "дигитални потпис". Неколико мањих кругова пречника 0,5 м или мање, понекад се налазе веома далеко од шаблона и истраживачи феномена потпуно занемарени. Ово је тачка где светлост пала изданцима инцидента шок. Наравно постоје повремено огромна ланецх са "цифрама" потпуно неправилно поднете , зрна лежи на земљи, без икаквих још више редовних облика, а ви ћете бити истраживачи Кругови усева феномен запостављена чак и више. Она представља потврду аутентичности природно, не манмаде поријекла тих образаца, јер Д & Д мозгови су сувише једноставна и празна да се повеже са својим креацијама нешто подједнако безвредних и мутан опоминутелнехо.  

(foto

 

Специјалитет сајтова цропцирцлес.цз је да готово без изузетка, сигурно више од 90% од житу откривених у Чешкој зове "вероватно лажна / превара вероватно" , која се подразумева обрасце креиране од стране људи. Таква тврдња може да се снажно противе, и преко 99% је прави, направљен чисто природне силе. Толико идиоти, а можда и они у Чешкој није, а вероватно иу свету. С друге стране, ако су сви идиоти света није ништа друго него производи кругове усева, иако умањена другим проблемима, али опет не би било ништа да се искористи. Чак и ако они алиас жетелице и тхресхерс комбајни имају дизалица.  

 

У овом тренутку је неопходно да се поново упозорим све кругове произвођача, тако да било које идеје о одлучивања образаца оставио једном за свагда, или један од њиховог правог творца само на терену срести. Ће тада бити на терену спремни да се жетве. Али они ће онда пожњети Мушкарци у црном (аутомобил).  

 

Изнад поља, у ствари, десило нешто што је могуће (Форс ефекти) у односу на експлозију на стотине, у екстремним случајевима, чак и хиљаде килограма ТНТ-а у малој висини изнад њега. У сваком случају, после експлозије експлозива било где у свету тик изнад тла или испод њега се створио један и једини кружни кратер ... (Као и утицај објекта у води се ствара на хледине искључиво и само кружних таласа). 

 

Најближе аналогије муње испуштања у области из механичког становишта, било је експлозија детонаторских мождине (гле, шта случајност наслов), са масом од најмање неколико стотина грама експлозива по метру, висеће и експлодира близу површине терена са висине од између неколико стотина метара до неколико километара од небо (највише механичке и електричне пражњења ефекат на сечива може очекивати од стране која је до неколико десетина метара изнад терена).  

 

Муња секрет је прилично комплексна ствар, што се може прочитати у великом броју стручних публикација, међу којима се издваја углавном Муња: Физика и ефекти , ВА Раков, мр Уман , Цамбридге Университи Пресс, 2003 (2007), ИСБН 0-521-58327-6 . Оба аутора су сасвим сигурно могу сматрати два света "гуру" у истраживању физике грома испуштања. Ви једноставно само наводећи неколико основних чињеница о негативном облак-земља муње (најчешћи случај, четврто поглавље књиге, страна 108-191 ). Најважније компоненте у процесу формирања и само-пражњења се повукао лидер или Дарт Вођа ( СЛ , ДЛ , на пример, страна 109 ), који се крећу од облака ка земљи, и када поред ње само неколико метара од једне од њих почиње јак, често добро утемељена на површини (диригент, гомила ђубрива), насупрот горе навише повезује лидера ( нагоре Повезивање Леадер , Позитивно Стреамер ), како само неколико метара до неколико десетина метара изнад тла и да ће сукоби који повезује процес ( Прилог процес ), који коначно спаја две локације - Гроунд и извор накнаде у облаку - са првобитно огромним потенцијалне разлике (до неколико милијарди волти) проводни канал, буквално "жица", а само неколико милионитих делова секунде након повезивања следи главни "позоришта" или "ватромет" -Return Stroke, Главни и највећи секрет, док је само у трајању од неколико десетина до неколико стотина милонтин секунди, максимална струја до неколико стотина хиљада ампера. СамоReturn Strokeзаиста види претходне две појаве су практично невидљиви и могу да се региструју само осетљиву мерну технику и регистрацију (за струје су слабији 100-1000к). Много више детаља о муње испуштања, њихова физика и енергија извући из публикација поменути и неколико других, јесте или ће бити могуће читати странице и подстранице менија фласх

 

Најважнији део процеса пражњења грома је Return Strokeи евентуално поново штрајкови, који се називају и сукцесивна или накнадна удара - афтердисцхаргес. Њихова удаљеност после првих РС или између неколико десетина до неколико стотина милисекунди. У њиховом случају, то је потпуно нормално физички феномен - пролаз струје кроз жицу која води кроз фазу у првих десет на стотине хиљада ампера, и производи око незамисливо електромагнетских поља. Таква поље може и даље да буде припремљен у лабораторији (десетина до неколико Тесли), али не на тако великом укупном површином и никада са таквом Стрмост падине. Тренутна брзина варира и до неколико десетина хиљада ампера у једној микросекунди (милионити део секунде), неки пропратни РС 200000 . Ово је толико различит од детонирајући експлозив изједначити само припрема позоришна публика види и чује. За разлику од њега припрема пражњења грома увек невидљивог позоришта, о истом или чак и више енергије - велики електромагнетна експлозија (мање слично електромагнетног пулса након експлозије атомске бомбе или термонуклеарна). Стрмост од водећих ивици самог импулса је нешто што никада не може бити (електромагнетно поље) приправителне лабораторија. Стрмост водеће ивице потребно је напоменути, јер она игра важну улогу у индукцији напона и струје у оближњим објектима, укључујући и биљке, али и у биљним корена и земљишта.  

 

Не мора да буде изузетно плодна машта да изведемо закључак да тренутни пулс, достигавши вршне вредности, рецимо, 800.000 ампера, који ради уз нумеру области, рецимо, осам километара на 200.000 километара на сат, уз водећу Стрмост од 200.000 ампера по МИЦРО секунди ( милионити секунди), утицај тачка изазива сметње и резонанцу нешто више од пуког велико "Слап воде." Тренутна сама пулс, посебно њен најмоћнији део никада не траје дуже од неколико десетина милионитих делова секунде. Она носи огромну електромагнетну енергију, може да створи невероватно огроман и несхватљиво редовни образац електромагнетних, само уз помоћ мешања и звучан. Нешто од тога може ући у структуру биљака у пољу искуства, погледајте локацију. Ефекти броја оваквих узастопних импулса на различитим временским периодима и растојања могу настати веома компликоване последице сметње, чак и ако је врло кратак.  

 

За разлику од електромагнетног зрачења, али механичке последице таквог оштрог и интензивна, високо енергетски пулс може утицати тачка трајати неколико секунди. Плазма колона врло брзо почиње да се шири бочно, у почетку суперсоничним брзинама, који је после неког времена да се успори до брзине звука, и још касније субсониц. До његова брзина падне испод, рецимо, 300 км / х (једна трећина брзине звука, али и даље далеко изнад било амбијенталне ветра), то ће бити њен облик и контролу ширења првенствено себи, закона и правила. У почетку, она ће се проширити на све стране веома равномерно, као веома прецизан круг. Такође је врло вероватно, мада и даље веома тешко проверити да бар у неким случајевима, било најјаче или само просечна муња, сајт креира вортек прстен. Високе енергије током локалних промена у гасном окружењу јављају често.   

 

Шта год да је изнад земље нуклеарна експлозија или термонуклеарна ствара печурку познат. Поред тога, могуће је видети да, иако свака таква печурка је комбинован (претицање) много брже бочно ширење вортек прстен (суперсонични брзина), иако мање истакнути и приметан, или само приказивање Потреси на било интерфејса. Фаза граница појављује често мењају границе рошења тачку, али екран такође може везивати ваздух - ваздух при различитим брзинама или притисцима због промене индекса преламања. Апсолутно увек ствара веома прецизан круг (фото) 

 

Постојање вир прстена на месту за громобранске пражњења је веома тешко да се углавном покаже на основу које потенцијални сведок, који се догодио на месту као што је ово, свакако није Фотографију ништа, нити свакако покушати да поштују оно што физички феномени одвија на лицу места. Његова једина брига у овом тренутку је да покуша да спасе своје животе, и у то време, углавном су неки стварно гледа, а камоли пуцање или чак експериментисање, много времена. Можемо само да се укључе у истраживања за сада машту и покушају да имитирају иде преко рачунарских модела и вероватно много мање експеримената физике енергије. 

 

Могуће је, на пример, истакао да је у поређењу са неким спорадично дешавају олује испуштања ће бити само изграђен, иако је најенергичнији ласерски Брезани свет, у смислу произведене и преноси власт, само пука "прдитко". 

 

Маштовитост у научним истраживањима није ништа злонамерно, само се сећам ви сте поменули о његовој корисности, посебно за сваког научног истраживања за око стотину година пре господина Ајнштајна. 

 

Иако индукција може се назвати наизменичне струје, али ни један гром секрет може сматрати као једна половина циклуса наизменичне струје, курс је сасвим нормално индукује у било проводне објекте у близини. Строго дефинисани, околне објекте да подстакне сваку растућу и пада ивицу таласа електричне струје  

Ови феномени су прилично детаљно у електричним стандардима везаним за громобранске заштите, то јест. (ЕН 62305). Овај електромагнетни ефекат, може бити погоршано истовремених, паралелне и рамена мимобежными исти шок или накнадног испуштања (каснији пражњења) и паралелним рукама које се све заједно електромагнетски, електростатички и механички (звучне вибрације и ниско-фреквентне земљотреси - лиссајоуссови обрасци) да формирају сметње и резонанце.  

 

Одмах током Return StrokeИли било касније секрет може мерити у каналу напона пражњења грома "само" око 100 - 300 000 В / м Ова вредност је у знатном разлику прескоковым напона електричне варнице у ваздуху, што је 0-90% влаге на око 3 милиона волти по метру. У 100% или више влаге (засићене паре), на пример, непосредно изнад нивоа воде, али се ова вредност падне само до 100-300 хиљада волти по метру за метр.ту. 

 

(Не препоручује да покуша да измери на месту - као што истраживачи би стално слабила и они би морали да буду редовно допуни). Непосредно пре секрет јавља између облака и тла у неким местима напоне до неколико стотина хиљада, али преко милион В / м (ту је и покретање веома препоручљиво).  

 

Чак и на ивици: док су сви још увек се испусти и креације су намењене искључиво озбиљно, сада ће бити убачена једну малу "луду идеју": Трацк трактори (Енглисх трамвајске линије) у областима које су знатно више проводна средина против околини, у удубљењима је много акумулирана више влаге и стајаће воде (foto). Влага у њима држи најдужи (верифиед), стварајући добро функционише проводника, у којем муња стрефуји и након што након проласка кроз тобоган. (Верифиед нафотографовано), и остале референце испод, то није тако луда идеја)  

Скоро без изузетка на било којој локацији у мерним областима произведе релативно тачне и ћебе ролну, упадљиво сличан ономе што се производи у штампаних плоча (и ово је луда идеја), познат из електротехнике и често су генерисани у штампаним плочама, можда само повремено дисторзирана путују у удаљеним јарбола ел руководства, одлични проводници пролазе, дрвеће и жбуње, такође одлични проводници и друге природне карактеристике, као и усклађеност са специфичним дизајном области? (obrázky) Калем има индуктивитет, њено руководство има отпор, јер заједно могу створити РЦ члана који има резонантну фреквенцију, и то је највећа идеја. 

 

Неколико запажања изгледало на енглеском поља су веома често кратког споја калем преко навоја, за разлику од нпр чешком, али ово је само пука спекулација заснива само на статистички није баш веродостојан узорак. Касније примећен на Чешке краткоспојени намотаја и истраживањем статистички значајну количину ваздушних фотографија (стотине), показало је да супротно прилично изузетак, тако да први утисак је вероватно случајно. Трамвајске линије дуж зрна оштећена ( спљоштен , лежећи на земљи), због олује испуштања веома често, и врло често код средње чтвртзавиту (слике), или чак случајно локални "више него чтвртзавиту" - (једна цака -2010, + Нешто из ЛП).  

 

У овом тренутку се приказује неколико фотографија, које мање или више (али неке су заиста врло више, готово је доказ) подржавају теорију житу гром испуштања, предузете досадашњи истраживачи феномен житу, + нешто из Гоогле Еартх , који такође заиста врло више (подржавају утисак да смештаја , савијање на стабљике кукуруза тлу настаје након струјног удара, по могућству на челу ТРАКТОР нумере) 

За дечака из инглезка створио термин "Лигхтнинг Формирање Цроп Цирцле Тхеори"  

 

Неки Цроп Цирцлес изгледају фотографије директно утицати позитивно или негативно пражњење Спарк (Кирлиан фото, Lichtenberg) - , Цроп Цирцлес и пражњења.  

 

Цроп Цирцлес на друге истраживаче са својим суспендован због њиховог фракталовитоу структуре. Фрактали у математици су недавно откривени (1905, графички приказ употребе компјутера основних 1975). Али важно је да се схвати да природа увек зна фрактала - атомску структуру, једињења, галаксије, разне структуре биљних и животињских организама, четинарске и листопадне шуме, стабла, њихови корени системи других биљака, васкуларне и нервног система животиња, реке, планине, облаци, пахуље ... Чак један врло честа могућност вишак пуњења пражњење одвија кроз фрактал. Скоро сваки Фласх је сама фрактал, неки екстремни случајеви, чак формирају фрактал. Много више типичан пример фрактала од стварног блиц повукао лидер, али то није видљиво. Ту су и записи филм на којима је представљено, само гледај. 

 

Зашто, ако је могуће објаснити све тако лепо, не резултира у житу у сваком тренутку на терену, где је Лигхтнинг хитове? Ова чињеница може да учествује неколико разлога. То може бити:  

- Потпуно неодредив случајност  

- Геолошка услови у локалној заједници: проводни путања формирана у подземљу за интеракцију олује испуштања до околних места милионима година, природних и вештачких подземних вода потока, канала, потока, водених резервоара, кондензаторе (воде и електричне), звучност и сметње (механичка и електромагнетна + електростатички) и котирана геолошке формације (ЕЛСТ и електромагнетна поља су огромни, па чак и између њих може довести до резонанце и мешања)  

- Тешко да испуњавају услове (за Сторм): мирни и одсуство кише  

- Предвиђени и истражују даље од могућности је да се бар неки редовни обрасци се јављају када је на истом месту двапут муње ударе, са дугом интервалу (од неколико дана до неколико недеља). Први само "припреми терен" (произведе до неколико милијарди "предекпонованыцх" ослабљеним стабљике, али упркос томе шта им се догодило, али не спљоштен , а не на терену, на коме још пражњење после неколико недеља рада много лакше. Опет, друга сличност са класичним фотографијама, од којих неке могу бити веома осетљиви слојеви излажу малу количину светлости, врста предекпозици, слој сензибилишу још већу осетљивост). Разлика у механичке чврстоће и снаге потребно да се савија или сломити шок захваћене и утиче стабљике је огромна и да је од неколико десетина до неколико стотина грама (савијање) до многих килограма (пауза). Али то у великој мери зависи од времена које је протекло од интервенције електричне енергије, слабљење биљних ткива, након поступка веома споро. Погођен муња и електричне нетакнуте вегетације неполехне (не савијајте стабљике на земљу), чак и на врхунцу олује за интеракцију кише када усев претучен од стране водених токова и ветрова и преко 100 км / х, али ипак неполехне (не савијајте стабљике на терену) ножа. Они који су погођени и неполехноу (не савијајте стабљике на земљу) одмах Полехна , савијене стабљике на земљу не више од неколико недеља сами или нека пресуда покренути само Поветарац, или када су тешка са јутарње росе. 

 

- Изузетно високог интензитета муње пражњења, или све или скоро све енергија концентрисана у један или само неколико (између 5-8) вертикална пражњења облак-земља (МЗ, или "ванземаљац");  foto foto,  

- Или нешто сасвим друго.  

 

Чињеница да је само кроз (Да команде) ветар и кишу оставили да лежи на земљи или ножа, можете лако да пратите као што је током хеликоптера прелет ниско изнад терена, сламке ветру као заставе комунизма, много пута су се сагне 45 степени, али у најмању слабљење удари одмах стави безбедно врати у усправан положај. Дисцовери Сциенце, Цроп Цирцлес: Мистерије у поља , дир. Џон Тиндалл , 2002 - 39:08 ;  

 

Цроп круговима, а након олује испуштања у сваком пољу настаје (процењен на милионитог или мање случајева), али нешто баш прилично обичан нешто дешава готово увек (види сделеничко број два).  

 

Такозвани сделеничко број два: Скоро сви спљоштен , лежећи на земљи зрна (95% или више, односно око милион квадратних километара годишње широм света) су одговорни за громобранске испуштања у пољима или само изнад њих. Споменути је раније у тексту и слици - цела спљоштен , лежећи на земљи у области Бенатецкы Врутице.  

 

Објашњење: то није увек било тако. Један од посматраног имовине, посебно за жито (због једноставности, ми смо се ограничили само на пшеницу, раж, јечам, зоб, кукуруз), такозвана "отпор смештаја , оштећења, ослабити ", или прецизније спонтани отпор према смештаја , оштећења, слаби, ау прошлости можда неће бити доступна на неким житарицама, код неких сорти јечма, ражи или пшенице скоро достигла висину од једног одраслог човека, а не висок. Циљани узгој сорте су гајене али много мањи, и није изузетак да шетња у околним областима као што су јечам (скоро пре рока доспећа, када је дуг расте у висину), може се утврдити да му уши су на надморској висини негде између глежњева и колена. Данашње сорте ражи, пшенице или јечма, у поређењу са, рецимо, са летима педесетих година прошлог века тенденцијом спонтаног полегање , оштећења, слабљење практично нула. (Слике из филма Алл Гоод Грађани, 1968 )  

 

Као житу, и то је сасвим уобичајено правило да зрна Полехна , савија стабљике на терену, понекад до неколико недеља "после тога", тако да је одмах после олује остављајући пољопривредници врло често са турнеје по земљама сасвим задовољан, јер наизглед "ништа није десило", несвесни да у многим случајевима је већ "сади" или боље речено "изложен" у великом хаосу и разарања. Док чак и веома јака олуја да се одмори на терену или стебелко, после неколико недеља, за лепу сунчаном времену, пругасти, ту и тамо се само повремено мало кише доносе преко потребну влагу, несрећни фармери само гледам, ужаснут, јер су под тим идеалним условима "наметнутих да спава "( полеха , сламке леже на површини земљишта), а значајан део поља ће бити веома тешко да се жетве. Фармери су имали обичај повезивања било спљоштен , лежећи на земљи кукурузу (стабљике леже на земљи), посебно после олује са градом делује заједно, па ако кукуруз није спљоштен , лежећи на земљи одмах после олује, да их има касније "недоцвакне". Дакле, нећемо се љутити на њих или им се смејати, нико никада не би желео да фармери имају академски степен у физици и електротехници, као, рецимо, из електрохемије. После доста трчања светски истраживачи феномена житу, који су напустили обећавајућу каријеру у физици и електротехници и да је очигледно некада много Глума.  

 

Штавише, пољопривредници су ти који у многим својим стручним извештаја и студија су у више наврата документовани врло прецизно ефекте муња испуштања у ратарских култура, од којих су многи или ће бити репродуковани на овим страницама. Репа, диње, кромпир, парадајз, памук, соје ... 

 

Крај првог дела 3 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

   

         Парт 1        Парт 2        Парт 3         Парт 4        Парт 5  

 

z