Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-листа-научно-поље-применити-на-објашњење-од-принцип . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Научне, природне методе
применити на постепеном откривању узрока било изјавити , повређен лежао на земљи кукурузу било где у свету
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - машински преведене текст

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Препустите у дневном гутљајем и док вуче моје осамдесет, ја још увек имам срце као звоно, и јетру као стена!
Одакле бат, нека хурозены мирном џентлмена раке ГРАИ пердели!
Ко је најстарији, који је најстарији, назван једенаседмдесатилеты Јохан Штраус, и тукли на столу своју личну карту.

ПРИРОДА и НАУКА - Мајке од основних истраживања

PagPh
Неке од области наведених у наставку нису никада користили, а њихова примена је још увек у врло раној фази. Неки од њих користе описани испит чека, али се стисне.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Приближна списак неколико природних, научних и техничких области истраживања које могу да се користе поред пољопривреде и ботанику , да објасни принципе структура поднете , лежећи на земљи зрна:

 

Пхитопатхологи, биљка анатомија, морфологија и физиологија, биологија, биохемија, биофизика, биомеханика, физике, хемије, земљишта науке, хидродинамике, статистике, микроскопија, спектроскопија, фотограметрију, Електромеханика, Електростатика, физике и дозиметрије електромагнетне и јонизујућег зрачења, електротехника, хидрологије, геофизика , физике, резонанца и мешање оптика, кристалографија, Магнетохидродинамика, хидрометеорологија, електродинамика, физичка хемија, термодинамика, квантна хемија, Термокемија, хидросататика, кинетика експлозија, динамика флуида, фотографије, геометрија, токсикологије, цавинг, магнетизам, Дендрологи, фрактална геометрија, радиобиологија , сеизмологије, аеродинамика, механика, фотометрија, археологије, агрономије, математике, геологије, електромагнетизма, минералогије, хидрогеологија, геохемија

 

као и многи други, често интердисциплинарни, испреплетене и повезане дисциплине.

 

Листа више неће бити додатно проширена, иако су неки научних дисциплина и истраживања поља ће и даље моћи да га додате. Али то може само бити додељен било који од наведених општих области.

 

Природни процеси и логично, научно објашњење одбрањиво

Природа, логика, наука и истраживање, нарочито основна и примењена, али наравно - смртоносни бич свим псеудонаука, брзе науци, паведце, псеудоведце и ванземаљаца

Списак је "мало дуже". Ове природне методе и научне процедуре које се односе на објашњење узрока и процеса који доводе до појаве било где било када је поднета , лежећи на земљи зрна. Као некад (ретко) веома сличне или идентичне процеси могу мање или више случајно, уз помоћ и сарадњу многих других, веома је тешко утврдити, али после свих предвидивих узрока, довести до веома редовним обрасце, у почетку потпуно несхватљиво и невероватно. Било који од ових поступака и дисциплина могу се користити у било које време да прикупи и поново представио доказе који подржавају процесе земљишта уложио , лежећи на земљи зрна.

 

 

Огромне кочнице научни напредак и истраживање су:

Веровање у ванземаљце, мистерије, јунк наука, псеудонаука, аматеризам, дилетантизам, али поред тога:

Једна од највећих кочница су вредни напредак идиоти.

 

Веровање у ванземаљце је огроман креће напред, јер то спречава поверење у самог човечанства. Они не верују да ће бити у стању да докаже себи и ништа објашњавати, без ванземаљске активности. Они не верују да неко иде на плаву планету, настањена мајмуни полидштеными врсти човечанства, одвија без ванземаљске интервенције. Они не верују да је све на овој планети и околних десило када, без резерве је узрокована енергију из главног извођача радова - централна звезда - Сунце. Мала порција, мање од 1%, даје саму планету као топлотне енергије језгра (где глобус на геотермалне енергије). Гради се под дејством површинског трења, плимске силе и радиоактивног распадања.

 

Када икада појавити било где било невероватно и несхватљиво, овде су. Примитивни морони, звани ванземаљци. Њихова техника је ( треба да буде ) у милионима или милијардама година напреднији од човечанства. Правило неограничене извор енергије. Можда је зато толико невероватно често слеће на далеководима, као што се може видети, на пример овде . Често ни не стави слику на екрану одабраног од њих, тако да су сви стати тамо, као што је поменуто овде . Једна реч - примитивци. Неограничена вера у њих вероватно превазилази све људско разумевање, јер необјашњиве ствари ће се увек појавити. Лакше људи захтевају једноставније решење. Дакле, за неке Образложење хуманизована мајмуна је много сложенија и тешки проблеми објашњиво кроз интервенције ванземаљаца заиста најједноставније решење. Ако они воле да им обожи, дивили и величају своје пријатеље тако свемоћне ванземаљци понекад не могу ни да правилно ударио кукуруза поље са површине од неколико стотина хектара, вероватно је најбољи у својој вери луд да задржи.

 

Они већ су користили хиљаде псеудо директно паведецкыцх разматрања и методе деценијама истражују феномен житу. Током многих година, истраживачи зрна облици у готово заборавити да постоји нешто попут ботанике и пољопривреди , а камоли десетине других научних дисциплина употребљиве стандардне, понављају, мерљиви, проверљиви , објективне методе истраживања и природне методе. С обзиром да постоји нешто попут науке, а камоли основна истраживања могла потпуно заборавити. Највероватније, углавном због тровања из чињенице да цела појава је толико неразумљив, збуњујући, неразумљива, необјашњива, компликовани, непредвидив, неодољив, конфузан, непредвидив, мистериозна, изненађујуће, збуњујуће немерљиве, на мистериозан мистерија.

 

Већина од њих су наведене на почетку ове странице. Све, апсолутно све ове прилично свеобухватну листу метода научног истраживања су корисне, и заиста ће се постепено користи, овде на овом сајту да објасни принцип формирања и уложио , лежећи на земљи кукурузу, као и објашњење разлога зашто понекад у веома изузетним случајностима и случајних структура уложио , лежећи на земљи зрна направљен у редовну образац, феномен назван житу. Наравно, објашњење неће сви навикли на истом нивоу, а не у исто време, а не одмах. Апсолутно све, али гарантовано. Док су неки само маргинално више за забаву, али други заиста интензивна, свеобухватан начин.

 

Поред тога: могућност да неке од својих "вршио" мистерије кроз науку је икада заиста објаснио, њихов истраживачи веома уплашен. Објашњење интригантна мистерија губи интоксикације, неурачунљивости, и није дао да зарадите новац. Занимљиво је да у наставку следећу слику биће објављени експеримент, који се прати и приказује на утицаја ефеката електричног пражњења у површини земљишта. Пражњење енергије, коришћен у експерименту је 2500Ј. Енергија заједничко гађање грома је око 5, Ј. ће бити доступан као и успореног снимка филма. Фотографије и видео још само у затвореном делу Интернета, који је доступан на изабране стручњака. Мистерија љубавници и псеудонаука ће морати да сачекају неко време. Стварно анксиозни појединци могу овде гледати такву видео снимак. Његове последице су пажљиво испитати, процењена пражњење енергија је већа од 25 мегаџула. Потпуно је јасно да прљавштина лети у свим правцима, на пример, али не и локацију индикацију пожара, вероватно, углавном због влаге данас на сајту.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Ако не можете да костури из ормара своје смени, морате научити да играм са њима. G.B.Shaw
Завист увек траје дуже од среће од којих зависти. Heraclitus
Ја сам бесан алкохоличар и наркоман. Ја не бих желео да доживи прилику да гледају своју децу у сличној ситуацији.  Ozzy Osbourne
z