Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрно-некласификовани-текстови-2 . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машинско превођење

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

         Парт 1        Парт 2         Парт 3        Парт 4       Парт 5  

 

 

Део 2  

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Луси Прингле сама, један од најпознатијих документаристек појава међу посвећеним мистериозног електромагнетне и електростатичке указује на локацији феномена житу ( хттп://ввв.спиритофмаат.цом/арцхиве/дец2/прингле.хтм )!  

Интервју је негде од 2001, помиње у многим програмима на житу, у разговору са ЛП

 

хттп://ввв.луципрингле.цо.ук/артицлес/хеарттхробс/  

Страница веома упадљиво подсећа психолог белешке из интервјуа са појединцима здроговаными

 

хттп://ввв.луципрингле.цо.ук/артицлес/браинс/  

опис веома сличним симптомима и последицама

 

преписан из хттп://ввв.спиритофмаат.цом/арцхиве/дец2/прингле.хтм , текст је истакнут у боји (разни откривене необичне осећања људи присутни на локацији на житу)  

 

Списак категорија и њихових здравствених ефеката:

 * Орални - укус (металик), зуб боли, необично жеђ

 * Лобањски - главобоље

 * Окуларна - визија промене, халуцинација

 * Слушни

 * Црева - мучнина, пролив, нагли глад, итд.

 * Системски - вртоглавица, слаб колена, ногу бол, итд.

 * Ментално - мисаоних процеса оболело, краткорочне меморије губитак, осећања панике, терор, зло, мир, љубав и светлост, дезоријентацију и осећај присутности

 

Списак медицинских категорија и њихових симптома

 * Уста - укус (металик), стоматолошка бол, жеђ неозвиклы

 * Шеф - главобоља

 * Очи - визуелни поремећаји, халуцинације

 * Аудитори сензације

 * Црева - мучнина, пролив, нагли глад, итд

 * Систем - Вртоглавица, слабе колена, ногу бол, итд

 * Менталне - мисаони процеси погођене краткорочни губитак памћења, осећања панике, терора, зла, мира, љубави и светла дезоријентације, осећајући присуство вишег бића

 

углавном ментални, су заиста класик "тренутна", али заправо апсолутно све, без изузетка, то је класичан, готово уџбеник случајеви синдрома наркоманије, тровање или разне хемикалије. Треба напоменути да, због онога што је недавно дошао на то место тик изнад тла и плитке подземне дешава, стварно, стварно није изненађујуће. Запослени овде на подручју неколико десетина квадратних милиметара (или запремина неколико кубних метара) неколико милиона или чак милијарди или више Темелин моћи једанпут, чак и ако је само за неколико милионитих делова секунде (просек 100)

 

Веома често сведоци пребројавање да напусте све врсте болести синдрома, бол и осећају генерално здравије. То уопште није изненађујуће, јер њихова тела у тим тренуцима вероватно потпуно различитим проблемима. Ако неко падне у воду, сигурно је имао делић секунде заборавити да је он био гладан, да он или споји са стране која је имала у свом оку ОРИЦ.

 

"Многе жене тврде да је патио од менструалних поремећаја и проблема типичних прелазног периода, након обиласка усева круговима" (преведено из интервјуа са ЛП)

Опет, потпуно исте симптоми после узимања лекова или хемикалија тровања ...  

 

Луси: Ја верујем да је резултат електромагнетних поља налазе унутар усева круга. Луси зна да унутра Цроп Цирцлес је (био) електромагнетна поља, али је у потрази за колико би могла настати. Да, то је тачно. Електромагнетна поља је стварно био (велики), захваљујући грома испуштања. Могу ли још подземна вискитват знатан цхемикали, слични лекови, или докнце нешто много горе. Гасове, веома узбуђени јони или молекули, електростатички мегаџула скривени под земљом. Такође се зове ЛИРМ ефекат - "Муња Индукована магнетизам Преостали", "Муња-индукована резидуални магнетизам," није тако опасно.  

 

Према опису то је апсолутно класични симптоми тровања са отровима и халуциногених супстанци. Важно је схватити да је сајт у делићу милисекунде Избачена изнад тла и подземне снаге којима теретни воз возио десетине и већи камион (пун камион лоадед - око 40 тона) стотине хиљада километара. Најмање Приказани подаци се односе на "само" потпуно просечну грома испуштања. Ту може бити превише дубоко под земљом направљен огроман загађења. Међу њима могу бити присутни, али мало, као што су угљен-моноксид, али поред тога и даље ... Али стварно проналажење налазе само за "безобзиран природе". Укључујући изузетно опасних отрова и халуциногених супстанци, десетине килограма или више, од којих свака особа јасно стање ума је оно што би могло раде ноге да га носе. Поред тога, још увек може бити значајан износ преосталог ускладиштене статичког електрицитета (може се мерити -foto), Што изазива још несташлуке - "аудитивни" (различите аудио сигнали, пуцање) и може да изазове различите флуоресценције. Резидуални статички енергија може наставити да ствара опасне хемикалије. У подземна може тиња данима непрестано присутни дрва, хумуса, тресета или сличних питања, па стално допуњују углавном ЦО 2 и ЦО

 

Обратите пажњу на "ревизори" - звучи. Испод стадиона акумулиране електрична енергија (десетине киловат сат више), одмах претвара у топлоту, могу да изазову огромне разлике притиска, који су у стању да створи много више изражен и приметан буку. Подземне гасова или течности може да се креће много дана са места високог температуре и притиска другде, за стварање звучне ефекте. Под земљом се јављају материје (стене, камење, стене) такође смањују температуру повећава промените јачину звука, постоји трење, што опет отвара звуке. Глобус семтам само после олује испуштања мало "тутњава у стомаку" (под земљом). Процес је заправо невероватно слично ономе што се дешава у човеку стомака преједенехо. Ту је такође расподељује материјале од места до места, са различитим притиском у течном или гасовитом стању.

 

Саопштене чињенице вероватно производити у редовима истраживачи кругови усева доста конфузије, али први и једини који би увек требало да посети било новооткривених круг усева треба да буде редовна особље акредитована токсикологије лабораторија (опремљен одговарајућим заштитним оделима, маски и мерних инструмената), и тек након вишедневног откривања образаца ће бити дозвољено да донесе одлуку - то је дозвољено да уђе у ово место, концентрација токсичних и опасних испарења нема опасан ниво. Анкета Цроп Цирцлес па можда много скупљи, али оно што је јефтино данас. Свакако боље него многи аутсајдери појединаца невољно направљених од себе и сасвим несвесно заморци и тестиран "метални укус у устима", на месту где се посматра житу, метални укус је типичан за неким посебно опасних токсичних материја, између осталог, ) ........  

 

Практично сви људи који су затровани никаквим хемикалијама, чак смртоносна, и да су у овој ситуацији успешно лечи опише неке осећања упадљиво сличне идентична са којим изнад.  

 

Огромна већина смртоносних супстанци у под-лимита за интоксикације (сублетхал) доза изазива симптоме сличне ефекте лекова, а узрок смрти предозирање дрогом. Приликом примене било ког лека је заправо испод граничне дозе отровне материје. Спаја ефекат сложености, несхватљивости, до хоррибленесс само открили обрасце на главама истраживачи кругови усева феномен ослабио у тренутку још сорте здравствених штетних материја, а све даље у вези са неком другом дрогом, а адреналин (такође дрога), врста нарко опције контакт са нечим ванземаљским, небеска, необјашњиво, људи незхотовителным (који су заиста истина), екстра-димензионални, паранормалне, није изненађујуће да је у овом тренутку нису у стању да мисле рационално и реално. Остављајући их у њиховом царству, које је делимично сами креирали, да ли медитирате тамо и створи илузију ванземаљаца и мистерија. Сами али ово натприродно царство прилично оду заувек, а ми ћемо наставити да се углавном фокусира на стварне разматрања (иако семтам, Ломикар, председник ...).  

 

Само кроз излагање таквих лекова осумњичен паранормалисму и екстра-дименсионалисму можете објаснити да тако занесен истраживачи су у стању да објасни продужени и савијени чворови перформанце "власт" и који се мења. Кругови усева истраживачи стога морају бити веома пажљиво најављују да сајт није дао повода за било силе, осим атракције Земље, феномен који се протеже и кривинама чворови зову негативан геотрописм и кроз чворове покушати да исправи смештај , савијање стабљике на терену биљака - покушавам да исправим биљка која Полехла , сламке су савијене на земљу и изгледа свог смештаја , савијање стабљике на земљу, или током њега. Процес може потрајати само неколико минута или сати, али неколико дана или чак недеља. Не, они мисле истраживачи Кругови усева феномен који се јавља у акцију непознатих сила или облике енергије, чворови охне неколико секунди до неколико десетина секунди, а самим тим изазива смештај , савијање стабљике на тлу биљке. У неким местима, чак Постоје тренуци у наносекунди, били "приметио". То мора да је стварно занимљиво "посматрање". Особа која је у стању да посматрају процесе природе дешавају у наносекунди опсегу, треба да почне што је пре могуће у добро уређеном кревету закључаној одељење господина предавач Цхоцхолоушек.  

 

БЛТ Истраживање: ( хттп://ввв.блтресеарцх.цом/плантаб.пхп ) "чвор издужење (истезање) То је стална ефекат изазван формацијских енергије", "У неким усева формација енергетски систем укључити је интензивна довољно да изазове савијање овог апикалном (врх) чвора " , односно да је сила делује на биљке, неки чворови пожара, друга проширена и тиме биљке Полехна , савијене стабљике на земљу. Не, не, не, никада, никада, никада, грешка, грешка, грешка.

 

Сврха и принципи чворова (стебелныцх) да засади кукуруза веома уверљиво никоме објаснити студентима прве године било средње (висок у Америци) пољопривредној школи. Једна од функција чворова (чворови) липницовитыцх (Поацеае, али и готово сви остали), биљке се прелив одступање од вертикалног раста, то се ради на месту њиховог хипертрофије, што је супротно одступање од вертикалног правца (nákres) А промена је неповратна (тако се повећава број ћелија, а не њихова величина и облик). Ако фабрика је у стању да потпуно исправи криве први чворови морају исправити даље умножавање ћелија на супротној страни и даље знатно дуже (nákres), Ако биљка је толико слаба да не може ни да подигне коленкум то ионако никоме не једну, а она је само стално продужити (у покушају да подигне фабрику, која је неисправан). Често комбинација оба феномена, када биљка толико ослабљен, поготово у доњем делу, да, рецимо, прва два чворови из дна више нема довољно снаге и биљног неузведноу и само продужи, још један подићи бар остатак биљака у вертикалном правцу (foto) Овако значајно помоћи при жетви nákres principu. Врло слична чворовима, користећи сличан принцип као и да постигне исту функцију може да се понашају као скоро ниједне безколенкове стабљика, стабљике или ковчеге неког од других биљака, и наравно било Поацеае биљке чак и пре него што до њих дође израженије диференцијације ткива. Дакле, да ли су стабљике неких биљака у интернодија без ове функције се користи само чворове. Један од примера је мака. Интернодија је још увек садрже делив меристемс, тако да могу да изврше потребну функцију без ограничена на интернодије.

 

Поред тога, фабрика ће бити у снагу одмах након електричне струје у широком спектру токсичних супстанци, за њу, она је у наредним данима на "миграције", где су ове отровне материје помера више у доњем делу погона, који је тада заправо жртве за успешно учење "потомство", у овом случају, житарица и најбоље очување генетских информација. Супротном правцу, горе, а путничке агенције корисне за развој успешног завршетка зрна. Чак и ако се то не деси, и чини се да фабрика је практично сува иу погодном стању за бербу само контролисан досицха, процеси, сазревање и транспорт течности у току све до последњег тренутка, а они знају своје пољопривреднике да је у тзв подвлачење јечмнене кад бере зрна није потпуно пуна стање зрелости, потребно је неколико месеци пре него што кукуруз достигне оптималну и уравнотежен клијање.  

"Такав дуго је јечам-жетва зрења"  

Технологија производње слада и пива , Косар, Шетња , ВУПС 2000  

ИСБН 80-902658-6-3, страна 34

 

Широк спектар процеса који се одвијају у биљкама под неповољним условима развоја, које су описане као случајеви смештај , савијање сечива на земљу ослабљен биљака, могуће је прочитати у:

Приручник стреса биљака усева изнад , Мохамад Песаракли , Декер, 1999,  

ИСБН 9.780.824.719.487 тх  

Изводи из књиге серије новчаница ће бити исплаћена на следећим странама  

 

Фундаментална чињеница која се мора напоменути јесте чињеница да свака спљоштен , лежећи на терену кукуруза зрно је ослабљена, па је потребно пронаћи узрок овог слабости, а не инсистирати на учењу после ммимоземштанецх. Истраживачи Кругови усева феномен је наравно неопходан, али врло лепо хвала ти за то, као што је, за њих, док је још тешко објашњиво и разумљиво феномени, срушили сами у гомили више него довољно. Свако ко је икада жели да покуша да објасни принцип житу, добићете наравно и њихова велика заслуга с времена на време осећам као ласица у Кокошињац, или прасе у појасу ражи. Само зграбите паметне књиге, и ставити у образложењу.  

 

Биљке у ствари радили "веома високе енергетске моћ", али врло често много недеља пре него што је спљоштен су стабљике савијени до земље. То је био (врло вероватно) углавном за струју, што је "електромагнетска експлозија" индукована у погонима у својим ткивима. Други део енергије може бити испоручен електростатичко индукцију и више директан навођење ел. тренутни високо јонизовани гас у непосредној близини било испуштања високог напона -foto, nákres - Постоји неколико десетина мм, блиц и до неколико метара и многих десетина метара (као корона пражњења, nákres). Други део енергије се могу пренети директну линију тренутну испод површине земљишта (нарочито корени), и на крају слабљење може значајно допринети електрохемијске промене у земљишту. Интензитет свих наведених догађаја у потпуности престане да ради на удаљености слаби са удаљености од удара, док на извесној удаљености потпуно престаје. Не ветар - ретка појава у олуји - и равномерно распоређени електрични отпор земљишта може бити резултат прилично тачан круг. Чак и са свим могућим нетачности, али је могуће да, на крају, саставни акција неколико веома прецизних круговима савија заједно једно сасвим тачан, јер је оплемењена кроз домино ефекат.

 

Искључење шупљине, převzít obrázek z BLT(Блев депресија, интересантно случајност наслов - протеривање јаза - дува муње ...) - неће бити као објективан доказ утицаја било које власти или овлашћења уопште укључени. Они су за сваку сличну сврху апсолутно неупотребљиве. То јесте и биће објашњено у више детаља о многим другим сајтовима. На фотографијама је приказано деформација биљка није уопште бити изазвана било какве акције било енергије или снаге, али стварни сила и притисак расте и сушења и мењајући облике ткива, ткива и делова биљака. Оштећења на биљкама, мада би стварно учествовати пролаз електричне струје, електромагнетног и електростатички индукције, механичке чврстоће, далековода снажно јонизован ваздух у непосредној близини пражњења. Цорона пражњења - достиже и до удаљености од неколико метара до неколико десетина метара, у још увек ваздух је веома тачно кружна, а њен пречник зависи готово само од интензитета пролази струја (nákres). Корак напона (nákres). Средња отпорност је обрадиво земљиште ИЕЦ 332000-5-54 око 100 ома по метру. Земљиште отпорност је дефинисана као отпорност коцке земљишта на ивици једног метра мерено између супротним зидовима.  

 

Успут, веома слични оштећења чворови могу се наћи на местима где су стабљике Бент чисто механички (мирно, без ломљења) у скоро 90 степени, за оне чворова који почињу са једнаким класу назад у вертикални положај (1. и 2. одозго, foto). Ако чак слична механичка оштећења, механичке силе произилазе пролиферацију ћелија оштећених сами чворови, без икаквих значајних последица за виталности биљака. То је вероватно због чињенице да је ово екстремни случај, промените правац раста, скоро 90 °, у већини случајева решава чворови угаону девијацију неколико степени.foto  

 

Међутим, да покушамо нешто слично тренутном феномену кругова усева истраживачи верују другог избора него да покушају да пронађу себе у местима где они не би били уопште. Такође је неопходно да се позову сви трезвен истраживачи круговима феномен Цроп икада покушали су сами, широко коришћен посебно у озбиљној и објективно научно истраживање. Ово се зове празан, или празан експеримент. Је широко се користи, посебно у физици, али и хемија и биологија, али чешће назива "нула корекција". Само нека расте биљке кукуруза у лабораторији, без икаквих енергију. У једном тренутку су променили правац раста, само ротирао контејнере у којима расту. Неки од њих могу после неког времена назад. Такође, различите врсте празно да понуде - посете места са прилично неравномерно полехлым са лопатицама савијен на терену кукуруза, где је, према њима, нису били "ванземаљац снага", нити било који други, треба микроталасна.

 

Осим тога, обе дроге и екстра дименсионалисму паранормалисму истраживачи феномен може утицати на локацију житу, могу да садрже само заиста "посебан", чудно и необично једињења, слободне радикале, јонизовани атоме и молекуле и сл несташлук, што може утицати на Људски мозак, као и чаробних печурака у спреју.  

 

Било би наш љубљени човечанство да ће пре или касније дошао себи. То и други кругови, скоро све потпуно редовне и неправилних облика у кукурузу, сигурно и преко 99.9999999% генерисан од грома испуштања, а не кроз неке изопачене прокламатору, то је једноставно објективна реалност и објективна реалност може да открије након свега (понекад ), то може да уради, то је ту. (Чак иако је ово један се цепа већ и преко 30 година и резултати некако нигдје ...)  

Али то није битно после свега остали пута је много горе ...  

 

Природни мимикрија (Слика 1)

Један од најважнијих и најинтересантнијих разлога зашто је то било тако - природне силе користе један од најприроднијих начина маскирања, како су икада успели да конструишу. То је веома изузетан и јединствен природни мимикрија. То је само релативно врло једноставна чињеница: Цроп кругови су само веома ретко јављају у исто време када су настала, односно одмах "након догађаја", иако се понекад може десити, али заиста је вероватно веома ретко. Напротив. Појављује се у највише до неколико недеља или чак месеци након што је заправо створена, "Екпосед" да зрна структури терена удара грома. Употреба речи "изложено" у овом случају је у ствари у месту, облик процес са конвенционалним фотографски процес, на пример, или са неким од његових претходника - дагеротипија је као дивљење. Као и код слика у "осетљивом слоју" у области производа ствара једну потпуно невидљиви латентну слику. Други разлог зашто реч "Екпосед" заиста на лицу места, је чињеница да створи облике - излагање - дешава када муња објашњење, као и са многим фотографијама. Одмах након удара могла да буде на лицу места да пронађе неке веома ретке појаве - мртве инсекте, угљенисаних биљке, или биљке уплетеном у праменовима изузетно интензиван ротирајући вортек, који се понекад деси после олује испуштања и траје мање од секунде. Такође, промене у магнетном пољу, температурне промене у подземним статичког електрицитета вишкова би одмах откривена. Последње, али не најмање (ваљда није тестиран ипак, још увек је само процена) за велики број организама штетних хемикалија. спљоштен , лежи на поду са житом, али се појављује углавном тек након неколико недеља или чак и дуже од два месеца. Већина биљака је одмах након освајања непрепознатљиви да се врати у првобитни положај, и све почиње. Почните да бледи, захваљујући електричне енергије која је прошла кроз њега. Такође, вероватно ће бити оштећена у извесној мери, наглог покрета, и њихово пропадање траје недеља. Чињеница да су биљке често стоје дуже време у усправном положају, вероватно много дуже него што би иначе стално слабљење устав дозвољене усамљеног биљака, са великим уделом вероватно површинске напетости воде . Њихов смештај , савијање стабљике на земљу, али који заиста долази након неколико недеља, заузврат, може у неким случајевима води невероватно брзо у односу на колико дуго избледео. Иако слабљење биљке узео недеље, њихов смештај , савијање стабљике доле на земљу се може јавити чак иу врло великим шарама прилично брзо, у року од неколико минута. Веома уочљива удео ове реалности може понекад вероватно имати домино ефекат . Врло често због чињенице да је летео око лептира .  

 

Поштовани човечанство!

Следећи пут када волите ништа од сенилних Дисцлаимер саветују да идеш.

Ако не за оне две сенилне деменције рерни, Д & Д, који је некада давно негде у кафани упатлали "исповест" могла истражити деценијама узети сасвим другачији правац, као и било који други класичне и потпуно озбиљном науком. У сваком случају, касније човечанство ствар сигурно се реши, као што Јухуху (ИоуТубе) видео може наћи (можда Вилатово,? Није још, и то Вилатово то није тако било, он је открио), где људи сазвана за само открио Цроп Цирцле, ау даљини се види и даље повлачи олују ...  

 

Даље у тексту се помиње да је у документарном филму је изразио идеју да би то могло да буде плаве и црвене млазнице Спрајтови, који су муње пражњења, али високо у атмосфери, открио релативно недавно. То је вероватно прилично заблуда. Њихова удаљеност је превелика да би могао да слети на површину нешто тако нагло ограничено узрок. Ја о њима могу се наћи у Лигхтнинг: физику и ефекти , Раков, Уман , str.  

 

Други разлог зашто би сигурно дошли људи потпуно сам , да ће се свет све инсталиране на различитим местима тзв ливе камере (или барем Сецени камере), чак и у удаљеним местима на планети, и пре или касније би непосредно пре да преброди те кругове (иако се појавио тек после неколико месеци) неко придружио.  

 

Последњи разлог је да постоје компаније као што су Сиеменс ВАИСАЛА - (2011 - искључен из Сиеменса, само веома Ваисала) који су измерили утицај локацију, тип, интензитет и поларитет грома посао, имају велику базу из ранијих година, као и за њих свакако неће бити проблем (ако је заинтересован) тражени подаци пратити. (Узгред, њихови подаци су често веома прецизан, иако су означене грешка мерења је неколико стотина метара, они су често много прецизнији, и мање од 10м). Из тог разлога, теорија "ЦЦ-Лигхтнинг" сматра "потпуно уназад Проверљиво" и Фидли. Прикупљањем података о грома испуштања (време пражњења, ГПС податке о утицају тачке, поларитет, снага, тип - Цроп Цирцлес небоЦГ), на пример, у централној Европи Мреже бави ЦЕЛДН - Централно-европски Муња Откривање мреже у Европи тада многи други. Сви детектори користе мрежу Ваисала-Сиеменс, или слично. То ће бити веома занимљиво видети која обликује на крају, против свих очекивања, показују као "није човек направио", тј прави, зар не?  

 

Поред наведених опција постоји хттп://ввв.блитзортунг.орг   - Страна мреже једноставнији систем муње утицај истраживача који користе своју мрежу од детектора. Иако вероватно нема јер прецизне информације о локацији, али може да се дода у целини занимљивих емисија података.  

 

Друга ствар је да (у смислу тачности) које често само вишеструку разгранате блиц (плус његова евентуална афтердисцхаргес) је у стању да "спреј" површине од неколико хектара foto ( у случају изузетно јаких шокова свакако може да садржи много већи). Према подацима из литературе (на пример, по имену Муња: Физика и ефекти , Уман, Раков ) није изузетак појава у којој један блиц разгранате руке допдаји до неколико километара, осим. Ево опет нема избора него да нагласим да најважнија чињеница : Тхе Лигхтнинг пражњења на терену, на којем се појавио редовни образац, често постоји чак неколико дана, али чак и недеље и месеци пре него што су страус стварно Полехна , савијених стабљике на терену.  

 

Пољопривредници и њихови радници, чак и ако су они били присутни обрасци редовна и гледао га својим очима, увек си таква запажања за себе, као и свим налазима већ завршио редовне обрасце у својим областима, и врло добро знају зашто. Из њихове перспективе, она је увек и само спљоштен , лежећи на земљи кукурузу и ништа друго, а овај став је једини исправан. Њихов рад је увек био и биће да се брине о својих усева, а не срање. Образац у ратарских култура није. Било спљоштен , лежећи на земљи зрна интересује само у смислу да ли ће бити могуће да се још увек сакупљају. Комбајнер који образац појавио на терену, и позвао га да новинар треба да изгуби посао, а он не би да га имају као нико комбајнера назаместнал. Открића редовни облици у пољима никада не долазе од самих фармера, увек од некога "споља", из сензационалистичке јавности.  

 

Као што је описано, па чак и после релативно дугог времена после освајања, током које матичних пропадање узима недеље, стварна тајминг смештај , савијање стабљике на терену понекад може заиста вероватно траје само неколико минута (домино ефекат), понекад испред престрављен случајни посматрачи (Фрактал Стоунхенџ). Наравно, понекад може имати ситуацију у којој зрна Полехна , охне стабљике на терену одмах после освајања муња у секунди, минута, сата највише, али да је више од веома изузетним случајевима. Очигледно то зависи од тренутног стања, стања и зрелости зрна, која је усмерена на вршење, као и на снаге одређеног инцидента муње, вероватно у томе како грана, а колико касније удари десити у једном месту. То такође може да утиче на интензитет упадне кише и резултат влажност и проводљивост биљака и земљишта површине. Врло често, али се дешава (посебно када зрно још увек зелена довољно, са високим садржајем воде у ћелијама), да чак и после веома јаких олује пражњења није приметна у области апсолутно ништа, не само непосредно после олује, али је за многе Следећи дани и недеље.  

 

један од природних нејоблуднејшицх вицева које сте вероватно када је Мајка Природа је припремила за човечанство, заједно, заједно мимикрије број 1 и 2

 

Мимикрија Број 2

Данцинг Аир ВОРТЕКС

Поред онога што је већ описано у свему, могуће је да скрене пажњу на још један врло занимљив чињеници да се одреди на месту. Упркос различитим природним процесима који се десио у месту давно пре полехнутим , савијање стабљике на земљу, узео стотине сати, повремене посматрачи могу да гледају док на сламку сада сматрају земљу, нешто што се не може видети нигде другде, и шта се може траје само неколико минута: она мимикрије број 2 - Плес ваздуха вртлог.  

 

Пре Вортек Плес ваздуха описано у детаље, то ће бити неколико догађаја су наведени или ефекти који обично претходе. Али сада није све на листи, само неколико најчешћих. Много више ће се учествовати у њему обрађује развијене проблеме као што су странице хронологију и подстраница, или у одељку Додатни ефекти .

 

Ово су примери феномена, од којих су неки већ веома давно, неки веома блиско претходе стварни феномен смештај , савијање на стабљике кукуруза тла у редовним обрасце. Не само редовни облици, али заправо све уложио , лежећи на земљи зрна која се појављује у било које време и било где. Један од веома значајних разлика, осим за регуларност и облика проистичу неправилности, јесте чињеница да су редовни облици су вероватно много више примењују Домино ефекат у односу на нерегуларне формације. Објашњење неких могућих узрока ће бити лоцирана у приправовне, ипак постоји страница Хигх Цонтраст ефекат .

 

Неки од домино-о ефектима до стварања области која је поднета , лежећи на земљи кукуруза на терену, уређене по хронолошком редоследу: Утицај експозиције , Ефекат сметње , Фадинг Ефекат матичних , површинске напетости воде , Тхе Буттерфли Еффецт , домино ефекат  

 

Одмах након почетак домино ефекат, када је други ефекат - Ефекат Плес Фаитх (ваздух). Али то није за њега направљен никакав посебан страница ће бити додељена домино ефекат као део ње, јер је неспорно, а без њега се никада није догодило. Док неки од претходних наведених ефеката створити облике активно учествује и може бити један од узрока многих нераскидиво повезани, крећући се ваздушни вртлог је потпуно пасивна последица, као што су, након увођења у водотоку увек ће се појавити на површини прстенова. Ја вихор, померајући готово синхронизовано преко житарица томова који се тренутно сматра да земље, пре свега резултат, а не узрок наизглед несхватљивом феномена, иако таква тврдња може у почетку изгледа сасвим невероватно.

 

Дакле, ваздух вртложни вртлог Мимикрија именован као број 2 - јер је то веома добро обавља важну функцију маскирање и необавештени посматрач мора неизбежно сматрају да стварање модела потпуно нераскидиво укључени. Као непознато, што је веома тешко да лоцирају, али после свега, чак и ако се силом тежине посматрати. Наводно може да изгледа једна од највероватнијих узрока процеса, као што су "долази одозго", или, пак, истурене из земље. Унапређење ваздушни вртлог је веома прецизно прати позицији гомиле стабљика, постепено полагање доле као домине. Снопови сламку па евентуално могу да буду наслагане један преко другог као ткани образац, што чак и цео процес још додаје мистерија. Цео феномен плесног ваздуху, али вером није ништа друго него барем у почетку, само и једино потпуно пасиван ваздуха изазвана скупове стабљика које падају на земљу - Почетком предстојеће домино ефекат. Земља се сматра стотинама килограма материјала, чак и за веома велики цифра може да иде и до неколико тона, од просечне висине мање од пола метра. Такво кретање материјала већ неки проток ваздуха изазива. Чак толико јака да је касније заиста могу ни делимично укључен у сечу неких других не превише удаљена сноповима стабљике, ау извесној мери током домино ефекат учествују, што наравно подржава само општи утисак мистерије и мистерије посматраног феномена. Наравно, али посебно очигледно ваздух вртлог креће готово тачно на местима која се не сматрају земљи, иако то не мора да буде узрок. Домино ефекат може деловати потпуно независно изазвана налетима ваздуха, као и рад једне велике грешке се лако постиже. Наравно, нема потребе да се нагласи да највећи доза мистерије и мистерије феномена постиже под пуном ветру, током којих изнад и између сноповима стабљике превртање потпуно сама и самостално круга Плес ваздуха вртлог. На врху метра још није тачно где само гомиле стабљика пао на земљу. Захваљујући наизглед само као сила која спот потпуно сама, без икаквог разлога, чак и наводно као снагу да све кретање, на које место је сама изазвала.

 

Између осталог, компанија која поседује базу позиција Лигхтнинг вероватно властити нешто што немају појма, то је врло детаљна база здравственог стања и виталности пољопривредних култура у различитим годинама на великим територијама.

 

Крај Парт 2

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

   

         Парт 1        Парт 2         Парт 3        Парт 4        Парт 5  

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

z